Tegnap megint sikerült rávennem magam a futásra. Apa fél 8-ig volt bent a kórházba és megbeszéltük, hogy elémegyünk (én már futószerkóba) és amíg ő a parkban tologatja a babakocsit, addig én futkosok egy kicsit. Hát erre ő kitalálta, hogy fussam körbe az egész óvárost, az nem olyan sok...

Mondanom sem kell, hogy kb. a negyedét bírtam, de utána legalább jót sétáltunk.
Olyan jól esik, amikor azt írjátok, hogy hasonlít rám Hannácska, ugyanis a család meggyőződéssel állítja, hogy tiszta apja.

De én is egyre több dolgot vélek felfedezni benne magamból.
Már mi is 3-as méretű pelenkát hordunk!

Súlyra szépen gyarapodunk, de centire még nem nőtt olyan sokat a lelkem.
Ladmon: szuper, hogy ilyen szépen gyarapodtok! Na, én is megvizsgáltam a gyerek hurkáit és az egyik egy picit nagyobb, mint a másik, de volt már csipőszűrés és ott mindent rendben találtak. Két hét múlva talán már mi is megkapjuk az oltást, akkor majd megnézetem. Most egy kicsit beparáztam...
Egyébként mi is erősítünk minden nap, de szerencsére nálunk nincs ilyen gond. Jól tartja a fejét, de mégsem szeret hason lenni. De azért én minden nap egy pár percre hasra rakom, hadd erősödjön.
Hypotonia: egy ismerős szerint, aki mellesleg gyerekgyógyász, azoknál a babáknál fordul elő nyaki hypotonia, ahol hosszú volt a vajúdás. Én meg a 26 órámmal felvételt nyerhetnék szerintem a rekordok könyvébe. És amikor mondtam neki, hogy nem szeret hason lenni, akkor beparáztatott, hogy biztos nyaki hypotoniája van és azért sír, mert nehéz neki megtartani a fejét. Ami mellesleg szerinte nem probléma, mert csak annyit jelent, hogy a mozgásfejlődésben egy kicsit lemarad. Az is volt a fő gond a szülésnél, hogy hátrafele tartotta a fejét, de ennek ellenére szerintem meg tök erősen tartja a fejét.
Zsancy: szerintem a Babé terméket itt sem ismerik, sőt csomó olyan márkát nem találok itt meg, amit otthon. Mintha kisebb lenne a választék.

Furcsa, pedig azt gondoltam, hogy fordítva lesz.
Bogi: nagyon szép füge!

Látom ő is szereti a csini rucikat!
Cserkészkolbász: köszi!

Lehet, hogy benevezem képeslapbabának...

A te tündérkéd is nagyon szép!
Időjárás: hát itt is hűvösebb, mint otthon, de én ezt kimondottan élvezem. Bár nem sokkal, most nálunk is tombolt a "nyár", szerdán biztos volt itt is vagy 30 fok. De én nem bánom ha kicsit hűvösebb van, ugyanis én nemnagyon szeretem a nyarat. Sokkal jobban érzem magam tavasszal a 20 fokban, mint nyáron a 30-ban... Csak ne esne annyit az eső...
Apa asztmás és ahogy eltöltünk fél napot Magyarorszégon előjön neki. Itt meg szerencsére semmi baja nincsen. Képzeljétek, most amikor otthon voltunk két rohamoldót is elpakoltam a bőröndömbe, mert ő mindig elfelejti. Első este elő is jött az asztmája, elkezdett fulladni. Én meg sehol sem találtam a rohamoldót. Nagyon ideges lettem, mert emlékeztem, hogy a bőröndbe tettem, de egyszerűen nem találtam. Sikerült ugyanis egy olyan zsebbe elrejteni, amit egyáltalán nem szoktam használni. De végül szerencsére meglett, csak szegénykém addig kapkodta a levegőt...