Gondoltam, hogy az aventes pohár, amibe lefagyasztottam, mindig a lefejtet ráönteném. Szerintetek?
És tudtok valamit a Calcium musc.-ról, lehet-e innom, mert a tájékoztatón nincs semmi.
Aszti Zsu Te aztán nem tökölsz! Majdnem sikerült mindenkit megvárjál, persze megadtad nekik a lehetőséget áprilisra és csak úgy sity-suty …..Azt hiszem nem kell több oldalt írj a szüléstörténetről
Ugye, csak nem kellett beletörődnöd a „sorsodba”?
Fúúú Tasin nem szabadott volna pénzt adni neki! Adja vissza a doktori címét is az ilyen! Megkellett volna mondja szegény párodnak neki, hogy a 10fős stáb osztozik a pénzen. Vagy inkább a doktornő. Vagy a sebgyógyításodra költitek inkább. Fúúúú, haragszok rá(már mint a dokira)!!!
Na nekem is van szép aranyam, azt beszéltük a fórumon a csajokkal, hogy a Reparont lehet használni, meg persze körömvirág, meg kamillás mosogatás.
Mirellának is olyan a sérója, mint nekünk épp arra áll, amerre gondolja. A kórházban már megszóltak a szobatársak, h.mennyit fésülöm,mert az övéiknek úgy állt ahogy reggel, v.este befésülték, nekünk meg szanaszét.
Sziszi köszike!
Nemááá Tüneménynek még telefonja sincs?? Fúú szegényt akkor jól elvágták a külvilágtól ,meg minden leli segítségtől. Gondolom a párja csak tökéletlenkedik továbbra is. Kikocska te sem tudod elérni sehogy már?
Bogi gratula a sugaras mutatványokért a csemetédnek!!!!
Nálunk ezt a köröm rágós dolgot már nagyon rég hallottam, és ha ezzel fertőzöm, akkor annyi szegény gyereknek, mert már agyon csókolgattam, nyaltam mindenhol szinte……….
De ma elővettem a babakörömcsipőt és közös erővel apájával levagdostuk, míg szopizott, de nagyon gyorsan nől.
Teca ez igen! Csak így tovább!
Nekünk a kukacra azt mondta védőnő,h.csak épp 2ujjal meg kell fogni, szinte csak annyi a húzogatás. Szóval az nem is húzogatás, azt tényleg csak később kell.
Sziszike, gizu nálunk is ez van. Beájul leteszem, felkel.
Ma vagyunk először egyedül!
Dharma ez a moziba menős dolog bejött mind2 fórumon!Senki sem jutott el!!!!
Hajrá!
Gesztenye nálunk védőnő 30 percet mondott, doktor meg azt hogy 20perc is elég, mert utána csak játszi a cicivel!
Kaki nekünk is van minden kaja előtti tisztázásnál, meg néha mellette is. De ez normális, és gyarapodunk is.
Ildi nálunk alapból nincs semmi fájdalomcsillapítás csak varrásnál, meg infúzió is csak szülés közben és utána. Írd le nyugodtan, más is szenvedett láthatod.
Lili azért is írom, mert ha nincs is időm, csak mindenkinek belinkelem a cimet és nem kell 100szor ugyanazt elmesélnem. A 2fórumon, ugye 70en vagyunk össz.kb. Meg rokonság, barátnőim szanaszét a világban tudnak nyomon követni minket.
Tisa gondoltam, ha zavar sitty-sutty lereszelem, de nagyon jól kenem vele krémet is meg mindent, persze minimálisra lereszeltem, már amennyire nekem lehet, mert össze van nölve nekem a körmöm végénél, mert sosem rágtam a körmöm. Szerintem köröm nélkül nem is tudnék fogni, már 4éve van fent. Bár most már feléig le van nőve, de ugye még nincs baja, mert jó a körmösöm…
A krém popsikrém nem zavar alatta, csak ha az aranyér krémet kenem magamnak, akkor kefélem ki, mert nem akarom, hogy a babához érjen, ha véletlen marad alatta kicsi is.
Egyébként, mivel túlhordtam, hámlott a kis bőre és a körmömmel még a fülénél is tök jól tudtam szedegetni, mondta is anyu, mint a majom anya, úgy csipegetem szopi közben.
Igen, levetkőzve Oli is tárt karokkal kapálózik, olyan kis mókás.
A plusz tejcit én is pohárból adom, vettünk olyan kis csőrös üvegpoharat, ami mércés, amivel a kórházban is itatják őket.
A cumisüvegre azt szokták mondani, hogy mivel nem kell úgy szívni, és ellustulhat a baba, hogy nem akar majd dolgozni a cici szívásával.
Gesztenye:
egy nap alatt a testsúly/kg-ként 150-170 ml tejcit kell ennie a babának.
Tehát ha 4 kg a baba, akkor olyan 600 ml tejet kell napi szinten ennie.
De nem törvényszerű. Nincs olyan, hogy egy evésre mennyit kell ennie, hanem átlagot kell számolni.
BOLDOG ANYÁK NAPJÁT!!!!MOST MÁR MINDENKINEK!!!

[/url]

[/img]