A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziszka de ha mondjuk apa inna és anyának nincs jogsija? :lol:

nagyon szupi hely és köszi hogy intézed és melyik hétvégéjük lenne még szabad? vagy a többi nem is jön szóba? nekem mindegy ám hol verünk tanyát ha együtt leszünk, onnan asszem mi át is ugrunk ősökhöz csak 25 km :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

akkor a virsli monnyon le :lol: az én táblámban 2 éves kortól van :roll:

akkor jó, én meg azt hittem elsőre nem olvastam :lol:
Vendég

A többi hétvégét nem is kérdeztem, mert bármelyik másik hétvége egy valakinek biztos nem jó :( és olyan jó lenne mindenki ott lehetne, akkor inkább keresgéljünk még szállást...azt gondolnám, hogy még van időnk, de nem hittem volna, már aug. utolsó hetéért is közelharcot kell vívni :D
Aki inni szeretne, és anyának nincs jogsija, az lakjon velünk :D :wink:

<
sziszka78
Tolna

Sziszka :lol: jó van , csak nem vezet :lol:

egyébként sajna így van ez közelharc.. nem emlékeztem rá, hogy volt e még közös hétvége ami mindenkinek jó :oops:
Vendég

Most nézem a táblát épp, most attól függ minden, hogy Barbiék hány napra jönnek, mert 2 hétvége miattuk esik ki.
Barbim, ha olvasol, akkor egyeztessünk!

Tábla: 1241381458.6358.xls

<
sziszka78
Tolna

Sziszka!

Július végétöl egész augusztusban leszünk terveink szerint. Rajtunk nem fog múlni! :)
Vendég

akkkor jövök kicsit én is sziszka :wink:
nekünk szepezden lesz szállás ismerősnél féláron :oops: , de onnan bárhová mozdulunk szívesen.20-30km nemnagy távolság nekünk :) :)
és van aki már akkortájt a következő babán fog dolgozni, mert minálunk az a terv :roll: bár addig még szeretnék lefogyni min.10kilót...
képzeljétek csengim olyannyira fogzik, hogy 2napja 6-8-10 fosis pelus van és irtó piros és kiütéses a popikája :cry: sudokrémezem ezerrel, de mivel mindig rádolgozik csak éjszaka gyógyulgat kicsit :cry: pedig azonnal kivezsem nem hagyom a kakin ücsörögni :cry:

ági, én megnéztem lilikét.nagyon ügyes és nagyon kis csibészkésa pofija meg a tekintete :D

barbi, már megint olyan jó kis programot csináltál :wink: és szépek a szerzemények
nektek van ilyen?vagy volt valamelyik gyereknek?
http://www.origovasarlas.hu/p29354607/h ... -mini.html
mit gondoltok róla?
én a műanyag kismotort váltanám ki ezzel, hmm?

ja és mivel holnap nincsen jóga,felteszem a kérdést akar-e valaki tranzitolni,mert ha nem akkor nem mennék potyára?!?
Vendég

Sziasztok, hazaértünk Szegedről, nagyon jól szórakoztunk, Barnus is nagyon édes volt végig, rengeteget hancúrozott, mosolygott, gagyarászott, aludt;) annak ellenére, hogy jelentem jön a bal alsó fogacskánk, de nagyon;)

Csak egy pár dologra reagálnék gyorsan, aztán irány aludni, ha nem haragszotok;)

Sziszka, nagyon jó az utolsó két szállás, amit találtál, én is amellett voksolok, hogy egy helyen legyen a csapat, Csandikám az utódnemzéses hozzászólásodat nem igazán értem...... az akadály, ha egy helyen lakik az ember?! vagy vmit nagyon félreértettem??? ;))

Barbi, nem találok szavakat anyósodék hozzáállására, szegény Eni, remélem nem veszi szegény nagyon a szívére, sikerül vele megértetni a dolgokat... örülök, hogy kettesben tudtatok lenni, biztos nagyon jól esett neki;) és tessék meggyógyulni, nem ér ennyit betegeskedni!!! Nagyon aranyos a közös fotótok a plüss állatokkal;))) és persze a többi kép is nagyon helyes;)

Adri, nagyon mennek holnap a drukkok nektek, remélem minden a legnagyobb rendben lesz!!! Nagyon egyetértek a gondolataiddal amiket a lányoknak írtál, én is megkönnyeztem, olyan szépen fogalmaztad, megható volt....

ma amúgy is nagyon szentimentális napom volt;))

Tranzitolást mi kihagyjuk holnap, itthon pihenünk a 4 nap meg nem állás után;)

nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek....

sniky

csengi és a paradicsomos krumpli esete:
Kép

Kép
játszóterezik:
Kép

Kép
csengi nagyon néz
Kép
csengi meg az ő fogócskái :D
Kép
Vendég

niki , félreértetted, meert nem ilyen összefüggésben merült föl bennem :? hanem aki kb. 2 év korkülönbséggel akarna szülni annak akkoriban lesz zöld a "kanyarodósáv"...
Vendég

Sziasztok! Én úgy látom, hogy a Sziszka által talált szállások kétszer annyiba kerülnek, mint amiket Andi keresett. Vagy valamit rosszul számoltam? Mi azt már nem tudjuk megfizetni.

Kép
felicia

Sziasztok

Hajrá zöld lámpa

:lol: Kép

Csandi gyönyörű Csenge

Felicia előfordulhat, mert azok közvetlen a parton vannak!

Snicky szia :lol:

Adri nagyon gondolok ma rátok!

Barbiéknak az első és harmadik hétvége nem jó asszem....

olyan vagyok mint a mosott kaki... nappal fiam pörög, pakol, dolgozik megállás nélkül..éjszaka meg pl ma is 4szer ébredt fel...

Tegnap a fantörpikus babakocsinknak eltört egy alkatrésze..a háttámla állítósnál..

:cry: így kipróbálhatjuk a Szegedi szervizt.. már írtam nekik hogy mennyibe fájna nekünk.. addig csak vízszintben tudom tenni a kocsit :cry: itt állunk kocsi nélkül :cry:

no mindegy ha már lennt lesz szervizbe átnézetem teljesen... :wink: :roll:
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!

Mindenki nagyon szépséges és mennyit fejlődtek. ...

Képzeljétek, újabb unokatesóm lesz :) november 10-re van kiírva.
Második baba lesz.

Szüleim 6. unokája :) komoly. Anyukám 52, apukám 57 éves. :)
Vendég

AMit még akartam, hogy megjött a GYED és én is maximumos voltam és csak 74.660.- jön a számlámra. :(
Vendég

Sziasztok!

Utólag is boldog anyák napját kívánok minden anyucinak!! :D :D

Csodásak a képek, amiket feltettetek, kb annyit tudtam visszanézni, nagyon zsúfolt hétvégénk volt! Péntektől vasárnap estig meg sem álltam szinte, komolyan alig ültem, max amíg etettem. Kifestettük a hálószobánkat, aztán tegnap nálunk anyák napoztunk a szüleimmel meg anyósommal, így rám marad a készülődés is. Szóval elég fárasztó volt ez a 3 nap, de most már jó túl lenni rajta. Már "csak" a takarítás van hátra.

Igen, mindenki azt ad a babájának amit jónak lát. Én bevallom már adtam Virágnak jégkrémet, szinte kinézte a számból amikor nyaltam, de szerintem az a pár pici nyalás nem fog ártani neki. Na meg véleményem szerint a szülői példa a legfontosabb. Én hiába mondanám neki, hogy kislányom fagyit (vagy akármit) nem ehetsz mert nem egészséges, tele van E betűvel stb stb ha közben én ott nyalogatom jóízűen. Na meg amint bölcsibe/oviba kerülnek, úgyis nyomják beléjük a sok szemetet, lekváros kenyértől kezdve a jó cukros kakaót stb. :roll: Na persze, amíg lehet, addig minél egészségesebben szeretném én is nevelni Virágot, számomra nagyon fontos a helyes táplálkozás, de addig amíg én nem vonom meg magamtól a "tiltott listás" ételeket, addig nem várhatom el Virágtól sem, hogy egy kis szeletke csoki helyet almát nassoljon. A mérték a lényeg, és néha itt-ott egy kis bűnözés belefér ha mellette sok egészséges ételt eszik :wink:

Kép
Kép
dia123

felícia, a janika valóban drága de a gyenesdiás nem.3000-3500,-/fő vagy 7000,-/szoba2főnek :wink:
Vendég

Sziszka,
Azért egyet értek Veled, hogy virslit MÉG nem adnék én sem Virágnak. De előbb-utóbb biztos fog kapni, mert mi nagyon szeretjük (de nem a 200 ft/kg-os fajtát).

Na meg sajnos én is nagyon édes szájú vagyok, nagyon szeretnem a süteményeket stb. A gyengém nutellában mártott ropi, nyammm!! :)
Szokták is kérdezni, hogy ha ennyire édes szájú vagyok, hogy vagyok sovány?? De erre csak azt tudom mondani, hogy a mérték a lényeg. Szóval én Virágnak majd ezt próbálom megtanítani, hogy ehet bármit, csak ha mértékletesség a legfontosabb. Ha megkíván egy kis édességet pl, akkor nem egy tábla csokit kell megenni, hanem 1-2 kocka csoki is elég, vagy 1-2 szelet sütemény. Vagy ha többet szeretne, akkor igenis nem a tv elé leülni utána, hanem akkor tessék kimenni a levegőre egy kicsit mozogni! Szerintem azért is van ennyi beteg kisgyerek, mert semmi mozgás nincsen az életükben, hazamennek és a tv vagy számítógép előtt tespednek, sajnos.

Kép
Kép
dia123

Dia!

Nagyon jól fogalmaztad meg az egészséges táplálkozásról alkotott véleményed! A lényeg a mérték és az odafigyelés! Nálunk pl. érdekes a helyzet, mert húsvét óta tele a hütö csokival, egy részét már elajándékoztam, de még így is böven elég nyárig... A gyerekek rájárhatnának, de nem teszik. Helyette inkább azt eszik, amit együtt sütünk. :) Az édesség pedig úgy zajlik, hogy aki rendesen megebédelt és még befér valami édes, az ehet valamit. Ha választani lehet süti és csoki között, a süti nyer mindig. Ez nagyon jól esik! Aki meg nem ebédelt rendesen, nem üres a tányérja, az ne akarjon édességet. Fagyi nálunk egy évben 2-3x van. Nem mintha nem szeretnénk, de jól van ez így. Ha lenne a hütöben, azt nyakalnánk és híznánk rendesen. Mivel nincs, gyakorlatilag mélyhütönk sincs, így egyszerübb a helyzet. Amúgy én inkább eszek gyümölcsöt, mint édességet, de persze rám is rohamokban rámtör a bünözés... 8)
Mi nagyon odafigyelünk a minöségre és a mennyiségre. Semmilyen ételízesítö és füszerkeverék nincsen a konyhámban, a sütis receptek cukortartalmát eleve a felével kezdem, adott esetben a vaj mennyiségét is egy harmaddal leredukálom. Kakaót és pudingot magunk fözzük az elöírt cukormennyiség töredékével. Gyümölcsböl nagyon sok fogy. Zöldségböl szintén. Zsíros kajákat, felvágottakat nem eszünk. Egyetlen föbününk a nagy mennyiségü teljes tej, amit elfogyaszt a család. Amúgy csak natúrjoghurtot veszünk, nincsenek reggeli cereáliák, csak müzli, de nem édesített, és még sorolhatnám. A joghurtba mindenki betesz egy kanál lekvárt a magas gyümölcstartalmúból, az még mindig finomabb, mint a színezöanyagokkal és aromákkal dúsított joghurtok. Hozzáteszem, hogy itt a tejtermékek lényegesen jobbak, mint otthon de ezzel együtt se vetekedhetnek a natúr joghurt lekvárral c. figurával.
A gyerekek tudják ezt, így szokták meg, nem verik le a boltban a nagyhisztit. Végigmegyünk a csokis, cukros, kakós és joghurtos pultok és polcok mellett anélkül, hogy gondom lenne velük. Ez nagyon nagy kincs!
Ma egyébként savanyú krumplileves és hagymatorta lesz ebédre, utána a mogyorótorta. :)

Csandikám!

A képek iszonyú édesek! Éljen a zöld lámpa! :) Sok sikert és álmatlan, de eredményben gazdag éjszakákat!

Beleki Kata!

Azta! Nem semmi! Gratulálok! Remélhetöleg a te szüleid örülnek a szép unokacsokornak!

Niky!

Üdvözöllek újra a fedélzezten! Anyós?

Boni!

Milyen babakocsid van, hogy ennyire nem bírja a gyürödést? Nem durva ez egy kicsit, hogy már most beadta a kulcsot?

Sziszka!

A bolhán volt egy etetöszék, de nem tetszett a rendszere, így nem kérdeztem, hogy mennyi. Annyira sok cukorfalat kislánycucc volt, hogy Dunát lehetett volna velük rekeszteni! Kissrácoknak már macerásabb a gardróbját összevadászni, de nem lehetetlen. Én meg amúgy is zsugori vagyok, darabonként max. 1 euro, amit rászánok... :) Ez eddig mindig bejött, csak járni kell érte. Eninek is olyan szép cuccokat vadásztam, Regönek pólókat, Iminek nadrágokat és mind márkás: Gap, Laura Asley, Espirit, H&M, stb. :)

Puszi: barbi
Vendég

Sziasztok!

Adri, Barbi: köszönöm a kedves sorokat és teljesen igazatok van! Én is mindig elolvasok mindenkit és magamban lereagálom a dolgokat, memórizálok, még ha nem is tudok mindenkinek reagálni.
A monológokat is tök szeretem, néha kifejezetten jólesik olvasni komolyabb dolgokról is!

Adri: Ezer-ezer drukk mára!!!!!!!!!+++++++ sok pozítiv energia! Dorca nagyon ügyes kislány, és Te még ügyesebb vagy. Barátnőd gyermekének milyen rák betegsége volt? Iszonyat. Tényleg nagyon sokat hall az ember mostanában ilyesmit. Emesém bölcsis társának is volt, nyirokmirigy, két éve, él, hála istennek, de még kritikus az időszak. Nagymama mesélte (ő neveli), hogy 26-an kezdték együtt a kezeléseket és ebből már csak 4 gyermek él. :( Nagyon durva ilyesmiről olvasni, hallani, nagyon remélem, hogy soha-soha nem kell átélnem!!!!

Barbi: hát... szerintem elég kemények az elvárások első osztályban. Csak pislogtam, mikor ősszel is max. 1-2 nap jutott egy betű tanulására, írására. Sokszor éreztem, hogy Emesének bizony még kéne abból a betűből kis idő, de hát nem lehetett, mentek tovább. Így is mondta a tanítónéni télen, hogy a tantervhez képest matekból és magyarból is legalább 15-18 órával le vannak maradva!!! Most amit tudnak Emeséék: matekból kivonás, összeadás 20-ig. Egyszerűbb szöveges feladatok, az órát tanulták most (de nem perceket, csak órákat). Tanulták a liter, kilogramm fogalmát, ehhez kapcsolódtak összeadások, kivonások, szöveges feladatok. Most fognak a síkidomokról tanulni. Szorzótábla másodikban lesz. Magyarból: karácsonyra az összes betűt ismerték, tudták írni, karácsonyra szótagolva kellett tudni olvasni, évvégére folyamatosan (Emesének már megy). Tudják írni a nagybetűket is (nem nyomtatott, bár azokat is tanulták, úgyhogy biztos azt is tudnák). Kell tudni a magyar abc-t, verseket tanultak már. Környezetből: az évszakokról tanultak részletesebben: milyen hónapok vannak pl. tavasszal, mi jellemző arra az évszakra, állatokról, növényekről, a fa, virágok részei. Ilyesmi.

Nem emlékszem részleteiben, hogy mi hogyan haladtunk, de így (lehet, hogy azért, mert két kicsi is itt van még nekem) sokszor éreztem, hogy gyors a tempó. Olvasásból pl. szinte mindennap új olvasmányt olvasnak órán, nagyon haladnak az olvasókönyvben. Már behozták e lemaradást is.

Fotók ismét nagyon arik!!!

Velünk minden ok. Itt volt péntektől vasárnapig férjem 13 éves fia (korábbi kapcsolatból). Én 2,5 éves kora óta ismerem Dávidot. Nagyon szeretik a gyerekeim. De sajna férjemnek dolgozni kellett hétvégén is (csak pénteken nem), így a legtöbbet egyedül voltam a négy gyerekkel.

Kaja: igen, minden felnőttre rá van bízva, hogy ki, mivel eteti a gyerekeit. Én már a másodiknál is sokat visszavettem a kaja tempóból az elsőhöz képest, Bencénél meg teljesen. Nem kell rohanni! Igaz, hogy én is eleget hallom, hogy mi is felnőttünk stb. De arra nem gondolnak, hogy mennyi az allergiás beteg. És ez is közrejátszik. A virsliben van állati eredetű fehérje is, meg tartósítók, én sem adnám. Azt nem tudtam viszont, hogy két éves korig nem szabad, nekem Dóri kb. 14 hónapos kora óta eszi. Jó, nem tonna számra.

Na bocsi, mennem kell, Bence sír, álmos!

Sziasztok

Szép napot!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Bmaass! Igen örülnek a nagyszülők. :)
Vendég

ha valaki kedvet érez, akkor 12-től a tranzit teraszon vagyunk...veroccsal , csengeandival
Vendég

Csajok közben válaszolt egy Badacsonyi szállás is:
http://szallasbadacsony.extra.hu/szallasbadacsony.html

Ez nem annyira jó, de van elég szobájuk, így azért beírom mint egy lehetséges megoldást!

Köszönjük szépen megkeresését!

Lenne ennyi szabad szobánk ebben az időpontban!

A külön fürdőszobás megoldásoknál, ebben az időpontban van 2 +1 ágyas szobánk saját kulccsal nyitható fürdővel.
A fürdő nem a szobában van, hanem közvetlen a szoba mellett található, és csak Önök használhatják.
A szinten még két szoba van ezen kívül, az étkező használata közös lenne a másik szobákéval. Az étkezőben található egy hűtő, mikro stb, azonban mososgatási lehetőség ezen a szinten nincs.
Ez három tetőtéri szoba külön fürdőkkel!!!
1. Kétágyas hegyre néző tetőtéri (klimatizált) szoba, külön kulccsal nyitható fürdővel
http://www.magyarorszag.utazas.hu/admin ... 6744CF.jpg
a zuhanyzó: (a zuhanyzó és a toalett nem a szobában van, hanem a szoba mellett találató)
http://www.magyarorszag.utazas.hu/admin ... 938FBF.jpg
az étkező: http://www.magyarorszag.utazas.hu/admin ... 73B434.jpg

A szállás ára : 4000 Ft / fő / éj
(a sajnálatos módon idéntől megemelt idegenforgalmi adóval együtt, tehát a szállás ára az IFA-t tartalmazza és nincs semmilyen egyéb felár!)

Üdülési csekket természetesen elfogadunk!

Az appartman szintes megoldásban szintén 4000 FT / Fő /éj az ár, de társalgó, és konyha várja Önöket. Itt viszont két pár (azaz két szoba) használ egy fürdőt (kádas - zuhanzós) /ebből sosem szokott gond lenni/
Babakád van a fürdőben!

A nagy zárt udvaros parkolóval rendelkező kertben játszótér várja a gyerekeket is!

Négy év alatti gyermek számára nem számítunk fel semmilyen felárat, amennyiben a szülőkkel közös szobában alszik.

Étkezésre nálunk, rétes, pogácsa, melegszendvics, pizzaszelet stb. kapható a pultból, de külön menü-t sajnos nem áll módunkban biztosítani. Azonban a nálunk történő fogyasztásra, szintén elfogadjuk az üdülési csekket, hisz hozzátartozik a szálláshely szolgáltatásaihoz.
Ellenben, lehetséges lenne, ha meleg ételre vágynak, hogy megbeszéljük Önöknek a közeli étterem kínálatából a kedvezményes választást, valamint esetlegesen, hogy ők is elfogadják a csekket Önöktől a fogyasztás fejében (ez azonban még nem konkretizált dolog ez évre)

Házunk nagy három szintes családi ház, melyben két appartmanszint (konyha nappali stb. ) és egy szobakiadó szint található. Nagy kényelmes szobák és terekkel, egyszerű, de családias hangulatú berendezéssel.

A foglalás: húsz százalék foglaló postai címünkre történő elküldésével történik.

Bármi kérdése van, kérem hívjon!: 06 - 30 / 414 - 34 - 77

ÜDÜLÉSI CSEKKET ELFOGADUNK!

Várjuk Önöket sok szeretettel!

Megyünk Sünizenére, délután leszek :)

<
sziszka78
Tolna

Barbi szerintem nem a babakocsi hibája, hanem apájé,aki nem látja be... mert túl nagy lendülettel tolta lefelé, és a kis kart ami kiakasztja meg nem húzta be kattanásig

így történt, hogy egy kicsi műanyag vacak elpattant, gondolom meg volt fáradva.. :roll:

Kép

előttünk 3 évig használták, semmi baja nem volt... használtan lőttük teszveszen... :roll:

tetszik továbbra is amit mívelsz gyerekekkel! és ég a pofámról a bőr mert párom még mindig nem ért rá a tricikliért elmenni :oops:
Vendég

ez az Kép
Vendég

Barbi,
Én is a te sütijeidet választanám, olyan finomakat sütsz! Vagyis még sajna sosem kóstoltam, de a képek alapján isteniek lehetnek! A cukrot én is lecsökkentem a felére, és még így is elég édesek! Az szuper lehet, hogy a gyerekeid tudnak mértéket tartani, nem pedig falják a csokit/cukorkákat. A tiltanád, akkor biztosan más lenne a helyzet, de így hogy ehetnek édesek ha rendesen ettek más ételt, az teljesen más. Nagyon ügyi vagy, én is kívánom magamnak, hogy sikerüljön ilyen szépen felnevelnem a gyerekeimet! Mert tervek/elvek azok vannak, de azokat el is kell fogadtatni, biztos lesz egy kis küzdelem majd itt-ott, de remélem sikerül :D

Boni,
Sajnálom hogy eltört a babakocsitoknak az a bigyója :( Remélem hamar sikerül megjavíttatni!

Kép
Kép
dia123

Ja képzeljétek, tegnap anyák napjára kaptam csokrot "Virágtól :"D

Kép

Kép
Kép
dia123

Dia de szépek vagytok!!!

én fürdőruhát kaptam "Csigától" :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Már kiléptem, de egy-két gondolat miatt muszáj volt visszajönnöm és előbujnom a zugomból.

1. Iskola - Barbinak címezve. Anyukám 40 éve tanít, nagyapám- nagyanyám egész életükben azt tették, és a legtöbb nagybácsi, nagynéni is. MAgam is tanár lennék, csak középfokon. ( ezért is bújkálok! Szeptembertől tanítok, írom avázlataimat ezerrel.)
Szóval nálunk az a mondás járta, hogy a szülő dolga este időben letenni a gyereket aludni, meg kifaragni a ceruzáit, a többi az ISKOLA dolga. Otthon ne tanuljon a kis elsős!!!! Az a tanító, aki ezt követeli nem érdemli meg a diplomáját.
Egyébként a lányomnál nem volt nagy követelmény, hajtás. DE! Nagyon megszerették az iskolát, meg az olvasást. Állítom a legolvasottabb kislány a városban. ( Most is Janikovszky versenyen voltunk a múlt héten.)( na meg nincs tv-nk.) ÉS nincsenek lemaradva 4.-ben sem az anyaggal. CSak az érdeklődésük viszi őket, nem a kényszer. Én is így próbálok tanítani...

2. Étel: csak egy plusszgondolat a sok jóhoz. Amit mi sütünk-főzünk, abban benne van a szeretetünk is. Én mindig örömmel, sütök a családomnak és nagyon meghálálják. ( BArbi kakaóscsiga receptje mindennapos nálunk. Bár néha kalács, vagy bukta lesz belőle :-)) Szóval, hogy milyen szívvel az talán még fontosabb, mint, hogy mit. De azért z is nagyon fontos! Ha jót akarunk nekik, egészségeset!

egy oldalt hadd ajánljak a főzni szeretőknek:
www.fuszereslelek.hu

És, bocsi hogy belekotyogtam, nem ígérem, hogy máskor nem jut eszembe semmi, de elég elfoglalt vagyok. Köszi a türelmet!
További szép tavaszt mindenkinek!

Bözsi
eviragos

Bocsi, látom nem egyértelmű. Tehát, az a tanítónéni, aki otthoni tanulással gyötri a pici gyereket, az nem érdemli a diplomáját. ÉS természetesen a gyerek ceruzáit kell kifaragni.

Erről szívesen írok még majd. VAn itt egy alapítványi iskolánk és nagyon izgalmas tapasztalataim vannak. De még korai. MAjd 6 év múlva...
eviragos

Mecsi!

Nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánunk Neked!

Sok puszival;))

sniky

Sziasztok!

Szerencsésen hazaértünk a Tátrából, szuper volt. Rövid tanulság: csináltassatok a babának útlevelet külföldi út előtt. Mi most megúsztuk, de Emma illegálisan tartózkodott Szlovákiában :).
Ma van apukám szülinapja, épp készülök, csak beugrottam.

Yuyu, Sziszka, , nagyon köszi a fotókat! A sütemény receptjét feltöltöttem.

Néhány kép a Tátrából ízelítőül:
Kép
Kép

sushy

Sziasztok! Rég voltam, nem sokat voltunk itthon mostanában. köszönöm szépen a részvétnyilvánításokat, nagyol jól esett, hogy ennyien gondoltatok ránk! Mától remélem kicsit többet leszünk itthon, Zéti is ment ma oviba, talán nekem is lesz egy kis szabad időm. Most csak pár percem van, Zéti mindjárt itthon, Zsombi segít takarítani :D De ha lesz időm olvasgatok vissza és írok is majd.
Sziszka, még érdekel a tiramisu recept?
Csandi, nekünk van olyan bringa, de nem korai ez még nektek? :)
Vendég

Emma, nagyon jok a kepek, biztosan jol ereztetek Magatokat... Nem volt nagyon faraszto?
Koszi a receptet, majd kiprobalom...

Mi pentektol megyunk 1 hetre udulni, Balatonfuredre, ez az elso igazi kiruccanasunk 3masban, marmint ami tobb mint 1 napos :roll: :wink: Elkezdtem listat irni, hogy mit kell vinni, mar most jo hosszu...

Mecsi, boldog szulinapot!!

Barbi, most mar gyogyulj meg gyorsan es vegleg!! Az a baj hogy sosem tudod igazan kikuralni magad, nem?

yuyu79

Most hívtak a Jané szervizből szerdán jön a szervizautó, elviszik a kocsit, másnap visszapostázzák :lol: úgy néz ki javítási költséggel 5000Ft + pk :lol: :lol: :lol: vagy megvárom szervizautót szerdán..

Anna de szép lehetett!

Evirágos bizony, unokaöcsémnek olyan tanítónénije van, aki )(3.os) minden nap állandó jelleggel otthoni keresgélős netbújó leckét ad fe!

:twisted: emiatt kellett beköttetni a netet!

én is imádok főzni itthon pepecselni! nincs annál nagyobb öröm! engem így tanítottak! már 7 évesen egyedül barátfülét csináltunk tesómmal(ő 8 éves volt) mire anyuék hazaértek húgommal a kórházból ....ebbe nőttem bele..emlékszem amikor nagymamámnál a 13 unoka közvetítésével min.8 féle ebédet főzött! olyan türelme mint az én nagymamámnak kevés embernek akad! és remélem még sokáig köztünk lesz! sokat betegeskedik, de a szeretet erőt ad neki! nemrég az ágyat nyomta deréktól lefelé nem bírt mozogni, de anyák napján erőt vett magán és megint főzött ! imádom!
Vendég

Mecsi Kép
Vendég

Csenge szijja!

Yuyu jó pihenést!
Vendég

Koszi, de meg van par napunk itthon :wink: Nagyon jo lesz biztos... Jon az egesz rokonsagom :D

yuyu79

Sziszka, milyen volt a sunizene??

Nekem vegulis mindegy, a Balatonon hova megyunk, kicsit mar bele is zavarodtam itt a sok szallasba, inkabb masra bizom a dontest :wink: :D

yuyu79

Sziasztok!

Eviragos: bizonyos értelemben igazad van, nem értek szakmai téren a tanításhoz, de én úgy érzem, ettől függetlenül nagyon jó tanító a mienk. Következetes, igazságos. Szeretem. Kapnak leckét, de nem rengetegre kell gondolni és valahol ő tudja, hogy mit kell gyakorolni nekik (a házi is egyfajta gyakorlás), mi ami nehezebben megy. Én azon nem akadok ki, hogy van lecke, ha csak arra koncentrálunk, akkor gyakorlással, olvasással simán egy óra alatt meg lehet csinálni.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Yuyu: irigy-irigy! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Sushy üdv újra itthon, remélem minden jól sikerült, mi csináltattunk útlevelet, nagyon édes lett, pünkösdkor Erdély :D Mi is nagyon várjuk már. Köszi a receptet! Mesések a képek! Voltunk a Zengőn kirándulni, ugyan nem babakocsival, hanem hátihordóval, de babakocsival is simán járható, sokat fényképeztem miattad :) Szóval mit írjak le róla a honlapra?
Még egy kérdés, te hogy csinálod a hátrakötést a hordozó kendővel, tudom akkor kellett volna, amikor itt voltál, de most beruháztam egy hosszabb kendőre a nyaralás miatt, éy úgy tűnik ebben Málnus is szépen elvan, így érdekelne....
Sniky, üdv újra itthon :) Jó hallani rólatok, gyere ám többször!
Csandi, Csenge annyira édes ezeken a képeken! Zabálnivaló!
Boni: mintha az én gyerekemről írnál, dettó! :) Sajnálom a babakocsit, de nem sokallom a javítást, szerintem korrekt!
Kata, gratulálunk! Te is jöhetnél kicsit gyakrabban! :wink:
Dia, szerintem is nagyon jól összefoglaltad, ez a dolgok nyitja a mozgás és a mérték, nagyon gyönyörű a csokrod :)
Barbi, azért köszi, hogy még mindig nézed nekünk az etetőszékeket, szeretném majd kistesót, szóval aktuális ez még továbbra, köszi ha nyitott szemmel jársz! Egyébként szerintem is sokkal könnyebb lányoknak vásárolni, a keresztfiamnak sokkal nehezebben találok jó cuccokat!
Julcsi: hogy álltok a szopival? Semmi változás? Azért péntekig még gyere ám! Voltunk ma Sünin, nagyon élvezte Málnus :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Csenge: köszi, igen érdekel még!!!! Feltennéd a közösbe?
Nagyon köszi :) Jó hallani rólatok, ha lesz időd, gyere ám, és hozz képeket is!

<
sziszka78
Tolna

Sziszka, semmi valtozas... Szerintem ezzel a szoptatasnak befellegzett :cry: Na mindegy, majd a kistesonal :wink:

yuyu79

[quote="boniko"]M írta:bonikoecsi Kép

IGEN !IGEN!BOLDOG SZÜLINAPOT!
Vendég

Mecsi, Boldog szülinapot Neked!

Julcsi, nekünk két hétig tartott a leghosszabb szopisztrájk, csak este/éjjel volt hajlandó. Bár én nem adtam Levinek cumisüveget, hogyha nagyon éhes, úgyis szopizik alapon. Igaz, volt jópár éjjel, amikor így nem csak hajnalban keltünk 2-3 óránként, hanem már lefekvés után másfél órával reklamált, de legalább maradt a szopi.
Ha van lelki erőd, próbáld ki, mert ha egyszer rákap a cumisüvegre, akkor már sokkal nehezebben fog visszaállni. Persze csak, ha szeretnéd.

Van még, aki rendszeresen, minden kaja előtt/után szopiztat?

Sziszka, tök szuper szállásokra bukkantál! Már amit végigfutottam. Össze kéne foglalni az emíleket, hátha vki privátban is menne majd és ezek közül tényleg szuperjó válogatni. Ha esetleg kedvencek közé eltetted magadnak,tehát egyben van, átküldenéd nekem emílbe?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok;)

Sziszka, BArbi, Boni, köszi a hiányolást;) jól esett;) jövök, ahogy tudok, de már nem olyan egyszerűek a napjaink;) Barnus egyfolytában menni akar, mindenhol feláll, kanapé, kiságy, asztal, fotel, még ajtóba kapaszkodva is és tegnap felállt a járókában;) szóval nincs egy nyugodt percem se;) és rengeteget magyaráz közben és folyton mosolyog;) annyira jó, hogy nem viseli meg olyan nagyon a fogzás, mint amennyire tartottam tőle...

szegény Rituséknál nem ilyen rózsás a helyzet, Zorkának is jön a bal alsó foga, de ő elég rosszul viseli, szegénykének nagyon fáj és mellé még náthás is lett :(

Anna, nagyon jü lehetett ott nektek, Emma hogy bírta?

Julcsi, biztos nagyon szuper lesz nektek Balatonfüreden, szeretem azt a várost nagyon;) sajnálom a szopizást én még el sem tudnám nélküle képzelni, pedig annak is eljön az ideje....

Csenge, jó hallani újra rólatok és remélem csütörtökön találkozunk ringatón?! már nagyon hiányzik hogy lássam Zsombit és persze téged is élőben;)

Andi, nagyon édes Csengi a fotókon;) falatka abban a farmer sapiban;)

sniky

sziasztok!

én is vagyok ám! ;)

Mecsi, nagyon boldog szülinapot kívánunk! puszi Neked, Beni, Zsófi! :)

Andi, Csengéd tünemény! tudod, Beninél titkos favorit a kiscsaj! :)

Eviragos, köszi a privit! még múltkorról! megfogadom, és körbenézek...

Sziszka, virsli témában. én is úgy tudom, hogy 2 éves korig tiltólistás a sok szemét miatt, ami benne van, jogos volt a kérdésed és durva, hogy ilyen csúnyán válaszoltak! persze jogog, hogy mindenki maga dönti el, de azért mégis. lehet, hogy ők nem is tudták, TE csak jót akartál... :(

szállások egyre szupibbak! a júliusi megatali miért is nem jó időpont? vagy miért is lett augusztus? :roll:

amit én betettem még anno, télen, az is Gyenesdiás, csak ez drága, de azért belinkelem újra, pár lappal ezelőtt kérdezte valaki, bocsánat, hogy nem emlékszem, hogy ki volt, de már kb. 3 napja olvastam... :( szóval:

http://www.hotelkatalin.hu/page/wellness-hotel.html

amúgy én úgy hallottam, hogy a vonyarcvashegyi strand a legszupibb... ez sincs messze Gyenesdiástól sem pl.

Barbi, örülök, hogy Enivel tudtatok kettesben tölteni egy kis időt. a szerzemények szuperek! és tényleg kisfiúnak sokkal nehezebb a cuki ruci beszerzés :( na majd kistesónál... ;)

hajrá kistesó project!

ja, és egy kis infó! 2010. május 1-ig kell megszületnie a második babónak és akkor még minden a régi szerint vonatkozik ránk!

Kata, a gyedhez valószínű nem kérted az adójóváírást, azért ennyi :( kérdezz utána, hogy utólag igényelheted-e még! mivel nincs meg az évi nemtomhánymilliós kereseted, így jár!

Niki, gratu Barnusnak a fogacskához, ami jön. nálunk még mindig semmi különös nincs :(

Anna, nagyon szép helyen jártatok! jók a fotók!

CsengeAndi, jó, hogy itt vagy!!! :) képeket kérünk most már! annyit változhatott Zsombid is!

Lilikét hol lehet megnézni!?!?!?!? lemaradtam valamiről? :(

nagyon jók a fotók még mindig, Málnus kis hegymászó :) vigyázzatok rá!

Julcsi, de jó nektek! én is fűzöm apát ezerrel... :( de ő nem akar anyuékkal jönni, pedig az lenne a jó, ha más babázna, amíg mi fürdünk, stb! :(

na, jó sok voltam!

jaaaa, Dorcának mentek a drukkok egész nap részünkről is! remélem, hogy minden okés nálatok Adri!

remélem, hogy nem hagytam ki senkit sem :( nem volt szándékos!

puszi nektek, lassan megyünk fürdetni, nyügi babánk van ma is :(

sophie27

Mecsi,
Nagyon nagyon boldog szülinapot kívánok én is!! :D

Kép
Kép
dia123

remélem dorca túl van már az egészen mostanra,nagyon sokszor gondolunk rá.
Vendég

Zsófi, köszi a linket, én voltam. Még éppen időben, most kaptam zöld utat a foglaláshoz :) .

Judit

Kép
Kép
csutak33

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?