Én megint fent, aludtam 2 órát, s megint kidobott az ágy...
Köszi a nyugtatásokat, OK, nem hasonlítgatok...
biga.csiga: a futás biztos jó volt a többieknek, én betegre untam magam és "keep smiling" beszélgetést folytattam a nagyok anyjával és a nagyfiúval.
Pedig szép idő volt, meg jó fíling, de inkább itthon rendbehoztam volna az erkélyt meg a virágokat...
Két részletben mentünk: Apa ment előre (ő 3 futamot teljesített, összesen kicsivel többet, mint a félmaratoni táv), utána elcsattogtunk mi is... (gyalog a Mester utcán, majd a babakocsibarát villingeren - Combino - elgurultunk a Szigetig)
11-kor családegyesítés a Margitszigeten (jött a két nagy gyerek is az execskével - huh! - az ex miatt) aztán Marci, a nagylány, Apa és Bori lefutották a 3,6 km-t, majd Apa elment egy kis 12 km-es levezetésre...
Közben elvittem a gyerekeket a játszóra, útközben megváltunk a fölösleges kölöncöktől (=ex-család), majd visszaballagtunk a befutóhoz, megvártuk Apát, majd a két nagy elkísérte Apát a célig.
Utána Vadaspark, közben: "gyertek, menjünk, Bori nyűgös!", "igen, az a páva", "nem, most nem lovagolunk", "kicsim, addig nem kaphatsz fagyit, amíg nem eszed meg rendesen a szendvicsedet", "jaj, kisfiam, százszor megbeszéltük, nem beszédtéma a puki és a kaki, az alfelünk magánügy", "igen, Apa, le vagy egy kicsit lassulva, a gatyástyúk hozzád képest kengyelfutó gyalogkakukk"...
Hazafelé ugyanazon az útvonalon, csak "kissé" hisztisebben jöttünk, de megjutalmaztam a csapatot (és természetesen magamat is) fagyival a Mester utcán.
A lábam majd' leszakadt, egész nap álltam, a méhszájam szintén, estére úgy járkáltam, mint egy tojós galamb. De nem baj, holnap jön a Kriston Intimtorna kazi, lehet tornázni...
Borkát 2x szoptattam teljesen lehetetlen helyeken, jól bírta a strapát, de estére azért már kiborult, amikor Juli nekiállt furulyázni a szobánkban, míg Bori fürdés után öltözött. Ezért aztán megkértem Julit, szárítsa már meg a húga haját (addig sem furulyázik...), s utána olvasok neki, míg Bori megeszi a második vacsoráját...
Huhhhh, ez hosszú beszámoló volt, tisztára belefáradtam, míg kikalapáltam a klaviratúrán a sztorit... Bocsánat a szófosásért.
vcrane!
Ez tök jó, tetszik ez a nemzetközi család! Alexet biztosan körberajongta az Apa-család, s neked is volt segítséged, társaságod, stb...
Emlékszem, mikor télen feltettél egy havas "ilyen-a-tél-a-mi-szobánk-ablakából" képet, s "halkan" megjegyezted, nem szereted a havat.
Alex hogy bírta a repcsit? Nem semmi pasi, alig bújik ki a tojásból, máris repül...
Na megyek, olvasok egy kicsinykét, hátha elalszom...

[/url]

a>