2004.04.30 19:21
2004.04.30 19:53
és nagyon csini is!
kezdődik előröl.
2004.04.30 19:57
2004.04.30 19:59
Vagy nem? Vajon mit látott Daniban? 2004.04.30 20:43

. Amúgy nagyon virgonckodik. 
Aztán ordított, mint akit nyúznak

nlc-n most pont ez a téma, de nincs hangulatom végigolvasni.
Akkor javul

2004.04.30 21:12
: A tejet nem minden kuyta bírja, legalábbis a mieink nem nagyons zertik. Szerintem egy 7 hetesnek ez már nem elég jó tápanyagban. Az én kutyán sose ette meg azokat a nagy dobozos kuyta eledeleket, pl pedigree,darling egyszerűen utálta és most sem eszi meg. A páriszi sem volt akedvence. Amit ő megevtt az a csirke hús

Ezen növögetett egészen 2003 szeptemberig. Előre hozzátezsem ez nem jó, mert ugye neki sem csak húsra van szüksége hanem sokmindne másra is. De hiába vettünk neki más nem kellett. Ezért én adtam neki naponat vitamint meg kálciumot. meg néha zöldséget, azt nyersen ette
meg tettünk elé száraztápot, amiből sokat sosem evett, d eazért lassan elfogyott belőle. A változás a műtétjénál volt, valami miatt akkor megváltozott az ízlése és azóta elfogadja azokat a jobb minőségű kis edényes kuty atápokat (pl cezar, vagy a rossmann saját márkája). Ez így sokkal egészségesebb neki úgyhogy nagyon örülünk, na meg nekünk is egyszerűbb.
2004.04.30 21:18
Mondjuk mi is a 10. kerületben lakunk, d eazt hittem csak a mi részünkön sok a kínai, mert közel a kőbányai piac. A bólcsiban is vannak, egy csoportban kb 2-3 kínai kisgyerek van. Mondjuk ránk eddig max mosolyogtak, igazából nem ismerem őket, de eddig már 3-an mesélték egymástól függetlenül (védőnő, bölcsis gondozónő, alattunk lakó) hogy nagyon ksozosak, hát nem tudom.
2004.04.30 21:24
Képek
Roni is jól közlekedik benne és a játszótéri "motorlopás" is ismerős
Persze menni nem tud vele, és rögtön leszáll ha ráültetem.
Kinőheti, ugye? Drukk!
Bár az "asztalmérce" nálunk is mást mutat.
Jobbulást neki! 2004.04.30 21:39
Daninál is egyre durvább a helyzet. Te mivel kened? KAptunk egy kenceficét, csak nem igazán használ, mert ugye a baj belülről jön.
Én sajna itthon
2004.04.30 22:08
2004.05.01 18:16
2004.05.01 18:37
, és pont a zuhé előtt szálltunk be az autóba, úgyhogy mi sem áztunk el szerencsére. Nagyon szép idő volt ma.
2004.05.01 22:13
2004.05.01 22:34
Doboz legohoz gratula! 

JA, es a lakaseladas is egy jo hir!
Szellemkinaino..huhh...tenyleg felelmetes ..
...bar lehet, hogy azt mutatta, hogy a kisfiadbol hatalmas ember lesz! 

Zsebi valogatossaga....hmmm....ismerem ezt az erzest...

Masnap mar nem jottetek jatszoterezni
, pedig jo sokaig maradtunk, hatha megerkeztek.
De vettem valami bio hangyairtot is, gyerekekre veszelytelen, de vegul nem volt ra szukseg.
A TSH erteked mit mutat? Most alulmukodsz vagy meg tul? Es a cukrod miatt mi a helyzet?
, o vigyazott ZSombira, mi meg leleptunk Apajaval este.
A Hosok teren voltunk f1-ig, utana meg hajnali 2-ig a Millenarison. Olyan jooooooooo volt kicsit kikapcsolni. 

MA anyukamat hazavittuk, felkoszontottuk Anyak napja alkalmabol, aztan visszajottunk BP-re, a rakparton maszkaltunk addig, amig zuhogni nem kezdett az eso. Egy darabig az Erzsebet hid alatt dekkoltunk, aztan futottunk egyet az esoben.
Este meg meglatogattuk anyospajtast is, ot is felkoszontottuk, es este 8-ra sikerult is hazaerni.
Es a baratoknak is bevallottuk Maszatkat ezalatt a ket nap alatt (majdnem mindenkivel sikerult talalkoznunk). Most fel vagyok dobódva!
2004.05.01 22:49
Én nagyon be tudok parázni az ilyen dolgoktól.
Csak aztán elmentünk Vácra. Az eső meg csak rohant utánunk, de mi is elértük a kocsit! 2004.05.02 02:32
, hat nagyon nem irigyellek benneteket.
. Pentekrol-mara ugyanez csak Jucussal, szinten ketoldali fulgyuszi
. Persze mindketten antibogyot kaptak.
.
2004.05.02 08:02
Tegnap itt a környéken sétálgattunk családilag, ami nagy szó, mert Jani állandóan dolgozik. 2004.05.02 10:53

2004.05.02 14:24
2004.05.02 16:56
Réka
Nagyon jó, igaz 19 éves, de csak 85000 km van benne, mert csak amolyan tartalék kocsinak használták. Egyetlen gondja, hogy nincsen rajta műszaki. Úgyhogy amíg nem tudjuk átiratni, meg levizsgáztatni, addig csak az ablakból csodálhatjuk
2004.05.02 17:16
de ennél nagyobb baja sose legyen. Én is minden sz.re allergiás vagyok, és azért itt vagyok
Félek, hogy kics Abigél ekcémája is vmi ilyenre utal.
Kicsit le vagyok lombozva, egyelőre sikerül saját reggeli termésből pótolni - de még csak két hónapos. 2004.05.02 19:59
Jobbulást!
Igazán jó volt, szép idő, jó levegő, zöld... 2004.05.02 20:14
)
2004.05.02 20:15
Magamfajta kistesó után sóvárgó dagi fogyókúrázónak olyan keserédes olvasni a boldog sorokat
Persze gratula meg minden, és tudod, mit? Inkább írd le, legalább emlékeztetsz, miért koplalok 1 hónapja (-7 kiló, de még van legalább 10
)
És már 1 éves is
Boldog szülinapot!
Viszont pöttyök
) legalább ezekre mondhatom apának (aki szerint a cuccok 2/3-a felesleges, igaza van
) hogy: megérte, nem lehetett otthagyni!!
)
Azért ennél lehet icipicit nagyobb
.
de mindenáron fel akar állni, néha sikerül is neki, ha megtalálja a lakás megfelelő, támasztékokkal rendelkező pontjait
2004.05.02 21:21
! 
Bár a tavaji év embere kissé kárpótol
Dagimadarad miatt meg aggódj, ha szereted a teljesen felesleges dolgokat
!
Tegnap végre velem úszott, bár végig apát kereste... (A keresett személy hozzáfűznivalója: hát igen, ló után a szamár
). Aztán csúszdáztak, asszem lesz sikere a csuszis medencének a nyáron
. Ma nagyiztak, mi meg a lóval
kiganajoltuk a tanyát, bár mondhatom úgyis, hogy felkészültünk a szezonra ohh
ÉS anyáknapjára kaptam gyönyörűséges korallvirágot kétoldalas puszival
2004.05.02 22:47
Fura, mert annyira ereztem, mar napokkal korabban...
). Most lenne itt a mensi ideje, es en barnasozok.
Most nemtom, mi van. Merjek orulni, vagy ne? Mert ugye van, aki elso alkalommal meg normalisan menstrual. De azt is tudom, hogy ez progeszteronhianyra is utalhat. Pihenni lehetetlen, itt van ugye Petra, es itt van a koltozkodes. Ma pl. tapetaztunk, egesz nap. (Gyerekszobat, szep lett.
) Biztos van, aki meg emlekszik, hogy en Petraval is trutyiztam idonkent, de az sokkal kesobb kezdodott, es mennyisegre is kevesebb volt. Le vagyok torve egy kicsit, nem szeretnem, ha megis megjonne, vagy ha elvetelnek, de agyonaggodni sem szeretnem magam olyanok miatt, hogy most akkor fel merjem-e emelni Petrat, vagy ne.
)
: 2004.05.02 23:55

2004.05.03 06:20
2004.05.03 06:58

2004.05.03 07:19
. De egy hét szigorú fekvés volt a recept és egy hét light fekvés, azaz akkor már felkelhettem az első napokban 10-10 percre, majd fokozatosan tovább és tovább.
!
, hanem egy kicsit több... Egybeesett az Anyák napjával, de nem kaptam virágot
. Pedig úúúgy vágytam rá. Na, mindegy, ez van. Így egy kicsit szomorú voltam tegnap, meg a férjem is bevállalt egy munkát estére, Ő is elment itthonról, a nagymamám azt fejtegette délután, hogy mennyire kövér vagyok, nem kéne annyit ennem (megjegyzem most fogytam 8 kilót és egyáltalán nem eszek sokat), ne vegyek fel olyan pólót, amiben látszik a testem, hanem csak bő dolgokat hordjak, mert a kövéreknek nem szabad magát mutogatni. Na, jó kis szülinap, mi?!? 2004.05.03 07:23
. 2004.05.03 08:37
Gyerekeim 2/3-ra a metró tette a legnagyobb benyomást, direkt családi jegyet vettünk, és kiközlekedték magukat az apjukkal, míg mi Julkával sétálgattunk a Váci utcában.
utólag is boldog szülinapot Kukacnak és Daninak!
Nagy drukk! Sokat nem tehetsz, kisgyerekkel a pihenés kizárva. Különben is-utánanéztem szakmai oldalakon anno, Julka előtti vetélésemkor-koraterhességben nem számít a pihenés-még a Kismama is ezt írta 1x. A dokim szerint progipótlás sem kell általában a természetes teherbeeséseknél, l. pl a brit, amerikai nőgyógyászati szakkollégium állásfoglalását is. (Lelkifurdim volt a vetélés miatt, meg hátha a dokim csinált rosszul valamit, ezért ástam bele magam a témába) 2004.05.03 08:46
<!--attachment: r_zsacsokor1-80288.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*25.6*vir%e1gcsokor*r%f3zsacsokor1%2ebmp --><center><pre>2004.05.03 09:01
Aztan jobban megneztem
.
.
Miert kell levenni a kad szelerol a csovet amikor apa zuhanyozik 

! 2004.05.03 09:26
(Lásd a profilom.) Talán az sem árt, ha dokihoz mész.
KItartás a fogyóhoz, talán nem a nagymamád ízlése mérvadó.
de ezek után csak f8-kor ébredt föl
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|