A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Hát úgy tűnik, hogy abba kell hagynunk az "idegen anyatejcsi" fogyasztását. Mostmár tuti, hogy Bencének attól fáj a pocakja. 3 napig nagyon sírós hasfájóós volt, attóla naptól kezdve, hogy elkezdte kapn ia tejet. Aztán tegnap direkt em adtam neki, hogy megnézzem mi történik. Tegnap egész nap jól volt, nem fájt a pocak. Ma délelőtt az enyámet kapta, fél 1-kor kapott a másikból, és megint ugyanaz a hatás, sírás ,tekergés durrogás... :cry: Szerintem a lány szoptatós teát ihat, majd megkérdezem tőle, de azt Bence nem bírja, nekem is abba kellett hagynom..
itt dilemmáztam egész du., hogy mivel teszek jobbat a gyereknek.. Adjam neki a tejet, mert az fontos, és nézzem szenvedni utána, vagy inkább kapjon kevesebb tejet, de jól érzi magát.. Hát én az utóbbit választottam, nem bírom nézni, ahogy szenved... :cry: Ti mit tennétek??

Kép
Kép
Kép
mágnes

köszi szépen!!!De ugye nem baj, hogy feltettem? :oops:

Kép
moffli82

mágnes: én nem adnám! Jók ezek a mai tápok és ha mellé kap egy kis anyatejet is, nem hiszem, hogy gond lenne. Többen etetjük így babóinkat. Írtam Neked pü-t.
magdolnasz

MÁgi, én is leállnék a kapott tejről. A "csak az anyatejben van" védelmet megkapja tőled, a te tejedből akkor is, ha nem csak azt eszik. Tápanyag stb. bőven van a tápszerben is. Tuti nem lesz semmi hátránya, ha nem kapja az idegen tejet.
kisbogacs

Moffli, ne csináld, mért lenne baj? mindannyian imádunk dicsekedni a gyerkőceinkkel, nem lógsz ki a sorból! :D

Noémi tündéri! (nekem egyre jobban tetszik Noémi neve...)
kisbogacs

mágnes:szerintem is inkább tápi és a te tejed!!!Mindenkinek jobb ez így, szerintem!

Kép
moffli82

Remélem Katuska sikerrel járt a fogászaton... :roll:
kisbogacs

Én is remélem. Iszonyat, mikor végre ráveszi magát az ember, hogy elmegy dokihoz, pedig az sem könnyű. Erre nem 1szer, hanem 2szer is elküldik. És nagyon car a fogfájás....Jobb minél előbb túllenni rajt.

Kép
moffli82

moffli:
a harmadik képen nagyon huncutul néz Noémi :)

köszi lányok, nem baj, ha valakinek más a véleménye, szívesen veszem azt is, tényleg nem tudom jól döntök-e... Úgy örültem a tejnek... :?

Nekem is már életbe vágó lenne elmenni fogászatra, azt várom, hogymikor törik le a maradék fogam.. De a két gyerek mellett nem tudokelmenni a rendelésre... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

NAgyon nagyon köszönöm a drukkokat!!!! Végre megváltam a rossz fogtól és nem is volt annyira szörnyű mert nagyon gyors volt a dokinéni! Ráadásul Petra velem volt így azonnal bemehettem, még parázni sem volt időm:) sz'al most frenki vagyok:)

Mátém meg az apjával elment fuvarozni...szegénynek megint felment a láza. Ja és apjuk nekiállt beszínezni a házat és oyaln szééép lesz. Hiába no arany keze van az én drágámnak :wink:

Moffli! jól tartod ezt a lányt. Édes kis hurkák sorakoznak a combijain:) A német tanulás nem is lesz rossz ötlet hétvégenként. Legalább kikapcsol majd! Ha nem haragszol meg akkor a párodnak meg küldök egy virtuális valagon rugást. MIért kell az anyjához rohannia? És ezt az anyukája is hogy gondolja???? EZ nem rosz ötlet, hogy kész tények elé állítod de vigyázz mert rosszul is elsülhet!

Edit! Pont ezt a szoptatós keveréket találtam meg én is! El is mentem venni rutafüvet meg szénamagot erre egyiket sem kaptam....úgy látszik mindenki tejet szaporít:)
Én már annyi szirt sz.rt össze ittam, hogy már mindegy.

Mágnes! én sem adnám azt a tejet! A baba nyugalma mindennél fontosabb!
katuska79

KATUSKA:örülök, hogy sikerült megszabadulnod a fogadtól!!!!Megintcsak egy újabb pozitívum, hogy miért jó egy kisbaba!!!(NA jó, csak vicc volt!!)
Igen, szép kis hurkái vannak, pedig csak tejcit kap. Nemhiába, majdnem 7 kiló. :lol: De unkább legyen ilyen, mint azt hallgatni, milyen kis vézna.
Máté gyógyuljon meg minél hamarabb!!!!
Sajna én már eljutottam arra a szintre, hogy már jobb külön, mint így együtt. ÉS ezért mertem kijelenteni, hogy elmegyünk, ha nincs változás. Így is szinte egyedül nevelem a gyereket....És tényleg elegem van, hogy le sem szar, az anyjára nagyobb hangsúlyt fektet.

Kép
moffli82

moffli:
Az utazóágyat kis méretűre össze tudod csukni, akkora ésolyan formátumúra, mint egy utazótáska. nagyon praktikus, ha sokat utaztok. A járókát legflejebb lapra szerelve tudod szállítani, így visznot sok helyet foglal. Utazáshoz én az utazóágyat ajánlom, otthoni játékhoz pedig a járókát, mert ott van mibe kapaszkodnia, az utazóégy fala ehhez túl "puha"

Kép
Kép
Kép
mágnes

mágnes:köszi a felvilágosítást! Akkor járóka lesz! Ha abban teszem ki a teraszra, kell alá ilyenkor pléd? Mennyire vékony az alja? Mert nem tudom, milyenek a mostaniak, nekünk még fémvázas volt. :lol: És később csirkék nevelkedtek benne.

Kép
moffli82

moffli:
nem árt, ha teszel bele plédet, bár vannak olyan járókák is, amelyiknek állítható a magassága, de szerintem ilyenkor még akkor sem árt bele a pléd.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kriszti: köszi szépen az infót. Sejtettem én, hogy semmi sincs ingyen!

Moffli: Komolyan nem értem én némelyik pasit! Ahelyett, hogy örülne, hogy veletek lehet, rohan a kedves mamához.... A kedves anyós meg gondolom adja alá a lovat. :evil: Nagyon sajnállak. Tök egyedül lehetsz, és még kimozdulni se nagyon tudsz. Kell a felnőtt társaság, mert különben hülyét kap az ember. De az is szörnyű, hogy ahhoz, hogy munkája legyen valakinek, külföldre kell menni. Kitartást és sok erőt kívánok neked. Meg sok örömet Noémiben, hátha az feledteti kicsit a magányodat. Gyere gyakrabban a netre! Szerintem nagyon jó dolog ez a fórumozás, mert kibeszélheti magát az ember.

Mágnes: én sem adnám a tejet. Nem tudhatod, mit evett, akitől hoztad, és ez mennyire van hatással Bencére. A tápszer nem az ördög kajája. :wink:

Katuska: fogorvos, brrr nagy félelmem nekem is.

krisz78

http://www.babycenter-siofok.hu/katalogus.php?tid=35

Én ebbe a járókába szerettem bele, de akkor nem volt hely,amikor Annának vettük, így ez kimaradt az életemből... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Moffli! Annyira édes Noémi! Hihetetlen grimaszokra képes!
Én csodálkozom, hogy az apja nem akarja az otthon töltött idő minden pillanatát vele tölteni! Ő is akarta a babát?
Még az jutott eszembe, hogy nem tudtok esetleg elmenni 1-2 hónapra a te családodhoz (szüleidhez) és ha jön a férjed haza oda menjen. Én ezt csináltam és annyira jó volt! Ennyire elszigetelve mindenkitől nem lehet sokáig kibírni.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Mágnes! Nagyon édes Beni kapaszkodós képe. Hihetetlen pózokba tudnak beájulni. A tejcsit sajnálom, hogy nem jött be, de fontosabb szerintem is a nyugalma. Így meg főleg, hogy tőled amúgy is kap anyatejet. Szerintem abba megkapja már az immunanyagokat!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Moffli: én utazóágyban teszem ki Sacát a teraszra, mert sokat utazunk, mind a kettőt meg nem veszünk :) vettünk bele egy vékony szivacsmatracot, mert amúgy iszonyatosan zizeg :?
Mesikém nézte a fürdős videót (tényleg, ott mi a gond? nem jöttem rá :shock:), és azt mondta, hogy pont akkora, mint Saci, csak jobb husiban van :lol: :lol: :lol: :lol: hát, igaza van :)
A német nekem is mumus, jaj, hányszor futottam neki :roll: tényleg szomorú, hogy milyen nehéz munkát találni :(
Párod téma: én inkább nem mondok semmit. Már rég otthagytam volna, baba ide vagy oda... de nem biztos, hogy ez a jó megoldás, én elég hirtelen természet vagyok, úgyhogy nem is írtam semmit....

Végre letettem a sejhajom a gép elé, erre felébred Saci... de még ébredezik a kezemben :)

Katuska: örülök, hogy túlvagy rajta :)

Mágnes: én sem adnám neki... miért szenvedtetnéd?
Hírt adsz, ha megnyit az Aldi? Annyira gáz, hogy fél környéket körbe kell járni, ha mindenből azt akarjuk venni, amit szeretünk :?

Na megyek, tisztába teszem, mert az ébredés örömére akkorát rottyantott :shock:

Csöre
csöre74

enikő:szüleim 6 km-re laknak tőlem, de arra nem képesek, hogy esetleg 7végére meghívjanak!!!AMikor néha apuval elvitetem magam, anyám le se s.z.a.r, már bocsi a kifejezésért. Meg szüleim állandóan veszekednek. ANyámnak agyvérzése volt 8 éve, azóta súlyos depresszióba esett, amit nem ismer be, és így még az élő fába is beleköt. Így talán érthető, miért vállalom inkább azt, hogy egyedül, otton. De köszi az ötletet!

Egy mostani kép. Tegnap kipróbáltuk a pelust, bejött!!! :lol: Nesze neked drága morzsolókendő

Kép ölelés Kép betömöm

Kép
moffli82

csöre:
persze szólok, ha kinyit végre... Szerintem hiányzik valami engedélyük, mert kompletten készen vannak már január óta, a kosarak bent vannak, nyitás meg sehol.. :evil:

Miért van az, hogy a leeghülyébb dallamú zenélő frgó bűvöli el őket a legjobban???? :roll: :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

csöre:köszi!!!Az, hogy abból áll az egész fürcsi, hogy eszi a kezét.:S Előtte meg nem győztem menekülni, annyira élvezte a pancsolást.

Kép
moffli82

ELEGEM VAN!!!!!!!!!!!!!!
Nem jön haza párom, csak talán jövő 7en. Az már a 3. hét. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Miért ver az Isten, mi rosszat tettem??????

(Ne haragudjatok, de sírógörcsöt kaptam, Noi üvölt miattam, kikészültem, és valakinek le kellett írnom.)

Kép
moffli82

moffli:
akkor szülők kizárva... Nincs egy egyedülálló barátosnéd, akit elhívhatnál magatokhoz, hogy legalább legyen kihez szólnod a gyerkőcön kívül???
(megjegyzem én is a megzakkanás szélén állok, Apa 8 előtt sosem ér haza, én meg nem bírom már 2 gyerekkel...)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Moffli: lehet, hogy jön a foga :) Azért mocorog is rendesen, semmi gond nincs a fürcsijével :wink: látszik, hogy jól érzi ott magát :)

Saci lassan 180 fokot fordul a szőnyegen, hogy lássa a tévét :? lehet, hogy hasra is fordul itt a nagy motiváció hatására :? már az oldalán van...

Köszi, Mágnes.

Csöre
csöre74

Moffli: nagyon sajnálom ezt a válságos helyzetet nálatok, nem könnyű.......bár tudnék valami okosat mondani......kitartást és sok erőt kívánok.
Írtad, hogy nem megy a pékes autó és nem tudsz szerezni friss pékárút. Én most felfedeztem ezeket a fékész zsemléket meg bagetteket. Minden nagy boltban lehet venni olyan felpuffadt fóliában (pl. a ceresék is sütnek). Ezt kibontod és 5 percre kell bedobni a sütőbe és friss ropogós zsemléd van ÉÉÉÉSSSS ami a lényeg, hogy 1 hónapig eláll lezárva, kinyitva meg hűtőben egy hétig. SZóval ha eljutsz egy nagy boltba vegyél pár zacsival és akkor legalább ez nem gond.........persze tudom ez nem oldja meg a helyzetet, de azért egy meleg zsemle egy pohár kakaóval jót tesz depi ellen. :wink: .
Merre felé élsz?

Mági: én is leállnák az idegen tejjel, jól döntöttél szerintem!!!

KépKép
peni

mágnes:1 barátnőm volt, de ő már a kórházban sem látogatott meg.2szer volt szülés óta nálam.Próbáltam keresni, hogy ne érezze magát elhanyagolva, de fel se veszi a telefont.

Köszi, hogy leírhatom, mi bánt! :oops:

Kép
moffli82

Moffli, nem tudsz valamilyen baba-mama klubba eljárni? Ott kicsit feltöltődhetnél. A helyedben én simán nekivágnék a nagy babakocsival is a buszozásnak, majd megoldja valahogy a sofőr, hogy fel tudjatok szállni (pl. a hátsó ajtón, ha más nem fér fel tőletek, ill. a babakocsitól, az legyen az ő baja).

Csöre: a TV nézés nálunk is nagy motiváció :D Majd' kitekeri a kis nyakát, csakhogy lássa a TV-t.... Én meg mondogatom, hogy Bálintka, nem nézzük a TV-t... Napközben nem is nagyon megy a TV, csak este, mikor Apa hazajön.

Mági: én sem adnám az idegen tejet a babámnak, ha láthatóan szenved tőle :cry:

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

BÁLINTANYU:kérdeztem a védőnőt, sajnos a környéken még ilyen klub sincs!!Hihetetlen!!!

Kép
moffli82

Moffli, szegényem.. :cry: Ölelés neked!
Nincs a környéken (mondjuk a védőnői szolgálatnál) baba-mama klub, vagy bármi hasonló? Akár heti egy ringató foglalkozás...
És tényleg gyere ide közénk gyakrabban!
kisbogacs

Na, mire beengedett a babanet és bepötyögtem, addigra aktualitását vesztette a kérdés. :evil: Sajnálom, Moffli :(
kisbogacs

Moffli: ki kéne találnod valamit magadnak ami boldoggá tesz és azt csinálni a szabad perceidben....mit tudom én, olvasni, kötni, sütni....kvízjátékot játszani a neten.....valami ami örömforrás. Hátha... :wink:

KépKép
peni

Sziasztok!

Én is vagyok, de nem engedett be a babanet, amikor tudtam volna írni. :twisted:

Gyönyörűek a képek!
Andrea! A keresztelő képek szuperek!

Moffli! Kriszti! Sajnálom a válságot.

Moffli! Noéminek utólag boldog névnapot!

Csöre! Zazának pedig utólagosan boldog szülinapot!

Még-még képeket Csajok!!!!!!!!!!!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Csajok!

Van DM kupon füzetem, április 30-ig válthatók be a kedvezmények.
Ha érdekel valakit, akkor írok, mik vannak és elküldöm szivesen a kuponokat.

Kép
hanna30

Sziasztok.

Úgy néz ki, hogy a Joelt megint piszkálja a pocija, így lehet, hogy megint Infacolt kell neki adjak.
hajnalban fölkelt 1/2 5-kor enni, de úgy evett mint akinek nem kell.
Elaludta a kezemben de aztán a párom kelt föl hozzá, mert nagyon sírt és akkorákat pukizott és járt keze-lába.
Akkor evett egy keveset és 1/2 9-ig aludt utána.
Először arra gondoltam, hogy már nem elég neki a tejem, de akkor nem aludna napközben sem majdnem 4-5 órákat.
Szerintetek beszéljek a doki nénivel vagy adjam neki az Infacolt?
manocskak

Manocskak!
Én nem tudom, de nekünk az Infacol nem használt, szerintem rosszabb lett. Espumisant használtunk, az jó volt, most pedig Aloe vera cseppeket kap, ha nyűglődik. Na, mondhatom, ez a leghatásosabb!!!! A dokim ajánlotta és mégsem gyógyszer.
Sajnálom Joelt.
Remélem, Te már jobban vagy!
Felteszem neked a szocpolról az infót:
Szocpol

Kép
hanna30

Móni, amíg egyedi esetről van szó, addig nem alkalmaznék semmit. Veled/velem/bárkivel előfordulhat egyszer-egyszer, hogy picit rossz a gyomra, meghajtják a szelek, és másnap már semmi baj. A saját szervezetünket sem kezdjük el ilyenkor össze-vissza terhelni mindenféle szerekkel. Persze ha a probléma ne adj'I. megismétlődik, az megint más helyzet...

Lányok, ma engem kapott el (nem is akárhogy) az első trimeszterből jól ismert reggeli rosszullét. De hozzánk tuti nem költözhetett be új Manó :? Valami lenne a levegőben? :?:
kisbogacs

Hanna, magatokról nem írtál semmit. Hogy vagytok?
kisbogacs

hanna
Köszi, hogy ezt föltetted nekem, de sajnos én tényleg nem kaphatom meg a szocpolt, mert az én tulajdonrészem az vásárláskor lett az enyém és nem örököltem.
Ha öröklöm akkor tudom, hogy megkaptam volna, mi a párommal ezeknek utána néztünk.
De azt, hogy én a tulajdonrészemet eladjam megint nem megy, mert egyik testvérem sem áll úgy anyagilag, hogy kifizessen, illetve én azt is el akartam intézni, hogy elajándékozom nekik, akkor is közel 1 millió ft-ot kellene nekik fizetni az állam felé. :evil:
Nekünk az Infacol bevált múltkor. Bár most éppen elaludt egedül, a pelenkáját meg szorítja magához, olyan édes. :D :D
manocskak

Kriszti! Édes vagy!
Megvagyunk. Hulla vagyok. :)
Olivér 5 órakor ébred és utána nem hajlandó aludni. áááááááááááá
Ma elmegyünk Plázázni, Apa meg jön értünk majd. :)
Jól bevásárolok. :)
Örülök, hogy veletek minden oké! Képet-képet!!!!!!!

Kép
hanna30

Manocskak! Értem. Az más.
Én örököltem és megkaptam.
A lényeg, hogy lakjon benne valaki állandó lakcímmel!
Örülök, hogy nektek bevált!
Remélem, gyorsan jobban lesz Joel.
Nem ettél esetleg valamit?

Kép
hanna30

Hali!

Moffli: Hatalmas ölelés neked! :D Jajj, annyira aranyos "csalfa" szeme van Noinak (tök jó ez a becézett Noémi, még nem hallottam), a pelusos kép nagyon cuki :D , gyöngyörű babó!

Mágnes: :D Beni úgy kapaszkodik, mint a buszon :D :D Nagyon drága!

Keresztelő: fellelkesülve az itt publikált nagyon cuki keresztelős képeken én is összeszedtem a bátorságom, és elkocogtam a plébános úrhoz :D Kaptunk időpontot- május 17 lett volna nekünk is, de sajna az a leendő keresztapának nem jó, így egy héttel eltoljuk... Ja és persze kapacitált, hogy össze kéne házasodni. Igen, ezt én is tudom- majd akkor, ha Manó lehet a koszorúslány, és az esküvői vacsit rákenheti a falra :D

Csöre: bakker, tegnap este engem is majdnem megvárt a kiscsaj a kajával- már megint (jól emlékszem, hogy te mesélted, hogy nem evett cumisüvegből). Itthon hagytam neki 170ml tejet, és fél 6 helyett háromnegyed nyolckor ette csak meg. Addig hisztizett, hogy nem kell cumisüveg :cry: Az zavar, hogy nem tudom, mennyi ebből a cumisüveg-hiszti és mennyi volt amiatt, hogy egész nap nem volt kaki...

Nyáladzás: nem tudom, hogy fog miatt vagy nyálmirigyek miatt, de mi is non-stop csináljuk :D Sőt, élvezzük, ugyanis az egyik nagyi megtanította a kiscsajt szájjal berregni, és ez jobban megy, ha egy csomó nyálba fújunk bele :D

Kéznézegetés: komolyan mondom, a sajátját nem nézegeti, de az enyémet igen... tetszik neki, hogy van rajta gyűrű, ma reggel azt élvezte, hogy mozgatom az ujjam... :D

Perspektíva: megosztom veletek, mert annyira édes volt. Tegnapelőtt fürdéskor a pelenkázón nyüglődtünk, s gondoltam, meglepem a kiscsajt. Leraktam hason a pelenkázóra úgy, hogy kifelé (azaz a szoba felé, és nem a fal felé) nézett (persze fogtam). Rögtön felemelte a fejét, az arcán először totál döbbenet (ebből a perspektívából még nem látta a szobáját), majd lassan előtörő mosoly (rájött, hogy hol van). Mi apával legugoltunk és akkor ő lett az Óriás Babó, mi meg felnéztünk rá... Annyira nevetett, imádta :D

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

hanna
Próbálok olyan dolgokat enni ami remélem nem árt neki, de tejberízst, szalámis kenyeret ettem paradicsommal (lehet ez nem jó?), sonkás kenyeret és műzlit ettem.
Akkor nem tudom mi lehetett a baj. :shock:
manocskak

Zitocs! Édes lehet Viola! :)

Manocskak! Hát, nem tudom.
A minap belegondoltam, hogy a mexikói és indiai anyukák vajon mit esznek szoptatás alatt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Csibészke:
Kép

Kép
hanna30

Hanna: köszi Zaza nevében :)
Majd jövök.... Saca sejhajrázást rendel...

Csöre
csöre74

hanna
Így én is tanácstalan vagyok egy kicsit.
És ott ahol nem sok élelem van ott, hogy csinálják vajon, hogy tudják szoptatni a babákat? Elég érdekes dolgok ezek.

Megyek, mert lassan etetés van, de előtte én is ennék egy pár falatot, mert nagyon éhes vagyok. :D

manocskak

Kriszti: nekem rendszeresen van hányingerem, meg a víz kiver néha, mint az első hónapokban babásan :roll: de nem gondolom, hogy új lakó költözött a pociba :roll:

Jött egy nem kicsit rámenős fotós, kidumálta az agyam a helyéről (de nem rendeltem, persze). Mindegy, rákérdeztem, honnan tudja, hogy baba van itt, közölte, hogy a központi népességnyilvántartóból :shock: basszu, ennyire vigyáznak az adatainkra?!

Zitocs: igen, Saci sehogy sem eszi meg a lefejt tejet, sem cumisüveg, sem kanál, sem pohár. Ez van, majd viszem magammal szülőire :? megint lesz hétfőn Zazának, csak most ovis :?

Hanna: Olivér megint nagyon szép :D

Na, megyek takarító-főző üzemmódba. Jön ma a Papa az unokahúgommal ebédre, holnap meg vendégsereg, még nem mostam föl az étkezőt, a konyhát, meg fel kéne porszívózni a szobákat is... a gyerekek szobáiról nem is beszélve, ahová bakancsban lehet csak bemenni, hogy megússzam a sérüléseket, mert a sok szemetet (na jó, lego és egyéb játékok) ki sem lehet kerülni :evil: de majd jön a nagy porszívószörny, és annyi a kupinak :mrgreen:

Csöre
csöre74

sziasztok,
mi is jelen :lol: végre tudok (talán...) írni is...
Hoztam egy képet Levimanóról:
Kép

Moffli, nagyon sajnálom a krízist :( és hogy nincs, aki melletted álljon...Noémiből próbálj erőt meríteni! A pároddal pedig beszéljetek a problémákról minél hamarabb!
Utazás babával: elvileg már háton is hordozhatod Noémit, kendőben vagy mei-taiban vagy akár kenguruban!
Noémi tényleg szép súlyban van!

Kisbogács, sajnálom nálatok is a helyzetet, remélem sikerül mindent tisztázni!
Ágnes nagyon ügyes! Hátról hasra nekünk még nem megy. Most a sláger a láblendítés 90 fokba fel, majd lecsapás :lol: néha akkorákat puffan, hgoy csak nézek :shock: :lol:

Hanna, jó shoppingolást :lol:

Zitocs, édi lehetett Viola! :lol: A Hello Kittys sapis képtől is olvadtam rendesen :lol:

Móni, hú, olvastalak, hát gratulálok és sok erőt Nektek! Remélem minden rendben lesz és egy újabb csodálatos terhesség vár rád!

Edit, nálunk is nagy sláger a tévézés. BÁr nálam is alapelv, hogy ne tévézzen, azért néha elgyengülök, olyan jól leköti :oops:

Kata, merre vagytok? Sikere volt a húsvéti Martin-Apa egyenrucinak?

Mági, jól néz ki ez a járóka, köszi a tippet! Az ára is jó szerintem, tekintve, hogy van hozzá fejvédő is.
Tejcsi: én sem adnám neki, akkor már sokkal inkább a tápi.

Csöre, Zazának nagyon boldog szülinapot utólag! Most már jobb a helyzet vele féltékenység-fronton?

Katuska, de jó, hogy túl vagy rajta! Máténak jobbulást!

Keresztelő: én a névnapjára szeretném jún végére. De még nem beszéltem meg, nem is ismerem az itteni lelkészt...Szerintetek az gond lehet, ha a keresztszülők nincsenek megkeresztelve? (mi meg vagyunk és egyházi esküvő is volt) :roll:

Csajok valaki elkezdi 4 hósan hozzátáplálni a gyerkőcöt? Majd írjátok meg a tapasztalatokat! Levi csak anyatejet kap, így elvileg csak 6 hósan lehetne, de néha elgondolkodom, hogy meg kellene kóstoltatni vele mást is, amikor majd' kinézi a számból a kaját :lol:

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Moffli: nagyon édes Noi baba!!! Na még szép, hogy felrakod ide is a videókat!!!! Sőt! Kötelező!!! :-)

Mágnes: nagyon édi Beni baba, ahogy kapaszkodik! Bianka sajnos még nem igazán akarja megfogni a körülötte levő játékokat. Néha véletlenül elkap egyet, de úgy látom, ez még nem tudatos.

Hanna: nagyon drága a kis csibészke!!
Nektek a lánc kb. hány cm hosszú???
Mi is vettünk Biankának (ha jól tudom 32 cm-es), de olyan kicsinek találom. Félek, nehogy baj történjen. Ha alszik, ti leveszitek róla???
Még láttam, hogy valamelyik babán van (bocsánat, már nem tudom, melyik kisfiún láttam), na ugyanolyan van nekünk is.

Kép
jandrea

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?