A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

mágnes: köszi!!!
magdolnasz

Mágnes!
Nektek mit mondtak??
gerike

Gerike: nekünk volt ilyen. A mi dokink szerint nem is volt, csak félre hallották. De azért adott a kardiológiára beutalót. Ott minden oké volt, semmit se hallottak. A kardiológus azt mondta, gyakori a zörej csecsemőkorban. Még nem zárult a lyuk a szíven, teljesen ártalmatlan. Ne aggódj! Én is megijedtem, de felesleges volt paráznom.

krisz78

Batkata: sajnálom a depis hangulatot....én Soma születése után 1 évig nem nagyon találtam magamra.....aztán ahogyan jött úgy el is múlt egyik napról a másikra, elég nehéz időszak volt. Szerencsére ez most úgy tűnik elkerül (kop-kop-kop). Csinálj valamit amibe igazán örömödet leled...a zene jó ötlet...nem lehet összehozni valahogy?

A Babák gyönyörűségesek minden képen! Ennyi szép gyereket egy kupacban még sosem láttam....

Keresztelő: én nem kereszteltetem meg a fiaimat. Engem sem kereszteltek meg aztán én úgy döntöttem (talán 16 lehettem) pár év hittan tanulás után hogy megkereszteltetem magam....most úgy gondolom, hogy meghagyom a fiúknak a döntést....
PErsze az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy az én családomban nincsen gyakorló hívő tehát senkinek nem hiányzik a keresztelő.

Móni: helyesek a gyerekeid nagyon, meg az állatos képeket is imádom! Ennyi állat mellett nem unatkozhattok!

Takarítás:Zétény imádja a porszívó hangját, úgyhogy azt simán ott mellette intézem....gögicsél hozzá nagyon cuki.

Engem is aggaszt, hogy Viki és Alex baba így eltűnt...főleg azért mert Viki elég aktívan járt a topikba nem olyan nagy lazsálós mint én.......el nem tudom képzelni, hogy mi történt náluk...remélem semmi csak szimplán ránkunt, ez lenne a legjobb verzió :roll: .

KépKép
peni

gerike:
a papíron az áll, hogy II-IV-ben hallható fúvó jellegű systolé zürej... Hétfőn okosab leszek.
Annánál más volt, vele már a pocakomban tudtuk, hogy ritmuszavara van. Aztán kiderült az abberáns ínhúr 1 hetesen.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Katuska: nem adod kölcsön Mátét? :wink: :lol: Én már nem tudok a nagyokkal gyakorlatozni... 30 kiló az több, mint a felem :lol: :lol: :lol:

Csajok, akinek ekcémás volt a babó: hol jött ki? Sacánál azt vettem észre, hogy a bal orcája és az álla nagyon vörös és száraz :? ott nem éri ruha, hacsak nem az enyém. Lehet, olyat ettem, amit nem kellett volna? :roll: :? :cry:

Csöre
csöre74

Csöre: 30 kg több mint a feled??? Irigy irigy irigy....nekem még 7-essel kezdődik az eleje, és ez már sok-sok mínusz kiló után van így :oops: :oops: . Nyárra remélem 30 lesz nekem is a felem...bár tartok tőle, hogy ez hiú ábránd :roll: .
Én sem tudok gyakorlatozni Somával, nem egészen 6 évesen 27 kg. Rengeteget eszik, olyanokat is amitől más "rendes gyerek" a falnak megy, pl. krumplifőzelék, tökfőzelék, mindenféle leves, hús bármilyen formában és mennyiségben....még az a szerencse, hogy hihetetlenül mozgékony, így nem dundi de azért jó bőrben van a drágám :lol: .

A szívzörej és ritmuszavar témához szerencsére nem tudok hozzászólni.
Az ekcémához sajnos tudok: nekem mind a kettő korán tápszeres lett, bár el vagyok engedve mellesleg mégsem tudtam őket szoptatni csak nagyon rövid ideig akkor is alig volt.....ám mind a két gyerekemen kijött az ekcéma, az arcukon először aztán a hátukon meg a lábszárukon pici száraz piros foltocskák formájában. Mind a kettő HA tápszert evett.....az orvos szerint ez "hajlam" kérdése is...kenegettem a Somát mindennel amit javasoltak, írtak a dokik...mégis még mindig kijön rajta 6 évesen is. Semmitől nem múlt el végleg, van amikor szinte elmúlik aztán előjön, senki nem tudja mitől. Kezdem azt hinni hogy tényleg hajlam kérdése és nem függ össze kajával (6 év alatt ezer féle diétát végigcsináltunk), mosószerrel, illetve ezekhez hasonló tényezőkkel.
Bár lehet,hogy ez a csecsemőkori ekcéma ami sok babának van más az ami így megmarad nagyobb korra is....ezt nem tudom.

KépKép
peni

Sziasztok!

Nagyon édesek a képek!

Hanna, Julcsinak is elhúzódó láza van az oltástól. Nekem is megszakad a szívem, amikor látom bágyadtan. Remélem, holnapra végre vége szakad.

Vikiékkel kapcsolatban nekem is rossz érzéseim vannak. Nagyon eltűnt.

Nekünk a Babé sampon jött be koszmó ellen.

Kép
petne

gerike
Nekem a 11 éves fiamnak állapították meg 2 éves korában, hogy szív zöreje van.
De csak évente kellett vinnem kontrollra, most voltam vele azt hiszem tavaly, de azt mondta a főorvosnő, hogy nem kell többet vinnem, ha csak más panasza nincs ezzel kapcsolatban.
Így szerintem nem kell aggódnod, mert lehet, hogy ki fogja nőni is.
manocskak

Csöre! felöltöztettem, küldöm Mátét! :lol: :lol:
Petrának is volt iylen az arcán, hogy egyik oldalt száraz. Aztán rájöttem, hogy ahogy szopik kifolyik oda a tej és szárítja a bőrét. Nem lehet, hogy csak megfújta a szél?

Fáj a torkom utálom:(

Az állatos képek nagyon szépek!!!! Gyönyörű az állomány:)
katuska79

Köszi az ekcémás reakciókat, figyelni fogom Sacát. Este bekentem sudocrem-el, most jobb egy kicsit.
Katuska, lehet, igazad van, mert az a fele száraz, amelyikre ráfolyik a tej, ha fekve szoptatom. A másik kevésbé száraz, ott csak ülő szoptatásnál éri tej.
Postacsomagban jön Máté? :lol: :lol: :lol:
Peni: Most éppen 59 :) éppen egyel kevesebb, mint a 30 duplája :wink: de nagyon ingadozik 58 és 62 között :roll:
Petne: sajnálom az elhúzódó lázat, remélem, már jobban van Julcsi.

Csöre
csöre74

Peni: most kapcsolok :shock: hű, mekkora Soma... Zaza nem kicsi, sőt, és jövő szerdán lesz 7 éves, ő alig 30 :shock:

Csöre
csöre74

Csöre! igen csomagban akartam de nem volt itthon csak kis doboz....még sem akartam már össze hajtani. Hogy nézett volna ki gyűrötten? :lol: :lol: :lol:

Andrea! Boldog Néplapot!
katuska79

Sziasztok!

Csak gyors bekukk.mert mindjárt indulunk,esküvőre vagyunk hivatalosak. Csak a ceremóniára megyünk, jön Martin is (lehet,hogy vele majd inkább kint várok :lol: )
Megyek is,díszbe vágom őkelmét! :D

Nem akarom elkiabálni,de ma eddig még csak szopizott,200 gramm fölött!

KépKép

KépKép
kata8110

[quote="peni"]E írta:peningem is aggaszt, hogy Viki és Alex baba így eltűnt...főleg azért mert Viki elég aktívan járt a topikba nem olyan nagy lazsálós mint én.......el nem tudom képzelni, hogy mi történt náluk...remélem semmi csak szimplán ránkunt, ez lenne a legjobb verzió :roll: .

Megvagyunk, jól vagyunk, csak éppen a világ másik felén jártunk :wink:
Vendég

:idea:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.08.19 18:15-kor.
Vendég

Jaj, Vicky, de jó!!!! Úgy aggódtunk értetek. Nem tudtuk elképzelni, hogy hová tüntetek. Nagyon örülök, hogy jól vagytok! :D Gyere gyakrabban!

Jól kikerekedett a kis Alex. :D

krisz78

Vicky, de jó, hogy megvagytok!!!!!!!!!!!! Már nagyon aggódtunk, tényleg! Mesélj, merre jártatok? Mekkora már Alex baba! :D

Kata, jó esküvőzést! Mesélj majd, Martin hogy bírta! És fotót kérünk az ünnepi szerkóról! :wink:

Andi, isten éltessen!

Most ennyi voltam, Picúr elaludt, megyek én is követem példáját :wink:

Kép
vickybabe

Vicky: csakhogy itt vagy,de jó! Már annyira aggódtunk értetek!!! Alex tündérszép,micsoda kis vasgyúró :D

Vickybabe: Martin nagyon jól bírta a kiképzést :D Budafokon van egy kis kastélyszerű házikó,ott volt szabadtéren a kertben a polgári,nagy nyüzsi,zene,jövés menés,Martin vidáman nézdegélt, azt hittem,megijed a lármától,meg a rengeteg embertől! De vigyorgott mindenkire, aki két szót szólt hozzá :lol:
A templomban direkt leghátulra álltunk, ha hiszti van,akkor futás kifelé, de sokáig jól elvolt,markolászta a kezemet,számlálgatta az ujjaimat,de végül kicsit nyekergett,így kivittem a levegőre,ott meg jóizűen bealudt :D

Fiam legújabb sportja: forog az ágya fölött a zenélős forgó,Martin meg folyamatosan próbálja megrúgni a lelógó macikat,játékokat -- hasizomból,nyújtott lábbal :lol: Amikor sikerül,akkor meg nagyot rötyög :D

KépKép

KépKép
kata8110

kata
Nekem is hasonlókat csinál a Joel.
Újabb képek róla és apa fürdeti őt. :D :D

Kép Ez a játék az enyém!!! :D :D

Kép apa fürdet. :D :D

Kép a nagy keresztbe fordulás kisebb-nagyobb sikerrel. :D :D :D
manocskak

Hello Csajok!
Ma jó pörgős napunk volt, ilyen sem volt még, hogy egész nap be sem kapcsoltam a gépet.

Kata! Örülök, hogy tejcsi krízis leszálló ágban van! :wink:

Köszi csajok a koszmós hsz-t, ma este jól felvakartam neki (emez meg hangosan nevetett, annyira csikiztem :lol: ) és megmostam Babe-val. Már most sokkal szebb!!!

Viki! De jó, hogy előkerültél! Ha tudnád, hogy micsoda nyomozás folyt itt utánad! :roll: :lol: Aztán most már nem eltűnni! Vagy szólni előtte, igazolást gyártani, stb. :lol: Basszus, Alexről sem mondaná meg senki, hogy korababa!!! :shock: :lol:

Ekcéma nálunk: totál elmúlt, most már csak gyógyszertári testápolóval kenegetem, de ez most inkább szárazság, mint ekcéma. A diétáról annyit, hogy nagyjából egy nap semtudtam betartani, mert mire észbekaptam már ettem tejterméket. :roll: És mégis helyrejött, szóval nem e miatt volt, tutti. Amúgy Ádinak a lábszárain és a karján, valamint a kis arcán volt. Meg a derekánál oldalt. :?

Na megyek összeesni.
Puszi:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Vicky:
Jajj de megnyugodtam én is, hogy minden ok :)
Néminemű hasonlóságot fedezek fel fiaink között :wink:

Fiam ma nagyon ölbebaba volt.. Lehet, hogy megint front van??
Olyan cuki volt, Apa beszélt hozzá, ő a kezemben, rötyögött, amikor Apa dumált, majd szégyenlősen elbújt, odadörgölőzött hozzám :) Olyan jó, hogy ilyen kis bújós, Anna nem volt ilyen :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Mi is bejelentkezünk, nagyon sűrű nap volt nálunk is. Délelőtt villámkészülődés: Apum és Nagymamim voltak hivatalosak ebédre (és ők mindig jó másfél órával korábban érkeznek, mint amikorra ígérik magukat). El voltak ájulva az alföldi rostélyosomtól, nekem meg hízott a májam rendesen :lol:
A délutánt végigcsavarogtuk: KIKA, Praktiker. Vettünk függönyöket végre (fél éve lakunk itt, ideje volt), és néztünk szalagparkettát is. Szépülünk :D

És az én kicsi Ágnesem, mint egy angyal, végig nézelődte/csacsogta/mosolyogta az egész csavargást! Olyan de olyan büszke vagyok rá :D

Viki, na végre na végre!!! Már majdnem beindult a vészmadár-kommandó, hogy mi lehet veletek! :lol: :lol: :lol: (bevallom, én is aggódtam :oops: ) Hatalmasat nőttetek, és csodásak vagytok! Alex már ilyen szépen csücsül? :shock:

Kata, tetszik az új vonalzód! :)

Móni, Joel-baba nagyon ügyes! :)

Valódi visszaolvasásra nem futja most csak a képeket nézegettem mint az ovisok :oops: Talán holnap... Bár holnapra is csavargást tervezünk: Baumax, talán Tesco... :roll: :)
kisbogacs

Sziasztok!

Őszintén nagyon sajnálom, ahol valamelyik szülő, vagy a szülők már nem élnek. Én egyelőre el sem tudom képzelni, hogy bármelyikük is elmenjen. Remélem ez még nagyon sokáig nem következik be!
Nekem a szülések után nagyon-nagy szükségem volt pl. anyukám közelségére. Főleg az első szülés után engem is elkapott a depi (ami akkor eltartott jó pár hétig és nagyon jó volt, hogy anyukám mellettem volt! :oops:

Manócskák! Nagyon szép családod van! És Joel nagyon aranyos!

Vicky! Nagyon örülök, hogy jelentkeztél! Nagyon nagyra nőtt Alex baba! Szépek vagytok!
Majd, ha lesz rá időd, gyere és mesélj!

Kriszti! Kérem szépen az alfaldi rostélyos receptjét!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziaztok!

Na végre, vcrane! De jó, hgy jelentkeztél, már én is kezdtem aggódni.
Alex nagyot nőtt!!!
Mesélj, mi volt, merre jártatok... Már persze, ha van időd a nagy visszazökkenés közben a billentyűzetet ütni...

Na, ma Narnia-mérgezést kaptam, Marci megkapta a Caspian herceg DVD-t, 2x nézték meg. Hét közepén Mamma Mia, most meg Narnia... Huh! :D

Lányok!
Ahogy írtátok, hogy melyik csemete mit csinál, teljesen elbizonytalanodtam.
Nekem Borcsa nem igyekszik a megfordulással, meg a kezét is most kezdte csak tüzetesebben kukkolni. Kevéske tudatos mozgást már vélek felfedezni a naccságos kisasszonynál...
Tudom, mindenki a maga ütemében fejlődik, de kérdés, mikortól kell elkezdeni aggódni (és ezt egy 3. gyerekét nevelő anyuka kérdezi, tudom ciki, de a nagyok már nagyok, olyan rég volt Marci-Juli picurka)

Na megyek, holnap családi futás lesz, Apa+Bori :), Marci, meg a párom nagylánya. (Ja, és ott lesz az ex is, a nagyok anyukája... Hát nincs nagy kedvem a kepp smiling-ra, főleg ilyen "nagyszerű" lelkiállapotban... De egy batka soha nem adja fel! :D)

Nagy ölelés Nektek! (ha Ti nem volnátok, sokkal egyhangúbb lenne a HTB-lét... :) )

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

hgy=hogy :oops: :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Enikő, felraktam odaát.
Huhh, lányok, ezer éve nem jártam a receptes oldalon... hogy mennyi minden finomság került fel azóta! Csak olvastam, és kívánósabb lettem mint kismama koromban :lol: :lol: :lol: :lol:
Azt hiszem holnap reggel megyek is a CBA-ba túrót venni a pogácsába :roll: :D
kisbogacs

Batkata, mi ugyan fordulunk, de a kezünket még sosem csodáltuk meg.
Úgy tudom, ilyenkor még max. a támaszkodás lesz lassanként "elvárt viselkedés", a fordulás csak később.

Egyszóval csak semmi pánik!
kisbogacs

Kriszti! Köszi a receptet!
Ha a túros pogit akarod megsütni egy kis jótanács, ha nem bánod: Én mindig 2 sütőpapír közé teszem a tésztát és alul, felül jól meglisztezem, különben eléggé ragadós!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

VIKI: Na végre.........tényleg beindult a vészmadár kommandó ahogyan Kriszti írta! Örülök, hogy jól vagytok, jó nagy már Alex baba, nagyon édes. Mesélj mi van vetelek!!
Nálunk tegnap volt kerti buli itt voltak a kollegáim babanézőban családostól 20-an..........hát el tudjátok képzelni ez mivel jár. Ma nem főzök, esszük a maradékot...aludni vágyom :roll: .

KépKép
peni

peni
Mi tegnap megint a hegyen piknikeztünk. Mind a 4 gyerekkel. :D :D
A Joel 1/2 12 felé evett és amíg haza nem értünk ez volt kb délután 5 óra addig aludt, persze most éjjel szerintem ez miatt nem aludt olyan jól. :(
A piknik nagyon jól sikerült, kaja után elvonultam aludni egyet az is jól esett. :)
Sajnos a gépet elfelejtettük fölvinni, így képek sajna nem készültek.
A kismalacok csak jöttek oda a jó illatokra olyan cukik voltak, szimatoltak a levegőbe az anyjukkal együtt. :)
manocskak

isarenikő
A pogid receptjét ismerem, csak anyukám nem 1/2 kilóból, hanem 1/4 kilóból szokta csinálni. :D :D
De ezt anyukám csinálta már juhtúróval is, Kicsit "drágább" de nagyon finom úgy is.
manocskak

isarenikő
Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy tojás nem kellene a tésztába?
manocskak

Jó reggelt!

Nem volt semmi nagy baj! Csak nekem lett elegem a télből, a bezártságból és elmentem Alex babával Dél-Amerikába Aaron családjához. Napsütés, meleg, tengerpart... ez kellett a kezdődő depresszióm gyógyításához :wink:

Alex meg egy nagy rosszaság, de imádom :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Mitől nő a gyerek?
Kép
Vendég

Vicky: Dél - Amerika :lol: :lol: Itt meg repkedtek a mínuszok. De jó lehetett! Én is alig vártam, hogy kitavaszodjon. Már utáltam a hideg, sötét napokat. Nem is tudtam, hogy a férjed dél-amerikai. Ti aztán nemzetközi család vagytok! :D :D

krisz78

Vicky!!!! na végre! Annyira jó, hogy vissza jöttetek már szétaggódtuk magunkat! Rengeteget változott Alex!
Most aztán nem eresztünk:)
Azt elhiszem, hogy jó votl Dél Amerikában:)

Batkata! csak semmi pánik még oylan kicsik!!!! (képzeld a szomszéd kiskölök a télen még ülni is alig tudott, mászni meg egyáltalán nem most meg egy hete már jár és még csak 10 hónapos. a végén jól belehúzott:))

MA reggel Máté kiszolgálta magát míg aludtunk. Öntött magának almalevet aztán bevágott egy negyed kiló reggeliző pelyhet. JA és nagy poén volt mert van kint az udvaron egy hűtő eladásra és takarításra várva. Kint vagyunk apával halljuk, hogy valahonnan kiabál....keressük, sehol. Erre bent rötyög a hűtőben!!!!

Ha valaki szereti a DM-es pelust abból is a nadrágot (szóval amibe bele kelll bújni) akkor az Auchanban az Andi pelenka az a babylove pelenka! 1800.-Ft az 56 db-os junior! (ez főleg Mágnesnek és Enikőnek érdekes mert a legszoktatáshoz könnyebb iylenbe járatni és egyébként rohadt drága az iylen belebújós pelenka)
katuska79

Sziasztok!

Vcrane: Végre-végre, hogy itt vagy! Irgum-burgum így eltűnni, még a babatalin is téma voltatok!!! Gyönyörű nagyfiú már Alex ;) Dél-Amerika miatt irigy :D Lehet érdeklődöm majd nálad priviben a szülésem miatt... :roll:

Vicky: nem endo, hanem keloidos sebgyógyulás, ami inkább bőrgyógyászati, mint nőgyógyászati gond, és pontosan emiatt vagyok kuriózum, mert hüvelyben ilyet ritkán látni... :roll:

Batkata: Milán a kezét a szájába tömi, és cumizza, és a csuklójával is ezt produkálja. Talán mostanában kezdte célirányosab megütni 1-2 játékát, bár lehet csak én látom tudatosnak... :roll: Hason igen ritkán vagyunk, így a fejemelést nem is nagyon tudjuk, fordulást meg a terpesz nélkül oldalra már csinálta, de az is inkább a súlya miatt volt (azaz a lába húzta magával), tudatosság vajmi kevés volt benne :D Viszont be nem áll a szája, és általában majd elrepül annyira izgatott, mosolyog és szégyenlősködik, így veszi le a lábáról a családtagoktól kezdve a vadidegeneken át mindenkit :lol: Nem késett még le semmit, ahogy Borcsa sem ;) Milyen volt a futás?

manocskák: végre családi fotók, szép gyerekeid vannak, büszke lehetsz rájuk ;)

Milán ma kissé hiperaktív, fél órát aludt eddig, persze fáradt és nyüszis, elaltatom, de ahogy leteszem kipattan a szeme. Most hasra fektettem, ez újdonság számára, mert általában nem bírja, de most a kiságy sarkán a fejvédőnek dumál cumival a szájában, és ahogy írtam mindezt hason :shock: Sosem fog aludni... Már nyifog is :?

biga.csiga

Elaludt!!! :D Persze a cicin, és így elterül a franciaágy közepén, de legalább ebédelhetek :)

Kata: 200 mili??? Tejcsi krízis nálunk is van, mivel Manó megint visszatért az éjjeli két kajáláshoz a cici meg még nem fogta az adást. Bár nem lep meg, tejmirigy legyen a talpán, amelyik jól reagál a Milán féle 10,30,40,60,70,80 miliket szívok éppen mikor hogyan esik. Ma is már lefejtem 140 körül, és mivel éhes volt szentem gondoltam oda is adom neki, erre kemény 70 mili után jelezte, hogy elég, mindezt persze vigyorogva és dumálva üveggel a szájában. Egy óra múlva viszont megint cicit akart! De megtömni nem tudom... Este eszik olyan 100 körül, de az rekord nála. Így tegnap és ma is volt napi 1-2 pótlás tápszerből, de attól sem ment falnak, mivel egyszer 90-et evett hajnalban, egyszer meg 40-et evett (ehhez volt egy 60-as anyatej is, és ez egy esti adag volt).

Megírtam ezt a hsz-t, erre már fel is ébredt :( Becajok... Pedig délelőtt levegőztünk is :x

biga.csiga

Manocskák! Dehogynem! :oops: Kell bele 2 tojás sárgája! :oops:

Vicky! De édes! :lol: És vörös a haja?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

biga.csiga
Köszönöm szépen igen az vagyok. :oops: :oops: :D
a nagyobbik fiamnak (Dávid) szép nagy olyan mély kék szeme van, a "kisebbiknek (Gergő) ugyan olyan nagy szeme csak barna (ezt tőlem örökölte), a Joelnek meg olyan zöldes kék szerű szeme van legalábbis annak látjuk.

isarenikő
Köszi.
Egyébként néztem most egy sajtos pogi receptet a neten, abba sem írt tojást, de én egyet tettem bele.
manocskak

Sziasztok!

Vicky: de jó, hogy előkerültél! Dél-Amerika miatt irigykedem én is! Itt nagyon sokáig tartott a tél, aztán hirtelen meg nyári meleg lett :D

Batkata: nem hasonlítgatunk, tudod! Ne aggódj, Borcsa gyönyörű kicsi lány, mindennek eljön nála is az ideje.

Manócskák: nagyon szép a családod, nem semmi, ennyi gyerekkel.

Katuska: Máté édes lehetett a hűtőben. A kis haspók :D Nem fényképezted le?

Képzeljétek, ma elmentünk a Kopaszi-gáthoz, a Lágymányosi híd budai hídfőjénél lévő parkba. Valami csodaszépen megcsinálták, gyönyörű gyep, szép növények, őrzött (és ingyenes) parkoló, kultúrált WC-k. Mintha nem is itthon lettünk volna, hanem valahol Ny-Európában. Az egyetlen, ami nekem kevésbé tetszett, hogy mindössze egy kicsi játszótér van, persze így vasárnap délelőtt tele volt. Most még ez minket persze nem érintett, de már gondolok a jövőre is :D Akinek nincs messze, ajánlom egy jó kis séta erejéig.

Na, most megyek kicsit a teraszra napozni.

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Mi is kint vagyunk egész nap. Petrának összeszereltem a járókát így biztonságban van a ketrecben:)

Kép

Purdé Máté:)
Kép
katuska79

Nem tudom, de most nagyon nyűgős a Joel, szerintem megint idő változás lesz.
Eléggé be van borulva az idő, már be is hoztam őt.
manocskak

Sziasztok!
Hát ez a mai nap.... Most küldtem le Apát a gyerekekkel, mondtam, nekem kell egy kis csend... Bence hajnal 4 óta nyomja... Semmi sem jó neki, akkor van csöndben, amikor alszik,de azt sem teszi sokáig.... Nem tudom, hogy front van-e ,de ez iszonyat... Nem hajlandó szopni sem, van, hogy egyáltalán, van, hogy csak az egyik cicit fogadja el, én meg fejek mint a güzü, közben ablakot pucolok, a fiam meg extra nyűgös...
Szabit akarok!!! :twisted:

Ma összeraktuk a járókát, és abban aludt egy nagyot! :lol:

Holnap megyünk kardiológiára, remélem minden ok lesz...

Én éppen ma nézegettem a kiskönyvünket, és abban pl. benne van, hogy 3 hónaposan hason fekve tenyérrel támasztja magát. Bence nem csinál ilyet.. :shock: Ő még öklözik, és úgy sem tudja sokáig támasztani magát... Tudomtudom... minden gyerek más, de mégis.... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Lányok én ezen a hétvégén főzési negatív rekordot döntöttem......tegnap szénné égettem egy tepsi tarját, most 10 perce a csokis muffin lett brikett.........mi a jóisten van velem??? Életemben nem csináltam ilyet pedig 10 éve főzök napi szinten....mire fogjam? Nincs véletlenül front??? :lol:

KépKép
peni

Sziasztok!

Bekukk!
Vicky: bizony, jó,hogy megkerültél! Férjeddel nem vesztek a nevetekre engem is? :lol: Szívesen utaznék én is valami jó kis tengerpartra :wink:

Biga.csiga: jajj,Martin nagy beles továbbra is,200 alatt nem eszik :oops: Sajnálom a krízist!

Barti: igen,valamivel jobb,ma még nem evett tápit :D :D :D Mondjuk eddig sem zavart,ha pótolni kellett,csak úgy örülök,hogy talán van javulás és van út visszafelé :wink:

Peni: :lol: Szegényem! Én tegnap krumplikrémlevest főztem és fűszeres csirkecombokat a'la Maggi! Finom ez az új fűszerkeverék,sütőzacsis cucc :wink:

Mágnes:drukkok holnapra!

Katuska: tünemények a gyerkőcök!

Móni:nagyon szép Joel!

Ma itt voltak a barátnőmék a 7 hós ikrekkel, fenomenálisak voltak! Martint meg olyan támaszkodásra bírta a nagy érdeklődés,hogy csak pislogtam!

KépKép

KépKép
kata8110

Kriszti: örülök,hogy tecc a vonalzóm,de elromlott,nem számol :? Meg kell majd szerelnem! De most megyek a kis csőrét betömni Martinnak! :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?