Cat! A másik fórumon írt Arwen, arra mondta Afra..na jó mindegy!

gondolom érted? szóval azon a fórumon, amit Nika cinált!
Nemlajos! Tényleg, mi a helyzet a szopival?
PiciT Jól megfogalmaztad amit én is gondolok erről a babakocsi témáról!
Kezdjük, azzal, hogy bizony nagyon sokan használ márka nálküli, vagy régi, vagy használt babakocsit, ami szintén kibír 2-3 gyereket és semmi bajuk, ugyan úgy felnőnek mint akik mondjuk Chiccóban ringatóznak.
Biztonság? Ma már a boltokban azért javarészt vagy majd 100 %-osan EU- normáknak megfelelő babakocsit (és babahordozós autós )ülést kapni.
Ezek egy nagyobb fékezésnél az autóban(ha precizen rögzítve vannak, nem csak behajítva), épp úgy biztonságosak mint nevesebb, drágább társaik. egy esetleges nagy-borulós-pörgős darabokra törŐs(Ne ADDJ ISTEN) balesetnél, meg valószínűleg tök mindeny
a babakocsinál az utcán való közlekedésnél meg....hát az a két kicsi a babakocsiban, akit a nagyival együtt halálra gázoltk évekkel ezelőtt(meg rengeteg ilyen este van), akkor túl élték volna., ha 150000 forintos babakocsival vannak????
kizárt.
szóval ha egy ilyen szerkezetileg megfelel az EU szabványnak, akkor épp úgy meg felelő a ahasználatra, mint a drága márkás darabok. innentől már már a "plusszok"-ért fizetnek.
és ha egy babakocsit kímélnek elbír az3-4 gyereket. a barinőm 7 éve vett egy pierre cardint használtn, már több gyerek használta előtte, plussz az ő 2 gyereke, meg most a tesójájé.
és én nem akarok évekig egyett használni, már most tudom milyet veszek ahelyett ami most van. szeretek vásárólni, újítani. semmi bajom ezzel, de most másmilyent szeretnék!
na ez kimerítő volt!
és a párod nagyon ügyi volt a kisággyal is!!
az én férjem is olyan büszke mikor sórol
ja! még annyit hogy sokan vesznek fel bizony hitelt egy drága babakocsi kedvéjért.

e hát megy az"egyém drágább volt", "többet tud", "okosabb" szebb is" licitálás!
nekem hitel sem kellett volna és azt vehetem meg amelyiket akarom(bocsi)de elvből nem költök 3 gyerek mellett 150000 forintot babakocsira, mikor tudom, hogy ugyan az mint amit vettem 43.000-ért
babakocsi-babakocsi!
Nika! Reggel nem tesztelsz egyett??
reggeli legyen az a pisi!

Hátha!