A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sikerült megjárni a Klinikát, megvolt a III. uh. :D Babuci 29 hetesnek felel meg és kb 1380g. Kaptam egy Frankenstein képet is. :) Apa nézegeti, fodítgatja...aztán feladta, pedig nekem olyan egyértelmű volt. :lol: Megerősítette szonoros dokinéni, hogy fiú, uh most már tényleg haladni kell a névvel. Azt hiszem, marad Nati kedvence, így Licsi lesz. :wink: Jövő héten meg dokinéni, majd remélem mond valami okosat.

Sillia,
A hátsó rágókat most már barázdazárással egész jól meg lehet védeni. Kár, hogy gyerekkorunkban még nem volt, nekem sincs már olyan rágóm, ami ne lenne tömve. :?

Dodi,
Az érett tej előtt, ahogy írtad, termelődik egy amolyan kékes árnyalatú, majdhogynem átlátszó kicsit ragadós izé. Nekem is főleg az van most, vagy a sárgás verzió.
A gátmetszést tényleg jobb a dokira bízni. Végülis ő látja. :lol: Anyósod azért jól megjárta. :? A repedést azért is utálják jobban az orvosok, mert nehezebb varrni. A varrogatást meg én nem kedvelem túlságosan, uh ha muszáj, inkább vágjanak.

007,
Miért ne lehetne kerekesszékesen gyereket vállalni? Olyan sokan teszik, akiknek az agyuk hiányzik. :roll: Akkor már inkább ne tudjon járni. Pont ugyan olyan ösztönökkel rendelkezik, mint én és a legritkább esetben öröklődik az ilyen betegség. Szégyen, de én azokra szoktam haragudni, akik tudatosan vállanak úgy babát, hogy szinte biztosan súlyos hátránnyal születik. :oops:
Ha már csokit ad valaki, akkor adjon CSOKIT! Nem kell elolvasniuk a címkét ahhoz, hogy az ár alapján megtudják, milyen minőséget vesznek. :roll: Nekem lesülne a bőr a képemről, ha valami ócskaságot adnék.

Gabi,
Wow, nagggyon jól néz ki a házatok és a kert!! Bár azt a munkát, ami ezzel járhat, nem irigylem. :lol:

Katy,
Most már ideje lesz, ha véget ér ez a rossz sorozatotok és párod is meggyógyul. :(

Ancsurti,
A fogaidat jobb lenne most rendbehozatni. Utána egy jó ideig sokkal bonyolultabb lehet, és egy fogfájásra nem az jellemző, hogy jól választ időpontot. 8)
A vizesedés az kb alap terhesen. Ha benyomod a sípcsontodnál és ott marad az ujjad nyoma fehéren és alig akar eltűnni, az a gáz.

Dodi,
Tesóm japán anyósa teljesen ledöbbent, hogy nálunk nem tudják megmondani, mikor érkezik meg a gyerek. Náluk szinte mindig a kiírt napon. (állítása szerint, nem tudom leellenőrizni :lol: ) Lehet, hogy a te anyósod is japán számítás szerint gondolkodik?

Kép KépKép
lorca

lorca! :)

Hurrá az eredményeknek (Apának pedig továbbképző tanfolyam :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )! :wink:

Nem lehet megmondani, hogy ki "alkalmas" szülőnek és ki nem. Az mindig csak utólag derül ki, sok-sok év múlva... :roll:

Azért veszik meg ezeket a "csokikat", mert darabja tizennyóc forint a hatvanvalahány helyett. (Most csak mondtam valamit, a szemlélet a fontos)

"Lehet, hogy a te anyósod is japán számítás szerint gondolkodik?"
Igen, ez felettébb valószínű. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

007,
Azt, hogy ki alkalmas szülői szerepre, azt talán valaki odafönt tudja csak megmondani, arra nem vállalkoznék. :D Mondjuk van ellenpélda, pl az óvónénink, aki szeretne gyereket, szerintem ő erre van teremtve. De azt, hogy ki nem alkalmas azt sokszor látni.
Van egy ismerős, most 31, 2 éves kora óta ismerem. Eddig személyi hitelekből kb 2 milla+ tartozást szedett össze, mert hát a fizujából ő nem él meg, mert csak a jó cigit hajlandó szívni, meg a kocsi is életszükséglet stb. Nincs lakás, csak barátnő, sokszor vissza kellett költöznie anyukájához, hogy egyenesbe jöjjön, mert képtelen pénzt beosztani. 10 osztályt végzett nagy nehezen, funkcionális analfabéta. Volt kutyája, de még azt sem tudta ellátni, a nagy szerelem ellenére megszabadult tőle. Nekem ez alkalmatlan kategória, pedig kedvelem!
Másik: Ülök a védőnőnél, egy max 20 körüli lány mellettem. Húúú, abba kéne hagyni a dohányzást, vagy mégsem olyan gáz? Az anyja is végig dohányzott. Szerinte a bébi kifejezetten igényli a cigit. A füst az nem gond, de a piaszagot azt ő hogy útálja (párjáról beszélt) Három hónapos terhes és izgatott, mert ez már tényleg olyan "igazi" :?
Te adnál az ő kezükbe egy gyereket? :(

Olvasom a laki papnét. Több olyan ember kéne, mint ő, akkor kicsit jobb lenne a világ. De szerintem már ő is elérte a teljesítőképességének a határát. Még olvasom...pontosabban meló után :D

Kép KépKép
lorca

Hááát, valóban nem túl bizalomgerjesztő amiket írtál. :( :( :( :( :( :( :( :( Ilyenkor abban próbálok bízni, hogy van valamilyen tulajdonsága, amivel valamelyest lehet ellensúlyozni ezeket a hiányosságokat. :roll: :roll: :roll: (Illetve ennek az egyén inkább szenvedő alanya, mert a környezete ludas valójában... :wink: )

Kép
Kép
200907?

Ó hogy az a %&@!%/"+&@#đĐ["!%//!%%%"+&@#@@& :evil: :evil: :evil: !

A tv-ben nincs adás, a net akadozik, és most szállt a nektek szánt regényem :evil: ! Mi ez b@szki Silent Hill?!?! :evil: :lol:

Holnap vizsgázom, de a roppant magasröptű Tudományos írásművek készítésének szabályai elnevezésű tantárgyam annyira izgat most, mint egy szál ropi (nem, az jobban :wink: ) :evil: :lol: :lol: :lol: !

A végén még kénytelen leszek olvasni :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: !
Na mindegy, úgyis el akarom végre kezdeni a Picik és Kicsik-et. Olvasta valaki? Apropó: a Suttogó titkairól hallottatok már? Én ugyan nem keveset, de olvasni még nem olvastam, és állítólag a Picik és Kicsik jobb! Vélemény?

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 09:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Lorca!

Unokatesóm gyerekének (ovis) is csonkok vannak a fenti fogak helyén. :evil: Pedig saját fülemmel hallottam amikor még újszülött volt, hogy csak sima vizet fogunk neki adni, semmi cukros lötty vagy ilyesmi. Hát jól sikerült... Ő azzal vigasztalja magát, hogy biztos a cumitól van, mert valaki ezt mondta nekik, hogy érdekes, csak a felső fogai...biztos lehet ebben is valami, de azért abban a cumisüvegben tuti nem csak víz volt...

007!

Engem egyszer leszállítottak a combinoról még tavaly, mert fagyival szálltam fel. Annnnyira nagyon cikkki volt. :oops: Hülye lelkes sofőr... :evil:

Boo!

Egyetértek Bonddal...annak az őrűltnek (aki ugyebár nem tehet róla, hogy az) is vannak szerettei, őt is anya szülte meg ilyenek... Inkább arra kéne odafigyelni, hogy legyen valaki aki gondozza, aki beadja neki mindig a gyógyszereket, hogy tudjon ő is normálisan élni. Mert akinek beteg gyereke születik, pelenkázza élete végéig, de megcsinálja, pedig biztos rosszabb, mint egy gyógyszert beletuszkolni valakibe. Sajnos páromnak is van egy ilyen beteg rokona, bár nem közveszélyes, de elég félelmetes ha nem szedi a gyógyszereit. Nem ismer meg senkit, hallucinál. Skizofrén szegény... Szerencsére anyukája vele van és segíti.
Viszont , ha egy ilyen ember az én szeretteimet ölné meg, tuti másképp gondolkodnék... :roll:

Jók a rucik, ahogy Dodié is. Eldöntöttem, hogy én is veszek gatyákat, mert valahogy most jobban érzem magam bennük, mint a szoknyában.

Gyűrű nagyon szép, szerintem a felső fotó is jól sikerült. Mit akarsz ekkora nagyításban nem lehet kisebb az a kő! :lol:

Apukámnak is volt egyszer egy olyan esete, hogy már messziről látta, meg ki tudta számítani, hogy amikor a lámpához ér, akkorra már zöld lett, ezért nem is lassított, hanem ment át a zöldön. Valaki meg keresztben átment a piroson, biztos arra számított, hogy olyan gyorsan még nem tudnak elindulni a keresztben álló autók. Na de akinek el sem kellett indulnia, hanem simán jött...apu...na, mesélte, hogy padlófék volt, utána félre kellett állnia, mert begörcsölt a lába. :roll: Mondjuk ő taxizott és rengeteget vezetett, sok ilyen esete volt, persze balesete is, intenzíven is volt sajna, örülök, hogy már abbahagyta. Egyszer elaludt a droszton és azt álmodta, hogy karambolódzik, az ütközésre ébredt...persze szerencsére csak álmodta, de borzasztó lehetett...
Erről jut eszembe kolléganőm...talán még emlékeztek, hogy meséltem...Már nyitva van a szeme, de sajnos éber kómában van, nem reagál semmire...sokan azt mondják, hogy már ez is haladás...hát nem is tudom...

Bocsánat nagyon sok vagyok, de Boo, ajánlottad a szájkosarat a kutyiknak. Vettünk is a vadabbnak. Eredmény:

Először sírt és le akarta szedni a szájáról, aztán meglátta a másik kutyánkat, nekirontott. Erre a kicsi háttal fordult neki, szerintünk jelezve, hogy megadja magát és nem mozdult. Így álltak egy darabig, a vadabb kutya a másik hátán. Vártunk mi lesz. Kicsi (talán megunva az álldogálást) elindult, vadabb kutyink megiont morog és nem engedi. Hát szétszedtük őket, mert a kicsi már nagyon remegett. Után a nagy megint sírt és megpróbálta leszedni a szájkosarat. Pici meg úgy remegett, mint még soha. Úgyhogy nem próbálkozunk tovább, mert tényleg félő, hogy szívrohamot kap. Megépül a kenel, aztán felváltva lesznek benne. Később meglátjuk...lehet, hogy tényleg még mindig tüzelnek a kutyák és jobb lesz később, bár bevallom, kezdem elfogadni, hogy az egyik mindig el lesz zárva... :(

Dodi!

Anyósod nem semmi, de szerintem megoldod te ezt egyedül is, gondolj bele, még talán jobb is lesz, mintsem ott sürögne és az idegeidre menne nem?

Sillia!

Madártejet nem szeretem (azt lehet enni? abban nincs nyers tojás? :shock: ), de a karamellát imádom!! :)

Nikici!

Anyud sztorija nem semmi!! :shock: Az ilyen menjen börtönőrnek, ne nővérkének! :evil:

Hendegabi!

Tesóddal ez a telekügy...naggyon szomorú...párom sokszor meséli, hogy ezek milyen gáz ügyek, amikor egykoron szerelmes párok viaskodnak a házért gyerekért, vagy testvérek az örökségért, és olyan is sok van, hogy gyerek akarja kitúrni a szüleit a házból. Borzasztó ügyek ezek... :(

Kép
Kép
tabati

tabati! :)

Bezzeg, ha patkány lett volna a nyakadban, akkor nem kellett volna leszállnod! Igaz, hogy akkor nem volt ellenőr, de ha lett volna sem valószínű, hogy letessékeli a fickót, aki a barátnőjeként mutatta be mindenki a patkányt és neki kért egy kis ennivalót...
Egyszerre volt vicces, szánalmas, elgondolkoztató és taszító. :roll: :roll: :roll: :roll:

A minap pedig olyat láttam, hogy egy hajléktalan fickó fogja a kis táskáját, felemeli a padról, majd elkezd matatni benne és kivesz belőle egy kb. 10 centis plüssmacit. Látszott, hogy be volt egy kicsit állítva, de ahogy ott matatott a macival, ide ültette, oda rakta és beszélt hozzá -mint Mr. Bean- olyan vicces volt. Kb. fél percig. Utána már inkább sajnáltam szerencsétlent. Az a kis mackó társ volt neki, ő is vágyik valakire/valamire, és ez jutott. ..................

Kép
Kép
200907?

007!

Tegnap meg egy fiatal lány a metrón hangosan kért pénzt, mert a kisfia kórházban van és kaját szeretne neki venni. Párom szerint ez már hónapok óta így megy. Szívesen megkérdeztem volna tőle, hogy ugyanmár melyik kórház az, amelyik nem ad teljes ellátást egy 4 éves kisfiúnak. Mintha azt hallottam volna, hogy valahol már 2 féle menüből is lehet választani... Kitalálhatott volna valami jobb sztorit is...

Kép
Kép
tabati

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 09:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 09:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

Nem arról van szó, hogy ezek az emberek rossz emberek, hanem arról, hogy betegek. Jelen társadalmunkban már nem az dívik, mint az ókori Görögországban, hogy a betegeknek, öregeknek és a gyenge csecsemőknek irány a Tajgetosz. Ez egy olyan morális probléma, aminek nincs jó megoldása...

Kép
Kép
200907?

Tabati,
A metsző fogak romlásának többnyire az édes italok, például a hűű de egészségesnek kikiáltott 100%-os gyümilevek az okai - bár az még a jobb helyzet. Simán a cumitól nem mennek tönkre a fogak. Arra viszont tippem sincs, hogy lehet, hogy csak a felsők. :roll:
Éber kóma? Az azt jelenti, hogy lehet, hogy felfogja a körülötte lévő dolgokat csak reagálni nem tud rá? Ennél szörnyűbb állapotot nehezen tudnék elképzelni. :( Remélem, sikerül tényleg magához térnie.

Boo,
A helyzetmegoldás, kommunikáció a lényeg a nyelvvizsgán, de attól tartok, szerencsétlen kínai nő nem sokat értett abból, amit magyarázni próbáltál. Már csak azért sem, mert legtöbbször az ő nyelvtudásuk is elég gyenge, szerintem egyenesen a szívbajt hoztad rá. :lol: Valószínűsítem, hogy a szóbelin magasan jobban teljesítenél, mint egy írásbelin.

Fagyi:
Olyan 20on éves ifjú koromban még bírtam, egy film egy doboz fagyi volt az adagom (2 liter 8) ). Aztán történt valami. Most, ha két méretes gombócot elnyalogatok, 3 nap és torokfájás az eredmény. Már mindent próbáltam. :twisted: A múlt héten bevállaltam egy Magnumot. Imádom! :D Persze jött is a torokfájás, úgyhogy most júniusig részemről semmi fagyi. :cry: :lol:

Dodi,
Olvastam a könyveket. A Picik és kicsikben van egy csomó nagyon jó dolog, azt nagyon szeretem. A Suttogó titkai kb az előző két könyv zanzásított változata. Nekem egy kicsit demagóg. Szintén vannak benne n jól használható ötletek, de túl sablonos az ízlésemnek. Pl teljesen érthetően, jó meglátásokkal besorolja a gyerekeket különféle kategóriákba, azután ezeket a kategóriákat teljesen egyformán kezeli. Ebből a szempontból kicsit kidolgozatlan. A megoldásainak a kulcsa pedig sztem főleg az, hogy az írónak különösen jó érzéke volt a gyerekekhez, ezt mint alapnak tekinti a megoldásaiban, mintegy elvárva minden szülőtől.

007,
Lehet a környezetet hibáztatni, de az nem változtat azon, hogy vannak szülői szerepre alkalmatlan emberek. :( A jövőt ilyen szempontból nem látom túl rózsásan.

Skizofrén ismerősöm nincs, csak egyik tanítvány apja volt az. A lánya rettegett, hogy ő is örökölheti. :( Előfordulhat. A középsuli végéig biztos nem jött ki rajta, kérdés azért, hogy mi lett utána, azt nem tudom.
Ismerősi körben, rokonságban viszont van alkoholizmus és drogfüggőség. :? Háát, az sem jobb. Skizofrén apukának volt betegségtudata, szedte a gyógyszereit, eléggé karban volt tartva. Alkoholista ismerősnek viszont nem volt, mielőtt a felesége kidobta, volt, hogy a családot késsel kergette körbe a lakásban, főleg a lány rettegett tőle, nála alakult ki epilepszia és hasonlók, a fiút érdekes módon nem nagyon bántotta.

Kép KépKép
lorca

Az édes lónyálakat gyakran cumiban adják a gyerekeknek. Nem véletlenül beszélnek arról a dokik, hogy jobb minnél hamarabb áttérni a poharazásra. De ott is, mi az, ami hamarabb ér a folyadékhoz? A felső fogak. Pont úgy, mint amikor te iszol. :wink:

Ha lehet, akkor én is a Magnumot nyomatom, méghozzá a full csokisat. :wink: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Az alkalmatlanság is ered valahonnan. Lehet, hogy egy Fischer Annie lennék, de mivel sosem tanultam zongorázni, már nem fogjuk megtudni... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A minap észrevettem, hogy elkezdett körvonalazódni a sötét csík a hasamon. Ha Manó nem lett volna, akkor még nem vettem volna észre, de így már látom. Ugyanolyan idétlen, mint múltkor: elindul középvonalból és nem egyenesen a köldökömnek tart, hanem megpróbálja kikerülni. :shock: :shock: :shock: Köldök alól már szép szabályosan fut. :o :o :o

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Szetut a guta! :twisted: :twisted: :twisted: Most mar a budos eletben nem tudom meg a laboreredmenyeimet...Ma a parom vagy 20x probalta elerni a rendelot telefonon!Es nem veszik fel,es nem is dolgoznak...nekem nagyon elegem van ebbol!!!!7.honapban egy db vizelet vizsgalatot elertem,es sehol senki hogy tajekoztassanak....ELEGEMVAN!!!!!!!!Elkepeszto ez a hozzallas,mind ezt vagyonokert :shock: :twisted:

Lorca:Voltam fogorvosnal,minden okes egyenlore.3 fogambol kell majd tomest cserelni,es mivel alig van fala,ezert korona lesz majd.Jelen esetben elsore a szulest szeretnenk kikiohogni.Azt hiszem ez ertheto...aztan johet a fog tema.

9 gyerek azert az durva,akarhonnan is nezem.... :shock: neha olvasgattam a nocit,de majd meg meglesem....Lehet hogy igazan jo ember,de azert a gyerekeknek ez tenyleg ekkora boldogsag???

Boo:Kurva jok a gyuruk!!!Hasonlo a mienk is,csak nincsen benne az a ket gravirozott "csik".Sajnos az enyem mar nem matt,kifenyesedett 1,5 ev alatt....

Cola es tarsai,es a gyorskajaldak:baromi merges leszek amikor ilyet latok!Meg ha felnottet latok colazni,akkor is :twisted: Az meg hogy a mekibe visznek kajalni 1 eves gyerekeket,hat eskuszom legszivesebben elvennem a gyereket....Apat is le kell szoktatnom a csokievesrol...bar itt nagyon egeszsegtelenul etkeznek a gyerekek,nehez kuzdelem lesz,mikor minden sarkon ilyen szutyok kajaldak vannak

Kép
Kép
ancsurti

Akkor kezdem újra, mert valamit megnyomtam, és totál eltűnt minden, amit írtam...
Szóval:
Jó volt benneteket olvasni, mert elvontátok a figyelmem egy kis időre.
Sillia!
Áfonya egy tündér!!! :lol: :lol: Nekem a Samu nevű havanese kutyusom tudja így eldobni magát!
Majd ha újra otthon leszek (most Anyunál vendégeskedek), akkor teszek fel róla képet.

Boo!
Szépek a gyűrűk! Én úgy tudom, hogy legalább egy hónappal előbb be kell jelentkezni az esküvőre, úgyhogy érdeklődjetek utána, mert ha májusra esetleg terveztek valamit, akkor mihamarabb be kell jelentkezni!
És jó rucikat vettél!!!

Bond!
Örülök, hogy meg tudják menteni a fogad! Lehet, hogy el kéne kezdeni szedni egy kis kalciumot???? :roll:
Én a biztonság kedvéért szedek napi 500 mg-ot, mert amúgy kb. 1500-ra van most szükségünk. Az meg nekem elég soknak tűnik, ha csak kajával visszük be.

Picit rólunk:
Megtörtént a műtét, du. fél 2-kor vitték be szegénykémet. Találtak bacidús helyeket a térdében, azokat kivették, és a szalagokat bevagdosták, mert a sok gyulladástól nagyon megfeszültek.
Már kiment a gerincérzéstelenítő hatása, és irdatlan fájdalmai vannak. Ez az éjszaka sajnos nagyon szar lesz neki.
Még délelőtt vettem párnákat és be is vittem neki. Két párna+két huzat=1090Ft az Ikeában. És nagyon vicces, mert láttam paplant 690 Ft-ért. Nagyon komoly árak vannak az Ikeában, minden kórház szíves figyelmébe kéne ajánlani.

Ja! és vittem be neki pokrócot is, mert éjszaka fázott nagyon és a fürdőlepedőt tette magára, mert már nem is mert szólni... :cry: :cry:

Nagyon bízom benne, hogy most már minden okés lesz!

Petra ma nagyon izgága, nagyon durvákat rúg! Lehet, hogy érzi a hidegfrontot? Vagy csak az én idegállapotom van rá ilyen hatással?

Megyek, lefektetem, hátha elalszik, és akkor én is alszom egyet.
puszi nektek, és köszönöm a sok drukkot!!!

Kép
katy76

Sziasztok! :D

marietta: hogyhogy Móvárról ide jársz? Nem, mintha baj lenne ám :lol: , csak vannak móvári ismerőseim, akik ott szültek, oda is jártak dokihoz, és meg vannak velük elégedve.

lorca: terhességi depresszió az milyen? hallottam már róla, de eddig míg nem említetted, nem néztem utána. Hamar kilábaltál belőle?

rommay: ügyesen megoldottad a volt szerelmes dolgot. Biztos nem volt egyszerű a döntés, de látod, jól csináltad :D

007: igen, jövő héten már a kezemben az új jogsi, de addig is van valami papírom, amivel vezethetek :lol: úgyhogy bekaphassa a doki néni :lol:
Az egy doboz fagyi betermelésével nem vagy egyedül :lol: :lol:
Gratulálok a fogad megmentéséhez és a koronázási előkészületekhez :lol:

tabati: nagyon sajnálom a kolleganőd, nem akarlak elkeseríteni, de vannak, akik éveken keresztül sem lábalnak ki az éber kómából :cry: De legyünk pozitívak, sokan kijönnek belőle, reménykedjünk, hogy a kolleganődnek is sikerül! :)

hendegabi: nagyon bírom a cserfes kiscsajokat! :D :D A telket szerintem ne add el a tesódnak, mondd neki, hogy még gondolkodnod kell ezen. Addig meg belterület lesz, és együtt eladjátok jó pénzért :lol:

katy: ez a kórházi "felszereltség" elég durva! :( És én még azon voltam kiakadva, hogy ma a tanfolyáson mondta a védőnéni, hogy evőeszközt, poharat majd vigyünk szüléskor a kórházba... :roll: Férjed már jobban van?

boo: te nagyon veszélyes vagy kutyaséta közben :lol: :lol:
A gyűrűk meg nagyon szépek! Nekem bejönnek az egyszerű, és mégis szép dolgok :D
Épp ma volt, hogy egy szuzukis /mi más???/ úgy akart sávot váltani, hogy én a másikban már mellette voltam. Index ki, kormány elteker. Csak éppen körülnézni felejtett el. Még jó, hogy a szemközti sávban nem jöttek, így el tudtam kerülni, hogy legyalulja a kocsim oldalát. Dudáltam közben, hogy vegye észre magát, de mit mondjak, nem volt egy gyors reagálású hadtest... :roll: Egyébként erre már számítottam, mert egy ideje mentem már mögötte, s látszott rajta, hogy nem igazán van topon... Ez az a kategória, akinek inkább 220- at adnék a kezébe, nem jogosítványt! :mrgreen:

Rólunk: voltam múlt héten dokinál, méhszáj teljesen zárt, pocakméretet nézett, az is ok, babó szívhangja is nagyszerű :lol: :lol: Éééééés: pénteken du. 2- re megyünk 4D- re! :lol: Bár egy ismerősöm mondta, hogy nem sok mindent láttak 4d- n, mert neki is elől tapadt a méhlepény. Remélem, azért lesz valami élvezeti értéke, már nagyon várom :lol: :lol:

Kép
agi125r

Sziasztok!

Sajnos, megint a korhazbol, de igazandibol varhato volt, felkeszitettek arra, hogy ez sajnos mar igy lesz...Szombat ejjel kellett visszajonnunk. Szerencsere baba meg bent van, es a 28.hetbe leptem, ez jo... Csak akkor kell a babukat kivenni, ha ne adj isten levallna a mehlepeny, de erre nem is gondolok, nem fog megtortenni!

Apa este hozta be a laptopot, megprobalok visszaolvasni.. :roll:

Puszi nektek
Niki
Vendég

Sziasztok!!!

Niki sajnálom! Fel a fejjel!!!

Katy, de jó, hogy túl van a párod a műtéten. Szegény sokat szenvedhet. A kórházi felszerelés, meg.... :evil: .

Bond, egy doboz jégkrém???? :D Nekem olyan gyomorsavam lenne tőle, pedig imádom!!! Örülök, hogy sikerül megmenteni a fogadat!

Boo, tényleg veszélyes vagy kutyu sétáltatás közben. De megnéztelek volna!!!! Az autós sztori, na ez a rémálmom, hogy egyszer így jönnek belém. Nagyon szééépek a gyűrűk, és ennyi pénzért...amúgy meg nem mondaná senki, hogy pl: nem platina. A rucik is nagyon csinik!!!

Dodi, anyósod nem egyszerű. De ne idegesítsd magad rajta, mert felesleges. Nekem is van belőle egy, igaz ő pont az ellenkezője, annyit akarna segíteni és pont olyanokban, amihez semmi köze. A Suttogót én olvastam, de ennyi, nekem nem jött be. Már az elején lemerevedtem, amikor a gyermekeket kategorizálja a szerző. De szerintem olvasd el, mert nagyon sok ismerősömnek meg tetszett.

Hendegabi, nekem is ajánlották a Balcsit, mondván egyre tisztább a vize. De sajnos é a frissen Domestosozott fürdőkádban fürödve is tudok fertőzést kapni, így gyakorlatilag Marci születése óta csak zuhizom. Sajnálom ezt a telek dolgot.

Sillia, szééép a medál!!!!

kispiskóta

Hoztam egy pocakképet, szerintem tök sokat nőtt egy hét alatt:

Kép

kispiskóta

Sziasztok

Tegnap este jönni akartam doki után, persze nem volt jó megint a net.

Szóval dokinál minden rendben volt. Nóri igazán jól érzi magát odabent. Olyannyira hogy 2 héttel nagyobb a koránál. És megfordult fejjel lefelé van már. Ennek nagyon örültem.
A vasamra azt mondta hogy 10.-éig kapok haladékot , akkor vérvétel és ha nem megy 110-ig vagy afölé az érték akkor 13.-án be kell mennem este a kórházba akkor lesz ügyeletes és beadja az első injekciót. Hát remélem nem kerül erre sor. Ennek örömére ma csinálok egy bazi nagy adag spenótot fasírttal. Holnap meg rántott májat. Aztán még keresek olyan kajákat amikben sok vas van. Jó lenne valami plusz természetes kaja vagy folyadék amiben sok vas van. Nem tudtok ilyet? Hátha az is segítene.

Boo nagyon csini ruhákat vettél
Én vettem a múltkor a Brendonban egy lenvászon nadrágot, amit most kimostam 30 fokon és totál összement hosszúságában is és csípőben is, ennyit erről.

Lorka végül megoldottam a recept gondot. Amikor délután mentem a gyerekekért akkor felhívtam a rendelőt és mondtam az asszisztensnek hogy délelőtt voltunk ott de valahol elhagytam a receptet nem lehetne e újból felírni, és láss csodát felírták még egyszer. Léteznek még normális emberek, így elmentem érte és ki is váltottuk.

Boo tőlem már szokták kérdezni hogy közeledik az idő nem félsz? Ilyenkor mindig mondom hogy abszolút nem, inkább várom. Erre a válasz igaz te már rutinos vagy
Pedig ez tényleg így van, amikor a gátmetszést végzik akkor abban a pillanatban csinálják amikor fájásod van és semmit nem érzel belőle. A varráshoz pedig adnak érzéstelenítőt. Varratszedés meg már nem szokott lenni mert felszívódót adnak. Legalább is nekem mindkétszer az volt, harmadik gátvédelemmel született.

Katy gyors javulást párod lábának.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok! 8)

Már megjártam a boltot, és a piacot, bevásároltam a főzéshez. Itt nagyon szép idő van, nemsokára megyek is teregetni ennek örömére :lol:

Nagyon csinik a pocakos képek! Én tegnap döbbentem rá jógán, hogy már szombatin töltöm a 30. hetet, és 10 hét van, ha minden jól megy, nagyon kevés, hogy elröppent az idő :shock:

boo: nekem is tesznek fel ilyen kérdéseket, nem félsz, izgulsz már, stb..?! Igazból az a válasz, hogy annyi félelemem azért van, hogy mivel a picinél volt ez a cysta, és nem-e lesz baja, ha nyomódik a kis feje, vagy ilyenek. De a fájdalmaktól nem félek, attól jobban fájnak szerintem :lol: Anyum is azt mondta, hogy gátmetszés, varrás, ezek eltörpülnek majd, egyik a fájások miatt, másik a baba öröm, és megkönnyebültség miatt. :wink: Nekem is volt egy 40 perces műtétem, szjon keresztül, ahol teljesen magamnál voltak, és vágtak belülről, éreztem, de mégis meg sem kottyant a cső érzéséhez képest. :lol:

Bond: igen, hallottam, hogy van akinél nehézkes a szopiztatás, és tejtermelés az elején. Bnőm hiába fejt sírva szegény, mégsem volt elég teje, csak 3 hétig. Gratula, hogy megmaradt a fogad!! :lol: A fogkő valóban alkati dolog, van aki hajlamosabb rá, pl. én...ez a szervezetben lévő calcium mennyiségéhez kapcsolódik, akárcsak a vese és epekő.

Dodi: szerintem jól tettétek, hogy szóltatok anyósnak, hogy no cukor, és egyebek. már én is megmondtam anyunak is, és anyósnak is. Nekem kiskoromban fekete volt, szintén a felső fogsorom, a cukros teától, amit akarva-akaratlanul kaptunk mamánál, anyum hiába küzdött. utána meg hisztiztem, ha nem volt a teában cukor, szóval anyumnál szerencsére nem aggódom, hogy tömni fogja ilyesmivel...anyóséknál meg már szóltam :lol: anyósod meg elutazik, hát menjen akkor. szerintem lehet még jobban is jársz. Nekem is anyósomék laknak tőlünk nem messze, anyumék 40km-re, de én mondjuk nem aggódom, ha kell és szólok nekik segítenek, de ott van szegényeknek hatvan egynehány évesen a két kicsi állandóan. Most pl. már egy hónapja, és majd csak jövő hétvégén mennek haza, ha minden igaz...

tabati: szerintem is börtönőrnek lenne jó sok nővérke! Nekem is van egy ismerősöm, aki egy karambol után 4 évvel teljesen felébredt az éber kómából, és szerencsére semmi baja nincsen, teljesen egészséges, pedig azt mondták, hogy sosem lesz belőle ép ember, szóval drukk a kolleganődnek!!

katy: gyors felépülést a párodnak, és egy kis kitartást a kórházi időkre, mert borzasztó amit ott kapsz, ezt aláírom, és átérzem, sajnos volt már benne részünk elég sokszor, személyesen, és családon belül is.

niki: sajnálom, hogy ismét bent vagy, de legalább egy kicsit otthon lehettél, és akkor lehet, hogy még szintén ki fognak engedni egy kicsivel később egy pici időre, mert gondolom nem könnyű. Kitartás, mi itt vagyunk, és segítünk, ahogyan csak tudunk! :D Nem lehet unatkozni, nekem is mindig min egy óra mire visszaolvasok :lol:

agi: egyik ismerősömnek szülés utáni depressziója volt, de nagyon súlyos változat. és a legborzasztóbb az, hogy a környezete sem vette észre rajta, és sajnos a babáját (öntudtán kívül) megölte, betette a mikróba cumisüveg helyett...és borzasztóan ki volt, nem emlékezett, és amikor rádöbbent akkor azért vitték már kórházba mert olyan állapotba került, de kérdezem én, hol van ilyenkor a család, az apa???????!!!!! Nálunk párom fog a kicsi felől aludni, azt mondta, nehogy én is ennyire kilegyek, de bakker, mondom majdcsak észre vennétek, ha nem vagyok 100-as :shock: Na jó, nem ez a fő ok, hogy ő alszik a kiságy felől, hanem az, hogy már eleve így szoktuk még, és 4 napig próbálkoztunk fordítva aludni, és csak forgolódtunk :lol:

őrült vezetők: nekünk tegnap volt hozzájuk szerencsénk, nem is akármilyen formában!! Bekanyarodtunk az utcába (párom vezetett), és jött egy rendőr autó, de transzporter változat, a kisutcában jött vagy 70-el, és majdnem lesodort, már félig a bokorban voltunk :shock: szóhoz sem jutottunk, pedig bánom hogy a rendszám nem lett meg legalább, bár mind bevédik egymást, nekünk is van közvetlen rendőr ismerősünk egy pár, és hagy ne mondjam miket csinálnak civilben is...szóval ez után az autó után jött egy sima autó az is ennyivel kb. de az nem sodort le, és mögötte, szintén tartva a tempót egy újabb rendőr autó, aki észrevette az esetet, és basszus azon kívül, hogy intett (elnézést jelentett, gondolom), meg sem állt, na mondom szépek a rend őrei :roll: :shock: :shock: :twisted:

Gabi: na akkor hátha elkerülheted a szurit, ha meg nem az sem olyan vészes, inkább tegyék rendbe. Nekem a céklát, diót, mogyórót fokozottan ajánlották, illetve azt, hogy mindig c-vitaminnal szedjem (pl. narancs, citrom, stb.) be a vasat. Csak nekem se a diót, sem a céklát nem bírja az epém, majdnem megnyívadtam a múltkor, amikor megfogadva a védőnői tanácsot ettem néhány szem diót...

Megyek kiteregetek, és beteszem a következő adagot a mosógépbe. Képzeljétek, hétvégén szedtem nagymamámnál orgonát, és olyan jó illata van, azóta is árad az egész házban, imádom 8)

f.nikici

007!

Nekem a dupla karamellás a bejövős Magnum! :wink:

Niki!

Sajnálom, hogy ismét a kórházból írsz, de az idő neked dolgozik! :wink:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!
végre újra itt!!!!egyenlőre a pénteknél járok visszaolvasásban,azt is
csak felületesen.
Üdv köztünk Marietta!
táblába már tettelek is :wink: :wink: :wink: :wink:

jelentem végeztem a munkámmal és msot végre lazíthatok kicsit...
hétvégén telkeztünk és én szét takarítottam magam,így tegnap
otthon pihentem egész nap...

köszi szépen 007 kislánykám nevében is a névnapi köszöntéseket...

azt már nem tudom ki volt kiváncsi a hepinetre,de én csak ajánlani tudom...
nagyon meg voltam velük elégedve...

és íme a régen várt tábla...

Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok Kismamik!

Kicsit eltűntem és sajnos nincs időm visszaolvasni, azonban szeretnék veletek megosztani egy-két infót.

Az elmúlt hetekben sokfelé jártunk és sokmindent beszereztünk Jázminnak. A héten lakásfelújítás van nálunk. Ha kész leszünk teszek fel majd képet a babaszobáról.
Ma érkezik a babakocsi is, amit már nagyon várok! A Brendonban vettük, de képzeljétek el, hogy ránk akarták sózni az egyetlen kiállított terméket, ami már fél éve(vagy ki tudja mióta :x )ott áll az áruházban és mindenki akinek tetszik ott próbálgatja. Megmondtam a nőnek, hogy ne haragudjon, de ennyi pénzért nem visszük el a "használtat". :evil: A nő nézett csúnyán, aztán jött az igazság!!! Bejött egy kisebbségi pár ( a többség börtönben), és minden babakocsit végigtapogattak és nyomogottak, a csaj elkzdte az egyiket feszegetni, mire én ránéztem a nőre, és megkérdeztem: "Ugye érti már, hogy miért kérünk original csomagolt babakocsit?" Aztán bólintott és mentünk a megrendelést leadni. Így ma érkezik németországból a csomag!!!! Jujjj!!!!! Izgulok!!!!

Aztán voltam dokinál és 4D-s uh-n is. Minden rendben, Jázmin 1238 gramm. Méretei alapján még mindig megfelel a kiírt időpontnak.
Sajna a vasam kicsit kevés, de figyelek nagyon, hogy a gyógyszer mellett az étkezéssel is segítsem a felszívódást.

Látom nőnek a pocakok! Mindenki nagyon szép!
Végül én is teszek fel 2 képet!
Ja!!!! És a 30. héten vagyok!!!! Már csak 10 hét! Rohan az idő!

Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Épp az előbb telefonáltam a cukros eredményért.Nos:éhgyomri 5,9 ; terhelve:6,6.Állítólag ez tökéletes :) ,így viszont rejtély marad,hogy mitől lesznek óriási babáink :lol: :lol: .Na mindegy.

Ma délután megyünk Pécsre és megvesszük az ágynemű szettet Bencének,ugyanis a kiságya már a szobánk közepén áll összeszerelve :) .Ilyenünk lesz:

Kép

Teljesen bele vagyok zúgva,szerintem gyönyörű :)

Katy
még olvasni is fáj,hogy min megy keresztül a párod,remélem ezzel a műtéttel végre teljesen rendbejön majd.Jobbulást neki

Boo

te kis agresszív anyuci,nagyon tetszenek a gyűrűk,majd ajánlom a Zuram figyelmébe is őket.Bárhol lehet vajon ilyeneket kapni?

Niki

Kitartás a kórházi napokhoz,nehéz lehet a kislányod nélkül :(

pussz mindenkinek ♥

Kép

Kép
lidike

Szia Norka :lol:

Kép

Kép
lidike

Sziasztok!

Tegnap nem írtam nektek, elég szarul voltam , fél napot az ágyban nyomtam. Nem tudom mi volt, szédültem egész nap, mint aki egész nap körhintázik.

Boo: Gyönyörűek a gyűrűk, gratulálok hozzá!!!!!!! Hát a kutyás sztori nem volt semmi, veled tényleg mindi történik valami, kutyi sétáltatás közben :wink: !! Én is teszek fel képet a kutyimról, csinálok majd pocak fotót is, és azt is teszek fel, ha nem bánjátok.

Szisz: Szorítok a kéglihez, remélem minden okés lesz.

Kathy: Remélem , hogy már rendbe jön a párod lába , addig is kitartást kívánok nektek!

Niki: Sajnálom, a kórházat, sok erőt kívánok, nyugi minden rendben lesz!!!!!

Agi: Én már régóta Győrbe járok dokihoz,nem is akartam ide járni. de amúgy nem nagy szám az itteni kórház. Tudnék mit mesélni, de inkább nem unatlak vele :wink: !

Mi hétvégén megyek babakocsi, és babaágy beszerző útra, már nagyon várom :lol: :lol: !!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép

Kép
marietta1982

Marietta de édes a kutyid Kép

Kép

Kép
lidike

Sziasztok!

Boo! Nagyon tutik a gyűrűk!

Katy! Párodnak mielőbbi gyógyulást, neked pedig sok erőt! Nem lehet könnyű!!!

Niki! Sajnálom a kórházat :cry: ! Hajrá, drukk megy 1000-el!

Norka! Nagyon édes Jázmin!!!! A babakocsiban tök igazad van, ennyi erővel akkor a vaterán is nézhettél volna nem???? Ja és nagyon szépek vagytok! A pocidon kívül nem is híztál máshova!!!!!

Marietta! Jaj de édes kutyid van!

Ancsurti!Felháborítóak a kinti dolgok!!!!

Bond! Felteszek egy fogas kérdést??? Hogy van a fogad????

Gabi1! Úgy tűnik akkor a Babáink cseréltek. Tegnap előtt mondom Apának, a Bébi feje a köldökömnél van érzem...nagyon nyom, meg fúródik. Tegnap Uh-n be is bizonyosodott az eddig fejfekvéses Drágánk medencevégbe ment át. Így amikor elalszik és elnehezedik a kis teste, akkor teljes erejével a hólyagomat nyomja....nagyon tuti érzés...1 perc mire egyet tudok lépni és közben fogom alul a hasam. Amúgy teljesen normálisak a méretek, nem óriási a magzatvíz is átlagos (cukrosoknál gyakoriak a nagy babák, meg a magzatvízzel szoktak gondok lenni).
Én teljesen a Babára bízom magam, megkértem, hogy úgy feküdjön majd, ahogy Ő tudja, hogy jobb lesz a szülés...Ha Ő úgy érzi, hogy jobb a császár mindkettőnk szempontjából, akkor úgy csinálja a dolgokat, ha természetes úton szeretne világra jönni, akkor meg úgy.....tényleg bízom Benne nagyon!!!

Tickerplayground.com
breki76

csibe üdv ismét, már hiányoltalak :lol: de a táblát ha legközelebb javítod, majd a köv vizsgálati időnket írd már át 04.30-ra, és ez nem 4D, hanem csak sima uh és méhszáj vizsgálat. a hepinet az a csodanet?

[color=darkred]norka[/color] mi ugyan így jártunk a Brendonban, igaz mi kocsiülést vettünk a picinek, és rám is értetlenül néztek, majd beleegyezően rendeltek :lol: Jázmin pedig nagyon cuki!!! Látom Ő is kis bújós :D

Lidike szia alig futunk össze, sem itt sem chaten, merre kószálsz?! :lol: Nagyon szép az ágynemű, hol veszitek? Bnőmék éppen most vettek zsiráfosat, nem pont ilyen, de hasonló, és nagyon szép élőben is! Ő igazi zsiráf őrült, a kicsinek mindene zsiráfos már :lol: :lol:

marietta: nagyon édes a kutyusod! 8) A bevásárlást pedig elhiszem várod, én is így vagyok/voltam. Még mi is megyünk majd egy nagyobb körútra bevásárolni amik még hiányznak, és már én is nagyon várom, igaz az még csak május elején, közepén esedékes. :D

breki, gabi én is csatlakozom, igaz uh-on doki még nem erősítette meg, de érzem, hogy Dorkili bizony most faros, bár tudom van még idő forogni, szokott is, de most ismét farosan fekszik, és ma először éreztem, hogy teljesen keresztben volt, és sző szerint szétrúgta magát, nyújtózkodva, és a vesémet megrúgta, mondom, hé kislányom, hogy kerültél oda hátra :lol: :lol: de ollllyan édes, sokat mocorog imádom :D :D :D

f.nikici

Sziasztok!

Hat nem volt semmi visszaolvasni! :roll: :lol:

Gabi, eloszor is neked: En vegetarianus vagyok, ezert fokozottan figyelnem kell a vasbevitelre. A vasam icipicit volt csak a hatarertek alatt, mikor bejottem a korhazba, de nekem a vastablettaktol mindig faj nagyon a hasam, ezert megprobalom inkabb termeszetesen bevinni. Azt mondta a doki, hogy nekem most nagyon fontos, hogy rendbe legyen a vasam, a verveszteseg miatt.. Szoval ezerrel nekialltam falni a vastartalmu dolgokat, es fel is ment rendesen! :D

A lenyeg: Rengeteg c-vitamint is kell fogyasztani, mert az segiti a felszivodast. El kell kerulni a sok kave es teafogyasztast, mert az meggatolja a felszivodast, kulonosen ne igyal ilyeneket az etkezes ideje korul. Vas a zold zoldsegekben van sok, probalj meg nyersen is fogyasztani valamennyit, en faltam a spenotot nyersen, mert a fozeskor veszit a vastartalmabol.
Sok vasat tartalmaznak a cornflakes-ek is.

Ennyit tudok segiteni, allati eredetu dolgokban nemigen vagyok otthon, de azert remelem, valamennyit tudtam segiteni.

Mindjart folytatom..
Vendég

Katy! Nagyon sajnalom a parodat....A korhaz meg....felhaborito!! De azert remelem, mar nem lesz semmi gond ezutan, es ti is csak mint egy rossz emlek neztek vissza ezekre a hetekre...

Lanyok, ismet nagyon koszonom a tamogatasotokat. Ma sokkal jobban vagyok, a verzes ilyenkor csillapodik, ezert kevesbe vagyok felelemben. Csak az a baj, hogy alattomos, kicsit jobb, aztan megint..
Szombat ejjel kezdodott megint, es ezennel piros ver, teljesen padlot fogtam, remegtem a felelmtol...(kikaptuk a gyerekeket az agybol ejjel 1-kor (a parom 5 evese is velunk volt) es rohantunk be..szombat ejjeltol hetfo reggelig csak sirtam-sirtam... :( es persze rettegtem wc-re menni, sot, rettegtem megmozdulni is....nem is tudom, ennel rosszabb letezik-e, igy vegigvinni a varandosagot, allando verzessel es rettegessel...
Arrol mar nem is beszelek, mennyire nehez Rania nelkul. Ha bejonnek is, nem tudom felemelni, tegnapig kanul volt a kezembe (ha ne adj isten hirtelen verre lenne szuksegem) meg megolelgetni se tudtam rendesen.. :cry:

Szoval, ez a helyzet, de megint jobb egy kicsit, es megint majdnem 1 het eltelt, ez szuper...
Vendég

Boo, nagyon szepek a gyuruk, gyorsan hazasodjatok ma' ossze!!
Kutyasetaltatos torteneteiden mindig jokat derulok, de egyben nagyon fel is haborodtam, ahogy a ferfiak a nokkel beszelnek manapsag...Igazandibol ez tipikus otthon, ez itt nem jellemzo, nem hiszem, hogy eggy pasitol itt ilyet hallanek...a vezetesi kultura is ezerszer jobb, mint otthon...nem dudalgatnak, karomkodnak, turelmetlenkednek, fokepp nem nokkel...Persze, biztos itt is elofordul azert, de nem jellemzo...
Azert en azt mondom, nagyon vigyazz, nehogy valamelyiknek ellszalljon az agya, aztan bantson...sajnos meg ez is elofordulhat...velem megtortent...kocsival voltam, egy kozepkoru pasi nagyon inkorrekt volt a mellettem levo savban. En kerdoen neztem ra, miert csinalta, erre megallt elottem, igy en sem tudtam tovabb menni. Kiszallt, jott felem, de gondoltam, ok, megmondom neki, hogy kicsit udvariasabban is vezethetne..Kinyitotta az ajtomat, megvert es lekopott....Birosagi ugy lett belole, szerencsere nagyon meghurcoltak, elmevizsgalat, stb, es orokre elvettek a jogsijat!
Vendég

Tegnap többször is próbáltam írni, minden elszállt, úgyhogy csessze meg, csakazértseíromlemégegyszer!

Niki: :? pedig úgy szurkoltunk!

Csibe: nekem a köv. vizsg: május 14. legalábbis remélem.

Második éjjel alig aludtam valamit: visszatérő rémálmom a telektéma.
Úgyhogy most úgy döntöttem, hogy letojom magasról a tesómat, oszt majd lesz valahogy.

Depi: Nóci kb 1,5 éves volt, mikor rajtam úgy rendesen kijött. Ha nem ilyen a férjem, amilyen, valószínűleg már nem lennék (én elsősorban magamra voltam veszélyes). Már nem tudom hogy, de rávezetett, hogy orvosi segítségre van szükségem. Most meg boldogan várom az újabb jövevényt. :D

Laki Papné: irigylem ezt az asszonyt. Annyira normális, természetes....
Tényleg. Le tudom valahol szűkíteni, hogy csak az ő hozzászólásait lássam?

Kép
Kép]
hendegabi

eggy = egy.... Ha gyorsan irok, mindig ilyeneket csinalok...pedig eskuszom, jo a helyesirasom.... :roll: :lol:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 09:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hendegabi: Koszonom...Telekugyet nagyon sajnalom, es nagyon banto, amikor az embert a sajat tesoja probalja lehuzni...ugyhogy szerintem neki kene almatlan ejszakainak lenni, nem neked, probalj tenyleg nem foglalkozni vele (persze, biztos nehez, mert bant...) es semmikepp se mondj le a megerdemelt reszedrol...miert tenned?? Azert gondolom, nektek sem aranybol van a kerites, hogy csak ugy lemondj szazezrekrol, ami jogosan megillet, csakugy, mint ot.... :?
Vendég

Sziasztok Csajok!

Itt vagyok.

Csibe: én is a PTE szül.klinikára járok

Tegnap voltam vércukorterhelésen+megnézett a dokim is.
Ma is mászkálás lesz és van.Háziorvos+14-re megyek fogdokihoz.Kíváncsi vagyok mit mond majd!

Kép
Kép
telokin

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 09:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: csak info: én is egy olyan 100ezres, régi swiftel járok (na persze nem jó kedvemből, erre futotta). :D
Amúgy szerencsére nálunk nincs akkora forgalom, mint BP-n, de a Pannónia Ring miatt rengeteg az őrült motoros, akik mennekezerrelésakanyarbaniskielőzmégjobbrólis. :evil:
Meg az erdők között a vadak miatt lehet parázni :?

Kép
Kép]
hendegabi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 09:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

Totál egyetértünk. Igaz, több mint 10 éve vezetek, de Pesten tutira nem próbálkoznék, max. ha valakinek az élete függne rajta.

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok,

Rég jártam itt…
Tegnap voltam dokinál, sajnos teljesen elkenődtem, mert megrövidült a méhnyak és nyitott a méhszájam is… Az orvos szigorúan fekvésre „ítélt”: se suli, se házimunka, se más… és ami a legrosszabb se Barnus! Tegnap nagyon szomorú voltam emiatt..annyi mindent terveztem még szülésig, ez most nagyon nem hiányzott… ami a legjobban elkeserített, hogy Barnabással nem tudok olyan intenzíven foglalkozni, mint ahogyan azt szeretném. :cry: Most próbálom úgy kialakítani majd a napjainkat, hogy a fiam ne érezze nagyon a hiányomat..ma délelőtt például együtt néztünk mesét, olvastam neki, autót tologattunk (persze én szigorúan fekve…). Most alszik, ha felébred kimegyek vele az udvarra egy kicsit, aztán majd megint kitalálunk vmi olyan ahol anya fekszik...most ez van, sajnos.. A legfontosabb, hogy Zalánnal semmi ne legyen, sajnos vmi fertőzést is összeszedtem, így antibiotikumot kell szednem + hüvelytablettát is..áááá!

Most megyek, megpróbálom visszaolvasni miről is írtatok az elmúlt napokban/hetekben… :oops: :roll:

Mi van ezzel a babanettel??!! Nálam olyan lassúú…….

Heni
o.heni

Boo!
nagyon szépek a gyűrűk és nagyon csini vagy a rucikban...

Dodi!
Mennek a drukkok mára...

Táblába mindenkinek rögzítettem a friss infókat,de majd csak holnap
rakom fel a frisset...

Kép
Kép
csibe83

Na, sziasztok! :)

Előbb beszámolok, aztán visszaolvasok és újfent írok. (Ha bírok, mert megint döglödik a Babanet, ahogy észrevettem. :evil: )

Megjöttem a dokitól.
A harmadik ultrahang szűrés szerint Hugi 1090 gramm (+/-10%) és 8 nappal van "elmaradva". (Összehasonlítás képpen megnéztem Manó eredményeit hasonló korában: ő 10 dkg-val volt több és 5 nap spétje volt. Bár a hízásom ugyanannyi, mint vele volt ebben az időszakban, azért látszik, hogy nem úgy kajálok... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )
Amúgy minden rendben van, méhszáj zárt, vizelet oké, vérnyomásom van (:lol: :lol: :lol: :lol: ).

Ez a szűrés most 4D-ben ment. (Érdekesen indult, mert késtem 5 percet és pont akkor szóltottak, amikor odaértem. Úgyhogy, úgy néztem ki mint a rajzfilmekben, amikor a menekülő figura alig bírja bevenni a kanyart a nagy sietségben. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Ez volt az első olyan alkalom, hogy TÉNYLEG megkukkolhattam a még meg nem született gyerekemet. Eddig mindig velünk volt Apa, de nem sok sikerrel jártunk. :? Most egyedül voltam és szépen megmutatta az arcocskáját. (Erősen bíztam benne, hogy együttműködő lesz, mert nem maradt idő se csokira, se koffeinre. De jó kislány volt és szót fogadott :lol: :lol: )
Bár tudom, hogy másképp fog kinézni mindig azt hiszem, hogy ő is olyan lesz, mint Manó. :roll: :roll: :roll: Nos, most már kezembe van a bizonyíték, hogy nem kopírozva lett: azt az orrberendezést, ami neki van... :shock: :shock: :shock: Hát, egy fiú sem lenne vele sármos, de egy lánynak pláne nem sikkes - finom szólva. Konkrétan akár orrmánynak is nevezhetjük. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Olyan messze áll Manó turcsi orrától, mint Makó Jeruzsálemtől...
De, nem baj, mert:
- a lényeg, hogy egészséges legyen,
- sokat fog még változni, míg megszületik,
- utána meg méginkább más lesz, ahogy növöget.
Majd Fáninak hívom. EleFáninak... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Piszok lassú!!!!!!

Az 1 óra körül hívtam a főnököm, mert úgy volt, hogy holnaptól jövő hét végéig mennem kell dolgozni. Erre közli velem, hogy majd csak a jövő héten, de még amiatt is szólnak.
Mondom és mi lesz a napjaimmal, mert ugye szabim az elfogyott....
- Még ne irassam ki magam, majd elrendezi.
Na erre kiváncsi leszek!

Kép
Kép]
hendegabi

007: Pinokkia?

Kép
Kép]
hendegabi

ancsurti! :)

Erre már nem is írok semmit... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :( :( :( :( :( :(

Amennyire az írásaiból meg tudom ítélni lehet, hogy anyagilag nem Kánaánban élnek a gyerekek, de a SZERETET annál inkább megvan abban a családban. És még egy csomó minden, ami ahhoz kell, hogy egészséges lelkületű gyerek, majd felnőtt legyen valakiből.

katy76! :)

Szerintem a többiek nevében is mondhatom ( :oops: :oops: :oops: ), hogy örülünk, hogy legalább ennyivel jobbá tudjuk tenni a kedvedet. :wink:

Valóban van 30 nap várakozási(???) idő a házasságkötés előtt, de ettől el lehet tekinteni. Alapból sem veszik nagyon szigorúan, de egy nagy pocakkal meg pláne nem. Írni kell csak egy kérvényt és kész. (Amikor annak idején felhívntam az anyakönyvvezetőt, hogy esküdni szeretnénk, azt mondta, hogy várjak egy kicsit, mindjárt hozza a naptárját. Majd megkérdezte, hogy 2-3 hét múlva jó lesz-e. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Mondom: ennyire azért nem sürgős... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Nem néztem utána, de a MagneB6 betegtájékoztatójában állítólag az szerepel, hogy kalciummal együtt nem szedhető. :shock: :shock: :shock: :shock: Ami azért különösen izgalmas, mert a magnézium és kalcium segítik egymás beágyazódását :?:

Az "oké", hogy bacis lett a párod térde, de MITŐL?????? :shock: :shock: :shock: :shock: Illetve mi a garancia arra, hogy most nem lesz...? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Nem a cápának drukkolok, mert már jó lenne, ha végre véget érne a kálváriátok, de remélem, hogy megússzátok "csak" ennyivel és nem lesz még nagyobb gubanc ebből a sok abajgatásból...
Legközelebb már kempingágyat is vigyen magával az ember?! :shock: :shock: :shock: :shock: :) :) :) :) :) :) :) :)

Gyere folyamatosan a hírekkel!!!

agi125r! :)

Köszi a gratulációt, de nyugtával dícsérjük a napot! :wink: :lol: :lol: :lol: :? :? :?

"Ez az a kategória, akinek inkább 220- at adnék a kezébe, nem jogosítványt!"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

niki72! :)

Hajráhajráhajrááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

kispiskóta! :)

A "sok" fertőtlenítés, meg hiperbacitlan környezet sem tesz ám jót a szervezet védekezőképességének. Nem tartja eléggé aktívan és ezért a legegyszerűbb fertőzés vagy baci is képes kikezdeni vele, mert nem gyűri le élből.

gabi1! :)

Kár a vasért, de ügyes vagy te, megoldod majd ezt is! :wink: A többinek viszont éljen, bár ez a 2 hét kicsit meredeken hangzik. :roll: :roll: :roll: Az mindenesetre jó, hogy befordult. :D

f.nikici! :)

Nem vagyok egy strucc-alkat, de inkább nem is akarom érteni, amit leírtál, mert akkor muszáj lenne belegondolnom. Nagyon durva... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

norka81! :)

Jó, hogy hírt adtál magatokról! :D

Adjátok ki magatokból a "fészekrakási lázat", de azért csak óvatosan és tessék annyit pihenni, amennyit csak tudsz. Pláne, ha végeztetek. :wink:

Ha utolsó darab lenne, se venném meg a kiállított akármit. 36000-en már probálgatták, végigmentek rajta, ki tudja hogy bántak vele. (Na jó, esetleg akkor mégis megvenném, ha mondjuk féláron adnák. Esetleg... :roll: :roll: :roll: )

Klasszak a képek. :wink:

lidike! :)

Éljen a te cukrod is! :D :D :D

marietta1982! :)

Eszel te rendesen? (Illetve nem nyaltál be véletlenül valamilyen bacit...? :roll: :roll: :roll: )

breki76! :)

Köszi a kérdést. :lol: :lol: Jelen pillanatban (15:34) még mindig a helyén tartózkodik és jól érzi magát. Remélem, így is marad még úgy uszkve 60 évig. :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hendegabi! :)

Ez a telek sztori most marhára nem hiányzik neked, hagyd a francba az egészet! :x :x :x :x :x :x

Örülök, hogy szerinted is több ilyen ember illetve hozzá állás kéne. :wink: :D Nem tudom, milyen szűkítésre gondolsz. :roll: Attól többet, hogy a profiljánál rákeresel a hozzászólásaira, szerintem nem tehetsz. :roll: :roll: :roll: :roll:

boo! :)

Énénénénéééééééééééénnnnnn hagy legyek a tanúúúúúúúúúúúd, lécciléccilécciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Amúgy nekem van egy barinőm, ő is suzukit vezetett, de ő nem volt hülye, viszont azóta le is cserélte az autót egy fordra"
Tényleg nem volt hülye. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A szóbeli vizsgás stresszt könnyen feloldhatod: gondolj egy ilyen kutyasétaltatós beszólásra. Hidd el úgy megered a nyelved, hogy minden igeidőben oda-vissza elmondod a mádörfákot! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

o.heni! :)

A kinyílt méhszájtól nem kell annyira beparázni. (Ha majd eljön az ideje, akkor ennyivel hamarabb fogsz megszülni :wink: ) Ami a neccesebb, az a fertőzés. :roll: :roll: :( :( :( :( Nehéz lehet, hogy feküdnöd kell még játszani sem igen játszhattok együtt, de gondolj arra, hogy ettől nagyobb gondotok SOHA ne legyen az életben. :wink: (Jó, tudom, hogy könnyen kiabálok a pálya széléről :oops: :oops: :oops: :oops: , de te is tudod, hogy fejben dől el minden. Zalán szépen bent marad, akkor jön majd, amikor már ér és már el is felejtitek az egészet. Okés? :wink: )

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Bocsi, csak rapid... :oops:

Voltam vizsgázni, nem ígérem, hogy 5-ös lett, de a 4-es tuti megvan :mrgreen: ! Utólag is nagyon köszi annak, aki gondolt rám :wink: !

Aztán meg bevásároltam a Tescoban, és vettem magamnak egy nyári ruhát 3600-ért, sima fekete, mell alatt vágott, és az alja jó bő. Nekem cicben a 42-es lett jó :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: !

Na, húzok is, mert éhezünk :lol: ! Csinálok brokkolikrém levest (állítólag jó sok benne a vas, meg szeretem is), grillezek husit párolt zöldséggel, és vár rám desszertnek egy nagy doboz eper :mrgreen: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?