Jó étvágyat mindenkinek,
én most fejeztem be a kajálást.
A délelőttöt a fül-orr-gégeosztályon töltöttem, de megint csak csalódnom kellett, tiszta feleslegesen vannak ott. Azt mondta, nyugodtan szedjek Algopyrint a fájdalomra, és még a Bioparoxot írta fel, hiába mondtam, hogy ezt használom már 4. napja, és semmit nem használ, vagy hát csoda tudja, milyen lenne nélküle...
Aztán betévedtem a masszőrömhöz, akinél nem voltam október óta, és bár "elvből ellenzem" az ülve masszírozást, most mégis elcsábultam. Naggggyon jó volt!
Zsuzsa,
a fogorvos-látogatás beindult, már kétszer voltam, minden alkalommal gazdagabb lettem egy inlay-jel, és szegényebb egy gátlástalanul nagy összeggel.(árat emelt...)
Örülök, hogy a náthásaid javulnak, szerencsére Dani sem fertőzödött meg eddig, bár nála az orrfolyás amúgy is egészen a kánikulákig megvan.
Ma éjszaka én sem aludtam szinte semmit, pedig azért 4-6 órát mindig sikerül, na, ez ma kimaradt. Iszonyú ez a torokfájás, főleg éjszaka ki is szárad, akkor meg egyenesen rettenetes.
Mucskának gratulálok, hogy beforgatta a babát, azért pedig nem irigyelem, hogy most 3 hétig bent kell maradnia! De reméljük, minden oké lesz velük. Addig meg mi küldjük az ebédet Lacának.
Linda,
tényleg jól írta Szöszi, éhes disznó makkal álmodik...Vagy óriás kiflivel.
Szerintem Orsi lelépett a mellszívóddal, azért nem jelentkezik! Végülis két melle van, és ahhoz kell neki két mellszívó...
Írtad a gátfájdalmat: nekem is szokott fájni, de csak pisilés után érzem, amikor "törlöm" magam, hogy olyan érzékeny, lüktet vagy mi. Mintha megnagyobbodott volna az a terület.
Panó,
tehát egy fütyköst láttál lebegni a magzatvízben, igaz?! Mit szól Peti, hogy többségben lesznek?
A cicádat megpróbálom majd utánozni, én is olyan stramm akarok lenni, mint ő!!!
Ja, és még küldök fotót neked a virágládákról:

Swen,
gondoltam, hogy eltemetted magadat a könyveid alá...
Köszi a biztatást, rámfér mostanában...
Most Dani is egyébként nagyon nehéz korszakba kezd belépni, nagyon nagy türelem kell hozzá, aminek bizony néha híján vagyok.
Szóval Munkácsy...Ciki, de nem is rémlik, tanulmányaimból kimaradhatott...
Vigyázz magadra, és tényleg, jössz a találkozóra?
Lino, Jerry, Szöszi és mindenki,
vigyázzatok magatokra!
Karcsi szombaton vagy vasárnap jön haza, addig még Danival kettesben vagyunk.
Zsuzsa,
a találkozóval kapcsolatban: én úgy veszem ki a lányok soraiból, hogy a többség jobban örülne, ha a belvárosi helyre esne a választás. Nekem tökéletesen mindegy, csak kaja legyen!!!! Meg édesség!!!! Szavaztassuk meg a dolgot, és akkor eldől végre, mit szólsz? És nekem az időpont is jó, ha csúsztatunk egy órát, ahogy Panó kérte.
Puszi,
most ágyamba dőlök, amíg nem megyek Daniért, szundítok.
Anitabori