A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Hát igen, van egy jópár dolog amit szinte bűn a brendonban venni meg mert jóval drágábbanárulnak mint máshol... :roll: ezta jtékot is csak azért vettük ott mert minden cucca vagy Zétitől örökölt, vagy teszveszes, hadd legyen valami spéci saját játéka :wink:

Nekem apósom szinte megsértődik mikor kéri ölbe Olivért, én meg megkérdezem hogy nem kutyás-e a keze...grrr...mivel tudom hogy neki mindig kutyás a keze, csak célozgatni kell hogy mossa meg mert szerinte az immunerősítő. Hm.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Millye, akkor mehetünk együtt is horgászni! :wink: :lol:

Bogi, csuklócsörgőt én is szeretnék venni Bencusnak, de eddig olyan csúnyákat láttam! :? Hol vetted?

Julcsi, de jó, akkor romantikáztok! :wink: Milyen alkalomból volt a vacsi? :)
zsu83

Zetibebi: Na igen.. még te érzed magad kellemetlenül, ha szólni kell (egy felnőttnek), hogy kezet kéne mosni... :? pedig ez természetes... az immunrendszer ne így alakuljon ki.. annyi sz@rt el tud kapni a baba... nem kell még tetézni! Jogos, hogy szóváteszed! De egy felnőttnél ennek automatikusan működni kellene... :shock: Állatorvosnál dolgoztam annó... egy látszólag egészséges kutyától is elkaphat akármit is :oops: Bocsi, de ez kijött belőlem! :?

Kép

Kép

Kép
millye

Zsu83: Jó ötlet a közös horgászat!!!

Ti terveztek nyaralást idén?

Mi úgy néz ki, hogy Balatonra megyünk pár napra horgászni nyáron olyan helyre ahol a nyaraló saját stéggel rendelkezik és közvetlen vízparti. Már régóta szerettünk volna egy ilyet. 2 éve a Tiszán voltunk 3 napot lakóhajón az nagyon romantikus volt!

Kép

Kép

Kép
millye

Minden drága Andinknak nagyon-nagyon boldog névnapot kívánunk! Zsuzsi, Léna :P

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Sziasztok!

Köszi az Alex dicséreteket, hát igen, komoly nagy fiam van :D

Andiknak boldog névnapot kívánok én is!

Ma találkoztam Dinával és majdnem az egész családdal (Zsófi nem volt velük) a Market Centrálos Tescoban a gyerekrucikat nézegették (én is :D ). Nagyon szimpatikusak! Mondta, h nincs gépe, azért nem tud jönni mostanában.

Balatoni séta, romantikus vacsora? irigy-irigy :D
kreiszi

Millye egyetértek kézmosós ügyben! Egyenlőre lekopogom megfelelőnek érzem a gyerekem immunitását, ha meg erősíteni kell azt majd megoldja saját magának mikor eljön a négykézláb mászós korszak :lol:

Nyaralás :roll: szerintem mi passzolunk, annyi minden kéne a házra. De azért biztos sütünk majd szalonnát a kertben, meg elmegyünk a bükkbe. Meg apósomnak van egy telke (5 percre tőlünk :lol: ) ott van egy tó, Zétinek már vett egy piros ( :shock: :lol: )horgászbotot, ő lesz a nagy ho-ho-horgász :lol: Képzeljétek, mikor gyerek voltam rettegtem a halaktól :oops: a húsboltból ahol élő halas medence volt sírva rohantam :oops: azóta se cimboráim, úgyhogy én a parton ülős bámulós típusú "horgász" vagyok :lol:

Julcsi a romantikus este ooolyan jó lehetett, ránk is ránk férne egy :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zetibebi 2009.04.19 05:48-kor.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Andreáknak sok boldog névnapot!!!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

millye: köszke. Kisasszony 4 órátol cuppogot és eeee hangokat adott ki magából, de mindig vissza bóbiskoltunk, majd 6-os kajánal alig evett, tehát ismét bebizonyosodott hogy nem azért cuppogott mert éhes volt.

julcsi:
Gyertyafényes vacsi!!!!!!!!!! Ez nagyon kedves. Hol lenne a tali és mikor???????????

zsu:
a Brendonban 1500, a Kenguruban szerintem majdnem ue 900 csak Dunakeszin nem volt a boltban.
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... k&submenu=
bebijatek&category=csorgo&empty=1&productid=130063&pageno=1&whid=8

Kép
budabo

Kép
budabo

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 14:25-kor.
Vendég

Elif, nem tudom miért ez a nagy szerelem. :D Szerintem nem hasonlítanak egymásra a kicsik! De aztán ki tudja... :lol:

Kép

Kép
gjéti

Kép Olika :)

Kép

Kép
gjéti

Sziasztok!

Újabb átaludt éjszaka: 9-től 5-ig szundizott Bencus! Akkor szopizott, peluscsere, és azóta megint alszik! :D De azt hiszem ennek a nagy alvásnak meglesz a bötje, mert így nem fog aludni nap közbe, az tuti! :? És mától dolgozik Apa! :cry:

Millye, mi is pont ilyen nyaralást, horgászatot tervezünk! :lol:

Bogi, nagyon édes a csörgő! Lehet hogy én is beszerzek egyet! :lol:
zsu83

Gjéti, nagyon édes Olivér! :lol:
zsu83

Jó reggelt!

Ezt szeretem, Gabi, hogy ennyit jössz! :) Páran viszont nagyon hiányoznak. :( Yve, Mist, Abencze, Ricsibaba,B79Andi és még sorolhatnám... És kedves Tőled a köszöntés Zsuzsi, én is szeretettel köszöntöm az Andreákat, de azért írhatnál Magatokról is pár sort. :wink:

Találka: Minden kialakulatlan, egyelőre ötlet szintjén működik... Lehet hétvége, akkor Apákkal vagy hétközben, az időpontban meg kellene egyezni, és a helyszínben is. Valami nagyon bababarát helyre gondoltam. Egyelőre csak felvetem, hogy hányan lennétek vevők rá. (Utána meg majd nagy nyári kerti party! :D)

A vacsi csak úgy volt, szeretetből... Rendes az én Uram. :D Mindjárt egy éves házassági évfordulónk lesz, de ha minden igaz, aznap estére lesz kimenőnk. :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi-79: ..és mi volt a vacsi mit főzött a férjed? :wink:

Zsu83: De szuper! Ti hova mentek? Nálunk is jó az alvókája a fiamnak mert tegnap este fél kilenckor úgy kellett felkelteni, hogy megfürdessük amúgy 5 órát aludt délután és tartottam is tőle, hogy éjszaka nem foga aludni, de este tíztől aludt fél hétig :shock: :lol:

Gjéti: milyen nagy már Oli is :shock: :lol:

Kedves Andreák! Boldog Névnapot kívánunk! :lol: :lol: :lol:

Ladmon nagyon eltűntél.... csak nem megettek az ablakon kidobott hangyák?! :shock: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Julcsi, csatlakozom Millye kérdéséhez! :lol:

Millye, egyenlőre még nem tudjuk a helyet, Apa még nem kezdte el nézegetni a helyeket! :roll:
Bencus 10 után végre felkelt, végre megszabadultam a kőkemény cicitől! :lol:
zsu83

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK AZ ANDREÁKNAK! :lol:
zsu83

Hahaha! Neeeem!
Én győztem (a lehet, hogy igazságtalan küzdelemben??)!

Nekem meg hugic hiányom van! Laptop, mi?? Há' minek az, ha nem, használod!!! :D

ladmon

Gabi: szoktunk oda járni, mert anyósomék a közelben laknak.
kreiszi

Gjéti: jelentem, hogy a szerelem kölcsönös. :D Mennyire édes falat ez az Oli, szépséges!!! És ez a vagány séró, wow! 8) Bandázhatnának majd a fiaink igazán valamikor! :wink:

Zsu: jó kis alvókátok van! :D Mi 2 megszakítással aludtunk este 9-től idáig, de annyi volt, hogy evés és kidőlés :shock: , meglett a tegnap napközbeni nemalvás eredménye. :) Nem is emlékszem utoljára mikor aludtam ennyit, tele vagyok energiával. :D
Kőciciből mostmár elhatároztam, hogy nem etetek, egyszer van ilyen éjszakánként, inkább lefejek és úgy kapja az adagját, mert nem tudja rendesen bekapni, így folyik össze vissza a tej, ömlik a szájába, félrenyel :(, és benyakalja a 2-2,4 dl-t, amiből utána 1 visszajön, mert annak már nincs hely... :? Minden mondható a fiamra, de hogy türelmes és mértéktartó az nem. :D

Julcsi: találkában én is érdekelt lennék, főleg ha apástól lesz vagy hétvégén. :) Minket uram tud igazából mozgatni hosszabb távra.

Tényleg ha ilyen sokan járunk MC Ferihegybe, akkor lehetne igazán itt egy minitali... :roll:

És a jóhír (nekem) :), elkezdtem fogyni, innentől már jó vagyok, eddig csak stagnáltam, úgy néz ki az este már nem eszek bejött néhány napközbeni törzshajlítással és lábemeléssel + takarítással karöltve, nem sok ment még le, de megindult, hurráááááá. Azért merem írni mert a tejmennyiséget nem befolyásolta ez a módszer. :)

Kép
Kép
elif

Ladmon: Elképzeltem ahogy forgónyárson sütögetik a vasárnapi ebédet :lol: :lol: :lol: Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Hú Gabi, durva a csikkes dolog, én is begurultam volna :evil:

Olinak milyen szép haja van!!! :D És nagyon helyes a pofija! :D Érdekes, hogy a két Olivérnek egyforma a neve, mégis milyen más karakterek. De az biztos hogy nagyon jó fickók mindketten :wink:

Zsu szuper az átaludt éjszaka! :D Apa vasárnap megy dolgozni? :(

Julcsi nekünk is most lesz a házassági évf, nekünk a 2. Hú, méghozzá holnap után, 21-én :shock: hú de közel van. Mit találjak ki? :oops:

Elif csak így tovább! :D

Millye: :lol: Jó a kép, az ott a Ladmon ujja lenne? :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Elif, Bencus is nagyon falánk, komolyan néha úgy eszik, mint aki éhezik! :)

Zétibébi, igen sajnos az ő munkája ilyen, hogy 4-5 napokat dolgozik 12 órába, és így ráesik a hétvége is néha! Most szerdáig megy, és utána itthon lesz 4 napig megint! Mindig arra gondolok, hogy milyen jó lesz, ha itthon lesz, és megint megyünk csavizni minden fele! :D
BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT NEKTEK! :lol:

Millye, tök jó a kép! :lol:
zsu83

KÖSZÖNÖM a névnapi köszöntéseket!!!!:)
Olika is tündére, édi pofa!!!:)
puszi

Kép
kaandi

sziasztok!
Dagipofi :):
Kép
Babanetezünk:
Kép
Édipofi:
Kép
Dagipofi én, és édipofi Vinci:
Kép

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Hát Zsu nem irigyellek a mai nap miatt! Én is nagyon utálom, amikor a párom vasárnap dolgozik, főleg hogy az mindig 24 órát jelent.

De nálunk is hasonló a helyzet, általában 12 órát dolgozik minden nap, de sajnos ő utána nem kap szabadnapot sem. Szóval mi tényleg nagyon-nagyon keveset tudunk együtt lenni. :( Most is bement a kórházba egy pár órára, pedig ma elvileg szabadnapos. :(
Most van egy halvány remény, hogy Düsseldorfban kap munkát, aminek én nagyon örülnék, mert végre azt csinálhatná, amit szeretne és talán kicsit kevesebbet kellene dolgoznia. És hát Düsseldorf nagyon jó hely, csak sajna az kétszer olyan messze van Magyarországtól, mint ahol most vagyunk. De nagyon szeretnénk mindketten, hogy összejöjjön.
:roll:

Panna
pandusika

Csatlakozom kaandihoz, és reklámozom tovább a Müllert. :)
Ma megvolt az első közös családi vásárlás, hová máshová mentünk volna mint a Müllerbe ajándékokért Efémnek a 2 hós szülinapjára :D, azért lesz ez most a nagy dolog nálunk mert az én szülinapommal majdnem egybeesik (27 leszek 27-én, és ez a szerencseszámom, remélem ez azt jelenti jó évünk lesz :) ). De voltunk C&A-ban, ahonnan gyorsan ki is jöttünk mert borzasztó a légkondi, és Tescoban is.
Ezt kapja tőlünk kincsem:
http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?main_page=product_info&cPath=192_144&products_id=3860 Csak éppen 7500 Ft körülért, volt ahol 14.000-ért láttam :shock: . Efének tetszik, mert persze nem bírtuk szerdáig és már kipróbáltuk, sorra mentek a kurjongatások, meg a-gúúk neki :).
Ilyet meg dédimamától kap, mi vettük meg ma ezt is az ajándék pénzből:
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =2&whid=25 Csak éppen ezt is 16.000-ért 23.000 helyett, azért nem mindegy... Ezt még nem látta picur, kíváncsi leszek mit szól hozzá, de ennyiért remélem oda lesz meg vissza, mindenesetre hiperszuper, mi már eljátszottunk vele apócával :D, pedig még elem nincs is, akkor majd forgója is lesz, meg zenél, meg természethangokat is ad... húúúú :lol: Köszi dédi! :D

lkverus: Vince annyira édes! Viszont rád nem lehet fogni, hogy pufi lennél, nagyon csinos vagy továbbra is!

zetibebi: Boldog évfordulót! :)

Panna: Ismerős, én is bármit megtennék, és bárhová elmennék azért, hogy párom végre a végzettsége szerint és olyan területen dolgozhasson amiben szeretne... :( Remélem összejön az a lehetőség nektek!

Kép
Kép
elif

Ikverus, nagyon aranyosak a képek! :lol: De nem is dagi az arcod!

Panna, hát nagyon rossz egyedül! :cry:
Drukkolok hogy összejöjjön az új állás a férjednek! Mit szeretne ott dolgozni, továbbra is egészségügyi területen maradna?

Elif, előre is nagyon boldog szülinapot kívánok neked! :lol:
Nagyon szép dolgokat kapott Efe! :D
zsu83

Köszi Zsu! :) Közben rájöttem, hogy szerda az még nem 25-e, akkor majd hétvégén ünneplünk, úgyis jönnek a mamák is.
Efe meg most úgy kidőlt, hogy csak na. :shock: Pedig rengeteget aludt az éjjel is. Hazajöttünk, evett, bukott egy nagyot, aztán öklendezett is, jól meg is ijedtem, aztán kis játszi, még egy kis hami és kidőlt... Remélem nem fogom megbánni, hogy vásárolni vittük. Ilyen öklendezést tőle még nem láttam, én csináltam már néha ilyet ha hányingerem volt. :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.04.19 18:07-kor.

Kép
Kép
elif

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 14:26-kor.
Vendég

Millye/ZVera, tök igazatok van!!! OK, hogy erősödjön a gyerek, de azért nem kell direkt koszt/bacit juttatni a kis szervezetébe. grrr

Nyaralás? háááát... apa vesz ki szabit, és ő is jön ki velünk a kertbe :D

Julcsi, énisénis talira!!! (addigra lesz kengurunk, be tudok menni már akár egyedül is a városba! :D)

Huhhh nekünk meg már hároméves házassági évforduló lesz májusban... repül az idő :D

Andreáinknak boldogboldog, és akit rég láttunk, tessék jönni, hogy mi van veletek!!!

KépKép

KépKép
stelly

Elif, nálunk Bencus szeret vásárolni, eddig legalább is jól bírta, és utána rendszerint jól beájul! :D

Gabi, ne foglalkozz a hülye beszólásokkal! :?
zsu83

Zsu: beájulás akkor pipa, viszont most hallottam, mintha köhögött volna, bemegyek a másik szobába és igen, köhögött még egyet. :( :( :( , vásárlás megbánva :(... Lehet az öklendezés is már ezért volt, b.sszus tutti a C&A-s légkondi tett be... :(
Holnap jön a doki, oltaná kincsemet...

Kép
Kép
elif

Elif: Az öklendezés csak nem megfázástól van... Félrenyelt, nem? Azóta is köhögött? Sajnálom! :(
Megosztod velem a diétád részleteit? :wink:

Zsu: Tényleg nagyon csini vagy! Majdnem, mint előtte. nem mondanám meg, hogy 2 hónapja szültél... :)
Az a csip-csip csókás body cuki az édes szőke Hercegeteken! Anya puskázhatja róla a mondókát. :lol:

Zsu, Millye: Semmi nagy dolgot nem csinált a Kedves, csak egy kis virslis kajcsit. Inkább a gesztus esett jól, és az, hogy így készült. :D

Tali: Adri, Millye, Elif és Gabi jelezte, hogy jönnének! Többiek?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Bogi: Szuper az új haj és olyan szép kis család vagytok!

Vince plusz Anya is szuper páros, Neked is új frizurád, igaz Verus?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

julcsi: köszi :D . A tali engem is érdekel csak kérdés hogy hol és mikor.

Kép
budabo

Gondoltam már rá, h belövöm Oli séróját Cristiano Ronaldosra. :lol:

Minden baba nagyon édi!!!

Andiknak boldog névnapot utólag! :oops: :)

Oli alszik, mint mindig... Nem is mondtam, h a szájpenésze 3 nap
alatt eltűnt szerencsére. :)

Kép

Kép
gjéti

Sziasztok!

Köszönöm szépen a sok sok névnapi üdvözletet mindenkinek!!!!!

2-3 év... de jó nektek. Mi idén leszünk 19 éve együtt. Hihetetlen....

Képzeljétek, mi is kaptunk egy játsószőnyeget a sógornőmtől, boltban vette egy vagyonért, és tui használt. Foltos az anyag, el is van egy helyen szakadva, és a műanyag is össze van karistolva.
Totál kiakadtam ezen a szemétségen, hogy egy játékboltban így eladják újnak, holnap visszaviszi a sógornőm.

Képzeljétek, Zéti ma akkora vigyorgást rendezett cicivel a szájában, és hangott is adott már hozzá, azt hittem megzabálom!! Olyan jó látni, ahogy fejlődik.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Gjéti, lődd be, és fényképezd le! :D Oli továbbra is egy angyal?

Andus, ez nagyon édes lehet! Marcinak még nem jutott eszébe cicivel a szájában beszélgetni. :D :wink:
19 év, az nagyon szép! Büszkék lehettek Magatokra!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

hahó Julcsika: MI IS szeretnénk menni!!!! :) :lol: csak biztos elfelejtettél!!! :lol: :lol:
Andus, az olyan édi mikor cicivel a szájába dumál....nagyon bírom...
Elif, sokáig voltatok a klímás helyen? Reméljük nem meghűlés!!

Olyan jó, h már vége a náthának, kb. 2-3-4 napig szívogattam aztán el is múlt. Megint hason alszik.
Hát a nappali alvásígénye jelentősen lecsökkent, de szerencsére éjjel alszik reggel 8ig általában, max 1 kicsi,apró megszakítással. Ez még a jobbik eset... :lol: :lol: Viszont napközben sokkal többet fent van. De észrevehetően elvan 10 perceket is akár az ágyában, dumálva a forgóknak, vagy a játszószőnyegén. Azért ez már olyan jó dolog, hamarosan beüzemeljük a járókát. Na ott aztán lesz csörgés-zörgés!
Beindult a fogdosás, jobbra balra nyúkál, fog, próbálkozik, majd megzabálom, ahogy koncentrál!
Na jól van Csajok, JÓ éjszakát Nektek!
még verem egy icipicit a gépet,aztán megyek én is

Kép
kaandi

Hali!

találka: engem is érdekel, szívesen részt vennék!!!!!!!!! délelőttök általában jobbak, de apa, és nagyobbak is biztos eljönnek, ha más apuka is, és más nagyobb gyerkőc is jön :) így akár lehet 7vége is...

köszi a dicséreteket :) Vinci nyakra is gyúr, na meg pocakra! kell a nagyobb pelus, mert akkora sörhasa van, hogy a kissebbek már szorítják :) Én mindenhova gyűjtök, és nem hiszitek el, de iszonyatosan megváltozott a a testfelépítésem, az arcom, és mondhatnám utálom magam érte....látványosan öregszem, és tele vagyok ősz hajszálakkal..... :( pedig még nem vagyok 30 sem :(
Remélem szopiztatás után nagyon hamar visszaváltozok :)Nem voltam elégedett régebben sem, na de ami most van! Hát gáz :(:(

Hajamat folyton lejebb, és lejebb vágatom, eddig minden gyereknél így volt, mindig azt hiszem, úgy jobb....meg zavar mindig, hogy mindenbe belelóg, na meg hullik..... :)

na mejd jövök, apát ki kell dobni az állomásra :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Bocsesz Andreák, utólag is BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!! Tudjátok be a hétvégi zűrzavarnak nálunk, na meg persze a csökött agyamnak!!!!!!!!! Gondoltam ma ne hibázzak megnézem a naptárt, de Tivadar nem hiszem hogy van közöttünk. :wink: :D

ikverus: én is azért vágattam a hajam, mert hullik is, és nem akarom hogy Füge tépkedje, meg ott legyen mindenhol, ha meg össze van fogva akkor minek legyen hosszú. Jól áll neked az új frizkó! És édi Vince.

Kép
budabo

Jó reggelt!

Találka: Bocs Kaandi, Te is és LKVerus is akkor... :) Úgy néz ki, hétvége lesz ebből, az talán többeknek jó.
Én egy bababarát helyet ismerek, az Örs Vezér téri IKEA-t, de szerintem az sok mindenkinek messze van... Nekem jó, de gyertek az ötletekkel, hátha van egy központibb hely is.

Bogi: Nekem is hull a hajam, rémes, már Bogyesz pelenkájában is találtam hajszálat... :( Van mlg valaki így?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Jó reggelt!

Egy ideje nem jelentkeztem, mert mozgalmas volt a hétvégénk. Pénteken bevittem Attilát a munkahelyemre. Majdnem végigaludta az egészet, mondjuk még biztos az oltás dolgozott benne, amit szerdán kapott, s amitől a csütörtököt is szinte átaludta. Aztán hétvégén két rokonlátogatást is letudtunk, ennek köszönhetően aztán tele vagyunk babajátékokkal. Játszószőnyeget mi is ajándékba kaptunk, zenélni nem tud, de így is leköti a fiamat :) A héten kezdte el intenzívebben nézegetni a kezét, és mi is próbálkozik a fellógatott játékok megfogásával, bár egyenlőre csak arrébb löki őket, de ezt is élvezi. Ati is tud beszélgetni és mosolyogni az anyjára szopi közben :) . Egyre hosszabb ideig bírja ébren, bár a vendégsereg gyorsan kifárasztotta, de a kiságyban relaxált egy kicsit, és utána újult erővel ment a játék.
Én is köszönöm a névnapi jókívánságokat. Ja, és a héten a fiam négy korabeli lánnyal is megismerkedett, ebből kettőre már rá is mosolygott, szóval már most tudja, hogy mitől döglik a légy :wink:

Crocus
Kép

Kép
crocus

Julcsi: Szedtek vitaminokat? A z elevitet és a többieket szoptatáskor is javasolják, mert a vas ill. más anyagok hiánya okoz hajhullást. Hiszen a szoptatás megterhelő a szervezetre.

Crocus
Kép

Kép
crocus

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!

Elif, remélem nem fázott meg Efe! Bencus utána szokott köhécselni, ha félrenyel! :?

Julcsi, köszönöm a dícséretet, az alakomra, hát én nem így látom! De tényleg sokan mondják, hogy nem látszik rajtam, hogy nemrég szültem! :)
Anyuéktól kaptuk a body-t, a Corába vették, tőlünk cirmos cicásat kapott, de már 68-asba, mert lassan azt hordunk! :roll:

Talira, mi is benevezünk! :lol:

Bogi, már én is akartam írni, csak elfelejtettem :oops: , nagyon csini az új frizud, és tényleg minusz 10 év! :lol:

Gjéti, örülök, hogy elmúlt Oli szájpenésze! :)

Andus, 19 év az tényleg nagy idő! :)

Kaandi, örülök, hogy Boti meggyógyult! :lol:
Bencus alvásigénye is lecsökkent napközbe, éjszaka viszont alszik! :D

Ikverus, nagyon jól nézel ki! :D
zsu83

Julcsi, nekem is hullik a hajam, de viszont nem nő olyan gyorsan, mint régen! :roll:

Crocus, örülök, hogy jól vagytok! Olyan jó nézni, ahogy napról napra ügyesebbek lesznek a babáink! :lol:

Eszter, aláírtam!
zsu83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?