Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Pici! Anyóssal ne foglalkozz...jaja, tudom, könnyű mondani, de hidd el, ez a legnagyobb "sértés", mait vele tehetsz.
Cat! Huh, hát tegnap reggel ez a hír fogadott, és egész nap mást se tudtam tenni, mint nézni az új és újabb híreket, h mikor mondják már végre, h nem voltak terroristák!!! Személyesen csak futólag ismerem mindkettőjüket, tavaly nyáron voltunk együtt egy muszlim táborban. Mélyen megrázott így is, ami velük történt

Főleg szegény Árpi

Persze, Edut is nagyon-nagyon sajnálom, de ő ugyebár megjárt jópár háborút, harcolt, szóval valahol biztos fel volt készülve az ilyen halálra.
De Árpi! Istenem, ő egy kis szeleburdi, ámde csupaszív emberke volt! Emlékszem, mikor a táborban voltunk, ott volt velünk a barátnője is, akivel egy házban aludtunk. Mesélt néhányszor az Árpiról, a kapcsolatukról...és azt lehetett leszűrni (meg látszott is rajta), h ő egy kicsit hebehurgya, laza, szórakozott fiú, de nagyon-nagyon jószívű, szelíd ember, aki nagyon büszke arra, h magyar!
Folyton csak arra gondolok, h mit érezhet az édesanyja

A hírekből tudja meg, h a gyermekét brutálisan kivégezték (ráadásul premier plánban mutatja a feltett videó a holttestét), és ráadásul még terroristának is titulálják őt! Szörnyű
Edut is csak felszínesen tudtam megismerni...első benyomásra is nagyon bonyolult, összetett személyiségnek tűnt (és ahogy olvashattatok róla, valóban az is volt). Többet nagyon nem tudnék róla mondani, mert én magam se tudtam hova tenni. DE! Nagyon szimpatikus volt, mindenkivel kedves, baráságos.
...És a film, ami róla szól (Chico), nagyon-nagyon megrázó!
Csak úgy halkan jegyzem meg, h elég sok dolog alól kilóg a lóláb és nagyon homályos a háttere ennek az ügynek, de ezeket valószínűleg eltussolják majd, és nem fog kiderülni, h miért is ölték meg őket. Valószínű ezt magukkal viszik Eduék a sírba!
Isten legyen hozzájuk kegyelmes!
Bocs, ha hosszú voltam
Húú
Nika! Olyanom egyszer nekem is volt...és máig nem tudom, h mi okozhatta

De pár óra alatt leapadt..