Nem, nem gratula, hanem DRUKK, hogy minden okés legyen!
pusza
Elli
2004.05.03 13:55
A férjem dolgozott egész hétvégén és csak tegnap este 9-kor jött haza. Viszonta játzsóban adtaka gyerekekneke gy papír szívecskét idézettel és azt nekünk adták
És úgy útálom ha beszólnak nekem kedves rokonok vagy ismerősök
Olyna nehéz leadni és olyna könnyű felszedni a kilókat. Én pl terhesség után sokáig egy súlyban voltam,a z is sok volt mondjuk, erre most az utóbbi hónapokban rámugrott még 2 kg. Hoyg hogyan és miért, arról elképzelésem sincs. na, most elkezdtem fogyózni,a 90 naposat amit beu írt, 1 hét alatt lement 1 kg, de olyan rossz, hogy még így is több vagyok mint szülés után. Ha lemegy 5 kg még akkor is ott fogok tartani ahol terhesség előtt, ahol már szintén elég túlsúlyos voltam. szóval nagyon nehéz kitartani
2004.05.03 14:22

2004.05.03 14:24

Orvoshoz szerintem is menj el minel hamarabb.
)
2004.05.03 22:20
Mindketto ramfer. Termeszetesen nem birtam ki magamtol sem, es felhivtam a dokimat, de ma nem volt benn a korhazban. Egy masik dokival beszeltem, akit szinten ismerek, azt mondta, nem kell progeszteron. (Korabban, meg Petranal errol az en dokim is kb. ugyanazt mondta, amit Urszila irt.) Es tenni sem lehet egyelore semmit, UH meg nem igazan mutat semmit (32. nap, max. petezsak latszik, amig nem latszik a szivveres, nem lehet biztosat mondani). Teszt pedig meg par napig pozitiv, akarmi is tortent. Manualis vizsgalatot meg en nem akarnek, mert szerintem tobbet arthat, mint amennyit megtudhatunk belole. Szoval varok. Es igyekszem bizakodo maradni.
Ma szerencsere nem volt semmi barna cucc, barcsak igy is maradna!
Koszi, elolvastam a rendelos irasokat, tulzottan nem nyugodtam meg toluk, de persze nem is az volt a cel. Acs doktor azert egy fokkal biztatobb volt, hat remelem...! 2004.05.03 22:54

2004.05.04 06:17
nagyon boldog szülinapot
Timicinek
és Momo Timijének
sok boldog névnapot
(mivel nincs digigépünk):
Drukkok továbbra is mennek neked
Ha ez megnyugtat, hányingerem nekem sincs. Csak az lett gyanús, hogy mindenféle sertéshúson, és felvágotton olyan furcsa ízt éreztem. Orvoshoz én is csak kb. 2 hét múlva akarok elmenni, amikor már talán látszik valami.
2004.05.04 06:39
: Momo Timijének és Timicinek boldog névnapot
!
. Ja persze, húzzak zsákot magamra?!?
Na, mindegy.
. Akkor biztosan csak a mensi helyett volt.
Nem gratula, csak drukk
.
. Nagyon fájhatott neki, mert nem akart leülni a fürdetéskor (amúgy sem viszi túlzásba az üldögélést, általában állva fürdetünk
). Most Neogranormonnal ápolom és megyünk dokinénihez. Paradicsom pedig letiltva, pedig imádja
. 2004.05.04 06:42
2004.05.04 06:55
2004.05.04 07:14
. 2004.05.04 07:25
Szülés után is mindenkitől megkaptam, hogy nem fogytam még le. 6 héttel a szülés után az egyik rokon megkérdezte, hogy terhes vagyok megint? Teljesen ki voltam borulva, hogy csak ezzel foglakoznak.
Remélem vele nem kerülünk kórázba. 2004.05.04 07:30
Nagyon szép napon születtél
2004.05.04 09:10
2004.05.04 09:21
2004.05.04 10:23
Még most sem tökéletes, de szőr mentén már olvastam azért
Újabban amúgy is csak azt hajtogatja, hogy: ajándékot Bobónak
Ja, Heppi megvan, múlt héten személyesen megnéztük
...csak most mással van elfoglalva, mint itt a topikban egyre többen
(De meg ne mondjátok, hogy én árulkodtam
)
Az UH előtt szólt a dokim, hogy sz.r lett az AFP-m, az alsó határon van, ami 0,8. A béta HCG-m ugyan tök jó, de csak 34 leszek idén, szerinte genetikai tanácsadás és persze magzatvízvétel is kéne
Na ettől kiborultam, ő visszavett a riogatásból és aszonta, várjuk meg az UH eredményét. Viszont pont aznap döglött be az Istvánban a 3D-s, így csak a régi vacakkal néztek meg, persze az uh-s orvos azonnal mondta is, hogy ugye ezzel alig látni valamit, de azért a felelősséget nem háríthatja el teljesen és szerinte semmi ok az aggodalomra. No ezek után az én dokim is közölte, nyugodjak meg és felejtsem el az egészet. De kérdem én, ha már egyszer a bogár ott van a fülemben, akkor lehet? Tudom, hogy mekkora az AFP tévedési %-a, viszont (főleg így 3.-ra) nem merek felvállalni egy beteg gyereket
A magzatvízvételtől ugyan nem félek, viszont senki nem segítene utána sem, amíg pihizni kell, így lehet, hogy esetleg egy egészséges babát veszítek el
Hát ez az én dilemmám...és az idő szorít. A férjem meg tojik az egészre, mintha őt nem érintené
A férjem meg, mint egy bárgyú birka, elfogadott mindent, csakhogy többet ne kelljen odáig elmennie, nem is idegesítette, hogy lényegében sz..tak a fejére (gondolom, még jót is röhögött magában a csaj). Tudom, hogy én mentem hozzá ehhez a pasihoz, de akkor is utálom az olyan embereket, akik előre sopánkodnak, hogy ők az ilyen ügyekben csak vesztesek lehetnek, aztán amikor oda kerül a sor, felcsapják a mancsukat, és erőfeszítések nélkül tényleg veszítenek is...Nagyon pipa vagyok, nem is beszélgetünk tegnap óta

2004.05.04 11:10
utólag is boldog névnapot Timinek!
Nem kaptál másik időpontot egy becsületes UHra? Tényleg még a jó határán van az AFP, és ha a nyaki redő OK volt, bizti nincs semmi baj
Az AFP különben tényleg egy nagy rakás sz..., Julkának egyszerre mutatott Downt és nyitott gerincet. Szerencsére akkor is tévedett
jaj, ti szegények
De legalább kezelik Danit és bizti jó lesz a vége.
hurrá, hogy semmi barnázás!
Én megértelek nemfekvés ügyben, második stb. terhességgel nem nagyon kivitelezhető, és ugye Petrának is vannak jogai
boldog névnapot utólag is
nagyon édes ilyen lett Ancsa
és ilyen volt Ancsa is
A pasi nem Kopasz, ugye? 2004.05.04 12:15
Egyébként nem levéllel terjed, elég csak felmenni a netre...én is ezt tettem vasárnap
És már megint jelez a gép, hogy fertőzött fájlok vannak a Windowsban, pedig reggel frissítettem a víruskeresőt...lassan mindent telepíthetek újra...brrrr 2004.05.04 12:40

! Nagyon beindultatok lányok!
2004.05.04 13:03
2004.05.04 14:15
Babának semmi baja!!! (Tudom, az a fránya bogár!) Gyerektartás meg

Korongokat sorrendben teszi fel? 2004.05.04 14:53
Azért a mai napra is jutott egy malőr, elkapott a rendőr némi szabálytalan parkolásért a posta előtt
Csak amikor dörmögtem, hogy próbálna meg ő pocakosan egy 10 kilóssal az egyik karján és a másik kezét szorongató nagyobbacskával bedobni egy levelet, akkor érte be az irgum-burgummal
Egyébként meg semmi nem lehet tuti biztos, szóval evvan
Viszont a torna miatt ne legyél szomorú, szerintem egykettőre javul tőle a kislegény
(persze a kiváltó ok engem is nagyon dühítene).
És egyáltalán mire utalhat, ha nem tapsol rendesen ilyen idősen a gyerek, azt elmondta a dokinénitek??? Nekem kicsit pánikkeltő huhogásnak tűnik ez a megjegyzés
Egyetlen megoldás, hogy a microsoft honlapjáról le kell tölteni a biztonsági javítások közül az MS 04-011-et a saját Windows-odhoz és akkor már okés
Szóval tényleg tudomásul kell venni, nem nyomhatod egész nap az ágyat, hacsak nincs egy tündéri segítséged valamelyik nagyi képében
Azért lehet olyan játékokat kitalálni, amivel lekötöd a gyereket és közben te is tudsz feküdni, inkább erre koncentrálj. Te érzed, mit bírsz baj nélkül, a többit meg hagyd másra!
), Zsebivel a pocimban tetőteret építettünk és ugye most meg hozzáépítünk
Kicsit nehezebb, de szerintem én már halálra unatkoznám magam egy sima pocakeresztés közben
2004.05.04 15:00
Mindenre felmászik, a műszaki cuccokat egytől-egyig szétszerelné, gomb nem maradhat megnyomatlan, szóval pokoli a gyermek
És már a lépcsőket is majdnem egyedül veszi be kétlábon...kész horror. Timinek ez valahogy kimaradt, de most rekordsebességgel tanul a kicsitől anya vesztére
2004.05.04 16:06
, de tenyleg nagy a szorasa, viszont megertem az indokaidat is.
, most azert magamon is nevetek, mert nalunk ugyan ez a szitu, a nagyobb megfontolt ovatos tipus volt a kicsi inkabb szelvesz es vesztemre a nagyobb nalunk is irto tanulekony ezt meg otvozi az ovodai ujdonsagokkal, szoval nagyobb jatszoterre mostanaban egyedul nem nagyon mereszkedem
Matyinak is volt bar neki 8-9 hosan csucsosodotak a bortunatek, aztan most szerencsere semmire nem allergias, pedig anno a doki szerinte tej-liszt allergiaja is volt, szoval remelem ti is kinovitek.
2004.05.04 17:04
Es a Deveny gyorsan segit, nalunk legalabbis nagyon gyorsan beindult a mozgasa utana
Es ha a magzatvizvizsgalat mast mutat, elvetetned? 2004.05.04 17:15
Én végiggondoltam már ezt az eshetőséget is, és a borzalmak ellenére kénytelen lennék rá.
De hát így meg minek? 2004.05.04 17:20
És hát ahogy sejtettem, nem bírtam magammal, úgyhogy már apa is tudja
De legalább vmennyivel kevesebb lett? Cukromat mostanság nem mértem, majd holnaptól. Most visszatérek a diétához. 2004.05.04 18:30
Mindenesetre az ex vagy nagyon sötét (szabolcsinak inkább nem titulálom, nehogy szegény ottélők megsértődjenek
) vagy súlyos neveltetésbeli hiányosságai vannak... na mindegy.
Most, hála az égnek, ez legalább elkerült
2004.05.04 18:40

Es azt tudta, hogy tesztelesre keszulsz?
Pedig nem szeretnem ezt csinalni. 
Petra a kutyakkal van igy.
Jobbulast!

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|