Sziasztok!
Csatlakozhatok én is hozzátok? A menzim szerint december 7 a nagy nap, de a legutóbbi vizsgálaton a doki 1 hétnél idősebbnek találta a babát, így lehet, hogy átcsúszok novemberre. De már nagyon régóta olvaslak benneteket, így ha nem gond, hozzátok csatlakoznék, főleg, hogy hátha még más kort állapít meg a doki a későbbiekben. Ha jól emlékszem többeteknél is módosult a szülés várható dátuma a legutóbbi vizsgálat után.
Pár sót az eddigiekről: Ma vagyunk elvileg 9+5. A múlt héten voltam legutoljára dokinál, akkor 16,7 mm-s volt a babácskám, így a menzim szerinti 7 hetes kor 8 hétre módosult.
Manocskák! Nagyon durva, ami veletek történt! Felháborító, hogy egy gyerekágy esetében előfordulhat ilyen baleset! Lehet tudni, hogy milyen kiságyról van szó? Csak, hogy ilyen megbízhatatlan darabot senki se vegyen, még véletlenül sem. Gndolom ti is lecserélitek. Nagyon jó, hogy Joelt nem viselte meg. Mikor keresztlányom pici volt, valami idióta egy kővel bedobta a szobájuk ablakát, és nagyon sokáig benne maradt az emlék. Szerencsére a szüleivel aludt, így biztonságban érezhette magát, az elalvással nem volt gond, de azért szóba-szóba hozta. (már tudott beszélni) Aggódtunk nála is, hogy lesz következménye az ijedtségnek, de szerencsére könnyen túlesnek a picik az ilyen megrázkódtatáson, ha utána kellő szertetet kapnak, és biztonságban érzik magukat.
Macianyu! Én is az Istvánban készülök szülni. A második babát is ott tervezed világra hozni? Írnál pár sort, hogyan működnek a dolgok, érdemes-e szülésznőt fogadni, vagy mindenki figyelmes...
Csak pár éve élek Pesten, a kórházak tekintetében nem vagyok képben, de a dokim ott vezet szülést, és túl rossz dolgkat még nem olvastam. Egy dolog csak, ami nem tetszik: állítólag a szobákba bejárhatnak a rokonok 8-20 óra között? Ez még mindig így van? Ez nem túl szimpi, főleg télvíz idején nem tetszik a szobában lévő rokonsereg.
Arról még nem nagyon írtatok, hogy ki miért hol tervezi a szülését. Vagy ennyire az elején, még korai ezen gondolkodni? Habár már nekem eldőlt, de nagyon érdekel, hgy ki, miért válastja ki az adott kórházat, milyen hírek vannak a különböző kórházakról. És persze főleg az Istvánról szóló hírek. Tudom, hogy a kórházakról van külön topic, de itt egyben lennének a különböző tapasztalatok. Nagyon sokan vagytok, akik nem az első babájukat várják, nagyon érdekelnének a tapasztalatok.