katuska:sajnálom, hogy a szemét emberek megtaláltak benneteket is! Nekik egy jó hecc, de nektek egy csomó idegeskedés a szélvédő, de örülök, hogy sikerült bontóból szereznetek!
Mágnes:nagyon jól néz ki a süti!!!!Sajnálom a 7végét! Remélem hamar rendbe jönnek a gyerkőcök!:(az anyák napjáért! Te vagy az igazi Anya!!:( összeveszést. Nekem legalább mondta párom, hogy Boldog Anyák napját! Viszont jól esett volna, akár a kertből is 1 szál tulipán, hisz előtte célozgattam, hogy ilyenkor még az apukák segítenek a gyereknek ajándékot adni.
manocskak:iszonyat, ami veletek történt!!!Mikor olvastam, kirázott a hideg, ledöbbentem, és elkezdtem sírni, mert lezajlott előttem az egész.:S,:( Örülök, hogy nem lett semmi komoly baj! Eddig is felnéztem rád, de ezek után...Micsoda lélekjelenlét! Én azt sem tudnám, mit csináljak.
Nagyon szép gesztus a párod fiától, hogy meghívott a műsorra!
Erika:sok erőt a költözéshez! Remélem Zsófi is hamar megszokja! Bizti élvezni fogja, hisz mennyi új látnivaló lesz ott!!
Ha nem sír babó, jól érzi magát a bőrében, nem kell tápszer! Nyugi!
Noémi sem alussza át az éjszakát, és nem is hiszem, hogy a közeljövőben lenne változás. Fél 9-9-kor alvás, 2kor, 5kor kel még kajolni, 7-8 körül pedig kipattan a szeme.
Móni::( Joelt. Remélem hamarosan elfelejti.
Hanna:sajnálom a pocsék éjszakát! Múlt 7en én is ugyanezt éltem át!
Peni:nagyon édes ajándékot kaptál!Én tuti sírva fakadtam volna!
Andrea:szép súlya van Biankának!
Magdolnasz:már nagyon kíváncsi vagyok a kiscsajra, és persze a ruhára!
Nagyon szépek a babók!
Nálunk a 7vége nagyon sűrű volt, sajnos. Pénteken elmentünk barátokhoz bográcsozni. Az út oda-vissza 3 óra. Előre szóltam a csajnak, hogy nekünk max. 8ra haza kell érnünk, mert felborul a rend, és akkor nem bírok majd Noival. Erre fél 2re értünk oda, és csak akkor kezdte el a marhagulyást. 7-re lett kész!, fél 9kor tudtunk elindulni. 10Kor értünk haza, fél 2re tudtam szegényt elaltatni. Szombat este azért csúszott a fürcsi, mert akkor bátyámék jöttek, és késtek egy csomót. Még ma sem állt helyre rendesen a rend.
És íme a járóka:

[/url]

Az új sapimban
Pelusozás
Hopp, ez nem fér be a számba!