Sziasztok!
Csak helyzetjelentéssel ugrottam be. Bejci, köszi, hogy hiányoltál!
Nincs semmi különös, csak időhiány miatt nem jöttem.
Mindig van valami amiért elmarad a fórumozás. Az utóbbi napokban párszor akartam jönni, de olyan lassú volt a Babanet, hogy még visszaolvasni sem tudtam (kissé türelmetlen vagyok ilyen téren), úgyhogy inkább kiléptem.
Azért a képeket, videókat megnéztem. Minden baba gyönyörűséges és nagyon ügyes!
Az éjszakáink szokásosak, nyugtalanok, sírósak. Pedig vettem citromfű teát, egész nap ezt issza Noncsi. És lefekvés előtt meg homeós bogyót kap. De továbbra is nyugtalan. Lefektetés után kb. 1-2 órát alszik, aztán reggelig csak a nyüglődés, forgolódás, jövés-menés van. Visszaaltatni, lenyugtatni csak egyféle képpen tudom: ha adok neki enni. Amit készítek mind be is termeli, aztán elalszik. Jobb ötletem jelenleg nincs. Reggeli kelés mindig 6 előtt történik, jobb esetben eljátszik 7-ig egyedül, de aztán nekem is ébresztőt fúj, és estig szinte nincs megállás. 2-szer alszik nappal, az egyik nagyon rövid (fél óra), a másik meg változó, de max 2 óra.
Múlt hétvégén találkoztunk Monee-ékkal, volt egy szabadtéri banzáj, próbáltam fényképezni, de az én örökmozgó lányomat nehéz lefotózni. Ákos bezzeg olyan nyugisan eljátszott a pokrócon, pedig ő is mászik már. Az én lányom meg felfedezte a terepet, virágot szedett, füvet tépkedett, nem bírt egy helyben maradni. Azért felteszem amit sikerült fényképeznem:
Hétvégén úgy néz ki ismét találkozunk majd!
Humanka: nagyon sajnálom, hogy így alakulnak nálatok is az éjszakák. Remélhetőleg hamarosan visszaáll Bendő a régi kerékvágásba!
Sziszi: én is nagyon sajnálom, hogy így alakult az életed! Jótanácsot sajnos nem tudok adni, mert kívülállóként nagyon nehéz lenne bármit is mondani. Remélem jóra fordulnak a dolgok mielőbb.
Holka: megnéztem a videót, nagggyon édes Emma. Mintha Noncsit látnám, mármint az örökmozgás végett. Ő még alvás közben is mozog! Mi most a süti-süti pogácsát gyakoroljuk, de még nem megy. Engem érdekelne az a hosszú iromány amit a kapcsolatokról írtál!
Bejci: jó pihizést!
Minyu: szerintem a Te fiaid hasonlítanak a legjobban egymásra!!!
Szeder?
Csináltam egy unokatesós képet, nézzétek meg, szerintem hasonlítanak egymásra. Majd keresek unokabátyusról kiskori képet is. Bár előre tudom, hogy egy nagy különbség lesz a 2 rosszcsont között: unokabátyusnak hatalmas haja volt ilyenkor.
Bocsi, hogy nem reagáltam mindenkinek... majd később jövök!