Na Millye, akkor íme apával közös munkánk gyümölcse (én keverten ki a tésztát, Peti nyújtotta, szaggatta és sütötte, mert persze épp ebben a fázisban ébred meg Marci, így át kellett adnom

)
a többi finomság (porcukor, lekvár / puding) ezután került rá
Ladmon -szerintem a hányástól, meg a megcsappant étvágytól, de új fejlemények vannak, lejjebb írom minnyá
Andus - már csak kicsiket eszik Marci! Hol vannak már a nagy zabálós napok!!! Nem is emlékszem h 100 at mikor evett egyáltalán utoljára! szal nem ez lesz a gond, hanem
asszem lányok megvan az első két foga a kisfiamnak!!!!
tudom h nagyon korai, de ma délután láttuk meg az alsó kettőt, két kicsike fehér kezd kiágaskodni és már csak egy kevés van hátra h áttörje az ínyét!
szal asszem itt a hasmenés és a hányás oka, de mindentől függetlenül holnap elmegyünk a dokinénihez.
egyébként most az étkezési rendek is megváltoztak. az utóbbi 3 napban kb 2 óránként kér enni délutánig, majd nagyon elfárad . mert természetesen semennyit sem alszik, és akkor 4-5 körül bevág egy nagy szunyát. sokx eszik kevesebbeket.
mérem ma is (ha felébred, mert most nagyon bealudt) meglátjuk mi lesz az eredmény, azért remélem, h a fogyást meg lehet vhogy állítani!
anyák napja: Marcikám megsúgta a papinak, h "lécci hozzál 3 szál rózsát, lehet egy piros, mert neked szerelmes színt kell adnod, a többi pedig legyen szép színes". így a papi a kérést teljesítette egy vers kíséretében és meglepett egy csudiszép rózsacsokorral.
holnap reggel doki, ma pedig remélem lesz egy csendes éjszaka (ja, olyan komoly sírás volt itt délután, h meg is ijedtem kicsit!, de ezek szerint hatott a chamomilla), és holnap megrendelem a borostyánkőláncot, mert az állítólag nagyon jó fájdalomcsillapító hatású (persze meg megy majd a para, h megfojtja magát Marci

)
Millye - baromi jó a tabló

homeos tippet köszi, holnap meglátom mi lesz a dokinál és döntök h mit adok Marcinak
Bogi - szép csokrot kaptál Te is! nagyon jó érzés, ugye?
Új babafotók tündériek!
Örülök, h kezdenek jobban lenni a betegeskedő babák és mamák.
Jó éjt mindenkinek