A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jövök képekkel :

Kép reggel a családi ágyban :)
Kép ezt csak úgy. a kaktuszom kivirágzott.
Kép lottesz királylány
Kép Ezt a vödör sóskát tegyük el télire! :D
Kép Tessék Lotti! Játszál! :D
Kép Botond ma, mielőtt levágtam a haját
Kép Hajvágás után!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense: valami csodásak a képek..Lottesz milyen kis bájos..és Botondovának nagyon vagány az új sérója!
Tessék játszál.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem is ezek a beszélgetős bulik jönnek be..és nálunk is folyamatosan átszerveződnek a barátok....nem egyszerű. :(

KépKép
kaqk
Debrecen

Jó reggelt!

Sikerült a bilibe kakilni Szelinek! :)
Megint szólt, hogy kaka, aztán levetkőztettem, ráült, pisilt, felállt, játszott, 5 perc múlva visszaült, és nyomta a kakát a bilibe! :D Kicsit meg volt ijedve, de megdicsértem, aztán együtt kiöntöttük a wc-be! :)

Most csak ennyi, készülődünk Ringatóra! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Szeli még katonázik... :)

Sense! Nekem is a gyerek nélküli (illetve kamasz gyerekes) barátnőim nagy része elmaradozik.. :(. De szerencsére van pár, akik most kisgyerekesek, velük összejárok, amikor csak tehetem! :)
Lotti gyönyörű! Botond pedig nagyon vagány! :)
Szépen kivirágzott a kaktusz! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt :)

Panndi gratulálok :D
most már irány szülni :D
szépek vagytok :D

Regi én nagyon jót nevettem :lol:
velem történik tuti sírok :D
micsoda szuper játszótér
motoros találkozó :lol:

Sense Lotti csodás nagylány Botinak jó lett a haja nagyon :lol:
a kaktusz megy igazán szép

Vindo aksit töltsd fel kérlek és kérünk ma fotókat :D
csibe is nagyon összekoszolja magát ha kimegyünk a házhoz. Általában levetkőztetjük és csak badyban ül be az autóba. Fűteni egyszerűbb volt mint állandóan az ülés huzatát mosni 8) Most meg már fűteni sem kell :lol:

Mesi csodásak a gyermekeid :D

Heni lehet, hogy a doki szerint csak 2 éves kor után jön az utolsó 4 fog de Cicának kint van már belőle 2. Most az utolsó kettővel küzdünk. Minden gyerek más.

Cicánál a pirosság múlóban, nyűgösség maradt :? kibújhatna már az a két fogacska.

:arrow: kisült a reggeli

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Képek csodásak!

Szeli meg nagyon ügyes!

Mi most készülünk WC szűkítőt vinni, de Zsófit hidegen hagyja a dolog :)

Móni, igenis, én mennék már szülni :)
Vendég

Jó reggelt!

Én is itt vagyok, Rugó még alszik :D 8)

Sense - micsoda képek! Aranyosak a gyerekek :D És mekkorát nőttek :shock: Micsoda séróóóó!

Nem baj, ha nem reagálsz, csak írd le, hogy mi van veletek :wink:

Én még arra a szintre nem jutottam el, hogy a gépet be ne kapcsoljam egy egész napon keresztül :lol:

Móni - Grétának minden foga hamar jött, ha jól emlékszem :roll:
Legalább hamar túl lesztek rajta.

Rugónak is kijött az első 16 jóval idő előtt, de most szerencsére megállt neki. Egy kis nyugi rám fér 8)
Ma is csak kétszer kelt éjjel, ügyes gyerek 8)

Barátok: nálunk ez szerencsére nem okozott törést a kapcsolatokban. Elég nagy baráti köröm van, több társasággal tartom a kapcsolatot (egyetemi barátok, doktorisok), plusz Gábor különböző társaságai.
MOndjuk szétszóródva élünk, így évente 1-2 nagyobb dzsemborit tartunk, általában nálunk.
Többeknek lett velünk együtt gyereke, ez is jó dolog.
De akinek nem, még azokat sem zavarja a dolog, csak néha meglepődnek, hogy nem vagyunk annyira mobilok, mint korábban :roll:
Az mondjuk érdekes látvány, mikor Gábornak a még stabil párkapcsolatban sem élő haverjai kissé becsiccsentve elérzékenyülnek Rugótól :roll: :lol:

Szerencsére nincs olyan személy tehát, aki amiatt maradozna el, mert gyerekünk lett :roll:

Bili - hát, én megvettem ezt a bilit, de lehet, elrakom a spájzba. Valahogy nincs szívem Rugót nyaggatni vele. Reggel ő ébredés után szokott dvd-t nézni, kb. egy fél órát. De közben az ágyban fetreng. Nem hiszem, hogy egyelőre az hiányozna neki, hogy levetkőztetem, és ráültetem valahová :roll:
Talán nap közben, ha pelenkát cserélek neki, esetleg leültetem majd.

Csak mindenki nyaggatott ezzel is, mint a beszéddel :roll:

Kaqk - ++++++++++++++++++++++++++ (mentek a vuduk).

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Jaj, hát nekem már Zsófi fél éves korában bilit kellett volna vennem, de csakazérrtsem :) Azóta nem szólnak bele :wink:
Vendég

Kaqk+++++++++++++++++++párodnak

bili cica nem szereti a bili. Van de nem ül meg rajta. A wc-szűkítőn viszont elüldögél akár 5-10 percet is. Igaz még egyszer sem sikerült pisilni vagy netán kakilni a wc-be.
Amikor pelus nélkül volt itthon szólt a pisilés után és mutatta, hogy hová pisilt és, hogy hová kellett volna.

Panndi nekem Grétit 1 évesen orvoshoz kellett volna vinnem anyósomék szerint mert még nem mondott verseket és szerintük le volt maradva a többi gyerekhez képest.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hát, Panndi, ügyes is vagy :D

Nekem anya, anyósom meg a védőnő is rágta a fülemet vele. Meg annak idején a cipőtől is rettenetesen félt, gondoltam, hozzá kell szoknia a tárgyhoz. Hát félni nem fél tőle, mert hasonlít a foteljához :lol:

Előbb-utóbb be lesz fogva, úgy hogy nem kárba veszett pénz azért.

Kép
vindolanda

Halihó,

ezek az éjszakai fejések egyre bosszantóbbak :evil: :evil: :evil:
Nagyon jó dolgom volna, ha ezek nem lennének. 8kor aludt el mindkét gyerek, Áron 00.30 kor kezdett el nyökögni, magam mellé tettem, hogy akkor cici, rázza, rázza a fejét, keresi, 10 percig kinoztuk egymást, majd hatamas üvöltésbe kezdett :evil: na akkor teát apa bead, anya fej, majd cumisüvegből etet. Majd ez megint 04.30 kor :evil: 7kor ébredt, reggeli macerák, majd 07.30 kor gyönyörűen szopizott, csak 1ből kapott. Most alszik még.
Érti ezt valaki????? én már totál kész vagyok belőle, lehet nem is éhes éjszaka, csak a pocója miatt szenved lehet. Most azon gondolkodom, mivel szépen hizik, hogy az első etetésnél nem kap lefejt tejet, csak teát, hátha...próba szerencse.

Sense végre, hogy jöttél:-) jaj de szépek vagytok! mekor hasonlóság a két gyerkőc között:-)
Apropó a sóskát, hogy teszitek el télire??

Móni én úgy gondoltam, hogy 2 éves korig kijön mind a 20 fog
:roll:

Nálunk van már 2 bili is, de nem nagyon foglalkoztunk még eddig vele, csak mondogatom mire való, de nem fogom neki erőltetni, nyáron bizom benne leszokik.

Étvágy megjött, kaki rendben:-) kopp kopp

Barátok: hát nekem minden barátom a világ végén van. :cry:

Vindo 9kor még alszik??? altatót adtál neki? nálunk 6kor ébredés van :evil: jaj de utálom, pláne a 4.30 as szopi után, kb még szunditok fél órát.

Kaqk megjött a cipő, jaj nagyon szuper, köszönöm szépen a lehetőséget!!!!! :evil: :oops:

DVD: apa az este nézi, hogy a tokok mind üresek, keressük a lemezeket, sehol nincsenek, hát képzeljétek, Péterke mindet belenyomta a lejátszóba :evil: szét kellett csavarozni.

Anyám tegnap megint osztotta az észt :evil: no comment, de egy hétig nem látom, talán ezért is lehet elviselni, Lali csak nevet rajta.

Heni
KépKép
heni81

:lol: :lol: :lol: Hát, Gréta le is volt maradva, különösen mozgásfejlődésben :lol:

Móni, akkor anyósodék mit léptek volna Rugóra?
14 hónapos volt, mikor a lakásban járni kezdett, az udvaron most van pár hete, szókincse pedig kb. 4-5 szó.

De az "anya gyere" az jól megy neki :lol:
Meg ha azt mondom, megyünk az udvarra, egy mp alatt az ajtónál terem :lol: Akár van rajta ruha, akár nem, egyszer kipróbáltam. :lol:

Mondjuk az epilátort összerakja, a dvd-ben lemezt cserél, a kocsiban meg a slusszkulcsot forgatja, és a telefonokat töltőre pakolja :roll: Műszaki vonalon fejlődik a gyerek 8)
Szerintem az apjára ütött. Én technikai analfabéta vagyok :roll:

Kép
vindolanda

DVD lemezek :shock:

Móni: hát igen, nekünk már csak ilyen fejlődésben lemaradt gyerekek jutottak :wink:

vindo: hát igen, olyan jó, hogy mindenki jobban tud nálunk mindent :roll:
Vendég

Péterkét meg Rugót össze kellene ereszteni egy műszaki boltban akkor :lol:

Heni, mi a múltkor három lemezt szedtünk ki a lejátszóból :shock: Gondolom, több már nem fért bele.

Néha meg a dvd-lejátszó alá dugdossa be, gondolja, ott is van egy kis hasadék :lol: Hátha lejátssza :roll:

Panndi, így jártunk, jól megszívtuk :lol: :lol:

Rugó még mindig alszik :shock:

Maggie, Irina, Hörcsög, hol vagytok???

Kép
vindolanda

De jó érzés, hogy nem magamba írogattam itt reggel.
Lassan felöltözök, várom, hogy a csodálatos baba felébredjen.

Heni, sajnálom az éjszakákat.
Mondjuk, ha stabilan 3-4 óránként kel, lehet éhes :roll: :roll: :roll: De nem tudom, miért nem akar szopni.
Az is lehet kínozza valami éjszaka, és az zavarja akkor, a cumisüveg megy egyszerűbb. Reggelre meg nem fáj neki a pocója.

Minta Rugónak is lettek volna ilyenek este felé, neki akkor fájt párszor a hasa, és nem nagyon szopott :roll:

Jaj, de régen volt is, mikor ilyeneken agyaltam.

Na, ezt elküldöm, aztán megyek dolgomra :arrow:

Kép
vindolanda

Csak magamban maradtam :roll:

Kép
vindolanda

Nemis :)
Vendég

Én is vagyok :lol:
Csak teregetek, meg mesét olvasok meg megpróbálom kitalálni mi legyen az ebéd :)

Heni sajnálom a nehéz éjszakákat. Esetleg más pózban szeretnéd szoptatni mint napközben és az zavarja?

Ezek a gyerekek, hogy nőhetnek így fel :wink: :lol:
DVD-t cicus is imádja kezelni

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hú, egy nagy kő esett le a szívemről :wink:

Rugó még mindig alszik :shock: Tegnap olyan este tízkor dőlt ki. Vajon délután mikorra fárad el?

Panndi, a diplomaosztó után volt kajálás, étterem vagy valami hasonló?
Nem ütközött Zsófi alvásidejével?

Kép
vindolanda

Na végre, felébredt a drága :wink:

Kép
vindolanda

Volt, és de, ütközött, de mi ilyenből nem szoktunk problémát csinálni. Haza felé aludt a kocsiban kb egy órát, aztán itthon felkelt és ment tovább a nap. Korábban kelt reggel is egy órával, délben két-három óra helyett egyet aludt, azt hittem, este majd kidől, de itt voltak a keresztszülei, és este 10-ig szórakoztatott minket :lol: Másnap meg a szokásos fél nyolc helyett háromnegyed kilenckor keltünk :wink:
Vendég

Rugó is szokott a kocsiban aludni, ha program van vagy utazunk. Csak ha éppen a kajálással esik egybe, azon az eshetőségen gondolkodom éppen. A múltkor a védésem alkalmával Gábor eléggé megszenvedett vele, mert ugye az egyetemen hol aludjon szegény.

Rendes napirendünk nekünk sem volt soha - ma is fél 11-kor riadt fel, na, erre varrjak gombot :lol:

Csak az avatásom miatt kérdezem. Mi is várunk vendégeket, meg szeretnénk ebédet egy vendéglőben. Csak kíváncsiskodtam :wink:

KÖsz a választ :D

Kép
vindolanda

Nekünk már van napirendünk (vagyis ezt hittem kb 10 perccel ezelőttig, mikor váratlanul kidőlt és elaludt :roll: ), de hát néha borul.

Úgy ennék valamit, d enem tudom mit..
Vendég

Menjetek el fagyizni, ha felkelt :arrow:

Rugó tegnap kapott ajándék tölcsért tele tejszínhabbal. Mire hazaértem vele, öltöztethettem át.

Bár a fagyimból is szokott kunyerálni
:roll:

Kép
vindolanda

Zsófi nincs oda a fagyiért, mindig mondja, hogy hideeeeeeg :lol: Meg én még mindig köhögök :?

Van itthon torta :roll:
Vendég

Az is megteszi :D

Most már tényleg lépek :arrow:

El kellene menni a reggeli után a postára meg a kisállat-boltba :roll:

Kép
vindolanda

Szép napot :D !

Vindo, :shock: , Panka tegnap reggel 1/2 9-kor kelt, és az már annyira későnek számított, hogy nappal nem is aludt, este viszont-véééégre- 3/4 8-kor el tudtam altatni :D .

Mesi, imádom a képeiteket :D ! Esküszöm, ahol fekszenek, Gegi majdnem akkorának tűnik, mint Zsozsi :lol: :lol: ...

Regi, így olvasva a tragikomédiát :wink: , megmosolyogtatott, de asszem' ha velem történt volna, nem tudtam volna, hogy sírjak, vagy nevessek 8) .
Nagyon jó a játszótér :D !! És milyen csinos Szeli a kis kalapban, harisnyában :lol: !!!
Ilyen motorostalálkozó hugomék előtt szokott lenni, a múltkor a kiscsajok is csatlakoztak a saját kismotorjaikkal 8) :lol: ...

Koszos ruha, állandóan öltöztetek :evil: ...tegnap már nem érdekelt, megmostam az arcát, és totál koszos ruhában pakoltam bele a bicajba :P ....istenem, gyerek, koszos :twisted: ...
Állandóan homokozik, sóderban hempereg, és újabban a kutya vizében pacsál, mert a kerti csapot már Panka-biztossá tettük :? . A pacsálással csak az a bajom, hogy még nincs 30 fok, és hetek óta folyik az orra így is :roll: ...ja, és öltöztetni kell 8) ...

Sense, szuper képek :D ! Lotti is erős kiscsaj :D ! A vödörcipelés ismerős :lol: ! Tuti séró :lol: !

Barátok, szerencsére, aki a közelemben van, szintén gyerekesek, és nem történt változás a kapcsolatunkban. De mind régi, még általános és középiskolai barátság :D .

Heni, ne haragudj, de én olyan jót nevettem ezen a DVD sztorin :oops: :lol: :lol: . Szerintem ha ez nálunk történik, apa infarktust kap :P . Panka a divx-es játszó távirányítóját pakolta el hónapokra, múlt héten találtam meg Bence szobájában, egy lehetetlen helyen, de apának még nem is mondtam 8) . Ne DVD-zzen, ha néha itthon van :P :twisted: .

Hűűűű, micsoda elmaradt gyerekek vannak itt :wink: :lol: :lol: !! Én ezen már túl vagyok, Bencénél mindent megkaptam, Pankának "csak" biliznie és beszélnie kellett volna már 1 évesen :wink: 8) .
dettyk

Csak úgy :lol: :lol: :
Kép Hát te mi vagy????
Kép :D
dettyk

Vindo!
Botond is minden imád, ami műszaki. Leginkább kulcs vonalon fejlődik. Beindítja az autót, úgy hogy előtte kinyitja az ajtót a kulccsal, majd bemászik az ülésre! :shock: :shock: A dvd-t már nem kelezeli, mert Balázs elérhetetlen magasságba pakolta. (A tévére és a házimozira allergiás...) De a rádiót, és annak a cd játszóját profin kapcsolgatja. És csavarhúzóval képes egy meglazított csavart kicsavarozni.!!! :shock:

Szókincse még mindig ott tart, hogy utánozza az álatokat (kb15-öt), + anya, +cicic,+ cica, + hamm, + pica (ezt nem tudom mit jelent nála, remélem, nem azt amit nálam... :oops: ) Mostanában már folyamatosan beszél, olyan, mintha magyarul mondaná, csak nem értjük. :D

Botond imádja a fagyit. De sztem nem az ízét, hanem a technikát, ahogy nyalhatja. Olyan vicces, amikor eszi. :lol:

Eszméletlen Rugó alvókája! Nálunk a fél 7 a maximum. Utána délben alvás (kb 2 óra de közben egyszer vissza kell altatni), este pedix max fél kilenckor alszik. Egy ideje köszöni szépen, de nem akarja, hogy énekeljek. Helyette mesélnem kell. Mindenféle kis történeteket találok ki, főleg állatokról. Nem tud valaki olyan meséket (történeteket), amiket lehetne mesélni? Az enyémeket elég bugyutának tartom. :oops:

Vindo!
Egyébként mi is úgy csináljuk, hogyha valahova menni kell, akkor úgy próbáljuk időzíteni, hogy Botond az autóban aludjon. Nagyon jól megy neki! Mondjuk akkor sincs vele semmi baj, ha nem alszik, mert képes 2-3 órát végignézelődni. Csak inni kell neki adni időnként. :D

Mindkét gyerekem alszik, én megyek teregetek. Utálatos szél fúj!

Ildikó
KépKépKép
sense4

sense: nálunk Boribon nagy sláger! Annyit olvastuk, hopgy már fejből is el tudom mesélni bármelyiket ;)
Vendég

Sense, én Bencének szoktam mesélni, és az én bugyuta történeteimet szereti a lgjobban, amibe beleszövöm a vele történt dolgokat :D .
dettyk

Sziasztok

Zitának boldog névnapot!

Dettyk: Tök egyetértek a "koszos" gyerek hozzászólásodban.Petrát egynap úgy hogy panelgyerek napi 2x tuti öltöztetem :D

Regi: Tuti síkideg lehettél a tragikomédiánál.Petitől azt a kérdést szeretem hogy segítsek valamit? És ilyenkor többnyire nem történik semmi :? Nagyon jó a játszótér!

Lmóni: Én ilyen Maggie-s alapot csinálok piritott haymás ragut.Nekem sem volt egy használható ötletem ez meg hamar megvan.Már csak 2 fog?????Te jó ég!
:D :D :D :D

Vindo: Akkor az én gyerekem is nagyon sok mindenben el van maradva a bilitől a beszédig( kb 5 szó) .

Panndi: Már nagyon izgulok én is értetek.Lehet anyáknapjára kapod Fruzsit :wink: :D

Viranka: Doki jövőhéten valamikor?

Heni: dvd??? :shock: Nálunk ezek nagyon elvannak zárva ez Peti mániája a hangfaltól az erősítőig :evil: Petra csak üvegen keresztül szemlélheti :roll: (már benyomott neki egy két membránt nem biztos hogy igy kell írni) :oops:

:arrow: odaég

Kép

Kép
agica1126

Heni!
A sóskát megmosom, megszárítom. Felaprítom akkora darabokra, ahogy felhasználod. Aztán simán be egy zacskóba és be a fagyasztóba.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok Lányok!

Megvagyunk ám mi is. Nagyjából visszaolvastam.

Vindo!
Látom nálatok megkezdődött az építkezés. Most még nem irigyellek, csak ha készen lesztek.
Jó lehet Rugó, amint segédkezik mindenben!

Regi!
Tetszett a történet. Olvasni persze jobb volt, mint átélni.
Elhiszem, h nem egyszerű Szelivel vásárolni. Ha nincsenek kocsiban nálunk is szétszélednek, úgy kell elkapkodni őket és mindent visszarakni. Ha egyedül vagyok kizárólag babakocsival vásárolunk.
Jó a játszótér! És ügyes Szeli, h már egyedül csúszdázik.

Mesi!
Nagyon szépek a gyerekek és Te is sugárzol. Jó lehetett azért kikapcsolódni egy kicsit.

Sense!
Lotti is milyen nagy már!
Jó lett Botond haja. És nyugodtan tűrte a nyiratkozást?

Heni!
Nehéz lehet most, h sokszor keltek éjjel, de biztos alakul a dolog!

Panndi!
Szépek vagytok! Élvezte Zsófi a diplomaosztót?

Bili:
nálunk Gergő elég sokszor belekakil és néha már pisit is jelez. Zsuzsu a napokban kakilt előszőr bele. Nagyon örült neki.
De ők sokszor játszanak is vele: ráülnek ruhástól, beleültetik az állataikat, aztán pelenkázzák is őket.

Most mennem kell
Puszi
Gica

Kép
gica1

Mese téma :
Napközben sokat nézegetünk képeskönyvet, rengeteget mesélek neki a képekről. De este már sötétben vagyunk, megitta a tejét és letette a fejét a karomra. Eddig énekeltem, de most beszélnem kell. Elmesélem, hogy mik történtek aznap, hogy mit csinálnak a cicák, hogy hogy csen mézet a maci stb. De néha olyan hülyeségeket képes vagyok mondani, hogy csak röhögök magamon. 8)

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense: Szívesen meghallgatnék egy Botond esti elaltatós mesédet 8) :lol: Nagyon szépek a gyerekeid.Lottesz egy az egyben Boti :D de ez nem új gondolom.......

Kép

Kép
agica1126

hűű de hülye értelme lett az első mondatnak :oops:

Kép

Kép
agica1126

Sense szerintem ők ezeket a kitalált mondókákat szeretik, emlékszem a szomszéd kisfiú szerelmes volt a tesómba amikor 3 éves volt, aztán mindig a tesómról kérte, hogy meséljek, ha épp ot voltam altatás időben és persze kérte, hogy én altassam.
Köszi, megpróbálok akkor én is eltenni sóskát.

Fagyis tölcsér nálunk is menő.

Lehet én is elpakolom a dvd lejáccót, bár nem árta már egy új, mert ez nem jácca le az avi formátumot.

Most alszik mindkét lurkó, nekem is ilyenkor kellene velük, de képtelen vagyok :evil: de ma 9kor megyek este az tuti.

Dettyk mi is épp tegnap láttunk egy békát, jaj nálunk is nagyon bejött Péterkének:-)

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Köszönöm a hiányolást. Megvagyunk, csak ugye szombaton suliban voltam, este meg már nagyon fáradt voltam, el is aludtam Bercóval a szopi közben. Végre tudom a vizsgáim időpontját. Szerencsére nem egy napra tettük. De máj. 16-án, az utolsó konzultáció után már vizsgázunk is 3 tárgyból, majd jún. 17-re marad még négy + egy beadandó anamnézis és rajzelemzés.
Azt hiszem nem fogok unatkozni mostanában. Közben ugye érettségizik az apa osztálya, ő záróvizsgázik, majd júniusban ballag Dávid. De így szép az élet. :lol:

Tegnap meg Szoboszlón voltunk, végre megköszöntöttük a keresztfiunkat és az apukáját. (Gáborok) Nem mostanában volt a névnapjuk. Nagyon jó volt, Bercó cicát kergetett egész nap, aludt a cseresznye fa alatt a járókában, labdázott, illetve elbűvölve nézte, hogyan dobnak a fiúk kosárra, és nekem is azt kellett jó ideig csinálnom. :lol:
Ma meg megint szupi napunk volt eddig. Találkoztunk Emmáékkal. Jól eljátszottak a Brendonban, annyira cukik voltak. Egymás kezét fogva sétáltak, együtt ültek az autóban, stb. Édes tündérmanók voltak.
Most meg gyorsan beteszek egy mosást, elpakolok a konyhában, aztán már kezdek is tanulni. Mert mindjárt ébred a kisfőnök.

Jaj, a képektől odáig voltam már megint. Emese, Sense, ezek a csöppségek..... Kész vagyok, teljesen. Panka meg biztosan királyfit kerse a fűben. :wink: :lol: Szeli meg mintha divatlapból lépett volna ki. Remélem nem hagytam ki senkit. De, igen, Panndi, nagyon szépségesek vagytok így együtt. Gratulálok ismét!

Vindo, jók voltak a tudósítások. :lol:

Fejlődésben elmaradt gyerekek: :lol: :lol: :lol: :lol: Tetszik, nagyon.

Panndi, szüljéééééél máááár!!!! :lol: A sok fekvésnek jól meglett az eredménye. :lol:
dmaggie

Sziasztok!

Sense!
annyira szép Lottesz :) s milyen ügyin tartja magát :) ezsem megáll :) Botondova is jól megnőtt :) szerelések :)

Mese.Mírának a legjobban a Dettyk által említett mesék jönnek be :) s közben olyan jókat tud röhögni :) + mostanában Pöttyös Panni őrület van :) Bálintnak mindegy,inkább képeskönyv legyen :) Pl. Anna Pet és Gergő sárga színű könyve mert az tele van busszal,trolival,metróval hévvel,kocsival :)
bár este mindegy mit csinálok,mert ha meghallja dedét akkor tudja nem alszik és Ő sem hajlandó :) így aztán kaszinózunk,idegbajt kapok,hisztizek+ők is aztán kibékülünk és alvás :) közben M. kezét fogni,B. fejét tartani :)

kulcsokat már eltettük,mert feléri a zárakat természetesen lábujjhegyen s nem igazán örülnék most egy zárcserének :)

Tv s egyéb kütyük magasan Míra eléri,bőven elég ez mert ő meg aztán kénye kedve szerint kezeli :)
Bálint a távirányítókat szereti,olyan dolgokat csinál rajta h. csak lesünk :) (mert használati utasítást nem olvastuk el :) ) de már a tv távirányítójának az elemtartó ffedelét eltörte(kb. 3 hete volt meg a tv) varrógépemet előszeretettel tekrgeti el,csavarhúzókat itt bent a alakásban dugom előle :) kint lelkesen kalapácsol seper(mert háziférfi :) ) s szerel :)

reggel meg azt hitem már 7óra van mikor B. elkezdett anyázni :) lelkesen odamentem felvettem szórakoztunk,aztán rájöttem még csak n7 volt :evil: :evil:

:arrow:

KépKép
viranka

Sziasztok!

Rekordokat dontogetek, mar pentek ota itthon vagyok!! :lol: Olyan boldog vagyok, eddig 2 nap volt a maximum... :? Nem is akarom elkiabalni, kopp-kopp..... :)

Csucs-szuper kepeket raktok fel, Gegi es Lotti is milyen nagyok mar!! :D Repul az ido, es ennek en most extran orulok... :? 29. hetben vagyok, amikor eloszor kezdtem verezni 23 hetes voltam, es nagyon-nagyon feltem.... De most mar nagy baj nem lehet, es ez olyan megnyugtato.....(persze, azert csak maradjon meg bent ez a kis lurko...! :) )

Most csak ennyit, mert felig fekve fogom a laptopot, es mar mindenem faj.... :roll: sokaig tartott a visszaolvasas... :roll:

Sok puszi Nektek!!
Vendég

LÁnyok, majd reagálni is fogok később. Most csak annyit, hogy kettő óra körül jön a beton :shock:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Apát kivittük az állomásra..aztán mentünk piacra tejcsiért és Maggie-ékkel talizni..jajajja annyira jó volt!!! remélem sokszor összehozzunk ilyne talit! amikor kézen fogva sétálták...hát majd megzabáltam őket....nagyon cukorfalatok voltak!!!
Apa közben felért pestre és épp interjúzik! ++++++++++++
Maggie: vettünk boraxot...be is kelntem..ki is dölt a kiscsajom..éhes, fáradt volt...végig sírta az utat hazáig..-( majd megszakadta szívem de gondoltam inkább tűzök 1000-el haza mint megálljak..így a lámpánál tudtam hátranyúlni és nyugtatni meg persze beszéltem végig....de hát..

itthon pakolás, tejforralás, mosás, teregetés...most 1 szusz...

ezek a fejlődésben lemaradt gyerekek!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Emma mostmár úgy tűnik ráált erre az ébredés utáni pisi+kakikra...ma is 6 kor kelt..próbáltuk köztünk még pihizésre bírni..mert 3 kor már volt egy riadó....de nem sok sikerrel...aztán egyszer csak mutat nyüszögve az ajtóra majd a fenekére.....na futás..és IGEN....mindig kap egy "pecsétet" a kezére....pecsét hiányában rajzolok neki a kezére!!! és olyna boldog, büszke....
de lassacskán kezdünk beszélni is...egyre többet beszél, utánoz..:-)
Panndi: anyáknapi Fruzsi???? :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Niki: [size=9]akkor csak csendben...de jó!!![/size]

Vindo: beton :shock: :shock: 2 óra van!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Niki, látod, csak tartani kellett a helyet, és már nem is kellett visszamenned :wink: :lol: ! Vigyázz magatokra továbbra is :D !

Vindo, akkor megint le lesz foglalva Rugó :lol: :lol: :lol: !

Maggie-Kaqk, de jó lehetett a tali :D!

Tegnap mi is voltunk Szent-György napi vásárban, csak az állatosvásárban sétáltunk, mert nem akartunk venni semmit, és hatalmas tömeg volt :roll: , Pankát teljesen lenyűgözték a pónik, tépdeste nekik a füvet és dugdosta a szájukba, sokáig időztünk, nem tudta őket otthagyni :roll: 8) .
dettyk

Regi, a múltkor írtál vmi szerről, ami bevált nátha ellen...mi volt az? Pankának csak az orra folyik, nem tüsszög, nem köhög, nem lázas, és orrszívózni sem kell...vizes orrfolyás...adjak neki valamit szerintetek, vagy fölösleges :oops: ?
dettyk

Jövök némi összehasonlítós képpel. Az elsőn mindig Botond, a másodikon Lotti.

1. fürdetés otthon
Kép Kép

1 hónaposak
Kép Kép
2 hónaposak
Kép Kép
közel 3 hónaposak
Kép Kép
Kép Kép

Ildikó
KépKépKép
sense4

LÁNYOK!
VAN MÉG VALAKI, AKI NEM VOLT BENNE EBBEN A KÖNYVKÜLDŐ DOLOGBAN? ENGEM MOST TALÁLT MEG. MÉG HIÁNYZIK 2 EMBEREM.
LÉGYSZI JELENTKEZZETEK!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Heni: örülök h tetszik és jó is a szandi! a pénz is megjött, köszi.

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo! Én is csak nyáron akartam elkezdeni a bilizést, de mivel Szeli szól, hogy kell neki, így kénytelen vagyok rászánni magam! Eddig csak fürdés előtt volt pisilés, ezt már ő kezdeményezte! :D

Gica! Tengap Szeli is ráült ruhástól a bilire, és úgy kakilt! :lol:

LMóni! Szelinek meg pont a wc-szűkítő nem jött be... sír rajta... :roll:

Minden gyerek más, ebben is! Nekünk kell alkalmazkodnunk :)

Heni! Ez az éjszakai fejés tényleg nem lehet túl felemelő... :?

Dettyk! Naggggyon vagányok! :)
Mi gyíkot szoktunk látni, illetve én, nem tudom, Szeli mennyire veszi észre, olyan gyors... :lol:

Ez a szél tényleg borzalmas... :evil: Majd’ odafagytunk, mikor mentünk Ringatóra...

Panndi! Boribont én is fejből nyomom! :lol:

CD-DVD nálunk szigorúan elzárva! :) (Én féltem őket, nálunk Apa az analfabéta... :lol:)

Elküldöm, aztán folyt.

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?