A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Móni! ha nem fáj a hasa és láthatóan nem nyűglődik a kaki miatt akkor nem kell tenni semmit. Nálunk is van ilyen időszak, hogy napokig semmi kaki aztán rottyant egy hatalmasat:) Ha fájna a hasa akkor próbálkozhatsz egy kis langyos enyhén cukros kamilla teával vagy lázmérővel de azzal nagyon kell vigyázni mert hozzászokhat.
katuska79

manócskák: azt mondják, ha anyatejes a baba, 5-6 naponként is lehet kaki. Ha Joelt nem zavarja, nincs gond. Nálunk sincs kaki, viszont Nórának a 4-5. nap már nagyon fáj a hasa, nagyon sír, ilyenkor kap egy fél glicerines kúpot. Ajánlották itt a fórumon a kamilla teát, nekünk nem vált be.
magdolnasz

Móni: 3 napja nincs kaki? jééé mondjuk az enyém tápszeres de naponta legalább kétszer teleteszi a pelust....
Nem tudom anyatejes babáknl ez hogy van...gondolom azt látnád rajta ha fájna a hasa....ha nem fáj biztos nem gond.......

KépKép
peni

Végül is alszik nem veszek észre semmi olyat, csak azért hozzá szoktam, hogy 1-2 kakis pelenka mindig van neki naponta.
Majd meglátom mi lesz.
manocskak

Katuska! Mi is voltunk kint! Hááááááááááát, nem avatott osztatlan sikert az Alma együttes, pedig nagyon szereti őket! Amikor a tv-ben megye sokszor velük dudolja, de erre a nagy tömeges, hangosabb verzióra nem volt felkészülve.
Ami nagyon bejött az a bábszinház volt (2 helyen is volt), és vettünk egy hatalmas hélliumos lufit! Nagyon tetszik neki, hogy a plafonon van és ha lehúzza, mindig visszamegy.
A ponilovaglásnál, arcfestésnél millióan voltak, azt nem tudtuk volna kivárni, ráadásul semmi garancia nem volt rá, hogy ha végre odaérünk egyáltalán hajlandó lenne-e alávetni magát eme műveleteknek! :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Hű, micsoda rémes történeteket olvasok. Móni, tényleg le a kalappal a lélekjelenléted miatt.

A képek a babákról nagyon édesek.

Mi kicsit eltűntünk, elég sokat jöttünk-mentünk mostanában, tegnap pl. 2 kerti party-n is voltunk. Julcsi nagyon jól viseli, én kevésbé. A teljesen összekavarodott menetrend miatt mára megint eléggé megcsappant a tejem. Remélem, holnapra minden helyreáll, a cumisüveget pedig nem fogadja el (sem tápszerrel, sem lefejt tejjel, sem vízzel).

Kép
petne

Hali!

Én iszonyúan rettegek attól, hogy olyasmi helyzetbe kerülök mint Móni- pláne, mert a légzőfigyelős tanfolyamon kiderült, hogy nem tudom megcsinálni :( . Ott mutogatták, gyakoroltatták, hogy hogyan kell újraéleszteni egy kisbabát, és én voltam a legbénább :cry: :cry: Valahogy mindig úgy hajlott az ujjam, hogy abból semmi jó nem sült ki. Emiatt nem is merek éjjel egyedül maradni Manóval- mindig beszervezek valakit, hogy jöjjön. Móni, csodállak!

Petne: basszus, tulajdonképpen tök általános ez a cumisüveg probléma, és erre mégsem találsz szinte semmi hivatalos segítséget! Én már végigtúrtam a netet, de szinte semmi ötletet nem kaptam, amikor ez nálunk fennállt. Figyi, magyarázd Júliának nagyon sokat, nyugodt hangon, hogy csak ez van, mutogasd neki az üveget, kínáld vele újra meg újra. Nálunk látszott Manón, hogy érzi, hogy valamit nagyon meg akarok neki magyarázni, és a végén beadta a derekát és megoldódott az ügy... Azért talán, mert végül is kis értelmes lények ők már (a pici kobakban az ott egy fejlett funkciókra képes agy, még ha az infó kicsit kevés is még benne), meg aztán szeretnek is minket, s már nem is csak ösztönösen... ha valamit nagyon magyarázunk, azt megpróbálják megérteni, én ebben hiszek.

Anyák napja: :D Apa segítségével "Manó" megajándékozott életem első anyáknapi ajándékával- doboz Szamos marcipán csokival... Tök ciki, hogy még be se köszöntött a nagy nap, de én már meg is ettem :oops: :oops: :oops:

Éjszaka: most már tuti biztos, hogy Viola figyeli, hogy már nem az ő szobájában alszom. Az elmúlt napokban éjjel nem egyszer elkezdett "kurjongatni", és amikor átszóltam a másik szobából, hogy "itt vagyok, nyugi", azonnal csend lett. Éjjel felébred, nem hallja a szuszogásom, és elkezd keresni. Ha meghallja a hangom, megnyugszik és visszaalszik. A kajáláshoz az egész egyáltalán nem kötődik, nem kér enni! Ma éjjel is ez volt- fél kilenckor evett utoljára, éjjel kétszer keresett, de azonnal megnyugodott, majd 6 órakor kért reggelit.

Keresztelőruha: Ma voltunk a Brendonban, és vettem egyet- a cetlije szerint 74-es. De ez sose volt 74-es. Manó alig 62-es méretű, és a ruci teljesen jó rá. Ellenben a 62-es hosszú ruhát (másik fazon) valószínűleg még a jövőre tervezett esküvőnkön is hordhatná... :roll:

Méretek: Hmm, szerintem tuti mi vagyunk a legkisebbek ebben a topikban... bővebb infóval csak szerdán szolgálhatok, mert mérlegem már nincs ugyebár- de mi már 5200-nál is megdupláznánk a születési súlyt, hosszra meg tuti nem döntünk rekordot, hisz 1 hónapja még csak 56cm-k voltunk... meglátjuk :lol: Hmm, jóból keveset adnak :lol:

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Jó reggelt!

Az albumletöltős oldalon vannak újabb lemezek!

http://karacsony.centrumnet.hu/karacson ... ok/&c=list
magdolnasz

Sziasztok.

Már nem bírtam nézni, hogy a Joel nem tud kakilni. Vettem a gyógyszertárba neki Glicerines kúpot.
Pár perc múlva meg volt a hatása, olyan nagyot kakilt és utána egy széles mosollyal nyugtázta. :D
Most édesdeden alszik kint az udvaron.

manocskak

Petne: nem fogadja el a cumisüveget??? ez érdekes :roll: nálunk is volt kerti party máj 1-jén ne tudjátok meg a párom idióta haverjai még este 10-kor is ott voltak a Nellust meg ugye fürdetni kellett volna evés alvás kész voltam :evil: Kép
erzsebet0312

Erzsébet! nagyon ott van ez a kép:) Tündér!
Miért volt baj a party? Ők kint voltak nem?

MI szétdolgoztuk magunkat....színeztük a házat.

KÉpzeljétek kipróbáltam a kecskerutafüvet...tejem egy csepp sem lett tőle több, viszont Petrának hasgörcsei voltak tőle :cry:

Boldog Anyák Napját mindenkinek!
katuska79

Boldog Anyák Napját mindenkinek!

Zitocs - elképzelem, ahogy átszólsz Violának :lol:
Méretek - mi jó ha megduplázzuk fél éves korunkra, mert Zille 3700-el született és nem hízik valami roham tempóban!

Petne- kiskanállal nem próbáltad?

Erzsébet Nelli baba tünemény!

Katuska jó, hogy mondod, azt hiszem akkor én ki sem próbálom, mert Zille, hiper érzékeny az ilyen dolgokra! Ma is elaludt 1/2 10 kor és most álmában 5 percig sírdogált szegénykém, csak tudnám mitől, mert már tényleg nem eszem semmit!

Peni - Zéténynek bejön az "ócska" tápszer?

Boldog hófordulót Ágnesnek és Sacinak!

És akkor kicsit nagyobb betűvel, hátha a múltkor nem olvastátok:

Picuranyu, Gombocmakka, Batkata, Bartika hol vagytok/hogy vagytok?!!

Kép

Kép
lucus16

Sziasztok!
Boldog Anyák napját nekünk!

Hogy én mit "kaptam" Anyák napján? Lássuk csak, azt ,mint tavalye előtt és tavaly is: semmit. Megspékelve idén azzal, hogy Apa egész nap nem szólt hozzám, mert jól összevitáztunk....
idén is vett Anyjának, Nagyanyjának virágot, elvitte a lánykámmal, hogy megköszöntsék őket, de engem valamiért nem tart Anyának... Egy szál kikericstől is elolvadtam volna... :cry:

Hétvégén Anyuéknál voltunk, mindkét gyerek duettben nyomta a takonykórt, váltott orrszívás, nyőgösség volt egész hétvégén.. Nem így képzeltem... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: mondtad valaha a férjednek hogy ez így nincsen rendben? Pont neki kéne, hogy te legyél az ANYA hiszen a két gyereke anyja vagy!!! Ez ugyanannyira fontos mint a saját anyja, sőt!!! Meg hát ezt neki kéne a gyerekeknek majd megtanítania, hogy hogyan köszöntjük anyát.............
Jaj de sajnálom, az összeveszést is....mindenhol vannak néha rosszabb hangulatú napok.

Az én férjem sem egy tökéletes Alfa-hím de egy rossz szavam nem lehet az ilyen "ünnepeket" tekintve. ELvitte SOmát magával vasrárnap korán, majd jöttek haza 1 óra múlva Somácskám hozott a kicsi kezében egy kis orchidea csokrot nagy boldogan előadta mégegyszer szinte az egész óvodai műsort, elmondta újra a verseket, olyan édes volt! A férjem meg hozott egy hatalmas fehér rózsa csokrot....bár ő minden évben megemlékezik az anyák napjáról......

KépKép
peni

Sziasztok.
Nekem van egy olyan érzésem, hogy Joel rosszat álmodik az eset óta.
Tegnap éjjel is alig aludtunk. A párom mellkasán mélyen elaludt, de azt mondta reggel a párom, hogy néha-néha megrándult. Remélem hamar elfelejti ezt az esetet.
A tegnapi glicerines kúp megtette hatását, akkorát kakilt elsőre a pelusba, hogy ruhatárat cseréltünk.
Remélem most már azzal is minden rendben lesz.

manocskak

Móni: szegény Joel :( Te hogy vagy? Mikor mész orvoshoz?

Mágnes: :( Beszéltél erről a férjeddel? Lehet, hogy le sem esett neki, hogy még a gyerekek helyett neki kéne virágot vennie Neked!

Erzsébet: igazi kis hölgy Nelli! Nagyon édes!

Lucus: mekkora most Zille?
magdolnasz

Jó reggelt mindenkinek!

Először is: Nelli babáról ez a kép... zabálni való!

Móni: én is simán el tudom képzelni, hogy újraálmodja a picúrka. Szegénykém! Olyan jó, hogy egyébként minden rendben vele. Nagyon sokszor gondolok rátok! És a legkisebb hogy van a pocakodban???

Mágnes: elhiszem, hogy rosszul esik. Az én férjem sem gondolt rá, de nem haragszom. Viszont az anyósom vett nekem egy tábla csokit. Olyan jól esett! Aranyos, hogy gondolt rám.
A nővérem gyerekei meg rögtön azzal fogadtak, hogy nekem is boldog anyák napját. Kis édesek (9 és 11 évesek)!
Sajnálom a takonykórt is, remélem hamar túl lesztek rajta!

Rólunk: csütörtökön voltunk oltáson, szerencsére megint minden rendben volt utána. A hivatalos mérés szerint Bianka 6530 gr és 62 cm (érdekes... a dokink egy szóval sem mondta, hogy esetleg túl sok lenne).
Most megint átalussza az éjszakát Bianka, bár korábban kel, mint régebben (eddig aludt 8-ig, most felébred fél 7-7 körül). Olyan édes! Ilyenkor visszarakom a kiságyába (mert hogy szopi közben elalszik), ott felébred és még 1 órát magyaráz (hason!!!, pedig ébren nem szeret hason lenni), majd újra elalszik.
5 napig felkelt éjszaka enni. És lássatok csodát! Nem lett több tejem! Úgyhogy a szoptatási tanácsok nálam nem váltak be, de jó is, hogy így alakult (mármint, hogy felébredt Bianka éjszakánként enni), mert így tudom, nem rajtam múlik a dolog.

Kép
jandrea

Móni: nagyon boldog névnapot!!!!!

Kép
jandrea

Sziasztok!

Manocska! Nagyon ügyes voltál.
Nem semmi, ami történt.

Csodaszép Nelli baba! :)

Mágnes! Csatlakozom hozzád. Én sem kaptam semmit sem. :cry:
Nekem is rosszul esett naggggggyyyon.

Móniknak boldog névnapot!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Jandrea! Olivér nekem most 2!!! óránként kelt éjszaka. Én totál kivagyok.

Kép
hanna30

magdolnasz
A történtek óta, hát nem is tudom. Néha még most is síró görcsöt kapok. És még mindig magam előtt látom a képet ahogy a kis testét az ágyra rakom.
A héten megyek dokihoz, mert úgy volt, hogy múlthéten szerdán megyek, de pont akkor jöttünk haza a kórházból és nem volt kedvem elmenni.

jandrea
Remélem jól van, majd a héten talán többet tudok meg róla is. :D
Már hányingerem nincsen, de néha nincs kedvem sokat enni.

jandrea
Nagyon szépen köszönöm, ha most bele gondolok, hogy a Joel ma egy hete történt az a dolog és most nem lenne már itt, nem lenne boldog ez a névnapom.
Tudod olyan véletlenek amik velem történtek így a halál esetekkel kapcsolatban. A nagymamám 14 évvel ezelőtt pont 3 héttel az esküvőm előtt halt meg, a nagypapám 14 évvel ezelőtt 2 nappal a születésnapom előtt, édesapámat viszont nőnapkor láttam élve utoljára 5 évvel ezelőtt. (a nagymamám és nagypapám ők apu szülei voltak)

hanna
Minden nap hálát adok istennek, hogy a fiam életben maradt. Köszönöm a névnapi köszöntést.

manocskak

Manocskak! Az a lényeg, hogy minden oké. :wink:

Kép
hanna30

Hanna: ó, te szegény! De miért? Éhes biztosan nem lehet 2 óránként! Anya-hiánya van?? Vagy lehet, hogy nálatok is fejlődési ugrás van és hamarosan visszaáll a rend. Elhiszem, hogy nagyon fáradt vagy! Napközben alszik Olivér?

Móni: ez nagyon szomorú!!! :cry: De szerencsére most nem folytatódott a sorozat és Joellel minden rendben. Annyira jó, hogy hallgattál az anyai megérzésedre és bementél hozzá!!!! Azon gondolkoztam, hogy biztosan nem telhetett el sok idő (talán 1-2 perc), mert egyébként biztosan lett volna maradandó károsodás. Hiába! Valaki csak figyel ezekre a csöppségekre odafentről.

Kép
jandrea

Jandrea! Nekem O. napközben nem alszik.
Szóval, lehet, hogy ma valahol felbukok. :(
Én is a fejlődési ugrásra gondoltam

Kép
hanna30

sziasztok,

mi is jelen :lol: nagyjából képben vagyok, olvasgatok, csak írni nincs soha időm...

Móni, beleborzongtam a történetetekbe! Nagyon ügyes vagy, és a védőangyalotok is Veletek volt!

Erzsébet, Nellus csodaszép!!!!

Hanna, sajnálom a car éjszakákat...nekünk most kezd visszaállni a "rend", a rota oltás óta mi is 1-1,5 óránként keltünk éjszaka...

Mágnes, sajnálom az Anyák napja-dolgot...szerintem is mondd meg Apának, ha nem szólsz, biztosan azt hiszi, hogy ez így jól van...
Amúgy én sem kaptam semmit, de ez jól van így, én nem is a Páromtól várom...majd ha Levi nagyobb lesz, akkor biztosan felköszöntenek... :roll: A keresztfiam viszont olyan édi volt, felhívott! :lol: Úgyhogy mégsem igaz, hogy nem kaptam semmit :lol:

Andrea, szép súlyban van Bianka is! Örülök, hogy jól viselte az oltást!

Peni, azért a férjed jó fej, hogy így megleptek Somával!!!!!!!!!!

Mi már pár hete megdupláztuk a születési súlyt, mondjuk a 3280-at nem volt olyan nehéz...legutóbb 6780-at mértem és 66 cm-t.

Hú, sokmindenre akartam még reagálni, de most mennem kell, fölébredt Leventém.

Kép
vickybabe

vickybabe
Hát igen elég erős lehetett ez a védőangyal, hogy így vigyázott a Joelre és rám is, hogy mindezt végig tudjam csinálni anélkül, hogy akkor rögtön bepánikoltam volna.
Mindenkinek ezután azt ajánlom, hogy erősítse meg a kiságyát, még mielőtt velük is ilyen történik.
A védőnőnk egyébként azt mondta, hogy nem én vagyok az egyedüli aki így járt a kisággyal. Biztató nem?

manocskak

Móni! Boldog Névnapot!
Kicsi Joelnek biztos időbe telik mire újra nyugodtan tud aludni.

Hanna! Nálunk is ez megy most. Petra is sokat felkel éjjel és eszik. Volt már iylen egy hétig aztán újra átaludta az éjszakát. Tuti, hogy fejlődési ugrás van. Legalábbis nálunk.

Mágnes! Én sem kaptam semmit....meg is jegyeztem, hogy immár két gyerekem van mégsem köszönt fel senki anyák napján...Egy csók is elég lett volna és a köszöntés...

Andrea! Ne aggódj a tej miatt ha ilyen szép súlya van Biankának:)
katuska79

Ja Batkata vidéken van azért nem ír!
katuska79

Halihó!
Ma még mindig orrszívás van mindkettőnek, de legalább az éjszakánk már a megszokott volt.
A fiam tudja mikor vagyunk itthon. :) Tegnap este értünk haza, és abban a pillanatban, hogy bevittük a szobájába, máris jókedve lett, vigyorgott :)

Móni:
Boldog névnapot kívánok!!

Vicky:
Nekem igazán nem az fáj, hogy Anyák napjára nem kaptam semmit, mert ez egyáltalán nem érdekel most még, mivel kicsik a gyerekek. Az esik rosszul, hogy Apának eszébe sem jut egy gesztus, hogy éreztesse velem, ez már az én napom is. Még virág sem kell, csak annyit odabökne, hogy jövőre már téged is köszöntenek az oviban, vagy valami hasonló.... :?
Tavaly előtt még nem szóltam neki, tavaly már igen. Mondtam, hogy rosszul esett, hogy mindenkit megköszöntöttek a lányával, sőt, a lánya nevében külön is vett virágot a nagyiknak, csak éppen az Anyukájáról feledkeztek meg. Amikor ezt szóvá tettem, megsértődött, aztán kimen a kertbe, letépett egy szál orgonát, és odaadta... :? Tipikus férfi..... :lol: Aztán, amikor nem látta, hogy összepisilem magam örömömben, még ő nem értette, hogy miért nem olvadtam el, amikro ezt akartam.... :twisted:

Ja!
Köszönöm a borostnyánláncos segítségeket, venni fogok, a Minimanóba sűrűn járunk

Kép
Kép
Kép
mágnes

katuska
Köszönöm szépen. Hát reméljük, hogy hamar kiheveri ezt a traumát ami érte őt.

mágnes
Köszönöm szépen neked is.

A párom fiánál lesz anyák napi ünnepség, és azt kérte a gyerek, hogy én is legyek ott ne csak az anyja.
:shock: :oops:
remélem nem lesz ebből gond a párom exénél, hogy engem is meghívott a gyerek. Azt mondta, hogy valahol én is az anyukája vagyok, hiszen velünk van.

manocskak

Sziasztok! Újra Pesten mi is.
anák napja: Hát csajok, nekem olyan szarul esett! :cry: Én megvettem a nagyiknak a virágokat, megcsináltam a power pointot, de a férjemnek nem jutott eszébe, hogy egy tábla csokit vagy egy szál virágot adjon Ádám nevében. Én este szóvá is tettem. Döbbent arc: miért, azt így szokták az apukák? Oké, nem tudta, de, hogy anyósom se mondta neki! A power point anyánál nagy siker volt, sírt ezerrel. Anyós meg se nézte. Lerakta az asztalra, hogy majd későb. Tegnap estig nem jutott oda. No comment. Kiakadtam tegnap. Csak hatszor mondtam neki, hogy ne sétáljon a gyerekkel a tűző napon. Aztán irigy anyámra, mert ott voltunk egy hetet. Nén fogom oda is megvenni a cuccokat. Ő persze kitalálta, hogy a franciaágyon is alhatna a gyerek, kipárnázva. Aha... :evil:
Bocs a kifakadásért....

krisz78

későb=később
ném=nem én
anák=anyák

Kicsit gyorsan gépeltem.

Móni: boldog névnapot!

krisz78

krisz:
na hát akkor nem csak Hannának és nekem esett rosszul Apa nemtörődömsége... Én nem tudom azt elfogadni, hogy azért ilyenek,m ert férfiak... :evil:

Irígysé:
nálunk ez a Dédiknél megy... De ott nagyon, folyton titkolózni kell.... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

krisz
Köszönöm szépen.

Voltak itt a bátyámék szombaton.
Nagyon tetszett nekik a Joel még csak most látták őt először, mert ők Érden laknak.
A sógornőm el is akarta őt vinni, mondván majd én szülök másikat (akkor még nem tudta, hogy megint babás vagyok).
Ő szeretne még babát, de a bátyám nem akar, náluk már nagyok a fiuk (21 és 19 évesek)

manocskak

Mágnes: igazad van, nem mentség, hogy ilyenek a férfiak! Csak egy kis figyelmességet vár ilyenkor az ember. Én bevallom, el is sírtam magam, hogy elfelejtette, hogy az anyák napja már nem csak az anyjának szól.

krisz78

Sziasztok!

Kicsit eltűntem. Nem vállalom be több mint egy heti anyag visszaolvasását most, inkább bekapcsolódom... :oops:

Ugye mindenki jól van?
kisbogacs

Sziasztok!

Megvagyunk, csak hétvégén anyósomnál voltunk, előtte meg pucováltam a lakást, azelőtt pedig apukámnál voltunk...

Szóval zajlik az élet...

MInden OK, próbálom elfogadni, egyszer mindenkinek el kell menni, apukám rettentően sovány lett, egy csomó "gyógyszart" szed, szédül, stb, stb.

Holnap pedig osztódni fogok:
egyszerre leszek a lányom anyák napi ünnepségén, valamint az iskolában szülői

Na, ennyit a nyugalomról, megyek, Boriskám éhes! :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Sziasztok Mágnes Hanna én is csatlakoznék én sem kaptam semmit sem apától :cry: pedig egy szál akárminek is úgy tudtam volna örülni. hiszen ez már a mi napunk is :D de ennyit jelent neki hogy szültem neki egy csodaszép kislányt :cry: tesóm persze kapott a férjétől húúú de irigy vagyok :x köszi lányok a dicsérő szavakat nagyon jól esik :) Manocskak megint babás vagy? :D Magdolnasz keresztelő?
erzsebet0312

Anyák napi virág: én kaptam egy csokor gyöngyvirágot férjemtől.
Szó szerint vegyétek: ez volt a leges-legelső virág, amit tőle kaptam. Még soha nem volt korábban se egy szál rózsa, semmi. Így most kellőképp meglepődtem, és valahogy könnyes lett a szemem a meghatottságtól... :oops:
kisbogacs

Sziasztok!

Én is nagyon eltűntem, mentségemre, elég zsúfoltak voltak az elmúlt napok. Voltunk Veszprémben, az nálunk így Anyák napja körül "kötelező" kirándulás, merthogy Anyukám már sajnos nem él, és ott van eltemetve. De remekül sikerült, Bálint nagyon jól bírta, nagyot sétáltunk, étteremben ebédeltünk (először, mióta Bálint megszületett :D ) és fagyiztunk. Másnap jöttek sógornőmék a két rosszcsont gyerekkel, meg voltunk még meglátogatni Bálint harmadunokatesóját, aki csak 10 nappal idősebb, mint Bálint.

Móni: boldog névnapot!!! Nagyon sajnálom, ami történt, meghogy azóta nyugtalanul alszik a kis Joel. Viszont le a kalappal előtted, hogy nem pánikoltál be és megmentetted a kisfiad életét!

Éjjelente felkelés:
szerintem fejlődési ugrás lehet, nálunk is volt ilyen, aztán szépen elmúlt magától. Nálunk kb. 1 hétig tartott, hogy éjjelente ismét volt szopi, azóta megint 7-8 órákat alszik Bálint egyhuzamban.

Anyák napja: Lányok, nagyon sajnálom, akiknél Apa nem gondolt a felköszöntésre :cry: Sajnos a férfiak sokszor nem tudnak a mi helyzetünkbe, érzéseinkbe belegondolni, és gyakran akkori is megbántanak, amikor pedig nem is akarnak. Azzal viszont egyetértek ami azt hiszem talán Mágnes írt, hogy az Anyák Napjára nekik kell a gyerekeket megtanítani, ezért is lenne fontos, hogy már most a baba kezébe adjanak egy szál virágot, és felköszöntsenek. Még régebben Csöre írta, hogy a gyerekek a szülői mintából tanulnak és bizony, ez nagyon igaz.

Hanna: Olivér egyáltalán nem alszik nappal???

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Fejlődési ugrás:
Az én fiamnak folyamatosan az van, a mai napig ébred éjszaka enni... :lol:

Kriszti:
Apától akkor ez még nagyobb bók volt, haebből az alkalomból kaptál először virágot!

Hát csajok, szerintem lassan búcsút inthetek a tejemnek... Bence, most, hogy taknyos, nem tud szopni, mert abban a pózban eldugulfolyton az orra. Gondoltam, akkor most elkezdek szaporítani, és megnézem, hogy mennyi tejem is van. Megittam 8-13-ig 8 dl vizet, egydoboz alk.mentes sört, megettem egy tányér rántott levest,közben a More Milket eszem.. Közen Bence tegapi lefejt tejet evett. 1-kor éreztem, hogy szétdurrannak a cicik, nekiálltam fejni, és előre örültem. 20 perc fejés után 40 ml-t sikerült kisajtolnom magamból... :cry: Csak azt nem értem, miért érzem úgy, hogy tele van a mellem....

Kép
Kép
Kép
mágnes

MÁgi, a tej elapadása kb. 40 napos folyamat, biztosan vissza fogod még fordítani a nátha után! Sajnálom hogy Bence beteg :( Jobbulást nektek!
kisbogacs

Mági! Jobbulást Nektek! Ha 40-et fejtél, akkor kb 30 még van a ciciben, amit nem tudtál kifejni! No para!!! Lesz ott tejcsi!

Katuska! Remélem, igazad lesz!

Sajnálom, aki még hasonlóan járt az anyák napjával, mint én.

Edit! Max. 30 percet alszik. Már lassan hozzászokunk.

Kép
hanna30

[quote="bálintanyu"]
írta:
bálintanyuMóni: boldog névnapot!!! Nagyon sajnálom, ami történt, meghogy azóta nyugtalanul alszik a kis Joel. Viszont le a kalappal előtted, hogy nem pánikoltál be és megmentetted a kisfiad életét!

Visszakerestem hogy mi történt. Kirázott a hideg, és nem találok szavakat. Móni minden elismerésem, hihetetlenül talpraesett és ügyes voltál! Én nem is tudom mit tettem volna...
kisbogacs

Sziasztok!

Csatlakozom én is az "ajándékmentes" csapathoz :(

Móni: boldog névnapot!

Mágnes: gyors gyógyulást!!!

Erzsébet: most vasárnap lesz! Anyukám vett neki egy gyönyörű keresztelőruhát, olyan lesz, mint egy menyasszony :)
magdolnasz

Magdolnasz! Sajnálom. :(
Gyönyörű napotok lesz vasárnap. Kíváncsi vagyok Nórára a gyönyörű ruhában. :wink:

Kép
hanna30

kisbogacs
Hát igen, tudod sokan a kórházban is mondták nekem, hogy ők biztos bepánikoltak volna a helyemben.

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a köszöntést.
Jól esik. :D

erzsebet
Igen megint babát várok, kicsit korán jött, de most már tudok örülni neki, az elején egy kicsit magam alatt voltam amikor megtudtam, mert igazából nem mostanra terveztük.

manocskak

Manocskak: akkor nagy nagy gratula nektek :D Magdolnasz: hú de jó lesz na majd akkor ha túl vagytok rajta dobjál fel képetket kíváncsi vagyok nálunk pünkösd vasárnap lesz :D
erzsebet0312

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?