Na,nagyjából sikerült elolvasgatnim Titeket.
Az első és legfontosabb,hogy Bence jól van,szép és egészséges baba.25 cm és 764 g.A gép szerint aug.11-én szülünk.

Nem tudom,milyen értékeket szoktatok még leírni,esetleg megmondaná valaki?Itt olyan sok van a papíron.
Aludt a drágám,és még faros.Mindkét keze és lába is az arca előtt volt,kicsit szégyenlős.

Sikerült egy kicsit megmozgatni,úgyhogy nagyon szép kép készült róla,majd felteszem,ha apa segít.Azt mondta a doktor bácsi /Győrfi/,hogy jó nagyok a méretei és okos baba lesz,mert jó sok agya van.Gergő egyből rávágta,hogy akkor olyan lesz,mint ő./Ő olyan kis tudósféle/
Egyébként mindenki azt mondja a kép alpján,hogy Rá fog hasonlítani.Én nem látok még semmi ilyet.
Chello:jobbulást Neked,látom,nem javulsz,Te szegény!
Bellana:Sajnos a beutalót mindig csak aznap reggel adják oda,szerintem is elég hülyeség.Így hiába megyek oda még nyitás előtt,a labornál rengetegen vannak,mire oda eljutok.
Te kis árulkodós!Beköpnél a banyádnál?Ezt nem vártam volna Tőled,hüpp-hüpp!
Örülök,hogy túl vagy a cukron.
Én természetesnek vettem,hogy ott leszel a talin,ezért nem is kérdeztem.Szóval nem volt Neked jó mellettem?Most már kezdek megsértődni
Hülyegyerek anyukája hol volt eközben ?Én ezért nem szerettem soha játszótérre menni,mert a szülők nagy része sajnos ilyen.
A 3 hét nem sok,a nagy kánikula biztos később jön.Megkérdezhetem,hogy mennyi lesz a vége a kondinak,beszereléssel együtt?
Hát nem tudom,hogy küldjek-e Neked puszit ezek után???
Zsuzsa:Örülök,hogy jobban van a család.Nem semmi volt a torok mizériád!
a 2000 méhnyak az ilyen időszakban már természetes?Nagyon nem értek hozzá.
Férjem nevében is köszi a gratulációt
A memóriádat egyébként irigylem,az én agyam olyan,mint a szita,és aterhességgel ez csak romlott
A legszebb az a kis mosolygó virág
Nálunk is tegnap volt az anyák napja az oviban,olyan gyönyörű volt a lánykám.Majd Róla is teszek fel képet
Nekem is csak beszáradt váladék van néha,de úgy emlékszem,hogy az előző kettőnél is az volt.
Orsi:legkedvesebb pocaktársam,olyan ritkán látlak itt.Ennyire megviselt vagy? El ne felejtsd a Bellanaval megbeszélt fagyizás közben,hogy jövő vasárnap börze van
Telefonszámot cserélünk?Az én címem a profilban,ha gondolod.Millió puszi Neked!
Bori:Csíkok nekem már a 2. babánál jöttek,hiába kenegettem,úgyhogy csak abban reménykedem,hogy nem lesz még több.
A talin majd megbeszéljük ezt a dadogás dolgot,mert nálunk is hasonló gondok voltak,a "z" betűvel szintén.Ne aggódj emiatt!
Nagyon édes a fiad,hogy mesél Neked.

Egyébként én is szoktam hülyeségeket mondani a gyerekeimnek,amit utána megbánok,de hát nem vagyunk tökéletesek.
Veled is szeretnék telcsiszámot cserélni.
Panó:A Bence is nagyon gyakori név,ráadásul nekünk a vezetéknevünk sem ritka,Juhász,de nekünk ez tetszik,és kész.A táblázatban sok szép név van,onnan egyik sem tetszik?Mindenképpen valami szép magyar nevet választanék,a Peti és Rita mellé.Nekem nagy kedvencem a Gergő,Levente,Balázs,Ádám.A Tamás is nagyon szép.
Nyyuszika ma megy Fótra,remélem örül majd a szabadságnak,jó levegőnek.A gyerekek már most mondják,hogy látogassuk majd meg,de mit mondok majd Nekik,ha már nem lesz?
Cukor erdmény miatt majd 12-én megyek dokihoz,merta jövő héten továbbképzésre megy,de lehet,hogy azért már előbb felhívom az a sszisztensnőt,hogy megnyugodjak.Az ismerősömnek csak azért csináltatta meg háromszor,mert nagy volt a baba.Hát én nem szeretném.
Vali:Nagyon jó hír,hogy már ilyen szép súlyúak a babák,és ügyi voltál,hogy így vigyáztál Rájuk
A várakozás egyébként nem zavar,csak most, hogy tudták,hogy még 2 órát ott kell ülnöm,figyelembe vehették volna.Összesen 3 kismama volt ilyen vizsgálaton,megoldható lett volna szerintem.
Párod tortúráját sajnálom,remélem már megoldódott.
Swen:Köszi a jókívánságokat neked is,külön gratula az esküvőhöz.Képek?
Nekünk márc.7-én volt a 16.évfordulónk.Mármint az együttjárásnak.Egyébként már ötödikes korunk óta ismerjük egymást-ami ugye nem most volt-csak akkor még nem tetszettem Neki.
Én úgy tudom,hogy az előtejet nem szabad nyomkodni,nem?/Nem kioktatni akarlak,csak így olvastam./
Én az első két gyerkőcnél szivacsot és gumis lepedőt használtam,most valószínűleg beruházunk egy kókuszmatracra,mert kiságyat kapunk,és a Kikában nem olyan drága.
Egcsi:Szép lesz az ajándék
Köszi a gratulációt.
Remáljük,hogy néhány óra eltéréssel fogtok szülni Timivel,és akkor a szülésznő sem lesz gond,és együtt babázhattok!
A méhszáj akkor j.
Ha a mell csíkos,azt úgyis csak a férjed látja,vagy szoktatok nudizni?
Nekem viszont a hasam is,úgyhogy már a fürdőrucival is vannak gondjaim.
Azt hiszem én is a Bergon mellett döntök,bár voltam az Árpád hídnál a Bébikerben,és gyönyörű háromfunkciós kocsikat láttam leértékelve 23-24 ezerért.Csak az a baj,hogy a mózeskosár miatt nehéz az összecsukás ,szállítás,mi pedig elég sokat vagyunk úton.Mindegy,megvárom a jövő heti börzét.
Hajni:Drukk a keddi cukorhoz,én vittem hideg vizet,poharat,kanalat is ,és Csilla nagyon megdícsért érte,mert azt mondta,hogy azt nem ajánlja,amit ott adnak.
Mariann:Pihenj nagyon sokat,drukkolok,hogy ne legyen komolyabb!
Mucskának is sok puszi!
Szöszi:Tegyél fel képet,biztos nem rossz az a szoba.Egyébként én is félek,hogy nem úgy sikerül a szobánk,ahogy azt én elképzelem.Majd ha kész,én is rakok fel.Ne szomorkodj emiatt!
Süncsi:Ezeket a divatos kismamákat más sem szereti.Képzeld,voltunk egy bulin,ahol volt egy másik pocakos is,és 4 héttel a szülés előtt testhezálló fehér miniszoknyában,fehér feszülős felsőben,természetesen mindez teljesen átlátszó,és tűsarkú cipőben volt.Én pedig az aranyos kis farmerruhámban,és olyan furcsán éreztem magam.De mindenki odajött hozzám,és én tetszettem nekik,nem a "Lujzika".Azt mondtk,hogy az nem való egy kismamának.Én meg dagadtam a büszkeségtől.
Nem irigyellek,hogy ilyen sokáig fogsz dolgozni,pedig kéne egy kicsit pihenned,lelkileg rákészülni a szülésre,nem?Utána már nem biztos,hogy lesz rá időd.
Uzsonnatáska:aranyos
Jó,hogy ilyen aranyos a szomszédnéni,mert biztos nagyon rossz lehet egyedül egy idegen országban.Még jó,hogy van internet
Kinga:Ha lassú a net,nem lehet,hogy vírusod van?Nekünk tegnap lassult le hirtelen nagyon,és rengeteget talált a vírusirtó.
Na,most eldugulok,és MINDENKINEK nagyon sok puszát küldök!
Anikó