A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 09:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!
Lorca:Bizony,így volt!Csak vissza ne kelljen mennem!!!
Rájöttem h jó lesz ha vigyázok,mert amint felpaprikázom magam a vérnyomásom az egekbe szökik.

Boo:Nagyon szupi a kép!Mint egy képeslap!

A baby nekem is farfekvéses még mindig.A vicc az,h már volt h megfordult,de nem tetszik neki úgy vagy nem tudom de hamarosan vissza is fordult.Pedig úgy megörültem mikor elkezdte csikizni a bordáimat,nagyon érdekes volt.Azért már van olyan megmozdulása is,ami elég kellemetlen,de inkább ez,mint mikor a kórházba benyugtatóztak minket és nem éreztem mozogni.

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Boo!

www.indafoto.hu/muzli

Nagyon szépek, biztos nagyon profi objektíveid vannak :roll: :roll: és jól is alkalmazod őket. A reál munkádhoz, kell a művészet, hogy az egyensúly meglegyen

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok! 8)

Ma kora reggel megjártuk a piacot, bevásároltam virágokat, délelőtt kiültettem, kétszer kellett eddig menni virágföldért, kicsit elszámoltam magam. :lol: De még majd egyszer kell, mert ismét kevés lett...de előtte még odateszem a délutáni ebédet :lol:

Donald rágós korszakom még nekem is volt, igaz nagyon kicsi voltam. nagymamám hordta még Németo-ból. Pont a minap kínált meg egy olyan rágóval...hát így néztem :shock: Kicsit már feledékeny...nem kapcsolt hogy az amit adna már olyan mint a szikla, és mellesleg min. 20 éves!

Bond: okés, akkor majd figyelem folyamatosan az infókat! :lol: Hétvégére pedig jó kikapcsolódást :wink:

lorca: na akkor még alszom egy párat az utazásra :lol: :lol: :lol:

dodi: köszi a tippet :wink: akkor kipróbálom így is, mivel ez jóval pénztárca kímélőbb módszer, és ha hatásos is, annak meg végképp örülök, inkább letörlöm kétszer :lol:

kita: üdv ismét :D és nagyon édes a kisfiad a képen!! :wink:

szisz: én is csatlakozom nikihez, semmi rossz hír nincsen, nekem is egyenlőre hol faros, hol fejvégű, szerintem most faros, na de hétfőn kiderül..de a fiú-lány dilemma az izgalmas lehet :lol: Egyik ismerősönk nemrégen szült, szegények végig kislányt vártak, mindegyik doki azt mondta nekik....és lám megszületik, gratulálunk, kisfiú, azt mondja az nem lehet, hol az én gyerekem, azt mondja a doki, de kérem, hát most jött ki, kivel cseréltük volna össze?!?! :lol: :lol: :lol: Utána lehetett mindent visszacserélni, mivel ők igencsak kislányra rendezkedtek be.

boo: szerintem ilyenkor már tök normális, hogy ilyen nyavaják előjönnek, nekem meg van hogy görcsbe rándul a talpam:shock: . Én is hasonlóan viselkedem, nekem sem a keresztfiaim már az elsők, hanem az én gyerkőcöm...volt is már ebből egy vita, amikor betegek voltak a gyerekek, és apát nem engedtem oda, nehogy mi elkapjuk. ez szerintem is tök normális, nem önzőség :wink: Tök jó, hogy a párod otthon lesz 11 napot, enyém még ma is dolgozik, holnap is. sosincs szabi, jó lenne már pedig közös kikapcsolódás. Jaa, és nagyon szép a fotó :wink:

Éjjel nem jól aludtam, Dorkili tegnap alig ficergett, inkább csak bökött egyet-egyet, éjjel sem ébredt fel, amikor én...erre ma majd kirúgja az oldalamat, annyira imádom, megzabálom a kis talpát ha kibújik :lol: :lol: bár gondolom most már egyre kevesebbet fognak mozogni, vagy nem?!

f.nikici

Sziasztok!

Lassan megalapithatjuk Booval a noi-varandos pankrator osztagot....De a kuldetes vegre teljesitve!!!

Megjartam egy kovetkezo haziorvost tegnap.Nem keves varakozas utan,felvazolva problemam,doki kezsegesnek mutatkozik.Elemzi a leletemet pontrol-pontra..minden verkepem tuti,es a vizeletmben sincsen semmi,ami pozitiv volt,az csak mas eredmenyekkel egyutt problemas,onmagaban jellemzo a terhesseg alatt,nem gond.
Mindent elmondott,kerdezett az emesztesemrol,taplalkozasomrol,baba-mozgasrol...Vernyomast mert szo nelkul :shock: ,megtapogatta Hangat a pociban,es meg mindig fejveguek vagyunk :lol:!Rakerdezett volt-e cukormeresem,azt is megnezte,elmondta hogy tokeletes,es vegul lemerte a mehemet....
Csajok,hogy ennyit miert nem lehetett 6 honap alatt megtenni...de megnyugodtam,minden okes!
A nogyogyaszom soha ennyit nem foglalkozott velunk :twisted: !!!

Tehat minden okes!Hajnalban felkeltem pisilni ugy 5 fele,visszafekve erzem, utemes razkodas a pocakban!Tutira Hanga csuklott!!! Es tegnap erezte hogy mennyivel jobban erzem magamat,olyan produkciokat csinalt :shock: :lol: 8) Szetszedem apro darabokra....!!!Imadom hogy ilyen aktiv!!!

Hogy a terhescsajokra hogy buknak nemelyek...beszarok!Futty meg ilyesmi...erdekes perverzio!!!

Timi,Niki:Vigyazzatok,es pihizzetek rendesen!!!

Boo:Baromi jo kepeket csinalsz!!!

Breki:En szeretnek egy taskat,nezegetem a neten..nekunk nincsen a kocsihoz,es jokat lehet kapni...olyat szeretnek,amit kesobb is hasznalhatok,szoval nem kifejezetten babasat...van am itt mindenfele mintaval,formaval.

Nikici:Ugyes voltal megint!Kis szorgos!Enyem apa is dolgozik mindig...kitartast!

Sillia:Donald-rago :lol: :lol: :lol: Mi bergasztottuk egy fuzetbe tesoimmal,es ott gyujtottuk...az egesz fuzetnek donaldrago illata volt :wink:

Szisz:Hat nem tudom hogy tudnek veluk levelezni,eppen az a baj,hogy apa nelkul lenne jo boldogulni,baratkozni...ugy utalom hogy az angol kimaradt az eletembol.....Engem a guta utne meg ha kiderulne Hanga az Botond,ugyanis nagyjabol lanyos a ruhatarunk elegge.....bar imadnam..de erdekes helyzet lenne....(en meg nem lattam 100%ra a puncijat.....)

Kita:Csanad egy tunder pofa!!!

Lepek turizni csajok!Es csodas ido van vegre!!!
Szep napot Nektek!!!

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti: de jóóóó híreket hoztál!!! :D 8) 8) :D Olvasva, még szabályosan én is megkönnyebbültem, és jó kedvem lett :lol: Örülök, hogy minden rendben van Veletek! Ennyi herce-hurca után, már csak egy könnyű és gyors szülésed lehet :wink:

Nemsokára megfő a kaja, kitakarítottam fürdőt, wc-t, még a porszívózás, felmosás hátra van, de már kidöglöttem, pihenek. :lol:

f.nikici

Sziasztok! :)

Gyors bekukk és helyzet jelentés.

Nemrég voltam terheléses cukron.
Éhgyomorra:5,04
Lötty után 2 órával: 4,67

Voltunk 4D-is

Pufókaufóka :)
Kép

4 kiló felett becsülik a születési súlyt.

Mindenkinek szép napot!
Vendég

sziasztok!

Tabati
Nekem is vannak ilyen hangulat ingadozásaim mostanában.Van,hogy már úgy kelek fel reggel,hogy tök rossz kedvem van.Mondjuk én azon szoktam leginkább kiakadni,mikor esténként be kell adnom a véralvadásgátlómat és már nem igazán van olyan hely a hasamon,ami ne lenne érzékeny.De nem baj,már nincs sok hátra!

Boo
Én is éreztem valamelyik nap a combom tövében ilyen izomláz szerűt,de nem jöttem rá mi lehet.

Breki
Szerintünk is nagyon szép név a Csanád,de mire eljutottunk idáig...
Nem is olyan egyszerű a névválasztás,pedig mindig azt gondoltam,hogy könnyen megy majd.

Conversano
Nagyon édes a pici!

Lorca
Gyakorlatilag mindenki a nővéremnél szült a rokonok és ismerősök közül,már csak én hiányoztam.De ennek is eljött az ideje!

Kép
kita

sziasztok!

Tabati
Nekem is vannak ilyen hangulat ingadozásaim mostanában.Van,hogy már úgy kelek fel reggel,hogy tök rossz kedvem van.Mondjuk én azon szoktam leginkább kiakadni,mikor esténként be kell adnom a véralvadásgátlómat és már nem igazán van olyan hely a hasamon,ami ne lenne érzékeny.De nem baj,már nincs sok hátra!

Boo
Én is éreztem valamelyik nap a combom tövében ilyen izomláz szerűt,de nem jöttem rá mi lehet.

Breki
Szerintünk is nagyon szép név a Csanád,de mire eljutottunk idáig...
Nem is olyan egyszerű a névválasztás,pedig mindig azt gondoltam,hogy könnyen megy majd.

Conversano
Nagyon édes a pici!

Lorca
Gyakorlatilag mindenki a nővéremnél szült a rokonok és ismerősök közül,már csak én hiányoztam.De ennek is eljött az ideje!

Kép
kita

Bocsi,kétszer ment el.Megint nem normális a babanet.

Kép
kita

Sziasztok! :D

Amíg apa boxot néz, gyorsan beszámolok a tegnapi 4D- ről, s majd vissza is olvasok :D

Felkészültem itt többetek beszámolója alapján, hogy majd esetleg ébresztgetni kell, nem úgy fekszik, hogy nem látunk semmit, ilyesmik. Ehhez képest a mi kis lánykánk nagyon virgonc volt, az uh-s néni alig győzte elkapni egy- egy pillanatra, hogy jó fotó készüljön :lol: S most láttam, hogy mennyit mozog! Sokszor érzem, hogy nagyokat rúg, s most is izgett- mozgott, de alig éreztem, akkor el sem tudom képzelni, mit művel, mikor majd kirúgja az oldalam! :lol: :lol:
A méretei korának megfelelőek, s 1348 gramm már! :lol: Ha jobban belegondolok, nem is olyan rég még csak 28 dkg volt... Ennyi szeletelt sajtot szoktam venni / 25- öt kérek, de mindig többre sikerül :lol: /, most meg már egy hónapra való sajtmennyiség :lol: :lol:
És akkor pár kép : /igazán kivehető csak a pofijáról készült/
Kép Kata Sára Kép Kép [/img]

Kép
agi125r

Sziasztok!
Ancsurti:Örülök h végre normálisan megvizsgáltak!
A kismamákra izgulókkal csak óvatosan.. :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Sikerült menet közben a hozzászólásomat elvesztenem :(

ami megmaradt a fejemben:

niki: örülök, hogy ismét az otthon melegét élvezed!
az a verekedős pasi meg nagyon durva sztori volt! Az ok, hogy elveszik a jogsiját örökre, de ez elmebeteg, ennek emberek közé sem szabadna kerülni! :(

007: az orrmány miatt ne aggódj, majd hozzánő a kobak! :lol:

boo: suzukis témával kapcsolatban egyetértek tiedapával, hosszú éveim tapasztalatai alapján :lol: Akad ugyan egy- két kivétel, de ez az elmélet 99 %- ban bejön.

nikici: az a depressziós történet nagyon ledöbbentő. Sikerült azért azóta rendbejönnie az ismerősödnek?

lorca: igen, úgy 7 éves koromban járhattam utoljára kórházban, mandulakivételkor :lol: /szerencsére/. Ettől függetlenül az evőeszköz- dolog megdöbbentett, de ezek után úgy látom, alaposan át kell gondolnom, hogy mire lesz majd szükség, és a biztonság kedvéért mindent összepakolok :lol: Inkább legyen duplán, mint hiányozzon :lol:

ancsurti: olvastam a hozzászólásod, s az "óvatosan a mákkal" helyett óvatosan a makkal- t olvastam :shock: O- ó... lemaradtam valamiről? :lol: :lol: de aztán rájöttem, hogy az ékezet varázsa... :lol: Örülök, hogy végre vannak leleteid meg normális dokid! :lol: Azért az a székszétrúgás nem lehetett semmi! :lol:

dodi: amikor elhatároztam, hogy szeretnék majd babát, leszoktam a cigiről. Igaz, hogy közbejött a motorozás, de nem szoktam vissza, mert leszokni sem volt egyszerú. Aztán eldöntöttük a párommal, hogy már nem várunk tovább, belevágunk a babaprojectbe, ő is leszokott :lol: Ennyi a minimum, amit az ember megtesz a születendő gyermeke egésszégéért. Szerintem.

sillia: nálunk a becenevek: az elején voltam Csöcsi, most meg már Gömbi... :lol: Kíváncsi vagyok, mi jön még? :lol:

pagikáéknak továbbra is megy a drukk :D

bertina: szép a kispasitok :D

kita: tietek is :D Hajhullásom nekem a terhesség előtt volt, cinkhiányra tippeltem. Vettem cinktablettát, és helyreállt :lol: Azóta meg a terhesség miatt nem hullik egyáltalán, még életemben nem volt ennyi hajam! Gondolom, majd aztán kihullik az, ami eddig nem, úgyhogy igyekszem nem megszokni... :roll:

conversano: aranyos a kispufók! :lol: Nektek nem jelenlegi, hanem becsült súlyt adtak?

Kép
agi125r

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 09:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Nem megy az alvás ma este, Zalán olyan izgága :roll: :?

Niki72, örülök, hogy hazaengedtek :D , próbálj meg sokat pihenni, és nagyon vigyázz magadra! (bár gondolom Raniával lesz most mit bepótolnotok :) )

007, kórházi ismerőst tessék kifaggatni! Egyébként köszi megint a SOTE-s infókat! :D

Hendegabi, hogy sikerült a hétvége? Merre ünnepeltetek? :wink:

Moncsy, Dodi gratulálok a szép méretekhez! :D

Bertina, Kita, Converso nagyon helyesek a pici babók! :D

Agi125r milyen szép Kata!! Egy hónapra való sajtmennyiség :lol:

Boo, végül jót tett a hosszú séta az izomláznak is? A donald rágós papírt szerintem nem lehetett lenyomatolni, viszont ha nem csal az emlékezetem volt vmilyen tetoválós rágó is akkoriban.. :wink:

Ancsurti, köszi a bókot! :D
És végre végre jó hírek!! Bár elég vicces, hogy egy házidoki teszi meg azt amit a nődokidnak kellett volna…na mindegy, a lényeg, h minden rendben van! :wink:

Donald rágó: én is beragasztottam egy nagy füzetbe a papírjait, rengeteg volt belőle, szerintem tuti megvan még vhol…majd lesz mit mutogatnom a fiaimnak (talán még illatos is a füzet..)

Pelustáska: nekem nem volt és nem is hiányzott. Én inkább vettem egy sportosabb válltáskát (ezt később is tudom használni), amit ha túl nehéznek találtam, rá tudtam tenni a kocsi tolókarjára is. De teljesen tökéletes a hátizsák is, azt is nagyon szeretem, illetve amikor már nagyobb volt Barna, vagy nem kellett sok cucc, vagy épp nem volt kedvem táskát magammal vinni, akkor egy sima övtáskát tettem a tolókarra, abba pont belefért egy pelus, nedves törlőkendő, vagy amit épp magammal akartam vinni..

Hajhullás: nekem szülés után kezdett el hullani, de sajnos egészen a mostani terhességemig gáz volt a helyzet, ezért tavaly év vége felé le is vágattam a hajam, aztán terhes lettem és megint tök dús és elég gyorsan is nő.

Megyek iszok egy pohár tejet, talán jót tesz mindkettőnknek.
o.heni

Sziasztok!
A teljesség igénye nélkül :roll: :

Boo!

Tényleg nagyon jók a képeid :D ! Amúgy én laikus szemmel azt mondom, szemléletmódban nem sok eltérést látok a te képeid és a "kedvenceid" között, csak ők még profibb technikát engedhetnek meg maguknak, és megvannak az eszközeik és az idejük a profibb utómunkálatokra! De a jó fotóst nem (csak) a felszerelése teszi azzá: én rendszeresen elsiklok olyan pillanatok, és "képek" mellett, amire nedked van szemed, amit nagyon irigylek :roll: :D :D :D !
Én amúgy az ilyen "megtalált" pillanatokat versekben írtam le, mert én ahoz kaptam "eszközöket" :wink: ! De valljuk be, a vers szomorkás műfaj, legalábbis nekem a legjobb verseim negatív érzelmek kapcsán születtek (bánat, harag, félelem...), és hála Istennek az elmúlt időszakban nem sok fájdalom ér (a bordarugdalás leszámítva :lol: ), így nem vagyok ezen a téren termékeny mostanában :roll: !

Fura, hogy tefiad "befékez" 130 felett :shock: , mert az enyém nagyon bírja a tempót (na igen, volt kitől örökölni, én is és apja is... :lol: ). Mondjuk mi nagyon sokat is kocsizunk eleve is, meg akarjuk is, hogy szokja, mert mi is vinni akarjuk magunkkal mindig :wink: !
Bekötöm a kismamiövet (amit amúgy imádok, nagggyon jó!!!), oszt gyííí :lol: :lol: :lol: !
Lehet amúgy, hogy nem a babának van baja a kocsizással (mert én a vezetési szokásaink miatt direkt utánakérdeztem, és a baba olyan tökéletesen kis van párnázva, meg tuti a lengéscsillapítás, hogy a legtöbb baba még egy lightos driftelést is inkább élvezne, de baja a legkevésbé sem eshet), szóval hogy egyszerűen a vezetési pozíció neked nem fekszik, és kész! Próbáld erre a pár hétre már másra testálni a feladatot :wink: !

Kita!

Csanád nagyon édes :D !

agi125r!

Kata nagyon cuki kispufók, és csókos szája van! :lol:

Conversano!

Aprótalpú talán nem is lesz olyan apró talpú :roll: :lol: :lol: ! Gratulálok :wink: !

Ancsurti!

Dejóóóó!!!! Nagyon örülök, hogy végre valaki idő szánt rád :D :D ! És annak még jobban, hogy minden rendben!!! :D :D :D
Bizony én is tapasztalom, hogy vannak pasik, akik kifejezetten gerjednek a kismamikra :shock: :evil: :evil: !
Egyik szombaton a piacon pl. odajött hozzám egy cigány fickó, hogy vegyek 5 pár zoknit kétszázért (!), mondom köszi szépen, de nem kérek! Erre nekiáll beszélgetni (juhúúú :evil: ), mert a kocsi mellett tébláboltam, mert fagyival nem akartam vezetni, a kocsiban meg 50 fok volt :roll: :
- Te terhes vagy?
- :shock: Igen!
- Hány hónapos?
- Hét.
- Hány éves vagy?
- 21.
- Akkor te nagyon szereted a szexet, ugye? (Mindeközben fixen stíröl , és gerjedő pofát vág :x )
- :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?: Na jó, figyelj, nekem mennem kell, de ha nem kéne, akkor sem szívesen folytatnám ezt a beszélgetést :evil: !!!!!! Szia!
- Jó, de nem veszel zoknit? 5 darab kétszáz!
- Ajtócsapódás, belülről
:lol: :lol: :lol:

Viszont azon jókat derülök, mikor az átlagpasi csak a fejemet látja, kezdi bevágni a csábos fejet, hogy ő majd most becserkészi a kiscsajt, én meg erre elővillantom a bojlert! :twisted: :lol: :lol:
Hát olyan szélsebesen tűnik el a bájvigyor a fejükről, hogy a Catarina hurrikán eltanulhatná a tempójukat :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hajhullás: Hát, nekem mindenféle szörzetem meg van bolondulva:
a hajam nek is bedúsult, egy szál se hullik a baba óta (előtte petefészekciszta miatt évekig hullott a hajam nem gyengén, szóval ideje volt ennek)! A hasam olyan szőrős lett, mint a franciabulldogomé :twisted: :lol: :lol: :lol: (na jó, azért nem)! De mivel mindenki esküdözik, hogy szülés után elmúlik, nem léptem fel ellene teljes gőzzel, csak kiszőkítettem (12. hét után), így csak közelről látszik.
Ellenben a lábamon gyakorlatilag nem nő a szőr :shock: ! 4 hét alatt annyi szőr nőtt vissza gyantázás után, hogy rendesen elgondolkodtam, érdemes-e ezért összekenni magam, inkább kiszedem csipesszel :roll: :lol: :lol: ! De komolyan, olyan, mint anyunak, aki sok-sok éve gyantázza, és már csak alig-alig nő neki (ha nem szörtelenítene, akkr sem lenne ciki, annyira kevés :shock: ).
De gondolom, ez is elmúlik szülés után, pedig én arra voksolnék, hogy a ragyatanya, meg a haspázsit menjen, de a sörény, meg a gyér aljnövényzet maradjon! Olyat nem lehet?! :roll: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Breki, nekem volt pelenkázótatyóm (babakocsihoz adták), olyan, amiben pelenkalap is volt. Nos a táskát nagyon szerettem, de a pelenkázó lapot annyira nem, mert hamar kinőtte, meg arra úgyis terítettem egy pelust. Viszont a dm-nek tényleg tök jó az eldobható pelenkázó alátéte, ha a védő néninél például pisil vagy ilyenek akkor felszívja.

Szisz, megfordulhat még. Az jó, hogy rendben vannak az értékeid! Apósom mondta volt olyan, hogy farfekvés miatt vkit kiírtak császárra és a csaszi előtt csináltak kontroll uh-t és a babuci befordult.

Boo, ha akkor jobb, ha felpolcolod, akkor tessék pihenni. Nincsen visszered? Nagyon szép fotókat készítesz!!!!!

Donald rágó, hmmmmmm, de én is csak az ízére emlékszem.

Niki, drukkolok, hogy a szülésig ne kelljen visszamenned!

Ancsurti, de jó, hogy valaki már végre normálisan foglalkozott veled!!!! Az meg külön, hogy minden rendben van.

Dodi, "elővillantom a bojlert". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A 3d-s képek nagyon tutik lettek És minden pocaklakónak milyen helyes pufók arca van!!! :-)

Én is a héten voltam cukorterhelésen, és 5-ös lett. Jövőhéten meg 4D, ha minden igaz! Ami meglepő volt, hogy bejelentkeztem volna a Praxisba, mire közölte a hölgy, hogy csak du. 3-ig tud időpontot adni. Mondom, a párom fél 5-ig dolgozik, sajnálja, de hát akkor már senki nincs ott. Igazán ezt nem értettem. Így marad a Hepinet, hacsak valaki nem tud ajánlani valami tuti 4D-s helyet.

kispiskóta

Ancsurti!

Hurrá! Végre valaki dolgozik is ott kint és emberszámba veszi a Kismamákat!! Örülök, hogy megnyugtatott!!! Bár én tudom, hogy Te is tudtad, hogy rendben van minden, na de azért csak biztos ami ziher!!! :wink:

Amúgy a pelustáskák itthon méregdrágák, viszont az e-bay tényleg nagyon jó és nem is drága! 2 tatyó, peluslappal, üvegtartóval 5.700 átszámolva...ja és zsír új! De dm-es lap is van, de szonibaba ajánlott olcsóbbat és annyi, hogy nincs rajta macika

Dodi!

Szőrök :D :D :D ! Nekem a karomon nem nő vissza epilálás után, talán ha 2x kellett szedni, amióta várandós vagyok. Viszont pociszőr a köldök alatt egy csíkban erősödött. Hajam szálai vastagodtak (volna), de mivel normális festékkel nem festem, már kibírom (múltkor a henna után is picit vakaróztam, na nem vészesen, de inkább nem kockáztatok) így a festett hajhoz képest azért vékonyabb, de fényes és nagy (Anyum nemsokára megkopaszt egy kicsit, mármint a végéből ledobunk 5-10 cm-t)!

Pasik vicces...múlt héten jövök ki a bankból Párom az Övéből erre megjegyzi, hogy, na úgy látom, már új apja is lenne a Fiúnknak...mondom mi van???? Hát hogy Ő látta, hogy egy pasi, akinek amúgy a nője a kocsiban ült, nagyon megnézett! Én észre sem vettem...nem izgat egyik sem, csak a Férjem, na meg aki itt rúg-vág belül!!! :lol: :lol: A többi meg tehet egy naaaagy szívességet!!

Ági, Conversano!
Nagyon szépek a Picurkák. Amúgy érdekes, mert azt hittem, hogy a Te Babád is Kislány conversano, nagyon szép! Megnéztem a csibe tábláját, de most már tudom, hogy Fiúcska!!!! Ági a Ti Katátok pedig Igazi NŐ!!!!

Mi Fiúnk is imádja a kocsikázást :lol: :lol:, meg amikor Apa simizi..na azt nagyon, csak amikor abbahagyja és nem sikerült álomba simizni, akkor utána jön a nagy anyarúgás :wink: :lol:

Boo!

A képeid FANTASZTIKUSAK!!!!! Komolyan kellene ezzel foglalkoznod!!!!! Mironról biztos profi fotókat fogsz majd készíteni!!! Canononod vagy Nikonod van??? És hány fajta objektíved????
Enyém Apa legjobb Barátja régen Amcsiból hozatott objektíveket..hmmm nem semmi áruk van, de nagggyyon ügyes. Esküvőnkön jobb fotókat csinált, mint a fotósunk!!!! Van valami fotós oldal, majd megkérdem Apát, aztán elküldöm a linket!

Tickerplayground.com
breki76

Jó reggelt Kismamik!

Ági!

A jelenlegit 1200g-ra mondták és egy grafikonon megmutatta,h ha így folytatja,hol áll meg. Mondanom sem kell,elkerekedtek a szemeim,mikor 4100 körül állt meg :shock: :shock:
Viszont nagyon ügyi kiccsávó. Bedugta a lábujját az orrába :D

Nagyon szép mindenki babája,olyan jó nézni a sok képet :)

Csibe! Lécci vedd le az Ádám nevet.Köszi :)
Vendég

Én még nem raktam fel ruci képet, de ezt most nem bírom ki, de csakis mert eszmei értéke van, ugyanis Édesanyám kötötte a Kisfiúnknak! Ezt biztos el fogjuk tenni emlékbe!!!!

Kép Kép

Tickerplayground.com
breki76

Mindenkiknek nagyon szépen köszönjük a dícsérő szavakat Kata nevében is :lol:

conversano: ezesetben a helyedben én is néztem volna nagyot :lol: Talán jobb is, hogy nekünk nem mondtak becsült súlyt, legalább ezen nem izgatom magam :lol:

breki: anyukád nagyon ügyes! :D :D :D Ez valóban többet ér, mint három szatyor vásárolt ruha :lol:

S ha nem bánjátok, belinkelem ide a babánk első saját filmjét, amit apa készített, nemrég tettem fel a nyetre :lol: Szinte még meleg :lol: , senki sem látta még, Nektek mutatom először :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=iUecQb47ilE

Kép
agi125r

Agi!

Jaj de tök jó!!! Nagyon tetszik!!!! Most adtál 1 5letet, mivel én is csináltam az esküvői képeinkből is egy dvd válogatást a wedding album makerrel, meg utána egy kisfilmet a youtubon.

http://www.youtube.com/watch?v=jVP64_bfFrY

Na majd fogok Bébikének is!!!!!

Szuper édes Kislány!!!!

Tickerplayground.com
breki76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 09:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jujj, de jók ezek a videók, mi Marciról készítettünk az első karácsonyra.

Ági látszik, hogy az Apa készítette a filmet "ő meg itt a faterom" :lol: :lol: :lol:

Breki, nagyon szép menyasszony voltál!!!!

kispiskóta

Boo! Ne foglalkozz senkivel...szerintem mindenkinek az a jó gép, amivel jó fotót tud készíteni...és szerintem Te és a géped nagyon jóban vagytok......

Zsu!

Köszi, remélem még leszek olyan vékony is :lol: :lol:

Boo!
Ezt a videót tavaly márciusban kreáltam... nem tudnám azért így kapásból, de ígérem ha rászánom magam, hogy csinálom, akkor le fogom írni. Azt hiszem a Neroban készült. Viszont, hogy a képekbe hogyan lehet szöveget??? Na de majd megtudom......amúgy ezeket én autodidakta módon sajátítom el...Férjem soxor mondta is, miért nem ezzel foglalkozol??? A legfrankóbb az, amikor letöltök egy programot és fogalmam sincs róla, hogyan is müxik, de többnyire ha tud az ember angolul, akkor addig próbálkozik, míg megoldja... szeretem megfejteni a dolgokat.
Mikor van Apa szülinapja????

Tickerplayground.com
breki76

Ja a helyek...az egyik Mallorca, a másik meg Dél spanyol...Sevilla, Cordoba, Cadiz, Gibraltár stb...bejártuk az egészet nászúton 10 nap alatt...fáradtabbak voltunk, mint mikor kimentünk...vacsit rendszeresen lekéstük.... Szóval nálam az abszolút nyerő ESPANA!!!! Komolyan, tudom az élet rövid és gyönyörű helyek vannak....de én szívem szerint minden évben Spanyolba mennék és ott minden városban eltöltenék 4-5 napot!!! :wink:

Tickerplayground.com
breki76

Zsu!

Felteszed a Te videód is Marciról???

Tickerplayground.com
breki76

Breki, elhiszem, hogy Spanyolország a szíved csücske!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=mIIDfMI5vAg

kispiskóta

Zsu!

Köszi! Nagyon szuper! És tetszik a zene is! Na be is vallom...elsírtam magam! Nagyon Édes a Kisfiatok, nagyon szép Család vagytok!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok

Lányok aki még nem vett kiságyat a miénk eladó. Nincs baja a miénknek, csak most átrámoltuk a szobákat és beraktuk a helyére a cuccokat. Erre apa kitalálta hogy inkább vegyük meg azt a kiságyat ami a bútor szetthez tartozik, mert neki az úgy tetszik hogy egységes a bútor.

Úgy hogy ha valakit érdekel, matrac nélkül eladó 12 ezer ft.

Itt a kép róla:

Kép Kép

Aztán most megpróbálok vissza olvasni, mert a hétvégén abszolút nem voltam, a költözés, pakolás miatt.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Kita:
És szülésfelkészítőre sem jársz? Névszerint ki a dokid?
Az összes fogdoki sintér, kivétel nélkül!!!Egy jó doki volt, a Krisztina (vezetékneve nem ugrik be) de ő volt az egyetlen normális. Nekem nagyon szépen megcsinálta a fogam, amikor letört. Ő sajnos már csak magánrendelést tart pesten.
Egyébként a hajam nekem is hullik, de még annyira nem vészes hogy dokihoz menjek vele.

Tabati:
Én is pont ezért ijedtem meg, mert ráadásul a doki elég érdekes arckifejezéssel és hangsúllyal mondta, hogy hát ha így marad akkor császár lesz. De azóta már én is megnyugodtam.

Boo:
Valahogy én is így vagyok vele! Már én is a sajátomat "gyömöszölném" ahelyett, hogy másét pesztrálom.
A babus, meg télleg igazi kis szörprájz! Nagyon sokáig nem akarta megmutizni magát, erre most meg játszik a dokikkal!! :D :D :D
A kép viszont csudi szép!

F.nikici:
Na ebbe a hibába nem szeretnék esni, úgyhogy fizukor esedékessé válik a 4D. Ott azért csak meg tudják mondani 100%-ra. Vagy a 4D nem olyan hiper-szuper?

Ancsurti:
GYŐZELEEEEEEEEM!!!!! 8) 8) 8) 8) 8) Nos végre egy doki aki foglalkozik veled!!!!Annyira örülök. Már nagyon aggódtam, hogy mi lesz véled odakint!!
Enyém apa DJ. Nos a legutolsó buli amin résztvettem, persze rendezői változatomban, mindenki azzal volt elfoglalva, hogy milyen "szexi" vagyok pocisan. :oops:
Nos én is már beszereztem pár db cuki lányos rucit. Apa is már beleélte magát a puncisba. De azért még többnyire unisex cuccokat vettünk. Júliusban lesz úgyis minden 100%os! :twisted: :twisted:

Boo:
Azt hiszem már párszor véltünk egyezést felfedezni apáinkban. Nos ő is becézgeti a cickókat. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:

Becézés:
Anyahajó, Anya-Apa, Anyja-Apja, a többi maradt a régi becézgetések. :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodi:
A pocak nekem is bajszos!! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
"De gondolom, ez is elmúlik szülés után, pedig én arra voksolnék, hogy a ragyatanya, meg a haspázsit menjen, de a sörény, meg a gyér aljnövényzet maradjon! Olyat nem lehet?! " Szó szerint sírásig nevettem magam! Apa már teljesen hülyének néz, hogy min nevetek!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyébként kiszőkíteni akár most is lehet még? Te mivel csináltad?

Kispiskota:
Mi is a hepinethez megyünk majd. Nekem a védőnénim ezt, meg a praxist ajánlotta.

Breki:
Nagyon szép a ruci! Anyukám is szorgoskodik, amikor van egy kis szabadideje.
:)

Rólunk:
Bébike hétvégén minden nap befészkelte magát a bordáimhoz. Nem volt valami kellemes, de úgy imádom. Emellett az új szokása, hogy nyújtózik, és végighúzza végtagjait a hasfalamon. Apájával nagyokat kuncogunk, amikor ezt látjuk, szó szerint hullámzik a poci. Már úúúgy várom, hogy kint legyen!! :oops: :D :D
Ma egy nagyot bográcsoztunk apóséknál, tök szupi volt. Csütörtökig nem nagyon leszek, hétfő, kedd, szerdán dolgozom. Nem hiszem hogy lesz utána energiám még olvasgatni, de ígérem bepótolom!
Jók legyetek pocisok! Jó éjt!

Kép
szisz89

Sziasztok! :)

Előkerültünk mi is. Jó időnk volt, jól éreztük magunkat, de még jobb volt hazajönni Apához. :wink:
Visszaolvastam mindent -ilyen jó időben, hogy-hogy ennyit írtatok? :shock: :shock: -, de csak majd valamikor holnap reagálok. Délelőtt várandós tornára, délután pedig koronát készítettni megyek. Manót lepasszolom, úgyhogy a kettő között lesz egy kis időm.

Kép
Kép
200907?

Szép Jó reggelt pocisok!!

Bond:
Én spéci bográcsoztam apóséknál hétvégén. :D

Ma arra keltem, hogy Bébikém keresztben fekszik a pocakban, egyik oldalon a buksi, másik oldalon a lábikók, és egy naaaaagy nyújtózás! :lol: :lol: :lol: Olyan édes volt, megzabálom, csak jöjjön ki! :lol: :lol: :lol: :lol: Mint ha tudta volna mikor van ébresztő, mert anya megy dolgozni.
Nos csak gondoltam megosztom reggeli ébresztőmet Veletek. :lol: :lol: :lol:
Mindenkinek szép napot!

Kép
szisz89

Sziasztok

Tegnap már hullafáradt voltam, annyit pakoltunk. Hétvégét azzal töltöttük hogy szombaton tesómék költöztek át a házukba, végre elkészült, mondjuk ott én nem pakolásztam, de főzni kellett, meg mutatni a költöztetőknek hogy melyik bútort kell vinniük. Aztán délután mi is elkezdtük szét szedni a házat. És a dolgozót kipakolni, na abban már én is kivettem a részem.
Vasárnap pedig mi folytattuk a pakolást teljesen átrámoltunk mindent, most már csak arra kell várni hogy a lapra szerelt bútorokat apa össze állítsa, amit majd a héten fog megtenni. Ma sajnos biztos hogy nem fog hozzá nyúlni, mert megyünk este Norbival pulmonologushoz egyrészt kontrollra az allergiával, astmás köhögésével, másrészt pedig a már jönnek rajta a tünetek, hétvégén már fújni is kellett neki a ventolinból. Meg ma szülőim is lesz, úgy hogy ma nem fogok unatkozni az már szinte biztos.
Este meg is rendeltem a másik kiságyat, csütörtökön pont a Norbi szülinapján fogják kihozni.
Jut eszembe még venni is kellene valamit Norbinak szülinapjára, de hogy mi a fenét nem tudom. Annyi mindene megvan.

Rékának meg észre vettem este hogy nagyon hullik a haja, étvágytalan is, nagyon keveset eszik. Nem sokára felhívom a gyerek dokit hogy adjon beutalót megnézetni a vérképét nem e esetleg neki is vashiánya van.

Nekem most egyik napról a másikra 1,5 kg-val mutat többet a mérleg. Így most 7,5 kg hízásnál tartok.
Egyik éjszaka arra ébredtem hogy eléggé bekeményedett a hasam, elég kellemetlen volt, de szerencsére nem volt folytatása.

Fotózás: nálunk apa a nagy fotós. Imád fényképezni, nekik canon van úgy mint nekem. Csak ő a nagy objektívvel is szokott én meg a simával. Volt már többször tanfolyamon, meg mostanában is szeretne menni. Csak hát az idő ami ugye mindig kérdéses.
Boo amúgy szerintem is nagyon szép a kép amit csináltál.

Kép

gabi1

Teszek fel egy mostani pocak képet
Kép

Kép

gabi1

Sziasztok!

Szisz
Szeretnék menni szülésfelkészítőre,de a héten nem tudok,mert ballagásra megyünk.Remélem a jövőhéten eljutok.
Vajda Miklós a dokim az ÁEK-ben,Ő a meddőségin dolgozik.Hozzá kerültem az előzmények miatt,hiába fogant spontán Csanád.
Ma megyek a védőnőhöz,megkérdezem tőle ezt a hajhullás dolgot,kiváncsi vagyok mit mond rá.
A hasam nekem is kiszőrösödött.

Breki
Nagyon édesek a kötött ruhák!

Gabi
Jó nagy a pocak!

Lányok,nagyon jók a videók!

Kép
kita

Gyorsan eltelt a hétvége. Apa melózik, mi meg nemsokára indulunk ide a kórházba uh-ra, ugyanis a védőnő azt mondta lenni kell egy itteninek is, mivel az az elfogadott itt, szerintem hülyeség, de elmegyünk! :twisted: Persze ha sokat kell várni, akkor otthagyom! Hétvégén megcsináltuk az erkélyt, kiültettem a virágokat, szép lett, majd csinálok fotót. Úgy kifáradtam a végére, hogy lógott a nyelvem :lol:

Nagyon édesek 4D-s képek, és a belinkelt videók! Videót én is szeretnék, de sajnos ehhez nagyon béna vagyok. :roll:

agi: depis ismim már azóta úgy ahogy rendbe jött, ez egy pár éve történt, persze elfelejteni nem lehet...

breki: anyósom is kötöget, a keresztfiainknak már egy-egy pulcsit csinált, és megmutizta, hogy Dorkának mit készít majd, már nagyon várom én is, hogy kész legyen. Nagyon szépek a szettek, amit Anyukád csinált, nagyon ügyes! :wink:

szisz: a 4D "hasznossága" is attól függ, hogy ki csinálja, és milyen gépen, mivel sok a negatív ezzel kapcsolatban is, akár amiket mi átéltünk, akár ismerősök körében. Na meg persze, hogy mennyire szégyenlős a kismanó :lol: De mindenképpen menjetek majd el ha tudtok, nagy élmény, én imádom! :D Még mi is tervezünk egy kukkolást 4D-n.

gabi: biztos álomszép lesz Nóra szobája, nagyon szép az a bútor, mi is néztük, de sajna hely hiányában most nem vettünk külön bútorcsaládot Dorkilinek, na de majd ha nagyobb lesz a lakás. 8) Pocakod pedig már óriási, gartula! :lol:

f.nikici

Breki, köszi. Nagyon ügyi anyud van, hogy ilyeneket tud kötni!

Gabi, szerintem a kiságy fotóját próbáld meg berakni a szeptemberiekhez is, hátha valaki megveszi. És hatalmas pocód van!!!!!!!!!!!! Hány centi?

Szisz, így meg tudod állapítani, mije, hol van? Nekem második, de sokszor fogalmam sincs róla. :oops:

kispiskóta

Sziasztok!

Nagyon szépek az összeállított esküvői illetve babás képek! :D

Boo!

Te képeid is jók! :wink:

Gabi!

De hirtelen döntöttetek a kiságyról, biztos sikerül eladnod a régit is. Mi még mindig nem raktuk össze a miénket. Párom mondja, hogy minek, addig se foglalja a helyet. :roll: :lol: Tiszta pasi felfogás. :lol:

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én most tartok ott, hogy összeírom, mi hiányzik még, aztán hamarosan mindent megveszek. Eddigi depis időszakom hussss :wink: . Pedig úgy indultam neki a hétvégének, hogy csak legyek rajta túl. Szombaton egész nap dolgoztam, és csodák csodájára olyan jót tett a munkaterápia :lol: , hogy amikor este hazaértem még rámjött, hogy végre rendet rakjak a szobában. Férjem csak éjfél körül ért haza, én addig pakoltam és most már minden a helyén van, csak az ágy nincs még összerakva ugyebár.

Ja! A kórházi tartózkodásra ajánlották ugye a wc-re tehető papírt, de azóta hallottam jobbat, legalábbis nekem ez szimpibb. Domestos fertőtlenítő kendő, nekem tuti lesz a kórházi cuccosban. :wink:
Azt sem tudom, ki milyen betétet tervez majd szülés utánra, sokan tennát. Én viszont több helyről hallottam, hogy nem kell akkora. Én sima éjszakait viszek be, védőnőm meg azt mondta, hogy amit eddig használtam az is elég. Meglátjuk, még nincs tapasztalatom, azt viszont tudom, hogy ha magamra kötnék egy akkora pelenkát, mint a tena, akkor sem bírnám ki, hogy ne cserélgessem sűrűn, úgyhogy feleslegesnek tartom.

Örülök, hogy mindenki arról ír, milyen mozgékony a babája! :D Ebben nálunk sincs hiány, csak én sajna még mindig nem tudok rájönni, hogy épp mije az amit érzek kidudorodni. :roll:

Ja! Breki!

Kötött ruhák szépek is, de tényleg abba értékes, hogy anyukád kötötte a saját kezével. Nekem a kiskád ilyen, hogy mi is abban fürödtünk, szóval olyan megható, hogy öröklődik. Remélem az unokáim is abban fürdenek majd. :)

Nem tudjátok kb. ,milyen árban vannak a textil pelusok? Még azt is kell vennem, körbenézek hol olcsóbb. Nekem 10 darabot mondott a védőnő, hogy annyi elég lesz.

Szisz!

Most én is csak szerdáig dolgozom, mert sztrájk lesz csütörtökön, én meg vonattal járok, a távolsági buszt nem vállalnám be. Pénteken meg megyünk majálisozni. :D

Tervez valaki valami programot péntekre? Vagy pihenni fogtok inkább?

007!

Most már akkor valami jó erős koronát rakjanak arra a fogra, mert irgum-burgum ha nem! :x :lol:

Conversano!

Ez a 4 kiló feletti babu nem hangzik túl jól... :oops: Mármint a szülés szempontjából... Amúgy meg örülni kell, mert tuti, hogy szép egészséges lesz. :D

Engem egy császáros ismerősöm megnyugtatott a műtéttel kapcsolatban. Most már nem érdekel mi lesz, a lényeg, hogy babu egészségesen jöjjön a világra!

Van valakinek, vagy régebben használt valaki medela kézi mellszívót? Mert ahogy látom éppolyan divatos, mint az avent, csak jóval olcsóbb. Nekem így látványra az nem jön be, hogy kétkezesnek néz ki, hisz huzogatni kell, nem úgy, mint az aventeset (meg még a campolt is) ami egykezes. Ha valakinek ilyen volt, hogyan vált be? Vagy ennyi erővel a sima kórházi is megteszi, az is húzogatós nem? Nagy a dilemma, még nem mertem semmit venni, pedig barátnőm a lelkemre kötötte, hogy ez legyen a legelső amit megveszek. :lol:

Ancsurti!

Na végre máááár!! Végre már, hogy rendesen megvizsgáltak. Az mindegy, hogy ki, doki volt ez a lényeg. :wink: :D

Dodi!

Nekem van egy ismerősöm, aki alapból nagyon faros meg combos, de tényleg nagyon. Felsőteste viszont normális, meg az arca is szép. Ő szokott magán így gúnyolódni (ami állítólag tényleg igaz), hogy amikor bent ül a kocsiban, mindig szemezget, meg flörtöl a pirosban, aztán amikor megáll tankolni, kiszáll az autóból és szegény pasinak akkor jön a csalódás. :lol: El is hiszem róla, hisz nagyon magabiztos és teljesen elfogadta magát így ahogy van. Így sincs gondja pasik terén. Csak fő az önbizalom! :wink:

Kép
Kép
tabati

Tabati

Mi 2500 valamennyiért vettünk 10 db tetra pelust helyben egy bababoltban. Ugyanez a Tescoban 3200 valamennyi lett volna, igaz, egy fürdőlepedővel kiegészítve.
Vendég

Köszi, akkor nem is biztos, hogy a tesco a legolcsóbb... Nekem védőnéni azt mondta, hogy a textilpelus teljesen megfelel kifogónak is. Nekünk mondjuk abból is van már egy és még egyet tervezek, annyi nyárra elég is lesz. Aztán télre meg úgyis kell valami melegebb fürdőlepedőféleség gondolom...

Kép
Kép
tabati

Még egy kérdésem lenne... :oops:

Valaki használt már chicco sterilizáló folyadékot? Mert mi ilyet vettünk, reménykedünk hogy anyatejes babánk lesz és akkor nem kell annyi mindent sterilizálni. Na most arra az van ráírva, hogy műanyagot meg fémet sterilizál. Akkor az üveget nem is? :shock: Vagy csak azért nem írták rá az üveget, mert az alapból is sterilebb ha simán elmosod, mint a műanyag? Csak mert nekünk pl. az orrszívó is üveg, meg van egy cumisüveg is üvegből. Mindegy, mert ha nem lehet, akkor kifőzöm simán, csak úgy kérdezem, hátha valaki okosabb nálam. :lol:

Kép
Kép
tabati

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 09:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

Tabati,

Kifogó-textilpelus-kétségtelen sokkal jobb eleinte, mint a frottír türcsik, de én hiába vettem 100% pamutot, valahogy nem szívta úgy a nedvességet, így maradt a türcsi, mígnem kiderült anyósom megtartotta a fia tetra kifogóját-én imádtam.

Chicco, mi használtuk, de nem sokáig, rajta marad az illata a cumikon, üvegeken. Van olyan ismerősöm, akinek a gyerkőce hányt is tőle, így én a kifőzést ajánlanám. Plussz, hiába áztatod be, aztán le kell mosni vízzel, akkor meg minek fertőtlenítettem... .

Betét, ha én éjszakait raktam volna be az első három napon, akkor 10! percenként a wc-re jártam volna. Szerintem nem elég, még ha sűrűn cseréled sem.

Mellszívó, szerintem elég eldönteni, amikor elindul a tejed, mert ha sok lesz szerintem az elektromos jobb. Legalábbis én kézi Aventet vettem, de megbántam, mert mire lefejetem ínhüvelygyulladást kaptam.

Tetra pelus, nekünk volt vagy 30 darab és néha még az is kevésnek tűnt, így is folyamatosan mostam, meg vasaltam. Szerintem inkább többet vegyél belőle.

Talán tudtam segíteni. :D

kispiskóta

boo

én simán el tudom képzelni teapádat egy zsebkutyával. Az említett összeállítást ugyanis nap mint nap látom. Az én párom 194 cm, Áfonya pedig 25cm "magas" :D
Vendég

Boo, de ügyi vagy a kilókkal!!! Apát meg elképzeltem a csivavával a hóna alatt. :lol: :lol: :lol:

kispiskóta

Zsú!

Húha, köszi :shock: :lol: !

Mellszívót azért szeretnék előre venni, mert mondják és sok helyen olvastam is, hogy már a kórházban el kell kezdeni a fejést, még mielőtt belövell a tej akkor is érdemes.

Chicco!

Hát ha kell a cumi meg az üveg, akkor majd veszünk mikrós sterilizálót, de gondoltam ha csak szopizik, akkor a többire elég lesz a folyadék. Orrszívó úgysem kerül a szájába, mellszívó után le tudom mosni a mellem, ilyenekre gondoltam. De akkor ezek szerint üveget is lehet vele sterilizálni. Ja! Csapvízben messze nincs annyi baci, mint a levegőben, azért gondolom, hogy le lehet mosni, legalábbis az okosok ezt mondták nekem... :lol:

Jól van, akkor gyűjtöm a textilpelust is. :wink: vagy milyen az a tetra kifogó meg pelenka? :oops:

Betétre meg azt hallottam, hogy akinek a mensije kevés volt, annak a szülés után sem lesz olyan rengeteg...szerinted van kapcsolat a kettő között?

Boo!

Szerintem ne most próbáljátok ki (baba mellett), milyen az ha két kutyátok van. Nekem most őrűltek meg tudod, de rendeződni látszik a dolog, mire baba jön addigra meg lesz oldva minden.

Kép
Kép
tabati

Sziasztok

Ok beteszem a másik topikba is, remélem nem haragszanak meg érte.

Tabati főleg párom az aki mondta, nekem mindegy, de hátha ő így döntött akkor legyen így.
Én is vettem domestos törlőkendőt.
Most már nekünk minden megvan, bútort kell csak össze szerelni. Én már vettem tena betétet és hozzá hálós bugyit is.
Már csak be kellene pakolnom a táskába. Én szeretem ha az is időben be van csomagolva.
Tabati hát én is vittem magammal sima betétet is de bizony nem volt elég, mert hiába cserélgettem sűrűn több vér jön ilyenkor mint normál esetben. Kellett a tena. Így ezért én vettem, de viszek a másikból is. Amúgy nem kell sokáig az a betét, de 3 nap alatt simán elhasználtam 30. db-ot.
Mi pénteken itthon leszünk és Norbi szülinapját ünnepeljük.
Nekem medelából elektromos mellszívóm van, azt használtam mindig, nekem a kézi nem jött be az első gyereknél volt olyanom, igaz nem medela.
Sterilizáló folyadékot egyiknél sem használtam, sőt az elsőnél kifőztem mindig a cuccokat, a másodiknál meg a harmadiknál csak első használatkor utána sosem. És mondhatom a legegészségesebb Réka nagyon ritkán beteg.
Most sem veszek sterilizálót és folyadékot sem.

Tabati szerintem abszolút nincs összefüggés a menszi erősség és a szülés utáni vérzés között,

Kép

gabi1

Megérkeztünk uh-ról! 20 nap alatt Dorka combcsontja 1,2 cm-t nőtt :shock: ez lehetséges?? most fejvégű a drágám, és a kis buksija 7mm-t növekedett, most 77 mm. :D S szerencsére a doki bácsi mindent rendben talált! :wink:
Szomszédom azt mondta rengeteget kell majd várnom, na mondom de jó, akkor 3 napi hideg élelem, de NEM! Csodák csodája fél 10-re volt időpontom, és 09:50-kor már az autóban ültem 8)

tabati: nekem 20 textil pelust mondott a védőnő, eddig még csak 5 van, szóval azt még nekem is vennem kell. egy itteni bababoltban 180 Ft db-ja, én ott veszem. Vettem kifogót is, 2db-ot, annak 890 Ft volt darabja. Erre azt mondta a védőnő, hogy ha már olyan kifogót vettem akkor mindegy, de ő a frottírt előnyben tartja, mivel a textil kifogó nem fogja úgy fel a vizet, és ahogy öltöztetem, majd tiszta víz lesz a ruhája...de minek hagynám alatta?! :shock: De azért még egy frottírt majd beszerzek, meg a textil pelusból még vagy 20-at ne kelljen állandóan mosogatni :lol: . Van olyan mikrós sterilizáló amihez folyadék is kell, az aventeshez pl. nem kell, mi olyat vettünk.

sterilizáló: a folyadékot láttam, de nem vettem, mivel hamarabb lett meg a sterilizálónk. de van aki azt mondja nagyon jó az illata, szóval nem tudom.

Csajok! Ti minden kisruhát, pelust, ágyneműt, stb. kimostok mielőtt megszületik a baba?? Aki gondolkodik Libero 2-4 kg-os eldobható pelus vásárban, akkor DM-ben láttam eddig a legolcsóbban, ott 999 Ft, a 28 db-os.

f.nikici

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?