A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Kép
Vendég

Budabo:én is 8-assal kezdődöm...úgyhogy állhatsz mellém...

Kép
cserkészkolbász

királyság...akkor fogunk tudni csoport képet csinálni :lol:
Ma is sétáltunk, meg tornáztam is kicsit.

Kép
budabo

Elif: Tejszaporító mint már Ladmon is írta Ricinus Communis 5CH homeós bogyó naponta 2-3x5 bogyó. Patikában lehet venni.

Babanyul: nincs mit! én meg kiszíneztem :lol: :lol: :lol: nyugodtam módosíthatjátok ha van jó ötletetek! :wink:

Budabo: szerintem is fejtető és talp a mérés...a védőnő egy spéci eszközzel mérte nekünk 4 hetesen :lol:
Akkor mellém állhatsz :lol: :lol: :lol: majd fényképezésnél hátraállunk :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Gerendai Zsuzsi: Kérted a csuklócsörgőt használat közben (rózsaszín lepke a fiam csuklóján):

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Beírtam Alexet a táblázatba.

Súly: nos, nekem 3 szájegyből áll :oops: , nagyon örülnék, ha 8-assal kezdődne, de ez -remélem csak egyenlőre-álom.
viszont azt vettem észre, h ha nem eszem este 5-6 óra után, akkor fogy a tejcsi, így egyenlőre nincs fogyózás.

Nagyon édesek a babócák, majd én is teszek képeket.

A betegeknek gyógypuszi!
kreiszi

Csatlakoznék a klubhoz. :D Sajnos nekem 9-essel kezdődik, ehhez 180 cm vagyok, de ez így is szégyen... :(

Kreiszi, ezek szerint Ti is jönnétek??? Mesélj, mi a helyzet Veletek?!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Mennyi kép megint :) de jó! úgy szeretek úgy jönni, hogy tudom a kis szépségeket nézegetni :)

Gabi, ez a védőnő beteg, én elhajtanám a francba. Nehogymár az legyen a baja, hogy rendesen eszik a gyerek!
Adri amúgy ma 5610 gr (szül: 3750), hosszra két hete 56,5 cm-t mért a doktornéni (55 volt születéskor a kórházban). ja, lett táblázat. majd ha kevésbé leszek kómában (fárasztó nap volt, kipróbáltuk az új grill-cuccot, vendégek, stbstb), beírom az adatainkat.

súly: tök boldog vagyok, ma reggel már csak 66 kg voltam :D (terhesség előtt 63, szülni 82-vel mentem, kórházból 74-el jöttem haza, szóval rengeteg ment le azóta :D). Persze jó lenne a 60-at inkább alulról súrolni, de türelem, türelem :D ja és nem fogyózom én se... sőt :roll:

Zsancy, örülök, hogy Petra baba már szeret fürödni! :D és ismét azt kell mondjam, hogy nagyon csinos vagy, tessék szépen 50 kg fölött maradni!!!

Vince, remélem, nagyon hamar meggyógyulsz!!! +++++++++++++++

Ricsibaba, a te családodnak is jobbulást kívánok! +++++++++++++++

ééééés dicsekszem én is: Adrim tegnap nyúlt a zenélős cicája felé, majd mikor apa közelebb tette neki, megfogta a cica farkát :D éééédi :D

KépKép

KépKép
stelly

Asszem, Tomi elaludt az angol betegen......... komoly hortyogás jön a kanapé felől :D megyek, ágyba dugom :lol:

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!
Ricsibaba, húúú, ez nagyon kemény lehetett, szorongva olvastalak végig. Örülök, hogy már rendben vannak a kicsik, és remélem te is.

Verus, jobbulást Vincusnak.

Nagyon édesek a babaképek, gyönyörködtem bennük egy sort!
Én még mindig nem pakoltam fel a képeket... :oops: De mentségemre legyen mondva, ma egész nap főztem, takarítottam, mostam....

Holnap meg el kell mennünk rucikat vásárolni, mert Zétikém alatt a ma esti méricskélésnél 6230 grammot mutatott a mérleg. Én 62-63 centinek mértem, ami valós lehet, mert a legtöbb 62-es rucit kinőtte, amiket 3-4 hete vettem neki, most 68-asokat hord.
Hihetetlen, hogy hová nő ez a gyerek, 8 hetesen ilyen nagy, Száva 4 hónaposan volt ekkora.

Én kereken 80 kg vagyok a 173 centimhez. Nem szégyellem, sőt örülök neki, évek óta nem voltam ilyen kevés. 86-al lettem terhes, és 98 kg-al mentem szülni.
Olyan jó érzés, hogy nem kell akkora súlyt cipelni, és magamhoz képest vékonynak is nézek ki, mindenki megjegyzi, hogy milyen szépen lefogytam.
Majd ha nem szoptatok, megcélzom a 75 kg-ot :)

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Julcsi: köszi az érdeklődést, jól vagyunk.
Gyorsan telnek a napok, nagyjából van napirendünk, amit egy-egy viharos szél felborít :evil: , de ez van. Csibe átaludná az éjszakát, csak én nem hagyom :oops: vagyis hagyom mert igazából álometetés van . Este 8-9 körül alszik el, de én 2-4 között felébredek magamtól és megetetem, mert félek ha hagyom reggelig, kevesebb lesz a tejem az ingerhiány miatt :oops: . Végül is nincs ellenére a cicizés és persze ébren is imád cicizni :D .
Én meg így nyugodtabb vagyok :D .
Úgy 80 %, h megyünk a talira. Próbálgatjuk a mei tai-ozást, eddig úgy néz ki, bejön Alexnek, úgy könnyen tudunk a talira menni, de biztosra csak előtte való nap fogom mondani.

Múlt héten carakodott a net, tetü lassú volt, alig engedett be a babanetre. Amikor próbálkoztam a hsz-sal, nem sikerült. Kiderült, h a modemnek vége, mire kicserélték a babanetet "javították", de most végre sikerült jönni :D
kreiszi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 21:50-kor.
Vendég

jobb reggelt mindenkinek!
millye és a többi nálam tapasztaltabba anyuka: Füge éjjel köhögött, de nem folyamatosan hanem óránként egy kicst, 4-kor felsírt akkor felvettük, kiszívtuk az orrát és piszok nehezen a nagy ágyban velünk elaldut 5 óra után és aludt majdnem egy órát. Felkeltünk simán reggelizet, most már alszik, nem olyan nyugodtan, de alszik. Kedvével nincs gond, mosolyog nagyokat. Kicsit szörcsög. Ilyenkor elég ha szívom az orrát? Ma kerti parti nálunk, ha nem esik és nincs nagyon hideg szerintetek jól felöltöztetve kivihetem? Nem tudom eldönteni, mert azzal sincs bajom ha benn ülök a vele a lakásban, de lehet hogy a friss levegő is jó lenne neki. :cry:

Kép
budabo

julcsi: 180 cm? szép magas vagy. Én 165 cm körül és ehhez vagyok most 76 kg :oops: .
Stelly: ügyes Adry baba és te is a kilókkal.

Kép
budabo

Sziasztok!

Visszaolvasni nem nagyon tudok, én is elkaptam valami vírust!
38 fokos lázam volt tegnap, hasmenéssel-hányással kísérve, és ma se vagyok túl jól! :cry:
zsu83

Bogi: Én ugyan nem vagyok szakértő (és a nálad tapasztaltabb anyuka sem :D), de simán kivinném. Azért, mert egyet kettőt köhögött az éjjel, az még nem a vég!
Amúgy a felnőttek igazi náthás megbetegedéseire is javasolják, hogy töltsön friss levegőn valamennyi időt, mert az jót tesz.

Zsu: Na, ti aztán kikapjátok mostanában! Jobbulást neked!

Kreiszi:
na végre már előkerültél te is!

Gabi: én már megint lemaradtam... Mit dolgozol Balcsin?

Húúú, akkor Eszterem tényleg az 21. század szupermodellje lesz: ő 57 cm és 4400 gramm. (Tegnap értük el!! Olyboldogság! Már alig várom, hogy meglegyen a 4,5 kiló.... :) )

Dededede nekem is lóg ám a hasam frankón!!! Attól még hogy icipicire összehúzom magam az 5-össel kezdődés miatt...
Szép napot!

ladmon

Stelly: Akkor te nagyon szépen fogytál! Biztos a milkacsokitól :lol: :lol: :lol:

Andus70: Remélem ma több időd lesz és teszel fel képeket :wink:

Babanyul: Mit dolgozol a balcsin? Azt hittem, hogy pihenni mentek... :?

Budabo: Füge egy picit megfázott? Jobbulást neki! Elég ha kiszívod az orrát. Nagyon tele volt? Nyugodtan kiviheted ha jól felöltözteted. Remélem nem fog fújni a szél mert az semmiképp nem tesz jót! Ilyenkor a friss levegő is nagyon jót tesz... bár jó lenne ha a nap is sütne... :?

Zsu83 jobbulást neked. nem Bencustól kaptad el. Ő jobban van? Nincs otthon Arsenicum Album bogyód és Belladonnád?

Kép

Kép

Kép
millye

Áááá... Ki találta ki a súlytáblázatosdit?!!!??!!

Boldogan vonultam beírogatni az adatainkat, aztán csak a minisúlyunkkal szembesültem megint!! Gyere Zsuzsi és írd már be te is a táblázatba magatokat, hadd érezzem jobban magam!! :(
De, ha nekem ebből kamaszkorára dagi lány lesz, kinyírom! Amikor kéne, akkor nem eszik, amikor meg már nem kéne, akkor igen??? :D

ladmon

Jólvanna... Amúgy tényleg jópofa ötlet volt! Pl. Julcsi nekem az elsuhant a szemem elől anno, hogy Marcibogyesz 58 cm-vel született!! Húúúú!!
Ő volt a leghosszabb!!

ladmon

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 21:50-kor.
Vendég

Gabi: Áháááá!! Most már emlékszem is! :D
De látom, hogy neked is traumatikus az élmény!!
Na akkor jó munkát! Remélem szép idő lesz! Mégiscsak a Balaton, van mifene!! :D

ladmon

Jó reggelt!
Hát jó nagyokat szarakodott a babanet, aztán tegnap-tegnapelőtt be sem kukkantottam,na nem mintha hiányoltatok volna.... :cry: :cry:
elszomorodtam.,... :cry: :cry: (csak vicc,természetesen,majdnem..)

Lkverus, nagyon nagyon soksoksok pozitív energia Nektek, reméljük jobban van már VINcibaba!!!!
Meg Zsunak is!!!! Gyógyuljatok meg hamar!!!!

Budabo, sajnos én is az embered vagyok, teljesen kész vagyok emiatt, de biztos megy majd le jobban, ahogy vége a szopizásnak, sipirc kilók!! Legalábbis eddig ( a másik 2nél is) így volt, de már nem vagyok egy mai csirke, ezért nem is vagyok már biztos benne. ÚGyhogy sajnos állhatok Melléd a fotón!!!
Gabi: Szonibaba, hát nem semmi, nagyon édes kis duckó, megzabálom!

Ricsibaba, borzasztó amiken keresztül mentetek, iszonyat! Hál Istennek már túl vagytok rajta!
Abencze de jó, h jöttél!!! Már hiányoltunk!

Továbbra sincs meg NICKO!!!
Megyek megnézem mindjárt a táblázatot, aztán kitöltöm, csak előbb lemérem majd a gyermeket, ha felkelt...

Kép
kaandi

sehol senki? :shock: :oops:

Kép
kaandi

Julcsi: nagyon nagyon köszi az infót!!! :D

Most csak röviden jelentkezem, mert van programunk bőven... :D

Súlykérdés: hát lányok addig fogytam nagyon gyorsan, amíg szoptattam, így az első 1,5 hónapban sikerült 19 kilótól megszabadulni. Maradt kb 5 viszont ami nagyon nehezen mozdul, de most úgy tűnik, hogy az este nem evéssel pár nap alatt megszabadultam már még 1-től. Ha a maradék 4-től is sikerül végre megszabadulnom, akkor már csak a 60-at fogom súrolni, aminek nagyon fogok örülni, mert az az átlag súlyom. Az igaz, hogy vagyok hozzá 172 cm. De sajnos nagy küzdelem lesz még ez a 4 kiló. Minden este korgó gyomorral fekszem le aludni... :(
De én megtehetem, mert a mellműtétnek köszönhetően úgy tűnik, hogy többet nem tudok szoptatni... :cry:

Panna
pandusika

Ezt az iwiw üzifalon láttam, idehoztam nektek, mer nagyon tetszik.
Én is példát vehetnék róla, a hülye bak jegyes pesszimizmusommal....

"Volt egyszer egy csoport béka... ... akik versenyezni akartak.
Egy nagyon magas toronyba akartak feljutni.

Sok néző gyűlt össze, hogy figyeljék a versenyt és bíztassák a békákat.

Elkezdődött a verseny... De...

A nézők közül senki nem hitt abban, hogy egy békának is sikerülni fog feljutni a torony csúcsára.
Ilyeneket mondogattak: „Oh, de fárasztó!!! "Sosem fognak feljutni!“
Vagy:
„Semmiképp nem sikerülhet, a torony túl magas!“

A békák kezdtek lemaradozni... ...egyetlenegy kivételével, aki élénken kapaszkodott felfelé...

A nézők kiabáltak: „Ez túl fárasztó! Senki sem fog feljutni!“

Egyre több béka gondolta meg magát és fordult vissza... ...Csak az az egy haladt tovább kitartóan...

Egyáltalán nem akarta feladni!

Végül mindenikük feladta, azt az egy békát kivéve, aki hatalmas ambicióval és kitartással egyedül jutott fel a torony csúcsára!
Ezután a többi béka és a nézők is meg akarták tudni, hogyan sikerült neki az, amit mindannyian lehetetlennek hittek.

Egy néző odament a békához és megkérdezte, hogyan volt annyi ereje hogy feljusson a csúcsra.

Ekkor derült ki, hogy... A győztes béka SÜKET volt !!!

A tanulság?

Sose hallgass azokra az emberekre akik mindig negatívok és pesszimisták...
…mert ők elrabolják a legszebb vágyaidat és reményeidet, amiket a lelkedben hordozol!
Gondolj mindig a szavak erejére, mert bármit hallasz vagy olvasol befolyásolja tetteidet!
Tehát: Légy MINDIG … OPTIMISTA!

És leginkább
Légy egyszerűen SÜKET, ha valaki azt mondja, hogy nem tudod megvalósítani álmaidat!

Gondold ezt:
BÁRMI SIKERÜLHET NEKED, HA IGAZÁN AKAROD!"

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Andus, elgondolkodtató az is biztos!! :)

Kép
kaandi

millye,ladmon: Füge találkozott vkivel akinek vírusfertőze van, amit elkapott és van két hólyagocska a torkán. Dokinő mondta ne parázzak, nekem kéne több c vitamint és kalciumot szednem,mondtam sajna kevés a tej, akkor neki kell cebion cseppet a tápszerbe és nasivin sparyt venni, ha jobban előjönne rajtam. Kérdeztem hogy akkor igazából semmi teendő mint az orrszívás,mondta hogy lehet hurutosan fog köhögni pár nap múlva. Nem örülök, szegény babám :cry: udvarra vihetem, de tuti hogy a vendégek ma nem fogják kézbe venni, akár tetszik akár nem. Családban kapta ezt is el mert nem voltunk sehol, vagy apa hozta hoza...Ja és közölte hogy mivel az egész család refluxos, már most a babusnak is másik tápszert adjak.
Millye: vmi homeos? mert ha éjszaka sem tudunk aludni azért őt is megfogja viselni.ilynekor a csodaszered estére?

kaandi:
akkor lesz egy jó kis csoportkép :wink:

Kép
budabo

Bogi, az orrszívás tuti biztos, h használni fog, meglátod már holnapra jobb lesz a helyzet, 1-2 köhögés még nem jelenti,h komoly a gond!
Honnan tudod,h van két hólyagocska a torkán??

Kép
kaandi

kaandi: mert elvittem dokihoz.Van egy csecsemős dokinő akinek a nyaralója itt van mellettünk és szombatonként maszekba rendel. Paraanyu felhívta és elvitte. Olyan rossz hallgattni ahogy köhög, de mellette nagyon jó kedve van,beszélget, netevgél és az étvágya is jó. Istenke most megsegíthetne egy kicsit több tejjel :cry:

Kép
budabo

kaandi: még annyira nem folyik az orra, nincs még mit szívni, csak szürcsög.

Kép
budabo

Budabo: Nem gond ha kevéske a tej, de amennyit tudod próbált cicire tenni mert a szervezeted termeli az antitesteket, ha te is egy picit beteg vagy... a másik, hogy Chamomillát adhatnál neki mert az gyulladásra is jó és a baba nyűgösségén is segít. Van láza is vagy "csak" köhög és szürcsög? Hurutos köhögésre Pulsatilla 15CH-t 2x5 bogyót adj neki. Ha lázasodna adjál neki Belladonnát 15CH 3x5 bogyó ezt a lázkúp mellé is adhatod. Ha az orra teljesen eldugul akkor Sambucus Nigra 5CH 3x5 bogyó (ez nagyon jó!!!!) Az orrát pedig szívni kell nehogy valami gond legyen... :?

Kép

Kép

Kép
millye

millye: köszi. Egyenlőre nincs láza, az étvágya kedve kiváló. A szervezetem meg érzi hogy Fügének kell, mert annak ellenére hogy tegnap nem vacsiztam éjjel nem aludtunk több a tej mint szokott. Egyenlőre csak a chamomilla van itthon, de ezt lehet hogy adok neki éjszakára. Pici vízben 5 golyó ugye? Noziját szívtam kaja előtt és jött vmennyi. Ja a játszón köhög aztán nevet, tehát annyira még nem rossz a kedve.

Kép
budabo

Budabo: Jobbulást Fügének.. nem tudom, hogy mi van a levegőben de most annyi baba beteg... :( remélem a fiam nem lesz az... igen 5 bogyó egy pici vízben feloldani. Nem próbáltad amit Ladmon is szed homeós bogyót tejserkentésre? Ricinus Communis 5CH ó naponta 2-3x5 bogyó.. egy próbát megérne!!! Én nagyon örülök, hogy megindult a tejed!!! Fejed is ahogy írtam?

Kép

Kép

Kép
millye

Bogi, Zéti is gyakran köhög, amikor hanyatt fekszik, mert a nyálacska visszafolyik a torkába.
Először megíjedtem, de a doktornéni megnyugtatott, hogy csak attól van.
Ha a hólyagocska nem lenne, azt mondanám ezért köhög Füge is.....

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Budabo: el is felejtettem írni, hogy van a homeós oscillococcinum nem csak náthás, influenzás tünetek esetén jó hanem megelőzésre is a hurutos időszakban és az influenza megelőzésére is jó... naponta 1 tartály 3 napig ha már beteg vagy és megelőzésre hetente 1 tartály... :wink: én is vettem amikor a nagylányom és a férjem beteg volt pár hete :?

Kép

Kép

Kép
millye

Budabo: ha Fügének adod akkor természetesen csak fél adagokat szabad adni... amit írtam az rád vonatkozik!!!! Babáknak a fele!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Én még mindig carul, Bencus jobban!
Megint van lázam is, tök erőtlen vagyok! :cry:

Millye, Beladonna van itthon!

Bogi, Fügének jobbulást, sok-sok gyógypuszit küld neki Bencus!
zsu83

Zsu83: és vettél is be Belladonnát? estére még jobban felmehet a lázad... :? étcsokid van otthon és háztartási keksz?
Mert az étcsoki jó a hasmenésre és a keksz nyugtatja a gyomrodat.. gondolpm nincs étvágyad és nem is nagyon ettél semmit....

Kép

Kép

Kép
millye

Millye, vettem be, hányszor lehet bevenni belőle?
Étvágyam semmi, de ha eszek is visszajön, féltem a tejcsim nagyon! :cry: :cry: :cry:
zsu83

zsu83: naponta 3x5 bogyó és ha csinálnál tejbegrízt? muszály lenne egy picit enni... legalább kekszet...

Kép

Kép

Kép
millye

Millye, a keksz bennem marad! Apa csinált krumplipürét ma, de visszajött! :cry:

Megyek vissza pihizni!

Mindenki nagyon vigyázzon magára, és a babákra!
zsu83

Megyek nemsokára a Market Central-os Tescoba Lányok, nem jön valaki szintén????? GOndoltam összefuthatunk, mint ahogy írtátok már sokan, h jó kis "találka" hely:) :lol: :lol:

Kép
kaandi

Zsu83: jobbulást! Pihenj sokat! Gondolom apa segít Bencusra vigyázni meg ellátni...

Kép

Kép

Kép
millye

JOBBULÁST ZSu!!Pihenj sokat!
Na meg Fügebabának is gyógypuszikat küldünk Botival !!!

Kép
kaandi

Kaandi: Nekünk az messze van sajnos... pedig jó lenne összefutni... :( mi Budaörsre járunk.. :?

Kép

Kép

Kép
millye

Millye, köszi a csuklócsörgős illusztrációt, nagyon megirigyeltem (a csörgőt, és Andrást is :wink: ).

Ladmon, mi csak fű alatt fogunk kúszni a Margitszigeten, én is 5-ös vagyok...És a 4400 g nekem egy álomhatár lenne, 11-én végre megkaphatjuk az oltást, és addigra szeretném, ha fel tudnék mutatni valami hízást.

Zsu, nagyon sajnálom, jobbulást neked, és ramélem Bencus megérzi, hogy Anyának pihenésre van szüksége és enged.

Bogi, betegecske Fügcsinek is sok-sok gyógypuszi, jobbulást, neked pedig kitartást az ápolgatásban.

Kaandi, képzeld, Vecsésről béreltem a babamérleget a vaterán, de sajnos még nem tudtunk elmenni érte, mert autónk nincs, így nehéz megszervezni. De jövő hétre csak sikerül..., és akkor reszkess Vecsés! :wink:

Lányok, tudja valaki Nicko elérhetőségét? mi lehet vele? remélem nincs baj... :?
...és Gjéti????????????????????????

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Gerendai Zsuzsi: nagyon szívesen! Én nem tudom Nicko elérhetőségét... én viszont Zetibebi-t hiányolom még....és Bogi sem olyan aktív ma... miért irigyelted meg a fiamat? :shock: :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Zsu, remélem, holnapra kialszod magadból, és meggyógyulsz!!! Jobbulást!

Fügebébinek is jobbulást!!!

Nicko tényleg jól felszívódott... pedig ha nem is minden nap, de azért rendszeresen szokott jönni. Remélem, minden OK vele és a kis mandarinnal!
ZVera bizony szintén gyakrabban szokott jönni! Reméljük, nem kinyírta az anyóst, és ezért kell rejtőzködnie :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
stelly

No beírtam én is a méreteinket, megnézve a babák hosszait, megállapítottam, hogy mi meg hosszra vagyunk jól lemaradva :? bár a dokinéni azt mondta, hogy egy hónap alatt másfél centi jónak számít... namindegy, egy lánynál nem baj, ha picike :D

KépKép

KépKép
stelly

millye: köszönjük az infót, hétfőn beszerzek egy pár homeos dolgot meg lassan egy könyvet is. A dokinő nekem mondta hogy igyak kalciumot meg C vitamint, na azt most Füge kapja a tápban,
bár ma viszonylag több tej volt. Amúgy az az érdekes hogy babaocsiban olyan mélyen aludt cumival, hogy többször megpiszáltam. Azért nem votlam aktív, mert kertibuli volt. Füge aludt a kocsiban aztán még a kezemben is. Gyerekek kosaraztak, futkároztak, bármit csináltam Füge csak aludt. Egyszer sem köhögött fel. Ahogy kivettem már hallottam hogy szörcsög, de sok
váladék nem jött, próbáltam szívni neki. Vacsizott aztán ő fenn maradt már a mamával játszott tök jó kedve volt, aztán 20 után beszunyált. Egy óra múlva kb. vacsi aztán meglátjuk milyen
éjszaka lesz. Az biztos hogy megemelem a fejrészét egy pléddel mert úgy kevésbé köhög, és lehet hogy adok neki homeost is hátha segít. Na jó sok voltam. Drukkoljatok hogy ne legyen
rossz éjszakánt.

zsu: jobbulást neked és köszönjük a gyógypuszikat, remélem nem lesz horror éjszakánk. holnapra te is legyél jobban sok +++++++++++++++++ megy neked.

kaandi:köszi. Ha ennyi jó pasi küld Fügének gyógypuszit remélem hamar rendbe jön.

andus: Füge is köhécselt már így, de ez most más. Remélem gyorsan végig megy rajta.

zsu: köszönjük. Fog hízni Lénácska, ügyesek vagytok és van sok tejecskéd.

stelly: köszi. Szépek vagytok és elég hosszúak :) ne izgulj.

Kép
budabo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?