A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

akire: Én csak azért mondtam, hogy nem kellenek a vizsgálatok, mert nekem a ciszták miatt mindig ki kell hagynom hónapot/hónapokat. Nekem a hsg vizsgálatot 2007-ben csinálták (ha jól emlékszem, de régen). Legutóbb beszélgettük, hogy majd biztos meg akarja csináltatni Zeke újra, de nem mondott semmi ilyet. Remélem azért neked sem kell újra hsg-re menni. Az nagyon s.ar.

kakti: Az inszem hetén én is otthon maradtam, de nem nagyon vigyáztam magamra. Ne emelj nehezet és ne hajolgass, attól nekem megfájdult a hasam. És én végig babás műsorokat néztem. Mondjuk nekem nem jött be, de nem a technikával volt a gond, hanem velem. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Kakti!
Szerintem semmi extra nagy fekvés nem kell inszem után. Persze ne most menj el azért mondjuk pl betonozni vagy ilyesmi, csináld nyugodtan ami jólesik. Írtam pü t.

Akire!
Azért ha nem haragszol meg, én azért drukkolok neked mára, hátha mégis, nem szabad feladnunk.+++++

Többiek hol vagytok? Nagyon kihalt ma a fórum, még sehol senki????

Puszi
Heni

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok!

Én is a Budaiba járok és most várom, hogy megjön-e. Ha megjön akkor megyünk az első inszemre. Lenne néhány kérdésem, ha valaki tud segíteni. Mi a menet? Pl ha ma délután megjön nem késő ha csak a 4. napon megyek be az első UH-ra. Nekem a doki a 2. napot mondta. Hány injekció lesz és hova kell szúrni (hasba vagy fenékbe)? Van inszem előtt önmegtartoztatás a férjnek? Kell mellé valami gyógytea vagy elevit stb.? És mennyit kell bejárkálni a kórházba? A munka miatt kérdezem, hogy mire számítsak. Hányadik napom van az inszem? mi van ha 3 napos ünnep van? Akkor is megcsinálják?
Bocsi a sok kérdésért, de még nagyon az elején járok és izgulok kicsit.

Előre is köszi a válaszokat!
tigriske1978

tigriske

üdv közöttünk, nekem most volt 1 inszem , hétfőn megyek eredményhirdetésre.
menete: ha délután jön meg az 0. nap, a 2-3 nap az már a normál vérzés 2-3 napja és nem csak a pecsételés és kevés mensi 2-3 napja.
nem tudom neked milyen intenzitású és ? napig szokott tartani, ezt csak azért irtam mert engem finoman lecseszett a doki hogy ez nem 2-3 nap mert alig volt meg mikor mentem, na mindegy ezt csak azért írtam hogy tudd te is.
uh megnéz, és felírja az injekciókat , majd visszahív, változó, engem 1 hét utánra először aztán 5 na és 4 nap , szóval én pont extrém eset voltam mert én 19. napon keresztül szúrtam magam, másnak már a mensi 12. napján van az inszem, attól függ hogy mennyire nő vagy nem nő....
injekciót kiváltod a gyógyszertárba első nap ott helyben a vérvételes csajok beadják az elsőt, utána meg te magadnak szúrod minden este 8-kor a hasadba, nem olyan nehéz, én is a végére már elég jól csináltam.
utolsó inj után este 8kor kell a tüszőrepesztőt beszúrni, majd a doki mondja meg hogy melyik napon és 2nap múlva van az inszem.
nekem nem fájt a beavatkozás ami kb:5perc, utána a szobába még fél órát pihensz majd kiülöd a sort a zárójelentésért és 17 nap múlva visszamégy ami a papírodon lesz a pisitesztre.
remélem mindent leírtam sok sikert és pihenj sokat.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Szia Tigris!

Üdv köztünk!
Én tegnap kezdtem szúrni az első inszemre. :) Válaszolok, amire tudok:
Ki a dokid?
Nekem Szűcsdoki azt mondta anno: 3. napon kell menni +/- 1 nap. Tehát ha a 3. nap hétvége, akkor a 2. vagy 4. napon kell az első UH-ra menned. Azt szokták mondani, hogy a 2., 3., vagy 4. napon kell menni.
Az, hogy hány szuri lesz, attól függ, hogy hgy reagálnak a tüszők a stimulálásra. A szurikat amúgy hasba, bőr alá kell bökni.
Az önmegtartóztatásról nem tudok semmit, de engem is érdekelne. :)
Hogy hányadik napon van, az sztem megint az érettségüktől függ, erre nem hiszem, hogy van konkrét adat. Viszont az ünnepek miatt nyilván tudják befolyásolni a dolgot. Emiatt ne aggódj. Amúgy nekem is valamikor május elseje előtt lesz az inszem, ha minden jól megy.
Ja! Szűcsdoki azt mondta, mindenképp szedjek vmi terhesvitamint. Rám bízza, melyiket, de mindenképp szedjem. Én a femibion 800-at választottam. Mellé szedek még C-vitamint (az amúgy sem árt), és eszem a méhpempős mézet, ahogy a itt a lányok ajánlották.
A teákról és egyebekről itt olvashatsz bővebben:
http://www.fogamzas.mlap.hu/

Hajrá!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

önmegtartóztatás kell inszem előtt 4nap hogy jó kiskatonák kerüljenek be , nekem is Szűcs doki az orvosom.
inszem reggelén apa leadja a biológus néninek a kiskatonákat anyaa meg megy 10körül a beültetésre.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

szia kakti

úgy látom pont egyszerre írtunk.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Annyiban helyesbíteném Lukácsné „kartársnőt”, hogy az este 8 óra nem szentírás. Annyit kérnek, hogy minden nap nagyjából ugyanakkor add be. Ne legyen az, hogy egyszer este, egyszer reggel, ahogy eszedbe jut. Lehet ez akár este 11 is... És +/- 1-2 óra belefér. Nekem ezt tegnap mondták.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat. A Zeke adj. a dokim, bár vizsgált már a Szűcs doki is. A tűszőrepesztőt is hasba kell adni?

Lukácsné! Szurkolok neked! Remélem sikerült!

Kakti! Köszönöm! Neked is szurkolok majd! Egyél sok fehérjét, állítólag az segít!

Én még mindig hiszek a természetese megtermékenyítésbe hátha sikerül és nekem már spontán nem is jön meg :-).
tigriske1978

akire

hol vagy már? írj légyszíves jó híreket :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!
Sajnos jó hírt nem tudok írni, nem sikerült a második inszem sem.
Megyünk tovább a harmadikra.

Most Pregnylt kaptam tüszőrepesztőnek, állítólag az erősebb. Annyival különbözik az Ovitrelle-től, hogy izomba kell adni, tehát majd le kell menni valami orvosi ügyeletre ahol beadják.

Lukácsné, drukkolok hétfőre.

Kép
akire79

AKIRE

Kép

dita75

akire

sajnálom, de szerintem én is ilyen hírekkel jövök hétfőn, mert semmi "jelem" sincs , ahogy te írtad leeresztett a mellem is hányingerem sincs,és van egy negatív tesztem, és ugye kevés volt a kiskatonák száma is..... szóval meglátjuk majd hétfőn.

örülök hogy mentek tovább és ne add fel 2*20% már megvolt most már csak meglesz az a 100% sikerességetek.

Erika

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Tigriske! Üdv közöttünk!

Akire! Sajnálom, átérzem a helyzetet. Én is megyek tovább, vasárnap kezdem szúrni a merionalt.
Csak érdekességképpen: amikor voltam eredményhirdetésen volt ott egy lány neki 4. inszem volt és már négy napja megjött a mensi, akkor jött vissza tesztre a húsvét miatt és elküldték vérvételre mert azt mondták, hogy enyhe pozitivitást mutat a teszt. És csodák csodája pozitív lett neki 24 volt a hcg-je.
szöszi1977

akire: Először is sajnálom, hogy nem sikerült. Másodszor: a doki mondta, hogy izomba kell most adnod? Mert nekem a pregnylt is hasba kellett adnom. Én úgy látom, hogy gyakorlatilag mindegy. Ha nem mondta, csak gondolod, akkor kérdezz rá mert úgy tudom, mindegyiket lehet így is és úgy is.

szöszi: Nem semmi lehetett a csajszi. Nagyot néztem volna. De ezek szerint a 4. inszemnél is van élet. Mondjuk látjuk a babát itt a fórumon is nap, mint nap Vikiéknél. Sajna én már annyira nem tudok benne hinni.

Üdv az újaknak. Sajnos most nincs időm részletes beszámolóra, de azt hiszem, hogy valakinek már küldtem privit és ha megtalálom akkor elküldöm. Nekem már 3 volt, most várjuk, hogy 4. lesz vagy lombik.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok lányok! Rég voltam itt.

AKIRE!
Nagyon nagyon sajnálom, pedig bíztam benne hogy sikerül. Amúgy ne add fel, Nellikének a 4. inszeme sikerült, sőt ismerek olyat akinek a hetedik, szóval ne add fel!

A Szűcs /mert én is hozzá járok/és általában a dokik megvárják mind a 6 inszemet vagy megkérdeznek 3-4 után hogy akarsz-e lombikot? Tudja ezt valaki? Engem is érdekel mert én májusban kezdem az elsőt.

DITA, STING, KAKTI, LUKÁCSNÉ!

Rólam annyit hogy tegnap meg volt a műtétem, nagyon nagyon féltem előtte, végbéltályog volt ami borzalmasan fájt, és 40 percig műtötték egy magánrendelőben :cry: azt mondták hogy 3 hét a gyógyulás, ami tök jó lenne mert pont utána jön meg és akkor májusban már kezdhetnénk az inszemet, mert ugye már áprilisban is kezdtük volna ha nem jött volna ez a műtét.

A műtétről annyit, hogy altattak, utána borzasztó hányingerem lett/ nálam mindig ez van az altató miatt / és azóta fáj a seggem, ülni, járni nem tudok, ja kaptam rá 4 féle gyógyszert / 10 ezer ft volt!!!/ köztük fájdalomcsillapítót, antibiotikumot/
Csak attól félek mert azt mondta a doki hogy előfordulhat hogy nem tudták teljesen eltávolítani és akkor később be kell feküdnöm a kórházba egy komoly műtétre mert olyan hülye helyen van amit nem akartak most durván felvágni :( :( :( Ez kb 1 hónap alatt kiderül hogy kell -e egy másik komolyabb műtét ami már kórházi bent tartózkodást igényel vagy meggyógyul most már teljesen magától. Csak attól rettegek hogyha ez nekem egyszer terhesen jönne elő akkor már nem altatnak, nem műtenek ilyennel hanem megvárják a szülést. Addig meg haljak meg a fájdalomtól??? Na mindegy reméljük tényleg meggyógyul és nem jön ki újra.

Tudjátok az a fura hogy az első terhességem 9 hónapig tök problémamentes volt, akkor 28 éves voltam, és én is tök egészséges voltam, /soha nem voltam kórházban/ és ahogy átléptem a 30 évet, csőstül jönnek a bajok. / 33 éves leszek ősszel /
Igazuk van az orvosoknak hogy a legjobb 25 év körül szülni, csak hát ezt nem ilyen egyszerű megoldani. Pl később találod meg a párodat, tanulsz,, lakás, egzisztencia hogy ne haljatok éhen.../ Okos én is tudnék lenni hogy 25 évesen egy nő szervezete általában egészségesebb mint egy 33 nőé, ez természetes, de az élet bonyolultabb annál hogy huszonévesen szüljünk a vak világba sajna. :( :roll: :roll: :roll: Anyáink még megtehették mert más volt a világ. :(
csézjang

AKIRE!
Ja még annyit, hogy nekem azt mondta a Szűcs hogy tüszőrepesztőket lehet bőr alá is adni, de nem tudom mi az igazság mert a régi nőgyógyászom aki még clostylbegitezetett és adott tüszőrepesztőt ő mindig azt mondta hogy a Pregnylt / mert ő nekem azt adta/ mindenképp izomba kell adni. Most már én sem értem. Tudja a ezt valaki?Nyilván egyszerűbb lenne ha hasba kellene azt is... :roll:

VICKY!

3 inszem után már kérheted a lombikot vagy hogy van ez? Mennyit várnak meg lombikig? Nálatok mi is volt a gond??
csézjang

DITA!
Mivel írtad hogy neked volt hasonló, szted kiír a doki ezzel engem 4 hét táppénzre? Vagy legalább 2 hétre???Te hogy voltál? :roll: :roll: :roll:
csézjang

Sziasztok!

Én minden tüszőrepit hasba szúrtam. Legelőszőr az ovitrelle t kaptam, mert a dokim pnt szabin volt, és Szűcs doki azt írta fel, de utána a következőnél a Pregnyl t. Tök megijedtem, hogy ez most mi, mert ezt nem ismerem, rá is kérdeztem, és azt mondta a doki, hogy csak abban különbözik, hogy jóval sokkal olcsóbb. Akkor direkt rákérdeztem, hogy mehet e ez is hasba, és azt mondták, hogy IGEN!!!
Úgyhogy szerintem ezért felesleges ügyeletre menni, ha előtte már magadat végigszúrkáltad. De kérdezzetek ti is rá nyugodtan.

Jó hétvégét mindenkinek!!!
Puszi

heni77

Jó reggelt

Csajok, én már úgy bele jöttem a szúrásba hogy 5 mp alatt már bennem is van a cuccos :lol:

Én is Ovrillét kaptam az első inszemnél mehetett a hasba.
Kíváncsi leszek most mit fog majd felírni a doki!!

Ezen a héten nem volt Zeke doktor, nem tudom jövő héten már ott-e lesz :roll: Nekem hétfőn kell mennem uh-ra.
nem tudjátok, doktornő is csinál inszemet?
Nekem egy nagyon szimpatikus hölgyemény volt kedden mikor csinálta az uh-ot. Kedves, és lehetett tőle kérdezni, bár sok kérdésem nem volt mert sokat "tanultam" az első inszemnél.
Az elsőnél lett volna kérdésem, de Zeke doktor mindig siet :?

Egyébként most sokkal nyugodtabb vagyok, lehet azért mert tudom mi vár rám, és nem jár fájdalommal.
Remélem meghozza a várva várt tesót :D
De SIKERÜLNI KELL

Kati: Hogy megy a szúrás?

Akire: Én, is nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, tudom mit érzel most. Én az eredményhirdetés után magamba zuhantam

Szöszi: Akkor bele vágtatok még is a 4.be? Nagyon erős, és kitartó csajszi vagy :wink: Ha, nem sikerülne nekünk a második, akkor már csak szeptemberben megyünk vissza
:cry: :cry:

Csézjang: Kemény műtét lehetett. Szorítok, hogy gyorsan felépüljél.

Kép

Kép
edinka

Sziasztok Lányok!
Akire:Nagyon sajnálom hogy nem sikerült,majd sikerül a 3.Örülök neki hogy nem adod fel!!Biznunk kell!!
Csézjang:
Örülök neki hogy tul vagy a mütéten,és bizzunk benne nem kell mégegyszer!Olvasom májusba mész inszemre akkor már ketten vagyunk mert én is.Csak nekem muszáj táppénzre mennem mert beszéltem a csopv.és nem tud nekem könnyitet munkát adni.meg hidegbe lennék.Olvasom hogy adjátok be az inekc.hát nem tudom be tudom e adni magamnak!
Edinka:
Skiba drnö volt akkor igen mert nekem ö az orvosom és ö csinálja!
Bizzunk benne hogy neked is meg Kaktinak is sikerül:
Ténleg valamelyikötök olvasa a titok könyvet mert én meg ki dobtam a költözésnél és valamelyikötök be irta és lementetem a gépre.Meg inszem elött el megyek egy természet gyogyászhoz mert ö már nekem segitet más ügybe.rendbe hozot lelkileg mikor az elsö férjemet elvesztetem.
Lukácsné!
Bizzunk hogy sikerül!!!!
Volna anyi kérdésem lehet?
Most megyek mert mindjárt megyek tulorázni.
Sting!!Mi van veled!!!!!!
rózsa11

Rózsa!

Meddig mész inszem után táppénzre? Kiír erre a doki?
csézjang

sziasztok!!

nagyon régen nem voltam már itt veletek a fórumon!rengeteget dolgozom és nem nagyon van időm gép elé kerülni!
nem nagyon tudom behozni hogy elolvassam az oldalakat amiket irtatok! :cry: :cry:

Akire:kérlek ne add fel sikerülni fog az a manóka :lol: :lol: :lol:
Csézjang:hello Drágám:örülök hogy túl vagy a műtéten!meglátsd hamar rendbe jössz és májusban kezdhettek ti is!

Kakti:nálatok mizus?olvasom már szúrod magad!ez tök jó!!!hajrááááááááááááá :lol: :lol:

Rózsám:szia!én köszke elvagyok !nálad minden rendben??puszillak

ma nem dolgozom majd még du benézek!mindenkit puszilok sokszor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Szép napot Mindenkinek!

Ami azt illeti, Apa nagyon profin bök... Én összeállítom a szurit, ő meg belémböki. Igazi munkamegosztás van! :lol:
Amúgy semmi extra!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

CSÉZJANG
Sajnálom, megértem hogy nagyon rossz! Én egy hétig szenvedtem műtét előtt és vagy 4 hétig utána! Semmi nem fájt ennyire pedig volt ezen kívül 3 műtétem.
Nekem trombozisos aranyerem volt, és ezt távolították el műtéttel.
Engem kiírtak 3 hétre ezzel, de már a 2. héten be kellett mennem dolgozni ugyanis a kolléganőm elhúzott nyaralni és senki nem volt az irodában.

(igy visszagondolva mennyi mindent tettem meg a mh-emért és végül secpec kiraktak :roll: de még egy ilyen barmot nem találnak, erre majd rájönnek előbb-utóbb)

Visszatérve a dologra vittem a körzetihez minden papíromat és egyből mondta hogy 3 hét pihi otthon és ha utána is van még panaszom akkor továbbra is kiir ugyhogy irány a házidokid!

Szép hétvégét mindenkinek!

dita75

Az Ovitrelle, Suprefact, Menopur, Gonal, Luveris TUTIRA MEHETNEK HASFALBA BŐR ALÁ, mert én ezekkel már szúrtam magam többször is. Nekem eddig csak a Progesteron injekció volt olyan, amit be kellett adatnom, mert azt izomba (popsi) kell adni.
Remélem, segítettem.

babaimádó
Kép
babaimado

Én direkt rákérdeztem, hogy adhatom-e hasba a Pregnylt és Sz. doki mondta, hogy nem, mert izomba kell adni. De majd mégegyszer megkérdezem a 10. napi UH-on.

Kép
akire79

csézjng: Kérni csak annyira lehet a lombikot, mint a császármetszést. Vagy tud a doki hozzá papírt adni, vagy nem. Ha nincs olyan leleted, ami miatt igazolt a lombik, akkor végig kell csinálni a 6 inszemet. Nekem van pcos-em és így nincs pé-m szuri nélkül. Eddig ennyit tudunk. Hogy miért nem ágyazódnak be, azt nem tudom. Jó, hogy megcsináltattad a műtétet. Apukám nem akart szólni róla, hogy valami nincs rendben odalent és ki kellett vezeti a végbelét a hasfalára. Persze csak akkor kell ilyen drasztikus megoldáshoz folyamodni, ha valaki hónapokon keresztül ragaszkodik a tályogjához. Sajnos nálunk rosszul alakultak utána is a dolgok, de nem írom le, nem akarlak ijesztgetni. Ne izgulj, nem lesz semmi baj.

akire: Ha a doki mondta, akkor most biztos izomba kell adni. Lehet, hogy így másképp szívódik fel.

Szűcs dokinak vannak olyan dolgai, amit teljesen másképp csináltat, mint W. és Z. Ők mindig azt mondták, hogy hasba is adhatom a tüszőrepit, de ha akarok, akkor el is mehetek beadatni izomba. Ők sosem akartak pl. hsg-t megismételtetni. Most akkor ők a flegmábbak, vagy Szűcs az alaposabb? Szerintetek? Vagy túlaggódom?
vicky79
Budapest III. kerület

Nekem úgy tűnik, hogy Sz. doki alaposabb, nekem W. volt az orvosom és ő mindenre azt mondta, nem baj, nem gond...
Én megbízok Sz. dokiba, Z.-hez pedig még nem volt szerencsém.. De például Colinnak Z. dokinál sikerült az inszem.

Most kérdeztem megint a HSG-t, úgy néz ki nem kell újra, bár nekem az elsőt nem a BMC-ben csinálták és nem nagyon bízok abban a leletben (bár láttam ahogyan átfolyik mindkét oldalon a kontrasztanyag, a jobb oldalon nehézkesen, de mégis átfolyt) Mindig az a parám, hogy elzáródott a jobb oldalam és nekem pedig az az erősebb (most nem volt semmi a balban).

Inszem előtt álló lányok!
Ti még abszolút ne foglalkozzatok a lombikban, bízzatok az inszem sikerében.

Kép
akire79

pontosabban "ne foglalkozzatok a lombikkal"

Kép
akire79

akire: Nekem sem a bmc-ben csinálták a hsg-t, de nekem mutatta a doki a röntgenképet. A saját szememnek meg csak hihetek. Remélem.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Nem tudom, hogy mi van velem. A BMC-s teszt és ráköv. nap az enyém is negatív lett. Abbahagytam az utrót kedden, erre tegnap megjött, de ma már szinte semmi. Tisztasági betét is simán elég. Holnap kezdeném szúrni a merionált. A tanácsotokat szeretném kérni, hogy szerintetek holnap csináljak még egy tesztet???? Vagy fölösleges? A cicim nagyon fáj és nem tudom, hogy ez meg a kevés mensi mitől van? Lehet, hogy már a sok hormontól??? Volt már valakinek ilyen??Eddig is csak 2-3 napig volt meg de most meg már csak 1 és az is nagyon kevés. Még mindig azon parázok, hogy mivan ha mégis baba csak nagyon kevés a hcg-m., akkor viszont nem szabadna szúrnom a merionalt. Előre is köszi a válaszokat.
Üdv. Mindenkinek Szöszi
szöszi1977

Csézjang!
Nekem muszáj el mennem tápénzre mert nem tudnak könnyitet munkát adni meg hogy hidegbe 6-7fokba.dolgozom.A házi orvosom tudja mi ujság söt szerintem egy pár nappal elötte megyek tápénzre.Mert tudom magamrol ha nem teszem meg akkor biztos nagyon lelki ismeret furdalásom lesz.Nem tudom neked milyen a házi orvosod de biztos ki ir ha el mondod nem olyan körülmények közöt dolgozol.Bár én nem tudom te milyen munka körbe dolgozol?

Drága Sting!
Minden rendbe velem!ténleg nagyon ritkán jössz bár énis néha ha az idöm engedi akkor csak olvasom a lányok irásait.Te hogy állsz mikor mész inszemre?Minden rendben van?Puszilak!
Lányok ott a BMCbe hol van a gyogyszertár?

Szöszi1977:
Szerintem csináljál reggel tesztet és majd meg látod mi az eredmény hátha baba van!!!!!Pusza mindenkinek
rózsa11

sziasztok

én is hazaérkeztem ,egész nap kint voltunk a kertben , este meg szalonnát sütöttünk, már ezer éve készülünk rá, és most eljött végre a napja.

Rózsa
kérdezz nyugodtan akár itt , akár privibe is kérdezhetsz.

én úgy érzem hogy itt nincs gyerek, de majd hétfpn adja meg a kegyelemdöfést a dokim.
semmi nem utal rá hogy lenne... sajnos úgyhogy én már lejátszottam a kis lelkemben a dolgokat előre, hogy ne ott bőgjem el magam a doki előtt, mert amúgy is érzékeny vagyok, de ettől a sok hormontól..... mégjobban.

Dita kismami!

leírnád tőmondatokban légyszives a lombik menetét. mert úgy döntöttünk most folytatjuk tovább, még frissiben, nem érdekel a munkahelyem, mert nem rúghatnak ki a MT véd, mint tudjuk....

köszi:
Lukácsné

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukacsné!

Az MT csak akkor véd, ha írásban bejelented...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Erre jártam.
Akire, most csak Neked: nyugi, a Pregnyl-t lehet izomba és bőr alá is adni. Konc doki először nekem is azt mondta, hogy csak izomba, de én mondtam, hogy a csomagoláson rajta van, hogy bárhová lehet.... utána néztek, és azt mondták, hogy régen volt csak "izmos", de már változtattak rajta, és így pociba is lehet szúrni. :wink: Itt is láthatod:http://www.pirulapatika.hu/210125252/adatlap Hajrá 3. inszem!

Régi és új csajok, mindenkinek mennek a drukkok! Ha tudok, igyekszem jönni.
Madrin, Vic, Süni, Nefke, Manda, Rony, Gil, Bonya, Zsókuci és a többiek, nagyon sokat gondolok Rátok, még ha nem is írok! Jó éjt!
anett_1

Rózsa!

A BMC-től lefelé haladva a főbejárat felé, az egyik kis házban jobb oldalt van a gyógyszertár, de ki is van táblázva!
A BMC a 9-es épületben van, a Patika pedig a 10-es épület (innen nézve) jobb oldali szárnya alatti kicsi épületben van.
Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

KAKTI!

A 3.napi uh után hányadik mensi napon kell legközelebb menned? CSak hogy tudjam mire odakerülök! :roll:
csézjang

Csézjang!
A 3. napi UH után általában a 9. vagy 10. napon van még egy UH. Ha ott már 19-es körüli tüszőket látnak akkor másnap este már tüszőrepit kell szúrni és rá 2 napra inszem.
Nekem az elsőnél (9. nap) 19-es volt a legnagyobb tüszőm, akkor még aznap este kellett egy Merional és másnap este kellett az Ovitrelle. (pénteken volt az UH, szombaton tüszőrepesztő injekció és hétfőn inszem).
A másodiknál a 10. napon volt egy 20-as tüsző, így már aznap este kellett a tüszőrepesztő, ez volt hétfő és szerdán volt az inszem.

Én lehet hogy most beadatom izomba a Pregnylt, hátha úgy máshogyan hat és megrepeszti a tüszőt. Veszteni valóm nincs, kipróbálom, lehet hogy ez hoz szerencsét.

Kép
akire79

Jó reggelt lányok!

csézjang:szia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mizus nálad??

Rózsa:kedves tőled hogy érdeklődsz :lol: :lol: még nem tudom mi a gond nálunk pontosan még nem voltam szűcs dokinál lelet összesítőn.de szépen haladok az úton.......
és bízom a sikerünkben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

AKIRE!

Miért? az ovitrelle nem repesztette meg neked? a pregnyl erősebb? Zekénél az a jó hogy inszem előtt mindig megnézi, mondta Nellike, a többiek sajna nem, pedig akkor tudnánk hogy megrepedt-e. Nem?

STING ÉDES!

Nagyon várom mi lesz a konzin az eredmény nektek! Májusra úgy néz ki kezdhettek??? :roll: :D
csézjang

AKIRE!

A 10.napon már 19 körülieket látnak? Az nem korai? Mert az tök jó lenne ha tényleg így van.
És akinek hosszabb mint nekem vagyis 30-33 naposak a ciklusaim, várhatóan későbbre tolódik az inszem? Pl: 16-17 nap? Mi a tapasztalatod??? :roll: :roll:
csézjang

RÓZSA! SAJT!

Veletek mizu????

:roll: :lol:
csézjang

Csézjang!
A számból vetted ki a szót!
Szerintem nincs ilyen protokoll, hogy a 12. napon csinálják az inszemet. Nem vagyunk egyformák, nekem pl. tök összevissza a ciklusom (most is 36. napra jött meg). És már csak azért sem fogják a 12. napon csinálni, mert jövő héten pénteken (a 11. napon) kell mennem újra UH-ra. Én úgy számítom, hogy az ünnep előtti napokban kerül ránk a sor. Ünnep után valszeg már kicsúsznánk az időből...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csézjang!
Nekem is mindig 32 napos cikluaim voltak, de eddig mindkét inszemet a 12. napon csinálták. Ezért kapjuk az injekciót, hogy így állítsák be. Ha normálisan reagál a szervezet a stimura, akkor 12. nap körül csinálják az inszemet.
Annyira beállítják, hogy nekem az inszemek óta 28-29 naposak a ciklusaim. (12. napon inszem rá 16-17 napra teszt és eddig mindig megjött a teszt utáni napon)

Kép
akire79

De persze ez egyén fügő, hogy ki hogyan reagál. A 9-10. napi UH-on dől el minden, akkor már tudsz számolni az inszem időpontjával, előtte még biztosan nem.

Kép
akire79

csézjang: Nekem a mostani inszemig mind ovitrelle volt, most Zeke pregnylt adott. Megnézte és megrepedt az az egy, ami megnőtt, de a kicsikből visszamaradt ciszta. Lehet, hogyha izomba adatom, akkor azok is eltűntek volna. Bár nem tudom, mert mindig marad cisztám és mégsem mondta az izomba adást. Nekem egyébként volt már a 23.cn-en is inszemen. A tüszők méretétől függ.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Szerintem itt minden egyénfüggő, kinek, hogy reagál a szervezete.

Nekem hálistennek sosem maradt cisztám, és öt alkalomból, 4 szer Pregnyl kaptam, illetve adtam be magamnak hasfalba bőr alá.
Úgyhogy Vicky szerintem ezen ne is agyalj, hogy lehet hogy azért maradt cisztád, mert nem izomba szúrtad a Pregnyl t. Lehet a te szervezeted így reagál a sok hormonra, ki tudja? Mindenkinél más és más gond van, nincs két egyforma ember.

Bíznunk kell a dokinkban, ők is csak a legjobbat akarják nekünk, hogy minél hamarabb "megszabaduljanak" tőlünk :lol:

Kitartás csajok!!!

Kismamik nagyon eltűntetek!!! ( Trix, Colin??? ) Remélem minden okés veletek, és élveziktek a pocakosodást!

Tényleg!

Trix, Áfonyácska és Dita!
Látszik már valami kis gömbölyke a pocitokon? ( alapháj nem számít!!!!! akinek estleg volt :lol: :lol: :lol: )

Puszi

heni77

Sziasztok!!
Bocsánat,hogy eddig nem írtam nektek. Csütörtökön végleg letettem a lantot a munkahelyemet,de azért gondoskodtak róla,hogy rossz szájízzel bucsuzak tölünk.
Tegnap kertiparty voltam,de sajnos alig tudok enni bármit is. Pl,húsok viszont a zöldborsóért örülök meg mindig azt ennék. A reggeli hányínger már mindennapos+a nem alvás+a nem evés.
Tudom ne is mondjátok,hogy ez igy nem jó mert enni kell+aludni is kéne,de nem birok.
Nekem olyan összetett volt az első inszemem mert a Zeke vizsgált a Szücs csinálta az inszemet és a Skriba doktornő közölte a jó hírt+ nála voltam ulrahangon és hozzá is megyek továbbra is.

Puszi

Kép
Kép
colin

Heni!

És ha bőr alá adod a pregnylt úgy is megrepedt a tüsző? Lehet hogy hülye a kérdés de én eddig úgy tudtam az csak izomba mehet.Vagy mégsem???

Colin!

Megkérdezhetem nálatok mi volt a gond, hogy iyen gyorsan összejött???? :roll: Mert ez olyan szuper.
És rögtön elsőre? hihetetlen. És nem fájt az inszem egyáltalán???Picit fosok tőle...
csézjang

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?