A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Sziasztok!

Kata!

Hajrá ikrek! Én is akkor kezdtem olvasni a fórumot, mikor még nem is sejtettem, hogy egyszer nekünk is ikreink lesznek! Szerencsét hozott :wink:

Andi!

Szépek vagytok :)

Vanda!

Ti is szépek vagytok, és milyen kis békések :)

Orsi!

Nekem is már 6 hetesen látszott a két baba, de simán el tudom képzelni, hogy valakinek jóval később derül csak ki.

Tegnap voltunk beiratkozni a Dórival az oviba. Az első jelentkezési nap volt a tegnapi, és ezért is sokkolt annyira a hír, hogy már 52 gyereket beírattak a múlt héten...De könyörgöm, ha úgy hirdetik, hogy ápr. 20-tól van a jelentkezés, akkor hogy lehetnek már most 52-en? Ami persze már meghaladja a keretet... Ráadásul mivel itthon vagyok a kicsikkel, Dóri eleve hátránnyal indul, mert azokat veszik fel elsősorban, akiknek a szülei dolgoznak. Na mindegy, kicsit el vagyok keseredve, mert itt nincs egy nyamvadt játszótér, ahol szegény kicsim gyerekekkel játszhatna, és már nagy igénye lenne gyerektársaságra... Azért picit még reménykedek, de nem nagyon...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Hali!
Most akkor ide is irogattok, meg van egy titkos topik is?
Nem értem.

Kép

Kép
kamilla306

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:20-kor.
davandi

kamilla: üdv a zártban is, mindjárt írok privit :-)

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Csibusz/Orsi!

Nálam a 6hetes uh-on 1baba látszott,majd 8hetesen már 3szívecske dobogott.11hetesen 2-t látott (a harmadik totál takarásban feküdt,még egy kezecske se látszott belőle).Majd ettől megijedve másnapra újra berendelt a dokim és egy jobb minőségű uh-val megnézett.Ott már látszott,hogy semmi gond,csak nagyon elbújt az egyik baba :wink: .Így aztán már hármacskán maradtak végig.

Kép

Kép
edit73

Banika

Áruld már el, hogy nem vete észre 27 hétig, h terhes.ráadásul ikrekkel? :shock: :roll:
ez tuti nagy sokk volt.huh

Üdv az újaknak!

itt tudatom a hírt, hogy jó a fényképezőm megint :)
és ennek örömére itt van egy kép:
Kép

szanet

Orsi, nekem a HCG alapján rögtön mondták h. ikrek, aztán az ötödik héten bevéreztem és csak egy babát láttak (el is voltunk keseredve), másfél hétre rá a BMC-s ultrahangon megint megvoltak mindketten, szóval lehet, hogy ketten vannak. Szerintem szuper dolog ikresnek lenni.

Évi, sajnálom az ovit, azért hátha...

Szanet, szépek a csajok, örülök, hogy megmenekült a gép is.

Üdv az előkerült Kamillának is :lol:

Judit

jucicuki

Hali!

Hát én ilyen vagyok. Néha eltünök, néha előtünök........... (mint Pumukli) Na, de ez azért van, mert alig van időm, és mikor épp lenne, akkor meg száz oldalt kéne visszaolvasni, és elmegy a kedvem, mert azt meg úgyse lehet. Aztán láttam, hogy 1 hét alatt kb 1 oldalt írtatok, ennek megörültem, de aztán kiderült, hogy azért, mert elhúztatok innen..... :?
Csak azt nem értem, hogy akkor most mér van két topik párhuzamosan.
Na megyek elolvasom a priviket, hátha okosabb leszek.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla

már biztos okosabb lettél, de van egy topik, ami zárt.és van ez.ide meg még visszajárunk dumcsizni néha újakkal-habár én néha nem bírom tartania lépést :roll: :lol:

szanet

Sziasztok,

Évi,
Köszi! Te leszel a példaképem! :wink: Hátha nekem is bejön! :D
Drukkolok, hogy összejöjjön az ovi!

Szanet,
Édesek a pancsoló lányok! :lol:

Judit,
Írtam Mamintinek, de sajnos nem él már az a mailcíme, amit én tudtam... :(

Kata
kata1977
Hatvan

Kamilla: A lényeg szerintem az, hogy vannak dolgok, amiket az ember a nagy nyilvánosságal nem akar megosztani, de a barátaival, ismerőseivel szívesen. Mi egy csapat vagyunk már jó ideje, ki aktívabban, ki kevésbé. És unalmas és fárasztó állandóan privizgetni, ha valami nem publikus kép vagy hsz van. Ezért lettünk zártak. Ide azért írogat pár ember, mert minket is érdekel, hogy mi van a többi ikres anyukával, és szívesen megismerjük őket. Ha bebizonyosodik, hogy nem "Nory-k", :) és szívesen csatlakoznak a zártba,akkor örömmel látjuk ott őket. Nem? Titkos-csajok? Rosszul mondom? :wink:
Vendég

Anny
Jól beszélsz :wink: :wink: :lol: :lol:
Vendég

Szanet
Én sem értem,hogy nem vette észre.A védőnőm mesélte.
Állítólag amíg szoptatott úgy gondolta nem eshet teherbe.De hogy nem tűnt fel neki,hogy két gyerek mocorog benne? :shock:
Na meg az uh-os hogy nem látott 27 hetesen kicsit több kezet vagy lábat?
Vendég

Anny!
UFF, igazat szóltál! :lol:
vovanda

Orsi!
Szia itt és gratulálok!
Én is sokkot kaptam,amikor kiderült,hogy ikreink lesznek! :roll: Úgy bőgtem az UH asztalon,mint egy kisgyerek! :oops: :oops: :oops: Aztán lekászálódtam,kitéptem a doki kezéből a papírt és rácsaptam az ajtót! :oops: :oops: Először rá voltam mérges.Utána szegény páromon töltöttem ki a dühömet,aki kint várt és el sem tudta képzelni,hogy miért bőgök kifele jövet.Megkérdezte,hogy mi a baj.Én meg mondtam neki,hogy "Az,hogy A és B,bazzmeg!" :? Hazáig meg se tudtunk szólalni.Utána még kellett egy hét,hogy elfogadjam a dolgot.
Most már persze imádom ezt az állapotot,de akkor hirtelen szörnyű volt belegondolni,hogy az én lányom és a párom 2 fia mellé még 2 gyerek érkezik!Elvégre 5 már gombócból is sok!!! :lol: :lol: :lol:

binyek

Zárt topik:szerintem tök jól sült el,hogy mi leléptünk innen,mert azóta egy csomóan felmerészkedtek ide. :D
Mert gondolom,hogy aki bele-beleolvasott az írásainkba,az tényleg látta,hogy egy frankó összeszokott csapat vagyunk és nem is mert elkezdeni írni.
Most meg majd aki szépen igazolást nyer és normális,az mind átjöhet a zártba is egy idő után.
Vagy nem???

binyek

Vagy deeeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na látod Binyikém, ezért jó a lombik. :lol: Két embriót kértem vissza, kettőt kaptam és nem kaptam sokkot, amikor kiderült, hogy mindkettő megtapadt. Azt már csak halkan teszem hozzá, hogy én mindig is vágytam ikrekre, szóval alapból örültem. :oops:
vovanda

és binyek megint igazat szólt :lol:
igen, ez főképp a rosszéletűnek szól....szépen kell kérni, nos nála az igazolás megvan, de azért nem árt napi 2-3 hsz-t feldobni ide is.... :lol:

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Sziasztok,

Anny,
Én Kata vagyok igaziból is, nem Nóri! :lol: :lol:

Banika,
Ez a sztori azért elég durva! :shock: Vagy annyira nagydarab volt anyuka, h nem tűnt fel?! :? A rugdosást meg bélmozgásnak vélte? :lol:

Binyek,
Áááá, ez nagyon jóóó! :D Szegény párod! :wink:
Ahogy olvastam, amit írtál, a Született feleségek jutott eszembe - ott sem lelkesedett Gaby túlzottan ... Mondjuk ott a doki járt rosszabbul 8)

Kata
kata1977
Hatvan

Aztaa Kata!
Neiked még van ilyenre időd, mint Született feleségek? Nálunk Minimax van meg esetleg Forma 1. :lol:
vovanda

Sziasztok!

Köszi a hozzászólásokat! Az a vicces, h most már meg örülnék a 2-nek, de nem sok esélyt látok rá, csak a dokinak ikrei vannak, ezért mindenkinél kettőt keres. Megnéztem egy régi HCG szintet, nem magas. Plusz a lábánál látott mégegy lüktetést, ami a köldökzsinór lehet, szerintem. Azért még reménykedek. :)

Szépek vagytok mindannyian! :)

Orsi
csibusz-

Vanda,
Tudod, nekem még egy gyerekem sincs... :(
A Feleségeket meg imádom! 8)
Ja, F1-et is. 8) De ott nem ütik meg a nőgyógyászt :lol:

Orsi,
Akkor én drukkolok, h 2 legyen! :)

Kata
kata1977
Hatvan

[quote="vovanda"]A írta:vovandaztaa Kata!
Neiked még van ilyenre időd, mint Született feleségek? Nálunk Minimax van meg esetleg Forma 1. :lol:

Mi helyszínelünk ha kell ha nem. :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi is az a a minimax? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

szanet! hurra, akor nem volt olyan draga ez a szep pancsi

binyek! birtam aszt hogy az 5 az gombocbol is sok :lol: :lol: :lol: :lol:

pasi! mindig megy vagy akadva "roszeletuvel", biztos otett nem zavarja hogy igy becezed, de nekem nem jon be, tudom semmi kozom nem lenne hozza, de en ugy szeretem olvasni mint arnika (tobbet nem szolok igerem) :oops: :oops: :oops:

banika! csi rajongo vagyok, de a felesegeket is birom nagyon

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Én ezt a topikot már nem is olvasom!

Binyek!! basszus dőlök a röhögéstől!! A magzat meg B magzat bazzmeg :):):) Én is meglepődtem annó, mert mi sem számítottunk rá, de nekünk kettő jöhetett :) mivel nem volt egysem :) és tényleg tuti jó állapot!! :)

Jaj én imádom a Szül.Fel.et :):)

zsuzska80
Szombathely

[quote="binyek"]& írta:binyekquot;Az,hogy A és B,bazzmeg!" :?

:lol: :lol: :lol: :lol: én is kicsit sokkot kaptam, de nem ennyire. :lol: :lol:

Petra
Kép
petricsek

móni: csak azért becézgetem, mert szeretem :D

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

pasi! igy mar ok :D :D :D :D

Kép

demoniq13

Sziasztok

Móni köszi :D ugye hogy ugye, Én is mondom mindig Rosszéletűnek, hogy nem értem miért hív így.

Pasi ez már kezd csöpögős lenni, először puszi, utána meg szeretlek :wink: :lol:

Binyek :D

Évi puszi, nagyon szépségesek ikrek is, bevallom Én nyomonkövettelek Téged is, hogy mizujs Veletek.

Írnék Én ide is, csak lenne miről vagyis Kiről, ugye Kata? :roll: max. imádom a Rúzs és New Yorkot, és a Szül. feleségeket :)

Örülök hogy tetszik Nektek hogy zártak lettetek, Nekem bevallom nem, hiányoztok.

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

arnika! majd lesz mirol irjal, tudod debiben ragados a vegyes paros, el hiszem hogy nem konyu igy hozza szolni a dolgokhoz, plane hogy mi 1 oldalt irunk ide 1 het allat, na de en tudom hol talalak :lol:

Kép

demoniq13

árnika: vedd át a főnök szerepét a nyílt topikban, tartsd életben :D

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Árnika!
Csak írogassál, én napjábantöbbször kukkolok ide is, de hát pangás van, nem írnak az újak... :lol:

LustaVanda (nem lépegettem ki-be)

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Hát most már tényleg vicces,így visszaolvasva,de akkor nagyon gázosnak éreztem! :lol:

Ja és még egy kis rész kimaradt:amikor kitaláltuk,hogy szeretnénk egy közös gyereket,akkor mindig úgy emlegettük,hogy Lilimarci,mert ez a két nevünk volt.Amikor kiderült,hogy dupla,akkor mindenki azon röhögöt,hogy megjött Lili is,Marci is!Csak aztán már annyit mondogattuk,hogy elcsépeltük a Lilit, így lett B baba Maja. :D :D

binyek

Pasi!

Azért nem írnak az "újak", mert legtöbbünknek sajnos még nincs miről írni.
Ezt a topicot TI tartjátok/tartottátok életben...
m@ndy

tudom, hogy nehéz bekerülni egy ilyen jó, összeszokott társaságba....de azért többeknek sikerült már....

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

m@ndy: (bocs, most köcsög leszek) ha nincs miről írni, akkor miért vagytok itt?
mert jó a társaság?
akkor kapcsolódjatok be és legyetek ti is tagjai.....
a "régiek" közül sokan járunk ide vissza, és a zártban is van olyan, aki nem ikres......

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

1szál!
Attól,mert zőőd vagy még nem kell gonoszkodni! :wink:

Csajok!
Ne hagyjátok magatokat!Írjatok és olvassatok! :P

Teszek nektek egy képet.Végre elkezdtek a kis büdösök egymással játszani és nem engem nyúznak egész nap! :roll:

Kép

binyek

Pasi!

Tényleg köcsög voltál.
Hidd el én lennék a világon a legboldogabb ember, ha nekem is már lenne egy vagy két kis csöppségem, akiről írhatnék. De mivel nincs, így nem tudok velük dicsekedni :cry: .
Egyébként úgy találtam Rátok, hogy már egy-két éve szeretnénk a férjemmel babát, csak sajnos a körülmények nem adottak hozzá. Ráadásul anyósom iker, és Ő kezdte el mondogatni, hogy hátha ikrek lesznek, meg milyen jó lenne, ha ikrek lennének az unokái is. Egy idő után az én szüleim is elkezdték mondogatni, és hát sikerült bogarat ültetniük a fülembe...
Szóval néha-néha belestem ide, hogy milyen ikres anyukának lenni, aztán meg itt ragadtam.
Ennyi.
Ja és még egy fontos infó rólam: nem vagyok elmebeteg :lol: .

Andi
m@ndy

nincs szerencsétek, pasit ma felidegesítették, és rajtatok (is) tölti ki a bosszúját....

[quote="m@ndy"]P írta:m@ndyasi!

Azért nem írnak az "újak", mert legtöbbünknek sajnos még nincs miről írni.

ezzel a logikával nagy részünknek nincs helye itt, a "várandósság" főtémában.....

de örülök, hogy nem vagy elmebeteg :lol:
és írkálhatsz ide nyugodtan, én minden nap benézek, többször is, és szerintem még sokan közülünk

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Én vagyok, olvasok... csak most egy kicsit elszomorodtam... itt is felvételi vizsga van... :cry:
Akkor inkább írok olyan topikba, ahol vannak is "lakók" :cry:
Vendég

twins: a felvételi vizsga nagyon egyszerű.....írogatni kell ide, és meg kell győznöd minket, hogy nem vagy elmebeteg és valós vagy:-)

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

szerintem en is itt ragadtam volna (meg a babak ellot) ha ra tatalaltam volna erre e topikra, mivel es is szerettem volna ikreket (meg akkor is ha genetikai lehetosegunk erre 0 volt, de az inszem bele segitett :lol: :lol: ) es ha 1 babam is lenne akkor is kivancsi lennek arra hogy milyen ikrekkel

szerencsemre en regebben csatlakoztam es mostmar bent vagyok, de el hiszem hogy nehez igy csatlakozni, aki babara vagyik en szoritok hogy sikeruljon (ismerem az erzest mikor ugy nez ki hogy soha nem lesz, de csodak meg vannak es neha duplan jon a goja :lol: :lol: )

binyek! vigyorgos taxisok :lol:

Kép

demoniq13

Twins!
Télleg csak írni kell, jó sokat! :lol: Meg dobni pocifotót, hogy nosztalgiázhassunk.
vovanda

Upsz.
Binyikém!
Cukik a kis taxisok!

Pasit egyébként én idegesítettem fel, ezúton bocs mindenkitől. de már lehiggadt!
vovanda

Na, Pasi jól elüldözi az utánpótlást látom :cry:

Ez a zárt topik hátránya...

Csajok ne adjátok fel, írjatok, igyekszünk ide is benézni.

Pár kép kedvcsinálónak:

Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép

Szép napot!

Judit

jucicuki

[quote="1szálpasi"]t írta:1szálpasiwins: a felvételi vizsga nagyon egyszerű.....írogatni kell ide, és meg kell győznöd minket, hogy nem vagy elmebeteg és valós vagy:-)

És mi a biztosíték, hogy TE valós vagy és nem vagy elmebeteg?
Vendég

Jucicuki
Szépek a lányaid :lol:
Vendég

[quote="twinsmomma"]
írta:
twinsmommaÉs mi a biztosíték, hogy TE valós vagy és nem vagy elmebeteg?

jóóóó kérdés...a valódiságomat szanet, myra, petricsek, árnika és vanda tudják igazolni....
hogy nem vagyok-e elmebeteg? ezt néha én se tudom :D

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

ja igen, és mi ott leszünk hévízen....szerintem ti is jöhettek, május 15-17 lesz.....ha jól nézem a vonalzódat, még fiatal terhes vagy.... :lol:

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?