Beugrottam a boltba, ahol szoktam venni a melltartóimat, egy újabb adag szopis cicifixért. Az utolsót nem egészen két éve kb 3000-ért vettem, most meg 5000.

Azért ekkora infláció nem volt két év alatt. A sokktól bamba szemekkel megköszöntem a segítséget és kisétáltam.
Magzatmozgás:
Részemről leszavaztam.

Az első kettővel nem kellett, most sem újítok be. Szerintem is tök hülyeség.
Kórházi csomag:
Ha már ennyit volt róla szó...azt hiszem, összerakom.
Ági,
A hülyeségnek nincs határa.

Simán el tudom képzelni, hogy volt olyan, aki leszerelte a rendszámtáblát.
Kitakarítani még terhesen az szerintem jó ötlet. Ha megvan a baba egy szép tiszta ház egy ideig önjáró, akkor meg úgysem lesz se kedv se energia a gazolásra.
Dodi,
Szegénykék.

Olyan jó, amikor az embereknek nincs annyi esze sem, mint egy lónak. Ha véletlenül ráesnek valakire, mit mondanak? Bocsi???
Nyuszi,
Nem kell aggódni a tej kérdésen. Szülés
után öt nappal se volt tejem, mégis két gyereket szoptattam, összesen 2,5 évig, úgy, hogy 4-5 hónapig még vizet vagy teát se kaptak és ránézésre még mindkettő él.
A Tena hálós bugyi nem csúszik le, olyan mint egy francia bugyi, bár kicsit furcsa belegyömöszölni egy pelenka méretű betétet. Ha ezen túltetted magad, tényleg jó, a rendes bugyi elég cefetül néz ki, akár pár óra múlva is. Ezeket meg kézzel kimosod és nemsokára száraz. Én nem túl elegáns módon felaggattam az ágy mögé, így nem kellett napi jópár bugyit apának hazavinni mosásra.
Tabati,
Nekem is a 3/4-es naci a halász. Csak eszembe jutott a Sote fürdőszobája, amire 8-an voltunk, napi egy takarítással és még egy felmosó se volt.

Hogy ne érjen le az alja a földre, azt valahogy meg kell fogni, nekem az biztos nem ment volna. Szülés után én folyamatosan pisilni rohangáltam, még a bugyi is elég macerás volt és megesett, hogy pillanatok alatt a bokámig véres voltam (bocsi) ha nem voltam kibélelve. Akkor meg mehettem tusolni. Másodjára meg a gátmetszés miatt kellett napjában 4-5x tusolni, mert ha nem mosakodtam le pisilés, igencsak fájt, pedig elsőre ilyent nem tapasztaltam. Az egyik szobatársamon napokig rajta volt ugyan az a hálóing

tehát nem mindenki ilyen szerencsés, de megeshet.
Kedves após a fogyással.

Nekem anyukám kezdett a hajamban turkálni a hétvégén, majd örömmel jelentette, hogy talált ősz hajszálakat. Nemsokára 35 leszek, micsoda meglepetés.

Szeretem az ilyen kedveskedéseket.
A neves megjegyzésekkel meg ne foglalkozz. Nekem mindig személyekhez kapcsolódnak a nevek. Noé ismerős az nincs. De egy mostani tanítványomat Mirjamnak hívják, iszony jó agya van és még szép is emellett, úgyhogy nekem pozitív.
Nekünk a Natasa név miatt kérdezgették állandóan, hogy ki orosz a családban (senki). Mintha csak ősmagyar neveket lehetne a gyereknek adni.

Unokaöcsim pedig Tamotsu - sógor japán.

Apukámnak a közel 10 év se volt elég hosszú ahhoz, hogy megjegyezze.
A tesód megjegyzését nem érzem negatívnak.
[quote]- írta:8-as dioptriáig lehet szülni simán is
Ez már egy kicsit túlhaladott. Inkább az jellemző, hogy a szülészek nem veszik figyelembe a szemorvosok ajánlását (van ahol 6 dioptriát mondanak), mivel nem is olyan régen úgy gondolták, hogy retinaleválást okozhat a szülés. Csak emiatt nem indokolt a császár. Ha kérdés van, ott nem a szülész szakorvost kell kérdezni, hanem a szemészt, aki egy szemfenék vizsgálat után mond szakvéleményt.