Sziasztok!
Katy!
Megkérdeztem anyut, és hát ugye látatlanban nem nagyon tud okos lenni, de azt mondta léguti betegség kizárható, mert annak más tünetei is vannak, és gondolom a gyomor, és bélproblémákra is ez vonatkozik. Lehet viszont pl. húgyuti fertőzés, sőt fogzás is okozhatja. A fogzással összefüggő láz jellemzője, hogy hirtelen felszökik, majd teljesen lemegy, és ismét magasra felszökik, bár írtad, hogy csak a kúp viszi le (tehát gondolom magától nem hullámzó). A vérvétel eredménye egy nap alatt megvan, szóval bátran, vehemensen zaklassátok őket, ha nem adják ki 1-2 nap után! Abból kiderülhet hogy bakteriális, vagy vírusos dologról van-e szó. Nem tudom, pisit kértek-e, mert abból meg kiderülne, hogy húgyuti eredetű-e, meg egyéb dolgok is...
Hát ennél többet így nem tud sajna segíteni

! Jobbulást a picúrnak!!!!
Lorca!
Mozgásszámlálás: én ma olvastam róla, és hihetetlen baromságnak tartom!!!!

Egy újabb mód arra, hogy az amúgy is zizi kismamákat szisztematikusan az őrületbe kergessük

! Én úgy olvastam, hogy napi két órán át (egy délelőtt, egy délután) figyeljük, hogy mennyit mozog, és ha 15-nél kevesebbet, akkor jelezzük a dokinak

.
Na de eleve, mi az hogy 15?!?! Mert oké, hogy vannak az elkülöníthető
11-es rugások, mikor egy határozott mozdulat van, de hánynak számoljam azt mikor egymaga egy komplett VB-döntőt lenyomat a szentem, Gera-féle gólörömökkel tarkítva

?!?! Arról nem is beszélve, hogy enyémfiam nem csak 5-5 percekre szenderedik el, hanem van, hogy huzamosabb ideig horpaszt (gondolom), az akkor nulla mozgás/óra, és vágjak eret magamon?! Mondjuk itt azt írta, ez csak akkor szükséges, ha valaki úgy érzi ritkulnak a mozgások. De az idővel úgy tudom eleve normális, mert nekünk sincs akkora kedvünk a kádban megdönteni a
400 gyors világrekordját, mint egy 50 m-es medencében (remélem érthető a hasonlat

).
Persze, én is "zargatom" néha, hogy tessék mocorogni, ha már régen éreztem, de amint megmozdul megnyugszom, nem csesztetem további egy órán át

! A kiskönyv hátuljában van egy táblázat, azt már ésszerűbbnek tartom, mert az étkezésekhez köti (de asszem csak a 34. héttől)

!
Pocak: Én pénteken jubiláltam: kereken
100 cm 
!
Ki gondolta volna, hogy egyszer így fogok örülni az egyméteres derékbőségnek

!
Boo!
Hát bizony ejnye-bejnye

!!!!!!
Tényleg egyél rendesen, elsősorban a picúr miatt, de magad miatt is!!!! Kell a francnak még egy olyan rosszulét, mint a múltkori

! Én hiába vagyok cukros, az inzulinok miatt nem kötelező 6* ennem, de ha nagyon nincs kedvem enni, Brekire, meg a valóban "diétázókra" gondolok, akiknek nemhogy enni muszáj adott időben, de még a mennyiség is eléggé korlátozott

!!! Mi (pl. te+ meg néha én) meg arra nem vagyunk képesek, hogy egy fél kiflit elnyammogjunk, még ha nincs is ínyünkre?!?!?!
Szóval tessék enni rendesen, mert szólok ám teapának és el leszel pics@zva

!
Figyelj oda magatokra!
Amúgy ha magamból indulok ki, hamarosan elmúlik ez a problémád

! Kb. egy hete olyan zabálhatnék tör rám néha, hogy még a kutyáim is az ellenkező irányba szaladnak előlem

! Mondjuk a mennyiség sose durva, mert már eléggé nyomja a bébi a pocakomat, és kevéstől is tele vagyok, de a kaja összetételét időnként nem részletezném, mert az nem kismamiknak való olvasmány

!
Háj és repedés: abszolút nem hülyeség, amit írsz! Én még terhesség előtt hallottam egy dokitól, hogy ő külön javasolja a kismamáknak, hogy teherbeesés előtt kicsit "puhosodjanak" (mondta miket kell ehhez enni, de nem jegyeztem meg, voltak tartalékaim

), mert könnyebben tágul a bőr, kisebb az esély a repedésre, nem feszül úgy a hasfal, meg ilyenek...

! Sőt a Rubint Réka javasola a kisbabát tervezőknek, hogy már fél évvel korábban álljanak le a hasgyakorlatokkal, ha lapos a hasuk, mert a feszes pocakoknál gyakran szétrepednek az izomrostok, és ettől marad szülés után kidülledő egyes nők hasa (ez persze nem törvényszerű!). Szóval egy is úszógumi jót tesz a kismamiknak, nyugi!
Én is csakis miatt nem voltam modellalkat baba előtt
Krissy!
Nagyon szép a pocakod és Domi baba nagyon cuki kismanó

!
Breki!
Nagggyon remélem, hogy lesz bent net, meg majd otthon is, mert szomorú lennék, ha ilyen nagyon sokáig nem hallanék rólatok!!!!!

!
Arról nem is beszélve, hogy micsoda dolog az, hogy még a vártnál is jóval később tudhatjuk csak meg Aktívka becses nevét, ami amúgy is legalább annyira izgat, mint Tabatiék babájának a neme

! Szóval ha mást nem, összedobunk nektek egy USB-s
egypizzaáráért net-re, hogy nehogy lemaradj

!
És Rólunk...
Szombaton majdnem rámesett egy 1 tonna feletti igavonó ló

! Hétvégén a Mátyus tanyán voltunk, Egerben, ahol a barátunk erőemelő versenye után úgy gondolták a szervezők, hogy vicces lesz, ha az
erősemberek megpróbálnak visszatrtani, két rönkhúzó versenylovat

! Protekciósként elég közel ültünk a "tűzhöz", mikor is a lovak mögött álló fickó ütni kezdte a lovakat, hogy induljanak meg, míg az előtte álló csitította őket, hogy maradjanak

! Így az egyik előbb befordult, majd felborultak mind a ketten, egyik a másikra

! Na, én konkrétan fél méterre ültem mellettük, mert amúgy végtelenül jámbor lovak, és erre ugye nem is számítottunk... Hála Istennek felálltak és kész (bár kicsit megsérültek), viszont az emberek úgy szaladtak, mint állat (persze mi is), szóval nem volt vicces!

Az ijedtségen kívül senkinek nem esett baja, de naggggyon durva volt végignézni/átélni!
Apa:
Kicsit büszkélkedek vele: Ismét (!) pályarekordot döntött az Euroringen (is)

! Sőt, két napon belül, egyszer megdöntötte a rekordot, majd másnap megdöntötte a saját maga álltal felállított rekordot

! És én is végig ott voltam

! Ooolyan büszke vagyok rá!!!!
(És képesek vagyunk a buzi baumgartnerrel égetni magunkat, és milliárdokat áldozni, hogy ő kocsikázhasson, mikor nála milliószor tehetségesebb emberek nem találnak szponzort, mert az ő apukájuk nem olyan befolyásos

! És mennyi sportban van ez így...

)!
Babanév:
Úgy tűnik megvan a kisnyúl neve

! Persze lehet, hogy még változni fog, de nekünk eddig csak egy verzió volt... De én ezt most nagyon szeretem , és apa is, és eddig 1 embernek nem tetszett (kb. 10ből)

!
És persze jön a feladvány

: Írtam a névhez egy ovis-szintű verset (

), igyekszem benne utalni a név ismert viselőire

! Remélem nem találjátok ki 1 perc alatt....
Kezdetektől magyar vagyok, nem is voltam soha más,
Buzogánnyal mentem harcba, halt a görög óriás.
Napjainkban
kertész vagyok, bár a sunyi fajta,
Kajakomra büszkébb vagyok, három arany hajtja.