A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » !**** Babaproject 2009 indúl****!

Sziasztok!!
Boganna,de cuki fiad van!!!!!
Kicsi,gratula a pozi teszthez,a babonát mindenki maga tudja,de ami jól oda lett "rakva",az ott is marad!!!! :lol: :lol:
Tegnap tartottuk Pityesz szülinapját,volt csokitortába mászás is,jól sikerült,de utána a Füles tortába is bele akart.... :lol: :lol:
Móni /Jerneine/ nagyon elfoglalt,de majd jön,azt mondta!!!Még nem adhatta vissza a céges telót,pedig már táppénzen van,így mindig zaklatják,egy-két szivességet mindig megcsinál!!!Meg mellette angolt tanít!!!Apehosok ezt nem olvassák,oké????? :lol: :lol:
Na megyek,dőlök,kedden eü vizsga,a kreszt majd csütörtökön tudjuk meg!!!
Sziasztok!!!
Ja,ki is írta,hogy nem tudta elképzelni,csak fiúnak a babáját????Na én is,de ő most lány!!!De májba megyünk 4 d-re,nem hiszem el,hogy lány!!!!Csak akkor!De még akkor se,csak ha már meglesz!!! :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda lenyúljuk a laptetőt :?: Ejnye-bejnye :!: :mrgreen: Olyan vagy, mint a forgószél :lol: A szavaidból úgy tűnik, hogy csak pörögsz-pörögsz :wink: Én szeretnék kislányt, persze az sem lesz baj, ha fiú lesz. Majd megbarátkozol vele :wink: Pityesz hozta a formáját, aranyos lehetett nagyon. Képek? Kedden szorítok nagyon!
Melisch jó sűrű programotok volt, gondolom jól is éreztétek magatokat. Mit néztetek meg? Délelőtt feltakarítottam, kivasaltam, kimostam egy adagot majd kimentünk anyósomékhoz ebédelni. Jót pihentünk a kertben.

királylány

Dia nem tudom most csak a román címét, komédia, majd utána nézek. Most olvasgatok utána mi is amit a férjem akar szedni. Közbe meg pityergek férjem összepakolt már és elment aludni hajnalban 4 órakor indul :cry: :cry: :cry: még soha nem hagyott itt ilyen sokáig. Közbe meg öcsémék is mennek el kedden igy itt maradunk Mayával egyedül. Anyukám mondta jönne de nincs annyi szabija, komolyan gondolom, hogy csütörtökön én is megyek nagymamámékhoz a vonattal. Férjem mondta ha nem lesz mit dolgozzanak jön értem, ha meg van tovább munkájuk maradnak még 1 hetet. Most szomorú vagyok és fojtogat a sírás bocsi ha nem írok többet :oops:

Ez a csodanövény a Medvetalp de a magyar oldalakon nem írnak róla, mint a román oldalakon. Azt írta azonban egy pasi, hogy neki 7 millióról 115 millióra növelte a katonákat, na majd elválik. Én nem fogom szedni mert sokan írták a ciklusukat kitolta 28-ról 35 naposra. Na akkor inkább a cickafark, mert ugyanakkor kell inni. Holnap kezdem én is a teát, igaz 4. napon leszek de nem baj

Kép
Kép
melisch

Jó reggelt mindenkinek!

Üdv. köztünk Gyancsi! :wink: Egy kicsit mesélhetnél magadról...mióta próbálkoztok?

Látod Melisch, ráhibáztam akkor Fülesre is! :lol:
Ha őszig nem esnél teherbe (ami remélem nem így lesz), akkor kezditek el Szegeden a teljes vizsgálatokat, és jöjjön, aminek jönnie kell? (esetleges beültetésre gondoltam) ?

Francesca, megy a drukk, hogy a teszt erősödjön++++++++++++++ És ahogy Melisch mondta, most egyenlőre még csak vérvételből tudnák kimutatni a HCG szintet.
És tessék többet jönni!!!

Kicsi, gratula a pozi teszthez, jó neked... :wink:
Nem baj, ha december végén születik, mert legalább ha idén születik, még 3 évig kapsz gyest, gyedet....

Mucus, tetszenek a képek, nagyon jók! Kövi hónapban milyen vv.-ed lesz? Hormonlabor?

Dia, lassan kéne tesztelned hm?! Mit szólsz hozzá?
Jó lenne, ha mindenki már bebabásodna végre (velem együtt :lol: )!!

Boga, az én vizsgálatom azért volt úgymond kemény, mert ez már egy kisműtétnek számít. Van Uh-s HSG, van röntgenes HSG, és ez a laparoszkópiás, amihez fel kell vágni a köldököt, amin keresztül bevezetik a lapart, bár lejjebb a bal oldalamon is csináltak egy lukat :lol: :lol: :lol:
Azt mondta a férjem, most aztán tiszta lukból állok ki :lol: :lol:
Ezt altatásban csinálják, 3 napot vagy benn a kórházban, de azt mondta a doki, ez azért a legjobb módszer, mert ha van valami kisebb bedugulás, elzáródás, vagy ha esetleg a petevezetőt is el kell távolítani, mert olyan, akkor ott nyomban mindent meg tud csinálni. Azt mondták, ha nincs semmi gond, akkor kb. fél óra lesz mindennel együtt, ha valami van, akkor több. Én 40 percet voltam bent kb. :arrow: legalábbis ezt mondták. Nem voltam képbe.. :lol: :lol: :lol:
Annyira gyönyörű a kisfiad, egyszerűen imádnivalóóó!!
És nem égő a rózsaszín, miért lenne az? Én imádom, és az én kislányomnak is biztos rózsaszín lesz mindene!! :wink:

Mandarin, az semmi, ha fájdogál a derekad...ez lehet simán babás tünet is!!! :) Drukk!!++++++++++++++++++++++++++

Melinda, szorítok a holnapi vizsgádhoz, de szerintem nem lesz semmi gond! :wink:
És nem baj, hogy kislány, ez így az ideális, de majd ha meglesz, elhiszed magad is :)

Aki kimaradt, annak is sok puszika!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szép jó reggelt mindenkinek!!!!!!
Igen Betty én úgy gondolom ősszel elindulok inszemre
:lol: Te hogy vagy nem fáj a varrás??? Jobban érzed magad??? Pihizz és élvezzétek kettesben az életet mert hamar babás leszel, lehet már jövő hónapban :shock: és akkor megindul a pörgés! :lol:

Melinda ne aggódj csodaszép kislányodat is imádni fogod na és abba apa lesz szerelemes :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

A varrat maga már nem fáj, inkább viszket már.
Majd délután fog fájni biztos, mert ma veszik ki a varratokat :shock: A sebemet még nem is láttam, le van kötve...
Már valószínű szerdán megyek dolgozni is. Na nem azért mert az orvos még enged, mert azt mondta, ez a hét még jó lenne otthon pihengetésre..., hanem mert próbaidőn vagyok, és most, hogy eljöttem táppénzre, már hallottam fél füllel olyat is, hogy el akarnak küldeni.
De ha így van, állok elébe, nekem most ez a legfontosabb projekt, és a férjemnek is. Ez van.
Jól teszed, hogy megindulsz ősszel a baba érdekében, bár adja isten, hogy addig ne kelljen várni sem, és teherbe ess időközben! :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty nehéz most munkát kapni és megtartani de hátha nem küldenek el hiszen úgyis hamarosan elmész táppénzre, meg szülni, stb.
Sajnos még nekünk nem ennyire fontos, na de nem is tehetnénk első helyre most hiszen 10 ember fizetését ki kell teremteni és sajnos ezért most a férjem foggal körömmel kel kiálljon az elvei mellett. Az anyagi háttér is fontos és most nehéz józanul megítélni mi is a jó :cry: Most ismét tele vagyok reményekkel a férjem elkezdi szedni a medvetalpot hátha nála is beválik, veszíteni nem veszítünk semmit, és még nem is drága. Egyesek nagyon dicsérik.

Kép
Kép
melisch

sziasztok!

Kicsi, óriási, de halk gratula!!! Nagyon örülök!

Melisch, sikerülni fog előbb, biztosan!

Boganna, nagyon gyönyörű Levi! Te pedig csinos vékony kismami vagy! :wink: tök jó, hogy ilyen hamar érzed mozgolódni, én most vagyok 13 hetes és pár napja mintha őt éreztem volna, de mondtam magamnak, ez képtelenség, az biztos más volt. Főleg, hogy van egy jó ki úszógumim! :wink:

Melinda, én mondtam, hogy csak fiúnak láttam magam előtt Bencét.
most pedig nem látok semmit.
A rózsaszín nekem is tetszik, egy kislányhoz főleg illik.
Apa nálunk is utálja, nem tudom, mi ez a hülyeség. egy pasin nekem sem igazán tetszik, de kis hercegnőn...

mindenkinek szép napot!
Ja, sokkal szebbet, mint az én tegnapim.
Egész nap hánytam. Bármit megettem, ittam, minden kijött.
már komolyan aggódtam babó miatt. Szerintem valami gyomorrontás lehetett, mert miatta nem hánytam így, max.egyszer 1 nap.
De ma már jó!

Angi

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Angie28 remélem én is, hogy ma már nem lesz semmi gond. Beni tudja már, hogy lesz kis tesója????

Kép
Kép
melisch

Igen, tudja és úgy látjuk a maga 1,5 évével valamit megért belőle.
sokszor mondtuk neki, hogy itt van a pocakomban a kistesója és ha visszakérdezzük, hogy hol a kistesód, megsimizi a hasam.
Meg amióta feküdnöm kellett a vérezgetés miatt, mindig nyom le a kanapén, ha ülök, hogy feküdjek le és takarót is teszi rám.
szóval nagyon édes!

Kép
KépKép

angie28

Hát elhiszem, hogy aranyos ahogyan betakargat :lol:

Kép
Kép
melisch

sziasztok.............
képzeljétek tegnap este olyan jól lehetett érezni ahogy mocorog a pocaklakóm!!!!!!!!olyan jó érzés volt,de ugyanakkor furcsa is...... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok.
Én most regisztráltam.
Tegnap az egyik koleganőm ajánlotta mekem a Jónás könyvet meg is rendeltem a neten.
2008.júliustól próbálkozunk a Párommal, hogy legyen babánk.
Nagyon jó a doki akihez járok csinált több vizsgálatot és kaptam gyógyszert is de sajnos ismételten sikertelen volt az egész.
Nagyon padlóra kerültem lelkileg ezért úgy döntöttünk, hogy szüneteltetjük a dokihoz járást néhány hónapig, próbálkozunk bízunk benne, hogy sikerülni fog.
Úgy döntöttem, hogy nem foglalkozom a babtémával, ezért elkezdtem szervezni az eskűvönket ez a téma nagyon leköti a figyelmem, úgy érzem van értelme az életemnek.
A Párom nélkül nem tudnám végigcsinálni.
Nagyon kíváncsi leszek a könyvre.
cicamica28

cicamica üdv köztünk!!!!!!!!!
sikerűlni fog az a baba,nagyon drukkolok!!!!!
de hidd el még mindíg jobb hogy ha nem jön össze mint elveszteni a babát..........én 2x is elvesztettem...... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, biztos tök jó érzés lehet....

Angi, aranyos lehet a kisfiad...
Lehet, hogy tényleg elrontottad valamivel a gyomrod.

Melisch, nekünk most azért ez a legfontosabb, mert bent vagyunk úgymond a korban. Nincs időnk már várogatni semmire. Ha 22-24 éves lennék, biztos nem ezt mondanám. De 31 vagyok, Apa meg 37. Nincs időnk. Ráadásul 2 gyereket szeretnénk, úgyhogy bele kéne húznunk...de sajnos nem rajtunk múlik.
Ez van, ezt kell szeretni.

betty615

betty sikerűlni fog neked is a baba...lehet egyszerre 2-ő is...... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, mármint a babamozgás!!! :wink:

Üdv köztünk cicamica! Reméljük hamar bebabásodsz! :wink:
Érdekes lehet ez a jónás könyv.
Én, amit vezetek naptárat, minden hónapban odaírtam a jónás napokat is. Hátha... :)

betty615

Nita, váljanak valóra szavaid!!! :lol: :lol:

betty615

valóra fognak hidd el!!!!!!!!!!!!
ha bármilyen kezelést csinálnak legyen az gyógyszeres....fennááll az ikerterhesség,mint nálam is.....igaz eddig egy baba van........ :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt!
Jajj de örülök, hogy korán reggel akadt olvasnivalóm :wink:
Betty nem tesztelek. A múltkor csináltam egyet negatív lett. Lehet korán volt, lehet nincs baba. Megfogadtam csak akkor tesztelek, ha úgy hányok, mint a lagzis kutya. Addig nem. Tünetein nem nagyon vannak. Akárminek is be lehet tudni őket. Hosszú napoknak nézek elébe, ha nem jön meg. Nem is tudom mit várjak.
Hogy is mondtad? Agyban dől el minden? Terhes vagyok - terhes vagyok - terhes vagyok...... :mrgreen:

Az maradhat otthon 3 évig aki 2009 júlis 1 vagy 31-ig tehrbe esik. Nem tudom pontosan.

Melisch ne légy szomorú. Majd mi tartjuk benned a lelket és meglátod hipp-hopp elrepül az idő és itthon is lesz a párod. Aztán ki tudja lehet a távollét jót tesz a kiskatonáknak :wink:

Angie lehetett a terhességtől is az a hányás. én Bencével 3x1 nap voltam kimondottan rosszul, igaz akkor sem hánytam. Én már nem bánnám ha egész nap be kellene költözzek a wc-be :lol:

királylány

Dia :lol: :lol: :lol: :lol:
Valakinél nincs tünet...
És igen, terhes vagy :wink: ÚGY LEGYEN!!

betty615

Betty: ámen! :lol: Na de ennyire nincs tünet? Szültem már egy gyereket, de akkor nem voltam ilyen béna. Rögtön tudtam terhes vagyok. Igaz a rosszullét egyik reggel tört rám előtte semmi.

királylány

Dia, minden terhesség más...... :wink:

betty615

Cicamica, milyen gyógyszereket kaptál?

betty615

Szia cicamica, üdv közöttünk. Milyen kezelést csináltak nektek?

Királylány nálunk soha nem lehet tudni mi lesz holnap, minden nap változnak a dolgok. Most beszéltem a kollégámmal az egyik munkálatot nem kezdik holnap csak jövő hétfőn, ki tudja mi a baj így lehet előbb hazajön a férjem is. Bár remélem a másik munkálathoz holnap megérkezik az áru és nekikezdenek.

Na megyek munkába onnan jövök még.

Kép
Kép
melisch

Melisch, akkor lehet, hogy nincs is elveszve ez a hónap! :wink:

Én is lépek, el kell mennem egy csomó helyre ügyet intézni, majd még jövök!

betty615

dia nálam semmi de semmi tünet nem volt......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hello Csajszik!
Gyorsan belestem, hátha látok egy gyönyörű kétcsíkos Kicsi-féle tesztet... De hát elfelejtette! Aztamindenitneki Kicsi! Hogy lehet ilyet elfelejteni? De nem baj, mert ha ott volt az a csík, akkor most is ott van!
Most nem írok mindenkinek egyesével, bocsi érte, lusta vagyok.... :oops:
Nekem 27. cn., piri-féle fájdalmak már jelentkeznek szépen sorban... Holnap fél6 nőgyógyász, csak még addig ne jönne meg... nem akarom lemondani.... Sajna nem hiszem, hogy jó jelek ezek a piris tünetek... Egyik gyerkőcnél sem volt a várható piri körül semmi hasonló... leírtam ezt a hónapot is... ez már a 6. volt. Harmadlagos meddőség? Másodlagosról már hallottam, 1 gyerek után, de már 2 spontán terhesség után.. tök gáz. Nem tudom. Talán nem véletlen, és nem kéne erőlködni. Bocsi a negatívkodásért, de most ilyesmin jár az agyam...
A 2 évre csökkentett gyedről... a törvény jövő év május 1én lép életbe. Tehát az április 31ig megszületett babákra a mostani dolgok érvényesek, a 2010.máj.1. után születettekre pedig az új.. Gondolom, lesz néhány szülésindítás áprilisban... Anyukák majd sorra fizetik le a dokikat, hogy szülessen még meg "időben" az a baba.. Pár nap, esetleg pár hét ide, vagy oda... , Szóval, ha utánaszámoltok, még van egy kis időnk... Úgyhogy hajrá!!
puszi Nektek
mandarin7

mandarin ne legyél negatív........1 év a normális idő.....ha azután nem jön a baba akkor lehet elkezdeni aggódni....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Cicamica üdv köztünk! Majd a nagy esküvőszervezésben nem figyelsz és az oltárnál már 3-man fogtok állni :lol: Mikorra tervezitek a nagy eseményt?

Nita de jó, hogy érezted már pindúrt! Én is - én is! :lol: Semmi tünet? Akkor csak nem jött meg?

Istenem, első babánál sokkal okosabb voltam. Igaz nem figyeltem ennyire, mint most. Ha nem most akkor majd Májusban, akkorra a Jónás is lányt ír :lol:

királylány

semmi tünet......csak volt egy érzésem hogy teszteljek....volt itthon egy teszt mondom ellövöm legalább nem idegesítem magam......és halványan de ott volt a második csík..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mandarin fel a fejjel!
Agykontroll: Terhes vagyok - terhes vagyok - terhes vagyok...... :mrgreen:

Nita nincs ilyen késztetésem, hogy teszteljek :(

királylány

lehet később lesz.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mandarin, köszi a pontos infót a gyedről...van még egy kevéske időnk akkor tényleg...miért nem lehet kicsit ezt siettetni?? :oops: :twisted:

betty615

Betty a babát? Nyugi most már pikk-pakk várandós leszel :wink: Nálatok apával minden oké volt?

királylány

A babát, ja ja :!:
Sajna épp ez a baj, hogy Apával nem volt minden ok. Velem elvileg minden rendben.
De most a műtét óta szedetem vele a ferulant kapszulát :arrow: remélem ér is valamit, mert 8600ft volt :arrow: , aztán meglátjuk mi lesz.
Sajna kevés a spermiumszáma :?
Az össz. szám : 60Millió (ez még jó) Értékhatár: 40-400Millió
A per ml pedig : 12M/ml (ez nem jó) Értékhatár: 20Milliótól.
Tehát csak 12 millió van, és 20 millió az alsó értékhatár. Még köszönőviszonyba sincsenek :? :roll:
De hallottam már olyat is, hogy valaki 1,5Milliótól lett terhes, úgyhogy erre sem feltétlen kell adni, csak hááát sok-sok időőőő.......

betty615

Betty értem :( Kapott valamit ezen a gyógyin kívül? Nem semmi ára van, reméljük használ is. nem kell neki megint menni megnézetni?

királylány

Megnézetni, ha legközeleb megyünk, akkor beültetés előtt. Rengeteget vizsgálták, mert baktériumot találtak a spermiumban, folyamatosan gyógyszert szedett rá, aztán megint, aztán megint....ááááá.....
Úgyhogy egyenlőre ennyi. Egyébként 6Millió össz.spermiumszámról indultunk 2007 szeptemberében :shock: Ahoz képest a 60Milla nem is olyan rossz :wink: :lol:
Egy időben clostilt is szedett, ami nagyon megdobta a számát, de aztán a dokija nem írt "egyenlőre" többet fel neki.
Úgyhogy azt kéne szerezni valahogy...

betty615

Megnézetni, ha legközeleb megyünk, akkor beültetés előtt. Rengeteget vizsgálták, mert baktériumot találtak a spermiumban, folyamatosan gyógyszert szedett rá, aztán megint, aztán megint....ááááá.....
Úgyhogy egyenlőre ennyi. Egyébként 6Millió össz.spermiumszámról indultunk 2007 szeptemberében :shock: Ahoz képest a 60Milla nem is olyan rossz :wink: :lol:
Egy időben clostilt is szedett, ami nagyon megdobta a számát, de aztán a dokija nem írt "egyenlőre" többet fel neki.
Úgyhogy azt kéne szerezni valahogy...

betty615

Abban bízok most, hogy talán az átjárhatósági úgymond könnyebb utat csinál a kiskatonáknak, és nem kell annyit küzdeniük felfelé szegényeknek :lol:
Mert most ugye kipucolódtam :lol:

betty615

Betty: úgy legyen! Nem semmi amin keresztül mentetek, remélem most már hamarosan lesz eredménye a küzdelmeknek :wink:

királylány

Betty,
én természetesen mindenkinek szurkolok, hogy babás legyen, ezért bocs, hogy téged emellek ki, de ti már annyira megérdemelnétek.
Olyan régen várjátok. Szerintem nem sok a korod, ez manapság már az elterjedtebb, mint a fiatal. Apáé pedig főleg nem sok, nekik nem számít annyira, még ősz öreg emberként is sikerül nekik. :wink:

Királylány,
a tünetekről: Most érzem csak mit jelent az, hogy minden terhesség más. Benivel az ég világon semmi bajom nem volt. Azt sem tudtam volna, hogy terhes vagyok, ha nem készülünk rá. Most meg....

Szia Cicamica, mielőbbi áldott állapotot neked! :wink:

Angi

Kép
KépKép

angie28

Betty nekünk is hasonló az eredményünk februárban:
Az össz. szám : 62Millió
A per ml pedig : 15,5M/ml na és a mozgékonyság csak 40%-os :cry: :cry: :cry:
De én most nagyon bízni kezdtem ebbe a csoda gyógynővényben. Ha visszajön a párom megkérem egyszer menjen vizsgáltassa meg a katonákat, lássuk a következő népszámláláson nem sokasodtak-e? :shock: remélem kevesebben nem lesznek mert akkor az nagy csapás lesz, de érhető lenne a sok stressz miatt. Ha nekünk van növekedés és te nem pocakosodsz még 2 hónap múlva sem küldők nektek ilyen csodabogyót, nem drága kb 380 Ft volt egy dobozz tabletta 60 db, igaz akár komoly esetekben napi 6 db-ot is lehet szedni belőle és mondtam szedjen 3-at naponta. Van csepp is de most ezt kértük :wink:

Kép
Kép
melisch

Angie akkor stimmel, mert tünet nincs, bár nekem hihetetlen, hogy ennyire ne legyen. Na mindegy, egyszer úgyis kiderül....

királylány

Sziasztok!

Királylány! Válasz kérdéseidre:

Kicsi máris feledékeny vagy? Á dehogy... :lol:

Mi lesz később?! Dokihoz mikor mész? Úgy gondolom majd hat hét hetesen.
Egyéb tüneteid vannak? Rettenetesen fázom!!!!!! Mamuszba és kesztyűbe ültem otthon tegnap!!!! Bár a nyugalmi pulzusom keveés a spot miatt (50-55), ebből adódóan a perifériás keringésem is lassúbb.
Szédülök. Lasabban kell mozognom. Szombat reggel futottam egy laza hatost, és az elején furcsa volt elindulni. De jól ment, nem volt gondom. Ebben a hónapban eddig 60 km futottam, 3 km-t úsztam, 130 km-t bringáztam. Persze ez nekem visszafogott tempó.
Feszül a hasam, szorít a naci, nem tudok sokat enni egyszerre. Kevesebbet eszek, mint előtte
:shock:

A mensi kimaradásán kívül volt még valami jel? Semmi. De anyunak sem volt semmi tünet.

Kép
kicsi80

Betty! Nagyon szorítok Nektek!!!!

Kép
kicsi80

Kicsi ma még teszteltél??? Mamusz és kesztyű :shock: :shock: :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.04.27 14:08-kor.

Kép
Kép
melisch

kicsi azért most kicsit óvatosabban legalább a 12.hétig......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kicsi: :D Azért most óvatosan a sportolással. Lehet, de a tempót vissza kell fogni na meg a mennyiséget is :wink: Úgy örülök, gondolom te is.

Melisch szurkál a bal oldalam. Olyan, mintha bökdösnék valamivel.

királylány

Persze! Csak a munkába kerózok, futni nem. Szombaton voltam utoljára. Bár a mult héten végig futottam, meg keróztam, mert úgy hittem megjött :? De amit oda tettek, remélem ot marad. :wink:
MA csináltam egy tesztet reggel. Ugyan olyan pozi. Nem látom erősebbnek. Persze mellé tettem, úgy már mást mutatott, de az előző már két napos volt. Többet nem akarok csinálni.

Kép
kicsi80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?