sziasztok!
először is!
Sziszka, köszönöm, amit írtál, tudom, hogy nem vagyok egyedül az idióta gondolataimmal, csak az ember lánya néha fél ezeket kimondani hangosan, mert azt hiszi, hogy bolondnak nézik...

de erről majd később!
Barbi, sajnálom Enit, hogy már ilyen korán szembesülnie kell a gonosz emberekkel

tök durva, hogy ilyen szenyók tudnak lenni a gyerekek egymással...

amúgy a csoportkép szuper!
Ritus, csak nem? én is lemaradtam nagyon, Te sem jössz sajnos mostanában errefelé, én meg a mega talira nem tudtam menni

ha jól értem, és nem titkos, baba van a dologban? örülnétek neki? vagyis terveztétek, hogy kis korkülönbséggel lesz tesó? remélem, hogy minden úgy alakul, ahogyan szerettétek volna!
Felícia, örülök, hogy jó lett a nyaki uh eredményed! Dávid pedig szuper csini!
popószépségverseny! mit szólnátok, ha rendeznénk egy ilyen "versenyt", persze minden babó az első helyezett lenne!

úgy lenne a legjobb, ha mail-ben dobnátok át a meztelen popikat nekem (
b.zsofia@gmail.com), lehetőleg úgy, hogy a baba ne látszódjon rajta, csak a combja és a dereka kb., hogy lehessen utána találgatni, hogy melyik popsi, melyik babáé!?

jó ötletnek tartjátok? ha van kedvetek hozzá, akkor rajta! küldhetitek a szebbnél szebb babapopsik fotóját! csinálom máris a kollázst belőle!
cipő témában nem tudok hozzászólni! nem tudom, hogy mi lenne a legjobb. lehet, hogy mi is csak akkor veszünk, ha már jár! addig meg megy a mezítlábas, zoknis teperés. amúgy a nap több, mint felében Beni is csak ácsorog, nagyon ritkán játszik el ülve, vagy fekve!
pelenkázni is egyre bonyolultabb...

kiborít egy-egy pelusozás alkalmával!

kaptunk mintába libero up&go-t, na, az szuper, lassan már ennek lesz itt az ideje, főleg a sajtkukac fiam mellett!
nagyon ügyesek a babók!
Vikica,
Zsombi,
Bence! szuper ügyi, hogy ilyen hamar beérik a többieket! olyan hihetetlen, hogy egyik hétről, vagy egyik napról a másikra mit produkálnak!
CsengeAndi, őszinte részvétem, sajnos mi is nemrég éltük át ugyanezt...

remélem, hogy hamarosan találkozunk ismét, mert jó lenne látni titeket már! Zsombi is biztosan óriásit nőtt, mióta nem találkoztunk!
na, a többiekről ne is beszéjek, pl. Zorka baba!
van olyan baba is, akit még életünkben nem láttunk élőben

pl. Virág, Alma, Bende Nikije, Várhalmi ikrek, Pistike, Enikő, Nicike Zoéja, Dávid, Réka, Hanna, Emma, Levente, Kristóf, Bence, Gergő, stb. stb.
jó lenne összehozni majd egy óriás talit is, legalább 1x talizhatnának az augusztisi babák egymással...
RizsiSzilvi is nagyon el vagy tűnve! minden okés nálatok?
nálunk az újdonság az, hogy tegnap előtt este, magam elé állítottam Benit, és több, mint 5 mp-ig megállt úgy a lábán, hogy semmit nem fogott. tök ledöbbentünk apájával... kis ügyike! a tapsitapsit is csinálja már néha, na nem feltétlen, mikor mondjuk neki!

amikor kedve van hozzá!
a nyomorom pedig a halál... egyre többet gondolok rá, hogy mi lesz, meg, hogy nagyon félek, nem akarok meghalni,
gondolom, hogy sok időm van baromságokon agyalni... így tegnap jól be is mentünk a melóhelyemre, autóval, Benivel kettesben. ott voltunk pár órát, gyerekem full kiütötte magát, jól elfáradt, alig evett, aztán a kocsiban elaludt!
mindjárt visszaolvasok, mert biztosan kihagytam fontos dolgokat...
betegeknek továbbra is jobbulást!