A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Márti!Kép

Gratulálok a 2 csíkodhoz!!!KépKépKépKép
Én is ebben reménykedtem egy kicsit, de sajnos nekem most biztos nem lesz ilyen, mert elkezdte mutogatni magát a mensim...KépKépKép
De megpróbálom úgy felfogni, hogy most jobb, mint pár nap késés és reménykedés után!
(azért elég sz..r a kedvem...KépKép)

Zita

Kép
Kép
zituska28

Márti!Kép

KépKépKépKép No komment!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Márti! Kép

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Puszi Kép
kriszpy

Kinga, Cat

Most kicsit elkeserítettetek, mert tudom, hogy igazatok van. Szóval azt mondjátok, hogy az egésszel le kellene most állnom? És ha addig eljutok, hogy lefagyasztják a babócákat és akkor teszem magam pihenőre és majd akkor megyek a visszaültetésre amikor teljesen erősnek és sikeresnek érzem majd magam?! Ilyet lehet csinálni?
Mert nem tudom, hogy mindent félre tudnék-e tenni, hiszen épp mi sürgettük az orvosunkat, épp most indítottuk el a vizsgálatokat, azokat amiket még itthon el lehet végezni. Ami azt illeti, nem kevés.
Tényleg ennyi vizsgálat kell? Most első nekifutásra 7 kémcső vért csapoltak le rólam: VcsRH, HBgAg, antiHCV,Wa,HIV,és amit nem tudok kiolvasni.
Lesz majd még egy vérvétel a ciklus 3-5. napján FLH, LH, Prolaktin,és valami Torch. vagy Forch (ezt nem tudom mi), és lesz később EKG, mellkasröntgen, belgyógyi, cytologia, chlamydia... A hisztero. és laparo. vizsg. nem kérték, azt mondják csak akkor kell majd ha a Kaálisok kérik. De vajon fogják majd kérni???? Nekem nem hiányzik. Szóval ennyi minden kell? És még a Kaáliban is folytatni fogják? Ott milyen vizsgálatokon kell még átesni ezeken felül?
Egyébként a kiborulásom nem tartott sokáig (bár úgy érzem tényleg egy kicsit feszültebb vagyok az átlagnál) másnap Apával is megbeszéltük a problémákat és megértette és megbocsátotta a kitörő hisztimet. IGAZAD VAN CAT!! ANNAK IS ÖRÜLHETEK, HOGY LEGALÁBB ILYEN FÉRJET KAPTAM AZ ÉLETTŐL, BÁR ERRE IS SOKAT VÁRTAM, MERT A 30. ÉVEMET IS BETÖLTÖTTEM MIRE MEGAJÁNDÉKOZOTT VELE A SORS! ÚGY LÁTSZIK ÉN MINDENT KÉSŐN KAPOK MEG, DE LEGALÁBB MEGKAPOM! (REMÉLEM A BÉBIKÉT IS)

Cat ... említetted a Karment aki szintén Szegeden lombikozott, kb mikor lehetett ez, nem emlékszel, mert keresgéltem én vissza, de annyi hozzászólás van itt, hogy amit keres az ember nem könnyű itt megtalálni. Írtad, hogy Neked 4 petesejt termékenyült meg. ...és mennyit ültettek vissza? Ha kérjük akkor 2-t ültetnek vissza? és mi az esélye annak, hogy a kettőből egy megmarad? A 3 beültetéstől kicsit félnék, mert mi van ha mindhárom megmarad? Ezt sem én sem a férjem nem szeretnénk. De kiszámítható ez egyáltalán?
SZERETNÉK MÁR OTT TARTANI AHOL TE! VIGYÁZZ NAGYON MAGATOKRA. OLVASTAM, MI TÖRTÉNT MÉHSZÁJ ÜGYBEN. REMÉLEM PIHENSZ! HOGY A FRANCBA TUDJÁK AZT ÖSSZEVARRNI? SZORÍTOK NEKED, HOGY MINDEN O.K. LEGYEN.

Dodo

Amennyire tudtam visszaolvasgattam Rólad is. Látom Te is hiszel az ilyen "varázsszerekben", én is hajlamos vagyok rá.
Ez az Aviva tornamódszer ( ez a könyv címe?) hogyan segít a meddőség esetében? Légyszi írj róla néhány szót.
És az Aloe Vera termékek közül melyiket eszed - iszod? Az Aloe Blossom herbal teát próbáltad már, és ha igen, iható? Azt hallottam, hogy ezek a termékek rohadt drágák, és ha ez igaz, mégis mennyire és mennyi ideig kell őket szedni, hogy legyen is hatásuk? Bocsi ezért a sok kérdésért.
Kívánom Neked, hogy ne juss el a Kaáliig!!!

Puszkóta mindenkinek! Sok sikert azoknak akiket még nem ért utol ezidáig! ...és bocsika, hogy ilyen hosszúra nyúlt a mondókám.
Alice
alice1968

Márti,
először is gratula neked! Kép
Neked hányadik napon lett pozitív a teszt?
Én ma vagyok a 29.napon, de sehol semmi. Kép (azért kopp-kopp)
Erősítsetek meg, de én úgy tudom, hogyha az UH-on a 14.nap reggelén azt mondták, hogy most aktuális, hogy megrepedjen a tüszőm, akkor ebből kiindulva a 28-29.nap tájékán kellene megjönnie. De semmi. Illetve este elkezdett fájdogálni a lábam - nekem mindig ez szokott lenni a mensi előjele, és soha nem a hasfájás - , de közel sem olyan intenzitással mint szokott, inkább úgy, mintha jól elfáradt volna. Meg egyébként is, nálam a lábfájás pár óra alatt meghozza a (nem várt) eredményt, most meg már több mint fél napja hol érzem, hol nem.
Viszont, hajnalok hajnalán csináltam ma egy tesztet és negatív, ami ugye tudjuk, sokat még nem bizonyít.
De szerintetek, inkább csak késik vagy inkább csak korán teszteltem? Várom a szavazatokat! KépKép

Móni
Monik

Sziasztok!

Húúúú de nagy hanyatlás van itt ma a forgalomban. Épp ma amikor én szabin vagyok. Na nem baj.Legalább van egy kis időm itt visszaolvasgatni.

Cat

Közben Karment is sikerült felfedeznem a másik topikban.

Lányok, ha valakinek (mint ahogy nekem is van egy szép a méhemben) myomája van, azzal tényleg nem lehetnek problémák? Nem okozhat ez semmilyen gondot? És lehet, hogy majd ki kell venni?

További szép napot mindenkinek. még ha kissé borongós, akkor is!!!

Alice
alice1968

Alice, nyugi, nyugi, nyugiKép én 31 voltam, amikor összeköltöztem a férjemmel, most vagyok 33, és még mindig nem érzem úgy magam, hogy lemaradtam volna bármiről. És hidd el, hogy az elmúlt évben nagyon sok mindent elvett tőlem az élet, viszont érdekes, hogy ettől pont a türelmetlenségem szűnt meg. Rájöttem, hogy a dolgok mindig úgy alakulnak majd, ahogy az nekem a legjobb lesz.

A babavárás (és a gyász) éve/évei alatt mi olyan nagyon közel kerültünk egymáshoz a férjemmel, hogy azt nem is lehet szavakkal leírni. És nagyon hálás vagyok érte a sorsnakKép

Azért mondom, hogy lassíts, mert ha kapkodsz, sietteted a dolgokat, akkor sok csalódás érhet, és az még türelmetlenebbé tesz. Ez egy érési folyamat, mindenki átmegy rajta, aki szülő szeretne lenni, és ennek a legnagyobb ellensége a türelmetlenség.

Én szorítok neked, de tényleg pihenjetek rá egy kicsit.Kép
kinga_

Alice, a mióma okozhat problémát.
kinga_

Csajok!

Sikerüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüült!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

ZsuKép
kinga_

Alice!

Az aviva modszert nekem a talpmasszorozos neni mondta, fajdalmas mensire is van, meg vannak benne ovulaciot elosegito gyakorlatok, meg mensit meghozo gyakorlatok. Be lehet allitani a mensidet pontosan. Ez is klassz dolog azert. Foleg az alhas mozgatasaval, osszeszoritasaval, kiengedesevel erik el az eredmenyt. Nehez elmondani milyenek a gyakorlatok, mert majd meglatod, hogy semmi kulonos, alhas behuz, lab felemel, semmi extra, csak olyan mozgasok amikrol eddig nem gondoltuk volna hogy ilyenre is hasznalhatok. Ha elkezdem es bejon, akkor aztan meg jobban fogom ajanlani mindenkinek!!!! Igen, a cime az hogy Aviva modszer.

Na, meg az aloe veras keszitmenyek. dragak, de en hiszek benne, es biztos hogy jok. En 4 honapja szedem oket:

aloe berry nectar: 2 x 0,3-0,4 dl
aloe bossom herbal tea: napi 1,5 liter, NAGYON FINOM!!!!!! (egyebkent meg mast nem is iszom nagyon csak vizet, neha tejet. a teat megfozom a cegben, es egesz nap azt iszogatom.)
kids vitamin tabletta 2 x 2 db naponta
C vitamin 2 x 1 tabl naponta
Nature min 2 x 2 tabl naponta
fieds of greens (folsav) 2 x 1 tabl naponta
es a legfontosabb: royal bee jelly napi 3-4 tabletta elszopogatni.
Aztan szedtem meg A beta care-t, napi 2 x 1 es gin chia napi 2 x 1, de ezeket most nem szedem, most szedem a nature mint, meg a fields of greenst, felvaltva. De az a beta care nagyon jo, meg sok A meg E vitamin van benne, ami jo a hormonoknak.
Ezek a "gyogyszerek" nem hirtelen hozzak meg a hatasukat, hanem jopar honap elteltevel. Illetve altalanossagban. Sok embernek javit mar 1-2 honap alatt, de azert kell idot adni neki.
Ja, eppen ma megyek az aloes nogyogyaszhoz, akivel pont ezt beszelem meg hogy miket szedjek konkretan az en esetemre. Valoszinuleg ezeket fogja o is mondani, de ha mond valami ujat, akkor majd leirom nektek.

Marti!

KépKépKépKépKép Szuper, gratula!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Zsu!!!!!!!!!!

Mi, mi, mondjad mar, reszleteket!!!! Honnan tudod, megcsak csutortok van!!!!!

Gyorsan, gyorsan irjal!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Zsu Kép

Vegre! Kép Nagyon szurkoltam! Es magas a HCG? Lehet, hogy ikrek???

Lanyok Kép

Koszonom mindenkinek a tegnapi valaszokat!

Mandula
mandula

Két csíkos lettem! Nem bírtam ki holnapig! Meg nem akartam holnap reggel bőgve menni dolgozni . Ezért döntöttem úgy hogy ma megcsinálom. Ugye a két csík az két csík és nem jelenthet mást! ugye, ugye!!!! Fel alá mászkálok mint egy hülye és bőgök! Nem fogom fel! Azért holnap reggel is csinálok egyet!KépKépKépKép

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Kép Kép
GR..... de nem mondok semmit Kép El sem tudom mondani, hogy mennyire örülök KépKép Látod, így kell ezt csinálni Kép

Holnapra beszélj meg egy vérvételt, hogy hadd lássuk hányan is vannak Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsu! De jó Neked Kép Kép Kép

Nekem úgy néz ki, hogy szombaton lesz a köv. (4.)inszem.
Puszi, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Kinga Jó, jó, nyugiban vagyok. Milyen problémát okozhat a mióma? Egyébként csodállak azért amilyen vagy. Biztosan nem lehetett könnyű. Én is ezt az erős jellemet tervezem magamnak.

Zsu én is így szeretnék egyszer visítani itt a topikban ahogyan Te tetted. Gratulálok.

Dodo köszönöm a részletes infókat.

Pusszancs! Alice
alice1968

Zsu!

Nagyon klassz, orulet!!!!!
Nagyon orulok, es nagyon gratulalok!!!!
Tenyleg hanyan is vannak????
Holnap izgulunk a HCG eredmenyert!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Anna!

neked meg sok sikert a 4. inszemhez!
Nagyon drukkolok neked is!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok lányokKép
MegjöttKép tegnap délelöt és nem hamarab mint ahogy irtátok hanem még késet is 33 napra jött meg pedig mindig 28-30napos a ciklusom.
Nagy nagy gratula a friss kismamáknakKép
Ildikó
ildikó_4

Sziasztok!

Nagyon sok új hozzászóló van itt, sajnos, de azt kívánom ne maradjanak sokáig!

Már nagyon régen nem tettem fel táblázatot, de olyan sokat írtok, hogy be kell látnom, nem tudom folyamatosan követni a topicot. Ha valakinek lenne kedve csinálni a táblázatot, akkor szívesen átadnám! Különösen, mivel néhány nap múlva még kevesebb időm lesz... Kép
Az újak is jelentkezhetnek a táblázatba.

Cat!Kép
Amikor most visszakerestem hogy ki hanyadik napon jár, azt láttam, hogy Lujza utolsó hozzászólása a Gyermeknevelés -> Anyatejközvetítés (non-profit) országszerte című topicban volt pár napja, azt írta, hogy az örökbefogadáson gondolkoznak. (Remélem nem baj, hogy beírtam a táblázatba.) Tudtad?

Mindenkit sok szeretettel várunk az ez alatt levő babás topicban, ahova olyan várandósok és anyukák járnak, akik mind innen indultak.
Drukk mindenkinek!
Leone (39+2)

Kép

KépKép
leone

Monik! Kép

Nekem a hasam jelezte mindig, hogy meg fog jönni, és pár órán belül, mindig úgy is lett. És nekem a hőm szerint a 13.napon volt a tüsző..... és ebből következtettem, hogy megintcsak 27.napra fog megjönni. És amikor a 28.nap estélyén, egy egész napos meg fog jönni érzés után sem volt semmi, már tudtam, hogy nem fog. Igaz én a 28.nap reggelén csináltam egy halvány csíkot, de azt nem mertük elhinni. (És egyszer volt, hogy 2db 2 halvány csíkos teszt után a 30.napon nagy görcsök mellett megjött. Mintha szültem volna.)
Szerintem nagyon vigyázz most magadra. Ez az én szavazatom!! KépKépKépKép És nagyon drukkolok neked!
Sok pusz
Kriszpy
kriszpy

Monik!

En is arra szavazok, hogy jobb az elovigyazossag, es ne add fel!
Attol mert a 29. napon nincs ket csik, meg lehet hogy van valami.
Persze azert tudod nem szabad nagyon beleelni magadat, nehogy nagy legyen a csalodas!

Leone!
Gratulalok, hogy mar itt tartassz, olvaslak mindig a masik topicban, es kivanom, hogy megforduljon a bebid.
De jo lenne minel hamarabb atkerulni abba a topicba!

Lujza remelem megtalalj a boldogsagat, nagyon kivanom neki, es attol meg azert en hiszem hogy lehet sajat babaja! Lehet hogy nem most, de kesobb, ha megnyugszik, es lesz egy kisbabaja mar, akkor konnyen lehet hogy osszejon nekik is a sajat!

Ildiko!

KépKépKépKép

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

AliceKép
Én is későn érő típus vagyok, de visszagondolva minden jön az idejében. Én is elmúltam 30 amikor összeházasodtunk a párommal, igaz 4 évi ismeretség után. Tehát fel a fejjel, semmiről nem vagy lecsúszva.KépKép
A fagyibabákat meg ne sürgesd annyira, mert 1. nem biztos, hogy lesz fagyasztható, 2. a fagyasztott embrióval sokkal kisebb az esély, nem az embrió miatt, hanem a felolvadási/túlélési esélyek rosszabbak. Arra kell gondolnod, hogy sikerülni fog az első beültetés, de ahhoz higgadtnak, reménykedőnek kell lenned!!!

Nekem 5 petesejtből 4 termékenyült meg, 3-at kaptam vissza. Mi 3-at kértünk, mert az orvosok szerint a 3-as ikrek esélye nagyon-nagyon kicsi. Mivel én 30 felett vagyok a 3 embrió javasolt is. Azt mondta a Zeke, hogy nem attól kell félni, hogy 3-as ikrek lesznek, hanem attól, hogy egy sem, mert sajnos annak az esélye 70%. Persze én ezt elengedtem a fülem mellettKépKépKép

Szerintem lapart és hiszterot nem kér a Kaáli, csak többszöri sikertelenség esetén javasolják. A miómát meg kell nézetni, hogy mekkora és merre nő, mert miómával nagyon sokan lesznek babásak. Nekem egy barátnőm lombik babát vár, 2 miómával a méhében.KépKép

ZsuKép
Nagyon-nagyon gratulálok!!!!! Tessék HCG vérvételre menni!!!!

LeoneKép
Biztos nem fog LujzaKép haragudni, ha hiányoljuk. AZt tudtam, hogy örökbefogadásban gondolkodnak, remélem hamar sikerül nekik.

Cat

Cat
Kép
cateye

Jaj, lanyok, el is felejtettem irni a nagy oromkodesben, hogy en is voltam ma reggel UH-n, es 3!!!!!! klassz kis tuszot lattak nalam a jobb ovariumban: 23mm, 22mm, 16mm!!! Ezek nagyon klasszak, igaz? Mondjuk a 16-os meg annyira nem jo, de meg nohet, ki tudja!!!! Hat mindenesetre en repkedve jottem ki, hogy most 3x annyi esely van, mint eddig!!!!! Nyh is egesz jo, legalabbis jobb, mint a multkor: 8,2 mm. Ja, es a 12. napon vagyok. Ugy latszik ez a closti megtette a hatasat! (2,5 szem naponta 3-7. napig) ja, meg a sok kefir, meg joghurt! tenyleg lehet hogy azok is segitettek hogy vastagabb legyen a nyh!
Ugy orulok! Szoval ma este akcio ezerrel, meg holnap is! Aztan ket het "turelmes" varakozas, es mar meg is tudom, hogy most hiaba orulok vagy sem!!!! Ja, es lehet hogy cisztam se lesz???!!! Orulet!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

DodoKép
Ezek gyönyörű tüszők!!!!! Nem vettél LH tesztet a patikában ? El ne lődözzétek a kiskatonákat feleslegesen!!!! A nyh-a is nagyon szép. Ez még vastagodik a napokban a megtapadásig tovább. Szerintem a tejtermékek is segítenek vastagítani, én hiszek benne. Csak nem ikrekre startoltok Ti is ?KépKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Dodo!

Nagyon szépek a tüszőid, de az igazat megvallva, csodálkozom. Ha jól emlékszem, a PCO-dra te is kaptál szurikat a Szabolcsban, és mindig 1 tüsződ ért be. Mi történt most, hogy a sima Clostyra így reagálsz?
Én pl.ma 4 db Gonal F-t váltottam ki a patikában, és nem tudom, tényleg indokolt ennyi hormon?
snori

Dodo Kép
Drukkolok! gyönyörűek a tüszőid... Mindent bele Kép Várunk az ikres mamik közé Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat!

Ok, akkor eszem-iszom sok tejtermeket.
Nem vettem Lh tesztet, de ma biztos lesz akcio, meg holnap is, nem megy karba, mert a ferjemnek annyira gyonyoru eredmenye van, hogy masnap is tele van kis mozgo katonakkal! Ezt mar lattuk az inszemeknel. Szoval ma este mindekepp, mert nem akarok lekesni!!!!
Egyebkent nagyon boldog lennek ikrekkel is, nagyon nagyon orulnenk, a ferjem is!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok!Kép

Nekem ma megjöttKépKépKép Majd kiheverem ezt is! Csak az bánt, hogy a két gyönyörű tüszőmből egyik sem akart velünk maradni!KépKép

Zsu!Kép

Nem tudom szabad-e, de én GR...KépKépKépKépKép

Dodo!Kép

Neked is gratulálok a szép tüszőcskéidhez, csak így tovább!
Mégírod majd, hogy mit mondott az aloés doki? Előre is köszi!

CatKép, OrsiKép

Hogy megy a pocak növesztés?KépKép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok! Kép

Tudja valaki, hogy kb. milyen progeszteronérték normális a ciklus 2. felében?
Most lett meg a laborom, a 23.napi progeszteronom 106.4 nmol/l. (ez őrült soknak tűnik, az 1 héttel azelőtti 2.0 nmol/l-hez képest. )

Móni
Monik

Progesterone (P4) ovuláció után 7 nappal

ciklus 21-24. napja

>15 ng/ml

A progeszteron-vizsgálat az ovuláció meglétét bizonyítja. Amikor a tüszőből kiszabadul a petesejt, "sárgatestté" alakul, és progeszteront kezd termelni. 5 fölötti érték már jelez valamilyen ovulációt, de a legtöbb orvos 10 fölöttit vár el természetes ciklusban és 15 fölöttit stimuláltban. Egyesek szerint a tesztet érdemes reggel, éhgyomorra végezni.

Forrás: www.oviklub.hu
h_juditka

Monik Kép
A Te értéked teljesen jó, és normális is lehet, hogy ennyit emelkedik, a sárgatest hormon a megrepedt tüszőből fejlődik ki.
A 106,4/3,18 (ennyi a váltószám a ng és a nmol között) az olyan 33 körül van. Én azt mondanám, hogy 20 felett jó, mert az orvosok is ezt tartják optimálisnak... Tehát a tied maximálisan jó!!!

Zita Kép
Sajnálom Kép Köszönöm kérdésed.... megy Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

ZitaKép
SajnálomKépKépKép Szépen kerekedik, bár nekem a cicim feltűnőbbKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

MóniKép
Nem vagy Te babás ? Most látom, hogy milyen magas a progeszteronod!!! Nekem babásan sem volt ennyi a 29. cn-en. Gyanús vagy Te lány!KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Snori!

Az igazat megvallva en is nagyon csodalkozom. Jol emlekszel, csak 1 tuszo erett mindig a puregon meg fostimon injekciok hatasara az inszemek alatt. En sem ertem. Kisebb csoda talan? Ugy latszik nekem jobb a closti. Erre jol beindultam.
Vagy az aloe veras cuccoktol, tenyleg fene se tudja. Ja, vagy a talpmasszir, ahol szinten eleg erosen ramennek a meh/petefeszek/huvely pontra!!!!
Szoval mindegy is, nagyon orulok neki.
Teged probaltak mar clostival stimulalni?

Koszonom lanyok a gratulaciokat meg a sok drukkot, remelem ket het mulva hasonlokat kapok vagy mondjuk nyar vegeig. Az is jo lenne.
Orsi, Cat, kosz az invitalast! nagyon belehuzok, aztan lehet hogy megis tologathatunk majd egyutt!
6 kisbabaval setalni az utcan, 3 mamikaval, nem semmi!!!!

Zita!

KépKépKép Sajnalom nagyon, pedig nagyon drukkoltam.
Tegnap voltam az aloes dokinal es nagyon jo, es erdekes volt. Megnezte a leleteimet, persze nem annyira tuzetesen, mint az elozo dokim, de latta, hogy szervi problema nincs, ez a lenyeg, meg hogy a ferjem eredmenyei jok.
Tulkeppen az ovulacio hianya, petesejt nem megfelelo erese a problema. De mondta, hogy ramnezett es latta, hogy nincs ovulcaiom, kene hizni 1-2 kilot, mert eleg vekonyka vagyok. Mondtam mindig is ilyen voltam.
Aztan felirta, hogy akkor miket kellene szedni, termekeket, kicsit valtoztattunk a kuran, ahhoz kepest amiket eddig ettem, de nagyjabol ugyanaz.

Szoval:

aloe berry nectar 2 x 05 dl
Nature min: 1-1 reggeli elott es ebed elott fel oraval es este vacsora utan masfel oraval 2 db! ez nagyon fontos azt mondta, mert kulonben sokkal kevesebb szivodik fel, mintha teli gyomorra szeded be!
Fields of Greens: 3 x 1 naponta
C vitamin: 2 x 1 naponta
Es a legfontosabb, amit emelni kellett:
Royal jelly 3 x 2 vagy akar 4 x 2 is lehet naponta!!!!! hetvegen ha nincs megeroltetes, eleg napi 2 db.
Ja, es a ferjemnek is a berry nectar, de csak reggel 0,3 dl, c vitamin 2 x 1, A-beta-care: 2 x 1 ami nagyban javitja a spermak minoseget allitolag.
Kids vitamin mehet 2 x 1. Nekem azt mondta, hogy az nem feltetlenul kell.
Vagy ha kicsit akarunk sporolni, akkor a nature minbol el lehet hagyni a reggeli es deli adagot, csak az estit kell bevenni. Csak az a baj, hogy a royal jelly a legdragabb, es abbol kell a legtobb. Ugy latszik az valami nagyon ász gyogyszer lehet!!!

Aztan meg amit meg ajanlott, es nagyon fontos, az a torna. Ami pont az aviva tornara epul, amit pont most talaltam meg en is!!!! Es a felesege megtanitja, maganora kereteben, kb 5-6 alkalommal kell menni, 3000 ft/ora, 60 perc, es en nagyon orulok, mert azon gondolkoztam, hogy konyvbol hogy fogom megtanulni, es most megtalaltam ezt a not, aki gyogytornasz is allitolag, ja, es nem csak aviva torna van benne, hanem tovabbfejlesztve, thai-chi es joga elemekkel. na, lanyok, ha ez bejon, meg is orulok!!!!!!!
Mondta meg a doki, hogy azert UH-gal nezni kell persze a ciklust (1-szer vagy max 2-szer havonta), ellenorizni a hormonokat, es akkor 10 esetbol 6 nagyon gyorsan terheseggel vegzodik meg meg kb 2 kicsit kesobb, tehat osszesen 10-bol 8. Hat en nagyon remelem beleesek ebbe a 8-ba, vagy inkabb a 6-ba. (Persze ha nincs szervi problema). Ja, dokikam egyebkent a Tetenyi uti korhazban van, de ez most a maganrendeloje volt.

Nahat bocs hogy ilyen nagyon hosszu voltam, de hatha valakit erdekel ennyire reszletesen, hatha nektek is segit (meg nekem is).

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo!Kép

Köszike, engem nagyon érdekel!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Dodo!Kép
Megkérdezhetem a doki nevét, akinél most voltál?
Én a Tétényibe járok egy orvoshoz de valószínűleg nem hozzá mert meg sem említette ezeket az aloes lehetőségeket.
Gondolom ezeket az adagokat egyénre szablyák, ugye?

Köszi
Terka
terka

Sziasztok!
Dodo! Én is tegnap voltam uh-n, igaz, hogy nekem 13. nap volt, de tök hasonló az eredményem: Csak jobb oldalon van: 3tüsző: 16, 21, 23 mm-esek, az endom pedig 9mm-es. Ma reggel megkaptam a choragont, holnap du.lesz az inszem. Attól félek, hogy előbb megreped, akkor nem tudom, mi van.
Egyébként meg nem tudom, mi van, de állandóan "másznék a férjemre". NEm szoktam ilyen lenni. Arra gondoltam,hogy a fostimon??Az Lh FSH beállítás ennyire befolyásol esetleg érzelmileg? Őrületesen jó egyébként.
Lassan mindenki bebabásodik így a nyár közeledtével, én is akaroooook!!!! Kép Kép
Puszi, ANna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Anna!

Nagyon szepek, tenyleg! Es tenyleg majdnem ugyanaz, csak 1 mm-rel nagyobb az en egyik tuszom, de az nem szamit. En nem kapok most repesztott sem, mert a multkor is megrepedt magatol. Majd lesz vervetelem jovo penteken, 20. napon. Kivancsi vagyok, es remelem jobb lesz, mint a mult honapban, akkor kicsit alacsony volt a progi. Most tobb closti, meg tobb tuszo, meg magasabb progi!!!!
Remelem is!

Drukkolok neked is nagyon! Akkor nekunk egyszerre fog kiderulni!!!!
Hat igaz ami igaz, en is nagyon nagyon szeretnek mar bebabasodni igy a nyar kozeledtevel!!!
Ha ferjedre van maszni kedved, akkor csak hajra, biztos o is nagyon elvezi!!! Rosszat nem fog tenni, az biztos! KépKépKépKép:

Terika!

Biztos hogy egyenre van szabva valamennyire, mert en mutattam az eredmenyeimet, es latta mi a problema, es utana mondta, ugyhogy biztos.
A doki nevet maganban adnam meg, nem szeretnem ide irni, nem mintha titkos lenne.
Mi a mailcimed?

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo!
Terka_65@yahoo.de a címem.
Köszönöm szépen!Kép

Az Aviva tornát már én is próbáltam egyébként csak lusta voltam otthon is folytatni.Azt mondják tényleg használ.Egyszer kellett elmenni megtanulni és aztán otthon kell csinálni és általában reggel mert állítólag nagyon éber leszel Tőle. Na, de ezeket már biztosan tudod, úgyhogy bocs!Kép
Remélem ez a sokminden, amit Te is csinálsz, hamarosan meghozza várva várt eredményt! Kép

Köszi mégegyszer!
Terka
terka

DodoKép
Nagyon jó, hogy találtál egy ilyen orvost, aki a természetes módszereket ötvözi az orvostudomány vívmányaival. Ez nekem is nagyon szimpinek tűnik, még akkor is, ha a feleségével ebből marha jól megélhetnek. De ha csinálnak sok babát, akkor meg is érdemlikKépKépKép Sok embernek hozta meg itt a sikert az Aloe termékparádé. Remélem Te leszel a következő!Kép

AnnaKép
Nagyon szépek a tüszőid! Ilyenkor középidő fele a repesztő után én is mindig nagyon "kanos" voltam.Kép Szerintem lehet kicsit huncutkodni, abból nem lehet baj.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Terka!

Mail megy most mindjart.
En is nagyon remelem!!!!!

Cat!

Igen, en is orulok, hogy talaltam ezt a dokit, es nagyon hihetonek talalom amiket mondott.
Az biztos persze, hogy nagyon jol megelnek, bar en nem toluk vasarlom a termekeket, hanem magamtol! Szoval velem annyira nem jarnak jol, dehat ha megtanit a tornara, annak kulon orulok, persze hogy penzt ker erte. A vizitdij meg 5000 ft volt, az ennyi szokott lenni, vagy meg tobb. Ez van. De azt hiszem ha igy sikerul, meg mindig olcsobb, mint egy lombik. Persze ha nem sikerul, akkor ugyis lombik a vege, es akkor meg kidobtam ezt a penzt. Na, nem baj, ilyenekre most nem gondolok. Csakis a szepre es jora!
Ha tenyleg lesz babam, akkor tenyleg megerdemlik!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo!

Köszönöm szépen!
Terka
terka

Cateye

bárcsak igazad lenne!!! KépKépKépKépKép
Én csak várok és várok, 30.napomat taposom, a hőm (már amennyire nálam ez értékelhető) 37.0 már 3 napja, ennyi még sose volt. Már szerda este óta olyan megjöhetnékes érzésem van (vagyis fáj a lábam), dehát már 2 napja??? Az egy kicsit sok. Nem értem.
Tesztelni már tényleg nem merek, most vettem egy Clearblue-t, hátha ez profibb, mint a Rapipreg, de megcsinálni csak hétfőn szeretném, ha kibírom addig és ha még nem lesz késő. Kép

Móni
Monik

Moni!

Nem lesz keso. En szerintem inkabb jobb kesobb, mint elobb. Szerintem bird ki, es akkor tuti eros csiknak kell mar lennie.
En nagyon drukkolok, hogy sikeruljon ez most, mert nagyon szepen nez ki a dolog!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Móni! Kép

Megy a drukk: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
sok pusza!
Kriszpy
kriszpy

SZIASZTOK!

NEM AKAROM SENKI KEDVÉT SZEGNI, DE EZEK AZ ALOES TERMÉKEK NAGY HUMBUG. EZ ANNAK JÓ AKI ÁRULJA MÉREGDRÁGÁN BAROMI NAGY HASZONNAL ÉS ÖRÜL HOGY VALAKINEK BAJA VAN MERT EZEKET MINDEN BAJRA EL LEHET SÓZNI. HA ITT VALAKI TERHES LESZ AZ NEM ETTŐL VAN. A BARÁTNŐM ALOES TERMÉKFORGALMAZÓ ÉS SEMMIT NEM AJÁNL NEKEM, MERT AZT MONDJA FÖLÖS PÉNZKIDOBÁS. NEM RAJTAM AKAR KERESNI HANEM AZOKON AKIKET NEM ISMER. SZERINTEM NE ERRE SZÓRJÁTOK EL A PÉNZETEKET ÉS NE HAGYJÁTOK MAGATOKAT BEPALIZNI
makacs

Makacs
Én nem akarom bántani a barátnődet, de ha olyan terméket árul, amit a barátnőjének nem ajánl, csak ismeretlennek, akkor megvan róla a véleményem... függetlenül attól, hogy igaza van vagy nem.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat köszönöm a tanácsokat. akkor nem fagyasztunk...és arra gondolok, hogy sikerülni fog mire odaérünk. Azt mondta a doki, hogy júliusra jutnánk a Kaáliig, tehát addigra lesz időm pihenni és nyugira tenni a lelkem. Ezt már el is kezdtem. Relaxálok ezerrel, masszázsra járok és tornázom, hogy eltávozzon belőlem a stressz. Szerinted az aktív torna megengedett?

Kinga ...mit mondasz? így áldásodat adod? szerinted ha jól érzem magam lelkileg akkor a július az nem sürgetése a dolgoknak, hanem éppen optimális időszak, nem?! ÉRDEKEL ÁM A VÉLEMÉNYED!

Dodo most olvastam milyen vagány tüszőid vannak. Catnek igaza van figyeld őket nehogy leléceljenek! LESZ BABÁD! És ne gondolj arra, hogy kidobtad a pénzt. ha egyszer hiszel valamiben az is meghozhatja a sikert.

Puszkó! Alice
alice1968

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?