Gabi1,
Rékát viszed a védőnőhöz? Micsoda lelkes védőnénitek van.
007,
Amikor az oviban egy gyerek nyűgös, főleg, ha ilyen nagy csoport van, levágja magát a sarokba, ott puffog, majd ha végzett, megy a dolgára. Intézményben kevésbé szoktak nyügik lenni, mint otthon, ha már túlestek a beszoktatáson.
Nincs egy kevésbé zsúfolt ovi a körzetben?

A mi csoportjainkban max 20 gyerek van, de nekem még az is soknak tűnik.
Kicsidodi,
Nyakamban a háztartás, a kicsinek csorog az orra, ezért mostanában nyügis. A nagyot reggel úgy kellett kitornászni az ágyból, hogy oviba vihessem, vszínűleg este 10-ig fogja itthon levegővétel nélkül nyomni a dumát, miután apja hazahozza. Szintén csorog az orra, nála ez azt jelenti, hogy bármikor belázasodhat elég durván. Ráadásul ma még van egy tanítvány, akinek hiába magyarázom, mi az, hogy állítmány, még azt sem tudja belőni, hogy ige, pedig fiatal, felnőtt, diplomás nő.
Nem elég, hogy alapból fáj a hátam, de Szabi kedvenc pozíciója mostanában az ölemben van, és valahogy mindig a könyökével találja meg azokat a pontokat, amik alapból is egy kicsit fájósak. Nati pedig szeret időnként lesből támadni és a 17 kg-ja a vitalitásával kombinálva elég ütős.
Te örülj, hogy ilyen jó dolgod van!!!
007,
Popsikrémet tubusban eddig csak kórházban láttam, pedig már 4 éve folyamatosan pelenkázok.
A nem beszélős kislány akárhány éves, nem iskolaérett.

Ezt nem látja ott senki?! Egyáltalán nem normális a viselkedése, ez nem a csak anyás kategória, hanem valami n komoly probléma áll a háttérben.
Szabatiszta.

Hááát, éppenséggel a szoba marad tiszta tőle. Natival nagy szerencsénk volt, de általában elég sok foltot hagynak maguk után a szobában.

Robi mondta is, hogy majd ha szobatiszta lesz, veszünk új szőnyeget.
A Hortobágyon tényleg szívás földön fekvő denevérnek lenni.
Egyszer volt itthon Pampers, Libero és LilaTesco-s egy méretben. Megcsináltam a szokásos pohárból leöntöm tesztet majd gyömöszkölöm őket. Nem volt jelentős különbség, talán a Libero viszített, abból kijött a granultum. Akkor tértünk át a Tescosra. Szabi napi 8-at fogyasztott, Natinak is kellett, ő meg elég érzékeny is volt, majd kétéves létére vagy 4-5 pelus kellett. Azért a havi 30e egy kicsit kiakasztott, mert akkor még a Pampi ment.
Sudo:
A Sudo újszülötteknek nem feltétlenül jó. Szárít, továbbá lányoknak kicsit macerásabb, mert hüvelybe nem szabad mennie. A gyógyis boraxos mehet bárhová. Pláne ha van egy kis szájpenész, akkor nem kell külön kezelgetni a popsit. Melegben viszont tény, hogy gusztustalan a libazsír. A boraxost jó vastagon kell kenni, így a barnább dolgok sokkal könnyebben lejönnek, mintha Sudoval lett volna kenve a popsi.
Hendegabi,
Inkább a családfa, mint Nati szokásos felvilágosítós kérdései.
Nekem a két gyerek érkezése között jó két hét volt kiírás szerint (40+5;38??). Dokim szerint a többedik bébi várhatóan hamarabb érkezik. Én most 37-38 hetes érkezésre szavaznék.