Sziasztok!
boo: nem a torkomat műtötték, hanem a gyomrot és epehólyagot összekötő epevezetéket, tehát bent a hasamban vágtak, csak a torkomon keresztül csinálták, ahol lenyomtak egy csövet.
A bnőd esete sem semmi a rendőrökkel, de már egy kicsit sem vagyok meglepődve, a személyes tapasztalatok után, illetve ismerősök is vannak, szóval..., ami ilyen országos ügy az a Zsanett ügy, ahol ismerem az egyik rendőrt, hát na.
A bp-i vezetés valóban más, mint vidék, meg kell szokni. Nekünk sógornőmék fent laknak, dokim ott van, vásárolni oda járunk, így akarva-akaratlanul fel kell menni, de sokszor még Szolnok is durvább

Engem csak a dugók idegesítenek, de azok nagyon, hogy annyira mennek, és ezért nem halad semmi...itt még az is jellemző, amikor ünnepekkor, pl. karácsony előtt az öreg mami és papi előveszi a trabit, és megy, tolat, mint egy vaklégy, mindenbe, de basszus még észre sem veszi
o.heni: sajnálom, hogy nálatok is ez a helyzet, de pihenjetek! Nekem már 4 hete meg volt rövidülve a méhnyakam felére...most ha jövőhéten megyek, kíváncsi leszek mit mond a doki
Bond: nagyon édes a kicsi fiad a kiskori képén is!

Nekünk is van Dorkiliről olyan képünk, ahol tök nagy orra van, másikon kis pisze, szóval ez még nem jelent semmit, szerintem éppen a fotózási szög, semmi más

Illetve ha ez a legnagyobb "baj", akkor meg hálát kell adni a Jó Istennek, hogy vigyázott Rátok!
Ca hiány korai jele lehet még, ha pl a kicsi már a fogaidból is vonja, hogy enyhén áttetszővé válnak. Bár a calcium felhalmozódásnak, is lehetnek hasonló jelei, ha majd idegesít, kérd, hogy nézzék meg vérképen.
ancsurti: Küldöm a jó időt, hogy ott is illatozzon a sok virág, így a tavasz

Nagyon jók a képek, és már milyen szép kerek a pocid is! Nekem is nemsokára ki fog szerintem fordulni a köldököm, azaz olyan érzés, mintha kezdene sokszor feszülni, főleg, ha ott mocorog, akkor érzem. A vizsgálatokkal, és dokikkal elhiszem, hogy tele a hócipőd, nekem már így is, mert itt is van miért harcolni, de a Tiéd is már egyenesen felháborító, és gusztustalan, hogy ennyire semmibe veszik egy születendő gyermek, és anya állapotát...
telokin: nekem pelusokkal eddig nem sok tapasztalatom volt, keresztfiam eleinte liberot használtak, meg volt vele elégedve sógornőm. Most a kórházba vettem 2-4 kg-os Liberot, meg itthonra is vettem egy csomaggal, aztán remélem legalább rá tudom majd adni

A páromnak hasonlóan szokott vérezni az ínye amikor szedik neki a fogkövet, sőt, még fogmosáskor is...állandó gyulladásban van egy picit az így, igaz nem piros szerencsére mindig. A lényeg, hogy túl vagy rajta!

Mi fogrémnek Perl Weiss-ot használunk általában, és nagyon szeretjük.
dodi: nagy nagy gratula a vizsgához, ügyes vagy!!! Milyen sulit végzel?? Már a múltkor is kérdeztem, de biztos nem láttad.

Én februárban államvizsgáztam, és annyit tanultam rá, hogy elolvastam az első 4 tételt, a vizsga napon elkészítettem a prezentációt a szakdogámhoz, és kész, igaz teljesen másfelé járt az agyam, a pici körüli gondokon. A szakdogámat is kimamaként írtam, illetve közben gyakszin is voltam, amit ugyan nem éreztem tehernek, de az első három hónapban nem csoda, akkor még nyugink is volt

Az államvizsgára el sem akartam menni, de mindenki unszolt, nekem meg égett a képem, hogy abszolút semmit sem tudok, még vizsgázni sem mentem ennyire tudatlanul sosem, legalább puskám volt ha más nem...de egy kicsit sem bántam meg, legalább ez is meglett, és nem most júniusra maradt
Dohányzás-terhesség: szerintem is gusztustalan, mondjuk én sosem dohányoztam, szerencsére a párom sem, azaz amikor megismertem már nem. De én a füst szagtól is szabályosan rosszul voltam mindig. A kisbaba amit láttál, valóban gyakori, és számomra is nagyon szomorú
Ellenpéldát is ismerek, ahol semmi gond nem volt, gyönyörű gyermek lett, de sajnos olyat is ahol cigi volt, és bizony a picinek is lett baja, de állítólag nem cigitől, hanem genetikai probléma, hát igazándiból, ezt már nem lehet kideríteni, szerintem.
szisz: nagyon jó a pocis képed, csini vagy!

Mi újság a lakással?
timi: sajnálom ami Veletek történt, de örülök, hogy otthon vagytok, és hogy minden rendben Veletek! Nekem már 4 hete rövidebb volt a méhnyak, majd jövőhéten kíváncsi leszek mit mond a doki! Pihenj sokat
gabi: várjuk a 4D-s képeket!!! tegnap előtt ettem fagyit, erre éreztem tegnap éjjel, meg tegnap, hogy picit fájdogál a torkom, de nem volt vészes. Mára nem a torkom fáj, hanem elment a hangom, úgyhogy együtt érzek!
Katy: továbbra is megy a drukk a párodnak!!!És próbálj megnyugodni, bár tudom könnyű mondani, bagoly mondja verébnek
Voltam reggel a picaon, én is úúúgy kívántam az epret, de nem ehetem, pedig imádom!! Megyek bnőmmel a Corába, de előtte elmosogatok, és kiteregetek, később bekukk