Jó estét!
Nagyon helyes képeket tettetek fel
Ormolya!
Boti nagyon édes kisfiú!
Majd lesz tali szerintem, úgyhogy várunk benneteket is!
Winona!
Adélnak is pirosabb volt a nunusa mielőtt kijöttek a fogai. Közvetlenül előtte.
Hát nekem a sudocrem jött be, de igazán az idő az, ami majd helyrehozza. Tök jó a kamilla is, de óvatosan, nehogy kicsit "beljebb" menjen, mert az meg nem tesz jót, az a jó, ha vattapamaccsal áttörlöd. Óvatosan. És azt mondják,hogy langyos hajszárítóval lehet szárítani, és ráadásul azt élvezik is a babák. _ védőnő mondta -
Alig bírok írni.. elvágtam a gyűrűs ujjam.. és fáj...
Mi tegnap GYőrben voltunk, majd mentem a nagymamámhoz... szegény.. övsömöre van.. és ráadásul így Adélt nem is tudtuk bevinni hozzá.. addig Gyuszi sétált vele és a gyerekekkel.. hát nem egyszerű..
Istenem, csak gyógyuljon meg!!!
Kint tombol a szél, a család apraja-nagyja alszik.. én itt.. majd még vasalok egyet.. most van energiám, mert délután aludtam 3 órát

Adéllal.
Nem tudom,hogy ki , hogy van vele-- de én nem tudok napközben vasalni.. csak éjjel. Valahogy éjszakai lény vagyok..
Képzeljétek!
Tudom,hogy hülyének néztek, de történt egy olyan fura eset...
Tegnap mentem be a fürdőszobába... és kezet mostam a mosdónál, és a kádon lévő tusfürdős flakon elkezdett mozogni...

tudjátok, hogy megijedtem????????? Földbegyökerezett a lábam

Csak lestem, és nem tudtam megszólalni sem, annyira megijedtem.
- hát csajok, tuti nem én voltam, és senki -látható lény- rajtam kívül a fürdőszobában nem volt.. nem volt huzat , és egyéb olyan tényező sem, ami megmozdíthatta volna a flakont!!!
Ne nézzetek hülyének!
Volt valakinek hasonló tapasztalata???
Remélem, hogy senkit nem ijesztettem meg!
Nyugodt éjszakát!