A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Juhé, én vagyok ma reggel az első! Kép
Szép napot!
Bellana
bellana

Jó reggelt!

Mostanában nem olvastalak benneteket mert még mindig nem vagyok teljesen jól. Kép A torokfájásom elmúlt de iszonyúan köhögök éjjel-nappal, már nem tudok mit kitalálni, semmi nem segít. A homeos bogyók nem váltak be nálam sajna.

Remélem ti jól vagytok. Kép

Zsuzsa, válaszoltam a mailre, mennék a talira. A grill teraszra szavazok, remélem jó idő lesz. Kép

Bellana, korán keltél! Kép

Mindenkinek puszi, megyek visszaolvasok egy kicsit.

Chello
chello

Sziasztok Csajok!

Vali elaludtál?Kép

Linda te meg egy hős vagy ezért a korai bejelentkezésért!Kép

Mariann! Anyósod nem semmi. Én is Borival értek egyet abban, hogy szerintem is jobb lenne még a legelején leállítanod, akár drasztikusan is, mert ez később csak rosszabb lesz. Jesszusom el sem tudnám viselni még a saját szüleimtől sem, hogy ennyire belemásszanak a privát életünkbe, nemhogy az anyósomtól! De az mindenképp fontos a taktikához, hogy a párod veled és melletted legyen! Kitartás! Mucska:éljen!!!!!!!Kép

Zsuzsa, Linda köszi az infót a mosakodásról, egyébként én is Lactacydot használok, csak nem tudtam, hogy ilyenkor szabad-e, de akkor viszem!Kép Most döbbentem rá, hogy ha a 35. héten már össze illik rakni a cuccot, akkor három hét múlva pakolhatok! Hogy szalad az idő, és még addig mennyi mindent kell elintéznünk!Kép Nálunk a gyerekszoba most még olyan dolgozó-féle, itt van a számítógép, meg egy csomó olyan cucc amit ki kell vinni. Nincs még ugye kiságyunk, a kisruhák még a szüleimnél vannak, mert ahhoz nekünk itt át kell rendezkedni, hogy be tudjam őket pakolni....szóval van még mit csinálni, de jövő hét szerda után már csak erre koncentrálhatok végre!!!Kép Bár május egy után mikor hallgattam a rádiót bemonták, hogy az első uniós baba 6 héttel korábban érkezett és a szüleit ez annyira meglepte, hogy még nem álltak sehogy a gyerek szobával.....Na remélem nálunk ez azért nem így lesz!!!! Drága gyermekem egyébként hihetetlenül aktív, szinte egész nap itt mocorog, meg dörömböl a pocakomban. Mondjuk éjszaka meg vagy alszik rendesen, vagy csak nagyon óvatosan mozog, mert akkor én is alszok!Kép Egyébként néha olyan érdekes mozgást érzékelek, mintha szabályos időközönként, kb. 2-3 másodpercenként ugyanazon a helyen kopogna, morzézna vagy nem is tudom mit csinál. Lehet hogy ilyen amikor csuklik? Ti tapasztaltatok ilyet? A pocakom meg úgy nő, mintha húznák, tegnap ahogy a hintaszékben ültem nyugodtan rá tudtam tenni a kávés bögrém és megállt. A férjem halálra röhögte magát, s megállapította, hogy most már tudja mire jó a sörhas.Kép

Anitabori! Jól hangzik ez a hatalmas túra, meg főleg az alvás a kiflivel!Kép A menű nagyon pazar volt, el tudom képzelni, hogy dicsértek!Kép

Niki! Jó hogy te is előkerültél, bár a hangulatod ahogy érzem nem valami vidám. Remélem sikerül kilendülnöd ebből a letargiából!!! Az utazással kapcsolatban, szerintem amíg te jól érzed magad, nem görcsölsz, vagy fáj valami, addig a babának sem ártasz. Bár ez a napi négy óra út szerintem nem állapotosan is megterhelő. Nekem mostanában már a gyaloglás is fárasztó, mert egyszerően az alaptempóm gyorsabb, mint ahogy menni tudok ekkora dinnyét tolva magam előtt, és a hasam alja, meg a hüvelyem állandóan szúrkál ilyenkor, és attól félek ki ne ejtsem a babám!Kép Jóóóó, tudom, hogy nem esik ki, de gondolom egyre erősebb a nyomás a lenti dolgokra.

Linda! Ez a szórakozott kelekótyaságod annyira édes!KépKépKép Mintha magamat hallanám! Én is állandóan elhagyok, meg otthagyok mindent, aztán rohangálok kétszer is vissza. De én alapban is ilyen vagyok, egyszerően több dolgot csinálok egyszerre, és ilyen apróságokra nem tudok koncentrálni!Kép Úgyhogy ne aggódj, ez teljesen "normális" bár valóban tud bosszantó is lenni, de nyilván Ádi így imád ahogy vagy, a többi meg nem számít!Kép

Bori! JObbulást a torkodra!!!!

Bocsi, hogy így össze-vissza írtam!

Szép napot Nektek!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok,

Szöszi,
Sajnálom, hogy nem tudsz eljönni 22-én.
Elküldtem mail-ben a leves receptjét. Ha egyszer rászánod magadat a főzésére, kíváncsi vagyok, hogyan sikerül! Megírod majd?
Milyen dig.hőmérőt vettél? Füleset vagy a hagyományos fazonút? Erről már beszélgettünk egyszer régen itt a gyakorló anyukákkal, nekem mindkettő van, de a szupernek mondott Braun fülessel igazán nem boldogultam-boldogulok sosem: ha hatszor mérem egymás után, akkor hat teljesen különböző értéket szokott mérni, és nem is elhanyagolható különbséggel. Pedig mindig próbálom ugyanabban a szögben tartani, stb. De a popsiba dugható csodás, egy-két mp alatt ad pontos értéket. Kb. egy éve hagytam abba a használatát Daninál, mert már olyan nagyfiú. (én mindig a popsi nyílásához odakentem bármilyen kéznél lévő krémből, így nagyon könnyen bedugható, nem zavarja a gyerekeket.) Hónaljban viszont nem igazán szeretem, mindig nagyon alacsony értéket hoz ki.
Anyukák, ti tudtok ilyennel hónaljban mérni?
Hőmérő-téma kivesézve.

Zsuzsa Pocitárs,
Lehet, hogy tényleg el kell szánnom magam egy kis infrára!
Vitamint szedek, a Plussz minden fajtáját iszom, a vasat is, bár ami benne van, édes-kevés. Ma du. megyek dokihoz, megkérdem, lehetne-e vérképet csináltatni, meg hüvelykenetet, meg esetleg egy uh-t? Utóbbit a babus súlya miatt szeretném. Szerinted, ha most elkezdem szedni a normális vastablettákat, az még számít valamit a babának? Jó kérdés, tudom. De annyira félek a szorulástól!

Niki,
Elég lehangoltnak tűnsz! Sok összejött, gondolom, tele a hócipőd már a tanulással. Kitartás, valahogy csak lesz.
Szerintem, ha a terhesség problémamentes, és nem volt gond a méhszájjal eddig, akkor az utazás nem árthat neki, hiszen csak üldögélsz a buszon (remélem, tudsz ülni, átadják a helyet!), legfeljebb a lábadat kell kinyújtani néha, esetleg csak úgy fel is állhatsz ott az ülés mellett egy mp-re, a vérkeringés miatt.
Kürettel kapcsolatban: ahhoz csak adnak valami fájdalomcsillapítást, nem? Nekem Daninál már nem is emlékszem, volt-e gond a méhlepénnyel, de arra határozottan emlékszem, hogy utána tisztogattak belülről, nem is egy-két percig. De hogy ez küretnek számított-e, azt nem hiszem, ill. nem tudom. Mindenesetre nem volt kellemes.
Most a dokim (ez ugye egy másik kórház) azt mondta, ők az EDÁ-t bent hagyják végig, így a szülés utáni dolgoknál is segít. Azt gondoltam először, jobb lenne megszüntetni a hatását a kitolási fázisra, de ő szerinte így jobb lesz nekem.
UH: nekem mindegyiknél más szülési időpontot számított ki a gép eddig, szóval, ha kérdezik, mikor szülök, azt szoktam mondani, június közepe táján.

Chello,
De jó, hogy jelentkeztél!!!
Annak viszont nem örülök, hogy ramatyul vagy. A homeós dolgokra még én sem tenném le a nagyesküt.
Szuper, hogy el tudsz jönni 22-én. Addig azért még van két hét, hogy teljesen rendbe szedd a tüdődet, egyebeket.

Tényleg, lányok,
Mivel sajnos Egcsi azt írta, nem tud eljönni ( de mégis, hátha úgy alakul, én azért bízom benne), és a találkozónk fent lesz a hegyen, szívesen felveszek 3-4 lányt (asszonyt) bárhol, egy központi helyen, hogy a hegyi járatot már én helyettesítsem! Csak szóljatok!

Swen,
Szia! Jó tanulást mára is! Már csak 7 nap, és túl vagy rajta! Utána ezerrel csinálhatod az előkészületi munkálatokat. Mármint a babára-előkészületi-dolgokat.
Az a ritmusos mozgás a pocakodban szerintem is csuklás. Enyém Dorka is gyakran csuklik. Tegnap akkor kezdett rá, amikor nekiestem egy pohár italnak.

Most gyorsan eltűnök, apóca itt áll, hogy indulhatunk vásárolni.
Puszi mindenkinek

Eltűnt anyukák, jelentkezzetek!
Bori
Anita
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Jo reggelt!

Ugy tunik, ma nyugisabb napom lesz a meloban...Vegre!

Bori!Kép
Mar meg is kaptam a receptet, koszi! Kiprobalom, en meg nem ettem ilyet. Ha jol sikerul lenyugozom vele en is a csaladot. Szombaton nalunk is nagy vendegseg vol, olyan finire sikerult az ebed, annyit dicsertek, ugye, milyen jol tud esni...
Jobban vagy? Orrod?Birja meg?

Bellana!Kép
En is feledekeny vagyok, bar mintha az elejen meg inkabb az lettem volna...Egyebkent egy kismamanak megbocsathato, miota akkora a hasam, mint egy haz, mindenki elnezobb. Tegnap a piacon kaptam egy narancsot is egy arustol.Kép Ugy ettem, mint aki meg olyat sosem latott, a ferjem szerint rola mindenki azt hihette, hogy eheztet engem es szegyellte magat, hogy ugy falom a piaconKép

chello!Kép
Kepzeld a ferjem is bekapta a virust...vagy nem tudom mi ez. Az az izgi, hogy lazekony fajtaja ellenere nem lazas, de kohog, hapcizik es folyik az orra. Ugy kohog, mint egy 70 eves tudorakos, egyszeruen hallgatni is rossz. Mez, szirup,coldrex,cukorka semmi nem hasznal.Ugyanolyan mint hetvegen volt, cseppnyi javulas sem.Kép Dobalaom be a vitamint, nehogy elkapjam...

Orsi!Kép
Azert ne hajtsd tul magad! A "mindennapi koncertunk" azert remelem megvan a babanak!Kép

swen!Kép
Az enyem is szinte egesz nap mozog! A konyv szerint mostmar kevesbe aktiv, mert nincs annyi helye...Hat, ez rank ugy ahogy van nem igaz, sot! Tudod, mi az elmelet, ugye?Kép Hogy ha bennt sajtkukac, akkor kinnt is az leszKép

zsuzsa!Kép
Ti hogy vagytok?Nalatok mi valt be a betegsegre?

Mindenkit puszilok!
szoszi
szoszi

Anikó!

A baba mekkora kb. a 24-25. héten (gramm)? Megmodták a Praxis-ban?

Maci
maci2

Bori!Kép
Egyszerre irtunk...
A fules homerorol azt sem tudom milyen.Nem, en a hagyomanyosat vettem, digitalis, popoba bujos Kép. A markajara nem is emlekszem, majd megnezem, de holland.

A vasat nekem pl csak 3 hete irta fel a doki, a vegere.Az elejen a verkepem jo volt, biztos azert.Meg a vas Neked (is) fog kellene, a szules, szoptatas sokat kivesz az anyukakbol, allitolag szopi alatt is szedni kell, akkorra urul ki a szervezet osszes rejtett tartaleka.

szoszi
szoszi

Maci!Kép
http://9monate.qualimedic.de/Us_werte.html
Nezd meg itt, ha beirod az utolso mensi idopontjat az utolso sorba megmondja mik a normal ertekek...
szoszi
szoszi

Sziasztok!

Nos, ma éjjel már odáig fajult a dolog, hogy fájásra ébredtem! De csak egy volt. Amúgy aludtam, így nem panaszkodom. Mondtam is reggel a férjemnek, hogy lelkiismeret furdalásom van, hogy ő már jelez nekem, hogy jönne lassan, én meg még semmit sem készítettem elő neki! Kép
Tegnap este meg csuklott a lelkem. A háta tuti, hogy a hasfalam alatt van!

Anikó:
nem kötelesek felvenni, ha a mama otthon van!

Bellana: papír! Kép
A küret dologban én pl. nem vagyok biztos. Valamit éreztem! Nem tudom, hogy az volt-e, vagy csak körbetörölte a doki, hogy lássa, mi van bent! Passz! De nem fájt, az tuti!

Orsi: az én lányom nem az énekszóra rugdal, hanem a kajára, illetve az elektromos fogkefére! Kép

Chello: próbáltad már az állandó!!! kamillás párásítást? Nekünk az a legjobb!

Swen: igen, amit éreztél, az csuklás! Kép
Sörhas Kép
És a baba valóban nem esik ki ilyenkor! Amúgy én is gyakran érzem esténként, hogy mindenem kipotyog alul, de nem elsősorban a gyerek!

Szép napot mindenkinek!

Zsuzsa

Csicsóka, vagy Edit mailcímét tudja valaki?
Szöszi: Alicet megkérdeznéd?
Egcsi: te meg Timit!

Köszi!!!
A többieknek írtam!
A mai helyzet:

Kép
zerko

Zsuzsa!Kép
Alice menne, ha minden jol megy ott lesz, majd meg kell neki irni, hogy vegul is melyik hely mellett dontottetek.
szoszi

Ma tenyleg nyugisabb a napom, latszik...
szoszi

Bori: nekünk 2 hőmérőnk van! Egy digit popsis, ami 6 mp alatt mér, és egy hagyományos. Evvel elvoltunk.
Szerintem használ még az a vas! És neked is!!! A szoptatás is sokat kivesz ám! És ha nagyon vérszegény vagy, lehet, hogy a szülés után kapsz mástól vért, ami persze nem valami jó!!!
Szorulás: erre a dokinénim azt mondta, hogy éhgyomorra 1 nagy pohár parilé, vagy szilvalekvár, és egy nagy pohár langyosvíz! 1 óráig semmi más! Ez majd kipucol!

Szöszi: jobbulást a férjednek! Az én férjem nem köhögött! Amúgy orrcsepp, vitamin, <a href="http://www.hazipatika.hu/topics/osteoporosis/product?page=3" target=_top>Calcium+C pezsgőtabletta</a>, és torokpirula.

Maci: A Praxis szerint <a href="https://www.babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl&h=25" target=_top> ekkora</a>
Bár szöszié is nagyon jó! Kép

Zsuzsa
zerko

Szöszi: köszi! Ha elküldöd a számát nekem mailben, akkor átveszem, de ha te szeretnél közvetíteni neki, akkor az is jó!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok Csajok,

csak nagyjabol olvastam vissza, késöbbre halasztom a valaszolast, Ok?

Most megyek doktorbacsihoz, Dömperkét nézegetni, remélem minden OK lesz. Este meg férjes oktatas lesz a klinikan. Majd beszamolok mindenröl, amint gép közelébe kerülök.

Mariann!
1000 bocsi, fuuuj, de utalom magam, azt a részt tényleg D.Cs-nek szantam.

Most megyek, vigyazzatok magatokra,
Süncsi
süncsi

AnitaBori, neked is jobbulást! Kép Remélem meggyógyulok a talira.

Szöszi, sajnálom, hogy a férjed is bekapta a vírust. Sajna köhögni még rosszabb mint hallgatni de már remélem kifele megyek belőle. Én hiába aludtam a kiflimmel, mégis elkaptam a férjemtől. Vigyázz Magadra, remélem megúszod. Sms-t megkaptam. Kár, hogy nem jössz a talira. Kép

Zsuzsa, tényleg mindent kipróbáltam kivéve a kamillás párásítást de akkor ezt is megteszem mert más ötletem már nincs.

Süncsi, várjuk a híreket Dömperkéről. Kép

Én nem kaptam még vasat, mikortól szokták felírni? Mi pénteken megyünk Noémit megnézni.Kép

Chello
chello

Sziasztok!

Ezt az ikres topikban írták nekem, fel is hívtam a boltot, állítólag mindent árulnak és tényleg diszkont áron, az egyik ikres kismama a pelust is itt szerzi be.

Aki még mozgékony és nem messze lakik tőle nem nézné meg, de a szoptatós párnáért én is ki akarom küldeni a férjemet.

"Szoptatós párnák ( kifli alakú),terhességi időszakban pihenésnél is nagyon jól lehet használni tartós bevezető akcióban
3390ft !
Baby Fun Babafelszerelési Diszkont
Bp, I. Csalogány u. 42/a www.babyfun.hq.hu
Tel: 214-5918, 06/20-544-4165
H-P: 10-18, Szo: 10-13"

Magunkról!
Jól vagyunk, betartjuk a fekvő kúrát, mivel anyukám úgysem enged mást csinálni. Ma még madártejet is főz nekem (imádom). Sajnos az ágyon más izgalmas dolog nem történik velünk.

Sajnálom, hogy megint ennyien betegek. Mindenkinek gyógyulást kívánok, és sok teát meg vitamint.

Jó rövid lett már a találka lista, egyre többen esünk kiKép.

Nem is aludtam el, csak mást csináltam Kép. A naplómat nézegetttem a gyerekeimről, ugyanis az első perctől vezetem, mióta csak a pocimban vannak.

Vali
cvali

MariannKép
Anyós: Jóból is megárt a sok!Kép Ne húzd fel magad, mondom én, aki ugyanilyen tipus. Azért nyugi. Ha megsértődik amiért ti intézitek a saját életeteket, hát lelke rajta! Nekem apósom ilyen, azzal a különbséggel, hogy ő csak az ötleteket adja, kivitelezésben nem segít és utána meg van bántva, ha mégsem úgy van ahogy ő gondolta.Kép
Mucskának üdv!Kép

ZsuzsaKép
Mi lett az ovi üggyel? Talira nem ígérkezem inkább, szerintem nem megyek, de ha mégis csak tudnak egy helyet szorítani.
Timit megkérdezem. Remélem ma nem lógja el a tornát!Kép

BellanaKép
Kitartás önmagadhoz! Ilyen időszakom már nekem is volt.Kép

AnitaboriKép
Én mindig örülök, ha a nátha vége felé már sűrübb cucc jön az orromból, mert az azt jelenti, hogy max. még 2-3 nap és vége! Jobbulást!

NixiKép
Drukk a szigorlathoz!Kép

ChelloKép
Jobbulást!

Ma megint történt valami negatív, remélem most már jó is történik, mert kezdek besokallni! Ez a májusi hónap nagyon sz@rul kezdődik, ha ilyen lesz a folytatás is, nem tudom mi lesz. Legszívesebben lemennék a térképről, elbújnék egy lakatlan szigeten a párommal és csak a netet vinném. Hogy egy híres mondást idézzek: Állítsátok meg a világot, ki akarok szállni! Nem tudom ki írta, de teljesen átérzem a lelkiállapotát!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egycsi!

Nem tudom miért keseredtél el ennyire, de fel a fejjel.
Én ha már nagyon kivagyok, mindig azt mondogatom magamnak ezután már csak jobb jöhet, ezért vagy nem ezért de beválik és a kedvem is jobb lesz tőle!Kép, Kép, Kép

Vali
cvali

ValiKép
Kösz a biztatást! Én is mondogatom magamnak, de egyenlőre még nem lett jobb. Azért még bírom a strapát és reménykedem, mert ugye a remény hal meg utoljára, de már nagyon elegem van. Sajnos ilyenkor elég egy csepp és kiborul a bili, még az apróságok is felnagyítódnak. Most nagyon összejöttek a dolgok és egyszerre ez megvisel. Apránként fel sem venném. Azért sokat segít, hogy nektek panaszkodhatok.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

sziasztok!

Csavarogtam egyet. Közepes sikerrel!
És átadták a helyet! Nos, nem a fiatalok! És az első, amit kaptam, azt le is nyúlta előlem egy öregúr! Nem zavartatta magát!

Az jó lenne, ha Alice el tudna jönni! Tuti hiánya van belőlünk! Kép

Szöszi: az jó, hogy a te kedved ma jobb! Kép

Süncsi: várjuk a beszámolót! Kép

Chello: állandóan ússzon gőzben a lakás! Az a jó!
A vasat nem szokták felírni, csak ha kell! A vérképed alapján döntik el, kell-e!

Vali: napló! Kép
Köszi a bolt címét! Kép
Madártej? Kép Anyudnak puszi, és vigyázzon csak rád! Kép

Egcsi: neked én is szorítok egy fokhagymányit, ha odatalálsz! Kép
A Timit köszi! Lazsál a csaj???
Ovi holnapra halasztva, az alkalmassági papír már megvan a dokitól. Kép
Negatívumok Kép Hát kijut nektek belőle, de csak jobb lehet! Ma a férjed elintézi amit kell, és spuri haza épségben! Kép

Zsuzsa
zerko

AnitaBori: a Baross utcában egymáshoz közel van 3 kismamabolt, egyik ismerősöm vett ott néhány csinos ruhadarabot, hátha érdemes megnézni
Mexikói leves receptet elküldenéd nekem is?
jerry

Vali!Kép
En nem latok semmit az emlitett weboldalon...nem jon be.KépValakinek sikerult megnyitni? Mar ugy megneznem mibe szerelmesedett bele mindenkiKép
szoszi
szoszi

Szöszi: nekem sem jön be Kép

Zsuzsa
zerko

Próbáltam én is a weboldalt, de hasonló sikerrel.

Lányok: járt valaki mostanában a Mutta-ban? Milyen árak vannak? A lapjukon erről sajna nem írnak.

Maci
maci2

Szöszi!

A Zsuzsa-féle Praxisos oldal szerint a 32. héten a nap 90-95%-ban alszanak a babák. Na az enyém kb. ennyit mozog. Remélem ha kinn lesz majd kipiheni a benti hancúrt!Kép De zeke szerint te is ebben a cipőben jársz.Kép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok lanyok!

Hogy van mindenki? Nagyon levagyok maradva! Segitene valaki, hogy egy kicsit kepbe keruljek, es ne kelljen visszaolvanom 2 hetet? Egyszeruen nincs ra idom! Tudom vetkes vagyok, es szanom banom buneimet, es... megigerem, hogy ezentul nagyon-nagyon igyekszem kovetni az esemenyeket.
Remelem mindenki jol van, es a babak is egeszsegesek.
Nalunk minden OK. Potapukam jon holnap segiteni, mert sajna nem birjuk egyedul ezt a rengeteg melot.

Millio puszak
Ildiko-balna
salla

Sziasztok!

Gyorsan megpróbálok valami értelmeset írni, de menten lefordulok a székről olyan álmos vagyok.
Dani ma lecsúszott fejjel előre a kanapéról majd fejenállva átfordult. Azt hittem megáll a szivem, hogy kitörik a nyaka. De csak ordított. Én is. Kép
Elötte fél óráig könyörögtem, hogy elég legyen, de marha sokat ér ez egy ekkora gyereknél.
Nagyon megijedtem. Este meg végig sírt, tombolt, minden baja van, szerintem bujkál benne valami kórság,mert délelőtt is folyt már az orra...
Lehet, hogy nem alszunk az éjjel. Kép
Más: voltunk a szülésfelkészítőn Ádival Addig anyós és após(aki nem szokott jönni) eljöttek vigyázni Danira, Hú, nagyon ordított mikor eljöttünk. Kép
Nem látom értelmét a tanfolyamnak. Amúgy pont a szülésről vetítettek filmet, ami persze kendőzetlenül mutatta be a dolgot. Hát csajok, jó, hogy nem nézni kell, hanem csinálni. Kép
Ádi majdnem leesett a székről, pedig ő már nem kezdő. Kép De hát a fejemnél állt, ugye az ember lába között a doki és a szülésznő kurkászik. Nem is tudom minek vetítenek ilyet amikor ezt így úgysem látja a férj. Én viszont elpityeredtem, alig bírtam magammal, hogy nem bőgjek hangosan, úgy meghatódtam. Eszembe jutott Dani születése és az a katarzis mikor rámtették... Kép Kép
Aztán film volt a fájdalomcsillapítási módokról. Jó sokfélét felsoroltak, de ezek közül Vácon csak epidurál van, e csak elméletben, mert altatóorvos nem áll rendelkezésre csak nagyon ritkán amire jobb ha senki sem épít...Király!
Ja, ma vettem 1 nyári kismamaruhát. Kép Kicsit átlátszó. Kép

Orsi: Kép Kép Akkor a talin bemutató!!! Kép Kép

Zsuzsa: ne ijesztgess, le ne babázz még! Hogy párásítasz? Kamillát teszel a vízbe, vagy valami herkenytyűvel?

Sncsi: remélem Dömperke szépen fejlődik? Kép M volt a dokinál?

Swen: ez a kelekótyaság filmben engem is mulattat. Az életben kevésbé. Kép Láttad a "Balfácán" c. filmet: Pierre Richard és Gerald Depardieau főszereplésével? Bocs ha nem jól írtam a neveket, nem tudom, hogyan kell. Na, időnként hasonlóképpen érzem magam.
Szerintem a bébid csuklik! Kép

Bori: nekünk van sima hőmérő, digitális és fülhőmérő. Ez utóbbi pár hete, de nekünk bejött. (Samsung) Dani már nem tűrte a popsiban a mérést.
A vásárlás jól sikerült? Kép

Drága Egcsi: tarts ki!!! Ez a kaka időszak is elmúlik egyszer és akkor már minden oké lesz. Párocskád itt lesz veled és majd jókat babáztok. KépAddig is ezt küldöm neked:
Kép

Chello: szegény, ezt nagyon kikaptad. Kép További jobbulást!!!!

Vali: láttam azt a hirdetést én is a kiflikről. Kép
Dirmegtem-dörmögtem, de most már mindegy. Kép
Remélem finom volt a madártej. Kép Kép

Szöszi: az a baj, hogy én nem terhesen is rosszabb tudok lenni mint egy szórakozott professzor. De hogy fogom én elhitetni a népekkel, hogy kérem én egy komoly kétgyermekes anyuka vagyok? Kép

Jerry: szerintem bennem lehetett valami tudat alatti félelem és Dani ezért várt. KépNem mondom, megérte. Kép

Maci: puszi nektek is. Kép

Na, jó leájulok innen, megyek is, ki tudja mi lesz éjjel a műsor, puszi:
Bellana-Linda

Dani sír, lázasodik. Kép
bellana

Szép estét!

Swen: az enyém is megfordította az arányokat! Kép Amúgy amit ma este rendezett és rendez, az valami szürnyűség!!! Én nem tudom, mi baja van! Érzi a frontot???

Ildi: összefoglalóra nem vállalkozok, de jó hallani, hogy te is vagy. Segítség. Kép

Bellana: Dani Kép Ilyenkor nálunk is ez van Kép Vitacolant adtad neki rendesen? Jobbulást neki!
És hogy bírhatta a filmet az, aki nem is szült! Kép
Ruci Kép Abban jössz majd? És a mellszívó! Csajok, tényleg nem fogunk mi fizetni! Kép
Van melegpárásítónk is, ami nagyon jó éjjel. Abba szoktam tenni menta olajat is! Meg forralok is kamillás vizet folyamatosan a konyhában! Persze időnként cserélem, ill. utánaöntök!
Ez azért hasznos, mert így nem szárad ki a nyálkahártya, így könnyebb a lét, és nem fertőződik a légút felül. A Kamilla meg gyógyít is! Kép

Süncsi: mi volt???

Jó éjt mindenkinek!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Ritka egy stresszes napom volt, beraktak egy ertekezletete, e miatt at kellett varialnom az orarendet, hogy senkinek ne maradjon el a fuvolaora, hiszen jovo penteken koncertunk van, e miatt iszonyatos volt a delutanom, pisilni sem volt idom elmenni, szoval a vegen mar azt hittem elsirom magamKép De kaptam az egyik kis pruntyokemtol egy csokor orgonat es az tokre felviditottKép

Az en kis mokusom is egyre tobbet mocorog odabent, gondolom fogy a helyKép Odaig vagyok erteKép

Estere meg, mire hazajottunk kicsit kapart a torkom, beleneztem es tele van pici feher holyagokkalKép Szuper!Kép Holnap ismet irany a gegeszetKép Mar ugy is regen latott a doktor neniKép

Chello
A homeos dolgok nekem sem mindig segitettek, pl. kohogesre nagyon ritkan. Nekem a nogyogyasz mondta a Paxirasol oldatot, mert azt szedhetjuk, probald meg azt. Puszi es jobbulast!Kép

Szoszi
Ne felj, azert nem hajtom tul magam, szerintem nem is tudnam, meg most mar kezdek egy kicsit besokallni! De ha minden jol megy 2 het mulva kesz a haz, aztan levizsgaztatom a gyerkoceimet, kikoltozunk es akkor talan egy kicsit mar nyugisabb lesz az eletunk! Remelem!Kép A koncert az megvan minden napKép

Zsuzsa
Nem tudom a tablazat alapjan mi a nyero, de en nagyon nehezen jutnek fel a Normafahoz, szoval ha lehet inkabb a Marcello az szuper lenne! Persze en csak egy vagyok a sok kozul, de ugy lattam sokaknak mindegy hol lesz. Mindenkepp szeretnek menni, de a Marcelloba kicsit egyszerubb lenneKép

Na, huzok az agyikobaKép

Puszika mindenkinek! Jo pocakosodastKép

Orsi
25+5

avocado

Bellana
Olyan jo volt telefonon beszelniKépKépKép
A bemutatora meg elkezdek gyakorolni, hogy jobban menjenKép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Jó reggelt lányok!

Most megint lemaradtam egy kicsit, de azért szorgalmasan olvaslak titeket, csak az írásig nem jutok el. De ma 6-kor felébredtem, úgyhogy van egy kis plusz időm.

Zsuzsa!
Nekem minden adat jó a táblázatodban.
Ovi: itt Érden még akkor sem veszik fel a gyereket oviba, ha anyuka dolgozik. Csak ha van kellő protekciód, vagy valakit lefizetsz, vagy a gyerek már betöltötte az 5 évet. Peti is azért jár Törökbálintra oviba. De már ott is rosszabbodott a helyzet és Ritát már oda sem fogják felvenni.

Ildikó!
Jó, hogy előkerültél, gyere olvass minket, aztán, ha valamit nem értesz, kérdezz rá! Kész vagytok a felújítással? Mi meg csak 3 hét múlva kezdjük.

Vali!
Sajnos nemcsak ablakcsere lesz nálunk, hanem egy csomó minden és teljes felfordulás. Pár napra majd el is kell költöznünk, mikor az előszobát meg a konyhát járólapozzák.

Egcsi!
Nagyon sajnálom a férjed balesetét. Remélem azóta már újból hazafelé tart és önt beléd egy kis optimizmust, mert úgy érzem az most nagyon rádfér.
Puszi!

Mariann!
Nagyon szépek vagytok az esküvői képen. Milyen tanár vagy? Hát, elég regényes életed volt eddig! Szerencsére az én anyósóm 350 km-re lakik, onnan nehéz mindenbe beleszólni. De szegény sógórnőm együtt lakik vele, ő aztán szokott panaszkodni rendesen.

Szöszi!
Köszi az infot Alice-ról, beírom a táblázatba az újabb kisfiút. Örülök, hogy neked mostanában jobb kedved van. Na nem lesz kép a gyerekszobáról?

Bellana!
Na milyen volt az éjszaka? Remélem mindenki kialudta minden baját. Azaz remélem még alszotok. A kulcsos sztorid nagyon tetszett, én tavaly a kertben levő kisházba zártam be a lakáskulcsot és úgy kellett kimásznom az ablakon. A gyerekeknek nagyon tetszett a mutatvány, de most ekkora hassal nem vállalkoznék rá.
Nekünk szerencsére nem kell semmi tanfolyam az apás szüléshez.

Most mennem kell gyerekeket kelteni, bocs azoktól, akiknek nem írtam! Ha minden igaz, jövök még ma egy táblázattal. Mindenkinek szép napot!

Panó
panó

Jó reggelt!

Vali! Megnéztem a Baby Fun-t, tényleg nagyon jó árakat írnak, szerdán ha szerencsésen levizsgáztam szerintem fel is keresem, köszi.Kép

Egcsi! te szegény, ezek a negatív hullámok eléggé túltengenek most felétek, de remélem a tegnapi torna felfrissített, a mai napod pedig már csodás lesz! Ennyi rossz után most már tényleg valami jónak kell történnie!!!Kép

Zsuzsa! HelyátadásKép Legalább veled megtörtént már ez a csoda is, bár az öregember nem semmi lehetett. Szóval Edina is nagyon aktív lett. De Neked fájdalmat is okoz, ha mozog? S mit jelentenek ezek a jóslófájások? Remélem azért bírja még a csemetéd! Hány hetesek is vagytok? Ez meg milyen hülye rendszer, hogy már az ovis felvételért is ennyit kell küzdeni! Olyan dolgokat tudok meg tőletek, hogy hihetetlen! Azért szorítok nektek, remélem mégiscsak felveszik a Hercegnőt! Egébként az anyakönyvire kérdezz rá a kórházban, mert például nálunk is elvileg 1 hónapnál nem régebbi kell, de aki helyben kötött házasságot, annak elfogadják a régit is, hátha a ti kerületetekben is van ilyen kedvezmény. Egyébként erről jut eszembe, hogy az eredeti kell vagy fénymásolat is és azt ott kell hagyni? Bár gondolom egy másolatot csak tudnak ott is készíteni, ha kell nekik...így ezt a kérdést meg is oldottamKép

Orsi! Ennyi pörgés után rád is rád fér egy kis/nagy pihi. Meddig dolgozol még? Aranyos lehetett a tanítványod a virággal! Ne hajtsd túl magad!Kép

Linda! Hát hozzátok is visszatért ez a negatív éraKép Remélem azért Daninak nem lesz komoly baja és remélem tudtatok aludni is! Küldök egy nagy ölelést, hátha ebből egy kicsit erőt tudsz meríteni!!!!

Panó! Örülök, hogy veletek minden rendben. Az ovis kitörésem neked is szól, borzalmas! Hová költöztök arra a kis időre?

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Hát most elaludtam, mert kettem is megelőztetek.

Swen: Mindenképpen várom a beszámolódat az üzletről, mert, ha tényleg olyan jó, nekem mint ikresnek sokat számítana.

Panó: Kép Teljes felújjítás!? Hát az még normális esetben is húzós! Jól belevágtatok. Remélem Tibi majd fog tudni segíteni és mire jön a baba rendben lesz minden!

Sajna most eléggé fáj a hátam, de amint rendbe jön (kb.2 óra) jelentkezem.

Vali
cvali

Jo reggelt!Kép

Swen!Kép
Hogy nezted meg a Baby Funt-t?Nekunk tegnap nem sikerult...ma megy?

Pano!Kép
Tudod, nincs digit.gepunk.A baratnom megigerte, hogy jovo heten atjon es csinal a szobarol meg rolam, talan akkor kuldok.
Errol az ovodas dologrol jut eszembe, hogy akkor ha Ritat oda nem veszik fel, akkor 2 helyre fogod szallitani a gyerkocoket reggel-delben...Ezt nem gondolhatjak komolyan!!!!Ilyen nincs...Vagy a kedves anyuka vegye ki a nagyobbikat es vigye e kicsi utan, megszokas, kornyezet, gyerek erdekei????

Orsi!Kép
Azert ne gyakorolj meg a mellszivoval, mert a vegen hamarabb beindul, mint szeretned!

Zsuzsa!Kép
Tegnap front volt? Mert amit a mi fiunk rendezett este, hat...hullamzas, dudurok, rukapa egesz este...Az apja csak amult, probalta elaltatni, semmi eredmenyKép Mar ketsegbe van esve, hogy nem hallgat ra a gyerek...KépEgyszer meg elment az egesz hasam jobbra es ugy maradt vagy 3 percig.Nevetseges latvanyt nyujtottam, a pocim torz volt es feloldalasKép
Nalatok is ilyesmi volt?Letezik, hogy ez a front hatasa? Habar...hallottam, hogy a szules is tobb olyankor.

Bellana!Kép
Na, hogy aludtatok a tegnapi "elojelek" utan?

Bori!Kép
Meg mindig pakoljatok amit tegnap vasaroltal?Kép

Szep napot mindenkinek, bar kicsit borusnak tunik...
szoszi
szoszi

Jó reggelt!

Már megint semmit nem aludtam az éjjel. Kép

Zsuzsa, tegnap egész délután párásítottam kamillával, ma folytatom. Állitólag a majoranna tea is jó a köhögésre, most azt fogom inni. Utána jön az Orsi által ajánlott Paxirasol.

Vali, sajnálom, hogy megint fáj a hátad de még jó, hogy ilyen hamar elmúlik. Biztos a jó kis kényelmes fotel jót tesz neki. Kép

Swen, én úgy tudom, hogy az önkormányzattól kell beszerezni egy hiteles másolatot mert csak azt fogadják el anyakönyvi kivonatként. Én már ki is kértem mert a kórházban elfogadják a 300 napnál nem régebbit.

Bellana, nem csodálom, hogy megijedtél amikor Dani leesett. Milyen volt az éjszakátok, hogy van Dani?

Szerintem a kifli amit hirdetnek az nem ugyanaz mint amit egy páran vettünk a Kikában. Én láttam másik szoptatós párnát is a Pro-mamában, Aventos és 5000 körül van de fele akkora mint a miénk, nem lehet a derekad köré tenni, csak az öledbe. A miénk a nyerő! Kép

Szép napot!

Chello
chello

Helló!

Megint le vagyok maradva,de hát ez már így lesz úgy látszik mindig.
Jó lett a cukoreredményem!!!Kép

Chello:de jó,hogy jössz a talira!Kép Gyógyulgass addig is!

Swen:Ilyen csuklás nekem is volt az előző kettőnél,most még nem nagyon.A poharat már apa is próbálta rárakni a pocakomra,de még nem sikerült neki.Kép
Időnként én is úgy érzem,hogy valami kiesik alul,de én pisilésnél.Kép Pedig én még csak most leszek 26 hetes.

Bori:Telcsiszámot megkaptad? Mert én nem kaptam Tőled.Kép A profilodban lévő cím az jó?
A digitális hőmérő nekem bevált,és már régóta hónaljban mérek a lurkóknak.
A hegyi találkára,-ha ott lesz-én esetleg elfogadnám a fuvart,ha beférek még.Kép

Szöszi:Aranyos lehettél a piaconKép
Ez a bent eleven,akkor kint is az lesz,egyáltalán nem igaz.Nekem mindkét gyerkőcöm nagyon eleven volt bent,kint viszont Gergő sajtkukac lett,Kata pedig egy angyal.Azóta már ez is változott,de a babakorukra ez volt jellemző.Most,Bence sokkal nyugisabb,kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz,ha kibújik.Kép
Párodnak jobbulást!

Hajni:Nekem 25 hetesen 25 cm-t és 764 g-t mértek.Ez azért érdekes,mert ahogy néztem,Győrfi doktor csinálta a babanetes UH-t is,ahol 35 cm és 850 g van feltüntetve.Nekem meg azt mondta,hogy szép nagy baba,és a gép szerint is előbb fogok szülni.

Zsuzsa:Fájástól nem ijedtél meg? Dokinak mondtad a múltkor,hogy már vannak?
Langyos víz engem nem meghajtana,hanem meghányatna.Kép
Jó fejek ezek az öregek.Kép

Vali:NaplóKép Aranyos.Nekem most lenne időm írni,de mivel a két nagyobbnál nem írtam,nem akarom,hogy később esetleg rosszul essen nekik,hogy Őket nem úgy vártam,vagy valami ilyesmi.
Madártej.KépNyamm...

Anikó
vakili

Akkor folytatom!

Egcsi:Mindenkéőően fenntartunk Neked egy EGÉSZ helyet.Kép
Már megint negatív dolog?Kép Kitartás!!!

Jerry: Kép

Ildikó:Jó,hogy újra itt vagy.Kép

Bellana:Dani hogy van?
A szülésről szóló filmeket én nem szoktam nézni.Nem bírom.
Tényleg kalapozunk a talin:elképzeltem ahogy az új,átlátszó ruhádban kipróbálod a mellszívót...Kép

Orsi:Ne legyél beteg!Kép
Nemsokára kész a ház?Jaj,de jó!KépMegkaptad a számomat?

Panó:Őrület ez az ovi-dolog.Hova viszed Ritát?
Helyes lesz majd,hogy 3 gyereket 3felé visztek.Kép

Süncsi:Mi volt a doktorbácsinál?

Valaki írta ,hogy megy ballagásra.Én is megyek Szolnokra szombaton,de semmi kedvem.Nagy tömeg a gyerekekkel,és nekem annyira fáj a lábam a visszértől,hogy tegnap például egész nap feküdnöm kellett.Kép

Na,most megyek.Szép napot mindenkinek!

Anikó
vakili

Jo reggelt Mindenkinek!

Gyorsan megirom, hogy mi volt a dokibacsinal, mert latom, érdeklödtetek, meg hat egyébként is olyan szivesen irok DömpirölKép

Tegnap épp 34 hetes voltam, Dömperke 2100 g és a méhszaj mar puhult, de csak a annyira, amennyire szabad neki. Ugy latszik mar készülödik a nagy napra.
Legközelebb 3 hét mulva megyek és mar lesz szivhang- és fajasvizsgalat (atyaég!!!). Hat igy allunk.

Este pedig a férjes okatatason voltunk Tomival, nagyon jo volt. Végigmentünk az összes helységen (vajudoszoba, fürdökadaszoba, szülöszoba, babaszoba és a rendes korhazi szoba). A pasik ki lettek oktatva, hogy a szülés alatt hogyan viselkedjenekKép, és bemutatta a szülésznö a müszereket és egyéb "nyalanksagokat" (fogo, vakumnemtommi). Elmesélte, hogy milyen a csaszar akkor ha elöre programozott és milyen, ha szükséghelyzetben alkalmazzak.
Lesz még egy "partnereste", ami a szülés folyamatarol fog szolni és megmutatnak a férjeknek par jo kis masszirozasi trükköt.

Szamomra a legnagyobb élmény a babaszoba volt, vagyis a két pici ujszülött lakoja. Nem tudtam elmozdulni mellölük, annyira édesek voltak, hogy hihetetlen!

Hat ennyit a tegnapi naprol, hosszura és farasztora sikeredett, most meg meloznom kell, de délutan szabad leszek és jövök hozzatok és megprobalok visszaolvasni és valaszolni.

Ja, a képek is készen vannak, délutan megprobalom elküldeni, vagy vhova feltenni öket.

Sok sok puszi, 1000 bocsi, hogy csak magamrol irtam és mindenkinek szép napot (ja, itt tegnap ota 10 fok van és egyfolytaban esikKép)

Süncsi
süncsi

Sziasztok,

Zsuzsa,
Elkezdtem szedni a vasat, vagyis Elevitet veszek be, eddig ugyanis össz-vissz egy levelet szedtem be a doboz tartalmából, amit még novemberben vettem. Abban is elég sok vas van, úgy látom. De csak kétnaponta fogom bevenni, köztes napokon marad a Plussz.
Persze, tudom, hogy szoptatás alatt is kell majd, akkor viszont már nem fogok annyira tartani a szorult helyzettől, hiszen akkor már könnyebb lesz a hasikám.
Paradicsomlé. Imádom, de a terhesség alatt nagyon bántja a nyelőcsövemet, égek tőle rendesen. Tényleg, a te nyelőcső-égésed hogy van?
Ez az ovi-mizéria a mi kerületünkben teljesen ismeretlen. Mindenkit felvesznek, lehet, hogy sok óvodánk van?!
Annak idején Danit még bölcsibe is felvették (beadtam egy fél évre, erről már meséltem), pedig tudták, hogy nem dolgozom.

Süncsi,
Mi volt a dokibácsinál?
Én is voltam tegnap! Minden rendben, szíve ver, meg ő is engem belülről, legközelebb már nem a rendelőben találkozunk, hanem a kórházban, a CTG-n. Fél óra gépre kötve, és onnantól már hetente vagy sűrűbben. És megkérdeztem az UH-t, lesz még egy 3-4 hét múlva. (Ha addig még egyben leszünk)

Chello,
Továbbra is jobbulást.
Pénteken mozi? Kíváncsi vagyok, mekkorára jósolják majd Noémit.
Zsuzsa kamillás gőzölögtetését kipróbálod? A Paxirasolt, pedig be kell nyomni a gigámba, ecsetelgetve? Orsi ebben már penge.
Kiflid jól van? Az enyém remekül beilleszkedett a családba. Pl. a férjem abba bújik, miközben azt a bolond focit nézi a tv-ben. Dani is közölte, hogy neki is jó lenne egy!
Kép

Vali,
Anyukád szigorú? Nem enged ablakot mosni, padlót sikálni? És madártejet akar rádtukmálni? Szólj, ha kell segíteni az elfogyasztásában. Itt vagyunk neked, tudod.

Egcsi,
Most már elfújhatnád a fejed felől azokat a viharfelhőket! De igazad van, ennyi negatívum után már csak jó jöhet. (pl. a párod)

Jerry,
Elküldtem a receptet.
A kismama-boltról már hallottam, az egyikben jártam is pár hónapja, de mint utólag megtudtam, nem a jobbikban.
Most mindjárt elzarándokolok a Megatoysba (oda még gyalog is el tudnék menni, olyan közel van), ott rengeteg ruha szokott lenni, ha ott sincs, lehet, hogy tényleg mehetek a belvárosba.
Tegnapelőtt átpakoltam a téli-nyári ruhásdobozainkat: nagy sokk ért.
Azt hittem, csak a kánikuláig kell kihúznom valahogy, mert akkor bevethetők lesznek kedvenc földigérő, alig-van-benne-anyag ruháim, de nem!!! A mellemnél olyan szűk mindegyik, hogy szó szerint levegőt sem tudok benne venni. Pedig kisfiam biztosított róla, hogy nagyon csinos vagyok bennük.
Na, tehát kánikulára sincs ruhám. Egyáltalán lesz az idén kánikula?!

Linda,
Remélem, Dani nem lesz beteg. Drukkolok érte.
Ezek a kis balesetek, tudom, mennyire ijesztőek. Nálunk is szokott lenni néha, de ehhez hozzá kell edződnünk, sajna. Egyébként sokkal erősebbek ezek a gyerekcsontok, végtagok, egyebek, mint mi azt gondolnánk. És annyira hamar képesek regenerálódni.
Érdekes ez a kötelező tanfolyam. Kell még mennetek?
Ja, és ha jó idő lesz, jössz az átlátszó rucidban? És persze a mellszívó-bemutatóról sem mondok le. Még sosem láttam működés közben.
A fülhőmérővel hányszor méred meg a hőmérsékletet? Mert ha csak egyszer, akkor persze, hogy rendben találod, de én valamiért rögtön az első alkalommal megmértem mindkét fülében 3x, gondolom, a biztonság kedvéért. Na, bekavartak az értékek.

Ildikó,
De jó, hogy itt vagy! Hol áll a munka?
Segítséget kértél, megpróbálom a legfontosabbakat:
Mucska sajnos kórházba került, mert már igazi fájásai voltak, de szerencsére teljesen rendben van már, Anna is jól van, de még bent tartják egy jó ideig őket. Mariann is kicsit beindult (ezek a szegedi lányok!), de ő megúszta kórház nélkül.
Vali és az ikrek fekvésre vannak ítélve, de azért jól vannak, hála annak, hogy Vali szófogadó kislány.
Zsuzsa néha jóslófáj, de rendben van ő is.
Egcsire most éppen nem járnak jó idők, de ez hamar el fog múlni, reméljük. De terhesség és bébi-szempontból jól van.
Panó a lakásfelújítás közepén fog szülni, szerintem. Ott fog megindulni a dolog, törött cserépdarabok és kis sitthalmok között.
Egyébként Zsuzsa is ilyesmire készül, mert ők is nagyon a végére hagyták az ablakcserét, miegymást.
Linda próbálja befogni Orsit, aki szerzett neki jó áron egy mellszívót, de most nem akarja odaadni! Hivatkozik valami házépítésre, meg koncertekre.
Egyébként persze ők is remekül vannak.
Linó nem volt egy pár napja, úgy emlékszem, a vizesedés és a hányás nem akarnak tőle megválni. Szorítunk érte.
Süncsi is jól van, most várjuk, hogy beszámoljon a tegnapi dokibácsiról. És mezítelen kismama-képeket is várunk tőle!
Most más nem jut eszembe.
Azt hiszem, a lényeg az, hogy a babák és mamák mindenütt rendben vannak!

Most viszont el kell innen tűnnöm.
Jövök majd.
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Anikó, megyek ha meggyógyulok addig!!

Süncsi, gratula a hatalmas Dömperkéhez. Kép

Anitabori: mi is várjuk már a holnapi mozizást. Kép Kamillás gőzölést kipróbáltam, Paxirasolt viszont még nem vettem. A kiflim köszöni szépen jól van, szerencsére a férjem nem sajátította ki magának. Én nagyon élvezem és ezek szerint Noémi is fogja ha nagyobb lesz. Kép

Chello
chello

Vali- látom Te is írsz naplót. Megnyugodtam, azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen szentimentális.

Anikó - mi az hogy hamarabb???? Bencés mamáknak össze kell tartani! (Azt hittem, hogy megvársz.)

Mindenkinek puszi.

Maci
maci2

ZsuzsaKép
Találkoztam ma Timivel, meglátogattuk a szülésznőnket, rendes nőcinek tűnik.
Kérdeztem tőle a talit, nem tud menni, mert neki pont akkor szerelik az ablakokat. Szóval bocsi, de úgy tűnik az egri gárda most cserben hagyja a bandát.Kép
Az ovihoz szorítok!Kép Párom vasárnap vagy hétfő hajnalban megint elindul hazafele, remélem most meg is érkezik.Kép

BellanaKép
Köszönöm a virágot és a biztatást. Ma már jobb kedvem van és nagyon remélem, hogy semmi és senki nem rontja el! Daninak ismét jobbulást!

OrsiKép
Jobbulást!Kép

PanóKép
Én nem értem ezt az ovirendszert! Egyre kevesebb a gyerek és a fejesek szeretnék, ha nagyobb lenne a vállalkozókedv, de még egy ilyen nyamvadt kérdést sem tudnak megoldani mint az óvoda!Kép Nagyon elkeserítő!Kép

AnikóKép
Cukoreredmény:Kép

SüncsiKép
Dömperke:Kép

AnitaboriKép
Húha! Te már CTG-re jársz? Ez ugyanaz mint az NST? Lehet, hogy már írtátok a különbséget, de nekem valahogy ez nem tiszta.Kép

Lányok! Mindenkinek nagyon köszönöm a biztatást és az együttérzést, nagyon jólesik.Kép Aranyosak vagytok és örülök, hogy vagytok nekem!Kép Ma már jobb a kedvem és igyekszem megőrízni.
Mindenkinek csóközön!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Még azt elfelejtettem, hogy Timi mindenkit üdvözöl! Kicsit vizesedik, de jól vannak.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Ma beírattam Ritát abba az oviba, ahova Peti is jár és rögtön közölte a vezető ovónéni, hogy nem tudják felvenni a baba miatt. Esetleg jövőre. csak azt nem értem, hogy jövőre még ugyanúgy nem fogok dolgozni, akkor mitől lesz jobb az ovinak, ha nem egy egy hónapos, hanem egy egy éves babával leszek itthon. Akkor már különben sem akarom, hogy felvegyék, mert addigra Peti iskolás lesz Érden és akkor nem akarok még Törökbálintra is mászkálni. Másik két otthon levő érdi anyukának felvették a gyerekeit, pedig ők sem dolgoznak, csak nekik már egy éves múlt a legkisebb. Ti ezt értitek?
Tegnap előtt elhagytam a mobiltelefonomat. Valószínűleg az utcán hagytam el, próbáltuk keresni utána úgy, hogy hívtam, hogy csengjen. Valaki meg is találta, mert kikapcsolta, de sajnos nem mi. Azóta a hívott szám átmenetileg nem elérhető.
Úgyhogy most nekem sincs túl rózsás kedvem, ráadásul az eső is esik.

Orsi!
De jó nektek, hogy mindjárt kész a házatok!

Swen!
Ha költöznünk kell a felújítás miatt, Székesfehérvárra megyünk anyukámhoz. Vagy Gárdonyba anyu nyaralójába.

Szöszi, Anikó, Egcsi meg aki még felháborodott az óvoda helyzeten!
Érden 1970 óta nem épült egyetlen állami óvoda sem. Maszek persze annál több. A lakosság száma viszont egyre nő és rengeteg a fiatal gerekes család. A védőnő is panaszkodott, hogy rengeteg anyukája van. A maszek ovik meg nagyon drágák, anyuka odaadhatja az egész fizetését az ovinak.

Süncsi!
Gratula Dömperkéhez. Te már lassan tényleg a finisben vagy!

Bori!
Nagyon tetszett a beszámolód, amit Ildikónak írtál.

Chello!
Tessék éjszakánként aludni és gyorsan meggyógyulni!

Bellana!
Mi van veletek?

Mindenkinek puszi!
Panó
panó

Kép
panó

Sziasztok Csajok!

Bori:Megkaptam a telcsiszámot,köszi.Kép
Nem is gondoltam,hogy ilyen nagy ez az óriáskifli.
dani nagyon helyes benne.Kép

Chello:Akkor kúráld Magad szorgalmasan!

Maci:Várjalak meg?Kép
Mindkét lurkóm 10 nappal előbb született,úgyhogy remélem Bencus sem fog 10nappal később megérkezni.
Igazából én úgy aug.5-7.környékére tippelek.Kép
Jössz Te is?Kép Csak ne egyszerre szüljünk,hanem mondjuk 1 nap eltéréssel.Kép

Süncsi:Örülök,hogy minden rendben Dömperkével.A képekre nagyon kíváncsi vagyok.Kép

Egcsi:Egri különítmény.Kép Azért én még reménykedem,jó?

Panó:Ez az ovi-mizéria?! Azt hiszik,hogy Érden csupa milliomos lakik? És ha otthonmaradsz főállású anyaként,akkor sem kötelesek felvenni 5 éves kora előtt?
Mobil.Kép

Na mit szóltok,ma már másodszor sikerült jönnöm!

Bellana:Mi van Danival?Kép

Puszi:

Anikó
vakili

Sziasztok,
Bocsánat, hogy teljesen ismeretlenül bemerészkedtem Hozzátok, de passzzív olvasója vagyok a topicnak.
Most ami miatt írok az nem velem kapcsolatos, hanem az egyik aktív topic társatokkal Zerkoval.
Nem olyan régen hívott telefonon, hogy egész éjjeli görcsölgetés után hajnalban bementek a férjével a kórházba, és vélhetően hétfőn-kedden jöhetnek csak haza. Szerencsére teljesen zárt a méhszája, infuziót kapott és már nem görcsöl.
A többiről majd beszámol Nektek Ő maga, ha hazaért a kórházból, de kérlek Benneteket gondoljatok és drukkoljatok neki.
üdvözlettel: Kriszta
dr_jur_justitia

Jajj!
Remélem semmi komoly nincs Zsuzsával!

Maci
maci2

Zsuzsa!
Megy a drukk ezerrel!
Zsófival mi lesz addig?

Panó
panó

Sziasztok!

Decemberben még én is lelkes látogatótok voltam, de mivel január óta betegállományban vagyok és nem volt eddig netünk nem nagyon tudtam jönni csak ritkán, azért remélem páran még emlékeztek rám.Kép

05.03-án voltunk 4D-s UH-n, ami egy felejthetetlen élmény volt. Megerősítették, hogy kislány lakik a pocakomban, és nagyon szép képet is kaptunk róla. Nem győzök gyönyörködni Benne!Kép

Panó!Kép
Szeretnék én is bekerülni a táblázatba, ha lehetséges.
bnemethm, 25 év, ma vagyok 24+3, a Bajcsyban fogok szülni és a leányzót mint említettem fent Rékának fogják hívni, ja és 2004.08.23-ára vagyok kiírva.

Szöszi!Kép
Remélem Te emlékszel rám a "megint megjött.." topikból. Örülök, hogy jól vagytok és Alicének is nagyon, add át neki légyszi üdvözletemet.
V.K.Orsiról tud valaki valamit? Az utolsó infóm róla az, hogy a beültetés sikerült és valószínü ikrei lesznek.

Üdv:
bnemethm
Bnm

Kriszta, köszönjük a hírt Zsuzsáról, drukkolunk neki ! Kép

Bnemethm, üdv. újra közöttünk. Kép És gratulálok a kis Rékához. Képet nem tudsz feltenni róla? Hol voltatok 4D-n?

Panó, Anikó, gyógyulgatok. Kép

Chello
chello

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?