Sziasztok!
Köszönjük mindenkinek a gratulációkat, sajnos amilyen jót sikerült főzni, olyan hamar el is fogyott.
Nem gondoltam volna, hogy ennyien rühellik a hálóinget.

Elvégre az is női ruhadarab, vagy mi, mint a kombiné például.
Nem mondom, hogy rám nem tekeredett sosem, de egész jól elvagyunk egymással.
f.nikici!
Hajnal fél 6-kor az usziban????

Rendes, becsületes fehérember ilyenkor fordul még a másik oldalára.
gabi1!
Kár, hogy nem javult a vérképed.
lorca!
Rákérdeztem az ovis várólistára, mert úgy tudtam, hogy van ahol 1-1,5 évet kell várni, mire felveszik a gyereket. Azt mondták, hogy nincsen. Ha Manó szeptember elseje előtt született, akkor a májusban lehet beiratkozni, ha pedig későbbi születésű, akkor csak felírják és ha van hely, akkor veszik fel. Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nekem az egyenlő a várólistával....
Azt tudom, hogy 5 éves kor után kötelesek felvenni a gyereket, így feltételezem, hogy a nagycsoportokban vannak a legtöbben, a kiscsoportosok kevesebben vannak. (Bár, nyilván aki bölcsibe jár, az ovis is lesz, úgyhogy jó részüket ők teszik ki, gondolom én.)
Azt hiszem megkérem anyámat, hogy menjen el erre a jövő heti nyílt napra és tudósítson. Amúgy is van kedve hozzá, de abból a szempontból mindegy a dolog, hogy első körben mindenképpen abba az oviba kell mennie, ha tetszik, ha nem.
Bölcsikkel nem tudom mi van, de nem vagyok benne biztos, hogy nem csak akkor vennék fel Manót, ha nem vagyok itthon.

De mivel Hugi addigra már több, mint 1 éves lesz, nyilván én is itthon leszek.
Tényleg 40-50 Ł egy babakocsi arra felé? 330.-Ft.-os árfolyammal számolva sincs még 20 rugó sem. Milyen árak/bérek vannak ott?
Nálunk szex közben sosem jött a tej, igaz mindig szóltam Apának, hogy azért csak óvatosan a manőverkedéssel...
boo!
Mielőtt letakarítod a fél polcot, halkan szólnék, hogy a jobb szopis melltartók döntően 5-6.000.-Ft. körül mozognak...
Nem kell belőlük 10, elég 2-3, mert nagyon könnyen tisztíthatóak és gyorsan száradnak. Ha van melltartó betéted, amit sűrűn cserélsz, akkor nem lesz gond.
Az anyatejről mindig csak azt hallottam, hogy pfúúúújjjj... Aztán megkóstoltam az enyimét és kifejezetten finomnak találtam: édeskés tej. Apa nem akarta megkóstolni.
(Aminek nem szabad bedőlni, az a legyasztott tej kiengedése! Van, hogy kifejezetten büdös szaga, azt hiszed megromlott és kiöntöd. SEMMI baja nincs ilyenkor, csak a felengedés miatt érzed azoknak a baciknak a szagát, amik alapból is benne vannak, csak szobahőmérsékeleten nem érződnek.)
"ha mondaná neki vki, hogy szebb lesz tőle a seggén a bőr és goyrsabban tud fogyni tőle, akkor biztos liter számra vedelné"
Aaaaz tuti! Szegény gyereknek nem is maradna...
Holvanmárazafotóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó??????????????
tabati!
Már volt szó róla, hogy korona kerül a fogamra. Ha gond lesz vele. De alaból egy lukat csak betömnek, nem akarják egyből megkoronázni. Erre szerintem ő sem számított...

Marhára kíváncsi vagyok, hogy mit fog hozzá szólni, ha meglátja, hogy gyakorlatilag nincs jobb széle a fogamnak és a többi is érdekesen néz ki. Lehet, hogy a húzás lenne a megoldás. Passz...