A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!!

Heni csomag kézbesítve. Igazán nem kellett volna érte semmi ,de azért jól eset.
Van benne 2 májusi lejáratu,de megkérdeztem még az jó a hónapban+ van benne 2 Pregnyl is.

Puszi

Kép
Kép
colin

sziasztok!

Megjöttünk Debiből.
az első az volt hogy felhívtam a sebészt hogy mikor lesz a műtét mert besz@rok a fájdalomtól, megígérte hogy még a héten. Holnap megyek hozzá este 6-ra vizsgálatra. :cry:

kérdésem van csajok. Ha áprilisban lett volna az 1.inszemünk, de 2 hónapot /legkevesebb/ ki kell hagyni, mennyi idő után kell/ és milyen vizsgálatokat /elvégezni újra??????????????Apának 3 havonta új spermakép kell? És nekem csak évente kellenek új hormonok hsg meg ilyesmi??????Ki tudja?????

Sting édes!

Nekünk is egy barátunk mondta akik feleségével BMC-sek és már babát várnak hogy előtte alaposan mosson kezet a férjem mert nekik azért lett hónapokig rossz a spermaleletük mert ezt ők sem tudták. A férjem így is tett és tuti lett mindkétszer a spermaképe, bejött a tanács nekünk. Próbáljátok ki ti is !!!

Vasikáé!

Nagyon dukkolok nektek!

KAKTI! Nagyon izgi 2 heted lesz!
:)

AKIRE, SAJT, RÓZSA!

Rátok is sokat gondolok, puszika.
csézjang

Lányok!

Az Utro-tól érzem úgy, mint ha lenyeltem volna egy léggömböt? Úgy érzem, fel vagyok puffadva... :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

VASIKÁÉNAK átadom a laptetőt és nagyon szurkolok! Jöhetnél már mizu?
Tűkön ülök!!!!!!!

KAKTI
Asszem pont te mondtad hogy milyen baromi nagy hasam van ami egyébként tény, most te is megtapasztalhatod hogy ilyen az utro hatása. Én még két hétig 3x3-at nyomok naponta ......... gondolhatod! De neked inszemesnek bizti csak 3x1 az adagod. De az is puffaszt rendesen!

HENI
Én is úgy tudom hogy kicsit tovább jók a gyogyik mint lejárat ideje :wink:

CSÉZJANG
És mikor műtenek meg újra?
Hát a sperma vizsgálatot lehet hogy újrakérik a bacik miatt! :roll:
A többi nem tuti!

dita75

Remélem, akkor nem bántottalak meg! Nem állt szándékomban. De Miss Bogyó „ágyikója” valóban nagyobb, mint az ilyen korban megszokott. De most már értem, mitől! :lol:
Amúgy jól sejted: csak 3*1 a napi adagom.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

KAKTI
Nem sértettél meg, dehogy! Csak te még akkor nem tudtad most már benne vagy!
3x1 volt nekem is az inszemnél és puffadtam tőle de nem ennyire mint 3x3-nál.
Már alig várom hogy vége legyen! Még ezen a héten megy a nagy adag aztán csökkenthetem! 8) 8) 8)

Hősiesen bevallom hogy előtte sem volt lapos a hasam! :oops: :oops: :oops:
Akinek nem kockahasa van meg tud szépen nőni az utrózás alatt! :wink: :lol:
De ez legyen a legkevesebb nem? Ha már ott a baba simán rá lehet fogni.
Tök jó mert már korán átadják a helyet a buszon teszemazt! :wink: :lol:
Mondjuk baromi bunkók pesten az emberek, na jó itt "falun" sem különbek, mert a múltkor is két szatyorral a kezembe akartam volna felszállni a buszra és mindenki bámult mint borjú az új kapura de egyik sem mondta hogy ugyan mennyé már előre a csomagoddal meg a nagy hasaddal. A pasiknak eleve el kellett volna venni a szatyrokat a kezemből nemhogy még felszállnak előttem. :twisted:

Egyik barátnőmmel múlt héten buszoztunk és én terhesen emeltem le a kocsit hogy segítsek neki bunkó pasi meg csak nézett pedig ők is kocsival voltak, ő biztos elvárja hogy a feleségének se segitsen senki amikor egyedül van! :twisted:

dita75

Ha hazaérek, erről leírok egy hasonló sztorit! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

sziasztok,

na, hát nekem is nők szoktálk átadni a helyet a villamoson:) Múltkor viszont volt egy jó sztorim.
Leparkoltam az egyik 9. kerületi utcában. Megyek a kocsimért, miután elintéztem a dolgomat, látom, hogy egy darus és egy valamilyen folyékony betont szállító teherautó áll az autó mögött. Odamegyek az ürgéhez- baromi nagy a zaj- szólok neki, hogy
- Jó napot, el szeretnék állni az autóval.
- Szar lehet neked - hangzott a válasz.
Fejem elvörösödött - gondolom ez a hormonok nélkül is ment volna.
- Mit mondottt????!!!!!!
- Szar lehet. Mert én mingyá elmegyek, de ettől az autótól nem tud majd kiállni - mutatott az előtte állóra és vigyorgott boldogan. Na, hát ő kiállt az utca végére - persze várta sikerül-e és még 3 munkás nézte, hogy boldogulok. 5-5 centi volt jobbról és balról. Nem tudták, hogy zsákutcában lakom, így állandóan tolatnom kell:))))))))) Kiálltam, mint a pinty. De hogy valamelyik is segített volna, meg hát hozzáállás sem volt semmi. Láttátok volna a csalódást az arcukon:))))))

De múlt héten pl. egy női ellenőr nem kérte el a bérletemet, mert az egyik kezemmel kapaszkodtam, a másikban meg szatyor volt. Legalább a nőkben van együttérzés:)) Tartsunk össze:)

Néztetek már babakocsit?

p.Kép[/url][/img]
swanny

Kép

Csézjang:
Annyira sajnállak... Tiszta szemétség, h. még1 műtét kell és még fájdalmaid is vannak! Remélem nagyon hamar megcsinálják és pikk-pakk meggyógyulsz, aztán usgyi a BMC!

Heni:
Bizony levelesből készült a süti!

Rony:
Ebban a sütiben az a jó, hogy gyorsan megvan: 20 p alatt összedobom, a többit a sütőre bízom és kész.

Dita:
Mindenkinek küld.fénypost belőle :)
Napi 3 szurid volt??? :( Nem irígyellek...

Sting:
Velem dögunalom a köbön, csütörtökön megyek mammográfiára, amúgy várom piroskát. Rákszűrésre is kéne menni, de most barnabás néha benézeget a bugyimba, félek ilyenkor nem lenne jó az eredmény :roll:

Vasikáé:
Ugye emlékszel, hogy mit mondtam, a május vajon minek a hónapja (2 szép ünnep is tarkítja - anyák napja és a gyereknap). Nagyon drukkolok, írj má valamit, mert izgulok értetek :)

Vicky:
Ez igen! Anyós is fel volt dobódva a kis Sámsontól? Nagyon tündéri babakutya!

Tigriske:
Köszi a privit :)

Kpn:
Jó kis tüszőcskék, holnap nagyon fogok szurkolni értetek! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Utólag is Boldog anyáknapját!

Nekem is van egy sztorim, pont ma esett meg.
Villamoson állok egy bazi nagy retikül a bal vállamon másikon egy jól teletömött füles szatyor és nem ártana kapaszkodni sem. Megáll a tuja, babakocsis anyuci szeretne felszállni a 3 kerekűjével, persze az összes "férfi" mindjárt elkezdte csodálni a XI. Kerület gyönyörű lakótelepi panorámáját - a legtöbbjük naná, hogy ülve! Nosza ugrottam, hogy segítsek, kérdeztem hol foghatom meg a babakocsit. Annyira nehezen ment -mert a testem telepakolva a cekkerekkel, amik állandóan le akartak esni a földre - hogy majdnem sikerült kiborítani a gyereket a babakocsiból. Na ekkor már végképp felment a pumpám, de még így sem segített senki!!!
Mérhetetlen nagy az Isten állatkertje és még belépőjegyet sem kell venni!

Pá Drágáim!
sajt@

sajt: Naná hogy fel van dobódva az anyós, úgy babusgatják a kutyát, mint az unokát majd. Már most nagyon rossz kutyus, mindig foglalkozni kell vele, mert ha unatkozik akkor hisztizik. De nem lehet rá igazán haragudni olyan édes. Az emberek tényleg bunkók tudnak lenni, de én ilyenkor szoktam szólni és akkor már segítenek, mert ég a pofájuk.

csézjang: A hsg-t kizártnak tartom, hogy meg kellene csináltatni újra. A sp. vizsgálat esélyes.

vasikáé: Mi újság?
vicky79
Budapest III. kerület

Csajok lehet hogy egy ideig nem jövök mert csak fájdítom a szívem hogy én még sehol sem tartok.... :cry: És ugye nem vagyok mazochista.
Úgyhogy mindenkinek sok sikert aki halad, én meg majd egyszer csak csatlakozom hozzátok....sziasztok.
csézjang

Hello lányok!
nem semmi hogy milyen emberek vannak!nincsenek tekintettel a férfiak sem a kismamikra sem magukra a nőkre!!!!!!!!

lányok!de ha nekem megvan minden paperem és apának netalántán még bacija is lenne akkor nekem nem veszik el a leletem ugye?kb 1-1,5hónap miatt nem kell újra minden nem??? :? :? :? :? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
sting1982

Sting édesem!

Állítólag csajoknak évente kell hormon és hsg, a pasiknak meg 3 hónaponként sperma. Na ez fasza mert nekünk lassan lejár az 3 hónap...szart sem értünk vele hogy jó lett kétszer, ugyanis jöhet majd a következő mert elb@sztunk 2 hónapot már.... :evil: :cry: bocs de most nagyon magam alatt vagyok....
csézjang

csézjang:szomorú vaok nagyon!látod én sem tartok még sehol de nagyon boldog vagyok ha sikerül valakinek most pl vasikáé zsuzsinak örülök persze a többieknek is!!
de hát ahogy érzed!én majd azért gondolok rád!!!!!!!!!!puszillak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

édesem:kérlek ne legyél ennyire magad alatt.vannak dolgok amiken túl kell esni!!!!!!!már te is belekezdtél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nem adhatod fel ennyire könnyen :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
sting1982

Jól látod a kérdést. Nem kell ismételni.
Nálunk is volt Apának bacija. Két hétig szedett egy lórugásnyi antibiotikumot, aztán egy hét szünet, és új vizsgálat. És utána már mentünk is leletösszesítőre.

És a sztori:

Pár hete a végállomáson szálltam fel a trolira (régi, jó magas lépcsőkkel). A hátsó ajtó közelében álltam, az ajtó mellett két olddalt két pasas. Már csengetett, amikor egy babakocsit toló anyuka ért oda (futva). Nekiveselkedett egyedül feltenni a babakocsit a trolira - persze sikertelenül. Szerintetek ki segített neki? Az kapja a pontot, aki rám tippelt. Aztán 3 megálló múlva jelzett, hogy le akar szállni - a két pasi látványosan félre lépett az útból. Megint segítettem neki, de közben jó hangosan megbeszéltük, hogy ekkora bránerekre nem lehet számítani. Erre az anyuka hangosan, jól érthetően (persze felém mosolyogva): Pasik? Azok csak arra jók! :D

De komolyan!!! Eszükbe nem jut átadni a helyet!
Ma hazafelé a villamosra felszállt egy pár, mindkettő ölében egy-egy 3-4 év körüli kissrác. Ki adta át nekik a helyet? Nem a fiatalok (és itt most sajnos nőkre is gondolok). Két nagymama korú nő. És ez egészében véve szomorú!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csézjang:
Ne hagyj itt minket, én is csak vojőrködöm egyenlőre, már jó ideje... Sajnálom, ha úgy érzed, hogy fájdítod a szíved :cry: Kicsit olyan lehet, mint a csóró gyerek aki a szép kirakatot nézi, de nem tud a boltból semmit megvenni. DE! Amennyiben megfordítod a szemléleted, akkor úgy is nézheti a kirakatot, hogy: Na ilyen lesz nekem is pár hónap múlva! Mert így lesz, hidd el! Nagyon sok nehézségen küzdöttük már át magunkat, muszáj, hogy meglegyen a jutalmunk :) Együtt könnyebb és itt vannak a sikeres kismamik, akiknek a történetükből erőt gyűjthetünk. Nekem is hátra van egy pár vizsgálat, de azért még jövök és jelen vagyok. Már nem gondolom, hogy elvesztegetett idő lenne az, amit rászántam, vagy a dokik, a nyavalyák miatt elmúlt hónapok hiábavalók. Úgy látszik nekünk ez az utunk ééééééééééééééés végig fogjuk járni!

Pá Drágáim!
sajt@

Csajok! Én nem tudom, nem is értem miért kell ennyire közömbösnek lennie az embereknek! Felháborító! Lassan kezdem azt érezni, hogy marhára különleges vagyok, persze a többi kevés ember uis, akik odafigyelnek a másikra. Egészen elképesztő... Ciki a kedvesség és a törődés, a jóindulat? :roll:

Pá Drágáim!
sajt@

SWANNY
Ez felháborító, én egyszer pofon vágtam egy ilyen bunkót és még csak nem is voltam terhes!

KAKTI
Ahogy mondod szomorú! :cry:

dita75

STING,SAJT!

köszi a vigasztaló szavakat Sting és Sajt, nagyon aranyosak vagytok.
Persze nagyon örülök a többi kismaminak, csak már egy idő után valahogy ez sem boldogít, hogy mennek a hónapok, én meg csak toporgok miközben mindenki ódákat zeng a lombikjáról és inszeméről. Persze ez az én bajom, így van ez rendjén, én is ezt tenném, de valóban olyan érzés mintha tele kirakatot nézegetnél, miközben nincs pénzed semmit megvenni......Na mindegy, depi vagyok most / pedig nem szoktam / lehet hogy azért is mert meg fog jönni a héten, és ez nekem nem azt jelenti mint a többieknek hogy indul az inszem hanem azt hogy megint ugrott egy hónap.....
csézjang

Sziasztok!

Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy holnap jön e valaki a BMC-be? Én megyek, elvileg f8-ra vérvételre és aztán nőgyógyászati vizsgálatra. Szerintetek érdemes korábban odamenni? Most megyek először vizsgálatra. Gondolom be kell állnom a kinti sorba, mint ahogy azt már sokszor emlegettétek.

Nekem is van egy felháborító sztorim:
Ültem a majdnem 3 éves kisfiammal a buszon, a sofőr mögötti ülésen. Nem volt tele a busz, de hely sem volt. Az első ajtónál felszállt egy nő egy kb. másfél éves ikerpárral. Még kapaszkodni sem tudtak a kicsik, nemhogy a mozgó buszon megállni. Szerintetek felállt egy ember is rajtam kívül?? Pedig a diáktól kezdve a nyugdíjasig volt ott mindenki. Na én felállítottam a fiamat és szóltam a nőnek, hogy üljenek le, közben magyaráztam a gyereknek elég nagy hangon, hogy miért is kell átadni a helyet a néninek meg a babáknak. De azt hiszem az ilyen tirpák népségnek tök mindegy, hogy mennyire beszél hangosan az ember.
Sajt szerintem az emberek nagy részéből kihalt a jó érzés és az empátia. Tisztelet a kivételnek. Én is volt, hogy álltam a metrón 8 hónapos terhesen, miközben az öltönyös ficsúr elmélyülten újságot olvasott. Sajnos ma ilyen világot élünk :(

Kép
Kép
nyanya77

Van egy jó színdarab, az a címe:
Jó ember kerestetik

Hát igen, ilyen a világ - de azért nem fogok asszisztálni hozzá! Sőt! :wink:

Csézjang bébi:
Majdcsak elmúlik a depid, én nagyon megértelek, csak szeretnélek felrázni belőle! Na, mind1, majd jössz, ha jobban leszel. Nagyon szorítok, hogy mihamarabb halljunk felőled :)

Megyek csucsukálni, a kutyák már nagyon elgázosították a szobát ahol a gépünk van...

Pá!

Pá Drágáim!
sajt@

CSÉZJANG
Teljesen megértelek, én 3x is átestem ezen a mélyponton és ez teljesen természetes. Én is mindig csak vártam és olyan szerencsétlennek éreztem magam, hogy semmit nem találtak nálam, egyszer spontán már lazán terhes voltam és még mindig ott szüttyögtem, miközben a többi lány (pcos, ir-es meg mindenféle bajuk volt) sorban babásodott ráadásul sokuk spontán!
Sokszor sírtam amikor megint nem Én!!! lettem terhes hanem vki más! PEdig örültem a boldogságának mégis a második gondolatom a saját nyomorom volt, úgyhogy ne szégyelld ezen mindenki átesik.

NYANYA
Komolyan nem értem az embereket!
Én 23 éves koromig éltem a fővárosban és környékén. Nekem nagyon furi volt hogy idekerültem "falura" és rövid idő alatt a fél város "ismert", meg foglalkozott velem. Na persze egy idő után rájöttem hogy nem pont jóindulatból csak volt egy új valaki aki még nem volt lerágott csont és lehetett rajta csámcsogni!
Pedig eleinte míg nem láttam át a szitán nagyon jól éreztem itt magam. Volt egy eset, hogy elhagytam a pénztárcámat, hiánytalanul visszapostázták Veszprémi lányok! Sosem felejtem el!
Mindentől független szeretek itt élni nem nagyon foglalkozunk senkivel. Elég sokan irigykednek ránk, mert nagyon fiatalon már házam volt, mert én nem szórakoztam el a pénzt. Nekem nem a szüleim rakták a fenekem alá, úgyhogy azt hiszem megdolgoztam érte, ezt bárki meg tudja csinálni, csak akarni kell és elég nagy önfeláldozás is. Nem győztem sorolni hogy míg ők heteket tengerparton töltöttek én izzadva dolgoztam helyettük is és ezért van azom amim van. 32 éves múltam amikor először láttam a tengert!
Nem is nagyon sikerült normális kapcsolatot kialakítani itt.
Még én is alig hiszem el, mert egyetlen barátnőm a volt pasim húga, aki pár éve hozzánkköltözött Érdről. Soha nem bírtam a csajt, és az együttlakás ezt még jobban megkeserítette, de mióta már nem vagyok együtt a tesójával és van egy kislánya megkomolyodott és ezerszer normálisabb.
Most is lassan indulok mert vele találkozom és a kislányával.

Szóval az egész lényege, hogy tényleg szörnyűek az emberek!
Én már sokszor bánkódtam emiatt, amikor bántottak szóval vagy tettel, pedig én tök jó indulatú vagyok mindenkivel, mégis hátbaszúrnak!
Egy ideje meg már nem foglalkozom senkivel. Csak annak teszek szívességet is aki valóban megérdemli, a többit elküldöm a fenébe finoman szólva.
Most már kemény leszek mint az egy hetes kutyaszar!
:lol: :lol: :lol: :lol:

dita75

Sziasztok!

Colin!
Nagyon köszönöm, ne viccelj már, ez csak természetes.Megkaptam a cuccot, most volt itt a párom haverja. Amúgy, hogy vagy? Rosszullét?? Mikor mész vissza a BMC be?

Vicky!
Naggggyyyon cuki Sámson, meg kell zabálni.

Csézjang!
Szerintem apának új vizsgálat lesz mindenképpen, a vv szerintem jó még, de ki tudja kell e friss????? Tudom, hogy szar így itt lenni, de január óta én is csak akirakatot lesem itt, és tök jó, hogy egy csomó praktikát elsajátítok addig, míg nem kezdünk. Szerintem majd elmúlik a depid, és remélem minél hamarabb ittvagy megint. Pikk pakk elrepül az idő. Nekünk is nagyon sz@r volt, hogy tök lelkesen folytattuk volna tavaly májusban, de kiürült a pénztárcánk és várni kellett.... Nyugi, mondjuk én tök élvezem a drukkolást is, jó persze tök jó lesz már amikor magunknak szurkolhatunk.

Pont tegnap kérdezte apa, hogy szerintem sikerülni fog e, mert ő nem mer bízni benne. Persze mondtam neki, hogy ez a baj, és, hogy itt hallottam tőletek, hogy mennyire fontos a + hozzáállás. Nem tudom nektek a férjeitek mennyire bíztak az ÜGY ben? Hogy győzzem meg őt, mert, hogy a Titkot nem tudom elolvasatni vele az 1000 %......Na de jól kib@szok majd vele, mert + tesztet fogok neki mutatni, az tuti!!!!!!!

Jajj csajok tartsatok ki, majdcsak meglesz a jutalom!!!!

Trixikém?????? Hogy vagytok mindhárman?

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Jó reggelt!!!!!!

csézjang:nem akarok erőszakoskodni veled!ha kicsit el akarsz tűnni,tedd azt,hátha jobbat tesz a kis lelkednek!!!!!!!!!puszikállak téged!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!szedd össze magad!!!!!!!!!!!!!

Kép
sting1982

szia heni!
csak ++++++++++++hozzá állás!!!!!!!!!!!!!!!!!ezt mondjad apának!hinnie kell neki is a kis manóba!!!!!!!!!!!!!

Kép
sting1982

Heni!

Nálunk Apa jobban bízik, mint én. Mikor elkezdtük, én azt mondtam: még az idén terhes leszek. Erre ő: nincs ezen mit tökölni, elsőre sikerülni fog! :):):)
Remélem, igaza lesz!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csajok nagyon édesek vagytok, nagyon meghatott hogy ilyen kedveseket írtatok.
Ma este 6 órakor megyek visssza a sebészhez és utána írok nektek hogy mi van, hogy mikor lesz a műtétem. Annyira remélem hogy a következő mensi már az inszem kezdetéről fog szólni, az még pont 1 hónap, de remélem ennyi idő pont elég lesz ahhoz hogy ez a műtét teljesen meggyógyuljon mert nem bírnék még 1 hónapot várni.

STING drágám!

Mikor megy apa következő spermára és mikor lesz annak meg az eredménye? Vagyis mikor kezdhetitek az inszemet?

DITA!

Én laktam Pesten is meg falun is, mindkettőnek megvan az előnye, hátránya is, és igen én is 27 évesen láttam először a tengert, és azóta sem nagyon voltam extra helyeken nyaralni és amíg mások azt teszik, nekem itt van a házikóm, mint neked is.
Nekem megérte. Jó, van rajta hitel, de az a lényeg hogy az enyém, és nem cserélném el sok álomutazásra, vagy eszméletlen márkás cuccokra. /Persze szeretem a nyaralásokat meg jó cuccokat, de mértékkel/ és mindenki bek@phatja aki irigykedik. /mint 1-2 kolléganőm/ mert nincs mire./
Nincs miért, mert a két kezemmel dolgoztam meg érte, szülők nem tettek semmit a seggünk alá mert nem állnak úgy anyagilag.De épp ezért szeretjük a férjemmel mert két kezünk munkája van benne.

SAJT!

Édes vagy te is, remélem neked jobban alakulnak a dolgaid.

HENI!

Köszi neked is a vigasztaló szavakat.
csézjang

Sziasztok!

Nálunk helyzet van: Most jövök a Zekétől aki szerint megrepedt magától a tüszőm és kért egy vérvizsgálatot. Azt mondta menjek dolgozni, telefonáljak vissza és ha úgy alakul a véreredmény akkor vigyem a papucsot és a férjemet, mert ma inszem. Olyan mint a filmekben. :-)
tigriske1978

Sziasztok Lányok!

Múlt hét szerdán én is kiakadtam egy kicsit a babaneten, egész nap próbáltam használni, de nem ment.
Csütörtöktől ma reggelig pedig nem voltam net közelben. Jó sokat írtatok, reggel 7 óra óta próbálom behozni a lemaradásom.

Edinka: nagyon szomorúan olvastam, hogy mi történt veletek! Sok kitartást és egy Babát kívánok a következő próbálkozáshoz!!! Addig is vígasztalódj Vikivel!!! puszi

Akire, Kakti: mennek a drukkok a babaragacsokhoz!!! Remélem minden ok veletek!

Vasikáé: nem írtál, milyen volt a beülti! Őszintén örülök, hogy idáig eljutottatok, remélem minden rendben volt tegnap!!!! Ha lesz időd és kedved írj!!! Várjuk a beszámolót!!!! pussz

Csézjang: meg tudlak érteni! Mihamarabbi felépülést kívánok és sok-sok drukkot küldök a műtéthez ill. a júniusi inszemhez!!!!!

Dita: te aztán nem vesztegeted az időt!!!! Tele vagy már babaholmikkal, ügyi vagy! Nekünk még nincs semmink, de mi is fogunk majd kapni egy csomó mindent, de hát azért lesz még azokon a dolgokon kívül is mire költenünk, két Picúr mellett. Mi még megvárjuk, milyen neműek a Babók, utána beindulunk majd a vásárlással.
Ja, és a legfontosabb, örülök, hogy minden rendben Bogyóval!!!! Kár, hogy nem kaptál képet!!! Én eddig minden alkalommal kaptam.....

Vevikk: örülök, hogy te is jelentkeztél végre és hogy minden rendben veletek! Mostantól, úgy beindul majd a Pici növekedése, hogy elámultok rajta, persze Dita is!!!

Sajt, Böbe: Nektek is mennek ám a drukkok ezerrel, bármikor is kezdtek!!!!

Heni: azt ajánlom, képzeljétek el magatoknak a babát. Szerintem mi az ikreinket bevonzottuk. Korábban párom mindig azt hajtogatta, milyen jó lenne egyszerre két baba! Van egy munkatársunk, akinek ikrei vannak, mindig mondtuk neki, hogy mi nem tiltakoznánk, ha ikreink lennének. Bár lombik előtt én még annyira nem vágytam rá, mint Norbi. Aztán lombiknál már szóba sem került, hogy mi van, ha nem tapad meg mindkettő, végig azon voltunk, hogy sikerülni fog és hogy én már mostanában nem megyek dolgozni. (Munkaköröm elég stresszes, utazgatni is kellett külfödre stb.). Ezért nem is vágytam oda vissza, bár bevallom kicsit hiányzik a meló ill. a munkatársak is. És bejött, szerencsére!!!! Hajrá!!! Megy a drukk ezerrel nektek is és örülök, hogy végre nekikezdhettetek!!!!! puszi

Velünk minden a lehető legnagyobb rendben!!! A rosszulléteim is kezdenek megszűnni, már kb. 5 napja nem volt semmi bajom, de ma reggel megint meglátogatott róka-kóma. Ez a fránya szmöre, csak nem akar még eltűnni végleg!!!

Múlt héten voltam genetikai UH-on. A leletem a következő lett: két élő magzat. Mindkét burokban átl. mennyiségű magzatvíz. Placenta a mellső falon tapad.
Egyik Babó 63 mm, a másik 64 mm volt. Iszonyatosan mocorogtak odabent. A tarkóredőjük is 2 mm alatt van mindkét Babánknak és van orrcsontjuk és orruk, ezek fontos dolgok a down-szindróma ill. más genetikai betegségek kizárása miatt.
Ép koponya és hasfali kontúrok. Hiánytalannak tűnő mozgó végtagok.
Mivel ez a vizsgálat a Jánosban volt, lehet még egy diagnosztikai központot is felkeresünk majd, de nem biztos.
Még nem döntöttünk. A vérvételi eredményeimet nem tudom még, azért ma megyek vissza, mivel ezidáig vidéken voltunk.

Amúgy már kezd nőni a pocakom... azért a két kis Picúrkám foglalja a helyet rendesen. Mára már kb. 8 cm-sek is megvannak......hihetetlen!!!!! Jövőhéten megint megyünk UH-ra, addigra már 10 centisek lesznek...

Most Értetek izgulok nagyon! Mindenkinek drukkolok nagyon!!!!!

Kicsit hosszú lettem, bocsi érte!!!

Kép

puszi Trix
trix78

Sziasztok!

Trix!
Na végre, hogy jelentkeztél!!! És pláne ilyen jó hírekkel!!! Hihetetlen, hogy megy az idő, még csak most volt, hogy bejelentetted a sikert, most meg már 13 hetes vagy!!!! Nem semmi. Utrót használnod kell még? Üzenem rókáéknak, hogy monyyanak le!!!! :lol:
Bár én azt hittem, hogy már a 12 hét után nincsenek rosszullétek, bár lehet, hogy 2 babánál tovább tart a vendégség szmörééknek???
Ki tudja, sosem voltam még terhes! Na de majd most!!! Úgy szeretnék már hányni kb 12 hétig :lol: :lol: :lol:

Tényleg a babák nemét mikor lehet látni UH n, hányadik héten? És mikor kezdenek el mocorogni, hogy te is érezd?

Pihenj jó sokat, nemsokára úgysem lesz rá alkalmad!!!

Puszi

heni77

Szeretnék kérni egy kis segítséget:
ma reggel az UH-n volt egy 13 mm-es és 25 mm-es tüszőm. A vérvizsgálat alapján azt mondta a Zeke, hogy nem repedt meg és hogy ma este adjak 2 pregnyl és menjek csüt-ön inszemre. Addigra a 25 mm-es nem fog eltűnni? illetve a 13 mm-es nem lesz kicsi? Bízok én a Zekébe csak nem teljesen értem, hogy mi történik.
Tudna segíteni valaki, hogy hogy lesz ez jó?
tigriske1978

Heni: hidd el, sikerülni fog ezúttal Nektek is! És akkor végighányhatod a 12 hetet :lol:
Az utrót még használom kell, de már csökkentett mennyiségben. Csüt. óta 3x2 az adagom, holnaputántól meg 3x1 lesz...talán még egy hétig. Remélem utána abbahagyhatom, mert már elég undi és irtózok tőle!!!!

Tigriske: Bár én nem inszemes voltam, szerintem Zeke doki érti a dolgát!!! Bízd csak rá magad! Én is ezt tettem és az első lombik sikerült, ráadásul egyből ikrekkel!!!!

Kép

puszi Trix
trix78

Henikém: ja, még valami! Elfelejtettem válaszolni, most már heteken belül kiderülhet kik lakoznak idebent. :) Remélem legkésőbb június közepére megtudjuk, de lehet még májusban. :lol: Attól függ mennyire lesznek szégyenlősek.
Megmozdulni (úgy, hogy a kismama is megérezze) félidőben szoktak, de ez is egyénenként változó. Van aki, már 15 hetesen azt állítja, hogy már babamozgást érzett. Szóval, majd jövök az én tapasztalataimmal. Lehet én hamarabb megérzem Őket, mivel ketten vannak és a hely is szűkösebb lesz nekik. :lol:

Kép

puszi Trix
trix78

Sziasztok!!

Tegnap este sikerült írnom nektek egy jó hosszú levelet és mire megírtam addigra megszakadt a net nagyon dühös voltam. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Én egyszer belecsöppentem egy érdekes sztoriba. Buszon utaztam és sokan voltunk tehát tele volt a pici busz. Felszállt egy kismama a buszra és senki nem mozdult meg(én álltam). A busz vezető szólt,hogy valaki legyenszíves átadni a helyét a kismamának. Az első kettes ülésben egy f..sz ült aki fennhangon közölte,hogy "nem én basztam fel minek álljak fel"bocsi a kifejezésért. Na több sem kellett a buszvezetőnek megállt a busz két megálló között és egy lendülettel egy másik pasi segitségével ugy ledobták a buszról,hogy csak úgy koppan emberünk. Persze nagy ováció és tapsvihar következet. A kis mamán látszot,hogy nagyon zavarban van. De tetszet ahogy ledobták. Hát ennyi ezt soha nem fogom elfelejteni.
Én jól vagyok most már. Folyamatosan fogyok inszem ota 10 kg ledobtam magamról pedig most már eszem rendesen ahogy tudok.
Nekem még semmi nem látszik a babámból olyan lapos a hasam mint mikor tornáztam rendszeresen.
Heni én már nem megyek a BMC-be csak a nőgyógyászhoz aki szintén a János kórházban van. De mindenképpen összekéne hangolni egy találkozot ha arra járunk.
Mi újság a BMC-be?? Milyen a fiatal doktornő?? Nekem ő mondta meg,hogy baba lesz és nagyon jó fej volt.

Puszika mindenkinek. :D :D :D :D

Kép
Kép
colin

Sziasztok, csajok!

Nagyon nehéz oldalfekvő helyzetben gépelni, de majd csak meg birkózok vele valahogy.
Elképesztő milyen nagy témába vágtatok. Igen, néhány ember nagyon primitív, de ezt mindig is tudtuk. Nem semmi sztoritok van. Velem is történtek dolgok, de hát ezen én nem akarok sokat lovagolni. Nem érdemlik meg hogy folyamatosan ezen rágódjak. Inkább a jóra gondolok vissza.
Tegnap vissza kaptam édes picurimat. Nagyon vigyázok rá. Fekszem és nem szándékozom semmit sem csinálni. Éjjel azt álmodtam hogy mosogattam és a lányom szólt rám épp amikor megébredtem. Képzeljétek tényleg szólongatott, a kulcsomat kérte el, mert sokáig kereste a sajátját és nem találta.
Szóval, jól vagyunk. Nagyon szépen köszönöm a ragacsokat. Most szükségünk is van rá nagyon.
Dita drága, köszönöm neked a laptető átruházást. Remélem segít. :lol:
Mindenkinek szorítok, itt vagyok a háttérben, csak írni nem biztos hogy sokat fogok mert félig fekvő helyzet nem túl kényelmes.
Trix, nagyon örülök hogy néha írsz és így meg tudhatom mi van veletek.
Puszilok mindenkit.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Még egy kérdés: Mit kell vinni az inszemre? Lehet előtte enni-inni? Meddig fog tartani?
Szerintetek meddig fogamzóképes a nő tüszőrepedés után? Rákerestem az interneten és a 6 órától a több napig között kaptam eredményként, de az én emlékeim szerint 24 óra.

Köszi a segítséget!
tigriske1978

Tigriske!

Szerintem se aggódj, Zeke doki érti a dolgát!

Trix!
Örülök, hogy minden rendben nálatok, és szépen fejlődnek a picurkák.

Colin!
A doktornő ari volt, bemutatkozott, szimpi volt, bár nem sokat beszélgettünk, de jó volt, hogy mindent elmondott töviről hegyire, pedig én aztán már "régi" mókusnak számítok, de jól esett, hogy mindent a számbarágott. Nekem az is megfelel, ha ő fogja megmondani a jóhírt :lol:

Vasikáé!
Igazad van, pihenj sokat, hiszen erre van most szükséged, de hisz ezt te is tudod.
Azért egy jó tanács: azért ne csak feküdj egész nap, kell egy kis mozgás is, hogy a pihe-puha méhfal hajszálereiben is meginduljon a vérkeringés. Jó nem arra gondoltam, hogy most állj neki betonozni!!!!!!! Tényleg a méhnyh ád milyen vastag volt, használt a méhpepmő?
Apropó, amiről anno leveleztünk használod?
Nagyon drukkolok neked, mikor kell menned eredményhirdetésre?

Már annyiszor akartam kérdezni, Madrin, hogy álltok???? Nagyon eltűntél!!!!

Puszi

heni77

Köszi Trix! Bízok én csak kíváncsi vagyok.
tigriske1978

Tigriske!

Először is apát mindenképp vinned kell, hogy leadja a "cuccot"
Papucs, köntös, hálóing. Az inszem maga kb 2 perc, nem fáj egyáltalán, aszem enni lehet előtte, inkább utána kell sokat várni a zárójelentés miatt.
Én is úgy tudom, hogy kb 24 óra a petesejt élettartama, vagy picit több talán, de ez nem biztos.

Ne izgulj!!!!
Sok sok sikert, drukkolok.

Akire, Kakti, hogy vagytok?

heni77

Jó hogy mondod, hogy vigyem apát, majdnem otthon felejtettem. :lol: :lol: :lol: :oops:
Ez lett volna az inszem poénja. :lol:
Köszi a drukkot, ránkfér.
tigriske1978

Szia, Heni!

Igen, szedem. Nekem írt ki a doki Fraxiparinet is, úgy hogy biztosan jó. A nyálkahártyám nem tudom mennyi volt, de a három számból az utolsó 16-os volt, gondolom az lehetett mert a többi kicsit magas volt. De, ez 6-ról nőtt. A méhpempőt szedem és azon kívül kaptam még estrofem nevűt is. Ez vastagítja ám nagyon. Még mindig kell szednem. Majd két hét múlva megyünk vv-re. Addig pihi. Néha sétálgatok a lakásban, de nem igazán kelek fel az ágyból még. A doki is azt mondta hogy mozogni mozoghatok csak ne emeljek, ne erőltessem meg magam, ne feküdjek a kádba, tehát inkább zuhanyozzak, ne fürödjek. És ami nagyon fontos, ne stresszeljek. Csak legyek nyugodt és pihengessek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Kép

Heni:
Hát Te aztán viccesen zizi vagy! :D :D :D
12 hétig hányni akarsz? Tudod mit? Én is bevállalnám már! :wink:

Trix:
Köszi, kedves tőled.
Egyébként meg nem is lehet másképp, csak úgy, hogy rendben vannak a Pindúr-Pandúrok; bár ők 3-an voltak - lehet, hogy Szmöre koma egyet elvitt magának emlékbe :)

Colin:
Ritka az ilyen rendes sofőr, azért megnéztem volna azt a huje kocsogot milyen arcot vágott, amikor elment a busz mellőle.

CSAJSZIK! Colinnal egyetértek - tényleg jó lenne az a találkozó.

Vasikáé:
Téged hagytalak utoljára, mint a desszertet :)
Váljék valóra amit álmodtál ésne is törődj mással, csak magatokkal!
Trillió-billószor XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX!!!
(ez újfajta ragacs, azt mondták a bótba, hogy jobban tapad!)

Pá Drágáim!
sajt@

Csézjang!
Nemáááá :cry: Ha ez vígasztal (bár tudom nem :D ) nekünk több mint fél évet vettek el a kivizsgálások az inszem előtt. Már aki sokkal utánam jött, lehet már rég babás, mi meg itt tötymörgünk :roll: Igen, tényleg egy nagy-nagy gyönyörű kirakatra hasonlít, amit csak néz az ember, de nincs rá lóvéja :D De majd eljön a mi időnk is, amikor majd a kasszánál fogunk fizetni hamarosan hihihi

Ditu!
Az jutott eszembe, a kismamiságot, mintha Neked találták volna ki. Majd mintát veszek Rólad, hogy hogy kell ilyen szépen viselni az anyaságot. Tök jó, hogy nem parázol éppen mindig valamin. Jól csinálod, csajé :wink:

Vasikáé!
Babaragacs ezerrel+++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon-nagyon drukkolok, hogy sikerüljön (és fog is) :D

Akire!
Most várakozol megint? Mikor lesz eredmény? (bocs ha már írtad nem láttam)

Szöszi!
Fel a fejjel csajszi :cry: Tudom, hogy nem könnyű......

Kakti!
Vegyél apáról (meg Colinról) példát! Miért ne sikerülhetne elsőre??

Sting!
Igen, a kézmosás nagyon fontos, mert el tudja rontani az eredményt. Mondjuk ha ezt már előtte tudja az ember, akkor lehetett volna ez ellen tenni, nem? Gondolom örült a drágád, hogy visszatapsolták

Vicky!
Ugye nem kutyuzol, hanem tanulsz?? :P

Lányok, nem semmi ez a buszos téma. Most hogy így olvastalak titeket, veszem észre, hogy ez tényleg így működik. Eddig fel sem tűnt, hogy miért mindig én megyek segíteni a babakocsisoknak a felszállásnál meg az aluljáró lépcsőnél. Eddig azt hittem, hogy csak azért mert én voltam a gyorsabb és megelőztem őket. :shock: Ez nagyon szomorú. És tényleg, még egyszer sem utasították vissza, hogy segítsek, úgy látszik ez tényleg segítség.
Én attól kapok idegbajt, amikor megállónál megüresedik egy hely, de látom, hogy a felszállók között van nem egy idősebb korú. Direkt nem ülök le, erre lehuppan egy tinédzser. Azt csodálkozik, mit nézi mindenki.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Mi az inszemes csajokkal olyan jót dumcsiztunk egyszer egy kávéházban!
Idén is lesz tali egy horgásztónál, férjekkel, gyerekekkel. Én még csak pocakkal megyek, de már az is több mint a semmi! :lol: Persze jön nevelt fiam is remélem ott is előadja majd magát, hogy lássák mások is nem én fújom fel annyira a dolgot!

VASIKÁÉ
Én csak 3 napig feküdtem utána csináltam mindent. Mentem boltba, dokihoz, gyógyszertár. ....

TRIX
De jó hogy írtál! Annyira örülök hogy minden oké az ikrekkel és veled is.
A róka nemsokára elkerül. Pocifotót kérünk!

COLIN
Neked mikor van a köv. vizsgálat?

Jó ez a történet!

Ennyit fogyni?????? Én nem bánnám ha lement volna pár killa!
De nem most kezdek neki diétázni. Nekem 1-2 kiló ment le mióta nem szúrkodom magam. Álllítólag az utró után is lemegy még ugyanennyi.

Más nem jut most eszembe megyek nézem ezt a falas műsort tegnap is jókat nevettem ahogy bénáztak!
:lol:

dita75

Sziasztok Lányok!
Drága Böbe :!:
veled mizus??Utánna néztél amit irtam!!
Drága Csézjang :!:
Veled mizus?Meg van már mikor mütenek??Bocsi de nincs idöm vissza olvasni!!!
Vasikáé:
ha meg volt a be ülti akkor megy a drukk ezzerel!!!!! :!: :!: puszikálak!
Kakti:Veled mi zus?
Bocsi már hogy nem olvasok vissza de idö szükébe vagyok!!
Már alig várom hogy meg jöjön azt kezdhetnénk az inszemet!!
Bocsi lányok de mennem kell mert vacsit kell csinálni!!A héten is bolondokháza volt a munka helyen mert higéniai szemle volt!Puszilok mindenkit!!
rózsa11

rony: A kutyus az anyóséknál miskolcon én meg itthon angolozok. Pedig szivesebben kutyáznék. :)

vasikáé: Csak ragassz! :D

Most csak ennyire futja, megyek angolozni. (Ha sikerül a vizsga legalább 1 évig nem akarok angol szöveget látni.)
vicky79
Budapest III. kerület

Vasikáé!
Nagyon-de nagyon drukkolok!!!! Gondolatban küldök neked Akire zsákos ragasztójából.

Tigriske!
Ne aggódj, minden simán fog menni, és utána 17 napig eheted a kefét, hogy mi az eredmény.

Rony!
Veled mi van? Ha jól emlékszem most 7-én kell menned????
Köszi, igazából nem vagyok magam alatt csak nemigazán értem, hogy mi történik velem. Pénteken leállított stimu, azóta pedig vérezgetek. Ma voltam vissza, Sz. nem lát semmit, de azért ez mégsem normális dolog. Valamiért mégiscsak vérzek. Holnap azért kell egy tesztet csinálnom, azt mondta, hogy nem akar megijeszteni, de esetleg megbújhatott egy méhenkívűli amit nem lát. Na ez a másik amit nem értek. Az előző inszem után neg.teszt, igaz csak 1 napos mensi, és azt követően leállított stimu után, hogy a francba lennék méhenkívűli terhes. Bocs, ha hosszúra sikeredett, de ha valaki érti ezt akkor légyszi írjon!!!

Dita! Tök jó, hogy itt vagy velünk és megosztod a gondolataidat, persze mindenkit tovább egyengetsz az úton és öntöd belénk a lelket.

Csézjang!!!
Én is így éreztem magam és egy jó ideig csak olvasgattam a fórumot, de igazából írni nem volt kedvem. Én nagyon tudok örülni mások sikerének, mert tudom, attól ha nekik sem sikerül, nekem még nem lesz jobb. Gondolj arra, hogy egyszer tényleg eljön a mi időnk, bár én is tudom, hogy számodra ezek most csak üres szavak, de túl fogsz rajta lépni, ahogy én is. Vannak napok, amikor jobban érzem magam lelkileg és vannak napok amikor teljesen reménytelennek látom a dolgot. Azért remélem, hogy Te is átesel ezen a reménytelennek tűnő időszakon és ismét új reménnyel indulsz neki. Most én is kihagyok egy-két hónapot aztán majd meglátjuk. Fel a fejjel!!! Ha hiszed, ha nem egyszer úgyis kismamik leszünk!!!
szöszi1977

Sziasztok,
megőrülök ettől a szerkesztőtől. Ha meg akarom nézni, hogy előző lapon, mit írtatok, eltűnik, amit én írtam...

Született egy-két jó buszos sztori, ennek örülök:)

Vasikáné,
hajrá ezerrel. Beszélgess vele: mennyire várjátok, mennyire szeretitek:)

CSézjang,
küldtem privit:)

Sting,
Nálunk is volt, hogy kimaradt két hónap. Bekaptunk egy tuti influenzát és ping-pongoztunk vele apa meg én, közvetlenül az után, hogy megvolt minden leletünk és kezdhettük volna az inszemeket. Szerencsére nem kellett semmit újra csinálni, csak miután letelt a három hónap, akkor apa ment anyagot leadni. Na, ezen mindig úgy kellett vigyorognom. Amikor elment hulla feszült volt, görbe hát, darabos léptek, leszegett fej. Jött vissza: laza, ruganyos léptek, egyenes hát, kisimult arc.:))

Heni77,

Nálunk apa tartotta magát, bár ő is nagyon ki volt. Próbált vigasztalni, meg eljárt focizni, nekem legalábbis ezt mondta, hogy levezesse a feszültséget.:))) Nem egyszerű… Na, a titkot azt én sem tudtam volna elolvastatni vele.
Mocorgás 14. hét környékén (6 kilót fogytam, így eléggé észrevehető volt a bugyborékolás és a tollcsikizéshez hasonló érzés ) Mi a 17. héten láttuk, a 4D-s UH-n, hogy fütyis. Azt mutogatta rendesen, bezzeg az arcát beletemette a méhlepénybe. (Tipikus férfi)

Trix78,
Ezer gratula az ikrekhez :lol: Én is nagyon szerettem volna egy ikerpárt, de hát collitis és tejallergia mellett jobb is, hogy egy Mórkánk van. Így is lassan több időt töltök a WC-n, mint a TV előtt :lol: (Lehet, hogy hasznosabb is, mert a WC-n legalább olvasok :lol:

Tigriske
,
Minden rendben lesz. Zeke öreg mocis :lol:
Vigyél inszemre: fürdőköppenyt, hálóinget, papucsot, zoknit, betétet, tisztálkodó szereket, kaját, innivalót. A zokni bazi fontos, mert nekem pl. lefagyott a lábam :roll: Mondjuk november volt :lol:
Ja és ha tudsz, feküdj utána felpolcolt lábakkal 5-10 percig és ne aggódj, ha utána úgy érzed egy picit kicsorog valami. Aminek fent kell maradnia, úgyis fent marad :wink:

Szöszi,
Szurkolok, hogy csak átmeneti hormonzavar legyen :lol:

[img][img]http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/1-31-1-2009_08_20-Kism4r.jpg[/img][/img]
swanny

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?