A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Budabo: Nálunk sem "kiflizett"... biztos összebeszéltek! :lol:

Zsu83: Milyen jó baba Bencus is! Olyan jó, hogy ilyen jól alszanak a babáink! Az én fiam is ma fél kilencig aludt és most megint szunya van :lol:

Kaandi: Szép a muskátlid! Majd én is lefotózom... már a rózsák is bimbóznak :lol: tegnap szomorú szederfát ültettünk :lol:

Julcsi-79: Aki nappal legény az éjjel is legyen az :lol: :lol: :lol: hú nem irigyellek... egy átmulatott éjszaka után babázhattál... :?

Nilabali: Úgy látom Bazsalikom is ügyes fiú volt éjszaka :wink: nincs légzésfigyelőtök? Én pont ezért vettem amikor a fiam 2 hetes volt mert beparáztam... eddig 2x riasztott. Engem megnyugtat, hogy van...

Andus70: van akit nem izgat fel a fánkom?! No nem baj... :lol: Jó neked, hogy fogytál bár én is elmondhatnám... :oops:

Kép

Kép

Kép
millye

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 19:58-kor.
Vendég

bocsi, tényleg, hát még köszöntöttelek is!!! én hülye! De azért nem vigasztal, a 70 az akkor is 70,néhány hónap ide vagy oda :wink:
stelly az bizony lehet,h azért fáj a fejed! irány a konyha és jó a kép a vándorló Adriról!!!

Kép
kaandi

Én is beszereztem egy mei tai hordozót,nagyon szeretem!!!!

csak ajánlani tudom mindenkinek!!!
Vendég

Kaandi, szakmai kérdés... .te mész az idén kötelezőre ? Most olvastam a pm honlapon, hogy lehet felmentést kérni, én fogok, jövő héten be is nyújtom.
Nincs kedvem Zétit 2 napra itthon hagyni valakire, és cumisüvegből ő el sem fogadja a tejcsit.
Ha érdekel pü-ben bemásolom amit találtam erről.
Nyenyit én elektronikusan szeretném megoldani, azért köszi :)

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

millye: huncut babák :)

nilababa: ha ennyire izgulsz esetleg ténleg beszerezhetnél egy légzésfigyelőt,de ott sem szabad megijedni, nálunk nagyot sokat jelez, mert mélyen betud Füge aludni,eleinte pánik, mostmár annyira nem.

Kép
budabo

Andus, küldjed légyszi!! :lol: :lol: nem sok kedvem van menni.....de okt.előtt amúgy sem szoktam. Tavaly Te is utolsó pillanatban voltál!Nem?
és az elektr.Nyenyihez nem kell előre floppyt igényelni? Mert akkor csak a posta van megoldva vele,nem? :shock: Én is gondoltam már tavaly az elekt.ra, de mindig azt hittem,h utoljára kell küldeni.... :cry: de sajna még mindig létezik...... :x
köszi kben!

Légzésfigyelő engem is nagyon megnyugtat, 1x bejelzett még az elején, kikaptuk az ágyból, aludt békésen tovább, a mai napig nem értem miért jelzett......akkor riaszt, ha elfelejtem kikapcsolni mielőtt kiveszem az ágyból!! Mindenképp hasznos!!! Csak ajánlani tudom!!!!
,Amennyibe került, azt elkölteném simán másra is!! Barátnőim véleményei ellenére nem lettem alárendelve és a rabja sem, teljesen megszoktuk, normálisan használjuk, de nagyon jó, h van!!!

Kép
kaandi

Nilabali, nekünk ilyen légzésfigyelőnk van:
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =1&whid=25
Férjem kollégájától vettük, ők a baba egy éves koráig használták, és megbízhatónak találták, én is szeretem, mert még sosem riasztott tévesen, csak akkor sípol, ha kiveszem a gyereket, és elfelejtem kikapcsolni.
Engem megnyugtat, hogy van, bár őszintén szólva örülök neki, hogy nem volt még rá "szükség". Ha nagyon izgulsz emiatt, talán a nyugalmad érdekében érdemes beszerezni egy figyelőt.
Ja, hozzáteszem, én születésem óta hason aludtam, és egész jól vagyok :D

KépKép

KépKép
stelly

köszi csajok!!!!!!!!!!van légzésfigyelőnk,csak nem használjuk,mert mindketten úgy gondoltuk,hogy,ha riaszt is,azt sem tudjuk mit csináljunk.......idáig nem idegeskedtem emiatt,de most elolvastam a cikket és..............tiszta hülye vagok!Sebaj,jön a gyerekorvos bácsi,majd ő mond valami okosat,legalábbis remélem!

most lépnek kell,mert Bazsalikom reklamál valamiért!

Kép
nilabali

gyerekorvos általában nem ajánlja a hason alvást,de ha 1x úgy szeret aludni

Kép
kaandi

nilababa: elvileg még régen raktam fel a közös gmail-ba egy "ujraélesztős" lapot, és azt hiszem a mostani babamagazinban van egy jó kis cikk pont erről és az újraélesztésről is. Nálunk nem tudommiért jelez be annyit :cry: Pedig mi nem alszunk hason, utálja Füge.

Kép
budabo

Nilabali: Lili is csak hason alszik, máshogy nem is hajlandó és külön szobában van. Nekünk is van figyelő, bár mi csak kölcsönöztük. Nem jelzett még sosem, de szerintem 9 hónapos koráig fogjuk bérelni. 3000 HUF/hó. (Mondjuk ennyi erővel vehettünk is volna, de az elején azt gondoltam, hogy csak pár hónapig használjuk majd...) Szerintem Ti is használhatjátok, nagyon sokszor ha jelez, elég az is, ha felébreszted, vagy megsimogatod, nem kell minden esetben újraélesztés...

Nekünk a védőnő kifejezetten javasolta a hason altatást, csak azt kellett megvárni, míg begyógyult a köldöke.

A találkozóra mi is beneveznénk!

Sütis képeket nem ér feltenni, így is reped rajtam a gatya!!! :D Pláne nem ilyen csokis-epres tortákat és fánkcsodákat!!!!

Kép
cserkészkolbász

nagyon off... de egy kedves ismerősöm lánya versenyez egy 1 perces kisfilmmel, nézettség alapján megy a verseny. megköszönöm,ha rákattintotok : http://www.youtube.com/watch?v=tTEJKtHmo4s

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Nilabali ezen a parán én is átmentem mikor rájöttem hogy Olivér hasonbaba, nem tudtam eldönteni hogy bevállaljam-e a kockázatot azért hogy neki kényelmesebb legyen, vagy küszködjünk oldalt fekve, de valamivel nagyobb biztonságban. Végülis Olivér hason alszik, külön szobában (bár nem is annyira külön szoba mert egy légtér, csak el van választva) és légzésfigyelő nélkül. Máshogy nem tud aludni (bár így sem viszitúlzásba... :? ).

Reggeli? Az mi?

Tiszta nyűgi nap, fuj. De sebaj, este táncház Znek! 8) :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok!

Már jó régen jártam erre, de ha van egy kis szabaad időm, akkor haladok a házimunkával vagy nagyokat sétálunk:)
Már 1 kg-t híztunk mióta hazajöttünk a Klinikáról, szépen növünk, gyarapodunk. Emese jókat sikongat, dumál, és tele szájjal nevet, melyet tényleg nehéz lefotózni:)))
Tegnap voltunk a szülés utáni kontrollon, és elvittük Mesit is. Nagyon örült neki a doki, mindent rendben talált, és úgy köszöntünk el, hogy akkor "várják a következőt:)" Egyébként azt mondta, hogy nem feltétlenül lesz a következő császár, nincs olyan hogy két évnek el kell telnie stb..
Nektek van már mensitek? Nekem a szülést követő 6. hétre megjött, még a doki is csodálkozott, pedig napi 6-7x szoptatok. Megkérdeztem ma anyut, és anno neki is volt...hát ez van...

Sajna csak ezt az oldalt tudtam visszaolvasni. Mindenki jól van?
Már minket is érdekel a kenguru téma, viszont már babakocsistul villamosoztunk, buszoztunk, tök izgi volt. szupi ez a multifunkciós kocsi, hogy le lehet venni a hordozót a vázról:)

Szép napot! Andabella

Kép Halihó! :shock: :shock:

Kép
Kép
andabella

Sziasztok!

Gyakorlati kérdés: Ti hogyan szeditek ki a sötét színű body-kból a kakifoltot? Mert nekem most sikerült egy kék body-t halványlilává változtatnom :wink:

Már megint kezdünk változtatni a napirenden, eddig jól működött az evés-játék-alvás hármasunk, de szerintem csökken a nappali alvásigénye, így evés-játék-evés-játék-alvás-ra próbálunk áttérni több-kevesebb sikerrel.

Crocus
Kép

Kép
crocus

Sziasztok!

Julcsi, örülök, hogy jól sikerült a kimenős este! :lol:

Ladmon, a közösbe van egy csomó kép Bencusról! Ide lusta vagyok átméretezni! :oops:

Bogi, Nilabali: Várom a képeket! :wink:

Andus, üdvözöljük Zétikét a 6 kilós súlycsoportba! :wink: :lol:

Nilabali, Bencus kizárólag hason hajlandó aludni! Én megkérdeztem védőnőt, gyerekorvost is, ha van légzésfigyelő, akkor no para! A doktornő mondta, az ő gyerekei is csak hason aludtak! Ja, és nálunk is külön szobába alszik Bencus!

Eszter, látom Adri is nagy alvamászó! :lol:

Millye, én is nagyon örülök, hogy így alszik Bencus éjszaka! Délelőtt voltunk vásárolni, meg piacon, végig aludt! De most nem akar, na majd este, remélem! :wink:

Andabella, örülök, hogy írtál! Nagyon édes Mesi! :lol:
zsu83

Gyors bekukk, h ti mit csináltok. :D

Oli most ébredt fel, itt ásítozik a kezemben. Tiszta kómás, nagyon édes. :)

Kép

Kép
gjéti

hasonalvás: Mi kezdetektől így alszunk, nagyok is így aludtak, bár Ági az elején nem, mert bukós volt....nem paráztam akkor sem, most sem, egész éjjel úgy alszik, el sem ovasok olyan "hülye " cikkeket :):)
Amúgy sokszor ránézek napközben, sose volt gond, remélem nem is lesz :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Zsu: Igen, ott láttam, csak én meg lusta vagyok odáig eljutni...

Óriási csoda történt!!! A gyerekem jáááár!!
Na jó, azért nem ám, de képzeljétek, a tornáról hazajöttünk és Esztike elkezdte emelgetni hasonfekve a fejét... Mondom, hogy varázslat!!

kaandi:
megkérdeztem a főgyógyszertárban, hogy van-e olyan lázmérős tapasz, de nincsen. Azt mondta olyan szokott néha lenni, hogy pelusra kell csiptetni, és folyamatosan méri a hms-t (Ööö, azt nem kérdeztem meg, hogy a másik fele vajon a gyerek fenekében van-e... Csak nem! :lol: )

crocus: Nálunk is ez van, sokszor nem lehet tartani az alvás-kaja-játék sort, mert korábban kel, mint a kaja, meg csúszik az egész.

A gyogyitárban nem adtak glicerinkúpt, mondván, hogy az nem való ilyen kicsiknek. Helyette Laevolac szirupot sóztak rám. Tud róla valaki valamit? Használtatok ilyet?

ladmon

Köszi a véleményket csajok!A gyerekorvos tényleg nem ajánlotta a hasonfekvés és a légzésfigyelőt sem,de azt mondta,ha végképp nem alszik másképp akkor a légzésfigyelő egy kis megnyugvást adhat...azt is mondta,hogy igen kicsi a% Magyarországon és bazsalikom nincs kitéve kockázatnak,mint.cigarettafüst,zsúfolt szoba,túl meleg,vagy születésnél tüdővel problémák,stb.tehát azt hiszem,beüzemeljük a légzésfigyelőt,de azért megpróbálom őt oldalt altatni,met hanyatt nagyon nyugtalanul alszik napközben néha szokott úgy aludni,de 20percenként felébred,az pedig éjszaka kicsit kellemetlen lenne.........egyébként az én védőnőm is támogatja a hason alvást,igazodjon ezeken ki valaki!!!!!!

ladmon:a Laevolacot én használtam és bevált nekem reggel éhgyomorra pohár tejben.most a barátnőm adta a 2és fél éves fiának,nekik is segített,de nem első nap.Úgy tudom,hogy a szirup szinta tiszta cukor,mert tudjuk,ugye-én sem tudtam,amíg doki nem mondta-hogy a cukor bizonyos mennyiségben székletlágyító és hashajtó hatású.

zsu:képeket majd csak holnap,mert most kimegyünk Bazsalikommal vásárolni,mert nincs itthon semmi kaja-és ezt most vettem csak észre :oops:

később még jövök,addig is jók legyetek!

ja,és ladmon,Esztike nagyon ügyes,biztosan használ neki a torna!

Kép
nilabali

Ladmon: szuper, hogy ilyen jól haladtok! :D Csak így tovább! :D

Hasonfekvés: én az elejétől fogva nem fektettem hasra, pedig úgy tűnt, hogy neki is jobban tetszik. Aztán egy idő után megszokta, hogy háton alszik és most már nem is marad meg hason. Hanna is külön szobában alszik és mi is azt a légzésfigyelőt használjuk, amit Stelly-ék is. Nagyon jó én is csak ajánlani tudom, pedig a mienk már kb. 4 éves, kiszolgálta már a tesómékat is. Az elején nálunk is riasztott tévesen, de az azért volt, mert túl vastag volt a matrac. Amióta ezt a kérdést megoldottuk egyszer sem riasztott tévesen. De őszintén szólva én nem merném hason altatni, főleg légzésfigyelő nélkül. Ahhoz túl paraanyu vagyok ezen a téren.

Panna
pandusika

ladmon: hurrrrá Esztikének!

Kép
budabo

Ladmon, akkor győzött a lustaság nálunk! :D
Nagyon ügyes Esztike!!!!!!!!!!!! :lol:
zsu83

Szép estét Lányok!

Ladmon: Hajrá, hajrá, hajrá! :D Esztike nagyon ügyes! Hogy bírta a kiképzést?

Találka: Új felvetésem van, Lányok! (Kérlek reagáljatok, nem szeretnék egyedül dönteni semmiről :!: ) Szóval, nekem május vége és június eleje is jó (valószínűleg többeknek jó egy hétvégi időpont), DE voltam ma Tesómnál egy kicsi babás talin és azt láttam a Fiacskámon,hogy nagyon megterheli... :? Új helyen volt, ahol sivitoztak a Babák és mindezek következtében rémülten nézegetett körbe, egy idő után jól elfáradt és csak sirdogálni tudott. Úgyhogy szerintem egy zárt helyen találkozni, ilyen kicsi gyerekekkel, akik még egymással sem tudnak jártszani, nem jó ötlet. Nem hinném, hogy ők élveznék, és ebből következően mi sem. :( Szóval a javaslatom az, hogy valami szabadtéren találkozzunk, ahol tologathatjuk őket kocsiban, piknikezhetünk, ülhetünk a fűben. :) Én a Margitszigetre vagy a Millenárisra gondoltam, de lehet máshol is (ha van jobb ötlet, ami mondjuk többeknek jó), de szerintem mindenképpen szabadtéren! Így persze meg kell beszélnünk egy esőnapot is. Mit szóltok?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi, ha jobban belegondolok.............teljesen igazad van, a tömeg+zárt tér, szóval igen, valóban más helyszín kellene.... :roll:
a Margitsziget nagyon klassz lenne, de vajon vannak már kihelyezett WC-k?+ sokan autóval mennénk, ott meg be sem lehet hajtani na meg főleg parkolni.....a sok cuccot vinni, pléd, plusz motyó. Hát nem tudom, gondolkozom, hátha jut eszembe nekem is valami. Egyébként ha a közlekedés és a Wc megoldott, tökéletes helynek mutatkozik....
Ha meg esik az eső, akkor viszont csak valami zárt tér marad, nem? :roll:
Én meg elkezdtem gondolkodni, h a kajáltatása is hogy lesz megoldva, helytől majdnem függetlenül....mert hát május vége, ki tudja mennyi tej lesz, még az lenne a legegyszerűbb, de ha tápszer kell már, hogy készítem el, melegítem stb...............nem egyszerű ám! Vagy csak nekem ilyen komplikált? Bár én a zárt térben biztos nem kezdenék neki szoptatni pl.ikea , még a zöldbe fekve csak csak....
Hm????

Kép
kaandi

Ja és a legeslegfontosabb:
Gratulálok Esztikének, csak így tovább!!!! :lol: :lol: sok puszi neki! :lol: Jó hatással van rá a tornaóra?!! :D

Kép
kaandi

Andabella: meseszép emese:) :lol: nagyon szép kislány!!

Kép
kaandi

kaandi: lehet kapni cumisüveg melegen tartót, de ha kocsival megyünk esetleg a fűtés előtt megmelegíteni..nekem ezt egy ismerős mondta, nem tudom műkődő képes-e. A cumisüveg melegítő tuti, hogy ha jó forrón rakod bele - ami nekünk van legalábbis - 3 órán keresztül melegen tartja, de május végén szerintem meleg lesz és akkor még majd hűteni kell a vizet a végén :oops:

julcsi: Margitsziget jó, bár nekünk képlékeny minden, mert konfirmálás...utazás..szóval majd meglátjuk.

Kép
budabo

Na ugyis pangás van,kicsit reklámozom Fügét.
Zsu: telcsivel lesben álltam és íme az eredmény, egy-két mosolygós és bealvós,kómás.

Kép

Kép

Kép
budabo

Bogi: tényleg az a termoszos, arra gondoltál??? Na majd meglátjuk!
Jó éjszakát Nektek!! Bocikám nagyon éber, akkorákat visong, kurjongat, mintha legalábbis de lenne... :shock: :lol:

Kangu: mizújs? Doki? Kórház? Remélem nem kell menned!
Továbbra is Nicko? abencze????

Kép
kaandi

Jaajjj de jók Bogi, meséld már el majd 1x, h csinálod ezeket!!!
nekem az 2. -on tetszik nagyon a középső kis csábos, meg a jobb sarokban a kis huncut, persze a többi is tetszik, de ez a kettő a legjobb!!! :lol:

Kép
kaandi

kaandi: kösz :oops: . Igen a termoszosra gondoltam, nekünk van és idáig jó volt, bár mindenhol volt mikro amikor mentünk. A paint shop prot használom én, de ezer féle van. Millye ügyibb ebben. :wink:

Kép
budabo

Julcsi, igazad van, a zárt tér tényleg nem nyerő! Nekem szimpi a Margit-sziget nagyon! :wink:
Mondjuk a szoptatás nekem is problémásnak tűnik, ezen én is agyaltam! :roll: Mert nálunk a fagyasztott tej nem nyerő, vinni így nem tudok! :?

Bogi, nagyon tetszik a képsorozat! Nagyon huncut Füge! :lol:
zsu83

Na hétvégére megvan a programom, visszaolvasok! :) Végre...
Néhány dologra emlékszem.
Panna: párom végzettsége szerint elektromérnök, és jó sok melója és szüleinek pénze van a diplomában, mert angol nyelven végezte a sulit, főiskolát aztán egyetemet is, és ehhez képest üzleti kapcsolattartóként telefonálgat mostanság... Nagyon szeretne már a szakterületén dolgozni.

Julcsi: diéta-titkom a takarítás ezerrel és a kialvatlanság :D.

Zsu: micsoda ügyes fickó az a Bencus, gratula az átforduláshoz! :)

Ladmon: nektek meg a buksiemeléshez gratula és puszi Efétől! :)

Budabo: Naggggyon édesen mosolyog ez a leányzó!!! :) Olvadozunk.

Hoztam képeket, most magamat is reklámozom egy kicsit, ha már apócáról tettem képet. :P Büszke vagyok, hogy végre 2 hónap után van kettőnkről is elfogadható kép.
Kép Kép
Kép Kép Az új dzsungeles játszószőnyegen stílusos ruhában... :D A tukán madár az egyik nagy kedvenc.
Na asszem elég lesz... :D

Kép
Kép
elif

Ja, hogy tokaverseny... akkor ezt még muszáj... :D 8) Egyébként is ez a kedvencem most, Mókamiki :D
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.04.24 23:05-kor.

Kép
Kép
elif

sziasztok
húúú, mennyit írtatok, vissza még csak visszaolvasom, de reagálni már csak az ezen a oldalon szereplőkre tudok :)

hasonalvás téma: nekem Marci eleinte oldalt feküdt, amivel nagyon jól elvolt. aztán a khba vonulás után / óta hason fektetem. a koraszülöttes csecsemősok mondták, h egyáltalán nem bizonyított h ettől lesz bölcsőhalál és a beleiknek is sokkal jobb a hasonfekvés. ha bukik akkor egyszerűen kifolyik a szájából és nem kell többé azon paráznom, h még 1x elkezd fulladozni. persze nálunk is bejátszik a légzésfigyelő! anélkül nem merném.

millye - azért az üres tányér volt a "halatortán". remélem rendesen elszégyellted magd :wink:

kaandi - csini muskátli, és mekkora terasz :) a muskátlijaim nekem idén cseppek, mert a 2 éve ültetett és nagyimnál teleltetett muskátlik vmiért tönkrementek :( összsen 2 tő maradt meg, de azok nagyon szépek
a leanderhez nem értesz véletlenül? szeretnék lecsípni a nagyból és gyökereztetni, h legyen egy kisebb is, de nem tudom, h hol érdemes lecsípni belőle.

ladmon - nagyon ügyes Eszter! :)
laevolaccal kapcsolatban: nekem nem ment a széklet a khban (alapból sem megy rendesen, nem még abban a tré környezetben, friss gáttal - pfujjj :roll: ) és azt mondták a nővérek h akkor bizonyára kapok laevolacot, mert nem engednek haza amíg nincs széklet. de este mondták a csecsemősök, h az átmegy a tejbe, és emiatt hasfájást okozhat a babának, vmi más kellene - esetleg kamuzzam h volt :oops:. de szerencsém volt, mert a párom egy jó ismerőse volt akkor este az ügyis nővér és ő adott nekem glicerinse kúpot :oops: hát nem mondom, h baromira élveztem, de inkább mint hogy ne engedjenek haza és sokkal inkább mint h hasfájást okozzak a babának (mondjuk ebben az esetben nem neked kell) nah én ennyit tudok a laevolacról.
esetleg lkverus? a mi gyógyszerészünk :)

voltunk ma az apai nagypapánál, h meglepit okozzunk (nem árultuk el h Marci is velünk van) mivel a 73. szülinapot meg kellett szépen köszönteni. volt nagy meglepődés és öröm :)

végre vettem egy olyan melegítőt, aminek tetszik az anyaga, színe és fazonja is, így a héten elmaradt babamasszázs - mamajóga órát a jövő héten bepótolhatom :) már teszteltem ma fürdi előtt a masszázst, h mennyire jön be Marcinak. hát asszem h nagyon, mert sírva fektettem fel a pelenkázóra, h levetkőztessem és amint elkezdtem simizni, azonnal abbahagyta a sírást és még mosolygott is.

holnap nem leszek, mert megyünk vendéségbe, nálunk az április ugyanis igazi kiskarácsony: nővérem névnapja, keresztlányom névnapja - ők egyébként egy napon, anyósom és apósom szülinapja és a sógornőmé is, ill. a nagypapám szülinapja is áprilisban volt. szal ajándék hegyek sorakoznak a nappaliban :lol:

ma egész nap csodálatos napunk volt, nagyon kiegyensúlyozottan történt minden, evés-játék-alvás, nem volt kajakihagyás és csupa jókedv, beszélgetés és móka volt. úgy beszélt a nagypapához, mintha mindig ezt csinálta volna. ennyi sokat egyszerre még nem is beszélt.
a másik nagy mutatványunk: kb. 3-4 napja nagyon komolyan tartja a fejét hasra fektetve. nagyon büszke vagyok az én Kismazsolámra :)
ja éééés, jól meglepődtem tegnap reggel: Kismazsolám 180 fokkal elmászott az ágyban, mire reggel felébredtem. arra lettem figyelmes, h beveri szegénykém a fejét a zenélő körforgó tartójába (amivel az ágyhoz van rögzítve), h mennyit kellett neki dolgozni, hogy így elforduljon :)
teszek néhány képet a mai nap terméséből :)
mindenkinek szép 7végét :)

Kép
szép nyári nap :)

Kép
ilyen erős vagyok :)

Kép
egyszerre vagyok erős és mosolygós a papi és a mami legnagyobb örömére :lol:

KépKép
hugic

Hugic: de édes ez a Marci és tényleg milyen erős, húha... nagyon elkapott az utolsó kép. :)

Kép
Kép
elif

Elif - nagyon helyesek vagytok, Efe Bébi milyen cééép :)
ez a dzsungeles szőnyeg fisher price? én a dzsungeles etetőszékükre vadászom :) nagyon tetszenek ezek a dzsungeles termékek! látom nálatok is bejött :)

KépKép
hugic

hihhh majd egyszerre :)
jó éjt nektek :)

KépKép
hugic

Hugic: köszi :), igen Fisher Price, bejött, pedig elemet még csak ma szerzett bele férjem, majd holnap azzal is kipróbáljuk.
Jó éjt!

Kép
Kép
elif

Elif, még vmi: nekem Efe nagyon apára hasonlít, de lehet h szemüveget kellene íratnom? - ugye nem bántalak meg vele?

és még vmi: aki feltette a stavros flatley viedot: sosem láttam, de nagyon jópofa, és közel áll a szívemhez, Ciprus miatt.
na igen: nem is görög... sokkal inkább ciprusi, vagyis ciprusi görög. kicsit mintha a főnim lenne, csak az ő ketyeréje már nem bírna el ennyit ugribugrit :)

KépKép
hugic

Hugic: már hogy bántanál meg? :D Oda vagyok férjemért is, nagyon akartam, hogy rá hasonlítson. Mikor megszületett tiszta én voltam, aztán mostanra az én családom szerint rám, páromé szerint meg rá hasonlít. Szerintem meg tökéletes mixtúra. :D :wink:

Kép
Kép
elif

zsu: köszi,engem le tud venni a lábamról. A kocsiban szoptatás hülye ötlet? Vmeddig be lehet menni a szigetre nem? Vagy aki jobban ismerős, nincs vmi játszóház vagy vmi ahova be lehet menni?

elif: köszi, te is csinike vagy nagyon, Eféről nem is beszélve. A "tokás" a legjobb szerintem.Végünk is lesz pár év múlva....

hugic: ti is édesek vagytok :wink:

Kép
budabo

Jó reggelt mindenkinek! :)

Bogi ezt te biztos tudod, ugye lehet a bébihordót anyósülésen utaztatni? (légzsák nélkül) Nagyikám beparáztatott hogy bünti van érte :shock: de én nem hallottam hogy változott volna a szabály :roll:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

jó reggelt!
CSalád még alszik, mindenki, engem meg kidobott az ágy már kb fél órája. normális vagyok??? :shock:
Te jó szagú atyagatya, hugic és elif, hogy tudtok ilyen későn írkálni???? Sőt rendesen beszélgetni!? :lol:
Hugic: köszönik a muskátlik, apa érdeme, ő ültette, meg a gyönyörűséges terasz is, azt is ő csinálta. Tulajdonképpen sok mindent ő csinált a házunkban, kívül-belül... :lol: :lol:
Leander, hát igen, ha nem próbáltuk meg már vagy 6x 7x mi is azt, amiről Te is írtál, sajna nem sikerült még egyszer sem, max 1x. Annyit tudok, h ha levágtad,nem tudom, h hol kell, de alulról olyan féloldalasan be kell metszeni, úgy kell vízbe gyökereztetni jó sokáig. Már volt néhány ami gyönyörűen fejlődött,na azt hittük majd most, de télen meg nyekk a lakásban. De még nem adta fel!!! Nekünk is van hatalmas vanilia színű, meg piros is.
MArcika is nagyon tetszik, az ucsó kép volt nálam is a nagyon nyerőőőő!!!
Efével tényleg jól néztek ki, jók a képek!!! Mit csinál a játszószőnyeg az elem hatására???
:shock:
puszi és szép 7végét, mi ma megyünk partyzni egyik barátnőmhöz, összegyűlik a csapatunk. bitzos jó lesz. na meg nagytakarítás stb.-...............

Kép
kaandi

mizújs CSajok, Ti sem tudtok aludni??? :lol: :lol:
majd egyszerre írtunk!
Zvera: ma lesz a nagy romantikus nap??? :lol: :shock:
Az a baj, h én nem tudok ülve szoptatni, ( kocsi) csak fekve.....marad a pléd a fűben?!

Kép
kaandi

Áh Kaandi, romantikus nap ... anyósom elhívott minket a telekre mert ott lesz sógorasszonyom anyukája, még nem látta a kölkeinket és el akar büszkélkedni... anyósomnak érzéke van eltalálni dolgokat... hát, ami késik nem múlik :wink: szerintem bevetem majd a Pandus-féle tortát :wink: az tuti viszi majd a pálmát (már ha nem szúrom el :oops: :) )

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Leander: anyának tök szépek és rengeteg van, ő is szaporítja, na majd megkérdem mi a trükk. Az rémlik hogy a kis ágacska egész télen befőttesüvegben volt, ott gyökerezett.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

sebaj, ami késik nem múlik! ez az anyós sem semmmi! :lol: :lol:
de a telken is jó lesz, jó levegő stb.........bár Ti amúgy is ilyen helyen laktok,nem? Na majd megnézem a térképen,fog.sincs hol van Gesztely... :shock: bocsi! De érdekel!

ELif, mondasz vmit, Erik piszok rossz alvó volt, 3 éves koráig iszonyat hogy aludtam.,....szerencsére megváltozott ....DE sikerült kb 10 hónap alatt vagy 30 kg-tól megszabadulnom. MOndjuk sokat is híztam akkor is...... Nem is tudom, h aludni vagy fogyni szeretnék sokat...... :lol: MINDkettőt!!hihi, aztán meg bilibe lóg a kezem.... :D
megyek most már mintha ébredezne, persze a többiek meg alukálnak...
Hugic majd lefotozom a leandereket is, bár még nem olyan szépek, majd nyárra lesznek tutik!

Kép
kaandi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?