A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Kakti nem egy sárga köntösben járkáltál véletlenül?
Ma voltunk apával az első konzultáción és ott ültünk a tv mellett. 12-kor értünk oda és kb. 14 óra lehetett, mire felhívtak minket az emeletre. Skriba doktornőnél voltunk. Innentől kezdve mindig hozzá kell majd mennünk? Nagyon gyorsan mondott mindent én meg tök ideges voltam és ha nincs ott apa nem is emlékszem semmire. Úgy láttam nem nagyon tetszett neki, hogy még nem telt le az egy év a próbálkozás terén. Dehát nekem a legutóbbi nőgyógyász ajánlotta a meddőségit. Megkérdezte miért nincs állandó nőgyógyászom. Az utóbbi egy évben négynél voltam, de sajnos egyik sem bizonyult megbízhatónak :( Jövő héten kedden megyek f8-ra hormon vizsgálatra és nőgyógyászati vizsgálatra, apa rá egy hétre sperma vizsgálatra. És a köv. ciklus elején HSG. Ettől kicsit félek. :oops: Fájdalmas?

Kép
Kép
nyanya77

Sziasztok!
Nyanya77
Ne féljél a hsgtöl annyira nem vészes olyan érzés mint amikor meg akar jönni csak egy kicsit erösebb!Mondjuk nekem is fájt.Nekünk is hozzá kell járnunk.Kicsit furi de elmegy!Mi 11 környékén megyünk uhra aztán inszem.Pusza
Kakti:
Irtam neked privit:
És nagyon megy a drukk :!: :!:
Böbe:
Olvastam hogy mégegyszer meg kell csinálni a vizsgálatot.De hogy nem lett egyértelmü?ezt nem értem.Majd küldök reggel privit!Majd csak halladtok már!!!!
Pusza
Csézjang,Ditta Vasikáé.Veletek mi van?
Ma besem jött nálam a topik.Puszi mindenkinek!
rózsa11

Sziasztok!

Ahogy ígértem, itt vagyok, kicsit megkésve, de ma délután gondolom senki sem fórumozott a probléma miatt.
Van egy drága-aranyos-cuki-muki tüszőcském. 17 mm-es amit le is szívnak pénteken. Fél órája be adtam magamnak a tüsző repesztőt. A bal oldali petefészkemet nehezen találta meg, és annyira el van bújva, hogy majd altatás alatt ismét megnézi van-e benne valami. Ha nem tud könnyen hozzá férni akkor azt nem szívja le mert nem sértheti meg a beleket. Az nem lenne túl jó. Nekem egy gyermek is elég lesz és ez lesz péntekre akkora és olyan ügyes, hogy csak na. Nagyon cuki volt a doki aki vizsgált és ugyancsak ő fogja megcsinálni a punkciót is.
Minden nap itt vagyok ám, csak olvasósban mert írni nem is nagyon volt mit és segíteni sem tudtam volna.
Mindenkinek pusszancs. Edinka nagyon szorítottam neked, sajnálom. De, legközelebb meglesz az figyeld csak meg. Dita, fasza pocid van, nem semmi. Jól áll a kis csaj az öledben. Kakti, el olvastam a sztorit teljes tartalmában, hát basszus.... Fasza. Böbe, én ezt nem értem, itt a fórumon sem olvastam még ilyet. De, mit lehet tenni, menni kell még egyszer. Vagy nehéz ügy ismét? Akire, megy a drukk ezerrel. Rozsa, Vicky, Rony, pusza nektek is és nagyon figyelek ám. Mostanában marhára ráérek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

AKIRE!

Nem tűntem el, csak van pár bajom mostanában....röviden úgy néz ki még egy műtét kell mert az egy nem volt elég, így az áprilisi első inszemünk júniusra tolódik már :( :( :(
Olyan hosszú ez a várakozás így, és azt sem tudom hogy meg kell e v.mi vizsgálatot ismételni ha a konzi után eltelt 2 hónap és a harmadiknál kezdjük az első inszemet!???Apának újra kell spemra? Vagy az 3 havonta kell? Vagy hogy van ez???

STING!

Nem kérdezted a recepción, vagy a dokit, hogy az mit jelent hogy nem sikerült? Mert így nem értem egyáltalán. Miért kell megismételni? Én tuti megkérdezném mert megőrülnék hogy nem értem az egészet. Így most nálatok is csúszik a dolog megint 1 hónapot????akkor most mi van veletek???
:roll: :roll:

Rózsa!

Írj mi van veled nem tudok mindig visszaolvasni ne haragudj.

Sajt!

Te is írjál.
csézjang

Rózsa

Nekem a hsg irtóra fájt de túlélhető. Azért még egyszer nem akarnám. De másnak meg nem fáj, ez egyéni. Én ilyen érzékeny vagyok....Barátnőmnek nem fájt.
csézjang

KAKTI!

Igazán örülök hogy minden simán megy, drukkolok a pozitív tesztért.
csézjang

Kép

Hahóóóó mindenki aki hiányolt! Írtam már, ott van a 605. oldal alja felé. Vélemény?

Kicsit zilált volt az uccsó két hetem a munka miatt, nagy volt a hajtás és elbénáztam a mammográfia ip-ját :oops: :D
Nem ma kell mennem, hanem jövő hét csütörtökön 8)

Csézjang te tényleg átmentél FehérvárÁruházba :(
Nem lehet, hogy eltévesztették odafönt Kép a bejáratot, ahol a beavatkozást kellett volna elvégezni - mondjuk eggyel feljebb :wink: ?
A másik műtikélés is ott lesz? Mikor csinálják? Majd fogom a kezed az éterben, ne félj! A várakozás nagyon nehéz, én már csak tudom. Gondolj arra, hogy amikor felgyógyultál tiszta lappal indulsz neki a stimunak, hajrá!

Vaikáé:
Jipíííí! Éljen a Péntek, nagyon drukkolok NEKTEK!

Nyanya:
Remélem a legjobbakat a HSG-nél, hogy ne fájjon. Ez tényleg egyénenként változik, nekem nagyon szoáré volt... Nem tudom mi az alapja, azt is hallottam, hogy akkor fáj jobban, ha volt elzáródás. Szerintem függ attól is, kinek mekkora a fájdalomtűrő képessége. Ne izgulj rá nagyon, próbáld elterelni közben a figyelmed a HSG-ről, foglald le az agyad mással. Aztán írj, hogy milyen volt.

Kakti:
Gratula! Szorítok, hogy pozitív legyen majd a teszted! Csinálsz otthon, vagy majd a BMC-re hagyod? Ki volt a műtős az inszemednél?

Pá Drágáim!
sajt@

Bocsi, nem vág ide:
volt lakásfelújítás mostanában v.kinél? Milyen nm árakkal dolgoztak (burkolás)? Mi most szeretnénk, de nagyon sokallom... Pici panel konyha, wc, előszoba 636e+a konyhabútorok, anyagok.

Pá Drágáim!
sajt@

lehet, h. este még bekukkantok :wink:

Pá!

Pá Drágáim!
sajt@

Jó sokat írtatok alig tudok visszaolvasni!

KAKTI
Remélem a dokicsere neked is szerencsét hoz! +++++++++++++ drukkhegyek!

COLIN
Anyós monnyon le! :evil:

BUBORÉK
Fasza kis tüszőcskék! Inszemnél kb. 7 milis szokott lenni a mnyh, lombiknál a szurik miatt olyan 10 körül. Pár nap alatt még nőhet, főleg ha gyógyszeresen kezelnék, van rá tapasz és gyogyi is. Előbb is eszükbe juthatott volna.

HENI
Piri? Jött már?

VASIKÁÉ
Nagyon szorítok a 17 milisednek, holnapra mega-giga drukk megy neked!

CSÉZJANG
Sajnálom hogy megint műtenek, és hogy emiatt tolódik az insem is! :(

MA MEGYEK VÉGRE EGY HÓNAP UTÁN DOKIHOZ!!!!
Szorítsatok lécci 11.30 körül hogy minden oké legyen Bogyesszal, ma már 5 kor kipattantak a szemeim annyira igzulok! még csak 8 óra! Bakker!!!!!
SAJT
Én annyira izgultam hogy nem tűnt fel kukkolás, de ha vki ebben leli örömét hát engem hidegen hagy. Már úgy megszoktam hogy széttárt lábbal fekszem a vizsgálószékben, abszolút nem okoz gondot.

Drukk hogy kapjál még a cicidre melltartót! :wink:

dita75

Nekem a hsg bódításban volt, de sz@rt sem ért, ugyanúgy fájt, mondták hogy nézzem a monitoron milyen szépen átmegy a folyadék, de én nem néztem, örültem hogy élek.
Szóval nem csak akkor fáj ha el vagy záródva. :( Viszont egy szülés sokkal jobban fáj. Bár nyilván mindenki inkább szülne mint hsg-zne.... :D Valahogy máshogy viseled a fájdalmat ha értelme van.
Nekem a volt szülész orvosom az István kórházban mondta hogy a szülés az egyetlen olyan fájdalom aminek értelme van, hát nagyon nagy igazság!!!!
Minden más fájdalom tök szar, ami azért érdekes mert a szülés minden fájdalomnál erősebb és mégis sokkal kibírhatóbb mert tudod hogy miért csinálod, hamarosan a kezedben lehet életed értelme. Na de egy tályogműtét? :? Én csak tudom....Na az is fáj, de valahogy azt nem élveztem... :lol: És most visszatapsoltak.

Remélem hamar túlélem újra, jövő héten lesz a dokim és majd akkor tudom meg mikor lesz a második műtét, csak az a szar hogy pont meg fog jönni, és akkor nem műtenek ha megvan azt hiszem. F@sz se akar már megint heteket várni...Ezt játszom február óta. Na mindegy, most már 1-2 hét múlva hallani sem akarok több műtétről!!!!/ legalábbis a seggem körül! :lol: :lol: :lol:
csézjang

SAJT
Az rengeteg, kérjetek több ajánlatot más vállalkozóktól is!
Amúgy mi házilag csináltuk apával a konyhát, igaz kurva sokáig tartott, de egész jó lett! A fürdőt még az exem csinálta, ő kőműves de még bizonyítványát nem láttam, nem is lett tökéletes, de legalább ingyen volt.
Esetleg vannak ilyen szabadúszók, ha nem kell számla biztos olcsón megcsinálják, én egy csomó ilyet ismizek, lévén építőiparban dolgozom, de a távolság miatt egyiket sem tudom ajánlani.

Itt a két kép egyébként a konyha és a fürdő:

Kép
Kép

dita75

DITA!

Nagyon szép a lakásotok !!! Gondolok ma rátok, és írjjjjj mindenképp!!!!! :D minden rendben lesz a babóval! Vajon ma megtudod hogy fiú vagy lány? Tök izgi!!!!! :D
csézjang

Vasikáé!

Annyira drukkolok hogy minden simán menjen, már közel a cél ! Én érzem hogy sikerülni fog!
:wink:
csézjang

Sziasztok!

Hát öcsém!!!! Ide nehezebb bejutni, mint a parlamentbe :lol:

Vicky!

Puregonnál nekem is azt mondták, hogy túl van töltve, levegőztetést én is csináltam, de az utolsóknál már nem, mert láttam, hogy nem lesz elég. Semmi bajom nem lett így sem. Szerintem azért írja a levegőztetést, mert a gyógyszergyár 300 nak számolja, de ők nem veszik figyelembe, hogy a dokik 400 nak írják fel. Szerintem nyugodtan kihagyhatod. Érdekes, én nem is emlékszem, hogy hűteni kelllett, de lehet, hogy azért mert már több mint 1 éve szúrtam. Mennyiben került, most egy patron???

Kakti!

Na végre, te is túl vagy rajta :lol:
Igen elég szar, hogy nem ismerős doki csinálja, de hátha szűz kéz szerencsét hoz :lol:
Arra, hogy mit szabad tenni és mit nem, én is azt a választ kaptam, hogy semmi megerőltetőt, de ami jólesik nyugodtan, pedig a saját dokim csinálta. A spermakép miatt ne aggódj szerintem, mert tuti rendben volt, hiszen akkor nem is csinálták volna meg, és úgyis átesnek egy "tisztításon" a fiúk, így csakis a legjobbakat adták neked... :lol: Ezer drukk nektek, tessék Colin példáját követni!!!!!

Nyanya!

Hát HSG, nem akarlak elkeseríteni, de nekem nagyon nagyon fájt, és az volt a szar, hogy úgy mentem oda, hogy csak "kellemetlen" lesz. Na mondjuk ez az a szó amit akkor még nem így ismertem. Nem akarlak elijeszteni, lehet nekem azért is fájt annyira, mert elvoltam záródva. Inkább úgy készülj, hogy nagyon fáj, max kellemesen csalódsz majd.Én örültem volna ha valaki megmondja, hogy készüljek, mert marha szar lesz, de lehet te meg sem érzed majd.

Sting!
Hát ja, elég érdekes ez a vizsgálat ismétlés...... :shock:

Csézjang!

Hát mégis kell ez a fránya második műtét???!?!?!? :x
Basszus, de legalább tökéletesen rendben leszel az inszemre. Tudom milyen rossz, hogy már annyira várod, hogy kezdjetek, erre mindig beüt valami :evil:

Vasikáé!
Hajrá, hajrá, nagyon drukkolok nektek!!!

Dita!
Nem ma mész Bogyókukucsra? Úgy várom már én is!!! Képeket tegyé' fel!

Nekem ez a 33. napom, nemsokáa megyek én is, csak jöjjön már meg. Remélem nem ma jelentkezik Bládiméri, hanem pl holnap és akkor hétfőn reggel megyek!!! Jó lenne, mert hétfőn vagyok szabadnapos, és akkor nem kéne szabit kivennem.

Puszi mindenkinek, jó hétvégét!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

HENI!

Köszi, megkaptam.

KAKTI!

Nem értem amit írtál. Miért, inszem előtt meg szokták mondani hogy milyen lett apa eredménye? Nem csak megcsinálják és kész?
Én úgy tudtam inszem előtt nem részletezik hogy apa spermaképe milyen.Vagy igen? tudja ezt valaki?

STING TESÓ!

Írják mán na!!!!
csézjang

CSÉZJANG
Ma még biztos nem tudom meg, az még sajna odébb van!

Köszi a dicséretet, sokat dolgoztunk vele, egyébként házikó nem lakás! :wink:

Tengap kimostam a nővéremtől kapott kisrucik egy részét, olyan jó volt nézni ahogy száradnak a teraszon! :lol:

Kép

25x megnézegetem őket naponta, nem győzök gyönyörködni, pedig elég sok ódivatű darab van ám közte hisz Vivike is már 11 éves!

HENI
Drukk hogy holnap jöjjön a piri! ++++++
Akkor minél előbb kezdhettek!
Akkor te most 4 napig szabad vagy?

Remélem kapok képet, de még jobban hogy minden oké van odabent, Bogyi nagyon kussban van hogy úgy mondjam! :roll:

dita75

Na, míg összefoglaltam, hogy kinek mit írok, addig jól lemaradtam.

Dita
Akkor jól emléksztem, nagyon nagyon drukkolok. Tényleg ilyen "korai" UH nál, még nem látják Miss Bogyó puncusát, ugye? Majd jó pár hét még szerintem, aztán ki tudja sosem szültem még :cry:
Jajj tényleg nagyon szép a házatok. Tudod mi hiányzik még belőle???????

Egy jó kis rumli, de ne félj a kiscsaj majd elrendezi azt is
:lol: :lol: :lol:
Írtam pü t.

Sajt@
Neked tényleg fóbiád lett Misibá' :lol: :lol: :lol:
Különben már engem sem zavar, hogy hányan nézik a cunimat, felőlem behozhatnak még vagy 20 embert is a 61 es villamosról, tök hozzá lehet szokni, pedig régebben, annyira izgultam emiatt, volt olyan is, hogy egy sima nőgyógyi vizsgálat előtt hánytam is annyira izgultam, hogy milyen kellemetlen ha más is nézegeti Attilán kívül......
Majd megszokod!!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára heni77 2009.04.30 08:32-kor.

heni77

Csak gyorsan írok, mert őrjöng a zeb, hogy vigyem ki...
Asszem ez a Misi ember volt, de csak az előkészítésnél volt ott. Felpakolt az asztalra, vagyis alám igazította (elég szarul) a kengyelt (lábtartót - ki minek nevezi), aztán elhúzott, és nem is láttam többet. Nem foglalkoztam vele, mit lát, mit nem. Amúgy volt ott néhány medika is.

Nyanya:
A sárga köntösös nem én voltam. :) Én sötétkék köntösben járkáltam... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok Lányok!
Ugy látom nem csak én nem aludtam,még 3kor is fent voltam.
Vasikáé:
Nagyon drukkolok neked hogy sikerüljön!!!Végre akor a te álmod is valora válik!!Puszika
Dita:
Szép a lakásotok,nekem amugy is nagyon tetcik a bordó csempe!!
Ugyis vesztek amibe el viszitek valahova,a többi meg jó lesz otthon,azis nagy segitség!
Csézjang:
Nagyon sajnálom hogy megint mütétre kell menned!Igy akor mikor mehetek tovább?Velem annyi hogy 11.én megyek uh asztán hajrá és inszem már nagyon várom!!!Nekem a házi orvosom aszisztense be adja a szurikat.Én még a tüt sem birom nézni nem hogy.....Röviden ennyi.Kedden voltunk májat erezni de annyira fáj az ujjam hogy nagyon.Puszi
Henni:
Megy adrukk hogy mihamarább megjöjön aztan meg azért hogy sikerüljön!!!
Sajt:
Szerintem is nagyon sok!!Kérdezgesed másokat is minél többet és majd döntötök hogy ki lesz aki meg csinálja és olcsobban!Nem mindegy.
Mi is kapunk baba kocsit kis ágyat a kis keresztfiam Anyukája ide adja nekünk.Ezis nagy segitség a mai árakkal!!
Megyek mert mindjárt hozzák a virágot és kötnöm kell ma 3 csokrot meg holnap is egy párat még pontosan nem tudom!!
Puszi mindenkinek!!
rózsa11

Rózsa!

Mindjárt válaszolok a prividre!

Amúgy nem szokás, hogy megmondják, milyen lett a spermakép, de akikkel egy szobában voltam, négyünkből kettő már nem először volt ott, és ők már megkérdezik még a beav. előtt. Gondoltam, azért csak érdekelne, hogy mennyien voltak, és hogy elég volt-e nekik az edzés... (Apa azt mondta: edzést tart nekik. Állóképességit, erőnlétit és futóedzéseket. :lol::lol::lol:)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Megjött Piri néni hozzánk, hívtam a BMC t, tényleg lesznek holnap is ilyen esetekre.
Jujj, annyira izgulok, mintha most mennék oda előszőr életemben.

Beindul a buli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

heni77

Hajrá Heni!

Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti.

Hát tényleg jó megkérdezni, én is tudni akarnám. Szívesen megmondják? És mikor kérdezik meg a csajok? közvetlen inszem előtt az ágyon? :roll:

Csajok ne keressetek hétvégén mert Debrecenbe utazunk férjem szüleihez, hétfő este leszek itt legközelebb, holnap reggel indulunk.
csézjang

[quote="csézjang"]K írta:csézjangakti.

És mikor kérdezik meg a csajok? közvetlen inszem előtt az ágyon? :roll:

Pontosan. Az inszem előtt közvetlenül.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Én eddig mindig megkérdeztem a sperma-képet inszemkor.
A biológus csak, aki hozza a cuccot és egyezteti az adatokat, őt lehet megkérdezni és meg is mondja.

Tegnap én is voltam. Én most Zeke dokit "próbálhattam" ki egy UH erejéig. Nagyon kedves volt, mosolygott, stb.
Reggel már fél 7-kor ott voltam és 1/4 11-kor jöttem ki.
A lényeg, hogy pénteken inszem!!! A harmadik és egyben az utolsó remélem!!!!!

Elvileg nekem is a doktornő fogja csinálni (Zeke doki azt mondta), mivel csak ő lesz egyedül :!: :!: :!: :!:
Sz. doki szabin van, Z. doki nem lesz, a Tanár úr meg gondolom csak a saját betegeivel foglalkozik. VAgy lehet hogy én is úgy járok, mint Kakti és Újvári dokit kapom.

VAsikáé!
Akkor neked is izgi lesz a holnapi nap!!!!!! Nagyon drukkolok!

Heni!
Akkor lehet hogy talizunk, bár én reggel korán megyek!!!!!

Kép
akire79

Sziasztok!

Heni! Ne izgulj, bár könnyű mondani én is mindig izgulok. :-)

Dita! Szép lakáshoz gratula.

Kakti! Pihengessél és a szűz kéz szerencsét hoz. Drukkolok!

Sajt! Szerintem is sok. A férjem bútorokat csinál ha esetleg érdekel, a burkolást most csináltak vidéken a nagyimnak hát olcsóbb volt.

Rólam:
Ma voltam az első inszemem előtti 10. napi UH-n. Van egyik oldalon egy 13-as, a másik oldalon egy 9-es tüsző. Az mnyh 11 mm. Zeke természetesen nem mondott semmit, arról, hogy ez most jó vagy rossz. Annyit mondott, hogy még hétfőig merional szuri és kedden vigyem az utolsó szurit magammal. Szerintetek?
tigriske1978

Sziasztok!
Kakti,Böbe ment a privi!!Pusza mindenkinek!Meg kötötem a csokrokat nagyon szeretem csinálni!!Holnap is 3kell!!
rózsa11

Csajok ti hogy szoktatok szexelni inszem körül? Vagy ezt megmondják a dokik? Inszem napján még este meg másnap is lehet vagy akkor már minek? Ki hogy csinálja ha lehet ilyen hülye kérdésem/ mármint nem a pózra hanem aidőpontra gondolok...Bocsi.... :oops: :oops: :oops: :lol:
csézjang

Sziasztok!!

Mi volt itt tegnap?? Egész nap nem tudtam feljönni. Na mindegy most itt vagyok. Egyre jobban érzem magam. Kedden voltunk 13 mm és jó erös a szívhangunk bizony ám!!
Anyósom meg ettől a perctől nem érdekel lesz a picikémnek másik normális nagymamija aki majd sürüben látja majd akkor fog belegondolni,hogy mit vesztet bár van már 2 nagyon unokája a párom nővére által. Beszélgetem a párom nővérének a férjével és őt se fogadta még el anyósom tehát valószínű nem velünk van a baj na de kit érdekel.
Tudom ajánlani ha nincs még valakinek nőgyógyásza Dr. Dömötöri Jenőt a János kórházban nagyon jó fej és kedves.
Minden inszemes hölgynek kitartást és pozitiv gondolatokkal teli napokat kivánok, tudom,hogy nehéz.
Nekem is sikerült elsőre pedig nem biztam benne és most itt vagyunk 7 hetesen.

Puszi és kellemes hétvégét kivánok!!!

Kép
Kép
colin

HENI
Megkaptam! Ment a válasz! :wink:
Rumli??? Ajaj! :lol: :lol: :lol: Hát igen, nem teljesen bababarát nálunk a környezet, főleg ha a fehér ülőgarnitúrát vesszük. Amikor a barátnőm itt van a 3 éves kislányával égnek szokott állni a hajam! De Bogyinak majd biztos elnézem hogy összekeni, csak győzzem valahogy kiszedni a foltokat. :roll:
Hurrá ! Igy teljesüljön minden kivánságod!

AKIRE
3 a magyar igazság! :wink:
A sikeres inszeminációk topicban mindenkinek 3. -ra sikerült! :wink: ++++++++++

TIGRIS
10. napon király eredmény! A méhnyálkáddal mifenét csinálsz hogy már most ilyen vastag? Sztem nincs olyan babó akinek ez ne tetszene és ne fúrná magát bele úgyhogy drukkolok a két tüsződnek hogy nőjenek nagyra azok is! +++++++++++

Rólam:
Bogyival minden okés!
Az uhu-n nem sokat láttam csak homályosan mert messze volt a kivetítő, és természetesen a szemüvegem is itthon. De hallottam szivecskéjét, és a doki szerint méretei korának megfelelőek és rendben talált mindent amit ilyenkor lehet. Két hét múlva megyek a 12. heti uhu-ra remélem akkor képet is kapok, és esetleg egy kis cuncust is felfedezünk. 8)

dita75

CSÉZJANG
inszem után KÖTELEZŐ szexelni mivel még eléggé nyitva van a méhszáj, este és reggel is legyetek együtt persze csak ha nem kényszer! :wink:

COLIN
Gratulálok a szívhanghoz!
Ez a lényeg, anyósod meg pukkadjon meg! :wink:

dita75

DITA

Este okés a szex inszem után de reggel már kevésbé, mert indulás munkába plusz kisfiam felkelése öltöztetése, rohanás oviba, melóhelyre.......De reméljük nem ezen fog múlni!!!!
csézjang

Ja bocs DITA elfelejttetem gratulálni, tudtam hogy minden rendben lesz!!! :D
csézjang

Sziasztok,
egy kicsit rátok nézek:)

Vicky,
ne aggódj, úgy emlékszem, hogy hasba kell adni és oda kilevegőztetés nélkül sem veszélyes, főleg ekkora mennyiségnél. Sőt, a munkahelyi dokim asszisztense is megerősített, hogy meglehetősen nagy mennyiséget (ha jól emlékszem 50 ml levegőt) lehet így beadni.Én sem vártam meg sokszor, hogy felmelegedjen szobahőmérsékletűre, sajnos nem volt rá idő. A hűtést próbáld meg megoldan akkuval, vagy akár egy zacskó fagyasztott borsóval.
Tudom, hogy sok stresszel jár az injekciózás, főleg úgy, hogy nincs idő mindent megkérdezni. Biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz és kérdezz bátran.

Kakti,
hát az inszemek már csak ilyen - hogy is mondjam - futószallagon mennek. De ha sikerül, ki fog emlékezni rá?:) Sajnos nagyon sok beteget látnak el a BMC-ben egy nap..., ennyire marad idő. Az elején nagyon nehéz volt, én 4-et csináltam végig, aztán nagyon nehezen, de beletörődtem.
Hajrá anyuci:)
Érdemes méhpempőt enni, esténként egy kiskanállal, hogy vastagodjon a méhnyálkahártya, aspirin protectet (én csak beülti után szedtem) és persze fehérjedús táplálkozás (túró túróval). De biztos vannak még egyéb praktikák is:)

Nyanya77,
a HSG kicsit olyan, mint egy erős menstruációs görcs. Engem nagyon beparáztattak előtte, így amikor odakerültem már nem is volt vészes. Erős menstruációs görcs, utána pedig közepes hányinger. Ki lehet bírni, de nem kelllemes. Viszont megéri:) Valaki viszont kisérjen el, mert biztonságérzetet ad.

Sajt,
szerintem írd be a google-ba, hogy burkolás. Én festésre és mázolásra annak idején itt kértem és kaptam árajánlatot. Csináltatni ismerőssel persze jobb, de legalább az árajánlatból lehet látni, hogy már a kezdetek kezdetén át akar-e verni:(
Hát Misi nem változik, csak mi felejtünk:)))

Csézjang,
remélem ez a műtét már utolsó lesz:) Szurkolok:)
Hát nekem sem mondták meg mindig, mit produkált apa. Csak ha rákérdeztem.:) Egyébként meg vaktölténnyel ők sem akarnak lőni:)))

Dita75,
nagyon ügyik vagytok, nagyon nagy meló lehetett... és ami még jobb, most láttam a fotót Réka baburól, nagyon cuki:)

Edinka,
nagyon sajnálom. Hidd el, legközelebb sikerülni fog. Most nagyon nehéz és nagyon nehéz bármit is mondani, de az a legfontosabb, hogy higgy benne.

Tigriske, szépen megnőnek még hétfőre, ne izgulj:)

Hajrá Heni, Vasikáné és persze péntekre Akire:))

Szép hétvégét nektek:)
s.[img][img]http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/1-31-1-2009_08_20-M4rka.jpg[/img][/img]
swanny

Dita!

Eszem a méhpempőt és igyekszem fehérjedúsan enni. Pl minden este megeszek 2 főtt tojást valamilyen hallal (szardinia, tőkehal, tonhal) persze kenyér nélkül, hogy ne hízak :-) :lol:

Gratulálok Bogyihoz!
tigriske1978

Rózsa!

Válaszoltam is! :)
Bocsi, hogy a korábbi priviről lemaradt ez a rész...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Egy kicsit eltűntem, de olvastalak titeket, bár van még pár lap, amit nem.

Tegnap éjszaka volt a 10. heti uhum. (Este 9-re volt időpontom, de 10-kor mentem be. Persze teli hólyaggal kellett menni, úgyhogy már csillagokat láttam az uhun.)
26 mm-es bubuka, és úgy ver a "ketyegője" (így a doki hívta), hogy majd kiugrik a helyéről. Nagyon cuki.
május 12-én töltöm a 12 hetet, és 14-én kell mennem a 12.heti uhura+vv-re.

Kívánom minden babára várónak azt a pillanatot, amikor először látja meg a kicsi emberszerű valamit az uhun, mert valami leírhatatlan érzés.
Nekem ráadásul külön öröm, hogy jövő héten lesz a szülinapom, ennél szebb és nagyobb ajándékot nem is kaphattam volna. :)
Sajna képet nem kaptam, de minden részletére emlékszem.

Kép

Kép
vevikk

sziasztok

sting

volt szerdán újra azt mondták hogy nem egyértelmű hogy 2-3 baci a spermában található vagy lehet hogy a kezéről került az edénybe ezért kellett megismételni a vizsgálatot.

majd jövő héten eredmény .

holnapi inszemeseknek sok sikert :)

Vasikáé !

neked is egy babát kívánok , azt írtad egy is elég :)))))

jó hétvégét mindenkinek....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Csajok én búcsúzom, hétfő este jövök, addig Debrecenben pihizgetek anyóséknál. Puszi mindenkinek, jó hétvégét, azért ti csak irkáljatok hogy legyen mit olvasnom hétfőn!!! :lol:
csézjang

Vevikk,

boldog szülinapot:) Azt hiszem a babu lesz a legszebb ajándék:)
swanny

heni: Köszi a puregonos válaszodat. Most 25.000 egy 300NE-s patron. Remélem használni fog.

kakti: Drukkok mennek.

nyanya: Nekem is szar volt a hsg, de én pl. nem kaptam semmilyen gyógyszert és mégis 15 perc után semmi bajom nem volt. Egy kicsit leizzadtam és le kellett ülnöm még kint, de utána már a városban mászkáltam. Hamar túl leszel rajta és valahogy én elfelejtettem a fájdalmat, te is el fogod. Annyiban nem értek egyet Henivel, hogy jobb a legrosszabbra számítani, mert én nagyon féltem és lehet, hogyha kevésbé görcsölök rá, akkor még ennyire se fájt volna. Én sokkal rosszabbra számítottam.

csézjang: Sajnálom azt a fránya műtétet. Hátha addigra sikerül spontán. :) Nálunk egyszer sem mondták, hogy apának jó-e a spermaképe.

dita: Édesek a culák. Gratula a szívhanghoz.

vasikáé: Mennek a drukkok annak az egy petikének.

akire: Hajrá inszem.

tigriske: Talán a két darab kevésnek tűnik, de a nyálkahártya szép nagy. Ne izgulj, ezek még jó nagyra nőnek az inszemig.

colin, vevikk: Gratulálok nektek is a szívhanghoz.

swanny: Köszi az infókat. Csak azért parázok a szurin, mert ilyenem még nem volt. Ez egyszerűbb lesz, mint a merional mert nem kell kevergetni és a tű is kisebb.

Én 7-én megyek uh-ra, mert pénteken megyek szóbeli nyelvvizsgára. Remélem minden rendben lesz, még nem kaptam puregont.
vicky79
Budapest III. kerület

VEKIKK
Hát te meg hol csavarogtál???
Már hiányoztál ám, reméltem hogy minden oké veletek!

NAgyon örülök, hogy Rizsa jól van, és hogy te is!
Tök egyformán haladunk! :) Persze még mindig azzal az egy nap különbséggel! :)

Vigyázz nagyon magadra!
Ja és írjál gyakrabban! Okés????

dita75

Sziasztok.

Már becsomagoltam holnapra. Kicsit izgulok, de nem nagyon. Tudom hogy minden rendben lesz hiszen annyian szorítanak nekünk hogy csak na.
Csajok, nagyon köszönöm hogy ilyen kedvesek vagytok. Én is szorítok ám mindenkinek. Folyamatosan tudom kivel mi van mert olvaslak titeket.
Dita, látom azért kerültek kisfiús rugik is. Szép a lakásod és nagyon tetszik a vonalzód. Az a baby folyamatosan növöget ahogy az idő telik, vagy csak egy kép? Na, most még kíváncsiskodok is. Hmmm.

No, jó éjt mindenkinek. Elteszem magam, holnap korán kelek. Igaz, végig aludtam a délutánt.
Nagy cupp! :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasikáé , Akire

sok sikert holnapra nektek :)
gondolok rátok, nekem emlékezetes nap a holnapi 5 éves házasok leszünk holnap !!!!!
mi is vidéken leszünk a 7végén, megyünk kicsit "nosztalgiázni" az esküvő helyszínére.....

jó pihenést minden kismaminak és leendő kismaminak...

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

sziasztok csajok!!!

mennek a drukkok nektek inszemes lányok!bárcsak én is ott tartanék már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CSézjang:szia drágám!remélem jó kis pihiben van részed!!!!!pihizz helyettem is!mert vendéglátóban nálam sosincs pihi :cry: :cry: :cry:
egyébként telón érdeklődtem hogy mi apának az eredménye de semmit nem mondtak csak hogy nem egyértelmű és hogy alaposan mosson mossunk kezet!!!!!!!legközelebb!!!! :lol: :lol: sajnálom hogy tolodik neked is az inszem de hidd el az idő nekünk dolgozik :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kaktikám:gondolok rád ezerrel++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++puszillak

Kép
sting1982

Akire, Vasikáé!

Nagy drukk nektek mára, remélem jó hírekkel jöttök majd. :D

Kakti!
Nekem Újvári csinálta a HSG-t és a kedvessége sokat segített abban, hogy nem volt olyan szörnyű a vizsgálat. Majd meglátjuk milyen eredményes a doki :wink: reméljük nagyon

Dita!
Heninek igaza van, én is rácsodálkoztam, amikor megláttam a fehér kanapét. Na az jól fog kinézni, gondoltam magamban, Miss Bogyó elintézi majd :D :D Rucik aranyosak, jó hogy van neked kitől "örökölni" ilyeneket

Vicky!
Te is jössz 7-én? Akkor lehet még össze is futunk mert egész nap ott leszek reggeltől.

Edinka!
:cry: :cry: :cry:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Kép

Czézjang:
Űzzed a bládimérit, nehogy összefussanak a műtikéléssel. Elvileg tudnak olyan gyogyit felírni, ami késlelteti - bár ez is hormon... Szumma-szummárum: szorítok, hogy ne egy ip-ban legyen a kettő, mert akkor tuti nem műtenek (szerintem). A türelemtablettát bevetted? :wink: Én már egy ideje a hatása alatt vagyok, tojok a világra, nem siettetem a dolgokat annyira...

Dita:
Olyan tündérke vagy! Tényleg kár a nagy távolság... Nagyon tetszik a konyhád, a fürdő meg eszméletlenül szép, az a (jól láttam?) bordó rendkívül elegáns és megkockáztatom a pajzánt is!
A másik asztalos 200e, asszem azt választjuk, mert az IKEA konyha is kb. annyi beszereléssel.
Az én comjaim is fotocellásak addig, amíg nem érzem meg a kukkolást. Ha v.ki NEM AZÉRT néz oda, hogy stíröljön, észre sem veszem, mert természetesnek tartom. Hát ez van.

Pá Drágáim!
sajt@

Akire:
Jippííííí!

Colin:
Milyen jó érzés lehetett hallani a szívhangját :)

Tigriske:
Köszi, hamarabb kellett volna írnom erről, mert már 90% h. bevállaltuk a legutolsó asztalost. Csak és voltam a lipántos, h. nem mertem, nem akartam ezzel terhelni a helyet. :roll: Egyébként te bp? A burkolók is? Azért elkérném az elérhetőségüket, lesz még meló, bár nem most...

Pá Drágáim!
sajt@

Tigriske:
Szerintem az a 2 tüsző nagyon ott van!

Dita:
Gratula az uhu eredményhez, így kell ezt csinálni - akár szemüveg nélkül is :wink:

Swanny:
Köszi. Te megérted és érzed h. mire gondolok M-mel kapcsolatban.
És ez nem M-fóbia!!! Másnál eszembe sem jut, mert nem ad rá okot!

Vevikk:
Szuper! Gyere gyakrabban, jó hallani felőletek! :)

Vasikáé:
Te már gyakorlott turista vagy :wink: minden rendben lesz, nagyon szorítok NEKTEK :)

Hoppácska - laptetű!!!!!!!!!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?