Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat
Rita, 1-2 órát fenn vagyok, 3-4-et fekszem, aztán kezdem előlről

Teregetek, főzök, kapáltam is, vagy vásárolunk, tegnap elmentem lelkészgyűlésre, ma áthúztam az ágyat (a paplanokkal nem bírtam

), vagy rendbehozom a fürdőt - de ezt nem mind egy nap, hanem napi kettő-három. ennyit bírok. Ha megfájdul a hasam, lefekszem.
Aranynap, 55kilósan mi se izgulnánk a kilók miatt
Ejnye, Babcika, nem szép dolog átverni a védőnénit

! Nekem a Blanka jobban tetszik, mint a Gréta, de a ti gyereketek lesz! Szerintem kedves a férjedtől, hogy azt mondta, hogy most dönts te

.
Nekünk minden gyereknek új neve lett...
Floranan, a 19. héten van, aki még egyáltalán nem érzi a babáját! Úgy kb. két hét múlva már figyelheted, hogy naponta mozdul, addig nem kell izgulni!
Süti, nekem tetszenek az alliteráló nevek (mint Móricz Márta Mikolt)
Viki, annyira rossz, amikor egy ilyen bevonat csinál bajt!
Bibi, a csíkok később elhalványulnak (de nem múlnak el). Ha a férfiak büszkék lehetnek a hegeikre, mi is lehetnénk azok a csíkjainkra

, de ha mégsem, akkor kell egy csini harisnyatartó (vagy melltartó - ezt valaki más írta), ami eltakarja

.
Jó, hogy Lilla jobban van
Lányok, tornáztatni kell az izmokat. Az intimtorna tanfolyam jó, mert a rávezető gyakorlatok után, már könnyű megfelelően mozgatni azokat az izmokat, és nem is nagyon drága és csak két hétvége.
Kriszti, nagyon szép a kisruha! (az én szememben Hollandia nagyon ellentmondásos ország)
Na, szép napot! (Piciibo már nagyon régen írt)
és üdv az újaknak!