Hello Lányok,
végre sikerült bejutnom. Múlt héten semmi időm nem volt jönni, a hétvégét meg végigkirándultuk, de a héten párszor ideültem (volna

) és sem olvasni rendesen, írni meg aztán végképp nem tudtam.

Remélem helyreállt a rend.
Mindjárt rakok
táblát, bocsánat, de tegnapi adatok alapján lesz, mert már készre csináltam, aztán soha többet nem volt társalgó.
Csak ezt az oldalt olvastam, hát
tündériek a gyerkőcök. Látom
Rugónak is van jó pár puszihelye.

Az én kedvencem az orrtő, úgyhogy
Vindo, nyomj oda egyet a nevemben. Az utolsó képen csak úgy kínálja magát a hely

Nem semmibe fogtatok bele, kitartást és erőt kívánok, de tök jó lesz, ha készen lesz.
Ágica, Petrád meg még mindig gyönyörű. Csak ámulok a szépségén! Látom, hajban ő sem szenved hiányt.
Jaj, ne is mondd, én is ma mostam hajat

Szárítás, vasalás 40 percig, az eső meg 2 perc alatt leamortizálja...
Panndi, látom még mindig egyben, én is böktem a naptárra egyet,
Május 6. Ott olyan szép névnap van: Frida
Móni, ez borzasztó érzés. Szüleimhez is kétszer betörtek, én mind2x otthon voltam, a 2. alkalommal elindultam megnézni a zaj forrását, de szerencsére a pincébe már nem merészkedtem le - éppen ott rámoltak
A redőny szerencsére visszatartja őket, mert hangos és macerás.
Holnap reggel ismét nekivágunk
Veszprémnek (2 hónap után) és meglátjuk meddig tudunk maradni...

Vasárnap délutánig szeretnénk, de a múltkoriból kiindulva lehet, h már szombat reggel itthon leszünk. Már reggel óta készítem rá, folyamatosan beszélgetünk, h milyen jó lesz a maminál, és h ott milyen szép ágyikója van. Egyenlőre tök lelkes és mondogatja, h "Liza aszik kék ágyban Tomi cobájában" Hát, majd meglátjuk...
Dobom a táblát, meg ha még marad időm, képeket is.
silka