A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok Lányok! Kép

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép 3mm-es!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Most már nem a petezsák 3mm-es, mint pont egy héttel ezelőtt! És már ver a picinyke szíve.
Most viszont rohanok, mert a család hiányol!
Sok pusza mindenkinek!
Álmodjatok szépeket!
Kriszpy
kriszpy

Sziasztok Lányok,
Szerintetek, ha magas prolaktin miatt szedem a bromot és terhes leszek, akkor a bromot a 12. hétig érdemes szedni v. jobb abbahagyni. Melyik árt a babának? Nagy mumusom ez a prolaktin, mert amikor lecsökkentették az adagomat rögtön többszöröse lett a szintje a maximumnál és nem szeretnék egy terhesség esetén hibázni.
Köszi a válaszaitokat és mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok.
Kíra
kíra

Sziasztok!

Angel

Én egyszerűen rákerestem az interneten. A magyar csak azt az egy cikket találta, amit itt is olvashattunk. Az amerikai oldalakon viszont sokkal több minden van róla. pl. hogy ez létezik olyan változatban is, amit férfiaknak fejlesztettek ki. Viszont abból, hogy eddig senki nem találta meg itthon, arra következtetek, hogy ezt nálunk még nem lehet kapni. Pech...

puszi mindenkinek, cica

Lilla

Kép

Kép
cicamica

KíraKép
A 12. hétig kellene szedned a Bromo-t, mert könnyen vetéléshez vezethet a magas prolaktin.

Cat

Cat
Kép
cateye

kriszpy!
akkor te most hányadik héten vagy.Kép?
én miért nem láttam a szívveréstKép?
pusz,eszti
esztyx

Eszti! Kép

Én tegnap pont a 6.hetesnek számítottam. Az én orvosom, nagyon kihatóan figyelte, mutatta nekünk, nagyon nehéz észrevenni, mert egy pici kis pont, ami egyszer eltűnik, egyszer felvillan! Mintha lenyeltem volna egy viharjelző lámpát! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Babát konkrétan nem lehet látni, csak egy pici fehér csíkot a petezsákban. És a szíve sem konkrétan szív, hanem szívcső még azt hiszem. (de most lehet, hogy sokan kinevetnek.) Bocsi, valamiért nehéz nekem elhinni, hogy ilyen pici és........... De nagyon buli. Nekem 3 hét múlva kell mennem újra UH-ra, addig kaptam feladatot, labor+EKG+védőnő, majd meg kell csináltatnom ezeket. Te, hogy állsz? És megkaptad az E-MAIL-emet?
Sok puszi, mindenki álmodjon szépeket!
Kriszpy
kriszpy

Hellóka!
Itt vagyok ám mindig a háttérbe...de most nem minden nap olvasok hanem tömbösítve, mert nem akarok túl sokat foglalkozni a témával. Azoknak akik nem tudnák mondom, hogy 3 sikertelen inszemen vagyunk túl a mit a Kaáliban csináltak. Több inszem nem lesz. Most pihenünk...és ha addig nem történik valami csoda június közepén kezdjük a lombikra való felkszülést és ha minden rendbem lennejúlius közepén lenne a visszaültetés. Most méregtelenítés folyik meg pihenés...(aktív mivel sokat tornázom).
A meddQség oka jelenleg ismeretlen.
De amiért ma "tollat ragadtam" az, hogy elmondjam, hogy idQközben a nagy hugom (25) teherbe esett Kép...persze teljesen véletlenül...hiszen a barátjával még ben terveztek babát. Védekeztek is középidQben...de hát ennyire volt sikeres a védekezés. A babát persze megtartják...és mi leszünk a keresztszülQk a párommal...szóval úgy tqnik hamarabb leszek keresztanya mint anya. De én nem bánom...persze tartott tQle, hogy szarul fog nekem esni...de egyáltalán nem. Én tiszta szívbQl örülök.Kép) Ja amúgy még nem publikus a hír...csak anyuék tudják meg mi a párommal. Majd én viszem a hugom nQgyógyihoz...én közelebb állok a témához mintQ. Adtam is ma neki egy levél elevitet. Ja, amúgy ma van a 32. napon. A 31. napi teszt pozitív volt...meg azt mondta úgy érzi,mintha egy teniszlabda lenne a hasában.Kép
Hát ennyi a nagy hír mára. Aludjatok jól!
Vizkrisz
vizkrisz

Sziasztok,

Cateye Kép
Köszönöm a válaszodat, én is így gondoltam.
Vigyázz Magatokra!

A háttérből továbbra is szorítok mindenkinek.

Szép napot, Lányok!

Kíra
kíra

Kriszpy!
megkaptam a mailt, de csak tegnap nem tudom miét, kösziKép, egyébként én is ugyanezeket
kaptam feladatba, hogy ekg, védőnő, vér, fog, stb.,nekem is ezeket kell elintéznem..Kép,
én csak azt nem értem, hogy a szívecskétjét miért nem láttam...?remélem jövő héten már fogom...?
olyan rosszat álmodtamKép, mondjuk nagyon abszurd de akkor is nagyon rossz volt- azt hogy a szülésnél valami történt és nem volt benne a méhben a baba, azért ilyesztett meg ez a rossz álom, mert amikor pozitív lett a teszt, előtte azt álmodtam, hogy pozitív lesz, és az lett...de ezt az utóbbi álmot nemnemennenennenenmmmakkarom!
Kép,
millió puszi,eszti
a mi gyerekeink már uniós polgárok lesznekKépKép
esztyx

Sziasztok Lányok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Clostit szedek. a 2. clostis hónapban azt mondta a dokim, hogy a 13.napon nem látott domináns tüszőt, a cisztaszerű képződménxy eltünt de szerinte ez hónap teljsen esélytelen,így majd ha megjön kezdjem el megint a clostit.
Na ezek után a 21.napon elkezdett valami barnás-véres izé jönni belőlem, ami tartott másfél napig utánna meg csak olyan halvány barnás pecsételgetés volt 2-3 napig. Azóta semmi. Ma vagyok a 32.napon és nem jött meg egyáltalán.Hasam rettentően fel van puffadva.
Ma csináltam már egy tesztet is de persze csak egy csík volt látható.
Mitől lehet ez? Volt már valakinek hasonló tapasztalata?
Köszi a segítséget!

Terka
terka

Sziasztok!

El vagyok keseredve! 9 nappal vagyok az ET után és kijöttek a pattanásaim + görcsölgetek! Azt hiszem ezek nem jó hírek! Bepánikoltam!Kép Azt hiszem vége a dédelgetett álmoknak!Kép

(Ha le vannak fagyasztva a kisvirágaim akkor mikor mehet a következő ET? )

Zsu! Kép

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu Kép
Én azért még nagyon drukkolok, hogy ne a mensi előjelei legyenek.
Úgy tudom, hogy a fagyibabáknál is ki kell várni papíron a 3 hónapot, de lehet, hogy rugalmasabbak.
DRUKKOLUNK!!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Terka

akkor, ha nincsen peteérés, hormonhiányos állapot lép fel, nincsen elegendő progeszteron, és ilyenkor gyakori, hogy a menzesz előtt hol, hol nem, napokig barnázgatás van, és később, nehezebben jön meg a menses is. Ha a Clostytól egyáltalán nem nőtt tüsződ, és már régebb óta próbálkoztok, ne is bízd magad "mezei" nőgyógyászra, hanem kérj alaposabb kivizsgálást. Amúgy normális ciklusaid szoktak lenni?
snori

Sziasztok lanyok!

Bocsi, hogy igy ismeretlenul irok Nektek, de szeretnek Toletek tanacsot kerni. Van egy egyeves kislanyom, aki meg szopizik. Nekem pedig a 29. napon (nagyon halovanyan) es ma, a 31. napon lett egy-egy pozitiv tesztem. Plusz 37,1 koruli ebredesi homerseklet, plusz tojas-erzes a hasamban, plusz "erdes" bor (mint az elozo terhessegnel), szoval minden klappolna. De elkezdtem barnasozni ma (31 napos ciklusaim voltak, szoval ma kellett volna megjonnie). Szerintetek ez progeszteronhiany, es ha nem lepek, akkor jo esellyel elveszitem a babat, vagy ennyi meg belefer? Esetleg okozhatja mindezt a szopi? Amugy az elozo terhessegemnel is elofordult idorol idore enyhe rozsaszines valadek (bocsi), de mivel ez sosem okozott egyeb problemat, a sokadik alkalommal arra jutottunk a dokimmal, hogy en ilyen vagyok, nem kell aggodni. Es ez szinte mindig a soron kovetkezo (de persze nem bekovetkezoKép) ovulacio idopontjaban lett volna. De ez a barnasozas most mas idopontban van, es bosegesebb is, mint az elozo terhessegnel. Szerintetek?

Valaszaitokat elore is koszonom:

Leszter
leszter

Sziasztok!
Leszter!
A barnázásról pont a múlt héten írtunk Kép. A barna váladék keletkezhet a beágyazódás helyén lévő vérbőség miatt, de jelenthet sajnos kezdődő vetélést is. Az orvosok általában ágynyugalmat javasolnak először, tehát mindenféleképpen hívd fel a dokidat és kérdezd meg mit mond. Lehet, hogy a rózsaszín váladék a mostani babánál barna váladék lesz és csak erről van szó mostKép.
Üdv, Virág
virga

Leszter Kép
A véleményem kicsit eltér Virgáétól. A problémát valószínűleg a szopi és a prolaktin hormon okozza. A beágyazódás körüli rózsaszínezés korábban jelentketkezik.
A magas prolaktin szint lenyomja a progeszteron szintjét, így szerintem ha lehet még ma el kellene kezdenek progit szedni, hogy ez a babó minden veszély nélkül megmaradjon.

A másik, a mensi időpontjakor nekem is volt barnám, a 4. és a 8. héten 1-1 napig, de mivel tudtam, hogy nálam progigond nem lehet, és az UH is megerősítette, hogy nincs gond, így nem volt min aggódni.

Drukkolok, hogy minden rendben legyen a kismanóval. beszélj a nőgyógyászoddal, és harcolj ki belőle progeszteron gyógyszert, és persze, tudom, hogy egy egyéves mellett nem megvalósítható, de lehetőséghez képest próbálj megminél többet feküdni, amíg a barna el nem múlik.

Orsi + 2 Kismaczkó
10+5

Orsi
KépKépKép
icsilya

Snori!
Köszi, hogy válaszoltál! Kép
Az első hónapban nekem a clostitól szép tüszőim lettek.Sajna a 2. hónapban nem.Egyébként meg azt lehet mondani, hogy elég rendszeres a ciklusom és az is volt a closti előtt is. Amúgy azt megállapították, hogy alacsony a progeszteron szintem de ez nem okozott a mostanihoz mégcsak hasonló tüneteket sem. Szóval soha nem volt olyan, hogy jóval a rendes időpont előtt megjött volna vagy csak barnázgattam volna és aztán meg semmi.
Na, most jó hosszú lettem, bocsánat mindenkitől.

Terka
terka

Sziasztok!

Alice
...ez a piros így készül: Alt billentyű+\ jel (a Q billyentyűnél) majd beírod a színt angolul (bármelyiket, itt most red), majd Alt billentyű+{ ez a jel (a B billentyűn) aztán írhatod a szöveget és a végén Alt billentyű+ } (az N billentyűn). Remélem érthetően írtam. Sok sikert a színesedéshez.

Cicamica
... igen, én is több helyen érdeklődtem, sajna néztek rám mint egy ufóra. Valószínű az van amit Te is gondolsz, ez a mi kis hazánkban még nem kapható, vagy nem is lesz soha! :-(((

Puszi: Niki
angel

TerkaKép
Szerintem is progigond lehet a barnázás oka. Az meg, hogy a 13. napon nem volt domináns tüsző, nem jelent semmit. Nekem volt olyan ciklusom, hogy nem volt a 12. napon semmim, de a 18. napra kinőtt egy nagy tüsző a semmiből. Biztos Utrogestan kellene.

LeszterKép
Orsival értek egyet, hogy a szoptatás miatti prolaktin okozhatja a barnázást. Gyorsan kellene Utorgestant kérned, és szorgalmasan használni a 12. hétig, hogy nehogy elveszítsétek a kistesót. Egyébként gratulálok hozzá!KépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok,

én az utolsó 3 ciklusban 7 napig barnazgattam a menzi előtt, majd elmentem UH-ra ahol a doki látott egy domináns tüszőt ami később rendben megrepedt. Most vagyok a 20. napon és elkezdett valmi rózsaszinű nyálkás trutymó (bocsi, de nem tudom másképp leirni hogy is néz ki) jönni belőlem. Ilyet még sose láttam. Nem tudjátok mi lehet ez?
Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Cat!
Köszi! Kép
Hát, igen, valószínűleg progival lesz a gond sajnos.Azt hittem, hogy ha baj van a progiszinttel, akkor csak közvetlenül a menstruáció megjövetele előtt kezd el barnázni az ember vagy előtte egy-két nappal.Ilyet eddig nem tapasztaltam, ami most történt és ezért bizonytalanodtam el.
Most akkor várom, hogy megjöjjön és enyhüljön a rémes haspuffadásom.A dokihoz is elmegyek Utrogestant kérni.
Remélem a Te kiskrumplijaid jól vannak! Olyan édesek a képen! Kép
Terka
terka

Sziasztok!

Koszonom szepen a valaszokat!Kép Dokimat termeszetesen felhivtam, de csak egy masikkal sikerult beszelnem, aki azt mondta, nem kell progeszteron, UH-zni meg nem erdemes, ujra tesztelni sem (mert par napig meg mindenkepp pozitiv lenne), manualis vizsgalatot pedig en nem szeretnek. Ugyhogy marad a varakozas. Fekudnom lehetetlen, folosleges koroket igyekszem nem futni, es bizakodom. (Amugy amikor Petraval voltam terhes, es rozsaszineztem, a sajat dokim sem javasolta a progipotlast, pedig rakerdeztem. Azert holnap megprobalom elerni a sajat dokimat.)
A barnasozas mara megszunt, szivbol remelem, tobbe nem is ter vissza.
Meg egyszer koszi Nektek, majd meg jelentkezem!Kép

Leszter
leszter

Sziasztok!
Tegnap voltam dokinál. három tüszőm van: 14, 15, 16mm-es, szombaton lesz a negyedik inszem. Na, mit szóltok? ÜGyi vagyok, mi?
Puszi.Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Jav: tüszőm van, ??
A.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok!Kép

Rég írtam, mert a lombikos dolgokhoz nem értek, csak drukkolni tudok mindenkinek, de azt nagyon!Kép

Anna!Kép

Ez nagyon biztató!Kép HAJRÁ? HAJRÁ!

Én szeretnék tőletek kérni egy kis drukkot a finish-be, mert hétvégén legkésőbb kiderül, hogy mi az ábra!
Én már teljesen kész vagyok, pedig tudom, hogy pont ilyenkor kellene higgadtnak lenni, de nem bírok!Kép
Elkezdődött a bugyi lesés, a számolgatás, hogy mióta van fenn a hőm, és hogy elég magas-e, az agyalás, hogy vajon mitől fáj a cicim és mitől szúrkál a hasam - a közelgő mensitől, vagy esetleg a bébitől!
Szóval ez őrület!
Bocsi, hogy kiborítottam a lelkem, de már rám fért!

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok !

Már régóta olvasgatlak benneteket, de most jött el az ideje, hogy kérdezzek is tőletek.
A terhességi tesztek megbízhatósága érdekelne, pontosabban az, hogy ha a két csík nem 5 perc múlva jelenik meg hanem jóval később (kb.1 óra),de teljesen jól láthatóan, akkor az pozitívnak számít-e vagy sem.

Köszi, Gamma
gamma

Zita Kép
Szurkolunk Kép

Anna Kép
Az nagyon szép. Drukkolok az inszemhez!!!

Gamma Kép
Őszintén??? Erre már sokféle példa volt. Inkább csinálj holnap reggel egy reggel vizeletból tesztet. Elméletileg nem jelentpozitívot, mert ennyi idő után a controll csíkon lévő HCG átvándorolhat a tesztcsíkre, így téves lehet az eredmény... de lett már itt többszöt kutyából szalonna Kép Kép Drukkolok, hogy babát jelentsen. Hányadik napon vagy?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zita

pont ugyanígy vagyok én is. Ma van a 27.napom, a hőm tegnap is és ma is 37.0 (ennyi talán még sose volt), és nekem is ugyanúgy, mint neked, hol szúrkál, hol fájdogál a hasam vagy az oldalam, a cicim most ugyan nem fáj, mint a múlt hónapban, de teljesen meg van duzzadva, néha még forró is. (nézzük a jó oldalát, még egy pár Clostys hónap és tiszta bögyös leszek Kép )
De most nagyon próbálom nyugtatni magam, hogy nem kell kétségbeesni, ha megjön, hisz ez volt még az első petesejtes hónapom, és annál, akinél minden oké, még annál sem szokott elsőre sikerülni. Most még tampont is előre bevásároltam (múlt hónapban ezt sem akartam), babaruhák elpakolva, babás könyvek, utónévkönyv minden elrakva a süllyesztőbe. A férjemnek is feltűnt már, mennyire nem beszélek babáról mostanság (csak azt nem tudja,hogy az eszem ezen ját Kép ), pedig a múlt hónapban minden csak a babával volt kapcsolatban. És nem tesztelek, legalább a 30.napig. Kibírom.
Felkészülve (nem) várom, hogy megjöjjön, hátha így könnyebben átvészelem, mert az ahogy a múlt hónapban megviselt, az már nem volt normális.

Kitartás neked is Zita, sikerüni fog !!! Kép

Móni
Monik

Orsi,

A 35. napon vagyok. Az az érdekes, hogy amikor tutira nem voltam terhes, akkor nem jött elő a második csík (napok múlva sem) ugyanennél a típusú tesztnél. Csak ezért merült fel bennem, hogy talán mégis ...

Gamma
gamma

Gamma Kép
Ha biztosra akarsz menni, akkor kérdj a nőgyógyászodtól egy vérvételes betaHCG mérést. Az nem téved!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Gamma! Kép

A barinőmnek és nekem is bejött, hogy később lett halvány csík, nem azonnal. és volt olyan tesztem is itthon, ami negatív volt, és az soha a büdös életben nem lett két csíkos! (még akkor sem, ha sok HCG-s pisit kapott!)
A HCG másfél naponta meg kétszereződik a szervezetünkben, úgyhon ha 2 nap múlva csinálsz.......... már sokkal okosabb leszel! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Zita! Kép

Én is bevásároltam egy dupla adagos betétet. Szentül megvoltam győződve, hogy na, csütörtökön mesti! Viszont, ha tudod, hogy mikor volt a tüszőrepi, akkor adjál hozzá 14 napot és akkor kellene megjönnie. Ha azon túl vagy, akkor......... Kép Ez nálam bejött!

Monik! Kép

Hajrááááááááááááááá! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Sok puszi
Kriszpy
kriszpy

Sziasztok Lanyok!

Kicsit eltuntem, de itt vagyok. Nem mintha barmi erdekes tortent volna velem.
Penteken megyek UH-ra, megnezzuk hany tuszocskem van, ez lesz a 13. nap, de probalok nem nagyon torodni most a temaval. Egesz jol megy. Most itt belevetettem magam egy ket erdekes uj dologba az eletemben ugyhogy van mivel foglalkoznom. Remelem kozben a nagy nemodafigyelesben osszejon a baboca.
Mar annak is orulok, hogy nem vagyok rosszul a clostitol. Egyelore. Csak egy kis szekrekedesem volt, de nem sulyos, ugyhogy tuleltem, ja meg nem tudtam aludni. Ennyi.

Elolvastam amit irtatok, es:

Makrancos Evi foleg, de tobbiek is!

En most vettem meg azt a konyvet, hogy: Aviva torna/modszer, es az pontosan errol szol hogy konnyu, de megfelelo tornagyakorlatokkal hogyan lehet meghozni a mensit!!!! Akkor is ha nem volt 6-7 eve!!!! Es nem kell hozza orvosi beavatkozas, es nem kellenek hormonok, meg gyogyszerek!! Szerintem megeri kiprobalni, nem kerul semmibe!!!Nagyon jo, es lehet babagyartasra is hasznalni, ugyhogy en most azt is tanulgatom, olvasgatom, es en nagyon hiszek benne. Hallott mar valaki valamit errol a modszerrol?

Angel!

Varunk a lombikkal, mert csak ugy. Igazabol a ferjem meg nem akarja, es nem is vagyunk annyira panikban, ugyhogy csak ugy varunk. Meg most eszem nagyon sok aloe veras cuccot, jarok talpmasszazsra vagy ami fene a pontos neve (szinten ezert), es elkezdem most ezt az Aviva modszert is, ugyhogy remelem osszejon ezekkel mar igy egyutt. Ha nem, akkor azert lehet hogy a Kaaliban kotunk ki!!!!!

Kriszpy!
Nagyon gratulalok a 3 mm-es babocahoz, meg a dobogo szivecskejehez!
Esztyx, ne felj, neked is nemsokara latszani fog!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

KingaKép mi van veled?????
Bocs hogy zaklatlak de nagyon kiváncsi vagyok!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok!

Nem tűntem el, csak nem voltam netközelben egy hétig...
Holnap töltöm be a 8. hetet! Kép
Eddig minden ok, csütörtökön kell felhívnom a védőnőt a kiskönyv miatt, meg egyébként is...
A hónap végén lesz újabb képem is, ha minden igaz!

Szurkolok Mindenkinek!
Babóca
babóca

SziasztokKép
Szeretném kérni a segitségeteket,már egyszer irtam de nem kaptam válasz.Szeretném megkérdezni attól aki már áteset egy lapar mütéten hogy megjött e neki vagy késet vagy meg sem jött most vagyok a 32.napon és még edig semi jele hogy megjönne .
Elöre is kösszike a segitséget.
IldikóKép
ildikó_4

BabócaKép
Pont három héttel vagyunk idősebbek Kép Mi holnap töltjük be a 11. hetet Kép
Örülök, hogy minden rendben Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Angel köszi a leírást, aszt hiszem sikerült beszínesednem!

Icsilya(Orsi), Kinga, Cat, Zita, Mandula, Edelweiss

Bocsánat, hogy így összefogottan teszem, de köszönöm szépen a válaszotokat, nagyon sokat segítettetek, sajna nagyon összejött minden a munka terén és a családban is tragédiák sorozata történt.
Valószínű ez is és ez a tudat is, hogy lombikra kell mennem, így minden együtt kiborított. Még a férjemmel is összevesztem kicsit, pedig nem is szoktunk veszekedni. Agresszív vagyok és ingerült. Remélem elmúlik. Eddig csak kicsit féltem, de ez az idegesség csak még jobban idegesít, hiszen tudom, hogy meg kellene őriznem a nyugalmamat és kiegyensúlyozottnak kellene lennem. De menni fog ez nekem?!? Nem akartam kiborulni! ...de ez a rengeteg hétköznapi probléma és akkor még az ember üldözze az orvosát és megint kezdődik a kálvária! Csak én vagyok ilyen gyenge? Ti hogy bírjátok? Ha végre sikerül a dokimat elérni (nem könnyű) akkor holnap vagy csüt de. kezdjük meg a vizsgálatokat, majd mondja, hogy melyik létfontosságú. Remélem a laparoszkópia és hiszteroszkópia kimarad.

Bocsánat nem akarok rossz hangulatot teremteni! Tudom ez most nagyon lehangoló volt! Szóval bocsánat mindenkitől. Holnap is jövök és igérem vidámabb leszek.

Puszkóta mindenkinek és sok szerencse!
Alice
alice1968

SziasztokKép

Bzsuzska, nekem ez most nem sikerült. Nem vagyok letörve, készültem rá lélekben, sőt, valahol meg vagyok könnyebbülve, mert most kicsit pihenhetekKép Ha minden jól megy, akkor júniusban visszakapom az eszkimó-srácokat, és ahhoz nem kell sem gyógyszer, sem szuri, csak egy kontroll UH a ciklus 11-12. napján. Ha az sem, akkor majd szeptemberben belevágunk a következőbeKép Addig meg van dolog millió, többek között egy házbővítés/felújításKép

Alice, hadd tanácsoljak valamit,még akkor is, amikor tudom, hogy marhára nagyon gyorsan eredményt szeretnél elérni. Pihenj egy kicsit, kapcsold ki a fejed, tedd félre a témát. Erősítd meg magad szívben és fejben, és amikor minden letisztult, akkor vágj bele. Hidd el, sokkal jobban fogod bírni, mert a lombik megterhelő, nem is kicsit. Nekem leginkább idegileg volt az.
kinga_

ildikó Kép, nekem lapar után kicsit előbb jött meg.
kinga_

IldikóKép
Elfelejtettem neked válaszolni, ne haragudj. Nekem is lapar után hamarabb jött meg. Már a 26. napra, és 28-30 napos ciklusaim vannak.

KingaKép
Nagyon-nagyon sajnálomKépKépKép Ismeretlen eredetű nálatok a meddőség ?

AliceKép
Csak azt tudom tanácsolni amit KingaKép. Zaklatott lelkiállapotban nem szabad belevágni a lombikba. Nyugodjatok le, pihenjetek, szeressétek egymást a pároddal, mert nekünk legalább az megadatott, hogy van egy szerető párunk. Menjetek el nyarlani, és ne is gondoljatok az előttetek álló orvosi kálváriára. A lombik leginkább idegileg megterhelő, nem fizikailag. Erre rá kell készülni, és nem szabad gondterhelten belevágni !
Én kiírattam magam a lombik idejére, mert munka mellett akartam megoldani, de az első héten rájöttem, hogy ez nem fog menni. Toporogva álltam a BMC folyosóján órák hosszat, lestem, hogy mikor hívnak már be, számoltam a perceket, hogy ha behívnak 11-re, akkor délre bent lehetek dolgozni, leskelődtem, hogy mikor lesz kész a vérlelet stb. Aztán rájöttem, hogy ez így nem fog sikerülni. Kiírattam magam, nyugodtan olvasgattam a folyosón, és mindegy volt, hogy délben vagy kettőkor hívnak be, nem idegesítettem ezzel magam. Szerintem ezt csak így szabad csinálni, mert másképp nem működik.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat, nálunk nem ismeretlen eredetű, nekem kivették a petevezetékeimet. De hát ez benne van, semmi gázKép Szerintem elfáradt a szervezetem, október és május között négy műtét és egy lombik, sok, valljuk be. Most nyugodt láblógatás következikKép
kinga_

Kinga!

KépKépKépKép
De azert jo, hogy most pihenesre szanjatok ra magatokat, biztos jot fog tenni. Es aztan a kovetkezo meg hipp-hopp sikerul is!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Lanyok Kép
Valaki, aki probalkozott mar lombikkal meg tudna mondani, hogy a lombik elotti honapban hanyadik napokon kell menni vizsgalatokra? Ugy tudom, hogy a 3., 14., 21.-en...
Es mennyire fontos, hogy pontosan ezeken a napokon menjunk? Pl. ha hetvegere esik valamelyik, akkor is megcsinaljak a vizsgalatot?

BZsuzska Kép

Remelem, hogy az elojelek nem a menses elotti jelek voltak, hanem a babae Kép Ha jol emlekszem ma derul ki...

Mandula
mandula

Meg egy kerdes a lombik elotti vizsgalatokkal kapcsolatban: Reggelre kell menni (esetleg vervetel miatt) vagy lehet delutan is?

Koszi a valaszokat elore is Kép

Mandula
mandula

Mandula, a BMC-ben a 3., 21., 23. napokon van vérvétel (plusz/mínusz egy nap eltéréssel mehet az ember lánya), de ezt úgyis megmondják ott helyben. És sajnos hajnalok hajnalán kell menniKép

DodoKép Nincsen semmi gázKép Egy hónap teljes idős pihenés, aztán jönnek az eszkimókKép Aztán majd kiderülKép
kinga_

Sziasztok!

Kinga sajnálom, de örülök hogy ennyire jól viseled! Én nem hiszem hogy lesz bennem ennyi erő ha esteleg kiderül hogy nem sikerült! Bocsi de azt hiszem rossz időpontot írtam nektek véletlenül.Nem ma csinálom a tesztet hanem pénteken! De már lerágtam a kefét tövig, úgy izgulok!A menstruációs fájásaim azt hiszem elmúltak és szurdogál alulról. Holnapután kiderül hogy miért! A mellem is feszül de sajna az a mensi előtt is mindig feszült egy kicsit! Kinga akkor a fagyibabákhoz nem kell olyan sokat várni?

Pussz! Zsu!
U.I.:Hol lehet megtanulni vigyorgó fejet rajzolni meg ilyenek?

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsuska, a fagyisrácokhoz nemKép (a mosolygós fej: kettőspont és egy fél zárójel, próbáld ki) Kép
kinga_

Mandula Kép
Nekem csak 3. napi vérvétel volt.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

MandulaKép
Nekem 3. és 21. napi vérvétel volt lombik előtt. Sajnos reggel kell menni, mert ehhez ragaszkodik a bmc, hogy ők vegyék le közvetlenül a stimu előtt, mert ez alapján lövik be a stimus gyógyszereket. Aztán 14 nap Decapeptyl után megint vérvétel van, hogy leálltak-e a petefészkek. Aztán indul a stimu. Itt pedig 2 naponta van vérvétel, de nekem az első 6 napban nem volt. Ezek mind reggeli programok sajnos.

KingaKép
Nagyon jó, hogy nem vagy úgy letörve, hanem reálisan látod a helyzetedet. Szerintem is sok volt ez a szervezetednek az elmúlt időszakban. Én 6 hónapot pihentem a lombik előtt.
A fagyibabákkal biztos sikerülni fog!

Cat

Cat
Kép
cateye

Szia Zita és Móni!

Képzeljétek nekem is ugyan azok a tüneteim vannak mint amit leírtatok és én nem birtam tovább és kirohantam egy tesztért és hiába érzem úgy a szúrkálást és görcsölést mintha megjönne. MERT NEM FOG! VAN 2 CSÍKOM!

Remélem, hogy ti is ilyen hírrel írtok legközelebb.

Puszi
Márti
hajdum

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?