Niki
azért olvastam ám. sajnálom, h ennyi idegeskedésen kell keresztül mennetek. De az a lényeg, h babuka jól van és te megint hazaehettél.
Áron baba nagyon édes, Heni nagyon szépek vagytok. Most látszik, h Péterke milyen nagy fiú már
Timi
A Városligettel mi is megjártuk Húsvétkor. Mi állatkertbe akartunk menni...

persze tömeg, így átmentünk a játszóra. Hintánál nekünk is detto uaz mint nektek és + sok bunkó ember.
Jajj a fürtöcskék....de nagyon jó lett az új frizu is. Eltetted???
Gréta nagyon szépséges

de ezt már írtam...mikor jöttök????? Mi most nem tudunk, mert kocsi KO.
Eper: én vettem valamelyik nap, mert úgy megkívántam és gondoltam Lillával is megkóstoltatom, de inkább nem, mert olyan éretlen volt még....
Kaqk
Nagyon jó lett a hajatok!!
Anyósok
Vindo
Azért nagyon klasszak a húsvéti képek

férjednek nincs egri vonatkozása? Olyan ismerős nekem a képeken.
Irina
Aztaa Ádinak ez a nyakkendő nagyon döglesztő
Minitalis képek szuperek!
Móni
Hogy vagytok fogakkal jött még?
Regi
Tök jó a fősulis kép

mindenki babás

és az utolsó képen ilyen habos hajjal tényleg fiús, pedig amúgy tök csajos Szeli
Mesi
Pont Lilla az aki uezt csinálja, ahogy te írod vér hiszti. Mondjuk nekünk egy ideig már jó volt, de most megint kezdi és már nemcsak otthon, akár az utca közepén is.
És mi sem tudunk vele semmit csinálni, csak kb azt mint te. + még az éjszakai sikítozás vergődés és ne ne ne kiabálás.
Ma beszéltem a védőnővel...foga most sztem nem jön, mert nemrég jött ki a szemfoga. Szóval ő azt mondta, h mivel itt a jó idő és állandóan jövünk megyünk lehet, h túl sok inger éri és hamarabb elfárad.
Azt mondta próbáljuk meg kevesebb ingerrel körbevenni. Az esti dolog meg lehet valami rossz emlék, ami miatt fél (pl., h anyósomnál volt pár napot és én nem voltam ott).
Arra azt mondta, h chamomilla, kicsit vegyük ki szeretgessük meg és magyarázzuk el neki, h vissza tesszük az ágyba amint megnyugszik. Mert ugye most nálunk az is a helyzet, h ilyenkor be kell venni közénk, mert hozzám akar bújni.
Ilyenkor átöleli a nyakam és szorosan húz magához.
A rossz hír, h ez hónapokig is eltarthat.
Sense
Édesek a csemeték és nagyon klassz a falvédő. Úgy feldobja.
Panndi
Nem is rövid a haja Zsófinak.
UTOLAG IS BOLDOG NÉVNAPOT!!
Wow ügyes Zsófi!!
Viranka
Gratulálok az autódhoz.

Örülök, h apud is jobban van. Nem írtam, csak olvastam, de nagyon szorítottam...remélem nem volt nagy a baj.
Kaqk
Hosszan frisset. Én az Alföldit preferálom. Van ilyen zacsis kancsós változat.
Vindo
Mit akarsz, tök jó Rugó frizurája
MAggie
Hát neked sem könnyű a helyzeted.
NYEKRIT SZÍVBŐL GRATULÁLOK ÁRONHOZ!
EMMA BOLDOG NÉVNAPOT!
Anita
Húúú de nagy fiú Nolka
Miléna
Anyósra..igenis vannak csodák. Egy nagy veszekedés után nekünk is volt egy ilyen nagy beszélgetésünk és jobb lett a helyzet....fel a fejjel.
Ami a manót illeti....gondolj ránk a mi esetünkre és próbálj ellazulni kicsit. Szorítok, h jól bírd a gyógyszereket.
Mesi
ajjjj tünetek nálunk is uezek, lehet elindult nálunk is az utolsó 4 fog...

Neki korábban is voltak ilyen düh rohamai fogzáskor....
Kaqk
Elsőre Lilla sem fogadta jól a tejet. Én először kevertem neki hozzá kis tápszert és szép fokozatosan kivettem belőle.
Gica
Majd írd meg hogy viselte a fülbevalót, mert én is gondolkodom rajta...
Silka
Jééézus.....ez is szerintem uaz mint nálunk és Mesiéknél csak nála ez a fajtája....

el fog múlni. Azt mondták nyugodtnak és következetesnek kell maradni.....
Ja még táblába szül időpontja 11.16 és már nem biztos, h Istvánba, de azt majd a másikba.
Ágica
ha nem adatsz neki nem kötelezőt már semmit, akkor csak 6 évesen