A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Hát, ahol lakunk elég közel van a 37-es főút, de nem vészes a levegő, és van kertünk úgyhogy kint v agyunk egész nap. A telek öt percre van tőlünk, egy tó partján. Csak azért nem szeretem mert baromi veszélyes Znek, szerszámok, kutyák, stb.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

ez a kép már asszem járt itt (jaj csak ne lapkezdő legyen : D ) na ide megyünk, majd csinálok jobbakat is ma

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kép

bocs bénázok

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Jó reggelt!

Még egyszer megkérdezlek benneteket, hátha van valakinek egy jó tippje: Ti hogyan szeditek ki a színes színű body-ból a kakifoltot? Mert nekem most sikerült egy kék body-t halványlilává változtatnom :wink:

Crocus
Kép

Kép
crocus

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 19:59-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 20:00-kor.
Vendég

Látom lányok, jól szórakoztatok iccaka! :D
De legalább kaptunk cuki képeket így reggelre!! Hát szépségesek a fiúkák...
Na meg a lányok is persze...:wink:

Köszönjük a gratut a fejemeléshez, na azóta sem csinálta, de legalább van remény, hogy menni fog ez... Azóta meg irigykedve nézem az erőművész Marcihoz hasonló képeket!

Elif: akkor végül nem fázott meg a C&A-ban Efe, ugye? Mi most megyünk Pestre, elverjük ott az 50%-os kupont. (Jó, persze nem elsősorba ezért megyünk...)

Hugic: Laevolacos infót kösz, apám én most jöttem rá, hogy írtad, hogy én is ezt kaptam a kórházban. Mondjuk én kértem is valami cuccot és fura mézízű szirupot kaptam. Hatott is rendesen!
Szegény gyereknek beadagoltam tegnap este, a 6. napot már nem mertem megvárni ohne kaki. Egy óra múlva lett is eredmény, de semmi 6 napos adag vagy ilyesmi. Most szerintetek akkor mégis kevés neki a kaja? (A kötelezőt meghízza, de az összes kaját hasznosítja...??)

crocus: Én nagy kakikifolyató vagyok, nekem a Vanish nem jött be (lehet, hogy csak rosszul használtam - a termékmintát vetettem be...) De én rögtön beáztatom, ha probléma adódik, így még foltot ne sikerült bennhagynom.
Ha nagyon gáz, válj meg tőle, úgysem lesz jó már sokáig az a body... 8)

Nos, nekem nem jönnek be ezek a szafaris cuccok, mert én bizony Elif szavai után jöttem rá, hogy az nem papagáj, hanem tukán madár, a leopárd, gepárd, tigris és egyéb négylábúak vonatkozásában meg nem is nyilatkoznék.... Hiábo no, iq.... :D

ladmon

Babanyúl: Nos, gond nem volt a sziruppal, (még jó, hogy nem tegnap írtátok ezeket, akkor tuti ki sem próbálom!!) egy óra múlva meg eredménye is volt. Hát nekem is marad végszükség megoldásnak, mert nem vagyok boldog a gondolattól, hogy cukorszirupot nyomok a gyerekbe... De az ilyen célzatú lázmérődugdosástól meg méginkább borzadok...
Ma tuti lezsírozom vele, hogy kakiljon ügyesen magától, mert nem lesz ebből görkoris Barbie... 8)

ladmon

Jó reggelt!

Elif, nagyon édes Efe és Te is nagyon jól nézel ki! :)

Hugic, hogy Marcinak is milyen hódító tekintete van! :wink:

Bogi, hát szerintem maradok a kocsiba szoptatásnál, amikor Siófokon voltunk, ott is úgy oldottuk meg! :)

Kaandi, jó partyzást, érezd jól magad! :lol:

Crocus, ha rögtön beáztatod, és utána kimosod, akkor szerintem kijön, legalábbis nekem eddig mindig sikerült a rucikból így kiszednem! :roll:

Gabi, tök jó a kép! :lol:
zsu83

zvera: tudtommal lehet, csak kikapcsolt légzsáknál, apjuk is úgy tudja hogy nem változott.

babanyúl: nagyon édes Szoni baba, jó a tehenes játszó. Labdába se rúghatsz...a férjem zabálta a kendős képeket :D

zsu:jaja,talán a kocsiban még mindig megoldható ha más lehetőség nem lesz.

ladmon:kitartás, Esztike ha egyszer ráérez le sem rakja majd a fejét :wink:

crocus: én vanis szappannal szoktam bedörzsölni, bár nekünk idáid világos kombiknál volt ez, de színes ruginál ugyanezt csináltam.

Kép
budabo

ladmon: nekem is itt figyel a hűtőben a szirup, de idáig ha gáz volt inkább picit masszíroztam tornáztattam, végbélnyílásnál körkörösen simogatni :oops: és amikor ezek sem jöttek be akkor jött a szélcső. Na ezek sem egyből hatottak, de pár órán belül általában igen. A pocak masszás is segíthet.

Kép
budabo

jut eszembe Ladmon, te hogy-hogy kukorékolsz ilyen korán? Otthon az apjuk? :D

Kép
budabo

Jó reggelt!

Hugic: Marcika tényleg gyönyörűen tartja a fejét és ahogy mosolyog hozzá! Nagyon édes!

Bogi: Füge nemkülönben, bírom ezt a huncut félmosolyt. :)

Ladmon: Végre, Esztike! Olyan nagylányos már ő is, és az is látszik, hogy nagy huncut lesz! :wink:

Crocus: Nálunk is bevált a beáztatás és a vanish. Attila már csak kétszer alszik napközben?

Efe is édes kis tokát növesztett! :D Kicsit paráztál Te is, Elif, de akkor elég a tejci, igaz?

Tali: Hahó, Mindenki!
Margitszigeten van bent parkoló (a szállodánál), csak sajnos pénzbe kerül. WC is, de az is. :( Viazont lehet olyan zárt helyet találni, ahol tud szoptatni az ember. Millenáris: ott tudtommal ingyen van a wc és a közelben a parkolás is (talán). Mondjuk ott nehezebb elbújni szoptatni, az biztos. Várom az egyéb ötleteket is, ha vannak. :wink:

Leander: Anyukám jó sokat megeredeztetett, állítólag az a trükk, hogy átlátszó edényben kell gyökereztetni.

Nem is mondtam Nektek, védőnő itt volt csütörtökön. Mostmár jóban vagyunk, mert folyton dícsérgette Marcit. :lol: Milyen ügyesen tartja a fejét (majd én is hozok képet), milyen kiegyensúlyozott, boldog Baba, azzal, hogy nyúl és fog dolgokat, azzal pedig jóval a kora előtt van... Persze hízott a májam. De tényleg, egyre következetesebben nyúl a dolgok felé és egyre többzör fogja meg őket szabályosan. (Pandus, ez böszkeséggel tölti el az ebmert, nem igaz? :wink: )

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi-79: Millenáris park nekünk jó! :wink:

Budabo: nagyon jók A fügéről készült képek! :lol:

Elif: Milyen nagyot nőtt Efe (és te is nagyon csini vagy a képen)!!!

Hugic: Gondolom, hogy a nagypapa mennyire örült a dédunokájának!! :wink: Akkor csaviztok ma egész nap jól teszitek! Érezzétek jól magatokat! Marci is milyen nagy legény már!!!

Kaandi: Partyzni?! De jó! Ti is érezzétek jól magatokat!

Kép

Kép

Kép
millye

Mi is megyünk csavizni ma: anyósékhoz! Sógornőmnek jövőhét csütörtökön lesz a ballagása, dvd lejátszót kap tőlünk, és tegnap megvettük neki, de kipróbáljuk nála, hogy működik-e, mert 3 napon belül van csak cserelehetőség! :?
zsu83

Budabo: tutti végünk lesz, bizony... :D

kaandi: Ha a fogyás nálam is ilyen gyors lenne akkor azt mondanám, hogy ok a kialvatlanságra, de csak nagyon lassan mennek a nem is kilók, csak dekák :(.

zetibebi: szépségesek vagytok, most nagyon rákattantam az ilyen közös képekre. :)

crocus: én is vanish-es vízben áztatok mosás előtt ilyenkor, de volt már, hogy nem jött be 100%-osan, viszont nagy meglepetésemre szárításkor a napon eltűnt a folt. :shock:

Babanyúl: már hogy ne rúghatna labdába egy ilyen kis cukilány, ne butáskodj! :wink:

ladmon:
igen úgy néz ki nem fázott meg, vagy csak nagyon picikét, azért 2 napig szívogattam néha az orrát, de túl sok minden nem jött ki. :) Az oltást meg összekevertem, csak majd most kedden kapjuk... 50%-os kupon honnan is van? :roll: Emlékszem, hogy valahol lehet ilyeneket szerezni...
Szafari miatt ne aggódj, én sem tudtam volna, hogy tukán a tukán, csak a csomagolásra rá volt írva :D.

Zsu, millye: köszi... bizonyám... ha valaki tudja hogyan kell magát fotózni, hogy ne látszódjon a felesleg az én vagyok :D, fejileg még egész ok vagyok, plusz Efe buksija nem véletlenül takarja a tokámat :lol: .
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.04.25 08:55-kor.

Kép
Kép
elif

Szonibaba ia milyen édes a kis rózsaszín gatyójában! :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

millye, julcsi: köszi :oops: . Ti is gyártsátok a képeket, úgy szeretek gyönyörködni :wink: Nekünk a millenáris is jó :D
Ja napok óta nem dícsértem apát....nálunk is javulgat. :D

Kép
budabo

Zsu83: Mindenki megy csavizni?! IRIGY IRIGY IRIGY :? Akkor mi kimegyünk délután a fenyvesbe... az is csavizás :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Julcsi: igen, bár most megint volt 2 nap 1,5 óránkénti szopival, nem volt semmi... de most megint ok vagyunk. :) És a 3 nap kimaradásos kaki is csak egyszer volt, azóta reggel este nagydolgozunk. :) Már 5400 g-ot nyom a tündérmackó. :D

Kép
Kép
elif

elif: :wink:

zsu: nekünk is jövő héten ballagás, de én nem viszem el Fügét, csak a kajára megyünk, bár az is este 7 körül lesz :shock: . Babakocsival nem tudom a tömegben,kengurum még nincs, akkor meg minek nyösztessem. Te hogy viszed el? Végül nem lesz kisvárosomba kirándulás? vagyis nem az enyém, csak a melóhelyemé.

Kép
budabo

Elif: ugyan már! Nekem jó szemem van az ilyenhez! Igenis csinos vagy punk-tum! :wink: :lol:

Budabo: Én nem merek már képet feltenni nehogy sok legyen belőlünk :lol: :lol: :lol: azt mondta így is az ismerősöm, hogy túlzás, hogy minden nap lefotózom... :lol: :lol: :lol: Na most megnéztem, hogy mennyi képet csináltam róla eddig :oops: :oops: :oops: ezt kisbetűvel írom le mert lehet, hogy tényleg kicsit sok... (1800 darab kép van eddig róla) :shock:

Kép

Kép

Kép
millye

Bogi, látod megmondtam hogy belejön Apa is a dolgokba, csak türelem kell! :wink:

Millye, azért rám ne irigykedj annyira, én inkább mennék máshova! :? Na majd kimegyek anyóséknál a kertbe sétálni, úgyis tele vannak virágokkal!

Elif, szép súlyba van Efe is! :)

Bogi, nálunk Apa kint marad Bencussal az iskolánál, és ott fogja addig tologatni, én addig beviszem a csokrot! Aztán megyünk a kajára utána! :D
Hát lehet, hogy Szentendre tolódni fog egy kicsit! :? Férjem kérdezi, hogy jó parkolási lehetőség van Szentendrén? :roll:
zsu83

millye: de édes.....nekem még ennyi nincs, de engem is mindig azzal cukkolnak hogy állandóan fényképezek. Na de ha nem tenném hogyan tudnám mutogatni nektek meg majd később Fügének hogy milyen is volt, hogyan fejlődik :wink: . Viszont lacit ha megkérem hogy csináljon rólunk mindig húzza a száját, hogy jaj má megint... :twisted: Részemről bátran pakold a képeket!!!!!!!

zsu: belvárosban mindehol fizetős..viszont ha jöttök telcsin elmagyarázom hol a rendőrség, bár nem bonyolult, mert a rendőrség mögötti utcában simán le tudtok parkolni, az nem fizetős és onnan a belváros pár perc gyalog. Amúgy ennek az utcának az elején van a kínai, ahol hétközben 2500Ft. és korlátlan eszem-iszom.Nem érdemesem a belvárosban kavarogni. A Skanzennál ingyenes a parkolás viszont azt mondja Lacus hogy drága a belépő.

Kép
budabo

Sziasztok!

Hát van itt termés már reggel!Nemis tudom hol kezdjem,talán a képeknél:énis imádom nézegetni a babáitok,olyan jó látni,ahogyan növekednek és változnak!
bogi:annyira jó Fügéről a sorozat,én is hasonlót csináltam Bazsalikomról,de én nem tudom ilyen ügyesen összevarázsolni,mint te,ezért nem teszem fel az egész sorozatot.annyira a huncutnak néz ki,nem csodálom,hogy olvadozol tőle!

elif:nayon szépek vagytok a közös képen,de tényleg!Rólunk még nem sikerült publikusat csinálni,nem vagyok valami fotogén és ráadásul rossz passzban is,de sebaj,majd biztosan készül rólunk is elfogadható.

hugic.a kisfiad is elég nagyfrancnak néz ki,még a szeme sem áll jól!

babanyúl:a bocis kép ma a kedvencem!!!!!!!!!!(idáig,estig lesz még több is,gondolom)

crocus:nekem is a vanish-es áztatás jön be és még a mosószerhez is adok egy adagot és akkor tuti a hatás!

millye:akkkor én megnyugodhatok fényképezés ügyben,mert már azt gondoltam,hogy dokinál lenne a helyen,mert mindennap csinálok képet,de tőled le vagyok maradva rendesen,nekünk csak 400körül van még...... :lol:

Azt hiszem,hogy ma is nyűgös napnak nézünk elébe,mert piszok nagy szél van nálunk,a ti gyerkőcötök is allergiás a szélre?
Bazsalikom kilőtte magát,megyek gyorsban elvégzem a házimunkát,és az ebédet előkészítem-bár kedvem nemsok van hozzá!!!!Kár,hogy anyósom nem érzi meg telepatikusan,hogy hozzon ebédet :roll: sajnos híján van az efféle adottságoknak :lol:

Ja,ma már nem maradtok képek nélkül,nemsokára teszek fel,csak előbb a gépre kell mentenem,de ne féljetek,ami késik az nem múlik.........

Kép
nilabali

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 20:01-kor.
Vendég

nilababa: köszke, azért biztos hogy rólad is készülhetne jó kép. És jobban is leszel!! Jöhetnek a képek. Nekem is boltba kéne mennem, de ebben a hülye szélben nem indulok el. Megvárom a következő kaját hátha addigra jobb lesz.

babanyul: nekünk is sok ruhánk van, de marha nagy mázlink is, mert a családban van egy 1.5 éves és egy 10 hónapos csajszi, sok rucit kapok tőlük is. Csak az abaj, hogy némelyiket már most kinőttük. :oops: Nekünk is tök más a pofija hogy levágtuk a haját.

Kép
budabo

Zsu83: Az is valami... de legalább mentek valahova és ráadásul együtt... nekem a férjem meccsre megy én meg nem merem még elkísérni mert tuti nem bírná ki a fiam... :cry: szóval marad a fenyves. :roll:

Budabo: én nem kérem meg, hogy fényképezzen mert csak akkor fényképez ha kedve van... de mire is jó az állvány és az időzítő a gépen.... na én így csinálok közös fotót... :lol: :lol: :lol:

Nilabali: az én fiam van amikor nyűgös ha szél van, de van amikor akkor alszik a legjobban :lol: várjuk a fotókat!

Kép

Kép

Kép
millye

Na,már jönnek is a képek: Kép mosolykezdet Kép anyunak is küldök egy huncut vigyort Kép nyuszival beszélgetk
egyenlőre ennyi,mert nem lesz ebből ebéd sosem!!!!!!!!!!!na még egyet: Kép csinosban nyomjuk

Kép
nilabali

Ne haragudjatok,de nyomok még kettőt,mert az előbb nem akarta őket feldobni,hátha most sikerül és ígérem nem lesz több ma már...........tényleg megyek a dolgomra!!!!Veletek is van,hogy nincs kedvetek semmit sem csinálni?Olyan jó lenne eldőlni és olvasgatni kicsikét............
ime még két kép,és ne is könyörögjetek nem hozok többet :twisted: Kép alukálnak a Balázsok Kép na!ne már Apu,nem bíom tovább!

Kép
nilabali

nilababa: nagyon jók!!!!!!!!! Neki is jól áll a farmer :wink:

millye: nekünk nincs állvány. Igazából már gondolkoztunk gép cserén is, de annyira nem vagyok profi, ezen sem használom ki a lehetőségeket.

Kép
budabo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 20:01-kor.
Vendég

Nilabali: Nagyon aranyos Bazsalikom! :lol: Hozzánk is ideért a szél úgy hogy a fiam még nem alszik ( igaz ma 9 órakor kelt fel) Adok neki Chamommilát, hátha nem lesz nyűgi.
Nekem sincs ma semmihez semmi kedvem pedig lassagnét kellene csinálnom és mindjárt dél van, ebéd meg még sehol! :oops:

Budabo: Nekünk van egy régi digitális fényképezőgépünk amivel profi képeket lehet csinálni és karácsonykor a férjem meglepett egy új géppel és én is azt vettem neki, nagyon ciki volt amikor bontottuk ki az ajándékokat, hogy egymásnak ugyan azt vettük, így most van 3 fényképezőgépünk! :lol: de legszívesebben a régivel fényképezek mert nagyon szép képeket csinál! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Babanyul, a kuponfüzet utolsó lapján.

Andabella, de rég hallottunk rólatok! Szépen növekszik Emese :) huhh a mensi miatt nagyon nem irigyellek!!! Szerencsére eddig megúsztam, bár tegnap meg ma úgy görcsöl a hasam, mintha megjönne, de reménykedem, hogy mégse...

Crocus, kaki-folt: én amint leveszem a gyerekről, kimosom kézzel, utána amint lehet, beteszem a mosógépbe, addig egy kis lavórban áztatom, aztán napon szárítom. Eddig szerencsére mindenből kijött teljesen.

HURRÁÁÁHURRÁÁÁ Esztike!!! Nagyon ügyes ez a kicsi lány! :D cuppantsd meg az ügyes kis buksiját a nevemben is :)

Julcsi, szabadtéri találkát nagyon támogatom! Vigyünk pokrócokat, és akkor le tudunk telepedni a fűben bárhol. Margitsziget zsír. (Persze vannak érveim a Hajógyári mellett, mint pl nekem közelebb van :lol:, meg talán kevésbé zsúfolt, de a Margitot tény, hogy sokkal könnyebb megközelíteni, és ott is van jó nagy rét, ahol elférünk majd :))
Margitszigetre be lehet menni kocsival, csak az Árpád-híd felől amúgy, és ott van parkoló is. A WC-helyzet viszont nagyon gáz ott. Mondjuk a Millenárison meg WC-re be lehet menni, csak ott szerintem parkolni még nagyobb szívás, bár nem tudom, hányan terveztek autózni.
Ja, a másik: nekem pl a hétközben jobban tetszik, kevésbé van tömegnyomor mindenhol. (Meg hétvégén örülök, ha tudunk lopni apával pár kettesben töltött percet.) De ha mindenki a hétvégére szavaz, persze jó lesz nekem is, akkor legalább lenyúlom apától a kocsit :lol:
Szopi: hááát én úgy vagyok vele, hogy ha ott vagyunk sokan, lehet úgy ülni, hogy valaki nagyjából takarjon, és magunkra terítek még egy kis plédet, akkor legfeljebb sejteni lehet, hogy mi történik, de nem látszik ki semmi.

Elif, nagyon szépek vagytok Efével :)

ZVera, lehet, csak a légzsák legyen kikapcsolva.

mindig olyan öröm ennyi képre jönni :D

kafa: görcsöl a hasam, mint az állat, tegnap hasmenésem is volt, most meg mindjárt összehányom magam :( ááááááááááááááá nemakaromezt!!!

KépKép

KépKép
stelly

millye: :D azért az jó poén lehetett a fa alatt :D

babanyul
: na jó kérdés......én is tudnám kinek adni.

Kép
budabo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 20:02-kor.
Vendég

Budabo: ne tudd meg... több ajándék volt és a legnagyobbat a végére hagytuk... mondta a férjem, hogy bontsam ki.. amikor megláttam majdnem elsírtam magam... aztán már együtt nevettünk :lol: :lol: :lol: egyébként is karácsonykor mindig bőgök mert annyira romantikus és megható... bár az ismerősök és családtagok szerint én mindenre azt mondom, hogy romantikus... de én ilyen beállítottságú vagyok :lol:

ééééééééééééééééés mindjárt kész a lasagne.. :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 20:03-kor.
Vendég

Sziasztok!

Először is nagyon gyönyörűek a babák és már milyen nagyok!!!Csak úgy repül az idő nem csajok?:)
Én egyre jobban élvezem a babázást,már Hanna babám nagyon érdeklődő beszél ezerrel,nagyon cuki:)
Pár képet rakok fel én is,hogy azért ha ritkán is jövök,de legolább látjátok,hogy fejlődünk:)

Kép Kép

phpBB: Kép
andrea17

andrea17: nagyon szépen növögettek.

millye: én is pityergős vagyok és én is szeretném a romantikát, de a férjem nem ilyen, fejlődőtt az évek alatt, de még lehetne. Mindegy én választottam, jó nekem. :D

babanyul: én házipizzát ettem :wink: , előtte meg pulykamájat.

Kép
budabo

Babanyul: bocsánat bocsááááánat... azt hittem, hogy csak a fánkom van tiltólistán.... akkor a la...net nem fényképezem le mert virtuálisan kerékbe törtök :lol: :lol: :lol:

Kinél mi a mai menü? Hátha jövőhétre ihletet kapunk...

Andrea17: Jó, hogy jöttél! Hanna nagyon aranyos!

Kép

Kép

Kép
millye

Budabo: Az én férjem sem volt ilyen... sőt ő még az ünnepeket sem tartotta amikor megismertem... de azóta egész más... átneveltem... :lol: úgyhogy hozzánk felnőttekhez is jön a húsvéti nyuszi is... na meg a többiek is :oops: :lol: (és nem kell ahhoz ünnep, hogy egymást meglepjük egy kis ajándékkal) :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 20:03-kor.
Vendég

Babanyul: Atyavilág.... mi történt a házatokkal? Akkor most hol laktok? Ki bontotta szét? :shock:

Kép

Kép

Kép
millye

Köszönöm a kakis body tippeket! Én is a vanish szappanos áztatással próbálkoztam, de lehet hogy nem voltam elég türelmes :?

Elif: A dm-es bababónusz kuponfüzetben van 2 db 50%-os kedvezményes kupon bármely babaruhára a C&A-ban.

Julcsi: Dehogyis! Eddig mi is minden szopi után aludtunk, de mostanában olyan rövidek lettek ezek az idők (pl. 10 perc), hogy most azzal próbálkozom, hogy kb.1,5 óra után ismét szopi, majd újabb játék, aztán ha megint nyűgi van, alvás.

Crocus
Kép

Kép
crocus

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 20:04-kor.
Vendég

millye: nálunk apa változott, sokat, de meglepi nekem :shock: ááááááá. Ő nem tud ilyet, kíváncsi leszek hogy anyák napjára eszébe jut-e hogy Füge nevében egy szál virágot vegyen vagy tépjen a kertből tök mindegy..csak eszébe jut-e. Azt már most megmondta hogy szülinapomra nincs meglepi, menjünk el kajálni - kicsit sem bélpoklos :D -, akkor mit kérjek!!!! Igazából örülnék egy kezelésnek ami egy kicsit a hasamon alakít, meg a csíkokat eltünteti vmennyire.

babanyul: hűűűűűűű, azért pocakkal nem semmi. Hagyd a pasikra te meg Szonival csavarogj!! Talira jöttök ugye?

na követve Elif módszerét folytatom a takarítást, de előtte még Fügét megpróbálom elaltatni az udvaron, aztán a koboldjaim elviszik a Dunára sétálni. :lol:

Kép
budabo

b]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 20:04-kor.
Vendég

Babanyul: b@sszus... le a kalappal előtted, hogy ezt végigcsináltad. nem lehet egyszerű konyha nélkül... :oops: :shock: Mikor lesz kész? :?

Budabo: Amíg a lányom kicsi volt addig a férjemtől kaptam az ő nevében ajándékot. Amikor nagyobb lett a lányom akkor annak az ajándéknak örültem a legjobban amit saját maga készített. (Szépen gondosan eltettem mindegyiket és egy nagy dobozban őrzöm az összes emléket) Na meg a versek attól aztán el tudok olvadni... a legemlékezetesebb az volt amikor első osztályos volt és a tanárnővel felkészült az osztály... vittek be kis kori képet és mindenki felragasztotta a táblára és mondott egy részt a megtanult szövegből... közben meg mamadalok szóltak... na volt ott rendesen sírás... :cry:
A vacsorameghívás is nagyon szép gesztus tőle! :wink: :lol: A pocakoddal meg ne törődj mert szerintem csak te látod olyannak... :wink: Különben is pár hete szültünk.. nem nézhetünk úgy ki mint egy modell... :?

Kép

Kép

Kép
millye

babanyul: helyes, bár félek Fügét Szoni baba mellé tenni :shock: olyan édes kis vasgyúró,Dina babjájáról nem is beszélve. Asszem ők a leghusibbak, de ha más akkor bocsesz.

millye: ja...csíkos hasú kismalac. Mindegy. Te ténleg nagyon romantikus vagy :D . Nekem a keresztlányok rajzoltak, rajzolnak, képzeld a nagyobbik kereszt 7.-es és az ő osztálytársa küldött rajzot meg egy kis macit Fügének és szeretne róla képet is kapni. Hát nem megható?! A kisebbik kereszt 4.-es, nem enged senkit Füge közelébe. Tisztába teszi, tegnap először cumisüvegből is adtaneki, masszírozza, kenegeti, tornáztatja, játszik vele, altatja az udvaron. Szóval ilyenkor hihetetlen előny ez az együttélés. Most mama vigyáz rá, demár alszik és kiskereszt meg sógórmú viszik sétálni.........én meg takarítok :cry:

Kép
budabo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?