Vindo
hát akkor tényleg ismerhetem vhonnan
wow nekem le sem esett, h építkezésbe fogtok...a házat bővítitek?
Bili fotel
Azért nem semmi ami most az udvarotok környékén folyik
niki
örülök, h megint otthon és szorítok, h most már maradhass
ktimi
bnőm is ajánlotta ezt az oldalt, megnéztem és tényleg nagyon jó
alvás: én besötétítek neki, ha otthon alszik, de pl babakocsiban verőfényes napsütésben is elalszik.
Mesi
Zsozsit, h szoktattátok le a cumiról??
Húha buli

örülök, h kicsit kikapcsoltál.
Nagyon jók a minitalis képek

Emma nagyon feszít a motoron

BErcus meg nagyon csinos.
És hát Zsófinak mekkora a haja, Gergő meg, hogy minden képen mosolyog
Irina
Örülök, h segíthetek
És hát az esti munkázásért nem írigyellek én nem tudom, hogy bírnám. Minden tiszteletem a tiéd.
Cumi még 1x hát egyelőre nem úgy tűnik, hogy Lillától el tudnánk venni a cumit. Sőt mostanában ha rájön már követeli is, hogy cim cim

érdekes, hogy azt mondja, h sisak, de az h cumi nem megy
Áron és Péterke is gyönyörű. Örülök Heni, hogy ilyen jól boldogultok a két gyerkőccel és jó babák mindketten.
Hát Ádinak meg a szeme sem áll jól.
Kaqk
Hurrá
Gazdasági válság és gyerek témában én is nagyon megértelek..szorítok, h párod mihamarabb találjon jó munkát.
Emma milyen jól halad a bilizéssel.
Kicsit lekéstem, de még tuti jól jön ++++++++++++
Móni
Lottót vettem

akkor nem nyertünk

mikor jöttök?
Fog, popó és egyéb bajságok
Heni
alakul már Péterke hasmenése? És a kicsi popója?
Ezt mindenki magának tudja beállítani, de egyszerre azt mondják csak 1 mell ha van elég tej akkor kiszívja a tartalmasabb tejet is és kisebb az esély a hasfájásra. Persze, ha nincs annyira sok tejed, akkor úgyis mindkettőből szoptatnod kell. Bízz magadban.
Jézus miket csinál ez a pici gyerek
DVDk jesszus miket csinál a fiad
Felmosás: hát a múltkor nekem sem volt semmi. Én ált akkor csinálom, amikor alszik v apa elviszi sétálni. Ez alkalommal nem jött össze, de már muszáj volt. Hát benne turkált a habban aztán azt tette ki a padlóra és kente szét a kezével...
még szerencse, hogy nem használok vegyszeres témát, csak olyat amiben kókuszolaj van....
Dettyk
Tök jogos volt a "hiszti" csak nyugodtan, legalább nekünk elmondhatod. Anyagi helyzet meg...szerintem sokan sz@rban vagyunk most gyerekesek és akkor van igazán gáz, ha időközben esetleg a férj elveszti az állását.
És ami a segítség hiányát illeti én rendszeresen kibukok ezen....pedig nekem ugye még csak egy és egy harmad gyerkőc van....de hát nagyszülők messze (tesó 5 éves) lakás kicsi ahhoz, hogy anyósom gyakrabban jöjjön.
És hát párom is dolgozik és viszonylag későn ér haza és persze ő is ki akar kapcsolódni, mert egész nap dolgozott és fáradtan munka után nem biztos, h mindig gyerekezni akar...nehéz ez.
Persze szerintem nekem ő még sokat is segít. A te párod többet dolgozik, ahogy olvasom.
Emma a kalapban csuda tünemény, Rugó így is kis kóci

Panka meg...miben alszik?
Zsófi nagyon professzionálisan süti azt a szalonnát, látszik, ahogy koncentrál.
Papucs
Mi kaptunk ilyen gumi klumpát, csak Lilla nem hajlandó felvenni
Regi
Bazz ez a bilis story

bocs biztos én is sík ideg lettem volna, de így olvasva hülyére röhögtem magam..párom is...bocsiiiii
Tök jó játszótér.
PAnndi
Tuti egy kosárlabdát dobtál a diplomaosztós ruci alá
Viranka
Húú ennyi minden van nálatok

mi is megyünk bulizni hozzátok
Sense
De cukik vagytok!!!
Kikapcsolódás...hasonszőrű gondolataim vannak nekem is...régi barátok szép lassan lekopnak...

és ugye a gyerekes nem gyerekes témán kívül nálunk a földrajzi máshol levés is nehezíti a dolgokat.
Mese: érdekes Lilla eddig köszöni nem kér mesét, a könyvekből sem tudom a szöveget felolvasni, csak elmesélteti, h mi van a képeken, meg ő is megjegyzéseket fűz hozzá. Van egy vonatos könyvünk amiben a bakternek egy piros pöttyös bögre van a kezében, arra mindig közli, h kakaó
Fagyi: nyalás az most nagyon menő, de sokat nem kap, viszont ahogy a tölcsért eszi az tiszta röhej. Keresztbe rág bele nagy lyukakat mintha kukoricát enne elég vicces.
Sense
HAsonlítanak, de Lotti sokkal csajosabb..
Irina
++++++++++++++++++++apudnak
Ágica:16 nál járunk még 4 rágó van és valószínű már azok is elindultak.
Mesi
Teljesen együtt érzek pont ugyanez van nálunk és teljes pánikban vagyok....írtam is korábban, h nekünk is a túl sok ingert mondták. Ha találsz valami megoldást kérlek azonnal írd meg.
Én is ezt teszem.
(bocsi mindenkitől kicsit késve)
Irina Boldog névnapot!
Heni Boldog szülinapot!
Timi Boldog szülinapot!
Marci Boldog névnapot!