Hát várd meg hogy a holnapi tablett aután jön e belőle valami. ha gilisztás azt észre fogod venni,a kakijában mászkálnak ugynais. Borinak szép nagy, hosszú gilisztái voltak
, de pl a német juhászunknak rövidek, lényeg hogy viszgáld meg a kutya kakiját tabletta után, ha pl délután kapja akkro másnap reggel körül. és ha nem mozog benne semmi akkro nincs baj. ha mégis, akkor
, de reméljük mindne rendben. Mi Borit elég rossz helyről vettük, ő még bolhás is volt.
Azt sajna nem tudom hogy ha gyerek elkapj akkro mik a tünetek, szerencsére ilyen nálunk még nem volt, sőt , azóta gilisztás s em volt Bori, 3 havonta kapja a bogyót. Oltással arra készüljetek hoyg most jó ideig 2 hetente oltás, addig jobb ah nem nagyon találkozik pl macskával, sose tudni, a macskák sokszor parvo hordozók.
Főleg a fajtiszat ksikuytákra érdmees vigyázni, merz ők elég kényesek. Bár a puli elég ősi fajta, nem egy túltenyésztett
Urszila!
Nekem azért nem tűnik fel a dolog mert én havonta úgyis járok állatorvoshoz Borival, mert a bűzmirigye egyáltalán nem ürül magától és mindíg nyomatni kell, különben begyullad
Így simán elkérem a tablettát. Én még állatboltban nem is próbálkoztam egyébként ilyennel. Anyósoméknál vidéken egyébként csak évenet féregtelenítenek, amikro a veszettség oltás van, akkro adja az állatorvos, és hát elég nekik, mert a mi kutyánkat si mindíg levisszük oda és nyalják egymást a többi kuytával és még sose kapott el semmit, csak hát én akkor s emerem megkockáztatni hogy 3 hónapnál ritkábban kapja.
manó

És ma 1 évesen: