Na, akkor...
máriá!
Hát, akkor itt több kapcsolódási pontot találsz

:
1. Conversano is szentendrei
2. Gabi1-éknél is a negyedik baba érkezik
3. többen vallásosak közülünk.
szisz89!
Ha akkor szeretnél több textilpelust venni, amikor a gyakorlat rácáfol a 10 darabra, akkor jól mutogasd el Apának, hogy mit szeretnél, mert neked nemigazán lesz időd elmenni érte. Épphogy csak kijöttél a kórházból.
Napozás mehet, de óvatosan. Ne vágd ki magad a tűző napra fényes délben. Ugyanaz érvényes a kismamákra, mint a nem terhesekre, csak fokozottabban.
Ha majd megszületik a baba és csuklani fog, akkor sem kell megijedni. Tök ártalmatlan a dolog és elmúlik magától. Nem kell sem itatni, sem semmi egyebet. Előbb-utóbb abbahagyja és nem rossz neki.
szonibaba!
"Vagy olyan pasiknak, akiknek a nőjük gombfóbiás"
Ilyenek is vannak?
tímea83!
Ne is foglalkozz vele, hogy ki, mit mond a pocidra. Mert:
-nem értenek hozzá,
-semmi közük hozzá,
-alkati dolog,
-a lényeg, hogy a baba egészséges legyen a mamájával együtt.
sillia!
A pici fiad ott van, hogy gabi1 százötvenvalahány cetni a te százhetvennemtudommennyidhez (és raádásul 2 héttel idősebbnek mutatja magát. Illetve te "csak" a harmadikat várod)
"Nekem elnyerte a tettszésemet a mintacsomagban kapott Sába intim mosakodógél."
Mármint a női vagy az Apának való ginzgengesnek a hatása?
Amúgy:
http://www.sabaintim.hu/
A flakonon nézd meg az összetevőket, ott biztos rajta van, hogy milyen gyógynövény van benne.
nyuszi81!
Akármilyen cuccot viszel be a kórházba, nem fognak vele kivágni.

A lényeg, hogy NEKED legyen kényelmes. Amit azért vegyél figyelembe, hogy ki tudja milyen lesz a gátad illetve császárod lesz-e. Ez abból a szempontból érdekes, hogy mit szól hozzá az alsó szakasz, mennyire érinti érzékenyen. Ami még fontos, hogy könnyen tudd etetni a babát, ne legyen bonyolult előkapni a cicit. Ezekre figyelj, egyébként azt viszel, ami jól esik.
hendegabi!
Éljen a pozitív védőnős tapasztalt (és persze az eredmények)!
Nejlonzacsi megoldás: hááááááááát, így is lehet...
Szájpenész a kórházból:
Köszi, Manó jól van.

Igazából semmi olyan jellegű változást nem látok illetve nem történt, amivel meg tudnám magyarázni a történteket.
A popsija is szép már, de azért meg gyógyítgatjuk egy kicsit.
Fájások: két fájás közti időt kell mérni.
conversano!
Ez komoly, hogy kishazánkban egyetlen egy féle pacinyúz sincsen?

(Akkor már értem, hogy miért az autós újságokat nézegetnéd: a
ló erő miatt.

)
Hólyagom részéről alhatok nyugodtam, de a derekam már nem ennyire kegyes hozzám.
lola29!
Szép méretek, gratula!
Canesten fertőzés miatt kell?

Lehet, hogy te is jobban járnál bórsavas-boraxos kúppal.
Nekem az életben nem mérték meg a méhszájamat és nem is értek hozzá, de a 24000 az jó, nem?
katy76!
Jobbulást a kislánynak.
Köszi az infókat!

(Asszem nem lesz gond, ha ki kell nyitni a számat.

)
Kaptál valamilyen papírt, amit már most elküldhetsz a Krio-nak?
Részemről a héten tervezem, hogy megyek.
Reméljük, hogy nem csak a párod lába, de a te vérképed is javult.
lorca!
Én szeretek vasalni. De mégsem sűrűn szoktam, mert lusta vagyok hozzá. Inákbb igyekszem minnél szebben szárítani és összehajtani a cuccokat.

Télen valamivel többször fordul elő, mert akkor olyan jóóóóóóóóó meleget csinál. Közben lehet tévézni, beszélgetni, de általában az agyam járatom és ötletelek ezerrel.
Lassan tényleg itt az ideje a mozgás számlálásnak, de nem kell még kapkodni. A Kiskönyv végében van egy táblicku, abban vezetheted, ha gondolod.
Köszi a "szavazást"!

Én is így gondolom.
"Egy kicsit túl volt pörgetve a szopó reflexe. Van, hogy nem éhes, szomjas, pelus tiszta, nyugodt, nem zaklattam agyon, nincs se meleg se hideg, elegendő de nem túl sok az inger, sétálgattunk, ringattam, éber és mégis kell neki valami. "
Őszintén szólva, nem hiszem, hogy egy ilyen reflexet túl lehetne pörgetni. Inkább az, hogy szopi alatt közvetlenül hozzádsimulhat, érzi az illatodat, a bőrödet, hallja a szívverésed, veled lehet, jól esik neki, ahogy átöleled. Ezt ÍGY csak a szopi tudja neki megadni.
De egyébként tényleg mindegy, ameddig nem megy másnak a rovására a cumizás, addig mindenkinek az egészségére, ha úgy gondolja.
"A romantikán meg elég sokat rombolna, ha közben kirohannék hányni. "
Miért?
boo!
A kialvatlanság miatt az amúgy Himalája magas tolerancia küszöböm a Marianna-árok mélységbe zuhant. Egyetlen ember volt, akit nemhogy megtűrtem magam mellett, de kifejezetten jól éreztem vele magam: Apa. Más mindenki tűnjöninnenéshagyjonbékén volt.
Egy kakaóbanáneper tényleg nem elég, de azért az "erőszakkal" is csak csínján!
"ez a szőlőcukor nagyon finom, de diétás! Nem lehet kinyitni
mire kikaparom a papírból, előre elégetem a kalóriát"
"nekem most már itthon is melltartót kell viselnem (merevítő nélkülit) mert nem bírom elviselni a látványt, ahogy amőba módra elterülnek a pólóban"
Akkor én talán le sem írom, hogy hány éve nem mehetek ki az emberek közé melltartó nélkül, hogy ne csukjanak le aljas indokból elkövetett emberiség elleni közszemérem sértésért...
Magnézium rajongóknak halkan megsúgnám, hogy lassan ők is válthatnak kalciumra, mert a 36. hét után már nem javasolják a szedését.
Kompressziós harisnya nem rossz ötlet, de előtte kérd ki szakorvos véleményét, ne csak úgy menj el venni egyet.
gabi1!
A kutyus meggyógyult végül múltkor?
Nyomtass otthon egy kis szórólapot és osztogasd az utcán. Így nem kell mindig válaszolgatni a sablonkérdésekre.
Pár napja én is meglátom estére a zokni nyomát a lábamon de nem vészes.
norka81!
Te se törődj a pocakhozzáértőkkel, viszont gyere minnél gyakrabban! A lényeg, hogy jól vagytok és alakul minden.
o.heni!
Manótól nem kaptam anyák napjára semmit, de Hugi este olyan hastánccal lepett meg fürdés közben, hogy Seherezádétól kezdve a mesés Kelet összes lányán és asszonyán keresztül egészen Bíró Icáig mindenki elbújhat mellette, aki valaha is próbálkozott ezzel a műfajjal.
krissy3!
De jó hogy jelentkeztél! Szép a poci, de egy kicsit mesélj is mellé.