A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

boo! :)

Szerintem mos neked igazából mással van gondod, nem ezzel. (Vagy front van) :?:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 22:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

Mondom, én hogy nem magával a késéssel van gondod hanem, hogy nem csinálhatod azt, amit elterveztél és szeretnél. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Boo!

Ha ez vigasztal, akkor leírom, hogy mi múlt hét pénteken egész nap a dugóban csücsültünk. Már nincs olyan, hogy délutáni dugó, meg reggeli dugó, az már mindig van, főleg pénteken. :evil:

Kép
Kép
tabati

Front vaaaan :evil: :evil: :evil: !
Fáradt vagyok, sz@rul aludtam, émelygek, hasmenésem, zúg a fejem, a bébike is nyugtalan (éjszaka is többször felkeltem rá), apát akarooom :evil: :( :( :( !

Nem is rontom itt a levegőt...
Csak gondoltam életjelet adok...
De lehet kár volt.... :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, és fel kell húznom az ágyneműt, teregetnem kell, fel kéne porszívózni, van egy beadandóm tegnapra (!), meg egy keddre, hét elején vizsgázom, és készülnöm kéne a szigorlatra is :evil: :( :( :( !

Ne sajnáljatok, csak örvendjetek, hogy nektek milyen jó :twisted: :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

Mi tudjuk, hogy nekünk milyen jó, te viszont húzzáadógodra és ne rontsd itt nekünk a levegőt! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

aranyér: a sebészeten Doxiproct kenőcsöt használtunk,de terhesség és szoptatás ideje alatt meg kell beszélni az orvossal az alkalmazását,különben szerintem jó

Kép
Kép
telokin

de szerintem amit a sebész mondott neked abban bízhatsz,a körömvirág meg szerintem jó egy darabig,de ha már nagyobb a baj akkor nem nagyon használ

Kép
Kép
telokin

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 22:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

Telokin!

Köszi a tippet!

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!!!

Aranyérhez nem nagyon tudok mit hozzászólni, én is inkább tanulok a tanácsokból! :D !

Nicki: Örülök, hogy otthon vagy, és pihenj sokat!!!

kicsidodi: tényleg front lehet, rám is rám jött a hisztigörcs!! Nem is bír velem senki.

Ti, hogy csináltátok a vonalzót, hogy mindig tovább megy, enyém mióta megvan ugyanazon a napon áll, sajna nem értek ehhez. :cry: :cry: !!

Tabati: remélem hamar rendbe jössz!!!!!

Kép

Kép
marietta1982

Marietta!

Ne már! Akkor csináld meg újra a vonalzót, néha megakad, de amúgy semmit nem kell csinálni, megy magától.

Kép
Kép
tabati

Boo, én s ilyen vagyok, uuuutálom, ha késik, és nem a késés miatt, hanem, hogy nem szól. :?

2009, ez érdekes nálunk pont fordítva van a fürdető tubusos, a popsikrém tégelyes! :D Mondjuk fürdetőből, csak az első három hónapban használtunk gyógyszertárit utána jött a Nivea, popsikrémet viszont a mai napig , és ha kell Sudocreme.

kispiskóta

oké! csinálom!

Ja, nálunk zuhog az eső, dörög, villámlik, orkánerejű szél, tv- t már le is vágta a vihar, hamarosan netem se lesz!! Nagyon utálom a vihart :cry: :cry: !!!!

Kép

Kép
marietta1982

Kispiskóta!

Na nekem a tubusos fürdetőkrém olyan, mint 007nek a popsikrém. Kenhetetlen, sőt, ki se tudom nyomni a tubusból. Én mindenből a tégelyeset részesítem előnyben. Olyannyira, hogy ha nincs egy gyógyszertárban csak tubusos, akkor nem kérem és megyek máshova inkább. :)

Kép
Kép
tabati

Az mond valamit, hogy Apa is pasiból van...? :wink:
Igazad van, de előrébb nem jutsz, hiába dühöngsz. (Maximum annyiban, hogy nem leszel frusztrált. Mondjuk az is valami...)
Gondolj inkább arra, hogy múltkor milyen flottul helyt állt. Tökéletes pasit még te se érdemelsz! :wink: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jelentem KisNewl ma formán kívűl van. Délelőtt még okés volt, de azán nyügi lett. Valami baja van, de mondani nem tudja én meg csak annyit tudtam csinálni, hogy pelus kérdést lerendeztem, nagyjából megebédeltettem (nem fogadott el többet), aztán 1 órán keresztül ringattam az ölemben és Halász Jutkát énekeltem neki. Az album végén nyugis, ringató számok vannak, azokat nyomattam. Kb. hármat, állandó jelleggel. De végülis segített, megnyugodott és elaludt.
A buksiját picit melegebbnek érzem, de lehet, hogy csak nekem tűnik úgy. Hőmérőzni nem akartam, mert marhára nem szereti és most nem akartam még ezzel is rátenni a lapátra. Vagy a foga jön, vagy front van vagy nem tudom.
(Jó, hogy ezt most itthon el tudtam játszani, de mit csinálnak ilyenkor az oviban? Amikor nem beteg, viszont nyűgös, de nem hisztis módra. Most olvastam, hogy abban az oviban ahová ő is járni fog majd 5 csoportban 150 gyerek van. :shock: :shock: :?: :?: :?: )

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

Tegnap nem tudtam jönni mert nem volt netünk. Csak valamikor este jött az ember és megcsinálta.
Tegnap voltam védőnőnél, minden rendben van. Vérnyomásom jó, szívhangot is hallgattunk. És megdicsért hogy 6 kg-t híztam. Aztán mondta hogy amikor majd Rékát viszem az 5 éves státuszra akkor majd a doki odaadja a recepteket is hogy kitudjam váltani, az a biztos ha időben megvan az is.
Ma voltam vérvételen, délután meg is lesz az eredménye, de nem biztos hogy ma megyek érte, lehet csak este, bár nagyon furdalja az oldalamat a kíváncsiság hogy feljebb ment e hgb vagy nem, mert ha nem akkor ugye szuri.
Aztán megemlítettem a szülésznőmnek hogy a szívhang a köldököm felett van, megnézte ő is, utána kitapogatta és mondta hogy bizony Nóra megfordult és most csücsül a pocakban. Úgy hogy most ezerrel beszélek a kis buksijával hogy szépen forduljon meg minél hamarabb.
Most nem sokára megyünk vásárolni a gyerekekkel szandált, meg vehetnek maguknak valamit abból a pénzből amit húsvétra kaptak.
Holnap unokatesómékhoz megyünk, ott leszünk egésznap. Vasárnap itthon leszünk.
Hétfőn dokihoz megyek.

Niki örülök hogy a doki haza engedett, aztán nehogy otthon meg neki állj sokat mozogni. Feküdj minél többet.

Tabati na akkor drukkoljunk egymásnak hogy megforduljanak a bébik.

Pelenka nálunk csak a pampers pelenka jött be. Már a kórházba kellett váltanunk, mert ott liberót használnak, de kb a 3. pelenka után már sebes volt a popsijuk annyira nem bírta a bőrük. Nem tudom miért érzékenyek rá, na de hogy mind a 3. Most már eleve csak azt vettem.

Tena nekem a kórházban azt adtak, és tényleg nagyon jó. Most veszek egy csomaggal mert nem tudom hogy adnak e még annyi mennyiséget mint 5 évvel ezelőtt mikor Rékát szültem. Hálós bugyit én nem vettem, de nem is tudom hogy hol lehet olyat kapni. A másik hogy nem tudjátok véletlenül hogy ilyen has leszorítós bugyit hol lehet venni?

Popsikrémben én a neogranormont használtam, meg a doki írt fel keveréket, az nekünk nagyon bevált. De szerencsére csak akkor kellett amikor fogzottak olyankor pirosodott csak ki a popsijuk, na meg ugye szülés után a libero pelustól.

Boo én már alapból nem hiszem el azt amit Apa mond, ha ő azt mondja hogy 2-re itthon van akkor én mindig hozzá teszek plusz 2 órát, és örülök ha még is hamarabb haza ér. Régebben én is kiakadtam ilyeneken, de rájöttem hogy felesleges, mert akkor sem fog előbb jönni. Így meg eleve felkészülök rá hogy csak később jön, így is tervezem a napot és tök jó ha még is száz évben egyszer tényleg előbb jön. Hiába tényleg férfiból van.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Ja és ígértem képeket a nem régen vett ruhákról.

Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

gabi1! :)

Reméljük, este is jó eredményeket hozol majd. :wink:

Hasleszorítós bugyit gyógyászati segédeszköz boltban vehetsz.

Kép
Kép
200907?

Boo: te nem az én apámról beszélsz?

Kép
Kép]
hendegabi

Kép
Kép
200907?

Gabi1,
Rékát viszed a védőnőhöz? Micsoda lelkes védőnénitek van.

007,
Amikor az oviban egy gyerek nyűgös, főleg, ha ilyen nagy csoport van, levágja magát a sarokba, ott puffog, majd ha végzett, megy a dolgára. Intézményben kevésbé szoktak nyügik lenni, mint otthon, ha már túlestek a beszoktatáson.
Nincs egy kevésbé zsúfolt ovi a körzetben? :shock: A mi csoportjainkban max 20 gyerek van, de nekem még az is soknak tűnik.

Kicsidodi,
Nyakamban a háztartás, a kicsinek csorog az orra, ezért mostanában nyügis. A nagyot reggel úgy kellett kitornászni az ágyból, hogy oviba vihessem, vszínűleg este 10-ig fogja itthon levegővétel nélkül nyomni a dumát, miután apja hazahozza. Szintén csorog az orra, nála ez azt jelenti, hogy bármikor belázasodhat elég durván. Ráadásul ma még van egy tanítvány, akinek hiába magyarázom, mi az, hogy állítmány, még azt sem tudja belőni, hogy ige, pedig fiatal, felnőtt, diplomás nő.
Nem elég, hogy alapból fáj a hátam, de Szabi kedvenc pozíciója mostanában az ölemben van, és valahogy mindig a könyökével találja meg azokat a pontokat, amik alapból is egy kicsit fájósak. Nati pedig szeret időnként lesből támadni és a 17 kg-ja a vitalitásával kombinálva elég ütős. :lol:
Te örülj, hogy ilyen jó dolgod van!!! :lol: :twisted: :lol:

007,
Popsikrémet tubusban eddig csak kórházban láttam, pedig már 4 éve folyamatosan pelenkázok. :lol:
A nem beszélős kislány akárhány éves, nem iskolaérett. :shock: Ezt nem látja ott senki?! Egyáltalán nem normális a viselkedése, ez nem a csak anyás kategória, hanem valami n komoly probléma áll a háttérben.
Szabatiszta. :lol: Hááát, éppenséggel a szoba marad tiszta tőle. Natival nagy szerencsénk volt, de általában elég sok foltot hagynak maguk után a szobában. :wink: Robi mondta is, hogy majd ha szobatiszta lesz, veszünk új szőnyeget.
A Hortobágyon tényleg szívás földön fekvő denevérnek lenni. :lol:
Egyszer volt itthon Pampers, Libero és LilaTesco-s egy méretben. Megcsináltam a szokásos pohárból leöntöm tesztet majd gyömöszkölöm őket. Nem volt jelentős különbség, talán a Libero viszített, abból kijött a granultum. Akkor tértünk át a Tescosra. Szabi napi 8-at fogyasztott, Natinak is kellett, ő meg elég érzékeny is volt, majd kétéves létére vagy 4-5 pelus kellett. Azért a havi 30e egy kicsit kiakasztott, mert akkor még a Pampi ment. 8)

Sudo:
A Sudo újszülötteknek nem feltétlenül jó. Szárít, továbbá lányoknak kicsit macerásabb, mert hüvelybe nem szabad mennie. A gyógyis boraxos mehet bárhová. Pláne ha van egy kis szájpenész, akkor nem kell külön kezelgetni a popsit. Melegben viszont tény, hogy gusztustalan a libazsír. A boraxost jó vastagon kell kenni, így a barnább dolgok sokkal könnyebben lejönnek, mintha Sudoval lett volna kenve a popsi.

Hendegabi,
Inkább a családfa, mint Nati szokásos felvilágosítós kérdései. :lol:
Nekem a két gyerek érkezése között jó két hét volt kiírás szerint (40+5;38??). Dokim szerint a többedik bébi várhatóan hamarabb érkezik. Én most 37-38 hetes érkezésre szavaznék.

Kép KépKép
lorca

Lorca, bár neked lenne igazad, és előbb jönne. Én a 38. héttel nagyon kiegyeznék!

Ovi:
A faluban 1 csoport van. 3-tól 7-évesig vannak együtt.
Törvény szerint 1 csoport max 25 fő lehet, de ahol össz. 1 csop. van, ott jöhet hozzá még max. 20% (+5fő).
Mivel a falu nem bír fizetni még egy óvónénit meg dadust, hogy több csopink legyen, ANTSZ engedéllyel lehetünk +10%, azaz 33 fő. (Beiratott gyerekek száma pillanatnyilag: 34 fő!
Az más kérdés, hogy gyakorlatilag sosincs ténylegesen 34 kölök az oviban.

Kép
Kép]
hendegabi

az a kisbaba,akit a múltkor írtam,hogy 26 hétre született.hál istennek jól van.
23 napos,az anyukája most lenne 29+3
levették a lélegeztetőgépről.de még az orrán keresztül kapja a tejcit.szorítsatok nekik!!!!

Kép

lorca! :)

A nyűgös és a hisztis 2 különböző dolog. Utóbbit el tudom képzelni, hogy kiheveri a sarokban, de az előbbit nem. :roll: Igaz, ovis tapasztalatom még nincs, Majd ott kiderül. :wink:
Nem tudom, hogy a többi oviban mi a helyzet, de lehidaltam amikor olvastam, hogy itt mennyien vannak. Alapból mindenképpen ide kell felvenniük, másik oviba csak akkor mehet, ha ott üres hely van.
Nyilván nem egyforma nagyságú csoportokba jár a 150 gyerek és mindig van, aki hiányzik, de én azt hittem, hogy egy csoportban nem lesznek többen 15-20-nál. Az is sok. (Jó reggelt, Anyuka! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )

5 percnyi körzetben 5 gyógyszertárat tudnék felsorolni kapásból és még vagy egy tucatot további negyedórán belül. Szóval, van bőségesen és hol itt, hol ott váltottuk ki a cuccokat. De a popsikrém az mindenhol tubusos volt. :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Látják, hogy gond van a kislánnyal, de senki sem tud semmit csinálni, marad az izgulás. :?:

Kép
Kép
200907?

Tabati!

Én a vadgesztenye krémet ajánlom, elvileg visszértágulatra van, de nagyon jó az aranyérre is, én próbáltam már. Egyébként egyszer, amikor vettem, a gyógynövény boltos mondta, hogy szuper aranyérre is, és tényleg!
Gondolom, hogy régen azért írtak fel neked Liotont, mert az is visszér ellen van.
Minden gyógynövény boltban, DM, Rossmann, stb-ben, és gyógyszertárakban lehet kapni.
És az én védőnőm mondta, hogy nyugodtan lehet használni, szóval ez biztos nem árthat a babának!

Mi a változatosság kedvéért ma megint megjártuk a kórházat a párom térdével. Újabb folyadék leszívás volt + vérvétel. Megint nem megy le a láza. Ma is 3 doki nézte meg. Hétfőn kell visszamennünk, ha addig nincs különösebb panasz, addigra lesz eredmény. És majd akkor kiderül, hogy kell-e újabb műtét. Ma már az is felmerült, hogy mi van, ha a szervezete az ún. ácskapocs ellen tiltakozik, amivel az új szalagot rögzítették. Fémből van ugyanis, bár soha nem tapasztalt fémallergiát.
Hétfőn meglátjuk, hogy mi lesz.
Tök jó, egész héten szabin voltam, erre fel kellett hívnom a főnökömet, hogy akkor hétfőn később jövök, mert megyünk a kórházba. Bár nagyon megértő, engem félt, mert tudja, hogy kicsit sok már 9. hete mindent egyedül csinálni.
Azért a héten sokat pihentem, minden délután aludtam is!

Kép
katy76

Bond!
Köszi az infókat a Krioval kapcsolatban!
Igazából azért döntök nehezen, mert a Krio magyar cég, magyar telephellyel. És hát pont nálunk nem lehet soha tudni, hogy milyen módon lehetetlenítik el a cégek működőképességét, illetve az EÜ-ben milyen új szabályokat vezetnek esetleg be, amiktől simán tönkre tud menni bármelyik EÜ-s cég.

A Sejtbank pedig bár drága, de jó messze van kis hazánktól. Ráadásul itt nincs vérvétel, mert a mintát vizsgálják meg, azt a részét, amit amúgy nem lehet felhasználni. Tehát nincs őssejt veszteség ettől, viszont a kismamáknak egyszer sem kell elmenni a vérvételre.

Még gondolkodom rajta, majd a dokit is megkérdezem, amikor megyek hozzá
Ha a párom is tudna már dolgozni, akkor nem lenne kérdés, mert elvileg erre is félre van téve a pénz, csak nem tudni, hogy mikor kell hozzányúlni, mert az én fizetésem nem elég egész hónapra.

Ancsurti!
Áldalak, hogy közzétetted a spenótos tészta receptjét, ma már kétszer ettem belőle! :D És a páromnak is nagyon ízlett, pedig neki mostanában egyáltalán nincs étvágya.
(amit ő lefogyott, azt én mind magamra szedtem :lol: )

Kép
katy76

Na itt vagyok, hurrá elment a vihar!
én párom is ilyen , ha azt mondja 4-re itthon vagyok, tuti egy órát rá kell számolni, de ez van ha megyünk valahová, soha nem rám kell várni, hanem ő rá, annyit tud szöszmötölni, hogy mire indulásra kerülne a sor, addigra tök ideg leszek :twisted: !!
Úgy hogy levontam a következtetést, a legtöbb pasi ilyen.

Be le se merek gondolni, mit élhet át az anyuka, akinek 26 hétre született a kisbabája!

Kép

Kép
marietta1982

Hendegabi,
Amikor általánosban hospitáltam, az alsó másodikban 30 nemsok gyerek lehetett. Kapásból tanítanom kellett, mert a tanítónéni nem ért rá, iszonyatos volt!!! 45 perc alatt annyira kifáradtam, mint a középsuliban olyan 5 tanóra után, pedig azok ültek a helyükön és jól viselkedtek, nem rohangáltak fel-alá. Ha 34 ovis gyerekkel kéne egy helyiségben tartózkodnom, biztos visítva elszaladnék. :oops:
Bár ha azt vesszük, hogy 5 éves kor alatt nem kötelesek felvenni a gyerekeket, tényleg jobb csendben maradni és örülni, hogy ilyen rugalmas az önkormányzat és hogy egyáltalán van ovi. :? Simán mondhatnák, hogy vigyék a kisebbeket oda, ahova akarják.
Nálunk az oviban volt, hogy 8 gyerek volt a csoportban. Én már a 15 főt is nagyon soknak érzem, pedig annál több, betegségek miatt nálunk nem szokott lenni. :?

007,
150 gyereket nem lehet elosztani 5-tel úgy, hogy kijöjjön a max 25 fő. :roll: Vegyes csopi vagy korosztályos? Még szerencse azért, hogy idén nem kell vinned Manót.
A kislány problámája már rég túlmutatott az óvodán, nem is a szülők kompetenciája. Nem is értem, hogy lehetnek ennyire bénák. Ez már egyértelműen Nevelési Tanácsadó és egy szakosodott pszichológus területe. Kb 2 éve meg kellett volna már ezt lépni legalább. :roll:
Klasszikus hisztit nem is láttam még oviban. Voltam ott is gyakorlaton :D , meg mindig árgus szemekkel figyelek mindent, amikor Natit viszem. :lol:
Nyüglődő gyereket azért többet is. Ismertem a hátteret, így nem volt nehéz megérteni, hogy a kisfiú ki van akadva, mivel iker tesói születtek nem sokkal korábban, anyuka meg a végletekig le volt terhelve, kiskirályi székből nagyon nagyot zuhant. A sarokban kesergett elég sokáig, kitépte az ovistársak kezéből az autókat, mivel azt mind a sajátjának akarta. Senki nem szólt hozzá, egy idő után csatlakozott a többiekhez, de végig duzzogott, amíg ott voltam - vagy 2 óra.

Kép KépKép
lorca

katy76! :)

Lehet, hogy nem új a megállapítás, de valami nagyon nem stimmel a párod lábával. :x :x :( :( :( :( :( :( :( Jó lenne elkerülni még egy műtét és még jobb lenne rájönni, hogy VALÓJÁBAN mi baja van.
Megy a drukk nagyon, mert ez már nonszensz! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Akár a Krio-t, akár a Sejtbankot választod sosem lehetsz benne teljesen biztos, hogy nem húzzák egyszer le a rolót. Kénytelen vagy bízni, mást nem tehetsz. (Az angliai Harrods is bezárt 173 év után, a fene se gondolta volna, hogy ők is tönkre mennek ebben a gazdasági válságban)
2 hét múlva szépen elbattyogok az ÁNTSZ-hez levetetni a vérmintát, majd utána nekiállok a szerződéskötést is elintézni. 8)

Kép
Kép
200907?

Sziasztok,kukk :)

Már olyan rég jártam erre,de elrabolt minket a jó idő és egyébként is hosszú távon keményedik a pocak a gép előtt :( .

Nagyjából visszaolvastam,látom mindenki jól van :)

Megy a drukk a pici korababának,esetleg az anyuka meríthet erőt innen: www.koraszulott.com ,egy kedves csetes barátnőm oldala :)

Tegnap voltam a terheléses vizsgálaton,kicsit izgulok az eredmény miatt,jövő héten lehet érte telefonálni :)

Levágattuk Domi fürtjeit :lol: :cry: ,muszáj volt,mert nagyon izzadós :(

kis kopaszom :) :

Kép

+ egy 27 hetes pocakkép :

Kép

Nagyjából ennyi történt velünk mostanság :) pusssz

Kép

Kép
lidike

Kép

Ja, a babakocsink amit 3500-ért vettem mindenestől a neten. Én még nem láttam, tesóm hozta el, ide csak május végén fog megérkezni.

Kép KépKép
lorca

lorca! :)

Korosztályos csoportok vannak.

A kislányt vitték már pszicho szakemberhez (sose tudom, hogy mi a különbség a pszichiáter és a pszichomókus között... :? :? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ), neurológushoz is, meg mittudoménméghova. És mégis itt tartanak.
A családi körülményekről nem tudok semmit de, hogy valami nem smakkol, az biztos. :roll:

Kép
Kép
200907?

Itt is van egy kislány. Kb. 4-5 hétig nem szólt egy szót sem (4 múlott, mikor beiratták a szülei), a dadanéni egyszer megkérdezte a szülőktől: ugyanmár voltak vele hallásvizsgálaton?
Volt egy aprócska műtétje, és már egész jól pötyög a kiscsaj....

De ez más eset.

Kép
Kép]
hendegabi

Én már annnnyyyideannnnyyyyyiiiiiiii jótanácsot adtam nektek, hogy most ti jöttök! 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Melyik az a WC papír, amelyik:
-nem csiszoló vászon,
-többrétegű, de nem kis papírfecnikből áll egy lap,
-nem drága
(-nem illatosított)
Szerény igényeimnek teljesen megfelelt a Crepto, de az már nincs. Most Tesco-s van itthon és alig várom, hogy elfogyjon... :x :x :x :x
Szóval...? :?:

Kép
Kép
200907?

007 mi a lidl-ben vettük legutóbb és mondhatom,hogy bevált és legközelebb is ilyet fogunk venni :) (nyolc elég nagy guriga volt zöld csomiban)

Kép

Kép
lidike

Amíg el nem felejtem a lényeget:

csibe83! :)

Boldog névnapot - a kislányodnakl! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

pont a lidliset akartam mondani én is!

Kép
Kép]
hendegabi

had dobjak fel én is egy témát:

babakötvény.

Találtam róla egy oldalt, amiből annyi derült ki számomra, hogy baba születése után kb 1 hónapon belül (18 munkanap) MÁK értesít, hogy számlát nyitott a gyermeknek. Összege: 42500 ft
Oszt még annyit, hogy bankoknál is lehet, meg jól nézzünk körül, melyiket váltasztjuk.
Akinek 2006-tól született gyermeke van: valóságban hogy zajlik ez?

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Apa volt itthon, meg csináltam fagyit, szóval már jobb a kedvem :D !
És az imént mégjobb lett, mert mikor apa itthon volt, kicsit le volt törve, mert sok nem várt kiadás jött össze mostanában, és őt zavarja, hogy nem tud üzletileg fejlődni. Próbáltam vígasztalni, de láttam, hogy nagyon agyal... :roll:
Erre az előbb felhívott, hogy megnyugodott, mert rájött, hogy valójában mindene megvan, amire csak szüksége lehet, mind érzelmileg, mind anyagilag, és hogy hülyeség "telhetetlenkednie": a mai gazdasági helyzetben még így is dejóneki... :D !
Szóval ő most elégedett és boldog, ennek én meg baromira örülök, és nagyívben sz@rok bármiféle teendőre :twisted: :lol: :lol: :lol: ! (Persze azért írkálok, de nem hagyom hogy nyomasszon :D )

Az esőre meg szükség van, hogy szépséges tavasz legyen, és apa mondta, hogy amerre ő jár, ott már kisütött a nap... :D :D :D

Szóval:...Óóóóó heppi déééééj..... :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Gabi!

Engem is érdekelne ez a téma,mert bár a papírt mi is megkaptuk Domival,nem csináltunk vele semmit.Pedig lehet,hogy nem lenne rossz...csak lusta voltam utánajárni.Valaki?

Kép

Kép
lidike

Itt is süt a naaap :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na, ha már Lidl. Most fogyott el a pelusuk. Vélemény: jó és bár kicsi a tépőzárja, de bírja. Hátránya, hogy csak kis kiszerlésben kapható. 9 pontot kap ez is. :lol:
A törlőkendőjüket viszont nem ajánlom, mert ugyan 3.- Ft darabja, de kb. fele akkora, mint általában a többi.

Kép

A popsitörlőn viszont lehet spórolni. Szerintem nem attól lesz piros vagy nem piros. A drágább Nivea nem tud többet, mint a DM-es Babylove. Utóbbiból viszont lehet 4*80-as csomagokat kapni, ami azt jelent, hogy kőkemény 1.- Ft körül van darabja. :wink:

Kép
Kép
200907?

A babakötvényről ez van itt fent a Babaneten...

http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre/index.php?id=081125

...ebből pedig minden kiderül:

http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/egeszseg/gyertam20060213/babakotveny20081212.html/ugyleirasjogi

Szerintem nemigazán éri meg Start számlát nyitni. :roll: Mindegy melyik bankba mentek, nincs különbség köztük. Ameddig ennyire limitálva van, hogy a saját gyereke számláját ki, mennyivel gyarapíthatja, addig nem érdemes különösebben beleinvesztálni.

Kép
Kép
200907?

kicsidodi tőled én is jó kedvre kaptam :lol: :lol: !!!

Popsitörlő, pelenka témához sajna nem tudok hozzászólni, de bőszen olvasom, és gyűjtöm az infókat, és előre is köszi mindenkinek a hasznos tippeket és tanácsokat :lol: :lol: !!

Kép

Kép
marietta1982

Szép dolog szülőnek lenni.
A oldalamat vagy a kíváncsiság vagy a kisebbik gyerek fúrja egész nap. :? A nagyobbikat meg kérdem, hogy hogy szereti az anyját. Válaszul diszkréten pofáncsap.
:? :? :? :? :? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Kép időjárásjelentés :)
Vendég

sillia! :)

Én is tudok feltenni képet az Antarktiszról! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kicsidodi! :)

Ilyen gyorsan múlon el minden problémátok később is! :wink:

Kép
Kép
200907?

Ruhateregetés (na jó, a Mr. és Mrs. nézése közben :oops: :oops: :oops: ) jutott eszembe.
Kismamáknak nem ajánlott kinint (magyarul tonikot) fogyasztania, mert méhösszehúzódásokat eredményezhet. :!:

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?