Szerintem ez tutira a babád volt. Én pont ilyet éreztem, de akkora volt, hogy még tenyérrel is érezni lehetett. Erre mondta a férjem azt, hogy az ő hasa sosem csinál ilyeneket

Biztos a baba volt az
Úgyhogy csak figyelj a pocakodra, mert egyre gyakrabban fog jelentkezni

A repüléssel szerintem sincs gond. Nem a világ végére mész, a repülőút sem lehet túl hosszú, az ott töltött idő pedig rövid. A helyedben nem hallgatnék azokra, akik le akarnak beszélni.
Mondjuk egy 12 órás repülőutat, 2 heti tartózkodással már nem vállalnék be, de Bukarestből bármikor haza lehet jönni
(De ne kelljen!!) Judy
Igen, a múltkor még jó volt a vacsi. Azt hiszem hullámzó a kapcsolatom a kajálással. Az elején semmi kedvem nem volt enni, inni, majd jött a "jól esik a vacsora" időszak, és most megint csak kerülgetném az ételt szívem szerint. Ha ezt így folytatom egy idő után megint jön a "befalok mindent" korszak szerintem

Hétvégén itt lesztek, vagy utaztok haza? Ha itt vagytok, vasárnap talizhatnánk. Hami szombaton Buda-maratonra megy, én dokinénihez

De vasárnapra nincs programunk. Kicsit tojok, mert most szombaton kapom meg az AFP eredményt, azzal meg hétfőn megyek UH-ra. Remélem minden oké lesz.
Linato
Bár Edit kérte a Mammut beli útleírást, én is köszönöm, szerintem pénteken, vagy szombaton beugrom. Vannak len szoknyák is? Nekem nadrág is, meg szoknya is, meg egy csomó felső is kelle. (de majd szépen lassan
) Látott már valaki sportosan csini rövidnadrágot kismamáknak? Mivel sokat járok strandra, kellene valami oda való cucc is

Ma reggel pl. 6x öltöztem át, mert olyan pólót kerestem a cuccaim között, ami nem "T" alakú, hanem csini, de mégis kicsit rálóg a hasamra. Nekem pamut betétes nadrágom van, hogy a pocakom és a kis lakója jól érezze magát. Az nem zavar, ha ez a pamut rész egy kicsit kilátszik, de ha szinte csak az látszik a hasamon, az szerintem nem szép. Szóval alig találtam megfelelő méretű, fazonú, na meg persze megfelelő színű pólót.
Azt hiszem kezdek háklis lenni

Csirkesz

Teljesen magam alatt vagyok emiatt. 

Ne aggódj! Igaza van Editnek, hogy a kezdetben inkább inkább rosszabb. Én az 2. hónapban már beteg voltam, lázas. Bevettem 2 lázcsillapítót, de semmi baja a picúrnak. A dokik is azt javasolják, inkább vegyél be fájdalom vagy lázcsillapítót. Pláne most mikor már érzi is a fájdalmat.