Kangi,
Én is egyetértek a Nurofennel, illetve a Germicid C-vel. Bár nálunk az utóbbi már kilőve, mivel az állítólag csak 10 kilóig jó... na persze ezt nem tudván azzal kísérleteztem először a múlt héten.
Viszont asszem GermicidC és Nurofen váltakozva kááájóóóóó....
Ismerem a "csak 2 tizedet ment le a láza" fejezetet is... én 38,7-nél (vagyis popóban 39,2-nél) is frászt kaptam, bevallom.
Viszont mázli, hogy 3 nap alatt úgy eltűnt a láz, mintha sosem lett volna. Drukkolok, hogy holnapra már nektek se legyen....
Gombócka,
Jó eredmények

Viszont a János kórházat valamiért nem szeretem....
Zsuzsi,
Ilyen szempontból marhák a németek - majd 20 év forgalmazás után szólják le a Germicid C-t ? Eddig nem volt káros ? Ehhh
Macikettőke,
Egy hétig kibírod a bökiket. Mondjam, hogy ügyes okos nagylány vagy már ?

Egyébként a Kukac tortája most a nagyi műve volt, és jó cseles : az "emelet" volt a Kukacé.. amit mondtam anno, hogy almás gyümikenyér tojás nélkül, az alja pedig a felnőtteké - a tejszíne4s tejfölös narancsos piskóta
De jól összehozta a nagyi, nem ? 
Toffi,
Cumicsokor

Nekünk csak dísznek van egy, eccer nektek adom, elfér a többi közt
PSAndi,
Nálunk is megy a "szemvadászat" ezerrel, csak a Kukac még üt is hozzá rendesen. Úgyhogy soxor szabályosan félek már, ha az arcom felé nyúl. A nemszabad pedig itt még nem műxik sajna
Jobbulást bibis látószervednek
Momo,
Pár napja ém is gyakorló Ancsautánrohangáló vagyok... szerintem ez az egy felér vagy 3 normállal... de olyan fürge a kisbeste, mint a csík, viszont ha beteszem a járókába, akár csak 5 percre is, már üvölt, mint akit nyúznak...
Nálunk egyébként egy mázli van - hogy elég nagy "területet" belátok a lakásból a számgép előtti széken ülve....
Norka,
Jaziképek

Na most húúúzok... álmos vagyok... és még bajaim is vannak - APEH 2*40.000 Ft-ra büntetett két nullás bevallás elmulasztása miatt. Életemben először sikerült nem vallanom a semmiről... de szemetek, mert a mérséklési kérelmem ellenére is az egyik 40-et nem akarják elengedni (a másikról még nincs hír).
Csak azt tudnám, hogy aki übtre adót csal, és sz@rik minden jogszabályra, mé nem azt battattyák ?
Pussz, gyógyuljatok, aludjatok jól/jobban :
Klár

ment