A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Hali

lemértem őket

20'- 13cm
22'- 14cm
23'-15cm
25'-16cm
26'-17cm

Kép
Kép Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Maggie: találkozhatunk akár holnap is ha meg szeretnéd nézni, próbálni,

Holnap, hétfőn, kedden pesten van párom.... :wink: ha vkinek tetszik vmelyik akkor felviszi és akkor nem kell postázni.

KépKép
kaqk
Debrecen

Drága Lányok,
nagyon köszönöm a szép köszöntéseket Nektek!

Henikém: Isten éltessen Téged nagyon sokáig!!!!!!!!!!!!!
Örülök, hogy nincs komolyabb baj a kicsijeiddel! De ez a boraxozás, kenegetés is épp elég macera ennyi tennivaló között...

Emmácska köszöntését utólag szeretném pótolni. :shock: Isten éltesse a drágát!

Jó sokat írtatok, most aztán válaszolhatok napestig. :lol: :lol: :lol:

Maggie drágám, akkor jó, megnyugodtam! :-) Csak az az elmebeteg humorom néha... Csodásak a képeken a kicsik (és a nagyon is), és nem azért, de ahogy Bercó ül a lovon... Rúzsa Sándor is megpödörné a bajszát tőle! :-)

Silka: Neked már korábban is akartam írni a hisztivel kapcsolatban, csak elfelejtettem, hogy szvsz tök jól csináljátok, mást nem is nagyon lehet. Engem inkább az lep meg, mennyire furán állnak az emberek a hisztihez. Apukám mindig azt kérdezi ilyenkor Áditól: "Hát mi a baj?". Pedig semmi, azon kívül, hogy a vágyai ütköztek valaki más elvárásaival 8) Engem mondjuk szomszéd stb. előtt nem igazán zavar Ádi hisztije, a vergődős-megfeszítős műsor is csak azért, mert megfoghatatlanná válik tőle. A kiságy meg ugye nincs mindenhol ott kartávolságban. De lekopogom, egyelőre még kezelhető a dolog, persze nálunk is főleg figyelemeltereléssel. Akkora hülyeségeket mondunk már neki, hogy még. :wink:

Gica: szorítottam ma a fülbelövéshez a picinek!

Viranka: háziférfi :lol: :lol: :lol: Szerintem lassan létező fogalom lesz, védessétek le, még sokat kereshettek rajta Mírával. :-)

Ágica: szegénykéim... de Ádi is akkorát taknyol még, mint a ház. Belegabalyodik a saját lábaiba. Állítólag 2 éves kor után már sokkal stabilabban mennek a kicsik. De akkor meg eszetlenek lesznek ugye... (az enyém már most is az :-))

Vindo: nagy a csend, azért reméljük, írsz még ma a kiruccanásodról :-)!
Amúgy én nagyon örültem a velencei képnek, hogy látlak rajta (bár egészen apróban)! Hát szerintem semmi okod az önostorozásra :-)

Rövid helyzetjelentés, aztán usgyi munka: Ádóval igazából kamionokat kell nézni legalább napi 2-szer. Mivel ehhez úgyis kimegyünk az utcából, elmentem vele a legközelebbi játszótérre, ami egy ált. isk. végéhez van toldva. Nagyon klassz dolgok vannak, de Ádi új heppje, hogy a hintaágyon kívül semmilyen billegő-mozgó dologra nem hajlandó felülni, a tavaly vett hintáját, amit imádott, borzongva nézi csak. Ki érti? Úgyhogy semmire nem ült fel, csak nézegette, lökögette. :-) A suli közelsége viszont gond (nem éppen egy elitiskola), nagyobb srácok voltak a közelünkben, ökörködtek és annyit káromkodott némelyik, mint én egy év alatt. Szóval elég Ádira figyelni, nem még 4 nagydarab koraérett 14 évesre is, hogy mit csinálnak (azonkívül, hogy szedálják lefelé a játszótéri játékokat úgy emberesen). Talán még néha visszanézünk azért.
Mostanában az evés nehéz (bár végre jól eszik Ádó), mert akkora kupival jár, hogy azt nem tudom leírni, és nem értem az okát. Szabályosan az agyvérzés kerülget sokszor, szerintem a mohácsi csata után kisebb rendetlenség volt a harctéren (már elnézést a képért).

Puszi Mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Sziasztok !

Kaqk : nagyon csinosak a szandik. 22-re vevő vagyok !

És sikerült babakocsit vennem.
Vatera 14000-ért.
Kép

Nagyon kis szuper hétvégén megyek érte.

Na lépek is jó éjt.
20200310173350

Sziasztok !

Kaqk : nagyon csinosak a szandik. 22-re vevő vagyok !

És sikerült babakocsit vennem.
Vatera 14000-ért.
Kép

Nagyon kis szuper hétvégén megyek érte.

Na lépek is jó éjt.
20200310173350

Halihó!

Tök jó volt, ma is babycsőszködtem. Johanna olyan édes volt. Bár még mindig fél Bercótól, pedig B. nagyon szereti, mindig meg akarja simizni. Így J. vagy a nadrágomat fogta, vagy a kezemet.

Viranka, szerintem igenis nagy szám. Mondjuk Bálint képein is látszik, hogy nagyon kiegyensúlyozott, kedves kispasi. És milyen helyes a kis szöszi fejével.
Még adós vagyok Dávid-képpel, de azt majd nem ide. Csak, hogy a kedvedben járjak. :wink: :lol:

Heni, örülök, hogy nincs nagy baj. Tényleg ennyi legyen, aztán több se.

Niki, Te meg megtaláltad a tökéletes kikapcsolódást. :lol:

Ágica, még olvasni is rossz. Ne várd a harmadikat, hátha nem jön. Így van, később biztosabb lesz a mozgásuk, de a veszélyérzetük továbbra sem fog működni. Gergőt 2,5 évesen egy hónapon belül kétszer varrták. Pedig mi is figyeltünk rá. Nagy pusszancs a tündérkédnek.

Kaqk, nagyon jók a szandik. Holnap sajnos nem jó, mert gyes-ügyintézést terveztem. Remélem nem fog esni az eső. A belvárosba nem akarok kocsival menni. Alig van p.hely.

Irina, én személy szerint imádom az ilyen humort. A Kedvesnek is ilyen van. :wink: Ráadásul értem is. :wink: :lol: Majd változik Ádi érdeklődése, ne félj, akkor meg majd nem tudod kiszedni a hintából. Az evés is javulni fog. Mondjuk én is jól körberakom Bercót mindenfélével, hátha nem lesz tele a lakás kajával. De egyre jobb a helyzet. Mondjuk az alap, hogy a ruháját leeszi, mert nem nagyon tűr magán semmit a ruháján kívül. Cserébe viszont nagyon jól próbálkozik. Sokszor nem is engedi, hogy etessem. Általában két kanállal nyomulunk. Majd ő is nagy kanalat kér, mert ugye mindenki olyannal eszik. :lol: Jól ki szokta kenni magát. Meg a villát is elfelejti néha használni, minek is, amikor ott a kezecskéje. :lol: Valahogyan mi is így kezdtük. :wink:

Timi, jó vétel.
dmaggie

Maggie: nem gond h a ma nem jó csak Istvan ma nincs itthon....ezért gondoltam h programot csinálok ... :lol: szólj amikor nektek jó. de, du.

Silka: Te szóltál először h a 22-es szandi érdekelhet. Visszaszólnál ma de-t? Párom Pesten lesz viszi is magával....ha gondolod..De ha nem Akkor Timi is érdeklődött....szóval mivel te szóltál először.... remélem Timi nem haragszol???

folyt köv

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok, most két részletben jövök. Először leírom, hogy mi van velem mostanában, aztán, ha sikerül, visszaolvasok és reagálok.

Szóval az éjszakákkal mostanában újra gondok vannak, de nem azzal, hogy sokszor felriad. Hajnalban olyan ötkor kel, és néha majdnem hét óra, mire visszaalszik. Nem akar kimászni az ágyból, csak forgolódik, keresi a helyét, és közben látszik, hogy álmos. Hát igen, még szép, hiszen 10 körül alszik el :roll:
Én persze igyekszek ekkor fenn lenni, bár nem mindig sikerül. Érdekes, hogy néha elindul, és a lábam környékén önállóan és magától elalszik - ott bezzeg megy neki :lol:
Az egészben csak az a baj, hogy én közben jól felébredek, Gábor hétkor kel, úgyhogy a visszaalvás nekem nem megy. Ma is fenn vagyok hattól :? Ez nem túl jó, mert most már kezdem éjszakázást a nyelvvizsga miatt.
Ez megy kb. két hete. Gondolom, a korral jár :roll:

Most sok változás van a mozgásában. Elkezdett önállóan járni az udvaron (eddig erre csak kézen fogva volt hajlandó), már a szintkülönbségeket is megoldja, és a lépcső tetejére is felmászik. Sőt, az utcában is elsétál a szomszéd kapuig, kukáig vagy autóig. Lehet, ezzel is összefügg a dolog.

A vezetés esetében kisebb gondjaim akadtak a gyorsulással. De ezt a tegnapi nap sikerült rendezni, mivel ki kellett vezetnem egy, a tanpályán kívüli településre :shock: Forgalomban :shock: Ott volt jó hosszú egyenes szakasz, és valahogy ráéreztem a dologra.
Gondolom, lassan csak összeáll a dolog.

Nyelvvizsga (Irina) - nekem ez középfokú lesz. Hát, ennek külön története van. Általánosban ugye, még az orosz nyelv rejtelmeivel ismerkedtünk. Mellett fakultáción elkezdtem angolra meg németre is járni, és a német ment jobban. Aztán gimnáziumban egy olyan tagozatra kerültem, ahol a latin volt a kötelező, így e mellé még egy nyelvet kellett választani, ami esetemben a német lett. Az egyetemen dettó ez volt - törisként a latin adott volt, nyelvvizsgázgatni meg magántanárhoz járni németből kezdtem. Abból el is jutottam egész jó szintre pár év alatt.
Közben persze tudtam, hogy angol nélkül nehéz, meg szinte lehetetlen, így mindig kerestem tanárokat. De ez egy vicc volt, mert mindegyik elköltözött Db-ből vagy hirtelen abbahagyta a magántanítást, mihelyst jártam hozzá pár hónapot :roll: Így most a 4-5. embernél tartok, és úgy látszik, ő lesz a befutó. Hát, elég röhejes, hogy nincs belőle csak alapfokom egyelőre, de hát soha nem késő...

Szép napot mindenkinek, V.

Kép
vindolanda

Felkelt a drága, reakciók később :arrow:

Gica, fülbelövés????

Pedig annyi mindent akartam írni :?
:arrow:

Kép
vindolanda

Kaqk : nekünk jó volna egy 23 -as. Postázni tudod? Elutalom érte a pénzt, ha majd megadod a számlaszámodat :arrow:

Heni
KépKép
heni81

Szép napsütéses napot :)

én olyan hülyeséget álmodtam :)
Panndi álmomban 37 hetes várandós volt,mikor berakott egy új vonalzót amin a 12 hét szerepelt :) s mi ujjongtunk,h. de jó jön a 3. gyerek :)

Niki!
biztos szép rucit találtál Raniának :) majd tegyél képet a kis kapucínerről :)
s ha abbamarad a vérzés akkor megint hazamehetsz? vagy most már végig bent tartanak?

KépKép
viranka

Jo reggelt!

Tegnap akartam irni...: Lehet, hogy lemaradtam, de en ezer eve nem lattam bejelentkezni GRANDAT, MOTIOTOT, U.ERAT.... Jo lenne hallani feloluk.... :roll:

Viranka, hat, igazabol nem tudom, mi lesz. Az az igazsag, hogy ez a verzes ugysem fog mar vegleg leallni, max 2-3 napra. Mar harmadszor kellett visszajonnom 1 honap alatt 2 napi otthon tartozkodas utan. Ez meg jobban megvisel, mintha tartosan itt kene lennem....Szombat ejszaka peldaul 1 orakor kezdtem verezni, fel kellett ebresztenunk a piciket (Apa 5 evese is nalunk volt) be a kocsiba, rohanas a korhazba...orakat tolteni a felvetelen, berakjak a kanult a venamba, ami ezennel harmadszorra sikerult (egyszer el is ajultam..) Akkor ugye a regi jo szobam mar nem volt meg, akkor mindent ujra becuccolni....Szoval annyira megvisel ez engem, hogy csak.... Azt javasolta a korzeti szulesznom, hogy legjobb lenne csak eltavozasra mennem...szerintem is ez a legjobb megoldas...de meg kell varnom, hogy jojjon egy doki, hogy beszeljek vele errol.. :roll:
Vendég

Sziasztok :)

viranka :lol: :lol: :lol: Hááát, azért nem vagyok szupertermékeny, hogy egyszerre hordjak ki egy 37 és egy 12 hetes babát :wink: Szeretnék majd minél hamarabb harmadik vonalzót, de először jöjjön ki Fruzsi :)

Ma voltam CTG-n meg dokinál, Fruzsi egyelőre köszöni, jól érzi magát :)

Aztán vonattal jöttünk haza Zsófival, és az állomásról olyan ügyesen hazasétált (2 km), nagyon büszke vagyok rá :D
Vendég

Silkának a száma nincs a listában vki nem tudja??????????????????

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Gyes elintézve, már csak várnom kell. Szerencsére minden papírt elvittem. Bercó meg jó korán kelt, már alig várta, hogy itthon legyünk, alszik is. Én meg mindjárt megyek az ebédért, meg kell kérnem a szomszédomat, hogy vigyázzon rá. :oops: :lol:

Kaqk, értem. Ha du-n nincs eső?? Látom, Heninek is jó lenne a szandi. Nyugodtan postázd el neki, ő most nehezebben tud kimozdulni, így egyszerűbb lesz neki. Én meg majd keresek Bercónak. Nem gond. :lol: :lol:

Viranka! Olyan jó álmaid vannak. :lol: Egyébként valahol már olvastam ilyesmiről, csak nem ekkora volt a különbség a babák között.

NIki, kitartás, Drága.

Vindo, az éjszakákat megértem teljesen. Bercó most is háromszor kelt, de csak kétszer szopiztattam. Voltam olyan kegyetlen. :oops: Rugó nagyon ügyes és Te is a vezetéssel. Hogy bírsz éjszaka tanulni, nem értem. ?! :roll:

Most ennyi.
dmaggie

maggie: azért bár kis korkülönbségeket szeretnénk továbbra is, lehet, hogy sokkolna a hír, ha kiderülne, hogy szülés után máris 12 hetes terhes vagyok :lol:
Vendég

Panndi: :lol:
Viranka: nem semmi álmaid vannak!
:lol:

Maggie: már intézed a gyest? nekem a tgyás lejárta előtt küldtek papírt azon kellett igényelni a ged-et..most enm így lesz?

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi :lol: :lol: :lol:

Kaqk! Én már elsejétől ismét dolgozom, bár egyelőre a szabadságomat töltöm majd. Az igazi munka szeptemberben kezdődik. Igen, a gyest majd magadnak kell intézni, de ezt majd elmondják szerintem a mh-eden. Ki kell tölteni egy lapot, be kell vinni egy halom iratot.
dmaggie

Sziasztok LÁnyok!

Köszönöm a vudut fülbevalóügyileg, de sajnos csak félsiker volt/van. :(
Az első fülcsit egész nyugodtan tűrte, persze sírdogált, de megnézte magát a szép fülbevalóval, és viszonylag megnyugodott. A második fülcsi belövésénél azonban sajnos elkapta a fejét és így a fülcimpája alsó részébe fúródott. Az volt a baj, hogy nem szólt a csaj, hogy most fog lőni, mint ahogy az elsőnél, és nem fogtuk még erősen a fejét. Úgyhogy most az van, hogy este kivettem a füléből a fülcsit és kb 1 hét múlva, amikor kicsit helyrejön a füle akkor újból megyünk. Sajnálom szegényt, de azért délután már mindenkinek mutogatta, h milyen szép fülbevalója van. Gergő pedig kontározott, h az egyik "lecsúszott".

Szóval Silka!
Nem kell elrettenni, csak hívd fel a fülbelövős figyelmét, h szóljon, ha lő és fogni kell a fejét!!!!

Vindo!
Hát nem lehet egyszerű az éjszaka most Rugóval csodállak, h éjszaka tudsz tanulni! Örülök, h a vezetés jól megy!

Kaqk!
Nagyon ügyesen csináltátok a cumit. Sajnos nálunk ez nehezebb lesz azt hiszem.

Niki!
Igen, talán az eltávozásos megegyezés lenne a legjobb. Remélem sikerül ezt lebeszélned a dokikkal.

Viranka!
Micsoda álmok! Sokat vacsiztál? :wink:
És olvastam ám az ikresben, h zugolvasgatsz. :wink:

Maggie!
Hűha, szóval máj 1-től már szabin vagy?

Timi!
Jó a kocsi!

Irina!
Gergő meg tavaly nem szeretett hintázni, most meg ki sem lehet szedni belőle...

Kaqk!
itt is van HD. Ezek szerint jó véleménnyel vagy róla. Én is gondolkodtam rajta, csak tényleg húzós. 2 gyerekkel meg főleg. Otthon szoktál Emmával angolul beszélni? Vagy énekelgetni neki?

Most mennem kell
Gica

Kép
gica1

Sziasztok, ide is értem.

Gica - hogy vagytok?

Ktimi - hú, ez jó kis kocsi :wink:

Kaqk - akkor Ti ebben a bilizésben nagyon profik vagytok :shock: Én is lassan veszek majd egyet, a baj csak az, hogy Rugó nem ül meg a hátsóján...

Maggie - micsoda képek :D Aranyosak a gyerkőcök :wink:

Viranka - nagyon ügyes vagy, megy ez Neked, mint a karikacsapás 8) Egy háziférfi nekem is elkelne a házban :roll:

Heni - hogy vannak a gyerekek? És Áron popsija javulgat? Rugónak is volt ilyen, kenegettük...
Szépek vagytok!

Niki - miket shoppingoltál magadnak? Terhes rucikat, vagy már készülsz a későbbiekre? Remélem, ez az eltávozásos dolog megoldható...

Ágica - pukli :( Jaj, ez rosszul hangzik...

Panndi - hú, jól belehúztál akkor a gyermekvállalásba :lol:

Kérdések
- kezdődött a héten az allergia-szezonom. A háziorvos szerint szoptatás mellett ne szedjek rá semmit. Nektek van valami ötletetek erre a problémára???

- lányok, akinek max. gyed-en volt, az mennyi pénzt kapott a tavalyi év során? Össze kellene számolni az adóbevallás miatt, de az olyan sok idő... Nem tudja valaki?

Köszönöm előre is, ha valaki kiokosít ezekben a témákban.

MInden jót nektek, lépek tanulni :arrow:

Kép
vindolanda

Gica: van tesó kedvezmény is..persze nem olyan sok..és kicsit kedvezőbb a 2 tananyag is.. :(
igen szoktam beszélni is énekelni is amit ott hallottunk és nagyon szereti vigyorog és mutatja amit kell....annyira tetszik nek..vagy nem tudom..de vigyorog ezerrel!! :lol: :lol: :lol: és próbálja mondani ő is..na hát most aztán leszünk bajban hogy megértsük..

Maggie: értem. gondolom a gyed lejárta előtt kell intézni, majd szólok a könyvelőnkenk ..saját vállalkozásból jöttem el! Heninek írtam meglátjuk..a szandit..de anélkül is talizhatunk ha gondolod :wink:

Vindo: ügyes vagy nagyon vezetésügyileg..gyakorolás..ez a lényege!! :lol: és Hajrá nyelvvizsga!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó,

Kaqk, Neked akartam írni (de aztán látom, h kerestél is úgyhogy gyorsan): nagyjából sikerült lemérni Lizi lábát, hát, sajnos nagy a 22-es, úgyhogy részemről átengedem a következőnek.
Úgy sajnálom, mert nagyon arik a cipők. Ahogy látom egyébként pont 21-es a méretünk, mert a 20-as meg már kicsi. 21-es nincs, ugye?

Most olvasok tovább :wink:

silka
silka

Haliho....

Pont jott a doki, mikor egy szuper next kerteszgatyara licitaltam....jol le is csusztam rola.. :evil:

Eltavozasos dolog nem jott be, azt mondta, hogy olyan sok het van meg vissza (remelem..), hogy ha nem verzek menjek csak haza...(aztan johetek vissza 2 nap mulva... :evil: ) Na, mindegy..szoval lehet, hogy holnap hazamehetek, csak az a baj, hogy ha a torturara gondolok, ami a visszajovetellel jar....rosszul vagyok.. :(

Vindo, tenyleg ugyes vagy, nagyon jol fog menni a vezetes, abban biztos vagyok, es amennyire ismerlek, a nyelvvizsgad is tokeletes lesz! :D Sajnalom a nehez ejszakakat, nem lehet igy konnyu a tanulas...nekem mindket lanyommal nagy szerencsem volt, vegigalusszak az ejszakat az elejetol, nem tudom, hogy en sokaig tudnam-e toleralni az ellenkezojet... :roll: Mondjuk, ha en tudnam is, apa biztos nem...elegge szigoru es kovetkezetes a dragam... :roll: Szoval, nem tudom, ez a szerencs folytatodik-e ezzel a kislegennyel.... :?
Nem kismamaruhakat vettem, mert semmi ertelme...az elkovetkezo heteket fekve kell toltenem, friss levegot csak akkor szivok, ha hazamegyek a korhazbol, meg ha vissza jovok... :?

Kaqk, tok jo, hogy elvezte Emma az angolorat...Rania most rohamosan elkezdett beszelni, mert en nem vagyok ott, es nem hall mast, csak angolt... :?
Vendég

Gica,
gratulálok a félsikerhez! :wink: Szegény Zsuzska, mehettek mégegyszer. Viszont örülök, h nagy balhé nem volt. Engem eddig mindenki olyanokkal riogatott, h a gyerek elmenekült az első lyukasztás után. Most már tényleg rászánjuk magunkat mi is. :wink:

Szegény Petra! Nálunk is van minimum napi 1 pukli/horzsolás. Sajnos ez egy ilyen időszak. :cry: Azért a betontól én is frászt kaptam volna...

Lányok, GYES-t egyáltalán fogunk még kapni? Mennyi lehet a Bajnai program átfutási ideje? Én azt hallottam, h nyárra keresztül akarják vinni a dolgokat. Ha ez sikerül, akkor nem lesz GYES... :cry:

silka
silka

Mondja, hogy piiiiiiz (please) meg sorry, olyan edes.... :D En meg csak lesek, mikor bejonnek, naprol napra annyit valtozik es fejlodik..amikor allandoan vele voltam, nem tunt ennyire fel..
Vendég

Silka: sajna 21 nincs..vagyis 1 van de az az Emmáé lesz.. :lol: :oops:
tényleg a te számod nincs benne a telefonlistában!

Niki: nagyon ügyes kiscsajod van! :lol:

Gyes: hát igen, lehet már nem is fogunk kapni.. :(

KépKép
kaqk
Debrecen

KépKép
kaqk
Debrecen

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Délelőtt vendégségben voltunk a barátnőméknél.

Szelinek az utóbbi hetekben (2-3 napja már nem) vettem tejszeletet, és már szinte egyáltalán nem ebédelt meg vacsorázott rendes kaját... :? Így leálltunk a tejszelettel. Meg rájöttem, hogy Szeli reggel nem éhes, megiszik max fél deci szójatejet, harap két falat párizsit, és ennyi. Aztán tízóraira kap 1 almát, azt elrágcsálja, így viszont szépen eszik ebédet (általában alvás után)! :) Délután gyümölcsös joghurt (tegnap megevett másfél pohárral), vacsorára eszik, amit én vagy az apja. Így visszaállt a rend! :D

Silka! Én is fetrengtem gyerekkoromban a főúton (hiszti), és beszóltak anyukámnak, hogy szeretni kell azt a gyereket... :lol:

Kaqk! Szeli a múltkor simán motorozott szoknyában, nem volt gond! Emmának sem lenne akadály! :lol:

Bilizés: Szeli érti, hogy mire való, ha ráül, mondom, hogy pisiljen, már csurgat is, meg nyom ezerrel, jönnek a pukik :lol:, de nem biztos, hogy épp akkor kell kakilnia... A múltkor fél órát pucér fenékkel rohangált, aztán már elkezdett tüsszögni, azért azt se akarom, hogy megfázzon... :? Úgyhogy mi nem nagyon bilizünk még, úgy döntöttem, csak fürdés előtt pisi, aztán a kakilás meg úgyis adja magát, ha már szól, hogy kell neki. Ugye??? :roll:

Maggie! Nagyon jók a lovaglós képek!!! :D Bercó és Johanna szépségesek!

na, elküldöm, mert nem nagyon hagy... ezt is tegnap óta írom...

Kép

Kép
regcsiken14

na triplázott.. :oops: :oops:
ma olyan gáz az oldal!!! vagy a gépünkben a hiba??

Regi: Emma is tud szoknyában is motorozni..de azért mégiscsak kényelmesebb nadrágban :lol:
nagyon jókat játszik szoknyában ha vendégségben vagyunk..sosem zavarta.

Bilizés: nekünk az ébredések utáni rácsücs jön be...90%ban száraz pelussal ébred már egy fél éve kb.. :lol: Reggel is..ha ébredés után hamar 5-10 perc ráülhet a kiswc-re.

KépKép
kaqk
Debrecen

Nyugi lányok, minket még nem értint a GYES, a hatályba lépést követő 300 nap múlva született gyerekeket illetve szüleiket érinti először. Szóval még a most született kistesóknál is hátradőlhetünk :)
Vendég

Panndi: értem :lol: Viszont akkor a mi 2. gyerkőcünk pont bele fog esni :cry: .....majd szeptember körül tervezzük az összehozást.
Kicsi lányom ma s belehúzott..3 órája alszik..Reggel 6:15 kor kelt reggelizett majd 7 kor mély álomba merült köztünk..addig forgolódott.....8 kor ébredt mikor át akartam vinni az ágyába..mert hívott a természet egyedül nem lehet hagyni a nagyágyon..mert amilyneket fordul...és pont széllen volt... :( Jó fárat lehetett.

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát igen, náluk már esélyes az új rendszer :?

Ma Zsófi napirendje is borult, hatkor kelt fél nyolc helyett, mert mentünk CTG-re, aztán ugye hazavonatoztunk, plusz a két km-s séta, ahogy hazaértünk, átöltöztettem, tisztába tettem, és uténa el is aludt, viszont csak egy órát aludt a szokásos kettő-három helyett :? Aztán ebédelt, most kis kómás :)
Vendég

Kaqk, szerintem megerne elobb osszehozni a kistestvert...nagyon sok idot nyernel, amit pluszban vele tolthetsz.... :roll: Azert nagyon sokat szamit, nem egy-ket honaprol van szo.... :?
Vendég

Sziasztok,

ma voltunk első nap magunk, hát jobb volt mint apával :wink: 1 gyerekkel kevesebb 8)

Áron popója és szeme javul, de Péter hasa továbbra is megy :evil: nem tudom elképzelni sem, hogy mi okozza. Felfázástól is mehet a has nem? és nem kellenek más mellékhatások? passz

A kicsi is nehezen emészt, sokat nyög, aztán meg csak egy nagy robbanást hallunk. Jaj de nem szeretném, ha hasifájós lenne.

Csajok, hogy jó szoptatni, egy vagy két mellből??? Lehet az a gond, hogy túl sokat kap egyszerre, lehet kevesebb jobb volna, csak gyakrabban. Érdekes, hogy 2. gyereknél még ilyen kérdéseim vannak :roll: annyira jól akarnám csinálni...

Kaqk ha nem akarsz visszamenni dolgozni, akkor még most kellene elgondolkodni a kistesó témán, mert Gordon bekeményit. Jaj mi lesz itt :roll:

Heni
KépKép
heni81

2. gyerek: kisebb gazadsági válság van nálunk...vagy nagyobb???? mindegy..reméljük szeptemberre megoldódik/jobb lesz...meg kb3 évet szeretnénk a két gyerek között....
Szóval ha szeptemberre alakul a helyzetünk..munka, lakás....akkor vágunk bele.......hát Bajnai :( ....ez van. :( ...de nem tőle tesszük függővé a gyereket....most semmiképpen nem tudnánk vállalni... :cry:

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk persze ezt nektek kell tudni, hogy mi az ami belefér, és mi az ami nem.

Pár kép:

Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Heni, jaj, de csucs kepek!!!!!!! Teljesen meg vagyok hatodva, elerzekenyultem!! :oops:
Szerintem Aron baba mas, mint Peterke, nekem nem hasonlitanak nagyon...
Vendég

Helló, Lányok!

Maggie: örülök és huh, megkönnyebbültem :-), bár azért próbálom visszafogni magam humorilag egy kicsit... szeretek erősen fogalmazni, és az nem mindig előnyös...
Azért nem lesz semmi szeptembertől 3 gyerekes anyukaként dolgoznod + tanulnod....

Vindo: remélem, nem volt baj, hogy a nyelvvizsgára rákérdeztem. Én elakadtam némileg az angoltanulásban, azért volt a kérdés. Én is a középfokút csináltam meg a phd-hoz, de azóta csak a szakmai szövegértésem javult, ha egyáltalán, a többi meg épül vissza. Amúgy a sztorink hasonló, én is németes voltam, angolul az egyetemen kezdtem el tanulni, és aztán sok pénz és idő volt, mire eljutottam a középfokig. A felsőfokhoz szerintem állandó célnyelvi környezet kéne, arra meg most nincs mód. (Amúgy origóztam, ahhoz a Blackbird könyv és a Kis angol nyelvtan szuper volt, direkt ahhoz a vizsgához készítették őket.)
Sajnálom az éjszakáitokat nagyon... ez így rettentő kimerítő lehet.
Nem is tudom, mit tennék, talán megpróbálnám a kicsit átállítani a korábbi fekvésre és este dolgozni (mint most van nálunk), vagy hajnalban dolgozni (mint a barátnőm csinálja a 2 évese mellett). Mondjuk egyik sem ideális.

folytköv., ezt elküldöm, hogy el ne szálljon.

Kép
Kép
irina

Helló, Lányok!

Maggie: örülök és huh, megkönnyebbültem :-), bár azért próbálom visszafogni magam humorilag egy kicsit... szeretek erősen fogalmazni, és az nem mindig előnyös...
Azért nem lesz semmi szeptembertől 3 gyerekes anyukaként dolgoznod + tanulnod....

Vindo: remélem, nem volt baj, hogy a nyelvvizsgára rákérdeztem. Én elakadtam némileg az angoltanulásban, azért volt a kérdés. Én is a középfokút csináltam meg a phd-hoz, de azóta csak a szakmai szövegértésem javult, ha egyáltalán, a többi meg épül vissza. Amúgy a sztorink hasonló, én is németes voltam, angolul az egyetemen kezdtem el tanulni, és aztán sok pénz és idő volt, mire eljutottam a középfokig. A felsőfokhoz szerintem állandó célnyelvi környezet kéne, arra meg most nincs mód. (Amúgy origóztam, ahhoz a Blackbird könyv és a Kis angol nyelvtan szuper volt, direkt ahhoz a vizsgához készítették őket.)
Sajnálom az éjszakáitokat nagyon... ez így rettentő kimerítő lehet.
Nem is tudom, mit tennék, talán megpróbálnám a kicsit átállítani a korábbi fekvésre és este dolgozni (mint most van nálunk), vagy hajnalban dolgozni (mint a barátnőm csinálja a 2 évese mellett). Mondjuk egyik sem ideális.

folytköv., ezt elküldöm, hogy el ne szálljon.

Kép
Kép
irina

Bocsánat, valami debug mode felirat jött elő és az eredmény: 2x ugyanaz :evil:

Gica: sajnálom a fülecskeügyet. Azért a gyerekekre nagyon kéne a fülbelövőknek figyelniük. Én a szurinál tartok mindig attól, hogy a nagy birkózásban a tű rossz helyre megy vagy eltörik... :shock:

Niki: hát nagyon sajnálom, hogy nem engedik, hogy a kórházban állandó helyed legyen, ez azért olyan piszokság. :evil: De ne idegesítsd magad ezzel, ha lehet.

Heni: elolvadtam ezektől a képektől, de főleg az utolsótól (ami az avatarodon is van)... tündércukrok vagytok!

Hát ez a gyes-dolog kemény lesz. És milyen roppant igazságtalan a most babát tervezőkkel... Fájni fog? De kiknek? Kisgyerekeseknek (további gyereket akaróknak), nyugdíjasoknak, közalkalmazottaknak, első lakást venni akaróknak. Ebből a négyből én speciel 3-ba pont bele is esem. Triplán szívok.

Puszi mindenkinek, futok fürödni.

Kép
Kép
irina

Sziasztok, csak bejöttem jó éjszakát kívánni.
Olvastam, de reagálni holnap fogok.

Megyek én is aludni, a többiek már vagy két órája kidőltek 8)

Szép éjszakát mindenkinek. V.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Jaj mi már 5 óta felvagyunk :evil: Péterke úgy döntött 5kor, hogy reggel van, kelni kell. Próbáltuk visszaaltatni de nem ment. 6 óta meséket néz :shock:

Nem volt még ma kakija, hátha megállt a hasmars :D jaj de jó volna, mert a popója is pirjadt a sok produkciótól.

Áron baba továbbra is nem szopik éjszaka, napközben szépen megy már neki, de éjjel nem hajlandó. Üvölt a cicitől és csak rázza a fejét. :evil: 23 kor még elfogadta, de már 2 kor nem.

Niki a most nem hasonlitanak egyáltalán szerintem sem, de csecsemőnek Péterke is ilyen volt, csak pufókabb volt bőven:-)

Irina esetleg még a Gordon program előtt egy kistesó???? én megmondom neked, hogy nálunk is eléggé problémás volt Péterke, de mára szuper gyerek lett belőle:-) olyan kis értelmes, mindent meg lehet vele beszélni, megért már mindent és kis türelmes:-)
Féltem, hogy hogy fogok birni a két picurral, de ami a hozzászólásaim számán is láccik, nem szakadok meg.

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Vera! Látod, milyen ügyes vagy!!! :)

Gica! Hogy ment a füllyukasztás???
Jaj, most olvasom... :( Nekem van is egy ilyen parám, hogy nem tudnánk tartani Szeli fejét, ezért se mertem még bevállalni... Majd ha nagyon lesz, és ő szeretné.

KTimi! Tuti a babakocsi!!! :) Hány kilós?

Vindo! Szerintem simán lehet a koránkelés-nehezen visszaalvás a mozgásfejlődéstől! Fogtok még sokáig aludni! ;)

Ma próbálok kicsit takarítgatni, amennyire Szeli engedi, ráadásul sos vasalnom is kell, azt majd amikor alszik... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Heni, ügyes is vagy ám, hogy ilyen aktívan fórumozol :!: Csodálunk is Téged :wink: Szépek vagytok a képeken. Áron vonásait én is másnak látom :roll:

Irina, hát ekkor ezzel az angollal egyformán állunk :wink: A szakmai szövegek olvasása az tényleg más dolog, de hát egy nyelvvizsgán nem azt kérik :wink:

Kaqk - sajnálom az anyagi problémákat. Életed párja hogyan áll munka-fronton? Van már eredménye a múltkori többfordulós pályázatnak?

Gica - jaj, szegény gyerek :?
Rugó unokatesójának a fülét most, négy évesen lőtték ki. Neki annyira rossz volt az első, hogy egy hónapig egy fülbevalóval szaladgált... De arra az egyre nagyon büszke volt.
Az enyémet babakoromban lyukasztották, állítólag nagyon sírtam. És az egyik fülemen a lyuk egy árnyalattal lentebb is van.
MOndjuk az én fülemen elég nehéz is dolgozni, nagyon kicsi és szinte nincsen fülcimpám.

Rólunk - Rugó ma éjjel kivételesen jó gyerek volt. Egyszer kelt éjszaka, meg reggel felé, mikor Gábor fellármázott mind a kettőnket. Akkor viszont szopott, így most újra alszik.

Mindjárt elolvasom az előző oldalt is, hogy kell-e reagálni még valamire.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Ja, vasalás.
Három-négy hetenként összekapom magamat, és mindent kivasalok. Már megint felhalmozódott a ruha, egy szekrény tele van vele.

De most más irányú teendőim vannak, így hanyagolom :wink:

Gábor viszont először az életében reggelente szorgalmasan vasalja az aznapi ingjeit - én pakolom el a deszkát.

Az eredményt szerencsére nem látom, bár reggelente a hangzavarra felkelünk.

Hiába na, fejlődni sose késő :lol:

Kép
vindolanda

Niki - jaj, ez a magyar nyelv olyan szívszorító lehet :? De ha hazamész, minden visszarendeződik majd :wink:

Hát az ébredős gyereket akaratos természettel párosulva csak tolerálni lehet, mivel mást úgy sem tudsz csinálni. Nem mondhatod meg neki, hogy na, akkor most visszaalszol vagy éjszaka nem kelsz fel sírva.
Ha meg úgy hagyod, fulladásig sír és olyan sokáig, hogy ti lesztek kialvatlanok, plusz megszakad a szíved a látványtól :wink:
Amúgy így is lehet élni, valamilyen szinten hozzászokik az ember.
És majd nagyon boldog leszek, ha egyszer átalussza az éjszakát
8)

Gyermekvállalás: hát, mi még későbbre tervezünk testvért. Egyelőre ugye egy szobában élünk, de hétvégén már ássuk amúgy az alapot. Nekem viszont soha nem voltak csak féléves meg eseti szerződéseim doktori ösztöndíjjal kiegészítve, így nagyon szeretnék már rendesen dolgozni is valahol :roll: Úgy hogy egy öt év korkülönbséggel biztos számolunk szerintem.
Meg először az alvása rendeződjön Rugónak :roll: Olyan kis problémás lélek.
Gábort nem zavarná, ha nem lenne több gyerekünk, én viszont szeretnék, mert nekem két testvérem is van, és az gyermekkoromban jó volt. Na, majd meglátjuk. Szerintem pár év múlva esélyes csak a dolog.

Na, most ennyi jutott eszembe.
Mintha Hörcsög sem jelentkezett volna be egy ideje, meg talán Móni sem tegnap :roll:

Kép
vindolanda

És Dettyk meg Tünde sem.
Pedig termelem itt nekik az olvasnivalót :lol:

Tényleg nem írogatok magamban :arrow:

Kép
vindolanda

Jo reggelt!

Vindo, orulok, hogy jo volt az ejszakatok! Visszall a rend, aztan hajra angol! :D

Felebresztettek hajnalban, olyan zajongas volt a folyoson... :evil: Este bezzeg az utolso szuleszno vizit majdnem 11-kor volt! Lehetetlen a korhazban egy jot piheni! :evil:
Vendég

Panndi, mizujs Fruzsival? Nem keszulodik meg?? :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?