A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Asiye!

Edut és a másik srácot nem a vallásuk miatt nézték terroristának. A vádak szerint állítólag a bolíviai elnök ellen akartak merényletet elkövetni, és két robbántáshoz is közük van Santa Cruzban.
Más források szerint drog áll a háttérben, de senki nem tud semmit és szerintem nem is fog soha.

Szerintem, ha tudom megnézem kedden a Kepes műsorát, hátha kiderül valami.

Nemlajos!

Nagyon jó lett a polc.

Nika!

Herpesz előtt előfordul, hogy az ajkadnak az a rlésze felduzzad, és meleg lesz. Kicsit égő érzés.
Ha gyorsan teletömöd ilyenkor magad vitaminnal, kor van esélyed, hogy ne jöjjön ki.

Sissi!

Tirmisuba tettél nyers tojást? Mert akkor nem jó ötlet enni belőle. Egyébként egy órával utána a 6.9 jó eredmény.

Pici!

Ne foglalkozz anyósoddal!
Hogy halad a szekrény?

Afra!

Köszi, hogy leírtad.
Mikor derül ki, hogx ott van a baba a pocakodban?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.19 07:56-kor.
Vendég

Marci nem alszik. :roll:
Persze ezen nem is csodálkozom, mert nyolc után kelt fel.
Fél öt körül aludt el, akkr értünk oda a szülinapi buliba, éa akkor ébredt fel, amikor hazaértünk. Ott úgy aludt, mint a kisangyal, nem zavarta a másik 14 gyerek hangoskodása. Pedig aztán volt hangerő bőven...

Most pedig itt nézelődik a karomban. :)

Ja, és hízik végre. :D Mióta szerdán a dokinéninél voltunk, +140 g. :D :D :D
Vendég

Asiye, segíts!
Mindenki azt mondja, a hasi és koponya uh fizetős lett! Ti is fizettetek? Nekem úgy rémlik, hogy úgy fogalmaztál a Királyhágóról, hogy ugyanúgy ingyenes...
Már a tököm kivan, a védőnő nem válaszol a levelemre, nekem meg azért el kellene dönteni, hogy ha fizetős, megéri-e szar szolgáltatásért fizetni (meg mi lett volna, ha ott döbbenek rá, hogy ezért még pénzt is kérnek? :shock: )

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Cat! Kb 8-9 nap...szóval kb egy örökkévalóság még :shock:

afra.h

de már a mellem is feszül, mint állat...

afra.h

Cat! És ti mikor szülinapoztok? :wink: Mindjárt 3 éves lesz a nagyfiad :D

afra.h

Afra!

Szerintem jövő hét végén csak szűk családi körben lesz a szülinap. Talán elmegyünk az állatkertbe. A buli majd 2-3 héttel később valamikor.

Jók a tüneteid. :D
Vendég

Jaja, alakulok ...reméljük, h nem premens. tünetek :?
Bár már ott tartok, hogyha most mégse jött össze a babó, akkor nem kókadok le, mert végülis ez még csak az első hónapunk volt! Akkor majd hajrá következő hónap..

Kepes műsorról jut eszembe, korábban már csinált egy adást Eduárdóval, azt láttad?
(jó lenne ezt is megnézni, tán felteszik ezt is a netre :roll: )

http://www.mtv.hu/videotar/?id=31375

Hmm, biztos jó lesz a szűk családos szülcsinap...én mindig azokat szerettem a legjobban :roll:

afra.h

Jó reggelt!

Nekünk nagyon gáz éjszakánk volt, mert Alper álmában felsírt, erre apa fogta behozta közénk! :evil: pedig mondtam, hogy ott nyugtassa meg aztán alvás tovább. És hárman nagyon gáz :? alog pihentem valamit!

Cat!
Köszi az infót, abszolút nem hallottam semmit, a hírből mert sosem tudok híradót nézni, újság nem volt a kezemben hetek óta :? ami fontos azt itt nállatok megtudom :)
Rakjál légyszi képet a szülinapi buliról
:) Marciról, Beniről!

Nócika!
Igen! Elég "durva" a cumi, Apa épp azért szereti! :) :) :) Az egyik barátjától kaptuk még mikor terhes voltam és használni szeretném. Van ám másik is, nem mindenhova evvel megyünk :) nem rémísztgetjük az embereket :)
Yaseminnek meg mindegy, lehene rajta címer, vagy zászló...... :lol: :lol: :lol:

Nemlajos!
Nagyon jó a polc, de tényleg! :wink:
Tetszik, én is szerettem volna annó ilyet, de már nincs rá szükség, de szeretem az ilyen megoldásokat :) A Zurad egy zseni!!!!!!!! :) :) :) :)
Ez az ULTRAHANG NEM FIZETŐS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Semmi sem az, amit beutalóval csinálnak. Akárki akármit mond!
:)
Persze van rá lehetőség aki szeretné, de ez egy kötelező szűrő vizsgálat, ami minden csecsemőnek alanyi jogon jár!!!!!!!!!
És az orvosodnak tök mindegy hova mész, persze azt fogja ajánlani, ahova tartoztok.
Szerencsém van a dokimmal, Ő mindent szájba rág és abszólút család és anya párti, mindig segít mindenben és mindennek utánna jár, hogy segíthessen.
A hugomék a Jahnban csináltatták először ,ott sem fizettek(azért még jó!)

Afra!
Megnézem majd a Kepest Insallah! Hátha képben leszek!
Egyre izgibb! :roll: :roll: :roll: :roll: feszül a cickó :roll: :roll: :roll:
Ezek jó előjelek! :)

Pici merre vagy??

Nika! Köszi! Büszke is vagyok rájuk! :lol: :lol: :lol: :lol:
Néha attól félek talán túlzottan is! :? :? :?

Kép Kép Kép
asiye

Nemlajos! Közben átokoskodtam a másik topicodba! :) :oops:

Hát behalok, hogy vannak akiktől ezért pénzt kérnek el! :shock: :evil:

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Lassan megyek anyuékhoz,Márk már 1/4 7óta fenn van,már lent vannak a játszin :D :D

Asiye:sajnálom a rossz éjszakát remélem napközben tudsz pihenni.

Nemlajso.jó a polc!!!Neked is ügyes párod van.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Hamarosan kezdődik a F1.
Addig még megpróbálom Apát rávenni, hogy csináljon egy "pocakfotót" rólam. Bár nem hiszem, hogy Beni elengedé a gép elől. Anna és Petit néznek. :)

Afra!

Én Eduról előtte nem sokat hallottam. A párom igen.
De Kepest most meg fogom nézni.
Vendég

Cat!

Lássuk azt a pocakot! :) bár gondolom olyan mont a deszka! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Pici!

Merre vagy?
Mit csináltok?
Anyóssal mi a helyzet?

Sissi!
Érezzétek jól magatokat! :) :) :) nagyon szép a családi fotó! :lol: :lol: :lol: és már a 6. hónap :roll: :roll: :roll:

Cat!
Most néztem vissza a képeket, nagyon jók, ahol Apa a fiúkkal van!

:) te is büszke lehetsz rájuk :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Cat! Én is kíváncsi leszek a pocakfotóra :D Biztos nagyon-nagyon látványos lesz a változás! :D
Majd kíváncsi leszek a véleményedre a Kepes-műsorral kapcsolatban is.

Asiye! :( Sajnálom a rossz éjszakát. InshaAllah a mai jobb lesz...meg az azért tök jó, h ahhoz képest, h 3 gyermeketek van, azért egész jól el tudtok aludni éjszakánként (legalábbis nem nagyon szoktál panaszkodni).
Yasemin cummedlije tényleg nagyon...hogyismondjam...sajátos :D

No, megyek, lassan nekiállok az ebédnek (köfte, meg desszertnek bepróbálkozok a churros-szal-spanyol fánkszerű édesség).

Mostanában (2 napja) nincs mensiszerű érzésem :shock:
de a mellemen már látom is, h duzzadt :shock:
no, majd meglátjuk...

afra.h

Sziasztok csak gyorsan bekukk mert ablakot pucolok,takaritok :? :roll:
Még jó ,hogy ma pihenni akartam,de rásütött tegnap a nap az ablakra és rosszul vagyok tőle.

Asiye gyönyörűek a gyerekek..nekem is pont a halálfejes cuccok tüntek fel :lol:

Nócika,örülök,hogy minden oké akiscsajjal :wink:

Afra..jók a jelek,remélem ott a babó...gondolj rá sokat!!! :wink:

Sissi nagyon szép a családi kép...és Márk gyönyörű kisfiú :wink:

Nemlajos,nekem a dokinéni azt mondta,hogy azért küld a Királyhágóra mert csak ott ingyenes..tehát lehet benne valami,hogy a többi fizetős :roll: :twisted:
Jó lett a polcotok :wink:

Rólam is lement megint 1 kiló..hurrrrá,már "csak"3 van rajtam...na meg a többi :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat aludt MArcika rendesen???
Látom későn aludt el...

Nálunk tegnap elött aludt el Lili későn,mert apukája szórakoztatta,de igy legalább 1/4 5-ig aludt és igy én is egyhuzamban aludtam 5 órát :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Vazze, végleg összekeveredtem...
Ahol figyelnek a gyerekre, és hosszú ideig tart a vizsgálat, és a záró is több oldal, az lenne ingyenes, a futószalag meg pénzes, de az sem mindenkinek...
Na jó, majd kikérdezem a védőnőt.
(bár az sem tűnik kompetensnek)

Olyan jó volt reggel arra ébredni, hogy jéééééé, egy könyvespolc (éjjel elfelejtettem, hogy megváltozott a lakás :D )

afra, én drukkolok, csak tesztelj minél hamarabb :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos! Tényleg, már akartam én is mondani, h nagyon jó lett a könyvespolc! Ügyes a párod!
Gondolom, fel is dobja a szobát.

Ne is mondd! Már én is számolgatok, h azt a 8 napot tutira nem fogom tudni kivárni...de akkor mikor is teszteljek leghamarabb?...

Viszont már korábban elhatároztam, h a várt mensi előtt nem tesztelek, mert az utóbbi 3-4 hónapban is sokat késett (de akkor nem is voltak ilyen erős tüneteim), vagy pedig csak annyi lehet, h átrendeződött a ciklusom (márha van ilyen), és az átlagos 28 napból lett 3O-31 nap...szóval vacila van...

afra.h

Törpiri! Köszi a drukkot!
Látom, te meg nagy munkában vagy! Azért vigyázz ám magadra!!
Ügyesen fogysz, hamarosan eléred a versenysúlyod...hm? :wink:

afra.h

Hát a versenysúlyomhoz még egy 10-est szeretnék ledobni,de nem tudom,hogy fog menni :roll:
De az egyik nadrágom (nem..már kettő)rám jön :wink:

Vigyázok,bár anyukám már örjöngött amikor meghallotta,hogy mit csináltam!!
Nem tehetek róla,engem idegesít,és nem hivhatok ide senkit,hogy megcsinálja.. :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Most megyek ebédelni...mert azért is veszekszik velem,hogy nem eszem rendesen :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

milyen jó, hogy én egyelőre megúsztam az ablaktakarítást, míg tart az építkezés, tök felesleges... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Törpiri!

Anyukáddal együtt őrjöngök! :evil: :evil: :evil: :evil:
Neked feküdnüd kellene sokat. Miért csodálkozol, hogy szétnyilík a sebed, ha ilyeneket csinálsz? És szerintem ezzel meg is erőlteted magad, ami hat a tej mennyiségére is. A nem evés szintén.

Szóval most ne sértődj meg, mert nem bántásból írom, de egy kicsit felelőtlen vagy.

Afra!

Szerntem ha tudod, mikor volt péd, akkor legkorávbban azután 12 nappal tesztelj. Ha nem vagy biztos benne, akkor várd ki az elmaradt mensit!
Vendég

Köszi az ötletet Cat! Húú, akkor holnap lesz a 12. nap!!! De várok még 1 napot, egye kukuc :wink: (ez ám a türelmes hozzáállás, mi? :lol: )

afra.h

:D :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

törpiri drága igazat adok catnek terhesen azért nem szabad ablakot pucolni mert a méh meghúzódhat stb császár után 10-12 nappal meg a sebed nyíilhat szét miért nem ülsz meg a seggeden hiszen most nem a lakás tisztasága a legfontossabb az ablak egy hónap múléva is ott lesz nem szalad el légyszíves ne csinálj ilyeneket
és bocsika a kirohanásrét nem akarlak bántani te jány tudod jól de féltünk téged és szeretünk ezért ne csinálj ilyeneket:):):)

afra ne csigázz minket szerintem jövő hét közepe felé már tesztelhetsz:)

nekem ma kellett volna megjönnie két napja fájt mensisen a hasam azt hittem meg fog jönni de egyenlőre semmi és remélem nem is lesz bár szerintem még pém sem volt vagy annyira jó időben voltunk hogy apa katonája elkapta a petécskémet? és ezért nem éreztem a tojásfehérjés váladékot???? meglátjuk két hét múlva de én nem sok esélyt adok neki de majd meglátjuk nem élem bele magam mert akkor nagyon csalódott leszek ha mégsem :):):):):

nika70
Salgótarján

Bakker Nika! Te itt szépen hallgatsz, és csak úgy mondod, h nincs mensi???!!!! Hűűűű, akkor nagy-nagy drukkok mennek neked!!! :D :D

afra.h

nika: két hét múlva???? :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

igen két hét mert ha nem volt pém akkor mostanában lesz mert nekem eddig hat hét volt a leghosszabb ciklusom és azért nem mondok semmit mert nem akarom beleélni magam nem akarok nagyobbat csalódni mint ha nem foglalkoznék vele :)

nika70
Salgótarján

Nika!

Tudod, hogy mostanában kettesével vannak a kismamáink. Te és Afra is... Ez nagyon szép lenne.

Bár Arwen és Csucsu is jöhetne már egy pozitív teszttel.
És annak is örülnék, ha Andy és Ibici is bekukkanta egy képpel, amin két csíkos teszt van. :D

Most vasaltam ki Marci ruháit, és Apának is egy inget reggelre. Meglepetés Neki. :D

És vettem ma magamnak és Beninek is egy cipőt. :D
Nem volt egyszerű. Legalábbis nekem, mert mostanában olyan széles a lábfejem, hogy a ma divatos sportcipők nem igazán jók.
Végül egy Levi's-t vettem magamnak, Beni pedig egy nagyon jó fehér bőr Adidast kapott.
Vendég

ámen :D:D:D:D:D:D

nika70
Salgótarján

Nagyon jó napunk volt,leszámitva,hogy elhagytam Márk cumiját igy délután volt egy kis sirás+ hiszti.Végül vettem neki egy másikat.
Délelőőtt anyuval felmentünk a Normafához,majd vonatotunk Hüvösvölgyig.Márknak nagyon tetszett annyira aranyos volt nagyon élvezte.

Afra, Nika:mennek a drukkok!!!! REmélem teljesül a vágyatok!!!Megérdemelnétek.

Ma este felhivott az egyik bnőm,hogy azt olvasta,hogy a gyes/gyed változást már a 2009 júliusa után született babákra is érvényes lesz.Ti hallotattok erről vmit?
Én mondtam neki,hogy meg sincs szavazva,meg a 300 nap.De csak válltig állitotta az igazát persze azon csodálkozott,hogy kibuktam amikor ezzel felhivott(Márkot épp akkor vettem ki a kádból).Mondtam neki,hogy szerinte este 9kor mit csináljak???
Bocs,hoy kiadtam nbektek amérgemet.

Törpiri:lányoknak igazuk bvan az ablak ráér!!!
Vendég

gyes gyedet csak akkor vezetik be ha az ovoda-bölcsőde programot befejezik hiszen nincs ennek ovódai bölcsődei háttere most olvastam vagyis szerintem ne aggódj még :) három hónap alatt nem építenek több 100 bölcsit ovit :)

nika70
Salgótarján

Nika:én is ezt olvastam,de Ő váltig állitja,hogy igy lesz és csak azért kérdeztem meg.
Hiába mondtam neki,hogy ez egy tervezett Ő csak azt mondta,hogy szinte kp-nek vehetem.
Vendég

Gondolom már mindenki alszik...

Akkor én teszek fel pár képet. :D

Marci:
Ebben a ruhában hoztuk haza, de akkor nem készült kép:
Kép
Ez pedig tegnapelőtt készült a hordozóban ülve:
Kép

Beni a buliban:
Kép Kép Kép

Apa pocakképei nem sikerültek. Nagyon nagy vagyok rajtuk.
Ezt én csináltam tükörből ma reggel:
Kép
Vendég

Mire feltetetm a képeket, a topic is feléledt.

Sissi!

Ezek még csak tervek. Meg kell szavazni, ki kell dolgozni a részleteket...
Egyébként honnan lehet tudni már ezeket a részleteket? Én megint kimaradtam valamiből.
Vendég

Ma volt vmilyen megbezsélés és ott mondtk.De konkrét dátumról nem bezséltek a gyed/gyes kérdést illetően(ill. én nem olvastam) annit találtam amennyit Nika is irt.

Nagyon jók aképek.Olyan hazamenős bodynk nekünk is van,csak nagyobb mert Márk hordta/ja :D

Szépen lememnt már a pocakod.Ügyi vagy :D
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Cat!
Nagyon dögösek a kis pasijaid a fotókon!!
Én nagyon csini vagy, lement szépen a hasad, már csak pici van rarja

Afra!
Sajnálom, amit az ismerőseiddel történt.
Nagyon nem tudok a témához szólni, nem hallottam róluk még soha semmit.
Neked nagyon drukkolok.
Mellfeszülés nagyon jót jelent ám!!!

Asyie!
Nagyon tetszik a vad cumi, és cumisüveg. Kegyetlen jó!!
Nagyon szépek a gyerekek. És amin Yasemin egyedül eszik!! hm.. :D

Nika!
Remélem elmúlik a duzzanat a szádról. És jól vagytok?

Tegnap nem tudtam jönni.
Reggel óta takarítottam, pakoltam.
Egyik szerkényből ki mindent, átörölni mindent, majd apa ajtót vágott, át a szekrény.. új szekrény be.. oda be a ruhák, persze válogatva...
Ablak pucolás , por törlés sok szemét kidbobása...
Ez déli egyedül.
majd eljött öcsém menyasszonya segíteni.
persze anyós a halálán volt, fájt a lába, majd elment táncolni..
Azt hittem megfolytom.
Ja és előtte kritizálta az ablakpucolásomat :evil: :cry:
Röviden ennyit a hétvégéről.
Szombat este színházban voltunk, Chikagót néztük meg.

Mindenem fáj,a lábaim iszonyúan néznek ki, zsibbad a kezem..

Ma megyek a függönyt megvenni, a szőnyeg szerdán érkezik meg.
Szóval alakul minden szépen lassan végre.
Ja.. még ma autóm sem lesz, és ezer millió ruha vár vasalásra..

Na megyek, még alszom egyet.
Ne haragujdtatok hogy nem regáltam mindenkinek.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Sissi!
Én úgy tudom, 2009 július előtt teherbe esetteknek még a régi szerint fog járni.
Remélem így is marad!!!

Törpiri!
Neked tényleg pihenned kellene sokat.
De megtudlak érteni, én sem bírok magammal, ha kosz van.
Ügyes vagy a fogyás terén is!!

Nemlajos!
nagyon jó lett a könyvespolc.
Párjainkat össze kellene hozni, mint asztalos kisiparos.
Ha fullra kész a szekrnyünk majd én is lefotózom.
Nekem tetszik,, mert írtó masszív.. és nem esik szét, mert apa csinálta.. Bár így sem olcsó, de legalább saját ízlés, és tervezés.

picimami

Számomra tegnap kiderült, több ruhám van, mint némelyik butikban..
Szóval nem kell vennem semmit.. :shock: :oops:

picimami

Jó reggelt!

Pici:azért óvatosan azzal a nagytakaritással(bár 1 hete én is ezt csináltam,csak én még a konyhával adós vagyok :D )

Mi már 7 lőtt keltünk Márknak köszönhetöen,de nem vagyok fáradt már megy a mosás én reggeliztem.Sajna Márknak a reggeli
nem az erőssége. Pár falatot evett viszont inni annál többet iszik.

Tegnap utábna néztem ennek a programnak(már amennyire lehet) és B. azt mondta,hogy a már megszületett gyerekekre és az aktiv kismamákra nem vonatkozik.

Ki mit csinál ma?
Én ma szivesen elmentem volna a Margitszg-re de nem biztso,hogy lesz annyira jó idő ill., a bnőmet fel kellene hivni de a tegnapi után nincs nagy kedvem.
Ebédre rántott máj lesz.Párom rendelte és még van maradék is.
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Nemlajos, nagyon jó az új könyvespolc.

Cat, nagyon csini vagy :wink: és jók a képek a gyerköcökről is (nagyon édesek) :wink: :wink: :wink:

Asiye, hát az a cumisüveg tényleg haláli :wink:

Nika, Afra csak annyit, hogy mennek a ++++ drukkok :wink: :wink:

Törpiri, igazuk van a többieknek, tessék még pihenni az ablakod nem szalad el :wink:

Picikém, akkor te se unatkoztál :wink: pihenges te is :wink:

Én ma megyek körmöshöz (ez egy próba hogy én mit csinálok szarul) :oops: utána meg a házidokihoz a táppénzes papírért. Holnap nődoki és munkahely a cél :wink: :lol:

Nócika, örülök, hogy minden rendben a kiscsajjal (rossz volt olvasni :oops: )

Kép
Kép
minimano74

Sissi! Jó reggelt! Nekem fogalmam sincs hogy mi legyen az ebéd :roll: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Nálunk már most szépen süt a napocska, remélem igy is marad. Mirácska már most nagyon mocorog :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: nekem szerencsére majdnem egész nap virgonckodik :wink: :wink: :wink: olyan jó érzés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Jó reggelt!

Nekünk jó volt, bár megint átment éjjel Apa a vendégszobába, mert Hamza valahogy oda keveredett, :? :wink: és nem fértünk :)
Nem értem, mostanában minden éjjel valamelyik átjön hozzánk :shock: mi van ezekkel :shock: :?:

Afra!

Én is azt mondom, ha tudod a pontos pé-det, akkor a 12.napon már tesztelhetsz! :) nekem akko már egyértelmű pozitív volt a teszt! :) hajrá!
:D :D :D

Cat!
Nagyon vagány Marci abban a szerkóban! :) és napról-napra szebb :)
Beni meg még mindig nagyon bájos, és olyan nyugodtnak látszik minden képen! :)
A pocakod meg nagyon csini, lévén, hogy nincs is pocakod! :) :)
Csak így tovább, és meglesz a kívánt eredmény!

Sissi!
Én nem hallottam semmit, de hát én eleve nem hallok semmit a hírekből
:lol: .
örülök, hogy jól éreztétek magatokat! :lol:
hihetetlen mennyi energiád van neked is! :)

Nika!

Szorítunk Nektek nagyon! :) :) :) :) Hátha-hátha! Megakarta várni a
Manócska hogy mindennel kész legyetek a költözésben, és mikor már nyugi van, és tudsz pihenni akkor jön! :) :) :) :)

Pici!
Azért Te se vidd túlzásba a háztartást!
Anyósod remélem letáncolta a lábát!

:twisted:
és pucolja Ő meg az ablakot ha nem tetszik!...menjena ....... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Szerintem is jó a cumi, és ha jobban megnézed, az egy mosolygós halálfej, az egyik szeme csillag
:) inkább bohóc, mint rém!és az van ráítva: ROCK STAR BABY! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én egyébként nem szeretem a babás cuccokat,csak otthonra. rugit csak otthon hord. ráálltam a vagány csajos vonalra! :)
most rendeltem neki egy világoskék miniszoknyát :oops: :)

Törpiri!
Részben beállok a sorban: vigyázz magadra jobban!!!!!!!!!!!!
DE!!!!
Én is megértelek, mert ugyan ilyen vagyok mint Te!
Egyszerűen rossz a közérzetem, ha nincs minden rendben, és látom, hogy valami koszos! :x képes vagyok kiszállni az ágybólés elmosni azt a két poharat, vagy éppen bármi mást. Még 3 gyerek mellett is sokan mondják, hogy olyan a lakás(általában-nem mindig), mintahova folyamatosan takarítónő jár.
persze a játékok sokszor kijönnek :)
de azt 5 perc elpakolni. nem érzem jól magam kupiban és ész!!!!akármilyen betegen fáradtam megsináltam és megcsinálom még most is ! :)

Gabi! Merre vagy?
Arwen? Hogy telt a hétvége?
Nócika! Regina mocorog azóta is rendesen?

Jaj megyek, mert délelőtt takarítok, délután vasalok. és valamilyen tészta kaja lesz szerintem. talán pestó-s :roll:

Kép Kép Kép
asiye

Sissi!
Mi történt a barátnőddel??
Én sem vagyok nagy reggelis, mióta Dalmát várom reggelizem csak. Régen kimaradt mindíg.

Gabi!
Jó kis programod lesz ma neked is.
Körmöshöz nekem is kellene menni
Tegnap sikeresen leszakadt egy óriási darab a nagylábújam körméből.. ömlött a vér belőle..
És írtó ronda, valamit kell vele kezdenem.

Itt is süt a nap, de hüvös van nagyon.

picimami

Míg írtam megjöttél Gabi! :D :D :D :D

Örülök, hogy minden rendben, és néha úgy irigyellek benneteket,akiknek a pociban mocorog a kicsi :roll: :roll: :roll: :roll: olyan jó érzés! :) :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Asiye :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Igen ezt az érzést én is úgy imádom :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Asyie!
Mára már semmi baja.
Tegnap meg akarta halni, annyira fájt a térde, szerinte porcleválása van.
majd eltelt egy óra, és elment táncolni :x :x :x :x
Ma pihenek azt hiszem,mert nincs erőm.
De vasalnom ki kell.. mert napok óta tornyosul.

Én is vettem már vagány csajos cuccokat is Dalmának.
Bársony szonya, sapival, és ugyanolyan van nekem is. :D

Most a héten már meg szeretném venni az ágyat is neki, és a babakocsit is lassan...
mert telik az idő.

picimami

Én is Imádom a mocorgását.
És egyre jobb.. hullámzik, meg csuklik. Olyan édes!!! :D

picimami

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X