A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Olyan jó olvasni, hogy mindenki annyira fél fölöslegesen bemenni a kórházba, hogy otthon letudjátok a vajúdás nagy részét.

Tecaa!
Nagyon szép kisfiad van. Büszke lehetsz rá!

Kutyafüle!

A vérvétel jobban féj, mint amikor az EDA-t beadják. Nekem kétszer volt benne részem. Másodszor azt hittem rosszabb lesz, mert talán csak nem emlékszem jól, hogy először nem fájt... De most sem éreztem szinte semmit. Ha a doki nem mondja, hogy ne mozduljak, mert most szúr, akkor talán fel sem tűnik.

Az érzéstelenítést tesztelik, mielőtt bármi más történne veled.

Pánikrohamot nem fogsz kapni, mert mással leszel elfoglalva, és a nővérek is kedvesek lesznek. Sokat láttak már és sokat tapasztaltak. Ne aggódj emiatt! Hidd el, minden rendben lesz!

Ettike!

Nagyon sokat hízott Alex!
Igazi kis vasgyúró lesz.

Marci csak az utóbbi egy hétben kezdett el hízni. Igaz, most 8 nap alatt 290 g-ot. :D
Bár most már néha annyit eszik, hogy vissza is jön a fölösleg.
Megyek, mert kezdődik a Doktor House.
Vendég

Sziasztok!

Tici! (előre is elnézést, de elég nagy indulatott vált ki belőlem ez a császáros anya nem is szült dolog)

Én mind ketött megéltem.....
A természetes kurvára fájt aki azt mndja hogy nemaz nagyon mázlis. De amikor a pocimra rakták minden elmúlt.... és utána 2 óra múlva jól voltam.
Császárnál nem így volt. Egyrészt a lelkifuri, hogy béna voltam és nem sikerült. másrészt utána nagyon fájtés sokáig....
Szóval aki azt mondja ez nem szülést az lapáttal agyinkéne csapni.... Bocsánat... de dűhítő---

Kutyafüle!
A tűt amit beszurnak nem fogod érezni, mert elött már kapsz egy érzéstelenítőt.. Így az már nem fáj, de tényleg nem. a fél óra neked nem lesz elviselhetetlen, mert kb 5 peerc alatt kint van a baba. Jó esetben rád rakják míg varnak. (nálam így volt) ezértt a varáss már fel se tűnt. A páromnak volt rosszabb kint nézni az időt....
Hányni mért hánynál??? Ha betarotod, hogy nem emeled a fejed 6 órán át akkor nincs gond szerintem.... Nálam nem volt semmi. Ami egy kicsit kellemtelen volt hogy szép lassan megy ki az érzéstelenítő és a végén már csak a lábújaid nem érzed, de ezek viselhető dolgok.
Ne félj jó kezekben leszel. a nővérek meg hát tudod egy kis rásegítés és kedvesek. Nekem nem volt rá szükségem.....jókat fogtam ki.

no mennek
puszi mindenkinek

Kép

Kép
sziszike22

Én is hánytam, pedig betartottam minden intézkedést (térdműtét volt)
Császárosok: mikor ma rám rakták a tappancsot, sírt fel a baba a másik boxban, és mikor én kijöttem, már anyukát is tolták ki bestoppolva, nem volt fél óra szülés után az egész! Csak nyugi!

icamica

Szerintetek a House-ban honnan állapította meg Uh alapján a csaj, hogy a baba tüdeje 10 héttel le van maradva a fejlődésben?
Hiszen nem is láthatja, mert a pocakban a baba nem használja a tüdejét.
(Én is rákérdeztem, a végén az egyik UH-on, hogy a tüdeje elég fejlett-e, és ekkor magyarázta el a doktornő, hogy ezt nem lehet látni.)
Vendég

Sziasztok

Mi jól vagyunk Sára már 4,37kg tegnap előtt mértem. Tej ugy nézki vissza jött, meg az étvágyam is kezd megjönni. Nagyon édi már kezd mást is csinálni mint aludni és enni, megismeri a hangomat és mosolyog, keres a tekintetével.
Tegnap éjszakát végig aludta, azt hittem reggel, hogy rosszul emlékszem "talán álmomban megetettem", de hát ugye az nem valoszínű. Este 20:30 megetettem cumisüvegből a fagyasztott tejből, mivel még nem volt annyi tejem hogy cicisztessem, és reggel 4:40kor kelt fel, addira meg mind két mellem ugy be volt durranva, hogy a melltartom tiszta tej lett.

EDA szüléskor: én is azt akartam, mivel a nővérem mindkét babájánál kérte, mondták nekem is hogy nagyon fájdalmas a szülés ( curvára ), de nekem azt mondta a szülésznő, hogy mikor beadják akkor már a nehezén tul vagyunk és a kitolás már az nem olyan rossz, sőt igy vissza gondolva maga a megkönnyebülés.
Én is stresszeltem hogy mennyire fáj mikor beadják az EDa, stb.
Csajok szerintem nálam félősebb ember nincsen, és kilehet bírni szerintem a szülést, énis minden fájdalomra egyből gyógyszert veszek be és ráadásul a leg erősebbet, mensinél műtét utáni fájd.csillapítot veszek be APRANAX-ot egyből el leht tőle lazulni.
De azt mondom hogy tényleg kilehet birni.
Én semmit nem kaptam, se OXYtocint, se gázt - erre is azt mondták, hogy lelasítja a szülést és még fájdalmasabb lesz és elfárad az ember.
Az is biztos hogy a babától is függ, hogy mennyire ügyes, stb...
Én a másodiknál is simán szeretnék szülni.
Pedig én is mondtam, közben mindent, hogy nem akarok több gyereket, meg császározzanak meg, de az még is egy hasi műtét, ami nehezebben gyógyul.
Persze életet menthet!! és ha ezt nézzük akkkor jó hogy van ilyen lehetőség.

Na megyek aludni, mert kitudja ma mikor kell fel Dundikám.

Majd csinálok képeket.
Jó éjt mindekinek!!

Kép
lili&ana

Kutyafüle, nekem aztán van császár élményem, ez a harmadik volt :) És én a Péterfyben voltam, és ott a személyzet (nővérek), az igazán nem az, akit az ember kíván magának. De nagyon rendesek voltak a műtét előkészítésénél, alatta és utána is. Pedig ha valaki pánikolt és hisztizett, akkor az én voltam. Még majdnem hánytam is az idegtől. ha meg más hány, nem nézel oda. fóbia ide vagy oda, mással leszel elfoglalva. többen vannak az őrzőben? egyébként ritkán csinálnak sok csaszit egy nap, nagy eséllyel úszod meg a társaságot...
És ténlyeg, fél óra az egész az első nyiszálástól az utolsó cérnáig.
Egyébként megmondom neked őszintén, a műtét maga most először volt olyan, mintha rajtam végeznék, egyébként mintha jó messze lennének tőlem. És az érzéstelenítés tényleg nem fáj, utána viszont igen :)

cat, a harmadiknél tényleg még sokkal durvábbak az utófájások, volt, hogy nekem abba kellett hagynom a szoptatást, mert majd bepisiltem a fájdalomtól. fájt a sebem, a hátam, a kirágott mellem, és még ezek a méhösszehúzódások...

tici, kérdezted még régebben a haskötőt, igen, jó szolgálatot tesz! könnyebb sokkal a mozgás, de nem szabad folyamatosan használni, mert összenövéseket okoz. Ha kell az enyém kölcsibe, a férjem a ferencieken dolgozik, oda el tudja vinni, ha érte megy valaki.

iszonyú fáradt vagyok, misivel egyre nehezebb, nagyon irigy vagyok az alvásokra. most reménykededk, hogy csak az a szemét tea a bűnös, az utóbbi napokban ittam, mert tegnap apára hagytam misit, végre mentem mr-re a gerincemmel, és kellett neki fejni tartalék tejeket, meg előtte is szoktatni a cumisüóveghez. és nagyon kiakadtam, mert bizony már a fitolac-ban is van édeskömény... szóval cseszhetem.
viszont ma 4 hetes státusz :) nagyfiam van :)

kikocska

Jó reggelt!

Már a második 2literes tonicot pusztítom, de csak jól esik, oszt annyi. Tegnap nagyon megvizsgált a doki, most mégsem vérzek, ennek nagyon örülök, elég kellemetlen volt hét elején.

icamica

Jó reggelt!
De aranyosak vagytok!!Köszönöm, hogy leírtátok a csaszis,Edás élményeket!!Hát jó lenne mielőbb túl lenni már rajta. Ezt a tonic ivást én is kipróbálom, bár én mindennel szkeptikus vagyok. 6 héten át feküdtem,álltam,stb mindenféle pózokban,de csak nem akart megfordulni. Mindegy hátha segít.Tegnap óta a lépcsőt használom le-fel a harmadikra.Nem is árt, jól felszaladt az a 20 kiló. :oops: A sex meg,hát....Na jó,de csak a cél miatt.... :wink: :lol: Ti is ezekkel próbálkoztok? Jövő szerdáig nagyon be kellene indulnia ennek a szülésnek.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Miért éppen szerdáig? Nekem holnap kéne szülnöm hivatalosan :oops: :oops: :oops: .
Gyerekfordító trükknek én olyanokat olvastam, hogy alul a hasadra kell világítani erős fényű zseblámpával, mert a fényt jól látja a baba, és nagyon kíváncsi. Meg hogy valami csörgős dolgot kell zsebre tenni, mert az is érdekelheti. Persze zsebekkel rendelkező nadrág kb. 2 hónapja nem volt rajtam, de szerencsére nekem kilövési irányba áll. Én esténként a zenélő játékot szoktam lejátszani neki ott, ahol a feje van, hadd szokja meg :D

icamica

Igen,ezekkel próbálkoztam.Meg alápolcolt popsival a forgás irányába történő masszírozással.Meg négykézláb,stb.Nem fordul.Lassan belenyugszom.Azért szerda,mert aznap kell visszamennem a dokihoz,és ha addig ugye semmi,aznap megbeszéljük a hogyan továbbot,ami esetemben programozott császárt fog jelenteni.Azt meg nagyon nem szeretném. Így,hogy nincs esély természetes szülésre,legalábbis minimális, így nem engedik nagyon sokkal túlhordani,mert nincs mire várni. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Helló. Itt a Bogi mamája. Hétfőn hazajöttek. Amint Bogi jobban érzi magát küld képet is. Addig csak annyit, hogy a "pici" unokám gyönyörű, és a világ legjobb gyereke.

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

De jó,h lehet olvasni a babásokról is :D Próbáltam visszafeküdni aludni,minekután nagyon írjátok,h utána nem lesz idő. De eszembe jutott,h ma NST van :? Majdnem elfelejtettem :oops: :roll:

Bogyóval mi lehet,mert olvastam,h tegnap nem kevés tonikot tett magába :roll: :?:

dharma

Lányok!!! front van nem indul be valaki?

Kép
Kép
gaba_30

Sziasztok Lányok!

Csak egy pillanat!
Szorítok mindenkinek akik még itt látok sorba! Visszaolvasni nem volt időm és nem is tudom mikor lesz csak a táblázatot kerestettem meg anyával gyorsan! És gratulálok minden új kismanónak!

Engem a császár nagyon megviselt ezért anya nélkül nem is tudom mi lenne velem! Mostmár javulgat, ma meglesz a varratszedés és remélem hétvégére elmúlik ez a rokkantságérzés is! Lassan azért javul, de Csanád nagyon nehéz így nagyon fáj mindenem ha emelgetem!
Mindenesetre elmondom nektek hogy gyönyörű baba! Csatolok néhány képet hogy ti is lássátok!

És még annyi hogy a köldökzsinór rá volt csavarodva a nyakára a kezére és a lábára, ezért volt pocsék a CTG és ezért kellett császárra menni... De lényeg hogy megvan és gyönyörű, és nagyon jó baba! A tejjel még küzdünk De remélem menni fog lassan indulgat!

Rengeteget gondolok rátok és amint tudok jövök! Remélem hamar lesz! Addig is ha szorítok mindenkiért!
Puszi
Kép Kép Kép

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Bogi!Gyönyörű baba Csanád!!!!És ha még jó is!!!!Nagyon gratulálok hozzá!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Kutyafüle, de jó, hogy felvetetted a császáros aggodalmaidat, a sok-sok hozzászólás viszonylag megnyugtatott, mert én is ezeken parázok.

Kikocska, köszi a haskötős infót. Azért kérdeztem, mert kaptam kölcsön, de egy olyan anyukától, aki simán szült, így nem tudtam, hogy mi a tapasztalat császárnál.

Tegnap voltam NST-n, minden rendben, fehérje is, vérnyomás is, flow is. Ma megyek délután a kórházba, ahol megbeszéljük a konkrét napot. Szeretném, ha holnap lenne, légyszi drukkoljatok. De addig még elmegyek fodrászhoz, mert ki tudja, hogy ha már babázok mikor lesz alkalmam eljutni újra. :wink:

Kép
tici

én az idén már nem szülök.

tonik megtette a hatását, csak nem azt amit reméltünk tőle. Egész éjjel vert a víz, zsibbadtak a végtagjaim, biztosan a kinintől, de 1 szál görcs sem volt. Rám(ránk) semmi nem hat.

reggeli NST az eddigi legrosszabb volt, Balázs aludt, fájás semmi. Doki megnézett bő egy ujjnyi. Pocak rendben, Balázs rendben, pisi rendben, és ha 10 percenként lesz rendes fájásom vagy folyik a víz menjek. mondtam a jóslót, de csak konstatálták. Ha nem szülök akkor jövő héten ujabb NST és utána a saját dokim...

Mondjuk Balázst nagyon megrángattuk, és nyomtuk is a tappancsot, most eléggé sértődött lehet, mert nagyon mozog, feszít. Kijönni azt úgy sem fog :)

Mai álláspontom ebben a hónapban én nem szülök, május 10.-én megindítják. Ebben csalódni nem fogok.

Gyönyörű Csanád baba :)

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

Jajj,Beo!Meg fog ő indulni!!!Már egy ujjnyira nyitva vagy!Ez azért több,mint bíztató.Nekem tegnap azt mondta, kőkemény,zárt méhszáj.És bizony nem fog várni május 10-ig.Szerintem már a május sem fogja kivárni. De azért reménykedjünk!!!A kolléganőmnek úgy volt, mindkettőnek, hogy NST semmi fájást nem mutatott, méhszáj zárt volt, és már aznap éjjel mentek be a kórházba szülni.Egyikük két héttel a kiírás előtt,másik 3 nappal utána.Sajnos erről a babák döntenek. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

igen tudom :) eddig én 2* hittem azt, h este menni kell, mert éreztem, h feszít odalent, nyomakszik kifelé, feszíti szét a hasam. aztán semmi. Volt már 66os fájásom is NST-n ma semmi :)

ezért most "bosszúból" eszem egy gesztenye pürét :)

Kép

bogyó_beo

Sziasztok!

Nem érem utol magamat a visszaolvasásban. Hétfőn már majdnem meg voltam, reagáltam is (majd csatolom, mert biztos ami biztos notpad-be szoktam írni, mert nem tudhatom előre, mikor kell felpattannom). Tegnap előtt éjszaka migrénem volt, így keddn én voltam kiütve, tegnap pedig Daninak volt rossz napja. Ugyanazt azt a vigasztalhatatlan ordítást művelte, mint eddig éjjelente. Tegnap este megpróbálkoztunk ezért az infacollal... most várjuk a csendes hatást. De megnyugtató volt olvasni, hogy ez a probléma nem csak nálunk van. Addig, már komolyan aggódtam Dani egészségéért.

Bogi! Gyönyörű Csanád! Pihenj sokat!

Kikocska! Csináltattam képeket magamról hordozósan. Ha szerinted nem jól kötöttem fel, megköszönnném, ha korrigálnád!
Egyébként a gerince miatt aggódom nagyon. Úgy érzem nem mindig sikerül egyenesen betennem.

Kép

Kép

Ja a képek a Margit szigeten készültek vasárnap. "Túlélő túrát" csináltunk. Hát túléltük :) A biztonság kedvéért vittünk magunkkal babakocsit is, de végül is azzal a férjem csak üresben gyakorlatozott. BKV-val mentünk, s hát érdekesek az emberek... nem csak a kismamáknak nem adják át feltétlenül a helyet, hanem így babásan sem. Úgy kellett szólnom, hogy leülhessünk :evil:

Kikocska! Bababónusz az, amit a DM-ben kell kiváltani?

Nálunk is apának gondolkozós munkája van, s ha az nem lenne, nem tudom mi lenne velünk. Próbálom kimélni, de annyira nem bírom az éjszakázást, hogy sokszor elalszok szoptatás közben is. Szerencsére, ha nagyon kivagyok ott van Laci; volt olyan éjszaka, hogy nem értettem, hogy hogyan kerültem a gyerekkek a kanapéra, s apa hol van.... még jó, hogy nem ejtettem el a gyereket.

Ja köszönöm a Dévényes ötletet. Bár egyenlőre úgy tűnik minden rendben, megfelelően működik, de biztos ami biztos.. én meg egy piszkosul aggodó anyuka vagyok. Júni közepére kaptam csak időpontot.

Ica! Pár napja kérdeztél a magzatvízről: Én arra ébredtem, hogy elkezd folyni. Olyan ideges lettem, hogy elindult (meg én is paráztam, hogy tönkre tehetem a matracot), hogy rögtön felpattantam az ágyból, s kissé hangos ijedtséggel felébresztettem a párom: IDŐ VAN! ELKEZDŐDÖTT! Az ágynak semmi baja sem lett, de amerre jártam, mindent összecsepegtettem... de ez már a párom és az anyum gondja volt... akkor én már nem takarítottam

Egyébként Cat gumilepedős ötletén én is elgondolkoztam anno. Ja, s nekem a Tenna féle óriásbetétek kellettek.

Cicifájás:
Nekem lanolint ajánlottak sebes cicire, s úgy tűnik, tényleg nagyon jó!

Császár és EDA:
Én nagyon akartam természetes úton szülni EDA nélkül, s előre nagyon fel is készültem rá. Már amit agyban, jógával, légzőgyakorlatokkal fel lehet rá készülni. Viszont amikor arról volt szó, hogy lehet, hogy rátekeredett a köldökzsinór a babámra, én kérdeztem meg, hogy ugye akkor császár. Mivel a dokimnak nem szóltak időben, gyorsabban nyíltam, mint várták, már nem lehetett császár. Azonban a baba egészsége miatt bizony jobb lett volna, hisz nem tudhatták előre, hogy a kis butus a saját nyakára teszi a kis kezét, s az összecuppanó méhem miatt, így saját magát folytogatta. Jobb bele sem gondolni, hogy másfél órás kitolás után mi lett vona...Iszonyú!

Mostanra ennyi. Mindjárt ébred a kis haspók.

A babaváróknak arra pár napra sok szépet kívánok!Használjátok ki! Pihenjetek sokat!

A már anyukáknak pedig több pihenést, s egészséget kívánok!

KépKép
annaszuszi

Sziasztok!

Bogi!
Nagyon szép Csanád baba! :lol:

Kikocska!
Gratulálok az 1 hónapos nagyfiúhoz!
:lol:

Én is még itt..mint a többi rendes kismama!! :wink: :wink:

Délelőtt szépen visszafeküdtem aludni, mint az Úrinők!! :oops:
Aztán persze csörgött a telefonom, de lesz@rtam, nem veszem fel..Már tegnap se nagyon veszegettem fel...Aki olyan az megérti, ha nem akkor meg így jártak.. :twisted: :twisted:

De legalább észrevétlenül mindjárt eltellik ez a nap is.. :roll:
nekem a szokásos jóslók megvannak, de már nem is foglalkozom velük, mert már annyira természetes.. :roll: :roll:
Azt szeretném már ha holnap lenne, mert holnap már a készülődés jegyében fog telni.
Takarítgatás, pucolkodás.. :wink:

Azért ma belegondoltam, hogy Atyám, mi vár rám...és kicsit összeszorult a gyomrom.......Remélem nem lesz olyan sz@r, mint a második szülésem.... :roll:

Csörög........... :twisted: :twisted:

Zsu!!!

Hol vagy???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tasin 2009.04.23 10:36-kor.

Kép

Kép
tasin

Felteszek gyorsan egy csendes képet Dani babáról :)

Kép

KépKép
annaszuszi

Annaszuszi!!

Nagyon aranyos a kis Dani!!!!
Ja, ilyenkor olyan jó arra gondolni, hogy tényleg most már hamarosan mindannyian babázhatunk!!!
Tényleg már csak napok kérdése....persze ezek a legnehezebb napok.. :roll:

Az az Isteni babaillat és puhaság............jaj, azt nagyon szerettem.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Gyorsan csinálok egy tarhonyás-tojásos-virslis lecsót, aztán olvasok, tv-zek....
Ki kell használni még a maradék időt... :wink: :wink:

Kép

Kép
tasin

Vagyok, vagyok....hol lennék!? :roll:

Mindjárt visszaolvasok, aztán igyekszem írni is!

Zsu
svs

annaszuszi: azért az a buszos dolog nagyon bosszantó... :evil: :evil: és gyönyörű a kisfiad. (én is szeretném már az enyémet...)

Kikocs: gratulálok a hónapfordulóhoz...(nemérvényes.... :twisted: )

tasin: elmehetnél telefonközpontosnak :) Miért akarsz holnap pucolni pakolni?? pihenj, holnap se kelj ki az ágyból! :) én most akartam aludni 11től így a reggeli 5.50es kelés után, de 4* csörgött a telcsim, így nem lehet. persze, most h fent vagyok nem fog hívni senki...

svs: Benned reménykedtünk, hátha...

Kép

bogyó_beo

Közben beesett a tesóm, megetettem!

Hát, tegnap megvolt minden, ami kell: szex, ananász, hidegfront…persze egyik sem használ! :roll: Feladom... :roll:
Viszont az jutott az eszembe, h a doki talán azért akar indítani 30-án, mert esetleg eltutazik a 3 napos hétvégére, és nem akarja, h megzavarjuk… :roll:

Kutyafüle, én nem félek, nincs mitől tartanunk. Már alig várom……
Persze, a császárról nem tudok nyilatkozni, nincs tapasztalatom, de úgy érzem, h a műtét jellege miatt tartanék tőle. Persze, ha oka van, akkor az a legjobb mamának és a babának!
Amúgy meg, ha eljön az idő, nyugodt leszel, figyeld csak meg!

Ica, Bogyó, látom a tonik sem hat!!
Bogyó, Te legalább bő ujjnyi vagy, én csak szűk…de végülis nem számít, bármikor bármi lehet!

Tici, hát neked sem sietik el a császárt, tök érdekes, ilyen sokáig vár a doki! Drukkolok a holnaphoz!

Tasin, takaríts csak, nemskára úgysem érsz majd rá!!!!!!

Dharma, örülök, h tetszik az étterem így elsőre, bár a kinti rész nem igazán élvezetes hidegben…majd mesélj!
És boldog évfordulót!!!! :)

Cat, nem hiszem, h nekem ilyen gyors szülésem lesz, de tényleg fel kell készülni erre is.
Az tök jó, h Beni nem akarja bántani a picit, lassan hozzászokik majd a tesóhoz.

Ettike, Alex kis haspók!
Nem mondod, h a 10 napos gyerek mellett pizzát sütsz??????? :shock: Mi is azt ettünk tegnap, de rendeltük!

Demetnik, gratula a hosszú éjszakához, nagyon ügyes a kiscsaj! És úgy látszik ő is szépen gyarapszik!!

Bogi, Csanád is jóképfű fiatalember, gratula mégegyszer!

Tényleg, első babások, meg kistesósok, ilyennek képzeltétek az első időket vagy nagyon mást vártatok? Úúúúúgy érdekelne!
Meg tessék sok-sok képet feltenni még!

Zsu
svs

Annaszuszi!!Danika egyszerűen gyönyörű!!!Azért irigykedem már rendesen azokra akik babáznak. :oops: Zsu,én is kb.ezt a palettát végigpróbáltam tegnap,semmi.Ma délelőtt viszont szét akart szakadni a derekam. Se állni,se menni,se ülni,se feküdni nem tudtam tőle.Aztán oldalt fekve sikerült pihenni, már épp be akartam pótolni az éjjeli nem alvást,mikor édesanyám jött be hozzánk a kulccsal és arra felriadtam.Szegényt jól le is szúrtam, hogy ez rosszabb,mintha csönget.Mert ez még ijesztő is.Így nem lehet pihenni.Na ki is ment az álom a szememből rögtön,de jobb lett a derekam. :lol: Biztos megérezte a lépcsőzéseket.Úgyhogy neki is fogtam fürdőt takarítani,de az meg csak apránként megy,mert mindenhez hajolni kell.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Ez a babanet mekkora egy tetű..nálatok is ilyen lassú??? :x

Na, Zsu..Te se fiam Brutus?? :lol: :lol:

Nekem is fáj a derekam, de ez is a szokásos kategóriába tartozik.. :roll: :roll:

A mai napi aranymondások a néptől:

Szűk pólóban mentem vásárolni, és az egyik csaj megkérdezte:

-babát vársz?? :shock: :shock:

Elgondolkodtam rajta, hogy vajon milyen más alternatívák jöhetnek még szóba a jelenlegi látványomra......így a mindenórás státuszommal..mert valószínű nem egyértelmű..

1./ bezabáltam
2./teknősbéka vagyok és elől hordom a páncélom
3./Etióp vagyok és az éhezéstől felfújódtam
4./ póló alatt hordom a táskám-kispárnám-ejtőernyőm....
5./három mellem van és a harmadikat a hasamon hordom, ráadásul elég dús...
6./Dinnyét loptam a szezon előtt....
7./olyan izmos a hasam, hogy már nem kocka hanem labda..

A nap másik érdekessége:

A páromtól megkérdezte valaki, hogy ( szokásos) még nem szültem meg??
Persze Ő mondta, hogy bla-bla..vasárnapra vagyok kiirva.. (most egyezményesen ezt mondjuk mindenkinek..)

Erre a pasi:
- hát azért az nem úgy van ám.....mert ő most fedeztetett 5 lovat, egy napon...és van amelyik két héttel előbb, valamelyik két héttel később, valamelyik meg pontosan ellett... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Akkor én most egy kanca lennék????????????? :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Úgy elgondolkoztam ezen is..........

Kép

Kép
tasin

Tasin!!!!Irtó nagyot nevettem!!!Ez tetszett. :lol: :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Tasin lollll :D :D :D :D Ez nagyon aranyos volt...bocsi :oops: :D

Annaszuszi Dani már akkor nagyon cépcséges volt,amikor megszületett és ez most sem változott.

Nst nekem sem hozott újdonságot. Mutatom...ennyi volt Kép

Zsu mindenképp megírom milyen volt :) Én pedig pont a kerthelységet néztem,remélem lesz olyan idő,h kint is tudunk ülni,bár persze jellemző,h pont ma borul :?

dharma

Drahma!Akkor Neked is hasonló képet mutat,mint nekem?!!Bár a legutóbbi legalább egy minimális tevékenykedést már mutatott...

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Hát igen :cry: De azért remélem még ezen a héten lesz valami. Meg azt is,h Neked is megindul és vajúdni fogsz tudni bárhogy is végződjön. Egyébként én is ugyanúgy vagyok vele,mint Te. Ha már csaszi,akkor legalább előtte az érzés meglegyen :wink:

dharma

Tasin: de jót röhögtem :lol: :lol: Te kis kanca. :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

tasin:

ez írtó jó volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: szegény Alex itt ugrált a cicimen ahogy röhögtem :roll: :roll: :lol: :lol:

zsu:

enni azért muszály :wink: :wink: meg apa segített(látátok volna a konyhát utánna :? :? :? )

nagyon oda vagytok már....de lassan vége :wink:
picit áttválalnám valakitől a pocakját(de tényleg csak csak egy picit,mondjuk míg Alex alszik)

Kép
Kép
ettike

Helló mindenkinek!
Csak gyorsan: szombat este 6kor burok repesztés és sajna nagyon kemény volt a méhszáj ezért kaptam puhítót ami nem nagyon használt ezért a dokim jól megkínzott és 4-5ször passz nem emléxem elkezdte lefejteni Andris fejecskéjéről.NA EZ CURVA SZAR VOLT!Ez volt a legdurvább az egész szülésemben.Gerincbe az érzéstelenítőt akartam mikor elkezdtem vajúdni de sajna lecsúsztam róla.A gátsebem nagyon fáj még most is majdnem lefordulok a székről. :cry:
Dobok pár képet és lépek egy kicsit pihizni.Andris jó baba amúgy ha nem kapja el az ékszíj szopi közben annyira kis mohó, hogy kilöki a nyelvével a bimbóm és nagy nehezen hozzuk össze a dolgot.

Szülés után:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
gabka7926

Na újra itt... Valóban nem kapkodjuk el a dolgokat, ha addig nem történik semmi, akkor vasárnap be kell feküdnöm a kórházba és hétfőn lesz a nagy nap. Na nem baj, még pár napig érezhetem belülről. :D

Tasin! Én a biztosítónál intéztem ügyet, amikor az ügyintéző rákérdezett, hogy babát várok, erre én: igen, kérdezi, hogy mikorra, erre én 26-ra, erre ő: MELYIK hónap??, na erre én kb így nézhettem :shock: :shock: :shock: , mert erre ő: mooost?. Pedig van pocakom, tényleg. :!:

Kép
tici

gabka: gratulálok, csodaszép gyönyörű a kisfiad :) az a mosoly, sok nőt levesz ezzel a lábáról, engem sikerült :)

Tici: akkor pihenj addig, töltődj fel, nehéz menet lesz, de nagyon drukkolok!
Nekem ma a boltban kérdezték, mikor jön, mondtam bármikor, 6 napunk van vissza a dátumig, erre a csaj, ahhoz képest jól tartod magad. (miért egy állapotosnak össze kell szakadnia?)

bár most sz*rul vagyok, nagyon fáj a medencecsontom meg a combcsontom találkozásánál, sugárzik a fenekem, derekam, lábam felé. mintha becsípődött volna valami, menni alig tudok...

Kép

bogyó_beo

Gabka, üdv itthon!!! nagyon nagyon szépek vagytok!!

Tasin, te már most nagyon fáradt vagy :D:D:D de tök igazad van :)

Annaszuszi, ha elég szoros, nem kell aggódni, szerintem jó. Nem látom púposnak a hátát. Azt meg te érzed, hogy mennyire van a fenekén a súly- ne legyne nagyon :)

én nagyjából élőhalott vagyok ma, nagyon kiborultam, de holnap biztos jobb lesz. Az a fantasztikus csoda is bekövetkezett, hogy mind a három gyereket sikerült lefektetni délben, ráadásul egyszerre, így én is aludtam egy jó másfél órát, bár nagyjából úgy éreztem magam, mint aki csak becsukta a szemét, és már kellett is kelni... Nagyon betett a tegnap esti program - 6-ra mentem (időpont), és másfél óra múlva kerültem sorra, így negyed10re értem haza, és még előttem volt az altatás, kb 11 lett, mire mindenki elaluldt, addigra már szédültem a fáradtságtól, és 2kor ébresztő, aztán 4től fent voltunk megint. szupi volt. Kiborított az mr vizsgálat is, kemény volt a kis klausztrofóbiámmal :) Egyébként ha valaki szereti a kemény techno zenét, annak lehet, hogy bejön :)

na, mennem kell, ennyire futotta ma, olvasok olvasok, talán majd éjjel lesz időm többet írni... már nem reménykedek az alvásban, még két esélyem van, az egyik a gripe water, ma elkezdjük, elvégre holnap négy hetes a legény, a másik a kemény napirend, ez nekem lenne húzós, remélem segít a gripe...

ja! voltunk védőnőnél ma ugye, hosszra nem nőtt, de súlyra... 30-án ugye 3360-al jöttünk haza, tessék találgatni, ma hány kiló...
4470 nem semmi a gyerek! pedig 100 alatt eszik
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kikocska 2009.04.23 17:30-kor.

kikocska

Nyiha-ha!!!

Örülök, hogy sikerült megnevettetni benneteket, már én is csak röhögök rajta.....

Én most végeztem a sok virágom és bokrom locsolásával...ennyit az esőről....
:roll:
úgy látszik, a front ránk nem hat..... :roll: :roll:

Néha majd szétfeszíti a hasam ez a gyerök..( mintha valami ménes lenne a hasamban :lol: vagy valami táltos :wink: )

De most már bírja ki a holnapi napot.....ha eddig nem volt sietős neki.... :roll:

Gabka!
Nagyon szépek vagytok! :lol: Majd gyere sűrűn, ha tudsz!!
Elég rosszul hangzik ez a tágítás dolog... :shock:

Kocskáékkal vajon mi lehet?

Kép

Kép
tasin

Bea!
A szülés megindulásának is lehet ez a jele, de szerintem már Te is végigprodukáltad az összes tünetet!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Icamica hol vagy?? :?:

Kép

Kép
tasin

köszi tasin, Benned bíztam :) én 4 napja szülési jeleket produkálok, persze a komoly fájásokon kívül. Itten már volt minden kérem szépen alásan, hasfájás, lábfájás, görcs, keményedés, nyákdugó, hasmenés, kisebb étvágy, jósló fájás, de csak nem.

Én már ennek sem hiszek :D

Tényleg Icamica nagyonelvagyoltűnve!!!

Kép

bogyó_beo

Hát Tasin, nekem gyanús volt ez a teknősbéka dolog eddig is, de lehet, h rosszul éreztem és a kanca a befutó!!! :lol: :lol: :lol:

Tici, szóval hétfő! Akkor még van egy tuti hétvégétek kettesben! Mik a tervek, mit csináltok?
Én aznapra vagyok kiírva!

Beo, ez tényleg gyanús, és ma még nagyobb lehűlés várható!!!!
Nálam ma a forró fürdő volt a soros...hinni nem hiszek benne, viszont jólesett!!!

Gaba merre vagy? Tényleg, mi lesz a bébi neve végülis?

Gabka, kemény menet lehetett, de megérte!
Nagyon édik a képek! Főleg az utolsó, összebújós!

Kikocska, azért az nem semmi, h egyszerre aludtak mindhárman! 8) Gondolom tudnád értékelni, ha ez rendszeressé válna…..
Nagyobbaknak is fájt a pocijuk annó?

Kocska Hoxás fórumán megnéztem, Encike megszült múlt héten. Gratula nekik is!
Na, nem mintha ő sűrű vendég lenne errefele! :roll:

Zsu
svs

Bocsika, sajnos semmi extra, csak jól elaludtam délután, utána meg hazavittük a barátnőmet a váááárosba.

Illetve annyi történt, hogy déltájban hirtelen elöntött valami, mint egy adag folyás, erre néztem nagyot, hogy most akkor megint vérzek? Hiszen a doki este vizsgált, és semmi nem volt utána. De aztán láttam, hogy olyan, mint a friss vér, csak kicsit olyan zselés, kb egy evőkanálnyi, hát megörültem, hogy akkor lehet, hogy végre a dugó távozott. Azóta egy csepp sem jött belőlem, se vér, se folás, semmi, tehát esélyes, hogy tényleg az volt. Végre valami konkrétum, hogy esetleg idén megszülök.

Én lehet, hogy kanca vagyok, mert ez a gyerek sztem csupa térd, meg könyök, mint a kiscsikók, elég takaros kockahasat tud gyártani nekem. Vagy lehet, hogy én téglát lopok a boltban? :D

A hasam még mindig megy egy kicsit, most kezdtem el a harmadik 2 literes tonicot (most Schweppes, nem Kinley, hátha az is számít :P ), szerintem még annyi fájásom sincs, mint hét elején.

Holnap egyedül leszek egész délelőtt, hátha valami történik :twisted: Ha nem, akkor este megint NST.

icamica

Gabka!Nagyon szép baba!!!!Szegénykém,akkor jól megkínlódtál Te is.
Beo!Biztosan nem véletlenül produkálod ezeket a jeleket.Közel az idő!!!!!!!Meglátod!
Tici,akkor sorstársak vagyunk.Olyan jó, hogy Te nem félsz tőle!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

icamica grat a dugóhoz, végre akkor elkezdődött valami :)

remélem most már lesz valami, tonikot hagyom, mert nem ízlik és semmit nem hatott.

Most ananászt eszek, az egészet betolom. Nagyon szeretem, nagyon finom, aztán ha hat... :)

Kép

bogyó_beo

Beo, nehogy rosszul legyél a sok ananásztól!
Én max 2 karikát bírok egyszerre megenni :roll:

Zsu
svs

beszakad a hátam, sajog a derekam/fenekem/lábam így bebicegek az ágyikóba.

valaki szülhetne!

jó éjt!

Kép

bogyó_beo

Tasin!

Egyre jobb a humorod. :D HA még egy kicsit bent marad ez a baba, akkor átveheted a nagy humoristáink helyét. :wink:

Gabka!

Csodaszépek vagytok!

Kikocska!

Örülök, hogy tudtál aludni napközben.

Én biztosan nem akarok harmadik gyereket. Örülök, hogy a kettő együrt alszuk délben. Persze mindekettőnek kellek hozzá én is, így nincs más választásom, aludnom kell velük. :)

És azzal még nem is dicsekedtem, hogy tegnap éjszaka 3-kor és utána hatkor kelt fel enni Marci, majd aludtunk tovább háromnegyed kilencig. Beni is akkor kelt. Hónapok, vagy inkább évek óta nem aludtam ilyen sokáig. Tetszett nagyon. :D
Vendég

Jó reggelt!

Hát ma lenne a Nagy Nap? Semmi jele. Éjjel 4X voltam lent wc-n, plusz meg kellett ennem egy joghurtot, mert égett a gyomrom. Plusz még járt az agyam, hogy most akkor mi lesz, ha nem jön a gyerek, és esetleg meg kell indítani. Ezzel is elvoltam egy órácskát. Szerintem vissza kell még feküdnöm, semmire nem vagyok jó ebben az állapotban. :?

icamica

Cat, szerintem már kínomban viccelődök..... :lol: :lol: :lol:

Hát másképp elég nehéz elviselni sokszor az idegölő várakozást.... :shock:

Ma mindenesetre már beindult a zabszem effektus...ha arra gondolok, hogy holnap ilyenkor lassan indulunk a kórházba.... :roll:

Bár lehet, hogy ma majd olyan ideges leszek és ugye össze akarok pakolni, takarítani mindent, hogy szépen majd estére megszülök.. :roll:

Korival is úgy volt, hogy aznap amikor indultunk 10 nap után megindítani a szülést, hajnalban elkezdődtek a fájások....
Hátha most is mire felérünk már valami elkezdődik... :wink: :wink:

Jó kis ananászt én is ennék... :P
Nem tudom mi lesz velem a szoptatáskor, a tésztákért nem rajongok, a húsokat is csak rántva, sütve szeretem, a főzelékekért se vagyok oda, egyedül a gyümölcsök azok, amit minden fajtában és mennyiségben meg tudok enni.. :roll:
Remélem Mira is ilyen lesz és ehetjük a fini friss gyümiket... :wink: :lol:

Icamica!Akkor szerintem Te is hamarosan szülsz...mert attól függetlenül, hogy nekem 2 hete ment el :roll: , és Beának is elég régen :roll: :roll: álítólag max 3 nap szokott lenni..remélem Te nem tartozol a kivételekhez, mint mi.. :wink: :wink:

Kép

Kép
tasin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?